SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• İstiklal Mahallesi’nde oturan A.G.’nin fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve yakınları tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

• Akpınar’daki bir erkek berberinde öğle saatlerinde aniden rahatsızlanan S.Ş., Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldı. S.Ş.’nin, işyerinde gaz kaçıran şofbenden zehirlendiği belirtildi.

• Akpınar Aslantepe Caddesi'nde komşu oldukları belirtilen şahıslar arasında kavga çıktığı, G.T.’nin dövüldüğü, olayla ilgili olarak T.Ç., N.Ç., G.Ç. ve İ.Ç. hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

• Polise başvuran S.Ö., saat 16.30 sıralarında Sivas Caddesi’nde yürürken, daha önce de kendisine arkadaşlık teklif eden, ancak reddettiği R.Ç. adlı şahıs tarafından rahatsız edildiğini belirterek şikayetçi oldu. Yakalanan şahıs suçlamayı kabul etmedi ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Akpınar Mahallesi’nde L.Y. adlı şahıs, çay ocağının ikinci katından inerken ayağının kayması sonucu düşerek yaralandı.

• Fatih Lisesi civarında işyeri bulunduğu belirtilen M.A.D. adlı şahsın, 02.50 sıralarında, maddi sıkıntıları yüzünden tüpgazı açarak intihara kalkıştığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir birahanede H.G. ile Ş.D. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü ve bu şahıslar birbirlerini bıçakla yaraladılar.

• Sancaktar Mezarlığı yanında yürümekte olan Y.K.’nin buzlu yoldan düşerek yaralandığı bildirildi.

• Taştepe Caddesi’nde D.İ. adlı şahsa ait evde 21.45 sıralarında çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Bacadan başlayan yangında herhangi bir zarar olmadığı bildirildi.

• Cirikpınar Mahallesi’ndeki Defterdarlık Binası civarında İ.Y. adlı şahsın tanımadığı 3 kişinin saldırısına uğrayıp dövüldüğü ve tehdit edildiği öğrenildi.

• Kaynarca Mahallesi’nde C.S. polise başvurarak, komşusu M.A.’nın kendisine ve ağabeyi İ.S.’ye hakarette bulunup tehdit ettiğini öne sürdü. Yakalanan M.A. adlı şahsın tutarsız davranışları ve çelişkili konuşmaları nedeniyle ifadesinin alınamadığı belirtildi.

• Hava Lojmanları Yazlık Gazinosu’nda çevreye zarar veren A.R.S., V.D. ve S.Y. adlı gençler yakalandı. Polis, yaşları küçük olan 3 şahsı, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim etti.

• Zaviye Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde oturan S.S., içtiği ilaçlardan zehirlendi ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Şeyhbayram Mahallesi’ndeki evinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen N.D. olayı farkeden yakınları tarafından Beydağı Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve burada tedavi altına alındı.

• Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi’nde oturan D.E.’nin 00.20 sıralarında fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı öğrenildi.

• Çilesiz Mahallesi’nde oturan H.H.Ç. adlı şahıs, polise başvurarak, 03.00 sıralarında tuvalet ihtiyacı için kalktığını ve kızı D.Ç.’nin yatağında olmadığını gördüğünü, kızının A.T. adlı şahıs tarafından kaçırılmış olabileceğini bildirdi. Polis araştırmalarını südürüyor.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde meydana gelen bıçakla yaralama olayı ile ilgili ifadesi alınan E.A., birkaç gündür eve gelmeyen kardeşi E.A. ile yolda karşılaştığını, eve neden gelmediğini sorduğunda kavga ettiklerini, kardeşinin bıçakla kendisini yaraladığını ve kafasına vurarak dövdüğünü anlattı. Yaşı küçük olan E.A.’nın ifadesi alınamazken, olayda kullanılan bıçağa el konuldu.

• Şeyhbayram Mahallesi'de M.Ö.’ye ait eve salon penceresini zorla açarak giren şahıslar, evi karıştırdılar, ancak herhangi bir şey çalmadan kaçtılar.

• Çilesiz Mahallesi Çilesiz Caddesi’nde oturan A.H. adlı şahsın, evde olmadığı 17.50- 18.50 saatleri arasında 2. kat mutfak kapısından giren hırsızlar; 4.450 Euro, 210 YTL, 1 adet halk arasında Gramise denilen Cumhuriyet altını, 1 altın set, 1 incili set, 1 adet üç renkli altın set, 1 taşlı set, 1 adet Hint bileziği, 27 altın bilezik, 1 Reşat altını, 7 Cumhuriyet altını, 76 çeyrek altın, 7 yarım altın, 6 altın yüzük, 1 altın küpe, 3 altın künye, 2 altın set, 1 cep telefonu, 1 mp3 çalar, 1 volkmen, 1 müzik seti, kimlikler, banka kasa anahtarı, el feneri, banka kartı ve telsiz telefonu çalarak kaçtılar.

• Hacıabdi Mahallesi 1. Su Sokağında M.A.B.&ye ait eve gece balkon kapı camını kırarak giren hırsız ya da hırsızlar 1 cep telefonu, 1 uydu alıcısı, 1 televizyon, 1 bilgisayarı çaldılar.

• Atatürk Caddesi’nde, F.A. adlı şahsın sorumluluğundaki bir kafede saat 16.00 sıralarında esrar içen bir gruba polis müdahale etti. Şahıslardan M.G.’nin üzerinde 5 gram gonca esrar, F.A.’da 8 gram gonca esrar, M.G., S.B., Ü.U.’nun da oturdukları masanın altında 5 gram kubar esrar ele geçirildi. “Esrar Bulundurmak, Kullanmak, Uyuşturucu Kullanımını Kolaylaştırmak İçin Yer Temin Etmek” suçlamasıyla gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldılar.

• Turgut Temelli Caddesi’nde kaçak sigara satıldığı ihbarı üzerine giden polisler F.D. adlı şahısta 38 paket yabancı menşeili faturasız sigara, yine 14 paket yabancı menşeili faturasız puro buldular.

• Akçadağ ilçesi Doğu Mahallesi’nde ailevi nedenle eşi M.U.’yu soba demiriyle dövdüğü öne sürülen Z.U. hakkında yasal işleme başlandı.

• Çöşnük’teki Eğitim Sağlık Ocağı’nda, hasta sevkini geciktirdiği gerekçesiyle Dr. S.F.’yle tartışan D.A.’ya yapılan işleme sinirlenen eşi M.A.’nın, doktoru ve bazı görevlileri silahla tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yasal işleme başlandığı, M.A.’nın ise suçlamayı kabul etmediği, tartışırken silahının yere düştüğünü söylediği öğrenildi.

• Polise başvuran R.E.U., 15.00 sıralarında Nasuhi Caddesi’nde karşılaştığı S.S. adlı şahsın, üzerindeki kotu beğendiğini ve nereden aldığını söylediğini, bunun üzerine kot almak için Büyük Çarşı’daki bir işyerine gittiklerini, şahsın orada kendi kotunu denemek için istediğini, o sırada cep telefonunu aldığını, işyerinden ayrıldıktan sonra telefonunu istediğinde, bıçakla tehdit eden S.S.’nin kaçtığını öne sürdü. Polis S.S.’yi arıyor.

• Fuzuli Caddesi’nde kayın biraderi Ö.K. tarafından, “Ayağını denk al, seni yaşatmam, Çocuğunu bize vereceksin” diye tehdit edildiğini öne süren S.K. adlı kadının şikayeti üzerine yakalanan Ö.K., suçlamaları kabul etmedi.

• Kanalboyu Anıt civarında 19 Ocak gecesi 23.00 sıralarında bir aracın çarpması sonucu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan T.Y. adlı şahsın, “aşırı alkollü” olduğu, müdahalesi yapıldıktan sonra, karne fotokopisi çektirmek üzere ayrıldığı, olaydan 6 gün sonra tekrar hastaneye gelip, kazaya uğradığı yolunda tutanak tutturduğu belirtilirken, bu şahsa çarpan aracın araştırıldığı bildirildi.

• Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir CD satış dükkanında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan A.A., 3 ay önce işyerinde korsan CD yakalandığını, ortağı T.D.’nin bu olayı üzerine alması için kendisini zorladığını ve tehdit ettiğini, son olarak evinde iken diğer ortağı F.K.’nin arayıp, T.D. ve M.D.’nin işyerine gelip kendisini dövdüklerini söylemesi üzerine şikayetçi olduğunu anlattı. F.K. da polise verdiği fadede, bu şahısların 10-12 kişi ile birlikte işyerine gelip kendisini sopa ile dövdüklerini, sonra kaçtıklarını belirtirken polis T.D. ve M.D. ile yanlarındaki şahısları arıyor.

• Fırat Mahallesi İpek Caddesi’nde Y.P., işyerini oğluna bırakarak dişçiye gittiğini, kendisi bulunmadığı sırada işyerine gelen 3 şahsın oğlunu meşgul edip, bir yandan da 2 adet erkek montunu çaldıklarını söyledi. Polis bu şahısların kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Çöşnük Mahallesi 2. Sokakta oturan Ş.H., 22.00 sıralarında polise başvurarak, eşinin her şeyi bahane ederek kendisini dövdüğünü öne sürdü. O.H. adlı eş hakkında soruşturmaya başlandı.

• Uğur Sanayi Sitesi 1. Caddede N.A. adlı şahsa ait çayocağına giren hırsızlar 70 çay bardağı, 6 kilo şeker, 3 kilo çay, 8 kahve fincanı, 1 masa saati, 1 oto teybi ile 2 el havlusunu çaldılar.

• Hacı Abdi Mahallesinde oturan E.D. dövülmüş olarak Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne gelip tedavi olurken, burada görevli polise, eşi A.D.’nin sürekli eve sarhoş geldiğini, son olarak gece sarhoş gelip, kendisini saçından tutup kafasını duvara vurduğunu söyledi, ancak eşinden şikayetçi olmadı.

• Paşaköşkü Mahallesinde oturan D.D. adlı şahıs, polise başvurarak, alacağının olduğu C.Y. adlı şahsın borcunu ödememek için telefonla arayıp ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Yakalanan C.Y., suçlamaları kabul etmediği gibi D.D.’ye borcunun da olmadığını iddia etti.

• Sümer Polis Merkezi’ne başvuran K.S.K. adlı şahıs, saat 11.00 sıralarında Tevfik Temelli Caddesi’nde iken otosunun çalışmadığını, iteklemek zorunda kaldıklarını, oradan geçenlerden de yardımcı olanların bulunduğunu, bunlar arasındaki iki gencin “arabadan anladıklarını” belirttiklerini, birinin direksiyona geçtiğini, bir süre ittiklerini, araç çalışmayınca bu kişilerin ayrıldıklarını, daha sonra araçtaki paltosunun cebine baktığınde cep telefonunun yerinde olmadığını gördüğünü, iki gençten şüphelendiğini anlattı. Polis araştırmaya başladı.

• E.A. adlı şahıs, tanıştığı T.D.’nin cep telefonunu aldığını, daha sonra bu kişinin ortadan kaybolduğunu, arkadaşı B.Ö.’nün T.D.’nin Malatya MAŞTİ Terminalinde olduğunu bildirmesiyle, bu kişiyi yakalayıp polis noktasına teslim ettiğini bildirdi. T.D. suçlamayı kabul etmediği gibi, E.A. ve arkadaşı B.Ö.’den şikayetçi oldu.

• Özalper Mahallesi 1. Caddede oturan L.V., belirlenemeyen bir nedenle fazla miktarda ilaç için intihara kalkıştı ve TÖTM’de tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız