SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Hasan Varol Mahallesi 2. Sokakta 01.00-05.00 arasında meydana gelen olayda 20 yaşındaki öğrenci oldukları bildirilen G.T., 21 yaşındaki E.K. ve 22 yaşındaki Z.V.B. adlı genç kızların birlikte kaldıkları evin açık bırakılan balkon kapısından giren hırsızlar, 3 bayan kol çantası, 2 cep telefonu, kimlikleri çalarak kaçtılar. Polis araştırmaya başladı.

• Çöşnük Mahallesi’ndeki depoya giren hırsızlar, T.Ç. adlı kadına ait elektrikli süpürge, mutfak robotu, 2 takım çatal bıçak seti, 2 takım porselen yemek takımı, 1 kristal bardak takımı, 2 çelik tencere takımı ve 1 adet çay takımı ile çeşitli mutfak eşyalarını çaldılar.

• Atatürk Anıtı önünde 23.00 sıralarında otosuyla trafiği tehlikeye düşürecek şekilde giden 42 yaşındaki Ş.K. adlı şahıs trafik ekipleri tarafından durduruldu. Polise zorluk çıkararak alkolmetreye üflemek istemeyen şahıs hastaneye sevkedildi ve 151 promil alkollü olduğu saptandı. Şahıs hakkında “Trafiği Tehlikeye Düşürmek” suçlamasıyla işlem yapıldı.

• Saray Mahallesi Devecel Sokağında Y.B. adlı şahsa ait eve açık bırakılan balkon kapısından gece yarısı giren hırsız cep telefonu, kimlik ve banka kartlarını çaldı.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki S.B. adlı kız öğrenci, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. S.B. ifadesinde, bütünleme tarihlerini yanlış aldığı için sınava giremediğini, buna sinirlenerek intihara kalkıştığını söyledi.

• İstiklal Mahallesi İmamoğlu Sokakta gece evinin balkon kapısını açık bırakarak yatan H.Ö. adlı kadına ait eve giren hırsızlar, 2 cep telefonu ile evde misafir olarak bulunan A.D.’ye ait 2 altın yüzük, 2 bilezik ile kimlikleri çaldılar.

• Ferhadiye Mahallesi Özel İdare Sokaktaki evinin mutfak kapısını açık bırakan M.İ.’ye ait eve gece giren hırsızlar 1 cep telefonu, 2 pantolon, kimlik ve banka kartları, 60 Euro ile 10 YTL çaldılar.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde A.B.’ye ait işyerinin demir parmaklıkları ve camını kırarak giren hırsızlar çeşitli marka toplam 22 karton sigara ile 100 YTL parayı çaldılar.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki G.B. adlı kadın, polise başvurarak sabah evden eşyalarını toplayan 17 yaşındaki kızının nereye gideceğini söyleyeyip evden ayrıldığını, araştırmalarına rağmen bulamadığını belirterek kızının bulunmasını istedi.

• Türk Silahlı Kuvvetleri Hava Lojmanlarında A.K. adlı kişinin oğluna ait olan bisikletin çalındığı bildirildi.

• İnönü Mahallesi’ndeki bir inşaatta 19.20 sıralarında silahla ateş edildiği ihbarı üzerine giden polis, 38 yaşındaki F.T. adlı şahsın elindeki siyah çantayı alt kata attığını gördü. Tabancada 1 kuru sıkı tabanca, 1 kuru sıkıdan çevirme tabanca bulundu. Gözaltına alınan F.T., N.T., S.A., O.T. ve A.V. adlı şahıslar, inşaatta alkol aldıklarını, kimin ateş ettiğini ve silahların kime ait olduğunu bilmedikleri iddiasında bulundular. Şahıslar, savcı talimatıyla serbest bırakıldılar.

• Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 23.00 sıralarındaki silah atma olayı ile ilgili ifadesi alınan M.Ö. adlı şahıs, aralarında husumet bulunan A.K.’nin O.K. ve tanımadığı bir şahısla evlerinin önünden geçerken, A.K. ve diğer şahsın oto içerisinden ateş ettiklerini eşinden öğrendiğini bildirdi. Polis şahısları arıyor.

• Meydana gelen adam kaçırma ve tehdit olayı ile ilgili ifadesi alınan 17 yaşındaki G.K. adlı genç, 15 yaşındaki G.Ç. adlı kızla, parkta buluştuklarını, kalacak yeri olmadığını söylemesi üzerine bir arkadaşının evinde kaldıklarını, 2 gün sonra kızın evine doğru giderken Kuyuönü Mezarlığı civarında 17.00 sıralarında bir araçtan inen, kızın amcaları B.Ç., E.Ç., O.Ç. ve H.Ç.’nin kendisini araca bindirerek Horata’ya götürüp dövdüklerini, O.Ç. adlı şahsın bıçak çektiğini, diğer bir şahsın da silahı getirin diyerek ayağını iple bağladıklarını anlatırken, Batman- Beşiri doğumlu olan G.Ç. adlı kız, amcalarının kendisini ve arkadaşını dövdüklerini ancak şikayetçi olmadığını söylerken, kızın annesi olduğu bildirilen H.Ö. ise kızını kaçıran G.K.’dan şikayetçi olduğunu, kızını döven kayınlarından şikayeti bulunmadığını bildirdi. Suçlamaları kabul etmediklerini söyleyen şahıslardan B.Ç. savcının talimatıyla salıverilirken, araçta yapılan aramada iki ekmek bıçağı, kuru sıkı tabancaya ait şarjör, 4 adet bilyalı mermi ve 5 metre uzunluğunda ip ele geçirildi. Soruşturma sürüyor.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde oturan 25 yaşındaki M.Y. adlı kadın, polise başvurarak kız kardeşi 21 yaşındaki F.Y. ile tartıştıklarını ve kız kardeşinin evi terk ettiğini, geri dönmediğini belirterek bulunmasını istedi.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde H.A. adlı şahsa ait eve kapısını zorla açarak giren hırsızlar altın yüzük çaldılar. Ataköy Mahallesinde M.Ç.’ye ait , Hacıabdi Mahallesi’nde D.E.’ye ait, Çukurdere Mahallesi’nde de M.S.’ye ait bisikletler çalındı.

• Mimar Sinan Caddesi’nde oturan 32 yaşındaki S.K. adlı kadın, astım hastalığı nedeniyle bunalıma girip fazla miktarda ilaç içerek intihara kalktıştı.

• Akçadağ ilçesi Doğu Mahallesi’nde A.A. adlı şahsa ait besi ahırında meydana gelen ve 37 adet büyükbaş hayvanın yanarak telef olmasına, M.A. ve M.T.’nin de yangına müdahale sırasında zehirlenerek hastanelik olmasına neden olan yangının, yakındaki belediyeye ait çöp alanında ateş yakan ve akli dengesi yerinde olmayan H.Y. adlı şahıstan kaynaklandığı belirlendi.

• Hekimhan İlçesi Fatih Mahallesi’nde 80 yaşındaki M.E. adlı şahsın evine yardım istemek amacıyla gelen 22 yaşındaki Z.K. ve 20 yaşındaki M.K. adlı iki kız kardeşin gitmesinden sonra masa çekmecesini açık gören şahıs, 1.200 YTL para ile 4 altın bileziğin yerinde olmadığını görünce polise başvurdu. Yakalanan iki kardeşin üzerinde ve evlerinde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı ve salıverildiler.

• Kozan doğumlu olan 26 yaşındaki A.A. adlı şahıs, vekil imamlık sınavı için geldiği Pütürge’deki bir lokantada yemek yerken, bir şahsın sınava girmesi halinde kendisini barındırmayacağını söyleyip tehdit ettiğini polise iletti. Polis yaptığı araştırma sonucu, 25 yaşındaki H.A. adlı şahsı yakaladı. Bu şahıs ifadesinde, ağabeyinin de aynı sınava gireceği için hissi davranarak Adana’dan gelmesinin yanlış olduğunu söylediğini, ancak tehdit etmediğini belirtti ve savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

• Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesi Kuvez Bölümü’nde barındırılan ve ölen bebeğin yakınları oldukları bildirilen H.Z. ve H.T. adlı şahısların, 02.20 sıralarında, hastalarına iyi bakılmadığı gerekçesiyle hastanenin kapısını kırarak zarar verdikleri bildirildi. Hastane görevlisi Ö.M.A., şahısların zararı karşılayacaklarını söylemeleri üzerine şikayetçi olmadığını ifade etti.

• C.A. adlı şahıs, Kernek Parkı civarında mısırcılık yaptığını, gece kilitleyip gittiği tezgahına zarar verildiğini belirterek şikayetçi oldu.

• Yıldıztepe Villalar yokuşunda M.F. yönetimindeki 44 KV 290 plakalı oto, devrildi. Kazada araçta bulunan H.O. adlı şahıs yaralandı.

• Bentbaşı Mahallesi’nde oturan 24 yaşındaki S.D., fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 23 yaşındaki H.M. adlı kadın, bir yakınının düğünü için Akçadağ’da olduğu sırada 45 yaşındaki H.Y. ve ablası 56 yaşındaki S.Y. tarafından kaçırılıp, oğulları F.Y. ile resmi nikahla evlendirildiğini öne sürdü. Yakalanan iki kadın, H.M.’nin kendi isteğiyle oğullarına kaçtığı iddiasında bulundular.

• Çukurdere Mahallesi’nde Z.P.’ye ait 44 KH 013 plakalı araç park halinde iken bilinmeyen bir nedenle yandı.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan H.S. polise başvurup 16 yaşındaki oğlu Ö.S.’nin evden kaçtığını belirterek, bulunmasını istedi.

• Doğanşehir’de savcılığa başvuran İ.K., kızı 15 yaşındaki G.K.’nın hastaneye gitmek üzere evden ayrıldığını, aynı akşam evi telefonla arayan bir şahsın “Kızını kaçırdık, sakın aramayın” diyerek kapattığını, yaptığı araştırmada kızını Doğanşehir’de oturan F.K.’nın kaçırdığını, F.Ö., S.K. ve K.K. adlı şahısların da yardım ettiğini öğrendiğini belirterek şikayetçi oldu. Polis kızı ve diğer şahısları bulmaya çalışıyor.

• Dabakhane Mahallesi’ndeki bir apartmanda olay olduğu şeklinde 23.00 sıralarında yapılan telsiz anonsu üzerine giden polislere saldıran zanlı yakalandı. Anons üzerine T.G., F.A., F.A.K. ve R.K. adlı polislerini olay yerine gittikleri, 30 yaşındaki H.İ. adlı zanlı ile apartman merdivenlerinde karşılaştıkları, şahsın polisleri görünce geri dönüp merdivenleri çıkmaya başladığını, sonra 5. kattaki dairenin kapısına kafayla vurduğunu belirten polis açıklamasında, şahsın kendisini sakinleştirmeye çalışan polislere saldırdığını, R.K.’ya yumrukla, T.G.’ye de kelepçe ile vurarak yaraladığını, daha sonra polis merkezine getirilen şahsın aşırı alkollü olduğunun belirlendiğini bildirdi. Bu arada, H.İ.’nin eşi M.İ. de polise verdiği ifadede, eşininin eve alkollü geldiğini, “Sen daha yaşıyor musun?” diyerek saldırdığını, “Seni balkondan atacağım” diye bağırıp, eşyaları üzerine fırlattığını, bu nedenle polise aradığını bildirdi. Eşiyle olan kavgası nedeniyle serbest bırakılan zanlının, polislere karşı koyma olayı ile ilgili tutuklandığı bildirildi.

• Atatürk Caddesi’nden bıçakla yaralanmış olarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki M.T., polise verdiği ifadede 14.15 sıralarında yaya olarak giderken, bir şahsın ayağını önüne uzattığını ve yere düştüğünü, daha sonra iki şahsın gelip küfrederek tekme attıklarını, şahıslardan birinin de elindeki bıçakla kendisini karnının sol tarafından yaraladığını anlattı. Polis, gündüz saatlerinde ve kentin en kalabalık caddelerinden birinde meydana gelen “faili meçhul” olayın faillerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Polisin daha önce Malatya’dan çalınıp, Şanlıurfa’ya götürülmek istenen bisikletlerle ilgili gerçekleştirdiği ve 6 kişiyi yakaladığı, şahısların serbest bırakıldığı operasyondan sonra Adliye civarında gerçekleştirdiği ikinci operasyonda yine 63 TC 818 plakalı minibüs üzerinde Ş.Urfa’ya götürülmek istenen çalıntı 5 bisikleti fark ettiği, bununla ilgili olarak Ş.Urfalı M.Y., M.G. ve H.T.’yi yakaladığı, bu kişilerin bisikletleri Y.Y. ve İ.Y. adlı şahıslardan aldıklarını bildirdikleri kaydedildi. 5 şahıs gönderildikleri adliyece serbest bırakıldı. Bu arada Malatya’da bisiklet hırsızlıkları ise artarak devam ediyor.

• Hava Lojmanlarında M.T. adlı şahsın çocuğuna ait bisikletin gündüz saatlerinde çalındığı bildirildi.

• Turgut Temelli Caddesinde oturan İ.Ç.’ye ait evden 1 dijital uydu, 1 VCD ile kimlikler çalındı.

• Arguvan ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde M.M. adlı şahsa ait eve kapısını zorla açarak giren hırsızlar 2 adet av tüfeğini çaldılar.

• Fırat Mahallesi İpek Caddesi’nde N.A. adlı şahsa ait eve gündüz giren hırsızlar 1 altın set, 21 adet çeyrek altın, 1 altın yüzük ile küpeyi çaldılar.

• 00.50 sıralarında polise başvuran 17 yaşındaki E.E., Orduevi karşısındaki parkta arkadaşı ile dolaşırken yanlarına gelen iki şahıstan birinin “Kız arkadaşıma laf atmışsınız. Sizi yüzleştireceğim” dediğini ve birinin de belindeki bıçağı göstererek, kendilerini Kız Meslek Lisesi önüne götürdüklerini, üzerinde bulunan telefonu, kızı çağıracağını söyleyen 24-25 yaşındaki şahsın zorla aldığını, kendisini su almaya gönderdiklerini, geri geldiğinde şahısların kaçtığını fark ettiğini bildirdi. Daha önce de aynı “numarayla” çok sayıda cep telefonunu gasbeden bir çete polis tarafından yakalanarak mahkemece tutuklanırken, aynı yolla yapılan gasp çetenin diğer fertlerinin dışarıda olduğu yorumuna yol açtı.

• İndere Caddesi’nde B.A. adlı şahsın evinin merdiven boşluğunda bulunan bisiklet çalındı.

• Polise başvuran T.K. adlı şahıs, kendisini telefonla arayan U.Ö. adlı şahsın, “İşyerinin camlarını dağıttım, seni de öldüreceğim” dediğini, İstasyon Caddesi’ndeki işyerine baktığında camının kırıldığını gördüğünü belirterek şikayetçi oldu. Polis U.Ö.’yü arıyor.

• Çevreyolu Niyazi Mısri Camii karşısında meydana gelen kazada, O.G.’nin yönetimindeki araçla çarptığı S.Ç. adlı yaşlı kadın yaralandı. Polisin, raporunda “Konuşma ve anlama kabiliyetinden noksan olduğu için kimlik bilgileri alınamadı” dediği S.Ç.’nin yaralandığı kazayla ilgili ifade veren sürücü, yaşlı bir kadının aracının üzerine doğru geldiğini, korna çaldığını, ancak duyuramadığını, hafif şektilde aracın yanına çarpıp yere düştüğünü bildirdi. S.Ç.’nin gelini F.Ç. ise ifadesinde, kayınvalidesinin evden erken çıktığını, konuşamadığını ve kendisini ifade edemediğini, şikayetçi olmadıklarını söyledi.

• Ataköy Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen dayak olayı ile ilgili ifadesi alınan 19 yaşındaki B.Ö. adlı genç kız, kız kardeşini ziyarete gittiğini, uzun süreden beri görmediği için gözlerinin dolduğunu, eniştesi olan A.K.’nin kendisine vurduğunu, ancak şikayetçi olmadığını belirtirken, 24 yaşındaki enişte A.K., eşinin sağlık durumundan dolayı üzülmemesi gerektiği için baldızını ikaz ettiğini, ancak vurmadığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

• Ataköy Mahallesi’nde C.A. adlı şahsın evine gündüz saatlerinde kapısını zorla açarak giren hırsızlar 1 adet Sony marka kamerayı çaldılar.

• Ankara Asfaltı 6. km.’de park halinde olan Ş.Ş.’ye ait otonun sağ ön kapısını açan hırsızlar güneş gözlüğü, ruhsatı ve yangın tüpünü çaldılar.

• Zaviye Mahallesi 32. Sokakta N.G. adlı kadının çocuğuna ait olan ve merdiven demirine kilitli bisiklet çalındı. Öte yandan, polisin yaptığı ilk bisiklet hırsızlığı operasyonunu yerel televizyondan izleyen ve Yeşilyurt Caddesi’nde oturan F.S. adlı kadın da, görüntülerde çalınan bisikleti gördüğünü belirterek polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan H.K. adlı kadın, evde bally adlı uyuşturucuyu koklarken gördüğü oğlu 24 yaşındaki M.K.’yı uyardığı sırada, oğlunun karışma diyerek kendisini iteklediğini ve düşerek yaralandığını belirterek polise başvurdu. Yakalanan zanlı suçlamayı kabul etmedi.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan 65 yaşındaki N.Ö. adlı kadın, 02.30 sıralarında kafasında acı hissederek uyandığında, yatak üzerinde radyo ve aynı evde kalan 15 yaşındaki yeğeni R.İ.’yi kaçarken gördüğünü, yeğeninin akrabası olan ve kendisinin de daha önce tartıştığı 28 yaşındaki N.Ö. adlı kadının yeğenini kışkırtıp üzerine göndermiş olabileceğini bildirdi ve şikayetçi oldu. N.Ö. adlı kadın kışkırtma iddiasına kabul etmedi.

• Kiltepe’de oturan H.Y. adlı kadın polise başvurarak 12 yaşındaki oğlu H.Y.’nin öğle saatlerinde evden ayrılıp geri dönmediğini bildirdi.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki O.K.’nin, sigarasını söndürmeden antredeki sobanın içine attığı, kağıtların tutuşması ve bacanın dumanı çekmemesi sonucu sinirlenip kapı camına yumruk atınca elinden yaralandığı bildirildi.

• M.Y. yönetimindeki 44 AV 360 plakalı belediye otobüsü, Sıtmapınarı’ndan merkeze dönerken Alt geçit yanındaki bir işyerinin güneşliğine çarptığı, bu sırada otobüste yolcu olan 19 yaşındaki kızın, camın patlaması sonucu yüz ve kafasından yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

• Kayunoğlu Mahallesi’nde oturan D.K. ve H.K. adlı şahıslar polise başvurarak, birlikte bisiklet süren 10 yaşındaki Y.E.K. ve 13 yaşındaki M.K. adlı çocuklarının kayıp olduğunu bildirdiler. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Nuriye Mahallesi Akıncı Lisesi önünde polis memurları A.K. ve Y.C.’nin dur ihtarına uymayarak yönetimindeki 44 DR 426 plakalı otoyla kaçtığı öne sürülen A.T.K.’nin, takip sonucu yakalandığı ve ehliyeti olmadığı için kaçtığını söylediği belirtildi. A.T.K. hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek” suçlamasıyla yasal işleme başlandı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde İ.İ.’ye ait işyerine gündüz saatlerinde giren hırsızlar 305 YTL para ile çeşitli işletmecilere ait 1.500 YTL tutarındaki telefon kontürünü çaldılar.

• Turgut Temelli Caddesi’nde küçük yaşta bir çocuğun motosiklet kullandığını gören polis motosikleti durdurdu. 16 yaşındaki D.A.’nın, nüfus cüzdanının doğum tarihi bölümünde tahrifat yaptığı, ehliyetinin bulunmadığı belirlendi ve hakkında yasal işleme başlandı.

• Atatürk Caddesi’ndeki bir kafede çalışan 24 yaşındaki S.B. adlı kadının işten çıkmaması için tehditte bulunduğu ve dövdüğü öne sürülen A.F. adlı işletmeci, şikayet üzerine yakalandı ve yapılan araştırmada şahsın Ankara Emniyet Müdürlüğünce de arandığı belirlendi.

• Melekbaba Mahallesi’nde A.G. adlı şahsın yaptığı ve evinin çatısında güneşe koyduğu yapma 10 kilo salça, bunların bulunduğu bakır leğen ve 4 sini çalındı.

• Sancaktar Mezarlığı’nda 22.30 sıralarında alkol almakta olduğu belirtilen 32 yaşındaki K.T. dövülerek yaralandı. Şahıs polise verdiği ifadede, şahsın kendisinden içki istediğini, vermeyince dövdüğünü söyledi.

• Sıtmapınarı’ndaki bir kulüpte, çalışır durumdaki vantilatörün içerisindeki naylon parçasını almak isterken elini kaptıran 14 yaşındaki U.Y. yaralandı.

• Malatya Sivas yolunun 110. kilometresinde 24.00 sıralarında A.Ş, yönetimindeki TIR’a bağlı dorsenin sağ orta lastiği patladı ve daha sonra lastikler yanmaya başladı. Sürücünün yangın tüpüyle müdahale etmesine ve daha sonra haber verilen Hekimhan itfaiyesi’nin müdahalesine rağmen, dorse ile yükü olan alçının büyük bölümünün yangın sonucu hasar gördüğü bildirildi.

• Doğanyol Sağlık Ocağı’nda görevli hemşireler 24 yaşındaki S.Y. ve 26 yaşındaki S.A.’nın üzerine “Burada niye noktor yok” diye bağırarak yürüdüğü öne sürülen 46 yaşındaki İ.K. hakkında “Devlet Memuruna Hakaret” suçundan işlem yapıldı.

• Doğanyol Gökçe Beldesi’nde görevli köy korucusu M.A.’nın, Y.K. adlı şahsı aşırı alkollu olduğu ve çevreyi rahatsız ettiği için uyardığı, şahsın korucuya küfretmesi üzerine “Kolluk Kuvvetine Hakaret” suçundan hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Dilek Mahallesi Merkez Mahallesi’nde hastalanan 28 yaşındaki S.K.’nin, il merkezine gittiği, 1 yaşındaki çocuğunu S.K.’yi kayınvalidesi F.K.’ya bıraktığı, F.K.’nın hayvanlarla meşgulken çocuğun kaybolduğu, yapılan araştırmada evin yanından geçen sulama kanalına düşen çocuğun cesedinin Emirahmetoğlu Mahallesi civarında bulunduğu bildirildi.

• Uluköy’den il merkezine gelmekte olan İsmail Güneş yönetimindeki otomobil aşırı hız yüzünden takla attı. Sürücü ile araçta bulunan annesi Sevim Güneş yaralandılar.

• Özsan Sanayi Sitesi önündeki trafik ışıklarında duran Cemal Güzel yönetimindeki araca Mahir İbiş yönetimindeki araç arkadan çarptı. Sürücüler yaralandı, araçlar hasar gördü.

• Arapgir Meşeli Köy yolu köprü mevkiinde Mehmet Güzel yönetimindeki traktör şarampola yuvarlandı, sürücü yaralandı.

• Pütürge ilçesi Taşmış Köyünde 11 yaşlarındaki S.Ş., köy meydanında arkadaşları ile futbol oynarken, saha dışına çıkan topu almaya gittiğinde 56 yaşındaki E.Y.’ye ait köpeğin saldırısına uğrayarak ısırması sonucu yaralandı.

• Kale ilçesi Kıyıcak Köyünde 61 yaşındaki K.Ş. adlı şahıs jandarmayı arayarak, evine gelen İ.T., H.Ç. ve R.E. adlı şahısların alacak verecek yüzünden kendisini tehdit ettiklerini bildirdi. Jandarma şahıslardan İ.T.’nin üzerinde kuru sıkı tabanca buldu.

• Doğanşehir Polat Kasabasında oturan 30 yaşındaki Y.A. adlı şahıs, kendisine ait olan ancak eski sahibinden ruhsatını alamadığı otomobilini 40 metrelik şarampola ittikten sonra ateşe vererek yaktı. Yangına Doğanşehir ve Polat itfaiyeleri müdahale ederken, şahıs hakkında “Kasten Araç Yakma” suçlamasıyla yasal işleme başlandı.

• Yazıhan ilçesi Gayret Mahallesi’nde 41 yaşındaki Z.S. adlı şahsın, aşırı alkollu olması nedeniyle kerpiç evini ateşe verdiği bildirildi. Şahıs yakalandı.

• Battalgazi ilçesi Boran Köyü Kırkgöz yolu mevkiinde L.E. adlı şahsa ait bahçedeki evden 1.5 ton kuru kayısı ile 1 adet otomatik av tüfeği ile bisiklet çalındı.

• Malatya- Kayseri yolunun 52. kilometresinde Deniz Taşdemir yönetimindeki 44 KU 121 plakalı araç, Özdemir Albayrak yönetimindeki GP OB 44 plakalı otoya arkadan çarptı. Araçlar hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız