SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Beydağı Polis Merkezi’ne 20.00 sıralarında başvuran 21 yaşındaki H.K. adlı kadın, daha önce birlikte yaşadığı N.adlı şahsın isteği ile buluştuklarını ve bu şahsa ait oto ile Orduzu Pınarbaşı Mesiresine doğru giderken, yolda tanımadığı 2 şahsın daha otoya bindiğini, bu sırada N.’nin tekrar kendisiyle birlikte yaşamak istediğini söylediğini, kabul etmeyince de sinirlenerek belinden çıkardığı silahla tehdit ettiğini, şahısların otoya yakıt almak için durdukları sırada otodan inerek kaçtığını öne sürdü ve şikayetçi oldu. Kadının, birlikte yaşadığını belirttiği, ancak N. olan adı dışında kimliği hakkında bilgisinin olmadığını öne sürdüğü şahsın açık kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Yukarı Çöşnük’te oturan 73 yaşındaki Ş.Ö.adlı şahıs, evinin önünde başının dönmesi sonucu düşerek başını çarptı ve ağır yaralandı.

• 01.00 sıralarında Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne yaralı olarak getirilen 22 yaşındaki S.P. adlı şahsın taşkınlık yaptığı yolundaki başvuru üzerine giden polisler, şahsı etkisiz hale getirdi. Bu arada, şahsı hastaneye getiren oto içerisinden Çöşnük civarında silahla havaya ateş edildiği bilgisi üzerine, bu şahsı hastaneye getiren oto sürücüsü M.E. ile araçta bulunan T.E. de polis tarafından yakalanırken, S.P. ve T.E.’de toplam 4 bıçak ele geçirildiği bildirildi. İfadeleri alınan şahıslar daha sonra salıverildiler.

• Savcılığa başvuran A.U. adlı şahıs, daha önce eniştesi olan Ş.Y.’nin kendisini tehdit ettiğini öne sürerken, Ş.Y. suçlamayı kabul etmedi.

• Fuzuli Caddesi’nde oturan 77 yaşındaki M.K. adlı şahıs, saat 10.00 sıralarında evinin önündeki posta kutusunu kontrol için kapıyı açtığında yerde yatar vaziyette 40-45 yaşlarında bir kadın gördüğünü, bu kadını eve aldığını, daha sonra kapı zilinin çalması üzerine gelen şahısla ilgilenip döndüğünü, o sırada ayakta gördüğü kadının gitmek istediğini söyleyip evden ayrıldığını, kadın gittikten sonra yatak odasındaki pantolonunu kontrol ettiğinde cebindeki 3.500 Euro ile 300 YTL parasının çalınmış olduğunu farkettiğini belirtti ve şikayetçi oldu.

• Zafer Mahallesi 3. Sokakta M.G.’ye ait eve giren hırsızlar 1 adet hasır altın, 1 altın bilezik, 2 altın yüzük, 3 çeyrek altın ve 1 cep telefonu çaldılar.

• Savcılığa başvuran 28 yaşındaki M.K., telefonla tehdit edildiğini, kimin tehdit ettiğini bilmediğini, ancak daha önce de kendisini tehdit eden 36 yaşındaki B.T. adlı kadın ile 26 yaşındaki S.K. adlı kadın ve Ü.B.’den şüphelendiğini söyledi. Bu kişiler, suçlamayı kabul etmediler.

• Orduevi karşısındaki İsmetpaşa (Hürrriyet) Parkı civarında dolaşan Z.K. adlı şahısta yapılan aramada bir adet bıçak bulundu.

• Akpınar Mahallesi Barbaros Sokağında oturan 46 yaşındaki V.A., temizlik yaparken suya kattığı çamaşır suyunun ve astım hastası olmasının etkisiyle fenalaştı ve hastanelik oldu.

• Zafer Mahallesi Gündoğdu Caddesinde Y.Ö. yönetimindeki oto ile giderken, park halindeki minibüsün önünden aniden yola çıkan 6 yaşındaki M.E.D.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• İstiklal (Tekmezar) Mahallesi Evliyaoğlu Sokakta saat 17.00 sıralarında 25 yaşındaki D.A.adnı bayanın eşyalarını bıçakla gasp ederek kaçmaya çalışan 17 yaşındaki Y.A. polis tarafından yakalandı. Şahsın üzerinde 1 bıçağın yanı sıra, D.A.’ya ait 4 banka kartı, kimlik, cep telefonu, cüzdan ve 34 YTL para çıktı. Soruşturma sürüyor.

• Mehmet Buyruk Caddesi Çöşnük Mahallesi Çevreyolu civarında saat 18.30 sıralarında silah kullanıldığı yolundaki ihbar üzerine giden polis, olay yerinde 1 tabanca buldu. Olayla ilgili ifadesi alınan C.Ş., kendisini çağıran H.B.Ö.’nün yanına gittiğinde, bu kişinin H.Ş. ile alkol aldığını gördüğünü, elinde silah ile kendisine ve H.E.’ye küfreden H.Ş.’nin kulağına H.Ş.Ö.’nün birşeyler söylediğini, H.Ş.’nin bunun üzerine tabanca ile bir el ateş ettiğini, kurşunun H.E.’nin otosunun kapısına isabet ettiğini, daha sonra silahı kafasına kayayarak kendisine küfreden H.Ş. ile kavga ettiğini, bu şahsı azmettiren H.B.Ö.’den şikayetçi olduğunu söyledi. Yakalanan şahıslardan H.Ş. alkollu olduğu için ifadesi alınamazken, H.B.Ö. ise susma hakkını kullanacağını belirtip, ifade vermedi.

• Başharık Mahallesi 25. Sokakta oturan 42 yaşındaki R.Ş. adlı kadın, ailevi sebeple 54 yaşındaki eşi B.Ş.’nin bıçak çekip kendisini dövdüğünü öne sürerken, B.Ş. suçlamayı kabul etmedi.

• Sarıcıoğlu Mahallesi Mezarlık 4. Sokakta oturan S.K., evinin duvarındaki su boruları ile dış döşemelerin kırılmasına sebep olduğunu öğrendiğini belirttiği kamyonun sürücüsü R.A.’dan şikayetçi oldu. R.A. ise kamyonuyla herhangi bir yere çarpmadığını, ancak önünde giden saman yüklü bir kamyonun çarpıp zarar vermiş olabileceğini öne sürdü.

• Kiltepe Mahallesi Ziya Gökalp İlköğretim Okulu önünde A.A. yönetimindeki araçla giderken, aniden önüne çıkan 11 yaşındaki E.Ö.’nün ayağının üzerinden geçti ve yaraladı.

• Kubilay Lisesi Müdürü A.Ç., polise başvurarak, daha önce okulun camlarını kırma suçundan tutuklanan K.Z.’nin yanındaki N. adlı şahısla izinsiz olarak okula gelip, öğretmen ve öğrencileri rahatsız ettiklerini söyledi. C.Ş.A. adlı öğretmen de dersini bölen iki şahsın, kendisini ve öğrencileri rahatsız ettiğini söylerken, yakalanan K.Z. suçlamayı kabul etmedi. Polis N.’yi arıyor.

• İnönü Mahallesi İstasyon Camii yanındaki olayla ilgili ifade veren S.S., alacak verecek yüzünden aralarında husumet olan R.Ö.’nün kendisini ve kardeşini tehdit ettiğini öne sürdü.

• Rahatsızlanması sonucu Devlet Hastanesi’ne getirilen 36 yaşındaki G.G., polise verdiği ifadede EMS hastası olduğu için Hidayet Mahallesi’ndeki evinde eşi S.G.’nin yaptığı iğneden sonra rahatsızlandığını söyledi. G.G., eşinden şikayetçi olmadı.

• Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 21 yaşındaki N.K. adlı bayan, saat 20.00 sıralarında Cemal Gürsel Mahallesi 12. Sokakta yürürken, arkasından gelerek kolundan tutan 28-30 yaşlarındaki bir şahsın, kendisini öpmeye çalışarak yere yatırdığını ve eliyle de tacizde bulunduğunu, bağırması üzerine, şahsın, içerisinde nüfus cüzdanı, öğrenci kimliği, 15 YTL, kartvizit ve fotoğraflar olan çantasını alarak kaçtığını bildirdi. Polis, saldırganın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Aşağıbağlar Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki T.Ç. adlı bayan, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldı.

• Malatya Lisesi arkasında öğle saatlerinde dövülerek yaralanan 20 yaşındaki S.T., arkadaşları ile gezerken kendisine sataşan F.F., M.K., K.D., M.S. ve O.Ö. adlı şahısların çubuklarla kendisini dövdüklerini, o sırada arkadaşlarının kaçtığını söyledi. Yakalanan şahıslar suçlamayı kabul etmediler.

• Yeşilyurt Caddesi’nde H.K. yönetimindeki oto ile 23.30 sıralarında giderken, arkasından gelen aracın, otosuna çarpıp kaçtığını, bu çarpma sırasında başından yaralandığını söyledi. Polis araştırmaya başladı.

• Koyunoğlu Mahallesi Okul 4. Sokakta G.D. adlı şahsa ait işyerine kilitlerini ve kapı camını kırarak giren hırsızlar 500 YTL değerinde sigara ile 50 YTL bozuk para çalındı. Olay yerinde 1 bıçak ve 1 demir kesme makası bulundu.

• Çukurdere Mahallesi Koyunoğlu Caddesi’nde C.D.’ye ait işyerine kapı kilitlerini kırarak giren hırsızlar 1 bilgisayar ve kasası, 7.500 YTL değerinde çeşitli marka sigara, 20 adet parfüm, 70 adet pil ve 300 adet çakmak çaldılar.

• Özalper Mahallesi 1. Cadde 9. Sokakta oturan M.O.’ya ait evden çıkıp kaçmak isteyen 20 yaşındaki P.Y. adlı kadın ile yanında bulunan 15 yaşındaki C.P. adlı kız, polis tarafından yakalandı. Bu kişilerde 2 torba kuru kayısı ile 1 torba toz şeker bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen zanlılardan P.Y. tutuklandı.

• Cezmi Kartay’da polis tarafından yapılan uygulama sırasında K.K.’ya ait birahanede polisin ikazlarına uymayıp, işyerinin kapı ve duvarlarına tekme atan M.M., gözaltına alındı.

• Söğütlü Cami civarında saat 21.00 sıralarında yürümekte iken tanımadığı bir şahsın yanına gelip, üstünü yokladığını, alkollu olması nedeniyle şahsa karşı koyamadığını, bu sırada cep telefonunun ve kredi kartının çalındığını öne süren 45 yaşındaki V.Ö.’nün başvurusu üzerine polis yankesiciyi belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Cengiz Topel Caddesi’ndeki bir internet cafe önünde çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu R.K.’nın, B.H.Ç.’yi ve Z.Ç.’yi bıçakla yaralayıp kaçtığı bildirildi.

• Malatya Devlet Hastanesi giriş kapısı önünde 03.50 sıralarında 46 yaşındaki G.M.S. adlı şahsın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından dövülerek yaralandığı bildirildi.

• Çevreyolu Battalgazi kavşağında M.U. yönetimindeki 44 HD 846 plakalı oto, aniden yola çıkan 30 yaşındaki H.T.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı. Ağır yaralanan H.T., TÖTM’ye kaldırıldı.

• Polise başvuran A.T., 15 yaşındaki kızı B.Ö.’nün, 20 Mayıs Turgut Özal Lisesi’nde öğle saatlerinde, okul arkadaşı olan 19 yaşlarındaki Ö.T. ve C.T. tarafından kaçırıldığını bildirdi. Ertesi gün polis merkezine gelen B.Ö. ise, iki şahıstan şikayetçi olmadığını söyledi ve bu yakalanan şahıslar adliyece serbest bırakıldı.

• PTT Caddesi’ndeki T. adlı otelin odasında kalan 29 yaşındaki C.O. adlı şahıs, 15 adet hap içerek intihara kalkıştı ve durumu farkeden otel görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Çevreyolu Büyük Şire Pazarı karşısında M.K. adlı şahsın işyerine giren hırsızlar adet ve miktarı bilinmeyen çek ve senetler ile 2 banka defteri, faturalar, borç defteri ve 3 tapunun bulunduğu para kasasını çaldılar.

• Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi’ndeki bir oyun salonunda T.T. adlı şahsın cep telefonunun çalındığı bildirildi.

• Mişmiş Park girişindeki tümsekten bisikletiyle geçmeye çalışan 16 yaşındaki B.S. düşerek yaralandı.

• Zafer Mahallesi 8. sokakta Z.Y. yönetimindeki 34 AR 7505 plakalı araçla giderken aniden önüne çıkan 6 yaşındaki S.A.’ya çarparak yaralanmasına yolaçtı. Kazadan sonra durmayarak kaçan sürücü, 12. sokakta yakalandı.

• Cezmi Kartay caddesi üzerinde A.S.D. yönetimindeki 44 AV 441 plakalı otoyla giderken, bisikletiyle önüne çıkan 52 yaşındaki B.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Kernek Meydanında C.T. yönetimindeki 44 DH 317 plakalı otoyla giderken, aniden önüne çıkan 4 yaşındaki G.G.’ye çarptı ve yaralanmasına yolaçtı.

• Atatürk Caddesi’nde H.K. yönetimindeki 44 DF 933 plakalı belediye otobüsünden hareket halinde iken inen A.A.Ç. adlı şahıs, C.Ç. yönetimindeki 44 FS 923 plakalı motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

• Kanalboyu’nda M.Z. yönetimindeki 34 DH 0647 plakalı araç ile giderken, yolda yürüyen 22 yaşındaki S.Ö.T. adlı bayana çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Zafer Mahallesi’nde oturan İ.Y.’ye ait eve giren hırsız 2 çeyrek altın, 1 altın yüzük ve 50 YTL para çaldı.

• Fırat Mahallesi İndere Caddesi’nde oturan 16 yaşındaki D.U. adlı kız, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. İfade veren D.U., annesi ile tartıştığını ve kızdığı için ilaç içtiğini söyledi.

• Taştepe Mahallesinde oturan 73 yaşındaki Y.Y., kesici aletle yaralanmış olarak hastaneye kaldırıldı. Şahsın ifadesi alınamadığı için olayın nasıl meydana geldiği belirlenemedi.

• Büyük Şire Pazarı’nda M.D.’ye ait işyerine giren hırsızlar 5 çuval kuru kayısı ile kimlikler ve 6 tapu bulunan para kasasını çaldılar.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesinde K.K. yönetimindeki 44 AL 316 plakalı otoyla giderken, aniden önüne çıkan 7 yaşındaki F.D.’ye çarptı ve yaraladı.

• Taştepe Mahallesinde oturan M.D. adlı şahıs, polise başvurarak 18 yaşındaki kızı E.D.’nin sabah evden ayrılıp, akşam dönmediğini, hayatından endişe ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Aslanbey Mahallesinde oturan 6 yaşındaki S.İ. adlı çocuk, ilaç zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

• Zaviye Mahallesi 2. Caddede M.E.’ye ait evden 1 adet kamera, 15 YTL para ve 1 altın yüzük çalındı.

• Zaviye Mahallesi İsmetpaşa Caddesinde oturan H.O.G., polise başvurarak, 19 yaşındaki kızı C.G.’nin, saat 17.00 sıralarında dershaneden çıktıktan sonra eve dönmediğini, araştırmalarına rağmen bulamadığını, hayatından endişe ettiğini belirterek, bulunmasını istedi. Polis araştırmaya başladı.

• Polise başvuran H.A., MAŞTİ Terminalinde aldığı ticari taksi hattını geri vermesi için A.S.T. ve G.T. tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

• Şifa Mahallesi Niyazi Mısri caddesinde, E.A.’ya ait 44 DT 346 plakalı mobilet, 03.15 sıralarında park halinde iken çalındı. E.A., takip ettiği hırsızı Sabancı Kültür Merkezi civarındaki ara sokakta yakaladı.

• Niyazi Mahallesi’nde M.A.’ya ait 44 KN 101 plakalı kamyonetin içerisinden 4 koli çelik jant çalındı.

• Çukurdere Mahallesi Divan Efendi 2. Sokakta M.K.’ye ait işyerinin kilidini kıran hırsızlar 1 adet çelik bağ makası çaldılar.

• Turgut Özal 1. Cadde üzerinde yürümekte olduğunu belirten E.K. adlı şahıs, sürücüsünü göremediği 34 HCG.. plakalı aracın üzerine sürüldüğünü, şikayetçi olduğunu polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Niyazi Mısri Caddesindeki inşaatta çalışan İ.G. adlı işçi, kafasına tahta parçası düşmesi sonucu yaralandı.

• Karakavak Mahallesi Tarım İl Müdürlüğü arkasındaki kayısı bahçesinde bulunan ve R.T. adlı şahsın karavan olarak kullandığı TIR dorsesinin kapısını zorla açan hırsızlar 1 su motoru, 1 set üstü ocak, piknik tüpü, su ısıtıcısı, piknik sepeti, çaydanlık, tencere vs. çaldılar.

• SSK İl Müdürlüğü önünde M.K. motosiklet ile giderken N.S.F. yönetimindeki 44 AN 285 plakalı otoya çarptı. Kazada sürüklenen motosiklet daha sonra A.B. yönetimindeki 44 FT 205 plakalı otoya da çarptı. Kazada A.B., M.K. ve N.S. yaralandılar.

• Tecde Kayalık mevkiinde A.Ö. yönetimindeki 44 FV 468 plakalı otoyla giderken, bisikletle aniden önüne çıkan M.G.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Özalper Mahallesinde 22.30 sıralarında H.İ.Ç. adlı şahsın, kız arkadaşıyla olan sorun nedeniyle bunalıma girip, bıçağıyla kendisini kolundan ve bacağından yaraladığı, şahsın daha sonra kendiliğinden hastaneye gittiği bildirildi.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde A.K.’ye ait eve giden hırsızlar, ev sahibinin adına kayıtlı 7.65 çaplı ruhsatlı tabancasını çaldılar.

• Yeşilyurt Mollakasım Mahallesinde oturan M.T. adlı şahıs, kendisiyle aynı adı taşıyan 17 yaşındaki torunu M.T.’nin zorla para istediğini, vermediği için ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Polis firariyi arıyor.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde işyeri bulunan O.Ç., kardeşi S.Ç. ile işyerinde iken 23.00 sıralarında vitrin camını kırarak içeriye giren A.Ç. adlı şahsın, elindeki döner bıçağı ile eşyalara zarar verip kaçtığını bildirdi. Polis firariyi arıyor.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde A.İ. yönetimindeki otoda 1 adet namlusu kesilerek kısaltılmış av tüfeği ile 8 fişeği ele geçirildi.

• Akpınar Aslantepe Caddesi’ndeki bir evde meydana gelen yangını söndürme çalışmaları sürerken, olay yerine gelen 24 yaşındaki V.Ö., zorla yangın mahalline girmek istedi. Polis, engellediği şahsın üzerinde 1 adet ekmek bıçağı buldu.

• Çevreyolu YİMPAŞ Mağazası önünde 23.30 sıralarında kapıları açık ve anahtarı üzerinde bulunan araçtan şüphelenen polisler, aracın içerisinde Muş doğumlu 31 yaşındaki M.S.P. adlı şahsı baygın olarak buldular. Şahsın fazla miktarda hap içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

• Zafer Mahallesinde oturan E.K., cep telefonundan arayan yeğeni M.K.’nin “Kafana sıkacağım” diye tehdit ettiğini, nedenini bilmediğini öne sürerken, yakalanan yeğen suçlamayı kabul etmedi ve dayısının kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

• Akpınar Aslantepe Caddesinde Y.K.adlı şahsa ait evde çıkan yangında 27 yaşlarındaki A.Ö., S.Ö. ve F.G. adlı kadınlar yaralandılar. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, ev sahibi, kadınların arkadaşları olduğunu, yanan kömür sobasının patlaması sonucu yangının çıktığını öne sürdü.

• Halfettin Sokağındaki olayda dövüldüğünü öne süren 18 yaşındaki B.A., yürürken adını E. olarak söyleyen tanımadığı bir şahsın koluna girip kendisini itekleyerek pasaja soktuğunu, daha sonra gelen 3-4 kişi ile dövdüklerini anlattı. Polis araştırmaya başladı.

• Çöşnükt Mahallesindeki evlerinde oynamakta olan 4 yaşındaki E.P., ayağının kayması sonucu düştü ve hastaneye kaldırıldı.

• İzzetiye Mahallesi Derme Çıkmazı’nda saat 16.00 sıralarında park halinde olan M.V.D.’ye ait otonun kapısını açan hırsızlar, araç içerisinde H.G.’ye ait ve içinde kimlikler, 80 YTL para ve anahtar olan çantayı çaldılar.

• Tandoğan Mahallesi Aydemir Caddesi üzerinde F.G. yönetimindeki oto ile karşı yönden gelen A.D. yönetimindeki otoya çarptı. Kazada H.G. adlı kadın yaralandı.

• Yamaç Mahallesinde oturan 20 yaşındaki Z.A. adlı bayan, ilaçtan zehirlenince babası tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Zafer Mahallesi 11. Sokakta A.E.’ye ait eve balkon penceresinden giren hırsız 2 kredi kartı, 1 altın yüzük ve 50 YTL çaldılar.

• Sarıcıoğlu Mahallesindeki evinde ranzada uyumakta olan 18 yaşındaki O.D., 02.00 sıralarında düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• Paşaköşkü Mahallesinde oturan H.İ.K. adlı şahıs, 26 yaşındaki kızı G.K.’nin öğle saatlerinde evden ayrıldığını ve dönmediğini belirterek polise başvururken, G.K. bu başvurudan bir gün sonra MAŞTİ Terminalinde bulundu. G.K., evden kendi isteğiyle ayrıldığını ve dönmek istemediğini söyledi.

• Kavaklıbağ Mahallesi’nde Y.T.’ye ait işyerinin kilit halkalarını kesen hırsızların içeriye giremedikleri belirtildi.

• Şifa Mahallesinde bilgisayardaki mesajlara bakma yüzünden çıkan tartışmada dövüldüğünü söyleyen 17 yaşındaki Ö.K.’nın ifadesini alan polis, Ö.A.’yı gözaltına aldı. Ö.A.ise Ö.K.’nın kendisine bıçak çektiğini öne sürdü.

• Hekimhan ilçesindeki kasap dükkanıdda çengele asılı eti bıçakla kesmeye çalışan K.K., çengelin yerinden çıkıp koluna batması sonucu yaralandı.

• Yeşilyurt ilçesi Hamidiye Mahallesinde alacak verecek yüzünden çıkan kavgada A.K., B.K., M.E., A.Y., Y.Y, A.Y. ve B.Y. adlı şahıslar birbirlerini dövdüler. Olayda kullanılan demir çubuğa el konurken, soruşturma sürüyor.

• Doğanşehir Hudut Köyünde, C.A. evindeki düğünde çıkan kavgayı aralamak isterken 18 yaşındaki A.D. tarafından sol kalçasından hafif yaralandı.

• Yazıhan Doğuş Mahallesinde arazi anlaşmazlığı sonucu A.G., O.K., E.K. ve Ö.K.’nin kavga ettikleri, A.G.’nin dövüldüğü bildirildi.

• Pütürge ilçesinin Çengelli Köyünde oturan 25 yaşındaki B.I., ablasından boşanan Y.S. ile tartıştı. Daha sonra bu şahsın, Y.S.’nin kullandığı ve içinde arkadaşları Y.B. ve İ.Y.’nin de bulunduğu 44 FE 269 plakalı otonun Malatya’ya giderken Ormaniçi Köyü civarında önünü keserek durdurduğu, av tüfeğiyle araca rasgele ateş ettiği, olayda Y.S., Y.B. ve İ.Y.’nin yaralandığı bildirildi. Yaralılar TÖTM’ye kaldırılırken, firar eden B.İ.’nin yakalanmasına çalışılıyor.

• Akçadağ Darıca Köyünde alacak yüzünden kavga ettiği abisi H.K.’nın evine giden H.K. adlı şahsın, kavga ettiği, daha sonra abisinin 44 AF 361 plakalı aracına taş ile vurarak, kapı ve camına zarar verdiği bildirildi.

• Yazıhan Jandarma önünde durdurulan 44 DC 814 plakalı araçta bulunan 35 yaşındaki M.Ö.’nün, bulundurma ruhsatlı tabancası ile Karaca köyünden gelirken yolda bir el ateş ettiği bildirildi. Şahıs hakkında işlem sürüyor.

• Bulgurlu Köyünde Y.K.’ya ait boş arazideki atık kömürleri ayıklayarak 27 TH 839 plakalı minibüsle çaldıkları öne sürülen şahısların bulunmasına çalışılıyor.

• Akçadağ Kepez Köyünden Bekiruşağı Köyüne gitmekte olan Haydar Demirkaya yönündeki 44 DZ 889 plakalı araç, karşı yönden gelen Mahmut Erdal Çakmak yönetimindeki 44 AC 330 plakalı araçla çarpıştı. Araçlar hasar gördü.

• Yeşilyurt- Adıyaman yolu üzeri Gündüzbey mevkiinde Mehmet Akip Özduman yönetimindeki 44 AR 096 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan İhsan Taş’a çarptı ve yaralanmasına yolaçtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız