SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Arguvan ilçesi Çevreli Köyü’nde oturan ve ruhi bunalım geçirdiği öne sürülen 19 yaşındaki A.K.’nin, kendisini karnından ekmek bıçağı ile vurarak intihar ettiği, olaya Arguvan Cumhuriyet Savcılığı’nın el koyduğu bildirildi.

• Polise başvuran Telekom görevlisi R.K., sorumlu olduğu Orduzu Elmasuyu Mahallesindeki ağaç telefon direğinin sökülmüş, 654 metre kablo ile terminalsiz kutunun da yerinde olmadığını gördüğünü bildirdi. Direği, çevre sakinlerinin söktüğü öne sürülürken, ifadesi alınan E.K. ev telefonlarının çalışmaması üzerine dışarıya baktığında, telefon direğinin yola yattığını gördüğünü, ağabeyi M.K.’nin durumu yetkililere bildirdiğini, olayın kendileriyle ilgisi olmadığını bildirdi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• 18 yaşındaki C.G., 14.00- 17.00 saatleri arasında çarşıda dolaştığını, bu sırada kemerindeki kılıfta bulunan cep telefonunun çalınmış olduğunu bildirdi.

• Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesi; Cezmi Kartay Caddesi Üzerinde yakalanan doğan marka araç içerisinde yapılan aramada;faturasız ve belgesiz yabancı menşeli,kaçak 20 şişe Johnnıe Walker marka viski,90 paket kısa LM,30 paket uzun LM marka sigara ele geçirilerek el konulduğu, olayla ilgili olarak araç sahibi İ.A isimli şahıs hakkında yapıldığı bildirildi.

• Küçük Hüseyinbey Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 19 yaşındaki S.Y. adlı kadın, evine gelen kayınvalidesi N.Y.’ye, araları bozuk olduğu için kapıyı açmadığını, kayınvalidesinin küfredip, açık olan oturma odası penceresinden içeriye taş atarak eşyalara zarar verdiğini öne sürdü. 50 yaşındaki N.Y. ise, gelininin kapıyı açmaması üzerine oğlunu beklediğini, gelininin suçlamalarının asılsız olduğunu iddia etti ve gelininden davacı oldu.

• Turgut Temelli Caddesi’nde, M.B. adlı şahıs tanımadığı iki kişi tarafından dövüldü. M.B., saldırının sebebini bilmediğini öne sürerken, yakını olan M.K. adlı şahıs, cep telefonuyla kendisini arayan ve M.B.’nin iş arkadaşı E.Ç.’nin kardeşi olduğunu söyleyen birinin, M.B.’yi dövdüklerini söyleyip tehditte bulunduğunu, kendisinin E.Ç.’yi aradığında, bu şahsın da “Bekle sıra sana gelecek” diye tehditte bulunduğunu iddia etti. Polis E.Ç.’yi arıyor.

• Cengiz Topel Caddesi’nde saat 22.45’deki kavgaya polis müdahale ederek Y.D., A.D., B.Ö., Ş.E., F.K., B.E. ve B.B.E. adlı şahısları yakaladı. İfade veren Y.D., yolda karşılaştığı B.Ö.’ye “Babama neden küfrediyorsun” diye sorduğu sırada babası A.D.’nin de geldiğini, kavga çıktığını öne sürdü. F.K. ve Ş.E. kavgayı ayırmak istediklerini idia ederken, askeri personel olduğu belirlenen B.E. Merkez Komutanlığı’na, yaşı küçük olan B.B.E. ise Çocuk Şubesi’ne teslim edildi. İfadeleri alınan şahıslar serbest bırakıldı.

• Atatürk Caddesi’nde saat 19.30 sıralarında yaralanan 23 yaşındaki A.K. adlı şahıs, ifadesinde arkadaşını beklerken, 1.65-1.70 boyunda bir şahsın gelip burnuna yumruk attığını, salladığı bıçakla da elinden yaraladığını, şahsı tanımadığını öne sürdü.

• Sinema Caddesi’nde 23.30 sıralarındaki olayda dövülen F.E.E. adlı şahıs, adını A. olarak bildiği birinin telefonla kendisini çağırdığını, alacağını istediğini, parasının olmadığını söyleyince, bu şahsın yanında bulunan iki kişi ile birlikte konuşmakta olduğu aracın içerisinde kendisini dövdüklerini, ancak şikayetçi olmadığını söyledi. Polis A. ve yanındaki 2 şahsı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• İstiklal Mahallesi’nde 22.10 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 32 yaşındaki S.Ş.Ö. adlı kadın, daha önce arkadaşlık yaparak ayrıldığı 34 yaşındaki M.Y. adlı şahsın, evine gelip kapıyı tekmelediğini, tehdit ettiğini öne sürdü ve yakalanan zanlı adliyece serbest bırakıldı.

• Çöşnük Mahallesinde oturan A.B. adlı şahıs, savcılığa başvurarak, yakın tarihte tanıştığı O.Ç. adlı adlı şahsın evine gelip gitmesinden rahatsız olduğunu söylemesine rağmen dinlemediğini, cep telefonu ile rahatsız ettiğini, evde olmadığı bir sırada elinde silah ile evine gelerek, eşine “Kocanı öldüreceğim” tehdidinde bulunduğunu iddia etti. Polis O.Ç.’yi arıyor.

• Atatürk Caddesi’nde işyeri olan M.K., polise başvurarak işyerine gelen 27-28 yaşlarındaki bir şahsın, kendisini M. adlı kişinin gönderdiğini, aldığı fotoğraf makinesinin parasını da dersanede vereceğini söylediğini, bunun üzerine işyerinde çalışan personeli şahısla birlikte para almak için dersaneye gönderdiğini, daha sonra personelin arayıp, dersanede M. adlı şahsın olmadığını, yanında gelen diğer şahsın da gözlükçüye uğrayacağını söyleyip yanından ayrıldığını bildirdiğini, bunun üzerine şahıs tarafından dolandırıldığını anladığını belirtti ve şikayetçi oldu. Polis dolandırıcıyı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Zafer Mahallesinde K.A. adlı şahsa ait eve gündüz saatlerinde giren hırsız, 1 adet 37 ekran televizyonu çaldı.

• Yamaç Mahallesi’ndeki evinde bıçakla yaralanmış olarak hastaneye kaldırılan 60 yaşındaki H.A. ve 48 yaşındaki Z.A., tedavi altına alındılar. Polis 21.00 sıralarında meydana gelen olayda karı-koca olan yaralıları, 27 yaşındaki damatları E.B.’nin yaraladığını saptadı ve şahsı gözaltına aldı.

• Sanayi Caddesinde C.E. yönetimindeki motosiklet ile M.Ö. yönetimindeki oto çarpıştı. Kazada B.E. yaralandı.

• Polise başvuran 40 yaşlarındaki A.Ç., saat 23.00 sıralarında Çevreyolu Adliye Kavşağında, Darende’ye gitmek üzere araç beklerken, kendisine doğru gelen 6-7 kişilik gruptan birinin “Nereye gidiyorsun ağabey” dedikten sonra yumruk attığını, bir başkasının içerisinde fotoğraf makinesi, cep telefonu, 300 YTL para ile kimlik ve evraklarının bulunduğu çantayı alarak kaçtığını bildirdi. Hastanede tedavi edilen şahsın alkollü olduğu belirlenirken, polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde M.D. adlı şahsa ait eve mutfak kapısını sert bir cisimle zorlayarak açık giren hırsızlarca, bilgisayar kasası ve klavye çalındı.

• Çevreyolu Adliye kavşağında Y.P. yönetimindeki oto ile giderken aniden yola çıkan 12 yaşındaki Y.B.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Sarıcıoğlu Mahallesinde oturan 20 yaşındaki A.A., ailevi nedenlerle tartıştığı eşi R.A. tarafından dövüldüğünü öne sürerken, yakalanan şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• MAŞTİ Otogarı’nda 23.00 sıralarında polis tarafından şüphe üzerine ifadesine başvurulan Çukurca doğumlu 17 yaşındaki N.Ç. adlı genç kız, kendisi gibi ailevi sorunları olan 16 yaşındaki amcası kızı H.Ç. ile birlikte, daha önceden telefonla tanıştığı ve Malatya’da bulunan Suruç doğumlu A.C.’nin yanına geldiklerini, şahsın da kendilerini Hekimhan’a götürerek bir ev kiraladığını, ayrıca amcası kızını da yine suruçlu olan arkadaşı S.A. ile tanıştırdığını, evde 2 gece kaldıklarını, ancak ilişkiye girmediklerini, kimseden de şikayetçi olmadıklarını söyledi. “Küçük Yaşta Kızı Alıkoyma” suçlamasıyla işlem yapılan iki şahıs da aynı ifadeyi verdiler. Soruşturma sürüyor.

• Şifa Mahallesi Posbıyık Sokağında saat 15.00 sıralarında silahla ateş edildiği ihbarı üzerine giden polisler 33 yaşındaki M.O.’yu 1 adet kuru sıkı tabanca ile yakaladılar. Şahıs silahı denemek için ateş ettiğini söyledi.

• Akçadağ- Malatya kavşağında, Akçadağ Belediyesi’ne ait otobüsden düşen H.E. adlı kadının yaralanmasıyla ilgili ifadesi alınan 37 yaşındaki otobüs şoförü M.E., otobüsten yolcu indirirken kadının düşerek yaralandığını, ambulansla hastaneye gönderildiğini söyledi. Şoförün yapılan kayıt araştırmasında, gıyabi tutuklama kararı ile arandığı saptanınca, gözaltına alındığı bildirildi.

• Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesinde park halinde olan aracın yapılan bilgisayar sorgulamasında Ankara’dan çalındığı belirlenirken, aracın sahibi olduğunu söyleyen M.Ş. adlı şahıs, galericilik yapan R.A.’dan iki ay önce otoyu satın aldığını söyledi. R.A. ise, otoyu iki ay önce M.Y.’den noter vekaleti ile aldığını, ruhsat sahibi ile yaptığı telefon görüşmesinde ise M.Y.’nin kendisine borcunu ödememesi nedeniyle çalıntı başvurusunda bulunduğunu söylediğini bildirdi. Araca el konurken, soruşturma sürüyor.

• Akpınar Meydanı Orhanoğlu İşhanı’nda çıkan tartışma sonucu M.A.’yı tehdit edip üzerindeki kuru sıkı tabancayla ateş eden M.B. adlı şahıs, polis tarafından tabanca ve 7 mermisiyle yakalandı.

• Sarıcıoğlu Mahallesinde oturan 26 yaşındaki A.U. adlı kadın, ailevi nedenle tartıştığı 38 yaşındaki eşi T.U.’nun kendisini dövüp, tehdit ettiği iddiasında bulundu, ancak eşi suçlamayı kabul etmedi.

• Halfettin Mahallesinde oturan 19 yaşlarındaki F.Ç. adlı bayan, 03.00 sıralarında fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. F.Ç., maddi sıkıntılar nedeniyle bunalıma girdiğini söyledi.

• Hamidiye Mahallesi Nasuhi Caddesi’ndeki bir mağazada meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili ifade veren E.B. adlı kadın, eşi ve akrabaları olan A.A.’ya ait işyerinde iken, iki kadın ve 3 çocuğun gelip alışveriş yapacaklarını söylediklerini, bir süre oyalandıktan sonra çıkıp gittiklerini, daha sonra içerisinde cep telefonu, 85 YTL para ve kimlikler bulunan çantanın çalındığını farkettiklerini, iki kadın ve 3 çocuktan şüphelendiklerini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Dernek Mahallesi İpek Caddesi’ndeki bir kuaförde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili ifade veren N.Ç., işyerinde iken iki kadın ve 3 çocuğun gelerek boya alacaklarını söylediklerini, bir süre oyalandıktan sonra alışveriş yapmadan gittiklerini, daha sonra işyerinde olan akrabası M.Ç.’nin çantasını bulamadıklarını, çantada 1 altın künye, 1 altın gerdanlık, 5.100 YTL, 400 Euro, kimlikler ve kredi kartları bulunduğunu bildirdi. Polis bu olayla ilgili de araştırmayı sürdürüyor.

• İnönü Stadı tribün altında bulunan Sancaktarspor Kulübü soyunma odasından 2 adet cep telefonu ile toplam 203 YTL para çalındı. Para ve telefonların M.B.A., U.Y., M.M.K. ve Ö.F.K.’ya ait olduğu belirtilirken, olayla ilgili şüphelenilen S.A. ise polise giderek, olayla ilgisi olmadığını söyledi. Araştırma sürüyor.

• Hidayet Mahallesi’nde L.A. adlı kadına ait evin bahçesinden 1 adet bakır kazanın çalındığı bildirildi.

• Özalper Mahallesi’nde oturan 80 yaşındaki F.Ö. adlı kadının evine giren hırsız ya da hırsızlar, kadının emekli maaşının tamamını çalarak kaçtı.

• Karakavak Mahallesi’nde 23.00 sıralarında silahla ateş edildiği ihbarı üzerine giden polisler 51 yaşındaki A.A. adlı şahsı kuru sıkı tabancayla yakaladılar. A.A., arkadaşının düğünü nedeniyle heyecanlandığını ve birkaç el ateş ettiğini söyledi.

• Paşaköşkü Mahallesinde oturan 43 yaşındaki H.K., 23.30 sıralarında evinin balkonunda otururken, araçla gelen ve alt kattaki dairenin kiralık olup olmadığını soran iki şahsın, kendisini tehdit edip gittiklerini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis şahısların kimliğini belirlemeye çalışıyor.

• Doğanşehir’in Karşıyaka Mahallesindeevinin bahçesine hint keneviri ektiği öne sürülen M.Y. adlı şahsın yakalandığı, bahçedeki 2 kök kenevirin sökülerek imha edildiği bildirildi.

• Savcılığa başvuran H.Ö. adlı şahıs, Çöşnük Mahallesi’ndeki evlerinin yan balkon altının inşaat projesinde çocuk parkı olarak gözükmesine rağmen müteahhit tarafından trafo yapıldığını, buna bina sakinlerinin rızasının olmadığını, elektrik abonesi olmak için TEDAŞ’a başvurduklarında, yetkililerin tamamlanmış evrak istediklerini, bunun için de müteahhitten elektrik projesinin alınmasının gerektiğini, firmadan bunu istediğinde, trafo binasını kabul ettikleri takdirde projenin verileceğinin söylendiğini, bu nedenle mağdur olduklarını bildirdi. Müteahhit M.İ. adlı şahıs ise, TEDAŞ’ın diretmesi sonucu trafo binasını yaptığını, bina sakinlerinin de onayını aldığını, suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Soruşturma sürüyor.

• Fırat Mahallesi’nde 75 yaşlarındaki Z.T. adlı kadının evinden 400 YTL para ile 3 adet çeyrek altın çalındı.

• Tandoğan Mahallesinde park halinde olan S.D. adlı şahsa ait 44 EE 800 plakalı motosiklet çalındı.

• Merkez PTT önünde saat 21.00 sıralarında yaralanmış halde Devlet Hastanesi’ne getirilen Ş.K. adlı şahıs, evine giderken yere düşerek kafasından yaralandığını, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

• Polise başvuran D.K.Y. adlı 46 yaşındaki şahıs, 21.30 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi’ndeki birahaneden alkol aldıktan sonra dışarıya çıktığını, tanıdığı ancak adını bilmediği bir kişi ve sonradan yanına gelen şahıslarca dövüldüğünü, cebindeki 550 YTL paranın zorla alındığını öne sürdü. Soruşturma sürerken tekrar başvuran D.K.Y., kendini dövenleri görerek polislere haber verdiğini, parasını geri aldığını, olay sırasında parayı yere düşürdüğünü sonradan öğrendiğini ve şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. Yakalanan şahıslardan N.U. suçlamaları kabul etmezken, N.B. ise olay günü ikisinin de alkollu olduğunu, şahıs küfredince kavga ettiklerini, para konusundaki suçlamaları ise kabul etmediğini söyledi.

• Orduzu Köşebaşı Mahallesindeki ev kurşunlama olayı ile ilgili ifadesi alınan 56 yaşındaki D.D. adlı kadın, evde damadı ve kızının bulunduğu sırada eşi Ö.D. ile tartıştıklarını, eşinin kendisini dövdüğünü kendisinin de eşinin yüzünü tırmaladığını, buna kızan eşinin av tüfeğini alıp dışarıya çıktığını ve evden tarafa ateş ettiğini, ancak şikayetçi olmadığını söyledi. Olayda kullanılan av tüfeğine el konurken, yakalanan Ö.D. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

• Atatürk Caddesi&nde Ö.A. yönetimindeki 44 EF 221 plakalı oto ile giderken aniden önüne çıkan 3 yaşlarındaki S.K.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

• PTT arkası Evliyaoğlu İşhanında A.G.’ye ait işyerinde masa üzerinde bırakılan işyeri sahibine ait cep telefonu çalındı.

• Kaynarca Mahallesi Hatunsuyu Caddesinde B.G.’ye ait eve gece yarısından sonra giren hırsızlar cep telefonunu çaldılar.

• 03.50 sıralarında Kaynarca Mahallesi’nde devriye görevi yapan polisi gören iki şahıs, üzerlerinde bulunan tek namlulu kırma av tüfeği ile 1 adet kuru sıkı tabancayı sokak üzerine atarak kaçtılar. Gecenin karanlığından yararlanarak kaçan şahısların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Kiltepe Mahallesinde oturan 21 yaşındaki F.Y. adlı kadın polise başvurarak, F.T. adlı şahsa verdiği borç parayı istediği için tartıştıklarını, şahsın daha sonra telefonla arayıp iftira ettiğini, ölüm tehdidinde bulunduğunu, olayı ailesine anlattığında ağabeyinin kendisine kızarak tokatladığını, bu nedenle F.T. adlı şahıstan şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis 30 yaşındaki F.T.’yi arıyor.

• Kiltepe Mahallesi Babuktu 10. Sokakta oturan A.G. adlı şahıs polise başvurarak, 12.30 sıralarında “namaza gidiyorum” diyerek evden ayrılan 13 yaşındaki oğlu M.A.G.’nin geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Koyunoğlu Mahallesi Teksif Evleri yanındaki boş arsada kavga olduğu yolunda 15.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine olaya polis müdahale etti. Mağdur olarak ifadesi alınan R.A. adlı şahıs, Y.İ. ve N.P. adlı şahısların ellerinde bıçak olduğunu, Y.’nin kendisini bıçakla yaraladığını, yanındaki A.İ, S.N. ve N.P.’nin kendisini dövdüğünü anlattı. Polis olay yerinde ağzı eğilmiş bıçak ile 1 adet kuru sıkı tabanca buldu. A.İ. ifadesinde, oğlunun elindeki bıçak ile birini vurmasını engellediğini, ayrıca şahsın aracına zarar vermediğini öne sürdü. S.N. ise kavgada, kuru sıkı tabancayla 1 el ateş ettiğini söyledi. Polis araştırmayı sürdürürken, firarda olan N.P.’yi arıyor.

• Bentbaşı Mahallesi’nde oturan R.A. adlı 38 yaşlarındaki kadın 01.30 sıralarında polise başvurarak, ev telefonunu arayıp kendisini Şeyda olarak tanıtan kişinin 19 yaşındaki kızı Y.’ye, “Seni bekliyorum, gelmezsen sen bilirsin” diye tehditte bulunduğunu, daha sonra kızı ile birlikte pazara gittiğinde ise, kendisinin bir tezgahta malları incelerken, kızının yanından ayrıldığını farkettiğini söyledi. Bu olayın gündüz 15.30 sıralarında meydana geldiğini belirten R.A., kızının daha önce de evden kaçtığını ve Ş.Ö. adlı kadının evinde bulunduğunu belirterek şikayetçi oldu. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Battalgazi ilçesinin Kemerköprü Yolu üzerinde bulunan ve başkanlığını R.A.’nın yürüttüğü Boran Köyü Tarımsal Kalkındırma Koopertifi’nden 2.640 kilo ağırlığındaki 88 torba kepek, 3.100 kilo ağırlığındaki 62 torba arpa ile 2 torba süt yemi çalındı.

• Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi önündeki olayla ilgili iadesi alınan 33 yaşındaki E.D. adlı kadın, eşinin iki gün önce vefat ettiğini, eşinin yeğini olan T.D.’nin kendisini telefonla arayıp tehditte bulunduğunu öne sürerken, T.D. suçlamaları kabul etmedi ve E.D. ile kardeşi C.D.’nin kendisinin üzerine araç sürdürlerini iddia etti. Soruşturma sürüyor.

• Doğanyol’da oturan C.T., jandarmaya başvurarak 16 yaşındaki kız kardeşi A.T.’nin, 35 yaşındaki B.Ö. tarafından kaçırıldığını bildirdi. Yapılan araştırmada kızın kendi isteğiyle kaçtığı belirlenirken, yaşının küçük ve ailesinin şikayetçi olması nedeniyle bulunarak ailesine teslim edildiği, B.Ö. hakkında ise yasal işlemin sürdüğü belirtildi.

• Yeşilyurt Bölükkaya Köyünde M.Ş. ile 5 yaşlarındaki oğlu A.Ş., birlikte bahçe sularken havuz duvarının devrilmesi sonucu altında kalarak yaralandılar. Anne-oğul Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

• Pütürge Bakımlı Köyünde oturan 23 yaşındaki N.K.’nin, 3 yıldır nikahsız yaşadığı T.P.’den ayrılıp baba evine geldiği ve psikolojik sorunları nedeniyle ilaç içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

• Turgut Özal Tıp Merkezi’ne Hekimhan ilçesi İpekyol Beldesi Akpınar Mahallesi’nden silahla yaralanmış olarak getirilen 32 yaşındaki S.D. ile ilgili araştırmada, şahsın traktör ile tarladan evine dönerken, bacak arasında taşıdığı ruhsatsız el yapımı çiftk namlulu av tüfeğinin, sarsıntıdan ev emniyetinin olmamasından dolayı ateş alması sonucu baldırından yaralandığı belirlendi.

• Yazıhan ilçesi Dedekargın Köyünde İ.G. adlı şahsa ait evin bahçesindeki aramada esrar hammaddesi olan 210 kök hint keneviri ele geçirildi. 63 yaşındaki İ.G. ve 30 yaşındaki oğlu B.G. gözaltına alındı.

• Darende ilçesi Akçatoprak Köyü’nde kayısı işçisi olarak çalışan ve çadırda yatan 47 yaşındaki M.L. adlı şahıs ile 48 yaşındaki İ.H.Y. arasında para yüzünden çıkan tartışma kavgaya döndü. M.L.’nin kendisine ait kısa namlulu ruhsatsız av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu İ.H.Y.’yi başından yaraladığı bildirildi. Yaralı hastaneye kaldırıldı, zanlı yakalandı.

• Pütürge ilçesi Aliçeri Köyü’nde A.N. adlı şahsa ait evden av tüfeği, 900 YTL para ile kimlik çalındı. Olayın jandarmaya bildirilmesinin ardından soruşturmaya başlandığı, 34 yaşlarındaki R.D. adlı kişinin zanlı olarak arandığı öğrenildi.

• Doğanşehir ilçesi Polat Kasabası Beypınarı mevkiindeki narkotik amaçlı arazi taraması sırasında Y.Ç. adlı şahsın bahçesinde 21 kök hint keneviri ele geçti.

• Malatya- Adıyaman yolu 29. kilometrede Abdullah Duman yönetimindeki kamyonetle aynı yönde giden İlker Erdoğan yönetimindeki aracı sollamak isterken kaza meydana geldi. Kazada iki aracın sürücüsü de hafif yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız