SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• İzzetiye Mahallesi’ndeki olayla ilgili olarak poliste ifadesi alınan H.A. adlı kadın, 21.45 sıralarında evde iken, beraber yaşadıkları D.H. adlı şahsın kapıyı tekmeleyip içeri girdiğini, kızını yumrukladığını, engellemeye çalıştığı sırada kendisini dövdüğünü öne sürdü. H.A., şahıstan şikayetçi olmadı ve ifadesi alınan D.H. serbest bırakıldı.

• Fırat Mahallesi’nde oturan G.D., 01.00 sıralarında polise başvurarak, yeğeni olan M.D.’nin eve geldiğini, “Karnım aç, beni doyur. Bana bakmazsan bu evden kan çıkar. Oğlunu da döveceğim” dediğini, kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Polis M.D. adlı şahsı yakalamaya çalışıyor.

• E.K. adlı şahıs, savcılığa başvurarak, bir kooperatiften parasını ödeyerek aldığı daireyi kiraya verdiğini, bir süre sonra kooperatif başkanı olan İ.Ç. adlı şahsın, kiracıyı çıkararak daireyi sattığını öğrendiğini öne sürerek şikayetçi oldu. Polisçe iadesi alınan İ.Ç. ise, 1.5 yıl önce E.K.’nin daireyi kendisine sattığını, bunun karşılığında kendisinin kefilli senet verdiğini, suçlamaların doğru olmadığını iddia etti.

• Saray Mahallesi Çocuk Sokakta bulunan Doğanşehirliler Derneği’ne, arka pencere camını kırarak giren hırsızlar 1 adet tüp, 12 kilo çay ile 60 kilo şeker çaldılar.

• Yamaç Mahallesi 5. sokakta İ.E.’ye ait işyerine, tavanından giren hırsız ya da hırsızlar 60 YTL bozuk para ile 15 paket sigara çaldılar.

• Savcılığa dilekçe ile başvuran H.Y., A.S. adlı şahsa 127 YTL borcu olduğunu, işsiz olması nedeniyle borcunu ödeyemediğini, bu şahsın kendisini tehdit ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu. İfadesi alınan A.S. ise suçlamaları kabul etmedi.

• Saray Mahallesi’nde oturan M.P., savcılığa başvurarak, evli olduğu M.P. ile anlaşamadığını, bu yüzden boşanma davası açtığını, ayrı yaşamalarına rağmen M.P.’nin zaman zaman evine gelerek kendisini silahla tehdit ettiğini öne sürdü. İfadesi alınan M.P. ise silahının olmadığını, suçlamaları da kabul etmediğini söyledi ve serbest bırakıldı.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 1.5 ay önce meydana geldiği öne sürülen gasp olayı ile ilgili savcılığa başvuran E.B. adlı şahsın, belirtilen tarihte 00.10 sıralarında maç seyrettikten sonra karşılaştığı M.G.’nin, yanında bulunan tanımadığı bir şahısla yolunu kestiğini, “Malatya’yı terkeden Osman’a ait borcu senin ödemen gerekiyor” diyerek kendisini tehdit ettiğini, vermeyeceğini söyleyince, dövüp cebindeki 5 YTL parayı aldıklarını, kaçtıklarını öne sürmüştü. Polis, olayın zanlılarından M.G.’yi, 1.5 ay sonra yakaladı ve bu şahıs ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Polis olaya karıştığı öne sürülen E.. adlı diğer şahsı arıyor.

• Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran A.D., 09.30 sıralarında toplam 705 YTL olan gazi maaşını çektikten sonra Şire Pazarı civarında giderken, kendi yaşında bir kişinin yanına yaklaştığını, fark alıp almadığını sorduğunu, beraberce yürürken, bir ara yerde bir şey bulan bu şahısın sevindiğini, ne olduğunu sorduğunda dolar bulduğunu belirttiğini, bir süre sonra yanlarına gelen bir şahsın 30 milyar lira değerinde dolar kaybettiğini söyleyip, yanındaki şahsa “sen almışsındır” diyerek soru yönelttiğini, daha sonra yanına ilk gelen şahsın, maaşını sardığı kağıdı elinden aldığını ve “Bu senin bahsettiğin dolar değilmiş” diyerek kağıdı geriye verdiğini, şahıslar ayrıldıktan sonra oradan evine gittiğini ve evde kağıdın arasına koyduğu parayı almak istediğinde, kağıdın içerisindeki para süsü verilmiş ve üzerinde 1 dolar bulunan kağıt destesiyle karşılaştığını, böylece parasının alınarak dolandırıldığını farkettiğini belirterek şikayetçi oldu. Polis, “Zarfçılık” denilen yolla dolandırıcılık yapan şahısların kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Malatya Devlet Hastanesi toplantı salonuna giren hırsız ya da hırsızlar, 4 adet 256’lık bilgisayar ramı ile 1 adet 40 GB’lık hard diski çaldılar. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Hamidiye Mahallesi Antepli Sokağında oturan 80 yaşlarındaki Saniye Cömert’in ev sahibi olan Y.S., polise başvurarak, kiracısının birkaç gündür ortada gözükmediğini, hayatından endişe ettiklerini bildirdi. Çilingir marifetiyle kapısı açılarak girilen evde, yaşlı kadın banyo içerisinde yüz üstü yatar vaziyette ölü bulundu. Ceset, savcının talimatı üzerine ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla, Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

• Hasan Varol Mahallesinde oturan B.A., evin mutfağında temizlik yaparken, buzlanan yerden kayarak düştü ve yaralandı.

• İstiklal Mahallesi’nde oturan H.K., buzdolabından çıkardığı ve çözülmesini beklemeden kesmek istediği tavuktan kayan bıçağın parmağını kesmesi sonucu yaralandı.

• Akpınar Meydanında alacak-verecek yüzünden kavga eden ve karşılıklı birbirlerini döven H.T. ve M.T. adlı şahıslar ile Y.A., M.A., O.A. ve M.A. adlı şahıslar polis tarafından yakalandı.

• Göztepe Mahallesi 16. Sokakta H.T. adlı şahsa ait evin çatı katında çıkan yangına itfaiye müdahale ederek söndürdü. Yangının elektrik kontağından çıktığı saptandı.

• Dabakhane Mahallesi’ndeki bir dershanede silahlı kavga olduğu yolundaki bilgi üzerine polisin ifadesine başvurduğu E.Y. adlı şahıs, vefat eden eşinden olan 13 yaşındaki oğluyla tartıştığını ve kızdığını, daha sonra oğlunun dayısı olan Y.F. adlı şahsın, dershaneye gelip kendisini yumrukladığını, belindeki silahla “doldur boşalt” yaptığını, kendisinin bir odaya kaçtığını, Y.F.’nin arkasından 1 el ateş ettiğini anlattı. Polis olay yerinde 1 adet 7.65 mm. çaplı boş kovan bulurken, firar eden zanlıyı arıyor.

• Uğur Sanayi Sitesi’ndeki bir oto döşemecisinde şarja bırakılan, C.Ş. adlı şahsa ait cep telefonunun çalındığı öne sürüldü. Ç.Ş., kısa süreliğine yan dükkana gittiğini, o sırada kapıyı açık bıraktığını, döndüğünde telefonunu bulamadığını söyledi.

• Kiltepe Mahallesinde oturan H.T. adlı şahıs, polise başvurarak, kızı H.T.’nin yaklaşık bir yıl önce H.A. adlı şahısla nişanlandığını, bu kişinin bir başkasıyla evli olduğunu öğrenince 3 ay önce nişanın bozulduğunu, önceki gün eve geldiğinde kızını göremediğini, eşine sorduğunda çarşıya gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını öğrendiğini, geri dönmediğini, hayatından endişe ettiğini belirterek, kızının bulunmasını istedi.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde oturan N.K. adlı şahıs, 00.10 sıralarında evinde iken 5 el silah sesi duyduğunu, bir süre sonra oğlunun bacanağı olan İ. adlı şahsın kendisini arayıp, tehditler savurduğunu, evin önünde silah sıkan şahsın da bu kişi olduğunu öğrendiğini belirtti. Polis olay yerinde 5 adet boş kurusıkı kovanı bulurken, İ adlı şahsı arıyor.

• Fırat Mahallesi 2. Sokakta K.E.Y. adlı çocuk, sandalyede otururken yere düşerek başından yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• Mehmet Buyruk Caddesinde oturan Z.Ş.A., belirlenemeyen bir nedenle fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• İzzetiye Mahallesi Gaffarağa Sokağında 22.30 sıralarında bir şahsın kesici aletle kendisini yaraladığı yolundaki ihbar üzerine giden polisler, D.H. adlı şahsa müdahale etti. Vücudunda ve kollarında çok sayıda yüzeysel çizik olan ve alkollü olduğu saptanan D.H. adlı şahıs, hastaneye kaldırıldı. Şahsın psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürüldü.

• Polise başvuran G.D., saat 16.00 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi’nden yaya olarak evine gitmekte iken, tanımadığı bir şahsın arkasından yanaşarak, sert bir cismi beline dayayıp kendisini boş bir eve götürdüğünü ve üzerine giydiği 200 YTL değerindeki Adidas marka montu zorla alarak kaçtığını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Saat 17.00 sıralarında polise yapılan bir ihbarda, bir şahsın küçük yaşta bir kızı Fırat Mahallesindeki bir eve aldığı bildirildi. Eve baskın yapan polis, H.Ö. adlı şahıs ile A.B. adlı kızı birlikte yakaladı. Yaşının 18’den küçük olduğu belirtilen A.B. polise verdiği ifadede, aynı gün tanıştığı H.Ö. ile birlikte geldiği evde, kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söylerken, H.Ö. suçlamaları kabul etmedi. H.Ö. “Reşit Olmayan Mağdureyi Alıkoyma, Rızaen Cinsel İlişkiye Girme” suçlamasıyla tutuklandı.

• Şehit Hamit Fendoğlu Caddesinde oturan M.A. adlı şahsın, ekonomik nedenler ve alkol etkisiyle, eşi olan N.N.’yi dövdükten sonra kaçtığı öne sürülürken, polis araştırmaya başladı.

• Beydağı Polis Merkezine başvuran M.T., yanında S.K. adlı arkadaşı olduğu halde yönetimindeki 44 EV 441 plakalı araçla Kanalboyu’ndan giderken, arkalarından gelen 44 FY.. plakalı aracın sürücüsünün yol vermedikleri gerekçesiyle kendilerini durdurduğunu, hakarette bulunduğunu, cep telefonu ile 155 Polis İmdat’ı arayınca şahsın kaçtığını belirterek şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• H.Ş. adlı şahıs saat 13.30 sıralarında Ziraat Bankası merkez şubesi civarında yürümekte iken, montunun sağ cebinde bulunan cep telefonu yankesicilik yoluyla çalındı.

• Saray Mahallesi Ömerefendi Sokağında A.D.’ye ait eve gündüz giren hırsızlar, H.Ç.’ye ait emanet bırakılan ve içerisinde şifalı bitkiler bulunan çantaya zarar verip, ayrıca evdeki sinema ses sistemi, VCD ile teybi çaldılar.

• PTT Merkez Müdürlüğünde çalışan M.K., polise başvurarak işyerinin askılığına astığı paltosundan aracının ruhsatı, ehliyet, 50 Euro para, otobüs pasası, ev ve araba anahtarının çalındığını bildirdi.

• İndere Caddesindeki bir internet kafe önünde çıkan tartışmada, C.M.A. adlı şahsın, D.T.’yi sol bacağından bıçakla ağır yaraladığı bildirildi. Yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırılırken, zanlı yakalandı.

• Söğütlü Cami civarında alacak verecek yüzünden çıkan tartışma sonucu H.K. adlı şahsın, bıçakla M.Ö.’yü sağ göğsü ve sırtının solundan bıçakla yaraladı. Zanlı yakalandı, yaralı TÖTM’ye kaldırıldı.

• Çevreyolu Mavi Halk Otobüsleri içerisinde üniversite hattında gitmekte olan N.E.’nin, ayakta seyahat ettiği araçta, cebindeki 300 Euro para yankesicilik yoluyla çalındı.

• Çöşnük Mahallesinde oturan Z.T., yaklaşık 2 aydan beri birlikte yaşadığı A.T. adlı şahısla tartıştıktan sonra, jilet ile sol bileğini kesti ve annesi tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Cezmi Kartay Caddesinde oturan S.B., baş ağrısı yüzünden içtiği haplardan zehirlendi ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Mehmet Buyruk Caddesi’ndeki bir dershanede, bunalıma girdiği öne sürülen Z.İ., fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Çarmuzu Mahallesi Turgut Temelli Caddesinde oturan N.Y., polise başvurarak, eşinin yaklaşık 3 ay önce trafik kazasında öldüğünü, bu kazadan dolayı sigortanın kendisine ödeme yapacağını, kayınbiraderi İ.Y.’nin, evine gelerek kendisini tehdit ettiğini ve sigortadan alacağı paranın yarısını istediğini öne sürdü. Kuru sıkı tabancasıyla yakalanan İ.Y.’nin suçlamaları kabul etmediği ve ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

• Çavuşoğlu Mahallesi 5. Sokakta park halinde olan İ.K.’ya ait 44 KP 971 plakalı otodan teybi çalındı.

• Garanti Bankası Dörtyol Şubesi’nden bir şahsın sahte evrakla kredi çekmek için başvurduğu bilgisini edinen polis, E.G. adlı şahsı, S.B. adına düzenlenmiş, ancak fotoğrafı kendisine ait evraklar ve çektiği 4.240 YTL kredi ile birlikte yakaladılar. Para bankaya teslim edilirken, “Evrakta Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık” suçlamasıyla adliyeye verilen E.G., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

• Karakavak Mahallesi Coşkunlar Caddesinde oturan C.N., polise başvurarak öz oğlu C.N.’nin 30 Ocak’ta evden ayrıldıktan sonra geri dönmediğini, tüm araştırmalarına rağmen bulamadığını, hayatından endişe ettiğini bildirdi. Polis araştırmalara başladı.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde, A.A., evinin merdivenlerinden çıkarken başının dönmesi yüzünden düşerek yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde rastladığı polislere başvuran T.Y., yaklaşık 2 yıldan beri sürekli kendisini rahatsız eden, aynı gün çarşı merkezinde yaklaşık yarım saat takip eden M.Z. adlı şahıstan şikayetçi olduğunu belirtti. M.Z. “Başkasının Huzur ve Sükununu Bozma İddiası” ile gözaltına alındı ve suçlamaları kabul etmedi.

• V.Ö., çocukları G.Ö. ve M.Ö. ile birlikte polise başvurarak, Niyazi Mahallesi’ndeki evlerinde gelini K.Ö. ile onun annesi, babası ve dayısı olan G.G., S.G. ve B.Ü.’nün tehdit ve hakaretlerine uğradıklarını öne sürdü. Yakalanan şahıslar suçlamaları kabul etmediler.

• Polise 21.00 sıralarında yapılan ihbarda Cevherizade Mahallesi Bulun Sokaktaki çocuk parkında bazı kişilerin alkol aldıkları bildirildi. Polis, C.T., H.I., G.K. ve F.G. adlı şahıslara müdahale ederken, bu şahıslardan birinin yere attığı 5 gram esrara el koydular. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• Battalgazi ilçe Emniyet Amirliği’ne 20.30 sıralarında yapılan telefon ihbarında Alacakapı Mahallesi Mustafa Yılmaz Caddesi üzerindeki barakada bazı şahısların esrar içtiği bildirildi. Polis, M.G.’ye ait barakaya baskın yaparak burada bulunan M.G., M.C., M.B, R.H., Ş.Ö., F.O. ve H.K. adlı şahısları 10 gram esrar ve 1 bıçakla yakaladı. Adliyeye verilen şahıslar serbest bırakıldı.

• C.A. adlı şahıs, Cevherizade Mahallesinde sebze satarken, önceden tanımadığı A.Ç. adlı şahısla mal getirmek üzere depoya gittiklerini, burada A.Ç.’nin ekmek bıçağı ile kendisini tehdit ettiğini, 12.5 YTL parasını gasbettiğini, ayrıca kendisini dövdüğünü öne sürdü. Yakalanan zanlı ise suçlamaları kabul etmedi ve serbest bırakıldı.

• Göztepe Mahallesinde bisikletiyle dolaşmakta olan S.U.’nun düşerek yaralandığı bildirildi.

• Cengiz Topel Caddesi’nde oturan Y.D., fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Çöşnük’teki bir kurs binasının kazan dairesine giderek, boş kömür torbasını ocağa atmak isteyen G.G.’nin, kapağı kaldırdığı sırada alevlerin etkisiyle elinin ve kolunun yandığı belirtildi.

• İnönü Caddesinde H.E. adlı şahıs karşıdan karşıya iken bir otonun çarpması sonucu ayağından yaralandı. H.E. polise verdiği ifadede, 44.. plakalı bir aracın kendisine çarpıp kaçtığını belirtirken, polis araştırmada söz konusu aracın O.Ç. adlı şahsa ait olduğunu belirledi ve bu şahısla ilgili işleme başladı.

• İl merkezindeki bir işyerinden ilaç zehirlenmesi gerekçesiyle Devlet Hastanesi’ne getirilen İ.İ. adlı şahıs, verdiği ifadede, intihar teşebbüsünde bulunmadığını, baş ağrısı yüzünden 3-4 ağrı kesici hap içince rahatsızlandığını öne sürdü.

• Sarıcıoğlu Mahallesinde M.A.’ya ait olan ve M.K.’nın kiracı olarak oturduğu evin yatak odasına bacadan ateş düşmesi yüzünden çıkan yangın, ev sakinleri tarafından söndürülürken, bazı eşyalar yandı.

• Zaviye Mahallesinde oturan G.Y.’nin fazla miktarda hap içerek intihara kalkıştığı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

• İnönü Caddesi’ndeki bir işyerinin sahibi olan M.D., polise başvurarak, para cekmecesinde bulunan 1.500 YTL değerindeki telefon kontörlerinin çalınmış olduğunu bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Çukurdere Mahallesinde Ö.Ş.’ye ait eve, mutfak pencere korkulukları söküldükten sonra penceresi zorla açılarak girildiği, ancak herhangi bir şey çalınmadığı bildirildi.

• Topsöğüt Kasabasındaki evinde oyun oynamakta olan 6 yaşlarındaki C.A., sobanın yanında bulunan kaptaki sıcak suya düşerek yaralandı ve Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi’nde tedavi altına alındı.

• 1. Organize Sanayi Bölgesindeki Arısal Tekstilde İ.B. adlı işçi, pamuk temizleme makinesinde çalışırken, elinden yaralandı.

• Yeşilyurt Cumhuriyet Örnekköyde oturan 37 yaşındaki R.T., tartıştığı eşi H.T. tarafından dövülerek yaralandığı gerekçesiyle, eşinden şikayetçi oldu.

• Doğanşehir ilçesi Kadılı Köyünde D.Y.’ye ait evde televizyonun kısa devre yapması yüzünden yangın çıktı ve eşyalar hasar gördü.

• Malatya- Adıyaman yolunun 34. kilometresinde Nazif Sandal yönetimindeki 44 FK 782 plakalı araç, Malatya yönüne gelirken, buzdan kayarak yolda durdu. Arkadan gelen Bayram Türk yönetimindeki 44 EF 184 plakalı kamyon, bu araca çarpmamak isterken karşı yönden gelen Adil Başkurt yönetimindeki 44 FE 429 plakalı araçla çarpıştı. Kazada araçlar hasar gördü.

• Yakınca Kasabası sınırlarındaki Rahime Batu Koleji önünde, Nurettin Oğuzalp yönetimindeki 44 KF 387 plakalı otomobil ile nizamiyeden Eşref Bitlis Caddesine çıkarken Necmi Tuzcu yönetimindeki 44 EU 414 plakalı otomobille çarpıştı. İki aracın hasar gördüğü bildirildi.

• Dilek Kasabasından Gölpınar Mahallesi’ne gitmekte olan Ali Öztürk yönetimindeki 44 DL 861 plakalı araç, buzlu yolda kayarak karşı yönden gelen Hüseyin İnanç yönetimindeki 44 FH 279 plakalı kamyonetle çarpıştı. Araçlarda hasar meydana geldi.

• Malatya-Sivas yolu Hasançelebi Kasabası Davulku Yol Ayrımında Engin Dalkır yönetimindeki 34 BY 1691 plakalı araç buzdan kayarak şarampola yuvarlandı.

• Hanımınçiftliği Kasabasında Yusuf Dönmez yönetimindeki 44 EF 819 plakalı araç, buzlanma yüzünden karşı yönden gelen Mehmet Dağseven yönetimindeki 44 AZ 964 plakalı araçla çarpıştı.

• Malatya-Kayseri yolu 71. kilometre Kozluca yakınlarında Oğuz Gürbüztürk yönetimindeki 06GF 965 plakalı araç, buzlu yoldan kayarak yol kenarındaki kayalıklara çarptı.

• Darende ilçesi Balaban Kasabası yakınlarında İhsan Öksüz yönetimindeki 34 AK 996 plakalı araç, buzlu yoldan kaydı ve kanala düştü. Kazada İhsan Öksüz ve Yusuf Kenan Özdemir hafif yaralandılar.

• Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan Hulusi Sevinç yönetimindeki 38 LT 110 plakalı kamyonet, 27. kilometrede buzlu yoldan kayarak devrildi. Kazada Hulusi Sevinç ile Hüseyin Dere yaralandılar.

• Doğanyol Çolak Mahallesinde ailevi nedenle çıkan tartışmada, C.E. adlı şahsın, kardeşi B.E.’nin kafasına demir sopa ile vurarak yaraladığı bildirildi.

• Yakınkent’teki evine gitmekte olan V.F.C. adlı şahsa, Ö.B.’nin karanlıkta farkedemeyerek çarptığı, bu yüzünden çıkan tartışma sonucu, V.F.C.’nin dövüldüğü bildirildi.

• Hekimhan Kocaözü Kasabası Yukarımahalle’de, kavga eden şahıslardan H.Ö., M.A.Y.’yi yumrukla dövdü.

• Şahnahan Kasabasında B.Ö. adlı şahsın, işyerinde çalışırken diz kapağını kırık cam kenarına çarparak yaralandığı bildirildi.

• Hanımınçiftliği Kasabası’nda H.H.K. ve B.K. adlı şahısların, evlerine kayısı satmak amacıyla çağırdıkları E.G. ve A.K.’yi, evlerinin zemin deposundaki depoya götürerek üzerlerine kapıyı kilitledikleri, E.G.’nin oğlu A.G.’nin kendilerine olan borçlarını ödemesini istedikleri, borcu tahsil amacıyla silah zoruyla 30 bin YTL değerinde senet hazırlayarak, borçlu E.G.’yi ve kefil A.K.’yi gösterip, bu şahıslara imzalattıkları, ayrıca E.G.’nin cep telefonunu alıp kırdıkları ve dövdükleri, A.K.’nin de cep telefonunu gasbettikleri öne sürüldü. Jandarma, olaydan sonra kaçan iki şahsı arıyor.

• Onbinkonutlar mevkiinde, Yakınca’dan Malatya yönüne gitmekte olan Mehmet Emin Özaslan yönetimindeki 44 KP 750 plakalı kamyonet, buzlu yolda giderken araziye devrildi. Araç hasar gördü.

• Elazığ yolu Çamurlu Köyü civarında, Elazığ yönüne gitmekte olan Cengiz Bartuk yönetimindeki 01 LT 434 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kaza sırasında direğin aracın üzerine yıkıldığı ve sürücünün bacaklarından yaralandığı bildirildi.

• Hekimhan’dan Kuluncak yönüne gitmekte olan Mustafa Kılıç yönetimindeki 34 JUS 13 plakalı minibüs, buzlu yolda karşı yönden gelen Bekir Boyraz yönetimindeki 44 FN 878 plakalı araca çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

• Battalgazi’den Malatya yönüne gelmekte olan Mehmet Zaşin yönetimindeki 44 KU 955 plakalı araç, sürüdünün kasise girmemek için manevra yapması üzerine, aynı yönde gitmekte olan Mehmet Emin Murat yönetimindeki 44 FU 787 plakalı minibüsle çarpıştı. Bu kazada da hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız