SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Başharık Mahallesinde oturan 17 yaşındaki H.K. adlı genç kız 05.00 sıralarında fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldı. H.K. ifadesinde intihar teşebbüsünü kabul etmedi ve başı ağrıdığı için ağrı kesici haplardan 3 adet alınca zehirlendiğini savundu.

• Başharık Mahallesinde oturan 33 yaşındaki Z.A. adlı kadının, psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve yakınları tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

• Çöşnük Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesindeki bir apartmanın çatı katında 21.00 sıralarında çıkan yangına itfaiye müdahale etti. İfadesi alınan S.E. adlı apartman sakini, tenekeye boşaltmış olduğu küllerin yanında bulunan kağıt ve kartonların tutuşmasıyla yangının çıktığını söyledi.

• Geçtiğimiz hafta Malatya’da oynanan Diyarbakırspor- Fenerbahçe maçına, “seyircisiz oynanması” kararına karşın zorla girmek istediği ve bu arada kendisine engel olmak isteyen polis memuru A.M.’yi elinden bıçakla yaraladığı belirtilen 18 yaşındaki B.G.’nin sustalı bıçağıyla yakalandığı ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı öğrenildi.

• Zafer Mahallesinde oturan 25 yaşındaki N.I. adlı
şahıs, migreni nedeniyle 7 adet hap içince zehirlenerek hastanelik oldu.

• Çevreyolu Çöşnük Kavşağı civarında Ş.D. yönetimindeki 44 DR 044 plakalı otosuyla 02.00 sıralarında direksiyon hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü ile yanında bulunan A.P. yaralandı.

• Orduzu Köşebaşı Mahallesinde A.G.’ye ait eve giren hırsızların 2 adet bakır kazan, tepsi ile sayısı belirlenemeyen miktarda leğeni çaldıkları bildirildi.

• Savcılığa başvuran B.E. adlı şahıs, daha önce aralarında husumet bulunan M.T. adlı şahsın çarşı merkezinde kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. M.T. aranıyor.

• Polise başvuran 62 yaşındaki A.D. adlı kadın ile eşi olduğu öğrenilen 56 yaşındaki M.D., Mehmet Buyruk Caddesinde yanlarına gelen tanımadıkları iki şahsın, bir yakınlarının öldüğünü, geriye kalan 1.500 YTL’yi kendilerine ihtiyacı olanlara dağıtmak için vermek istediklerini, ancak buna karşılık hocaya okuttuktan sonra geri vermek üzere kendilerine para vermeleri gerektiğini söylediklerini, yanlarında para olmadığından bu şahıslara 4 adet altın bilezik verdiklerini, şahıslardan birinin hocaya okutmak üzere bileziklerle yanlarından ayrıldığını, diğerinin yanlarında beklerken aniden kaçtığını, böylece dolandırıldıklarını anladıklarını belirterek şikayeti oldular. Polis araştırmaya başladı.

• Atatürk Caddesindeki bir işhanında B.G. adlı şahıs arkadaşı T.I.’ya cep telefonunu verdiğini, S.U. adlı şahsın bir yeri arama bahanesiyle arkadaşından aldığı cep telefonunu vermediğini öne sürerek şikayetçi oldu. Polis S.U.’yu arıyor.

• Tandoğan Mahallesi Aydemir Caddesi’nde A.S.’ye ait park halindeki 44 DS 400 plakalı kamyonda saat 21.45 sıralarında yangın çıktı. İtfaiye müdahale ederek yangını söndürürken, araç sahibi kimseden şüphelenmediğini söyledi.

• Sarıcıoğlu Mahallesinde ev sahibi B.Y. adlı kadın ile annesi A.T.’nin, kiracıları olan E.G. adlı şahıs ve karısı N.G. ile kavga ettikleri belirtilirken, B.Y. kiracılarının kendisini ve annesini dövüp hakarette bulunduklarını öne sürdü.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesindeki inşaat halinde bulunan Ali Nahit Bozatlı İlköğretim Okulu’nun 3. katına çıkmak isteyen İ.Ç. adlı işçinin düşerek yaralandığı ve kaburgasını kırdığı belirtildi.

• Şifa Mahallesi’nde oturan İ.A. adlı şahıs, 31 yaşındaki oğlu T.A.’nın, kendisine para vermediği gerekçesiyle kendisini ve ikinci eşi olan S.A.’ya hakaret ettiğini polise bildirdi. Yakalanan T.A. suçlamayı kabul etmedi.

• Aslanbey Mahallesi Halep Caddesinde H.M.’ye ait kuruyemişçi dükkanından çalınan 2 cep telefon hattı ve kontörle ilgili araştırmayı sürdüren polis, olayın faili olarak 20 yaşındaki E.O.’yı yakaladı. E.O.’nun, çaldığı kontorler karşılığında Ö.Ş. adlı şahıstan cep telefonu aldığı belirlendi. Adliyeye verilen şahıslardan E.O. tutuklandı.

• Özalper Mahallesi 1. Cadde üzerinde saat 17.10 sıralarında 16 yaşındaki Ü.B. adlı genç, kendisinden zorla para almak isteyen tanımadığı bir şahıs tarafından dövülerek yaralandı. Polis kaçan şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Yeşilyurt Caddesi’nde M.A. yönetimindeki 44 DF 301 plakalı motosiklet ile giderken E.K. yönetimindeki 44 FH 029 plakalı araçla çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü M.A. ile motosiklette bulunan M.T. yaralandılar.

• Kavaklıbağ Mahallesi Leblebici Sokağında tartışma sonucu 15 yaşındaki E.Ö.K.’nin, 14 yaşındaki H.K.’yi bıçakla elinden yaraladığı bildirildi. 21.10 sıralarındaki olayın ardından yakalanan zanlı adliyece serbest bırakıldı.

• Hidayet Mahallesi’nde oturan 24 yaşındaki H.B. adlı bayan, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Rahmi Akıncı Lisesi yanındaki parkta çıkan tartışma sonucu 22 yaşındaki G.P. adlı şahıs sol omuzundan ve sağ bacağından bıçakla yaralandı. Polis olayla ilgili olarak K.A. adlı şahsı arıyor.

• Tecde Şentepe Camii Lojmanında oturan N.A. adlı şahıs polise başvurarak, 01.00 sıralarında evine geldiği sırada, giriş kapısının demir koruma çubukları arasına bırakılmış, kendisi ve ailesini tehdit eden bir not kağıdı bulduğunu, ayrıca giriş kapısının sol tarafındaki duvara da boya ile “ölüm” yazıldığını bildirdi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Battalgazi İlçesi Alacakapı Mahallesindeki kavgaya karışan şahıslardan M.K.’nın elinde yarı otomatik av tüfeği, M.E.’nin üzerinde 1 bıçak bulunurken, kavga sırasında M.K. adlı şahsın da elinden yaralandığı belirlendi. Yaralama olayının faili olarak M.E. hakkında işlem yapılıyor.

• Doğanşehir ilçesi İnönü Caddesindeki Atatürk İlköğretim Okulu’na gece giren hırsız ya da hırsızlar, 14 YTL para çaldılar.

• Doğanşehir ilçesi Doğu Mahallesi Malatya Caddesi’ndeki Zafer İlköğretim Okulu’na giren hırsızlar, 20 YTL bozuk para ile 1 adet projeksiyon makinesini çalarak kaçtılar.

• Hekimhan ilçesi Karşıyaka Mahallesindeki kavgayla ilgili ifadesi alınan 24 yaşındaki G.K., polise verdiği ifadede kiracısı olan G.D. ve E.D. adlı kadınların kendisini dövdüklerini öne sürdü. İki kadın ise suçlamaları kabul etmediler, G.D.’nin T.I. adlı şahısla kendilerini dövdüklerini iddia ettiler.

• Pütürge ilçesinin Köylü Caddesi Hükümet Caddesindeki olayla ilgili olarak ifade veren M.E., İlçe Devlet Hastanesi’nde müdür yardımcısı olduğunu, hastanenin hizmetlisi H.K.’yı genel temizlik için hastaneye çağırdığını, bu nedenle hizmetlinin kendisine hakarette bulunup tehdit ettiğini öne sürdü.

• Yeşilyurt ilçesi Taftacık mevkiinde iş makinesi ile hafriyat çalışması yapmakta olan R.Y., aracın devrilmesi sonucu yaralandı.

• Yeşilyurt ilçesi Hıroğlu Mahallesi’nde 75 yaşlarındaki A.K. adlı kadın, banyo yaparken başının dönmesinin ardından düşerek bayıldı. Bir süre sonra yakınları tarafından baygın bulunan kadın Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir pavyonun önündeki kavga ile ilgili ifade veren 41 yaşındaki Z.S. adlı şahıs, alkol almak üzere pavyona gittiğini, ancak işyeri görevlisi olduğunu söylediği 2-3 kişinin alkollü olduğu gerekçesiyle kendisini içeri almayıp dövdüklerini öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Halfettin Mahallesinde H.Y.’nin işyerindeki masa üzerine bıraktığı cep telefonu çalındı. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Saray Mahallesi Ömerefendi Sokaktaki bir kafede saat 13.30 sıralarında M.D. , A.A. ve R.K. adlı şahıslar, B.A. ve M.K. tarafından dövüldüler. Olay sırasında B.A. ve M.K.’nın tabancayla ateş ettikleri, olay sırasında silahla yaralanan olmadığı, 2 zanlının kaçtığı bildirildi.

• Polise başvuran E.H. adlı şahıs ile Ş.G. adlı kadın, Fırat Mahallesi İndere Caddesi’ndeki evlerinin çevresine gelen, son rakam grubunu alamadıkları 80 plakalı minibüs ile satıcılık yapan biri kadın 4 şahıstan 75 YTL karşılığında 60 metre kumaş aldıklarını, evlerine gittiklerinde, kendilerine satılan kumaşın 20 metre olduğunu farkettiklerini belirterek şikayetçi oldular. Polis “dolandırıcılık” suçlamasında bulunulan şahısları belirlemeye ve yakalamaya çalışışor.

• Çevre Yolu adliye kavşağı civarında M.Ö. yönetimindeki 44 FS 588 plakalı oto ile G.A. yönetimindeki 44 FS 642 plakalı araç çarpıştılar. Saat 21.30 sıralarındaki çarpışma sırasında 44 FS 642 plakalı araç sürücünün kontrolundan çıkıp, İ.K. ve İ.D. adlı şahıslara ait bir market önünde park halindeki otolara da çarptı ve hasar verdi. Kazada M.Ö. ve G.A. hafif yaralandılar.

• Çevreyolu Turgut Temelli Caddesi kavşağında 23.30 sıralarında C.P. yönetimindeki 44 EK 440 plakalı oto ile giderken aniden önüne çıkan 41 yaşındaki A.K.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• İsmetiye Mahallesi Turgut Temelli Caddesi Şerbetçioğlu Sokaktaki bir apartmanda saat 14.30 sıralarında 21 yaşındaki M.Y. adlı şahıs, tabancayla sol ayağından yaralandı. M.Y. polise verdiği ifadede tanımadığı bir şahıs tarafından yaralandığını söyledi. M.Y., saldırganın daha önce görmediği şahsın, kız arkadaşını rahatsız ettiği gerekçesiyle kendisini yaraladığını ifadesine eklerken, polis saldırganı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Karakavak Mevkii Askeri Lojmanlar kavşağında M.K. yönetimindeki 44 FZ 637 plakalı oto ile O.Ö. yönetimindeki 44 FZ 115 plakalı kamyon çarpıştılar. Kazada oto sürücüsü ile bu araçta bulunan A.B. ve A.K. adlı bayanlar yaralandılar.

• Zapçıoğlu Caddesindeki bir oyun salonunda 15 yaşındaki E.K.’nin, gürültü yaptığı gerekçesiyle işyeri sahibi E.O.G. tarafından dövüldüğü ve hastanelik olduğu bildirildi. E.K.’nin olay sırasında sol kolunun kırıldığı, gözaltına alınan işyeri sahibinin ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

• Çevreyolu’nda hareket halinde olan N.N.A. yönetimindeki 44 KL 961 plakalı otonun motor kısmında yangın çıktı. Yangın oto sürücüsü ve çevreden gelenlerin yardımıyla söndürüldü.

• Çevreyolu eski Terminal kavşağında B.B. yönetimindeki 44 KL 168 plakalı oto ile M.Y.Y. yönetimindeki 44 DE 069 plakalı oto çarpıştı. Kaza sırasında İlk araçta bulunan Ş.B. adlı kadın yaralandı.

• Paşaköşkü Mahallesi Mezarlık Yanı Çeşme civarında 25 yaşlarındaki Ü.K., bıçakla sol elinden yaralandı. Polis olayla ilgili M.D. adlı şahsı arıyor.

• Tecde Şentepe’de oturan 1 yaşlarındaki C.B. adlı çocuk, ilaç zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde meydana gelen kavganın mağduru olarak ifadesi alınan 20 yaşındaki İ.M. adlı şahıs, apartman boşluğunda karşılaştığı S.Z.’nin “Eve yine kız atmışsınız. Ben sizi uyarmıştım.” dedikten sonra kendisini dövdüğünü, ancak şikayetçi olmadığını söylerken, S.Z., İ.M.’yi dövmediğini, sadece uyarıp ayrıldığını öne sürdü. Soruşturma sürüyor.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde meydana gelen olayla ilgili olarak poliste ifade veren 25 yaşlarındaki H.H.D., taksi şoförü olduğunu, olay günü adını P.K. olarak bildiği şahsın arayıp, kendisini Cezmi Kartay Caddesi’ne çağırdığını, bu şahsın orada telefonunu istediğini ve kartını takıp “Beni takip et” dediğini, daha sonra içerisinde iki kişinin olduğu bir odaya girdiklerini, orada “Bana hap satıyor diye polise verdin demek” şeklinde konuşup, demir çubuk ve tekme-yumrukla dövmeye başladıklarını, üzerine arayarak 630 YTL parasını aldığını, daha para temin etmesi için arkadaşlarını aramasını istediğini, kendisinin bir arkadaşından 100 YTL istediğini ve yer bildirdiğini, odada bulunanlardan birinin giderek parayı aldığını, daha sonra kafasına silah dayandığını ve cep telefonunun ses kaydını açtırıp,”İstanbul’dan hap getirttim ve bu hapları polis üzerimde yakaladı. Bu haplarla P.K.’nin hiç ilgisi yoktur” dedirttiğini, şahsın daha sonra oradan ayrıldığını, diğer şahısların da ayağında şişmelerin başlaması üzerine kendisini bıraktıklarını öne sürdü. Polis, olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Zafer Mahallesi Çevreyolu’nda H.S. adlı şahsın evinin bahçe demir korkuluklarına zincirle kilitlediği motosiklet çalındı.

• Atatürk Caddesinde S.D. yönetimindeki otoyla Hastane yönüne giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan 20 yaşlarındaki Ş.İ. adlı genç kıza çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Çöşnük Mahallesinde oturan A.D.adlı kadın, polise başvurarak, tartıştığı eşi M.D.’nin sopa ile kendisine vurarak dövdüğünü ve hakaratte bulunduğunu öne sürdü. Yakalanıp adliyeye verilen M.D. serbest bırakıldı.

• Başharık Mahallesi M.Akif Ersoy Caddesi üzerinde A.T.K. yönetimindeki otoyla TOKİ konutlarından il merkezine gelirken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 7 yaşındaki M.A. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Beydağı Polis merkezine başvuran A.R. adlı 74 yaşlarındaki şahıs, Arapgir’den Malatya’ya geldiğini, garajdan plakasını almadığı taksi ile Fuzuli Caddesi Evliyaoğlu Sokaktaki evine geldiğini, eşyalarını indirdikten 10 dakika sonra, içerisinde 4 tapu, kalp ilaçları, bağkur kartları olan okul çantasını unuttuklarını farkettiklerini, inip baktıklarında taksiden indirdikleri çantanın yerinde olmadığını gördüklerini belirterek şikayetçi oldu.

• Cezmi Kartay Caddesindeki bir lokantada alkol aldıktan bir süre sonra evine giderken Dabakhane Mahallesi Halep Caddesinde hiç görmediği 3 kişinin önüne çıkarak kendisini dövdüklerini öne süren M.P.’nin şikayeti üzerine araştırmaya başlandı. Aynı bölgede, daha önce de 2-3 kişilik, zaman zaman maske takan grupların saldırıları polis kayıtlarına geçmişti.

• Salköprü Mahallesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan B.H., işten eve geldiğinde suların kesik olduğunu gördüğünü, ana vananın olduğu yerden kaynaklandığını düşündüğü için ev sahibine bilgi vermek üzere zilini çaldığını, tanımadığı yaşlı bir kadının kapıyı açarak kendisine hakaret ettiğini söyledi. Z.Ö. adlı kadın hakkında soruşturmaya başlandı.

• Dernek Mahallesi Battalgazi 1. Sokakta A.E.’ye ait evin kapı kilidini kırarak giren hırsızlar 1 altın künye, 1 altın kolye, 2 altın yüzük, 10 ABD doları ile kimlikleri çaldılar.

• Zapçıoğlu Caddesinde 41 yaşındaki S.T. adlı şahsın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

• Aslanbey Mahallesinde oturan 21 yaşlarındaki C.G. adlı genç, babasına ait ilaçlardan fazla miktarda içerek intihara kalkıştı.

• Karakavak Askeri Lojmanlar kavşağında T.B. adlı şahıs yönetimindeki oto ile İstanbul’dan Bingöl’e giderken T.T. yönetimindeki otoyla çarpıştı. 03.00 sıralarındaki kazada T.B. yönetimindeki minibüsün devrildiği, bunlardan H.K., F.K., V.T., R.Y., V.A., B.K.’nin de yaralandıkları bildirildi. Kazaya neden olduğu belirtilen diğer aracın sürücüsü T.T.’nin alkollü olduğu saptandı.

• Karakavak Mahallesi Bahçelievler Caddesi’nde oturan İ.A. adlı vatandaş, evinin arkasındaki boş arazide bir taşın altına saklanmış vaziyette bulduğu 2 kasatura, 2 kasatura kılıfı ile 1 dürbünü polise teslim etti. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Çilesiz Mahallesinde V.A.’ya ait depoya kilidini kırarak giren hırsızlar 2 tona yakın kuru kayısı, 60 bakır tava ve tencere ile 60 kilo cevizi çaldılar.

• Yazıhan ilçesi Boztepe Köyünde İ.D. ve M.K. adlı 22 yaşlarındaki şahıslar, kavga sırasında birbirlerini sopayla döverek yaraladılar.

• Darende ilçesi Balaban Kasabasında çıkan kavga sırasında 54 yaşındaki H.Ç.’nin kürekle 61 yaşındaki E.A.’nın başına vurarak yaraladığı bildirildi.

• Yazıhan ilçesi Boztepe Köyünde V.D. adlı şahıs köy minibüsünden inerken M.K. tarafından başına sert bir cisimle vurularak yaralandı.

• Hekimhan ilçesi Güzelyurt Kasabası İsmailli Mahallesinde, S.E. adlı şahsın köy yolunun kenar kısmına fidan dikerken, bunu yapmamasını söyleyen Ö.O.K. ile aralarında kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Şahnahan Kasabasındaki bir berber dükkanında çıkan kavgada Ö.Ö. adlı şahsın, kavga ettiği F.F.’yi ekmek bıçağı ile göğsünden yaraladığı, yaralının Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı, zanlının kaçtığı öğrenildi.

• Akçadağ ilçesi Karapınar Köyü sınırlarında bulunan askeriyeye ait tatbikat alanındaki dikenli tellerin Malatya Belediyesi taş ocağında bekçi olarak çalıştırılan A.Ç. ve B.D. tarafından 44 EN 087 plakalı pikap ile götürüldüğünü gören köy korucuları E.B., H.D. ve Ş.G.’nin duruma müdahale ettikleri bildirildi. Yakalanan A.Ç. ve B.D.’nin, “Resmi Kurum ve Kuruluştan Hırsızlık” suçlamasıyla gönderildikleri adliyece serbest bırakıldıkları öğrenildi.

• Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Mehmet Yazıcı yönetimindeki 80 EU 133 plakalı araç Erkenek Kasabası Sakaltutan mevkiinde aşırı hız yüzünden virajı alamayarak şarampola uçtu. Kazada Ayşe ve Gülay Yazıcı yaralandılar.

• Yazıhan Eğribük Köyü yakınlarında, Mehmet Doğan yönetimindeki 44 DK 753 plakalı kamyon kum yükledikten sonra yolda bankete düşerek devrildi.

• Arapgir’in Yukarıyabanlı Köyünden Ağın yönüne gitmekte olan Abdulbaki Özdeğer yönetimindeki 23 DK 015 plakalı otomobil, yol üzerine çıkan bir hayvana çarpmamak isteyen sürücünün kontrolu kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücü yaralandı.

• Çamurlu Köyü yolundan Malatya-Elazığ yoluna doğru 44 KT 538 plakalı kamyonu ile kontrolsuz çıkan sürücü Vahap Yeşil’in, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne gitmekte olan Murat Demirkol yönetimindeki 44 EC 989 plakalı otomobile çarptığı, kazada otomobil sürücüsünün hafif yaralandığı bildirildi.

• Battalgazi ilçesine gitmekte olan İbrahim Özen yönetimindeki 44 FZ 701 plakalı araç, Hanımınçiftliği mevkiinde Hüseyin Arıkan yönetimindeki 44 FN 680 plakalı araçla çarpıştı. Kazada iki araç hasar gördü.

• Konak Kasabası Horata mevkii Türbe yanında Murat Yumrutepe yönetimindeki 44 FZ 876 plakalı araca park halinde iken, Savaş Karabulut yönetimindeki 44 FN 419 plakalı araçla geri manevra yaparken çarptı.

• Sivas yönünden Malatya yönüne gelmekte olan Mustafa Cemal Tataroğlu yönetimindeki 44 EC 181 plakalı otomobil, Malatya’ya 20 kilometre mesafede, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak araziye uçtu. 01.00 sıralarındaki kazada araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız