SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Çevreyolu Üniversite durağında, muavini olduğu 44 DA 096 plakalı midibüsle, arkasındaki aracı görmeden döndüğü sırada, park halinde olan aracın köşesine yüzünü çarparak yaralandı ve hastanede tedavi edildi.

• Saat 03.00 sıralarında bazı işyerlerinden hırsızlık yapan şahıslar olduğunun polise bildirilmesi sonucu harekete gecen ekipler, 19 yaşındaki D.A., 20 yaşındaki E.Ö. ve 17 yaşındaki M.D. adlı zanlıları yakaladı. Şahısların yakalandığı yerde bulunan 34 TF 9946 plakalı aracın altına atılmış 23 adet 50’lik TT kontör, 2 adet 100’lük Avea kontür ile bir adet levye ele geçti. Şahpıslardan D.A.’nın üzerinde 1 adet 100’lük TT kartı 32 YTL ve 56,60 YTL bozuk para, M.D.’de 116 YTL ile 16.5 YTL bozuk para ve 1 bıçak ele geçti.Soruşturma sürerken, K.G. adlı vatandaş Vilayet Oto Parkı içerisinde bulduğu 11 adet kontör kartı ile 40 YTL’yi polise teslim etti. Yapılan soruşturmada 3 zanlının Halep Caddesi Şıkşık Mahallesi’nde Y.Ç., İsmetiye Mahallesi Niyazi Sokakta M.Ö., Fuzuli Caddesi’nde D.K. adlı bayana ait işyerlerinden hırsızlık yaptıkları belirlendi. Adliyeye verilen 3 zanlı tutuklandı.

• Zafer Mahallesi 5. Sokakta 03.30 sıralarında, bir binanın balkonundan hırsızlık yapan 3 şahsın el arabasıyla kaçtıkları yolundaki ihbar üzerine giden polis, 18 yaşlarındaki Ö.C. ve Z.C. ile 19 yaşındaki R.A. adlı şahısları, el arabası, banyo kazanı, döşek ve satırla yakaladı. R.A.’ya ait evin balkonundan çalındığı belirlenen banyo kazanı sahibine teslim edilirken, şahıslar gözaltına alındı.

• Savcılığa başvuran M.A. adlı şahıs, damadı olan T.T.’nin, evlenmek amacıyla kız kaçırdığını, kendisine gelerek kaçırdığı kız ile resmi nikah yapabilmesi için kızından boşanmak istediğini söylediğini, kabul etmemesi üzerine belinden çıkardığı silahla, kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Polis, 39 yaşındaki firari damadı arıyor.

• Polise başvuran N.T. adlı kadın, Cengiz Topel Caddesi’ndeki bir internet cafede oyun oynayan oğlu E.E.K.’nın yanına gelen tanımadığı bir kişinin “babamı aramam lazım diyerek telefonunu aldığını, oğlunun takılı kartını çıkararak telefonu bu şahsa verdiğini, “dışarıdan arayacağım” diyen şahsın kaçtığını ve adının S. olduğunu öğrendiğini belirterek şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Akpınar Mahallesi’ndeki bir evde G.İ.’ye ait odaya giren hırsızlar, 1 adet dizüstü bilgisayar ile 1 adet cep telefonunu çaldılar.

• İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi kavşağında A.H.G. yönetimindeki 34 BPS 69 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan 44 yaşındaki F.K. adlı kadına çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Polise başvuran R.Ç. adlı şahıs, okula gitmek için sabah evden ayrılan 16 yaşındaki kızı E.Ç.’nin eve dönmediğini, öğle saatlerinde telefonla arayan Yusuf P. Adlı şahsın, kızının yanında olduğunu söylediğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis şahsı ve kızı bulmaya çalışıyor.

• Sebze Hali içerisindeki olayla ilgili ifadesi alınan A.D., aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle 20-25 gün önce iki kardeşini silahla yaralayan Ş.A. ve A.A. adlı şahısların, “Davanızdan vazgeçin” diyerek kendisini tehdit ettiklerini öne sürdü. Polis iki şahsı arıyor.

• Sivas Caddesi İtfaiye civarında H.Y. yönetimindeki 44 FP 033 plakalı oto ile, karşıdan karşıya geçmek isteyen 65 yaşındaki Z.Ç.’ye çarpıp yaralanmasına neden oldu.

• 24 yaşındaki F.Ş., Sivas Caddesi’ndeki Huzur Apartmanının merdiven korkuluk demirlerini boyadığını, işini bitirdiğinde, cebinde 30 YTL olan temiz pantolonunu çıkardığı yerde bulamadığını ve bir kat aşağıda karşılaştığı 44 yaşındaki R.K. adlı kadından şüphelendiğini polise bildirirken, kadın suçlamayı kabul etmedi ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde 00.10 sıralarında kendinden geçmiş halde bulunan 22 yaşındaki L.Ö.’nün, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle fazla miktarda ilaç içerek zehirlendiği ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Zafer Mahallesi Sağlık Caddesi’nde H.Ş.’ye ait işyerine gece giren hırsızlar, çeşitli marka yabancı sigara ile 100 adet belediye otobüs bileti çaldılar.

• Çarmuzu Mahallesi’nde oturan M.D. adlı şahıs, polise başvurarak 16 yaşlarındaki kızı A.D.’nin, 24 yaşındaki C.K. tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Saat 20.45 sıralarında polise yapılan ihbarda Sarıcıoğlu Mahallesi Mezarlık 4. Sokakta silahlı kişilerin adam kaçırdığı bildirildi. Olay yerine giden polis, 42 yaşındaki K.G. adlı kadınla görüştüler. Kadın, 18 yaşındaki S.G.’nin, para meselesinden dolayı silah zoruyla 62 yaşınrdaki R.C. ve 28 yaşındaki O.C. tarafından bir otomobile bindirilerek kaçırıldığını anlattı. Polis ekipleri, bir süre sonra söz konusu aracı, şahıslarla birlikte yakaladı. İki şahısta 1 adet kuru sıkı tabanca çıktı. Soruşturma sürüyor.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki Ş.Y., ilaçtan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Ş.Y. adlı kadın, başağrısını gidermek üzere 6-7 hap içtiğini söyledi.

• Kaynarca Mahallesi’nde oturan 75 yaşındaki Z.A., savcılığa başvurarak, işsiz olan öz oğlu 42 yaşındaki B.A.’nın sürekli para istediğini, vermediği zaman kendisine hakaret ettiğini öne sürerken, yakalanan oğul suçlamayı kabul etmedi.

• Zaviye Mahallesi Cemevi Yanında 06.00 sıralarında yürümekte olan 38 yaşlarındaki Kenan Bozkurt, yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Bozkurt ifadesinde, yürürken, arkasından gelen bir şahsın keser ile kafasına iki kez vurup kaçtığını söyledi. Polis şahsı belirlemeye çalışıyor.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan N.T., polise başvurarak 15 yaşındaki oğlu A.T.’nin 2 Haziran’da evden çıktığını ve geri dönmediğini bildirdi. Polis araştırıyor.

• Malatya Lisesi önünde kavga eden K.B. ile karşı tarafı oluşturan B.K., E.K. ve H.U. adlı şahıslara polis müdahale etti. Şahıslardan E.K.’nin üzerinde 1 adet keser ele geçirdi. H.Ü. ifadesinde, K.B.’nin üzerine satırla saldırdığını öne sürdü.

• Özalper Mahallesi turgut Özal Caddesi’nde L.Ö. ve B.K.’ya ait eve giren hırsızlar, 4 adet altın bilezik, 1 altın künye ve 1 adet altın küpe çaldılar.

• Zaviye Mahallesi’nde, 57 yaşındaki H.H., tartıştığı 27 yaşındaki oğlu T.H. tarafından dövülerek yaralandı ve hastanede tedavi edildi. Baba, oğlundan şikayetçi oldu.

• Şeyhbayram Mahallesi Hasanbey Caddesinde E.T. yönetimindeki 44 KR 582 plakalı oto ile giderken, karşıdan karşıya kaçmak isteyen 5 yaşındaki Z.A.’ya çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Karakavak Mahallesi Mehmet Ejder Caddesi&nde oturan 19 yaşlarındaki S.K. adlı genç kızın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

• Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesinde, F.B.’nin evinin önündeki demirlere kilitli bisiklet, kilit kırılarak çalındı.

• Tecde İsmetpaşa Caddesi’nde A.K. yönetimindeki 44 EC 342 plakalı otoyla giderken, sokak arasından bisikletiyle çıkan 11 yaşındaki F.K.’ye çarparak yaraladı.

• Arapgir ilçesi Şıhlar Mahallesinde A.K. saat 23.30 sıralarında yönetimindeki 44 HA 300 plakalı oto ile giderken, karşı yönden gelen aracın ışıklarının etkisiyle aracın kontrolunu kaybetti ve şarampola uçtu. Kazada sürücü ve araçta bulunan U.Y. yaralandılar.

• Yeşilyurt ilçesi Kaymakamlığına yaptığı yeşil kart talebi kabul edilmeyen 24 yaşlarındaki Y.S. adlı şahsın, görevli İ.Ç.’ye makamında tehdit ve hakarette bulunduğu bildirildi. Yakalanan şahıs, talebi reddedildiği için tartıştığını söyledi ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Yeşilyurt ilçesi Hamidiye Mahallesi’nde oturan Ş.Ş., 17 yaşındaki E.Ş.’nin ağabeyi Y.Ş. tarafından dövülmüş olabileceğini, kızı hamile olduğu için hayatından endişe ettiğini söylerken, E.Ş. ağabeyinin kendisini dövmediğini ve hamileliği nedeniyle rahatsızlandığını söyledi.

• Beydağı Kanalboyu Caddesinde oturan E.K. adlı şahıs, savcılığa başvurarak aralarında alacak verecek meselesi bulunan H.D. adlı şahsın, kendisini sürekli tehdit ve rahatsız ettiğini öne sürerken, suçlanan şahıs iddiayı reddetti.

• Orduzu Aslantepe’deki Arkeolojik Kazı alanı çevresindeki otların tutuştuğu ve çıkan yangına itfaiyenin müdahale ettiği bildirildi.

• Kız Meslek Lisesi kavşağında B.Y. yönetimindeki 44 ER 226 plakalı oto ile giderken, aniden önüne çıkan 6 yaşlarındaki E.Y.’ye çarptı ve yaraladı.

• Tandoğan Mahallesi Karagöz Caddesi’nde ailevi sorunları nedeniyle bunalıma giren 25 yaşlarındaki Z.T. adlı kadın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Fırat Mahallesi İndere Caddesi’nde 01.05 sıralarındaki kavga ihbarına giden polis, olaya karışan Ö.C., A.A. ve F.Y. ifadeleri alındıktan sonra rapor için hastaneye götürülürken, Beydağı Polis Merkezi dışında yakınları tekrar kavga ettiler. Kavga sırasında polis memuru H.G. ile vatandaşlardan C.A. dövülürken, 3 şahsın yanı sıra akrabaları E.Ş, E.Ş. ve Y.A. tekrar yakalandılar, ifadeleri alındıktan sonra salıverildiler.

• Savcılığa başvuran 41 yaşındaki A.M.O. adlı şahıs, daha önce kız kardeşiyle arkadaşlık eden 34 yaşındaki M.Y.’nin, kız kardeşinin arkadaşlıklarını bitirmesi nedeniyle daha sonra Dabakhane Mahallesi’ndeki işyerine gelip kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Yakalanan M.Y., suçlamaları kabul etmedi ve şahsın kız kardeşinin kendisine 520 YTL borcunun olduğunu, bu nedenle işyerine gittiğini öne sürdü.

• Orduzu’da oturan M.M.D. adlı şahıs, savcılığa başvurarak resmi nikahlı eşi ile aralarında devam eden boşanma davası nedeniyle A.A. ve İ.Y. adlı şahısların kendisini tehdit ettikleri iddiasında bulundu.

• Fuzuli Caddesi’nde işyeri bulunan 35 yaşındaki N.G.A. adlı kadın, aynı işi yapan ve aralarında rekabet olan 30yaşındaki S.M. adlı kadının kendisini telefonla tehdit ettiği iddiasında bulunurken, S.M. suçlamaların doğru olmadığını öne sürdü.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde A.P.’nin işyerine giden 43 yaşındaki R.Ç.’nin, işyeri sahibinin abisi tarafından kaçırılan kızının bulunmasını isteyerek, şahsı dövdüğü gerekçesiyle yakalandığı bildirildi.

• Fırat Mahallesi Erenler Sokağında M.T. yönetimindeki 44 EL 254 plakalı otoyla giderken aniden önüne çıkan 14 yaşlarındaki F.A.’ya çarpıp yaraladı.

• Devlet Hastanesi Çay Bahçesi yanına M.Ş.’nin parkettiği plakasız motosikletin, öğle saatlerinde çalındığı bildirildi.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan 16 yaşlarındaki A.C. adlı kızın, K.A. adlı şahıs tarafından kaçırıldığı öne sürüldü. Polis kızın ailesinin şikayeti üzerine araştırmaya başladı.

• Başharık Mahallesi’nde K.F. yönetimindeki oto ile giderken, bisikletiyle aniden önüne çıkan 9 yaşlarındaki R.A.’ya çarpıp yaralanmasına yolaçtı.

• Yamaç Mahallesi Petrol Caddesi’nde H.Ö. yönetimindeki plakasız motosiklet ile Y.Ç. yönetimindeki 44 FH 301 plakalı oto çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan M.O. yaralandı.

• Bentbaşı Mahallesi’nde 2 yaşlarındaki M.K. adlı çocuk, annesi tarafından temizlik için kola şişesine konulan yağ sökücüyü içince zehirlendi.

• Hidayet Mahallesinde M.T. yönetimindeki 44 KE 649 plakalı otoyla 7 yaşlarındaki C.Ö.’ye çarpıp yaralanmasına neden oldu.

• Melekbaba Mahallesi 2. Caddede park halinde olan İ.T.’ye ait 44 FE 545 plakalı oto, 02.30 sıralarında çalındı. Polis otoyu bulmaya çalışıyor.

• Taştepe Mahallesi 2. Caddede H.H.T.’ye ait 44 EH 111 plakalı oto, gece yarısından sonra çalındı. Polis yaptığı araştırmada otoyu Taştepe Caddesi’nde terkedilmiş olarak buldu.

• Çarmuzu Mahallesi 5. Sokakta oturan E.G., polise başvurarak 20 yaşındaki kız kardeşi N.G.’nin 7 Haziran gününden beri kayıp olduğunu bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Çevreyolu’nda Elazığ yönüne gitmekte olan M.Ö. yönetimindeki 35 RZ 354 plakalı oto ile tali yoldan çıkan H.K. yönetimindeki 44 FY 775 plakalı otoya çarptı. Kazada iki aracın sürücüsü ile 44 plakalı araçta bulunanlardan O.G. yaralandılar.

• Koyunoğlu Mahallesi Teksif evlerinde C.B. ile ev sahibinin oğlu olan F.T.T. arasında kira yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü, iki şahıs birbirlerini dövdü.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde oturan N.K., polise başvurarak 19 yaşındaki kızı Bahar Korkmaz’ın 10 Haziran’da evden ayrılıp dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Hasanbey Caddesi’nde 02.45 sıralarında kavga olduğu ihbarına giden polis M.İ.D., O.G. ve C.A. adlı şahısları 2 adet bıçakla yakaladılar. Şahıslar kavga etmediklerini ve şakalaştıklarını öne sürdüler.

• Zaviye Mahallesi Yeni Yolda B.K. ile E., Y. ve Z.D. arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı. B.K. ifadesinde, diğer şahısların kendisini dövdüklerini ve aracına zarar verdiklerini öne sürdü.

• M.T., polise başvurarak 17 yaşındaki eşi S.T. ile Niyazi Mısri Caddesi’ndeki pazarda dolaşırken, Ş. adlı şahsın eşine sarkıntılık ettiğini, uyarınca da bu şahsın ve tanımadığı birinin daha kendisine saldırıp dövdüklerini öne sürdü. Polis, iki şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Darende ilçesi Somuncubaba kavşağında Y.T. yönetimindeki 46 EY 914 plakalı oto ile N.S. yönetimindeki 06 KJ 159 plakalı oto çarpıştılar. Kazada 46 plakalı araçtaki R.S. yaralandı.

• Yeşilyurt Hamidiye Mahallesi Mesut Parlak Caddesi’nde oturan B.Ö. adlı şahıs, 21.20 sıralarında polisi arayarak, R.G. adlı şahsın, evinin önünde silahla ateş ettiğini, kendisine rahatsızlık verdiğini bildirdi. Olay yerine giden polis zanlıyı bulamazken, 1 adet 7.65 çaplı boş kovan elde etti. Firari aranıyor.

• Savcılığa başvuran T.P. adlı şahıs, iki ay kadar önce Cengiz Topel’deki bir internet cafede, 13 yaşındaki oğlunun cep telefonunu konuşma yapmak için isteyen şahıs tarafından geri verilmediğini belirterek şikayette bulunmuştu. 16 yaşındaki İ.T.’nin, olaydan 2 ay sonra teslim oldu ve adliyece serbest bırakıldı.

• Kırçuval Mahallesinde oturan 24 yaşlarındaki A.S. adlı kadının ilaç zehirlenmesi sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

• Polise başvuran İ.H. ve Y.H. adlı şahıslar, Fuzuli Caddesi’ndeki bir lokantada içki aldıktan sonra evlerine gitmek üzere taksiye binerken 23.45 sıralarında arkalarından gelen 3-4 kişi tarafından dövüldüklerini, bu kişileri tanımadıklarını bildirdiler. Araştırmaya başlandı.

• Sarıcıoğlu Mahallesi Yeni Sokakta 04.15 sıralarında H.G.’ye ait eve balkon kapısından girerek hırsızlık yapan ve balkondan inerken devriye gezen polis ekibi tarafından görülerek kovalanıp yakalanan, Adana doğumlu 26 yaşlarındaki B.M.’nin üzerinde evden çaldığı cep telefonunun yanı sıra kendisine ait 1 bıçak çıktı. Hırsız, adliyece tutuklandı.

• Melekbaba Mahallesinde oturan 17 yaşlarındaki N.K. fazla miktarda ilaç içince zehirlendi. Hastaneye kaldırılan N.K. ifadesinde, öğrenci olduğunu 02.00 sıralarında ders çalışırken aşırı derecede başının ağrıması sonucu kardeşine aik sakinleştirici haplardan birkaç tane aldığını ve daha sonra rahatsızlandığını söyledi.

• Fatih Lisesi civarı Namık Kemal Caddesi’nde saat 11. sıralarında F.K.’ye ait eve giren Mersin doğumlu 12 yaşındaki P.G. ile Şehitkamil doğumlu 13 yaşındaki M.G. adlı kız çocukları, misafirlik dönüşü kapının açık olduğunu farkeden ev sahibinin durumu polise bildirmesi üzerine gelen ekiplerce evde yakalandılar. Çocukların üzerinde 6 adet kapı anahtarı, 1 özel yapım anahtar ile 1 adet eğilmiş saç tokası bulundu. İki kız adliyece serbest bırakıldılar.

• Polise başvuran 53 yaşındaki A.Ç., 72 yaşındaki babası M.Ç.’nin Şahnahan Kasabası’ndaki kız kardeşinin yanında kaldığını ve 6 Haziran günü buradan ayrıldıktan sonra kaybolduğunu bildirdi. Polis kayıp şahsı arıyor.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde S.E.’ye ait eve 13.30 sıralarında giren 25 yaşlarındaki esmer tenli kimliği belirsiz kadın hırsız, yaklaşık 750 YTL civarında parayı çalarak kayıplara karıştı.

• Cemal Gürsel Mahallesi 24. sokakta oynamakta olan 7 yaşlarındaki M.Y., plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otonun çarpması sonucu yaralandı. Polis aracı ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

• Cemal Gürsel Mahallesi Kanalboyu Caddesi7nde yönetimindeki motosikletle giden M.A., karşıdan gelen bir araca çarpmamak isterken panikledi, önce ağaca sonra da duvara çarptı. Kazada M.A. ağır yaralanırken, çarptığı İ.Y. de hafif yaralandı.

• Tecde Şentepe’de oturan 26 yaşındaki S.T., eşitle tartıştıktan sonra fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve ardından annesine durumu anlatınca hastaneye kaldırılıp tedavi edildi.

• Hekimhan ilçesinin Kocaözü Kasabası Orta Mahallede oturan 56 yaşlarındaki H.Ş. adlı şahsın, yüksekten düştükten sonra kalp krizi geçirdiği ve daha sonra kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde öldüğü bildirildi.

• Yeşilyurt ilçesi Yakınca Kasabası’nda, ailevi nedenle çıkan tartışma sonucu E.K.’nin eşi F.K.’yı yumrukla döverek yaraladığı bildirildi.

• Darende ilçesi Ağılbaşı Kasabası’nda oturan E.D.’ye ait bahçedeki 6-17 yaşlarında 47 adet kayısı ağacı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce hızar motoruyla kesildi.

• Merkez Hacıyusuflar Köyü girişinden Taşolar Mezrası’na kadar olan bölümdeki telefon direkleri arasında 200 metre kablo kesilerek çalındı.

• Kuluncak Cumhuriyet alanında bulunan M.A.’ya ait lokantaya dürüm için gelen M.A.Y. adlı şahsın, işyeri sahibi meşgulken kasadaki 15 YTL’den 5’ini aldığı öne sürülürken, buna işyeri sahibinin müdahale ettiği, şahsın işyeri sahibine küfrettiği iddia edildi. Üzerinde bıçak da bulunan zanlı gözaltına alındı.

• Arguvan İsaköy İncesu Mezrasında TEDAŞ’a ait elektrik panosundaki elektrik kaçağı yüzünden pano alev aldı ve hemen arkasındaki kuru otlar da tutuştu. Olayda A.İ.A.’ya ait samanlar ile çeşitli boyda 40 adet iğde ağacı yandı.

• Doğanşehir Sürgü Kasabası’nda, A.B. adlı şahsın bahçesinde, esrar hammaddesi olan 245 kök hint keneviri bulundu ve şahıs gözaltına alındı.

• Pütürge ilçesi Bakımlı Köyü Birideresi mevkiinde M.Ö.’ye ait arazisinde 784 kök hint keneviri ele geçirildi. Şahıs, ifadesinin alınmasından sonra tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

• İPAŞ kavşağında Murat Perçin yönetimindeki oto ile Malatya yönüne gelirken, kırmızı ışıkta durduğunda, arkasından gelen Mehmet Ersoy yönetimindeki oto çarptı. Araçlar hasar gördü.

• Özsan Sanayi Sitesi içerisinde Ejder Çelik yönetimindeki minibüs ile Hasan Çapkan yönetimindeki kamyonet çarpıştı. Araçlarda hasar meydana geldi.

• Malatya-Sivas yolu 19. kilometre Dilek yol ayrımında Yusuf Yılmaz yönetimindeki oto ile aniden yola çıkan köpeğe çarpınca, araçta hasar meydana geldi, köpek öldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız