SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Çevreyolu’ndaki Kabasakal Apartmanı’nda 7 Mayıs Pazar geresi 23.45 sıralarında alacak-verecek yüzünden çıktığı belirtilek tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bıçakla vurularak öldürülen 33 yaşındaki Cebrail Ö. adlı şahsın katil zanlılarının 27 yaşındaki A.B. ve 28 yaşındaki S.K. adlı şahıslar olduğu, bu şahıslardan A.B.’nin adliyece tutuklandığı, S.K.’nın ise henüz yakalanamadığı bildirildi. Bu arada olaya karıştıkları gerekçesiyle yakalanan S.B., B.Y., M.K. ve M.A.T. adlı şahısların ise serbest bırakıldıkları öğrenildi.

• Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi’nden dövülerek yaralanmış halde Devlet Hastanesi’ne getirilen 17 yaşındaki M.Ş. adlı öğrenciyi, arkadaşı M.M.B.’nin dövdüğü belirtilirken, dayak yiyen öğrenci arkadaşından şikayetçi olmadı.

• 30 Ağustos İlköğretim Okulu’nda oynarken tartıştığı arkadaşı 13 yaşındaki R.Y. tarafından dövülen 14 yaşındaki M.A., Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.

• İstiklal Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki S.S.Ö. adlı kadın, oturduğu apartmanın camlarının 34 yaşındaki M.Y. adlı şahıs tarafından kırılması üzerine polise verdiği ifadede, bu şahısla daha önce arkadaşlık yaptığını, ancak kötü davranması nedeniyle ayrıldığını, şahsın apartmanının camını kırdığı gibi, kendisini de ölümle tehdit edip, hakarette bulunduğunu öne sürdü. Adliyeye verilen şahıs serbest bırakıldı.

• Atatürk Anıtı önünde Ö.K. adlı şahıs yönetimindeki oto ile giderken, aniden yola çıkan 37 yaşındaki S.C.T. ve 34 yaşındaki Z.O.S. adlı kadınlara çarparak yaralanmalarına yol açtı.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan ve sara hastası olduğu bildirilen 65 yaşındaki H.D., kriz anında yere düşerek kafasını çarptı ve yaralandı.

• Sivas Caddesi’nde 23 yaşındaki S.O. ve 22 yaşındaki M.S. adlı kadınların birlikte oturdukları evin kapı camlarının 00.15 sıralarında kırılması ile ilgili olarak 22 yaşındaki S.K. adlı şahıs gözaltına alındı. Polise ifade veren S.O. ve M.S., şahsın evlerinin kapı camını kırdığını, hakaret edip tacizde bulunduğunu, zorla kapıyı açmak istediğini öne sürdüler. Soruşturma sürüyor.

• Başharık Mahallesi’nde H.M.Y. yönetimindeki araçla giderken, aniden önüne çıkan bir kamyonete çarpmamak için direksiyonu kırınca elektrik direğine çarptı ve araçta bulunan 30 yaşındaki G.Y. adlı kadın yaralandı.

• Polise başvuran 56 yaşındaki G.K., 57 yaşındaki arkadaşı N.A. ile birlikte Cezmi Kartay Caddesi’nde alkol aldıktan sonra evlerine giderken, 24.00 sıralarında daha önce hiç görmedikleri iki şahsın arkalarından gelerek saldırdığını, kendilerini bıçakla yaralayıp, 150 YTL paralarını gasbettiklerini bildirdi. Olayda N.A.’nın 8 yerinden yaralandığı belirtilirken, polis alınan eşgal üzerine olayla ilgili olarak sabıkalı şahıslardan 25 yaşındaki Ö.T.’yi yakaladı ve bu şahıs mahkemece tutuklandı.

• Başharık Mahallesi Turgut Özal Lisesi civarındaki kavgayla ilgili ifadesi alınan F.A., komşusunun oğlu olan E.I.’nın yüzünde çizikler gördüğünü, komşu oğlunun kendisine sınıf arkadaşı ile kavga ettiğini söylediğini, bunun üzerine okul arkadaşını izleyip kavga ettiklerini söyledi. Polis olayla ilgili olarak F.A., R.E., E.İ. ve A.Ş. hakkında yasal işlem yaptı.

• Mücelli Caddesi’ndeki olayla ilgili olarak ifadesi alınan İ.A., sipariş verilen çiçekleri götürmek üzere hastaneye giderken, yanına gelen B.T. adlı şahsın, hakaret edip yumruk attığını, başka kişilerin de olaya karışıp, kendisini yere yatırarak dövdüklerini öne sürdü. Olayla ilgili E.A.U. ve B.T. hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Taştepe Mahallesi’nde 4 yaşlarındaki A.Y. adlı çocuk, yüksekten düşerek yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Beydağı Devlet Hastanesi’ne başvuran Z.L. adlı şahıs, burada tedavisini yaptırırken, polise verdiği ifadede, çarşı merkezine gelmek üzere minibüse bindiğini, minibüsün önüne çocuk çıkınca şoförün aniden frene bastınığını ve kendisinin boğaz kısmını koltuk demirlerine sert bir şekilde çarptığını, bir süre sonra daralma hissedince hastaneye geldiğini, kimseden şikayetinin olmadığını söyledi.

• Sanayi Sitesi’nde motosikleti ile gitmekte olan E.C., asfalt çalışması nedeniyle kazılan yolun çukur kısmından kaçmak isterken M.A. yönetimindeki otoya çarptı ve yere düşerek yaralandı.

• Taştepe Mahallesi’nde otosuyla gitmekte olan V.A., top oynayan çocukların arasından geçmek isterken, çocuklardan 9 yaşındaki K.İ., topun arkasından yola fırlayınca, çarptı. Sürücü çocuğun çığlığı üzerine çarptığını fark ettiğini ve hemen Taştepe Sağlık Ocağı’na oradan da Devlet Hastanesi’ne getirdiğini söylerken, çocuğun annesi şikayetçi oldu.

• Ankara Caddesi Askeri Lojmanlar kavşağında görev yapan A.A. ile B.K. adlı trafik polisleri, sabah saatlerinde kavşakta görev yaparken, viraj kavşağındaki arkadaşlarının kırmızı ışık ihlali yapan araç bildirdiğini, bu aracı yasal işlem için durdurduklarını, araçta bulunan C.A. ve B.U. adlı şahısların, kendilerine karşı koyup küfrettiklerini bildirdiler. İfadeleri alınan 2 şahıs, serbest bırakıldılar.

• Malatya Lisesi yanında küçük yaştaki çocuklara tek sigara sattığı bildirilen 40 yaşındaki D.A.’nın, polis tarafnıdan 15 sigara ile yakalandığı, şahsın ifadesinde geçim sıkıntısı çektiği için açık sigara sattığını söylediği, hakkında “Sağlık İçin Tehlikeli Madde Temini” suçlamasıyla yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Ankara Caddesi Karakavak mevkiindeki alışveriş merkezi civarında M.F.A. yönetimindeki oto ile giderken, bisikletiyle yola çıkan 74 yaşındaki H.Y. adlı şahsa çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Arapgir ilçesinin Cömertli Mahallesi’nde silahla intihar ettiği belirtilen 38 yaşındaki G.A. adlı şahsın cesedinin, bir oto içerisinde kanlı ve hareketsiz vaziyette yattığının görüldüğü, olay yerinde 1 adet 9 mm. çaplı tabanca ile 9 mermi ve 1 boş kovan bulunduğu, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

• Hekimhan ilçesi Karadere Mahallesi’nde oturan N.T., polise başvurarak kızı 19 yaşındaki S.T.’nin okula gitmek üzere ayrıldığı eve dönmediğini bildirdi. Polisin yaptığı araştırmada bulunan genç kız ailesine teslim edildi. Olayla ilgili olarak 26 yaşındaki U.G. adlı şahıs hakkında şüpheli sıfatıyla işlem yapıldı.

• Hekimhan ilçesi Malatya yolu üzerinde A.O.’ya ait eve giren hırsızların 4 tencere, yemek tepsisi, çaydanlık takımı, piknik tüpü, su bardağı, yemek tabağı, leğen, demir su borusu ile 1 adet hayvan yuları çaldıkları bildirildi.

• Yeşilyurt ilçesi Gedik Mahallesinde, bisikletten düşen 15 yaşındaki H.U. adlı genç, ilçe Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.

• Yeşilyurt ilçesi Hıroğlu Mahallesi Tazedeğirmen Sokağında 43 yaşındaki K.N.D. adlı şahıs, içkili olarak merdivenlerden düşerek yaralandı ve ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Çöşnük Mahallesi 4. Sokak üzerinde meydana gelen “kalabalık” iştirakli kavgayla ilgili ifade veren G.G. ve A.O., yolda karşılaştıkları T.G.’nin husumet yüzünden kendilerine bıçakla saldırdığını ve dövdüğünü öne sürdüler. T.G. ise ifadesinde evinin camını kırarak zarar veren A.Ö. ile kendisine kaldıran S, F., A., G., S.Ö. ile G.G.’den şikayetçi olduklarını bildirdi. Polis G.G., S.Ö, A.Ö, H.G., T.G., E.G., E.G. alı şahısları yakalarken, A.Ö., F.O., S.Ö. ve G.G.’yi arıyor.

• Derme İlköğretim Okulu önünde alacak verecek yüzünden karşılıklı olarak birbirlerini tehdit ettikleri öne sürülen V.K. ve Ö.K. hakkında yasal işleme başlandı.

• İstiklal Mahallesi’nde 22.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 32 yaşındaki S.S.Ö., dört yıl birlikte yaşadığı ve sonra ayrıldığı M.Y. adlı şahsın kendisine hakaret edip, tehditte bulunduğunu öne sürdü.

• Sancaktar Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 47 yaşındaki D.K. adlı kadın, oğlu M.K.’nın evlerine A. Adlı bir kız getirdiğini ve evde bir hafta kaldıklarını, oğluna “Kız kardeşlerine kötü örnek oluyorsun” dediğini, bu nedenle oğlu ve getirdiği kızla tartıştıklarını, kendisini dövdüklerini, oğlunun eşyalara zarar verip, evi yakmakla tehdit ettiğini öne sürdü. Polis M.K. adlı genç ile A. adlı kızı arıyor.

• İnönü Caddesi Merkez Ziraat Bankası önünde 00.30 sıralarında, “kız meselesi” yüzünden A.B., T.B., E.B. ve E.A. adlı şahısların kavga ettikleri, olay sırasında T.B.’nin elinden bıçakla yaralandığı, bu şahısta ve E.A. üzerinde birer bıçak bulunduğu bildirildi.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde oturan C.K. polise başvurarak, kendi adına kayıtlı olmayan 02 plakalı otonun park halinde iken çalındığını, aracı işyerine gelmiş olan K.K. adlı şahsın çaldığından şüphelendiğini öne sürerken, polis 33 yaşındaki şüpheliyi arıyor.

• Çevreyolu’nda E.Y. ve H.K. adlı şahıslara ait olan 31 plakalı minibüse giren hırsızlar, bu şahıslara ait banka çek kocanı ile H.K.’ya ait kredi kartı ve kimliklerin bulunduğu montu çaldılar.

• Yeni Sanayi Sitesi İş Bankası yanında düşme sonucu yaralanan 17 yaşındaki N.A., yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki A.A.Y. adlı kadın, polise başvurarak devamlı evinin etrafında gezip kendisini taciz eden, kendisiyle beraber olmazsa yuvasını yıkacağını, kendisine ve yakınlarına zarar vereceğini söylediği gerekçesiyle 22 yaşındaki Ü.Ö. adlı şahıstan şikayetçi oldu. Yakalanan şahsın “Cinsel Taciz ve Tehdit” suçlamasıyla ifadesinin alındığı ve savcının talimatıyla salıverildiği bildirildi.

• Kaynarca Mahallesinde A.K. yönetimindeki oto ile giderken, yan taraftan bisikletle gelen 9 yaşındaki K.T.’ye çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

• Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi’nde 21.00 sıralarında yürümekte olan S.B.K. adlı 19 yaşındaki genç, 3 şahıs tarafından tekme-tokat dövüldüğünü bildirdi. Polis olaya karışanların kimliklerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Kavaklıbağ Mahallesi İnönü Caddesi’nde Z.T. adlı kadının evine giren hırsızlar, 1 çift incili küpe, 4 altın yüzük ile 1 adet bilekliği çaldılar.

• Çukurdere Mahallesinde 20.30 sıralarında 4 yaşındaki oğlu O.E. ile yürümekte olan 27 yaşındaki B.E., oğlunun elini bir an bıraktığını, karşı yönden gelen plakasız ve farları yanmayan bir motosikletin oğluna çarpıp kaçtığını bildirdi. Yaralı O.E. hastanede tedavi edilirken, polis motosikleti ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

• Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi’ndeki bir evde 23.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 49 yaşındaki M.İ., kız kardeşiyle tartıştığını, yeğeni olan M.A.’nın kendisinin silahını aldığını ve kendisine doğrulttuğunu, H.A. ile birlikte kendisini dövdüklerini öne sürdü. Polis 18 yaşlarındaki M.A. ile H.A.’yı yakaladı. H.A.’nın üzerinde, emekli olduğu belirtilen dayısı M.İ.’ye ait bir adet tabancanın çıktığını bildirdi.

• Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde oturan 34 yaşındaki H.O. adlı kadın, ailevi nedenlerle tartıştığı eşi R.O.’nun, 13 ve 15 yaşındaki oğulları A.A.O. ve F.O.’yu dövdüğünü bildirdi. Polis tarafından yakalanan 43 yaşındaki R.O., “Aile Fertlerine Kötü Muamele” suçlamasıyla tutuklandı.

• Malatya Lisesi civarında K.M.A.’ya ait fırına 01.00 sıralarında hırsızlık amacıyla girdiği saptanan 16 yaşlarındaki A.A.T. adlı şahıs, polis tarafından yakalandı ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

• İnönü Caddesi Sıtmapınarı civarındaki bir bankanın ATM’sinden para çekmek isteyen 40 yaşındaki Ö.S. adlı şahıs dolandırıldı. Polise başvuran Ö.S., 07.30 sıralarında ATM’den para çekmek istediğini, arızalı olduğu için çekemediğini, o sırada yanına gelen bir şahısn kendi telefonundan bankayı arayacağını söylediğini ve bir yeri arayıp telefonu kendisine verdiğini, karşıdan bir şahsın bankanın müşteri temsilcisi diye civap verdiğini, adını soyadını, anne adını, anne kızlık soyadını, baba adını, doğum tarihini ve şifresini sorduğunu, kendisinin de bunları yanıtladığını, bir saat sonra bankayı aradığında hesabından önce 700 YTL, sonra da 250 YTL paranın çekilmiş olduğunu öğrendiğini, ATM önünde yanına gelen şahıs tarafından dolandırıldığını anlattı. Polis dolandırıcının ve telefona cevap verdirttiği arkadaşının kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Yeşilyurt Caddesi 3. Sokakta 21.40 sıralarında 19 yaşındaki E.D. bıçakla ağır yaralanmış olarak Devlet Hastanesi’ne getirildi ve buradaki müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevkedildi. Yaralınan yanında bulunan yakını M.S.D., E.D.’nin, aralarında husumet bulunan 22 yaşlarındaki T.F. tarafından bıçaklandığını öne sürdü. Polis T.F.’yi arıyor.

• Darende Devlet Hastanesi laboratuarında görevli E.D. ile T.K. adlı bayanlar arasında, kan tahlili yüzünden kavga çıktı. İki bayan da birbirlerinden şikayetçi oldular.

• Doğanşehir ilçesi Yeni Mahallede 03.30 sıralarında devriye görevi yapan polis ekibi, durumundan şüphelendiği 23 plakalı otoyu durdurdu. İçerisinde iki bayan, iki erkek şahıs bulunan otodaki kadınların Kırgızistan nüfusuna kayıtlı 25 yaşlarındaki J.O. ile S.E. oldukları, araçtaki A.D. ve M.S. adlı şahıslarca para karşılığı fuhuş yaptırıldıkları belirtildi. “Para Karşılığı Fuhuş Yapmak, Yaptırmak, Zorla ve Tehditle Kaçırmak, Alıkoymak İddiası” suçlamasıyla ifadeleri alınan şahıslardan erkek olanlar serbest bırakılırken, yabancı uyruklu kadınlar Yabancılar Şubesi’ne teslim edildiler.

• Yenihamam Mahallesi’nde arazi meselesi yüzünden R.A. ve A.D. arasında çıkan kavgaya 9 akrabaları da karıştı.Olayda 65 yaşındaki R.A. dövülerek yaralanırken, M.A., S.D., A.D., A.D., İ.D., C.D., O.D., A.D., Ş.A. ve Y.A. adlı şahıslar gözaltına alındılar.

• Hamidiye Mahallesi Derme Sokağında işyeri bulunan C.K., 21.30 sıralarında işyerine gelen ve adını K. Olarak bildiği şahsın, çekmecedeki cep telefonu ile kasadaki 2 YTL’yi alarak kaçtığını, şahsın sürekli bally adlı uyuşturucuyu kokladığı ve üzerinde bıçak bulunabileceğini düşündüğü için müdahale edemediğini polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Cezmi Kartay’daki bir otelde kalmakta olan 42 yaşındaki F.Ç. adlı kadın, 00.30 sıralarında fazla miktarda ilaç içtikten sonra jiletle sol bileğini kesip intihara kalkıştı. Otel görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan F.Ç, sorunlarından dolayı bunalıma girdiğini söyledi.

• Sancaktar Mahallesi Aslantepe Caddesi’nde park halinde olan A.K.’ye ait 44 FS 097 plakalı otodan gece yarısı, 1 koli sakız, 2 koli el kremi, 2 koli şampuan, 24 adet el kremi, 24 adet saç jölesi, 1 koli çakmak gazı, 1 koli sürpriz yumurta ile 2 koli kolonya çalındı.

• Çöşnük Mahallesi 1. Cami Sokağında R.K.’ya ait evden 1 çift küpe ile 1 adet altın yüzük çalındığı, araştırmaya başlandığı bildirildi.

• Mehmet Buyruk Caddesinde oturduğu belirtilen 51 yaşındaki F.N. adlı kadının 23.40 sıralarında fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı, Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından TÖTM’ye sevkedildiği, buradaki müdahaleden sonra taburcu edildiği, ancak hastaneye bıraktığı adresten kendisine ulaşılamadığı için ifadesinin alınamadığı öğrenildi.

• Saray Mahallesi Ömer Efendi Sokağında M.B. yönetimindeki 06 AE 8044 plakalı oto ile 4 yaşlarındaki F.T. ‘ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Salköprü Mahallesi Turgut Temelli caddesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 32 yaşındaki H.Y. adlı şahıs, kayınvalidesi olan 50 yaşındaki Z.A.’nın eşi ile kendisini ayırmak için sürekli tehdit ettiğini, olay günü saat 19.00 sıralarında kayınvalidesinin de içinde bulunduğu bir otonun yanı sıra plakasını alamadığı başka bir otodan inen 5 kişinin demir çubuklarla kendisini dövdüklerini öne sürdü. Polis, kayınvalideyi ve yanındaki şahısları arıyor.

• Sarıcıoğlu Mahallesi Melekbaba kavşağında S.S. yönetimindeki 44 T 0342 plakalı taksi ile kavşaktan dönerken E.S.’nin 44 AV 005 plakalı otosuyla kavşağa hızlı girip kendisini tehlikeye düşürdüğünü öne sürerken, iki oto sürücüsünün birbirlerini dövdükleri, ancak şikayetçi olmadıkları bildirildi.

• Yeşiltepe Hocaahmetyesevi Mahallesinde A.A.’ya ait işyerinde masa üzerinde bulunan cep telefonunun çalındığı belirtildi.

• İnönü Caddesi Sümer İlköğretim Okulu önünde O.E. yönetimindeki 06 RES 54 plakalı oto ile B.C. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hafif yaralandı.

• Özalper Mahallesi 4. Caddede, H.I.R.’ye ait eve 19.30 sıralarında girmeye çalışan 18 yaşlarındaki K.S. adlı şahsın, ev sahibinin kızı K.I. tarafından yakalanıp, polise teslim edildiği bildirildi.

• Doğanşehir Yeni Mahallede işyerleri bulunan T.P. ve F.P. adlı kardeşler, polise başvurarak 9 ay önce işyerlerine gelen B.P. ve C.A. adlı şahısların 730 YTL tutarında beyaz eşya aldıklarını, A.P. adına senet imzaladıklarını, senedin ödenmemesi üzerine şahısları kendi olanaklarıyla bulduklarında, A.P. olduğunu söyleyenin gerçek adının B.P. olduğunu öğrendiklerini, şikayetçi olduklarını bildirdiler. Dolandırıcılık suçlamasıyla haklarında işlem yapılan B.P. ve C.A., tutuklandılar.

• Kale ilçesi belediye karşısı Malatya-Elazığ yolunda B.Ç. yönetimindeki 44 KY 384 plakalı oto ile geri manevra yaparken 13 yaşındaki Y.B.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Doğanşehir ilçesi Erkenek Kasabası’nda, 69 yaşındaki A.Ö. adlı şahsın, aralarındaki husumet yüzünden akrabası 54 yaşındaki A.D.’ye ait 8 adet kavak ağacını keserek zarar verdiği bildirildi.

• 1. Organize Sanayi Bölgesinde Gora adlı tekstil şirketinin çorap ölme makinelerinin bulunduğu bölümde elektrik kaçağı nedeniyle çıkan yangında 3 adet çorap örme makinesi yandı ve 30 bin YTL zarar meydana geldi.

• Merkez Bulgurlu Köyü Kayalık mevkiinde anlaşmazlık yüzünden çıkan kavgada K.K. ile çocukları N. ve F.K.’nın yaralandığı, olayla ilgili olarak R.K. ve B.K. hakkında yasal işleme başlandı.

• Kuluncak ilçesi Kızılhisar Köyünde traktör ile tarlasını sürmekte olan V.Y., eğimli arazide dikkatsizlik sonucu 58 EA 936 plakalı traktörü, tarla kenarındaki su kanalı şeklindeki çukura devirdi. Kazada, sürücü öldü.

• Kale ilçesi Bent Köyü Yazı Mezrasında 47 yaşındaki V.F. adlı şahsın ailevi anlaşmazlık yüzünden 65 yaşındaki babası H.A.F. ile kardeşi M.F.’yi dövdüğü bildirildi.

• İnönü Üniversitesi Kampus alanı içerisinde bulunan yapay çim sahada oynanan Sürgü Belediye- Sıtmapınarı arasındaki amatör lig maçında, Sıtmapınarıspor’un 57 yaşındaki teknik direktörü İzzettin K.’nin, Sürgülü 27 yaşındaki futbolcu A.D. tarafından dövüldüğü belirtildi. Jandarma raporunda, K.’nin A.D.’ye küfrettiği gerekçesiyle dövüldüğü iddiası yeralırken, Malatya Futbol Antrenörleri Derneği olaya tepki gösterdi ve üyelerine yapılan saldırıyı kınadı. Dernekten yapılan açıklamada, “Yüreği Malatya Futbol aşkıyla dolu Vefakar insan saygıdeğer Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın İzzettin KÖSE'ye 2. Amatör Küme Futbol müsabakasında yapılan insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İlgili kurumların ve spor kamoyunun spordaki şiddete karşı daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyoruz.
Fanatik davranışların Futbolun ruhunu ve TÜFAD Ailesini derinden yaraladığı bir gerçektir.Bu gibi olayların son olmasını arzu ediyoruz.” Denildi.

• Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Cevat Kokarcalı yönetimindeki 01 JJ 776 plakalı kargo kamyonu, Doğanşehir Suçatı mevkiinde 06.30 sıralarında dikkatsizlik ve yolun kaygan olması yüzünden devrildi. Sürücü yaralandı.

• Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan Alparslan Demir yönetimindeki 38 RN 587 plakalı araç, Akçadağ Gürkaynak Köyü civarında, virajlı ve kaygan yolda bariyerlere çarptı ve araç hasar gördü.

• Yabancı uyruklu olduğu bildirilen Eduardo Perez yönetimindeki 01 ET 538 plakalı oto ile Kayseri yönüne giderken, Akçadağ ilçesi Develi Köyü civarında virajlı ve kaygan bölgede şarampola yuvarlandı. Kazada aracın hasar gördüğü belirtildi.

• Beylerderesi mevkiinde Ahmet Kurdaş yönetimindeki 44 KA 213 plakalı oto ile dikkatsizlik sonucu yolun kenarındaki bariyerlere çarptı ve araç hasar gördü.

• 1. Organize Sanayi Bölgesinde Bedir Atar yönetimindeki 33 AP 444 plakalı oto ile geri manevra yaparken park halindeki Mehmet Aksoy’a ait 44 KS 418 plakalı araca çarpıp zarara yol açtı.

• Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan Ünal Ünsal yönetimindeki 34 FB 7212 plakalı oto, Akçadağ Gürkaynak Köyü civarında bir viraja hızlı girince araç devrildi ve maddi hasar oluştu.

• Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan Ramazan Koçoğlu yönetimindeki 34 DG 7519 plakalı araç, Kürecik girişinde, aracın rot bağlantılarının kopması sonucu sol yandaki yamaca çarptı. Araç hasar gördü.

• Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan Aydın Çaça yönetimindeki 13 AK 008 plakalı araç Akçadağ ilçesi Kırıkköprü mevkiinde viraja hızlı girmesi sonucu kayalıklara çarptı. Kazada araçta bulunan Erkan, Sevda ve Emre Naz yaralandılar.

• Malatya’dan Battalgazi yönüne gitmekte olan Orhan Gündüz yönetimindeki 44 KY 596 plakalı otomobil, sürücünün Hanımınçiftliği mevkiinde hatalı sollama yapan bir araca çarpmamak için mıcırlı bölgeye girmesi üzerine kontroldan çıktı ve kesilmiş ağaçlara çarptı. Kazada Hayef, Asiye ve Berin Gündüz yaralandılar.

• Çelikhan’dan Malatya yönüne gelmekte olan Ali Kılıç yönetimindeki 44 FK 356 plakalı oto, Doğanşehir Kurucuova Kasabasında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu 11 yaşındaki Ahmet Tatlı’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Malatya Sivas yolu Hasançelebi çıkışında Serdar Gelöz yönetimindeki 06 ZVP 47 plakalı araç, mıcırda kayarak devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

• Pütürge’den Malatya yönüne gelmekte olan 40 yaşındaki İbrahim Çekin yönetimindeki 44 AK 462 plakalı araç, aşırı hız sonucu virajı alamayarak şarampola uçtu. Kazada ağır yaralanan İbrahim Çetin, kaldırıldığı TÖTM’de öldü.

• Malatya yönüne gelmekte olan Gülhan Özgüngör yönetimindeki 44 KV 744 plakalı oto, Beylerderesi mevkiinde dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki levhalara çarptı ve hasar gördü.

• Arapgir Konducak Köyünden Sipahiuşağı köyüne gitmekte olan İzzet Göldağ yönetimindeki 34 AH 474 plakalı kamyonet, hızla girdiği virajda karşı yönden gelen Hacı Bali yönetimindeki 34 PGY 14 plakalı otoyla çarpıştı. Kazada oto sürücülerinden Hacı Bali yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız