SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Dernek Mahallesi’nde oturan F.K. adlı kadın, polise başvurarak, miras yüzünden ağabeyi Ş.K. ve kardeşi S.K. tarafından tehdit edildiği iddiasında bulunurken, iki kardeş suçlamaları kabul etmedi.

• Dabakhane Mahallesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan 23 yaşındaki U.O., husumet yüzünden O.T., M.T. ve E.T. tarafından dövüldüğünü öne sürerken, E.T. ve O.T., şahsa ağabeylerini neden dövdüğünü sordukları sırada kavga çıktığını kendilerinin de şikayetçi olduğunu söylediler.

• Saray Mahallesi Arpacı Sokaktaki olayla ilgili ifadesi alınan E.Ç., daha önceden tanıdığı S.Y. ve yanında bulunan bir şahsın, işyerine gelip, küçük oğlunun işyerlerinin camını kırarak kaçtığını söylediklerini, şahsın işyerine gittiklerinde çıkan tartışma sonucu dövüldüğünü öne sürdü. S.Y. ve yanında bulunan B.Y. ise suçlamaları kabul etmedikleri gibi, E.Ç.’den şikayetçi oldular.

• Polise başvuran B.U. adlı şahıs, Akpınar Aslantepe Caddesi’nde kendisini yanına çağıran şahıslardan M.E.K.’nin gömleğini açıp silah göstererek tehditte bulunduğunu, kaçak istediği sırada dövüldüğünü öne sürerken, bir süre sonra M.E.K. ile oğlu V.K.’nin polise teslim oldukları, ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri bildirildi.

• Göztepe Mahallesi’nde park halinde olan A.Ş.’ye ait 44 T 0083 plakalı taksinin çalındığı, daha sonra yapılan araştırmalarda aracın Taştepe ile Hidayet Mahallelerinin sınırında terkedilmiş olarak bulunduğu öğrenildi.

• Devlet Hastanesi’nde 07.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan M.N.A., hastane önünde beklerken İ.E. adlı şahsın kendisine vurarak kaçtığını öne sürerken, yakalanan İ.E., aralarında husumet olan M.N.A.’nın kendisine bıçakla saldırdığını, bu nedenle sopa ile vurduğunu iddia etti. Birbirlerinden şikayetçi olan iki şahıs hakkında soruşturmaya başlandı.

• Saray Mahallesi Ömerefendi Sokakta İ.C.’ye ait işyerine gece giren hırsızlar 5 erkek pantolonu, 1 pardesü, 2 etek, 4 takım elbise çaldılar.

• Fırat Mahallesi Küçükkanalüstü mevkiinde V.K.’ye ait eve 11.30 sıralarında giren 30 yaşındaki K.D. ile 21 yaşındaki F.G. adlı kadınlar, ev sahibinin durumu farketmesi üzerine yakalandılar ve polise teslim edildiler. Evden herhangi birşey çalınmadığı belirtilirken, iki zanlı adliyece serbest bırakıldılar.

• Hasanvarol Mahallesi Çağlayan Sokakta 01.30’da kavga olduğu yolundaki ihbara giden polis 19 yaşındaki G.D. adlı kadın ile 24 yaşındaki F.D.’nin ifadesine başvurdu. Genç kadın ifadesinde, bir yıllık eşi olan F.D.’nin kendisini sürekli dövdüğünü, bu nedenle intihara kalkıştığını, durumu eşine anlatmasına rağmen ilgilenmediğini ve bıçak çekerek davacı olmaması için kendisini tehdit ettiğini öne sürerken, F.D. suçlamaların doğru olmadığını iddia etti.

• Nasuhi Caddesi Antepli Sokakta C.B.’ye ait bilgisayar mağazasına müşteri olarak gelen kimliği belirsiz bir şahsın, masa üzerinde işyeri sahibine ait cep telefonunu çaldığı bildirildi.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde 22.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan B.K., ailevi nedenlerle çıkan tartışmada dövüldüğünü ve kamyonetinin camının kırıldığını öne sürerken, zanlı A.K. oğulları E.K. ve S.K., kardeşi N.K. ile çay içerken, kamyonetiyle eve gelen kardeşleri B.K.’nin alkollü olduğunu, kendilerine küfrettiğini, kızınca kamyonetin camını kırdığını, ancak dövmediklerini iddia etti.

• Savcılığa başvuran D.Ö., 24 yaşındaki kardeşi N.Ö.’nün Uğur Sanayi Sitesi’nde R.O. adlı şahısın yanında çalışmaya başladığını ve 10 gündür eve gelmediğini, işyeri sahibinin kardeşinin yerini söylemediğini belirterek şikayetçi olurken, baba H.Ö. de oğlunun zorla alıkonulduğunu öne sürüp işyeri sahibinden şikayetçi oldu. Polis işyeri sahibini yakalamaya çalışıyor.

• Çavuşoğlu Mahallesi 5. Sokakta oturan C.K. adlı şahıs, 22.00 sıralarında evinin önündeki çöp bidonunun motosikletli hırsızlar tarafından çalındığını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki özel bir kız öğrenci yurdunun bahçesinde öğleden sonra meydana gelen yangına itfaiye müdahale ederek söndürdü.

• Savcılığa başvuran H.Ş. adlı şahıs, 2 yıldır kiracısı olduğu A.O.’ya 4 aydır kira ödeyemediğini, bu nedenle ev sahibinin evde olmadığı bir sırada evin kilidini değiştirdiğini ve eşyalarını bir odaya toplayıp zarar verdiğini öne sürerken, ev sahibi kötü niyetinin olmadığını, kiracısının eşi A.Ş.’nin kiracısından ayrılacağını bu nedenle eşyalarını emanete almasını istemesi nedeniyle kilidi değiştirdiğini iddia etti.

• 00.10 sıralarında polise başvuran 35 yaşındaki H.Ö. adlı kadın, bir yıl önce tanıştığı ve sonra ayrıldığı A.T. adlı şahsın, evinin önüne gelip bıçak çektiğini, kendisiyle evlenmezse öldürmekle tehdit ettiği iddiasında bulundu. Yakalanan zanlı suçlamayı kabul etmedi ve serbest bırakıldı.

• Savcılığa başvuran H.T. adlı şahıs, 17 yaşındaki kızı S.T.’nin, 23 yaşındaki R.A.S. tarafından zorla kaçırıldığını öne sürdü. Polis kızı ve şahsı buldu. Genç kız ifadesinde kendi isteğiyle R.A.S.’e kaçtığını ve beraber yaşadığını söyleyince, şahısla birlikte serbest bırakıldı.

• Paşaköşkü Mahallesinde oturan S.D., evindeki çantadan 250 YTL para ile çekmecedeki 2 pırlanta yüzük, 2 taşlı yüzük, 1 incili yüzük, 1 incili bilezik, 1 altın yüzük ve 3 hediyelik altının yerinde olmadığını farkettiğini, bo olay nedeniyle bir süre önce evinin onarımını yapan M.Ş. ve M.A. adlı şahıslardan şüphelendiğini söyledi. İki şahıs, suçlamaları kabul etmediler ve serbest bırakıldılar.

• TOKİ konutlarının bulunduğu Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki E.A. adlı kız, derslerinin zayıf olması nedeniyle bunalıma girdi ve fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Sıtmapınarı kavşağında F.Ç. yönetimindeki 44 KC 588 plakalı oto ile giderken aniden önüne çıkan 74 yaşındaki S.Ö. adlı kadına çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Tecde’de oturan 32 yaşındaki F.D. adlı kadının, ailevi nedenle tartıştığı eşi M.D. tarafından dövüldüğü ve şahsın gönderildiği adliyece tutuklandığı bildirildi.

• Tecde’de M.M. yönetimindeki 44 ER 436 plakalı oto ile giderken, önüne çıkan 16 yaşındaki A.A.K.’ya çarpıp yaralanmasına neden oldu.

• Şifa Mahallesi Terminal Caddesi’nde M.B. yönetimindeki 44 KV 663 plakalı oto ile N.K. yönetimindeki 44 FR 131 plakalı otolar çarpıştı, 663 plakalı aracın sürücüsü yaralandı.

• Akçadağ ilçesi Doğu Mahallesi Hükümet Caddesi’nde M.Ç.S. adlı şahıs tarafından parkedilen 06 VEM 27 plakalı aracın kaydını sorgulayan polis, bu aracın trafige kayıtlı olmadığını belirledi. Sürücüden evrak istendiğinde, şahsın ehliyetsiz olduğu, motor şasi numarasının da bulunmadığı belirlendi. Yapılan araştırmada A.S. adlı şahsın, aracı 1997 yılında Iğdır’da Kazakistan uyruklu Alaaddin Gani adlı şahıstan aldığı, aracın gerçek plakasının Kazakistan’a kayıtlı K 2490 AN olduğu belirlendi. A.S. ve oğlu olduğu belirtilen M.Ç.S. hakkında “Sahtecilik (Ruhsat, Plaka, Gümrük Çıkış Belgesi, Vekaletname) ve Ehliyetsiz Araç Kullanma “ suçlamasıyla yasal işleme başlandı.

• Arapgir ilçesi Mehmet Akif Mahallesinde S.D. yönetimindeki 44 HA 067 plakalı oto ile S.D. yönetimindeki 44 HA 197 plakalı otolar çarpıştı, 067’nin sürücüsü yaralandı.

• Konya Jandarması tarafından, çeşitli illerde meydana gelen su ve çapa motoru hırsızlıkları ile ilgili olarak yazılan bir yazı doğrultusunda Darende’de H.N. adlı şahsın evindeki çalıntı olabileceği düşünülen motor parçaları, motorlar, fatura ve dökümanlara el konulup, şahsın ve malzemelerin söz konusu il jandarmasına teslim edilmek üzere Darende Jandarma’sına gönderildiği bildirildi.

• Hekimhan ilçesi Karadere Mahallesinde 49 yaşındaki F.D. adlı kadının fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

• Yeşilyurt ilçesi Hamidiye Mahallesindeki asmadan 02.30 sıralarında yaprak toplamakta olan 53 yaşındaki Z.K. adlı kadın düşerek yaralandı ve eşi tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Sivas Caddesi’ndeki kavgayla ilgili ifade veren Ö.K., babasının yönetimindeki 44 AE 859 plakalı oto ile giderken, 44 AU 066 plakalı otonun önlerine kırdığını, daha önce tanımadıkları 3 şahsın sopalarla kendilerine saldırdıklarını, kendisine ve annesine hakaret ettiklerini, ayrıca dövdüklerini öne sürdü. Polis tarafından yapılan araştırmada olayla ilgili olarak K.A. adlı şahıs ile 50 yaşındaki G.A. adlı kadın yakalandı ve adliyece serbest bırakıldılar.

• Hasanvarol Mahallesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan P.A. adlı kadın, çocukların bahçede top oynadıklarını, U.B.’nin kızı C.A.’ya küfrettiğini, kızının bu kişiyi kovaladığını, daha sonra da kızının bu şahsın ailesi tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Şikayet üzerine Z.B., A.B., U.B.’nin ifadelerine başvuruldu.

• Dabakhane Mahallesi’ndeki bir marketteki kavgayla ilgili ifade veren İ.Dl. adlı şahıs, sebze reyonundan seçme yaparken, “Yalnız benim tarttığım sebzeleri alabilirsin” diyerek kendisine küfrettiğini, daha sonra da kendisini dövdüğünü iddia ettiği A.G. ve oğlu H.G.’den şikayetçi oldu. Baba oğul suçlamayı kabul etmedi.

• Nasuhi Caddesi’nde bir işyerinin camının kırık olduğunu farkeden polis, saat 22.00 sıralarındaki bu olayın ardından çevrede araştırma yaparken 30 yaşındaki K.T. adlı şahsın, kanlı elbiseleriyle yürüdüğünü farketti ve şahsı yakaladı. İşyerinin camını kırdığı gerekçesiyle, yaralı ve alkollü olduğu belirlenen şahıs hakkında idari para cezası uygulandı.

• Beydağı Polis Merkezi önündeki kavgayla ilgili ifade veren A.G., bir şikayet nedeniyle geldiği karakoldan ayrılırken R.D., B.D. ve M.D.’nin saldırısına uğradığını söyledi. Polis şahısları yakaladı, soruşturma sürüyor.

• Polise başvuran 14 yaşındaki F.E.Ö. adlı kız, 19.00 sıralarında Valilik yanındaki otobüs durağında beklerken, birinin kendisine laf attığını, daha sonra bu şahsın yanındaki biriyle kavga ettiğini, bir süre sonra iki şahsın olay yerinden hızla ayrıldıklarını, daha sonra çantasını kontrol ettiğinde cep telefonunun olmadığını farkettiğini bildirdi. Polis şikayet üzerine 21 yaşındaki S.D. ve 20 yaşındaki M.T. adlı şahısları yakaladı. Yankesicilik suçlamasıyla haklarında işlem yapılan iki şahıstan M.T. karakoldan, diğeri ise adliyeden serbest bırakıldı.

• Hasanvarol Mahallesi Çağlayan Sokakta 20.00 sıralarında E.Ü. adlı şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Şahsın, kuru sıkı tabancayla kendini vurduğu öne sürüldü.

• Fırat Mahallesi Şefik Tuğay Caddesi’nde A.Y. yönetimindeki 44 AS 734 plakalı oto ile giderken yola çıkan 4 yaşlarındaki A.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Yıldıztepe Mahallesi’nde C.Y. yönetimindeki 44 FF 446 plakalı oto ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetip bahçe duvarına çarptı. Kazada araçta bulunan M.A. yaralandı.

• Çevreyolu Niyazi Mısri Camii civarında karşı kaldırıma geçmek isteyen 24 yaşındaki C.K., plakasını alamadığı beyaz renkli bir aracın sağ ayağının üzerinden geçmesi sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan aracın ve sürücünün belirlenmesine çalışılıyor.

• Fuzuli Caddesi’nde F.K.’ya ait eve giren hırsızlar 1 çeyrek altın, 2 ayrım altın, 1 yüzük ile 380 YTL parayı çalarak kaçtılar.

• Fuzuli Caddesi’nde saat 21.20 sıralarında alacak-verecek yüzünden çıkan kavgada 34 yaşındaki L.G.’nin bıçakla yaralandığı, olayla ilgili 40 yaşındaki E.İ.K.’nin yaralandığı ve “suç aleti tırnak makası”nın da ele geçirildiği bildirildi.

• Çevreyolu Niyazi Mısri Camii civarında H.K. yönetimindeki 44 DH 259 plakalı oto ile giderken aniden yola çıktığı belirtilen 42 yaşındaki M.S. adlı şahsa çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Savcılığa başvuran Ş.D. adlı şahıs, sürekli alkol alan C.A. adlı şahsı uyardığını, şahsın bıçakla saldırıp kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Hidayet Mahallesi'ndeki olayla ilgili ifadesi alınan C.A. suçlamayı kabul etmedi.

• Salköprü Mahallesi’nde oturan S.B. adlı kadın, eşi M.B.’nin kendisini dövüp tehdit ettiğini öne sürerken, B.B. eşiyle tartıştığını sinirlenerek birkaç tokat attığını söyledi.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki A.T.’nin kendisini asarak intihara kalkıştığı ve koma halinde Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldığı bildirildi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki S.S. adlı kızın, şofbenden zehirlenerek hasztaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde C.D.’nin kardeşine ait eve giren hırsızların 2 adet altın yüzük ile 800 YTL para çaldıkları belirtildi.

• Zaviye Mahallesi’ndeki pazarda meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan E.K., akrabası olan M.Y.’den alışveriş yaptığı sırada yanlışlıkla eksik para verdiğini, bunun üzerine bu kişinin kendisine küfredip gözünü yumrukladığını, ancak şikayetçi olmadığını söylerken M.Y. de babasına karşı “Al paran kadar konuş” dediği için şahsı dövdüğünü öne sürdü.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde Z.B. adlı kadına ait eve giren hırsızlar sandık içerisindeki çeyiz eşyaları ile 1 video ile 2 çift altın küpeyi çaldılar.

• Yeşilyurt METEM Lisesi’nde şakalaşırken kırılan pencere camının üzerlerine düşmesi sonucu H.E. ve E.T. adlı öğrenciler yaralandı.

• Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu yanında 18 yaşındaki M.A. sol bacağından bıçakla yaralandı. İfadesi alınan yaralı, aynı yaştaki T.A. adlı şahsın, 6-7 aydır kendisini tehdit ettiğini öne sürerken, kendiliğinden teslim olan T.A., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Orduzu Çarşıbaşı Mahallesi’nde oturan 24 yaşlarındaki H.N. adlı kadını telefonla rahatsız ettiği öne sürülen 42 yaşındaki C.B. adlı şahsın, kadının eşi M.N. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Yıldıztepe Mahallesinde psikolojik rahatsızlığı olan 26 yaşındaki N.Y. adlı şahsın, babası M.Y.’ye ait evde kasten çıkardığı yangın itfaiye tarafından söndürülürken, polis N.Y.’yi arıyor.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde yol verme yüzünden çıkan tartışmada N.I. ile O.A. adlı şahısların karşılıklı olarak birbirlerini dövdükleri belirtildi.

• Polise başvuran 30 yaşındaki K.K. adlı şahıs, iş çıkışı eşi N.K. ve 15 yaşındaki üvey kızı Ç.’ye birlikte araçla evlerine giderken, 18.45 sıralarında Yamaç Mahallesi 12. Sokak üzerinde aracın önünün bir başka araç tarafından kesildiğini, araçtan inen ve önceden tanıdığı Y.U., K.U. ve S.U. adlı şahısların kendisini çıkarıp tekme ve yumrukla dövdüklerini, S.U.’nun belindeki bıçakla kolundan yaraladığını ve üvey kızını zorla kaçırmaya çalıştıklarını, direnince kaçtıklarını, daha sonra hastaneye gidip tedavisini yaptırdığını anlattı. Yakalanan 3 şahsın, ifadelerinin alınmasından sonra adliyece serbest bırakıldıkları belirtildi.

• M.Z.T. adlı şahıs yönetimindeki motosiklet ile 00.30 sıralarında Kız Meslek Lisesi kavşağındaki alt geçitten geçmek isterken, karşıdan gelen bir otonun hatalı sollama sonucu çarpması üzerine yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, çarpan ve kaçan araç ile sürücüsünün belirlenmesine, yakalanmasına çalışılıyor.

• İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi kavşağında A.A. yönetimindeki oto ile giderken aniden yola çıkan 44 yaşındaki C.K.’ya çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Zafer Mahallesinde akraba olan F.U. ile V.U. arasında güneş enerjisi borularından gelen ses yüzünden çıkan tartışmada, şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Hasanvarol Mahallesinde F.Ö.’ye ait eve giren hırsız ya da hırsızlar 1 adet yarım Cumhuriyet altını çalarak kaçtılar.

• Polise başvuran 13 yaşındaki H.D.., kendisine baskı yapıp tehditte bulunan Y.D., Y.D. ve E.K. adlı şahısların hırsızlık yaptırmak istediklerini öne sürdü. En son Fuzuli Caddesi’nde H.D.’yi tehdit ettikleri öne sürülen 3 şahıs aranıyor.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde İ.S.’ye ait işyerine giren hırsızlar çeşitli şirketlere ait çeşitli kapasitedeki toplam 77 adet kontür kartını çaldılar.

• Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde 14 yaşındaki D.U. adlı kızı kaçırdığı öne sürülen 17 yaşındaki V.G. ve kızın bulunması için aramalar sürüyor.

• Şehitfevzi Mahallesinde H.Ç.’ye ait evin bahçesindeki 1 büyük bakır kazan ile 3 büyük bakır tepsiyi çalanların yakalanmasına çalışılıyor.

• Kiltepe Mahallesinde A.D. yönetimindeki oto ile giderken, bisikleti ile gelen 7 yaşındaki U.Ö., araça çarparak yaralandı.

• Polise başvuran R.T., daha önceden tanıdığı F.P.’nin MAŞTİ Terminalinde bakma bahanesiyle aldığı cep telefonunu geri vermediğini öne sürerek şikayetçi oldu. Polis şahsı arıyor.

• Hacıabdi Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde H.A.’ya ait eve, 17.00 sıralarında giriş kapısını zorla açarak giren hırsızlar 3 çeyrek, 1 cumhuriyet, 1 yarım altın, 2 küpe, 1 yüzük ile 20 YTL para çaldılar.

• Özalper Mahallesi Ankara Caddesi’nde B.C.’ye ait eve öğleden sonra giren hırsızlar 1 adet 45 cm altın zincir, 2 altın künye, 3 çift altın küpe, 50Euro ile 110 dolar çaldılar.

• Savcılığa başvuran S.K., babasının R.Y. adlı şahsa borcu olduğunu öğrendiğini, evinde iken bu şahsın oğlu C.Y. ve başka bir kişiyle gelip kendisini çağırdıklarını, babasının kendisine borcu olup, buna karşılık senet verme zorunda olduklarını söylediklerini, “Yoksa babanın kafasına sıkarız” diye tehditte bulunduklarını, bunun üzerine kendisinin senet imzaladığını öne sürdü. Polis R.Y. ile oğulları C.Y. ve O.Y. ile olaya karıştığı öne sürülen A.A.’yı ararken, 23 yaşındaki şikayetçi, tekrar başvurup, şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. Bu arada baba ve iki oğul da yakalanarak ifadeleri alındı.

• Tecde’de park halinde olan B.C.’ye ait park halindeki otonun sol ön ve arka lastiklerinin jantlarıyla birlikte çalındığı bildirildi.

• Tecde Yeşilyurt Caddesinde O.B. yönetimindeki otoyla Yeşilyurt yönüne giderken, aniden yola çıkan 3 yaşlarındaki M.G.’ye çarpıp yaralanmasına yolaçtı.

• Darende ilçesi Sandıkkaya Mahallesinde E.A. yönetimindeki otoyla Malatya’dan ilçeye gelirken, önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca, yol kenarında uzun süredir park halinde olan araca çarptı. Kazada sürücü ile eşi M.A. yaralandılar.

• Pütürge Kaymakamlık binası önünde tarla anlaşmazlığı yüzünden tartışma sonucu birbirlerine küfreden B.K. ile yeğeni H.K., polis tarafından yakalandılar.

• Yeşilyurt Hıroğlu Mahallesi Bağdatlı Sokağında 80 yaşlarındaki A.T., 21.00 sıralarında bahçe içerisinde yaralı olarak bulundu. Yaşlı kadının düşerek yaralandığı sanılıyor.

• Dilek Kasabası İstasyon Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki V.O. adlı şahsın işe gitmek üzere 10 Haziran’da ayrıldığı eve dönmemesi nedeniyle eşi T.O.’nun başvurusu üzerine araştırmaya başlandı.

• Doğanşehir Eskiköy’de bahçe sulama sırası yüzünden çıkan kavgada 39 yaşındaki A.Ş., 37 yaşındaki İ.Ş.’yi dövdü.

• Arguvan İsaköy İncesu Mezrası’ndaki TEDAŞ’a ait elektrik panosu ile M.A.Ş.’ye ait tarla içerisindeki elektrik direğinde kaçak olması yüzünden yangın çıktığı, M.A.Ş.’ye ait 30 dönümlük boş tarladaki otlar ile M.K.A.’ya ait 3 dönüm arpa ekili alanın yandığı bildirildi.

• Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Mehmet Babacan yönetimindeki araç, Erkenek Tünel mevkiinde aşırı hız yüzünden yol kenarındaki kayaya çarptı ve hasar gördü.

• Doğanşehir’den Çelikhan yönüne gitmekte olan Mehmet Sait Erbay yönetimindeki oto, Kurucaova Kasabası civarında 8 yaşlarındaki Mehmet Karakaş’a çarparak ağır yaraladı. Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenen çocuk yolda yaşamını yitirdi.

• Pazarcık ve Taşmış köyleri arasındaki yoldan Pütürge’ye gelmekte olan Ramazan Derin yönetimindeki oto ile Doğanyol yönüne gitmekte olan Feti Ahmet Minnet yönetimindeki otolar keskin virajda çarpıştılar. Araçlar hasar gördü.

• 18 yaşındaki Cebrail Erşahin yönetimindeki otoyla Pütürge Doğanyol yönüne giderken Gökçe Kasabası civarında virajı alamayarak takla attı ve Erşahin ağır yaralandı.

• Afra Alışveriş merkezi yanında Öztürk İneci ile Ahmet Boran yönetimindeki araçların çarpışması sonucu maddi hasar meydana geldi.

• Hekimhan’dan Kuluncak yönüne gitmekte olan Veyis Özkan yönetimindeki araç, sol ön lastiğin patlaması sonucu dereye uçtu, sürücü hafif yaralandı.

• Hanımınçiftliği Kasabasında Ahmet Pala’nın bisikletiyle çarptığı 11 yaşlarındaki Gülbahar Berk yaralandı.

• Akçadağ Yağmurlu Köyü’nden Malatya yönüne gelmekte olan Volkan Gültekin yönetimindeki araç, aşırı hız sonucu devrildi. 23.00 sıralarındaki kazada sürücü ile araçta bulunan Mehmet Gültekin’in yaralandıkları bildirildi.

• Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Hakkı Bukan yönetimindeki Van plakalı araç, Doğanşehir Karanlıkdere mevkiinde aşırı hız yüzünden 7 metrelik şarampola uçtu ve sürücü yaralandı.

• İnönü Üniversitesi Rektörlük binası önünde Süleyman Gül yönetimindeki otomobilin sol arka çamurluğuna Erdoğan Karabulut yönetimindeki otobüs çarptı ve araçta hasar meydana geldi.

• Dilek Kasabası Gölpınar Mahallesi’nde Hüseyin Özbey yönetimindeki belediye otobüsü ile manevra yaparken, park halindeki Sadettin Çetin’e ait araca çarpıp hasara neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız