SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Halfettin Mahallesi’nde 19.45 sıralarında 15 yaşındaki M.P. bıçakla sol bacağından yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın zanlısı olarak 16 yaşındaki M.T. yakalanırken, iki gencin şakalaşırken M.P.’nin yaralandığı öne sürüldü.

• Beydağı Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’ndeki bir evde 21.40 sıralarındaki düğünde silahla ateş edildiği ihbarı üzerine giden polis, av tüfeğiyle ateş eden 55 yaşındaki O.D. adlı şahsı yakaladı. Şahıs, oğlunun kına gecesi nedeniyle havaya birkaç el ateş ettiğini, düğünde silah atmanın yasak olduğunu bilmediğini söyledi ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

• Cezmi Kartay Azizler Sokak arkasındaki otoparkta park halinde olan C.S.K.’ya ait 44 FF 764 plakalı araç, çalındıktan bir gün sonra Belediye Açık Oto Parkı içerisinde park halinde bulundu. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Koyunoğlu Mahallesi Koyunoğlu Caddesi’nde 21.00 sıralarında kuru sıkı tabancasıyla havaya ateş açan 15 yaşındaki M.M. adlı şahıs, polis tarafından yakalandı ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

• Saray Mahallesi Ferhadiye Sokakta 14.00 sıralarında “kız meselesi” yüzünden çıkan kavgada, 24 yaşındaki E.K.’nin, 18 yaşındaki S.Ö.’yü bıçakla hafif yaraladığı bildirildi. Zanlı serbest bırakıldı.

• Fuzuli Caddesi Finiköprü Sokağı’ndaki bir kuaförden yaralı olarak hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki M.S., işyerinde A.T., ve V.T. ile tartıştıklarını, birbirlerini ittikleri sırada camın üzerine düştüğünü ve kolunun kesildiğini, şikayetçi olmadığını söylerken, iki kardeş kimseye vurmadıklarını öne sürdüler.

• Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde 23.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren görevli 32 yaşındaki M.A., elinden yaralı olarak gelen 30 yaşındaki T.M.’yi doktorun muayene ettiğini ve kendisine yarayı dikmesini söylediğini, aşırı alkollü olan zanlının sağa sola saldırdığını, dikiş attıktan sonra dışarıya doğru çıktığını, sağlık memuru N.K.’yle karşılaştığını, onu dövdüğünü, kendisine de tekme attığını anlattı. M.A. aşırı alkollü olduğu için ifadesi alınamadı.

• Tandoğan Mahallesi Aydemir Caddesinde oturan 51 yaşındaki E.B. adlı kadın polise başvurarak, 31 yaşındaki Ö.T.A. adlı şahsın taş atarak camlarını kırdığını öne sürerken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• B.Hüseyinbey Mahallesi Uçar Sokakta 02.15 sıralarında 34 yaşındaki V.A. adlı şahıs uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı. Cezmi Kartay Caddesi’ne bağlanan sokaktaki olayla ilgili ifade veren yaralı, yürüyerek eve giderken tanımadığı bir şahsın gelip, belinin sol tarafından bıçakla yaraladığını ve hızla uzaklaştığını, kendi olanaklarıyla Devlet Hastanesi’ne gittiğini söyledi. Polis araştırmaya başladı.

• Devlet Hastanesi Acil Servisi vezne önündeki olayla ilgili ifade veren hastane görevlisi 45 yaşındaki İ.K., hasta olarak gelen 22 yaşındaki A.H.M.’nın muayene fişi istediğini, bilgisayarda şahsın 2005 yılından hastaneye borcu olduğunu görünce şahsa söylediğini, A.H.M.’nin buna itiraz edip kendisine tehditte bulunduğunu iddia etti. 11.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili adliyeye verilen zanlı serbest bırakıldı.

• İstiklal Mahallesi Evliyaoğlu sokakta gündüz saatlerinde 52 yaşındaki A.K.’nin evinin kapısının kilit kısmını kırarak giren hırsızlar, 100 YTL para ile kol saati çaldılar. Bu arada, Kernek Parkı civarında da A.C.’nin torununa ait bisiklet çalındı.

• Taştepe Mahallesi’nde T.Y. adlı şahsa ait eve 01.00 sıralarında çatı kiremit ve tahtalarını kırarak giren şahısların, evi dağıttıkları, ancak herhangi bir şey çalmadıkları, araştırmanın sürdüğü belirtildi.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde 32 yaşındaki S.K.’nın sorumluluğundaki sağlık kabininin camını kıran 35 yaşındaki C.B. adlı şahıs şikayet üzerine yakalandı.

• Saat 23.30 sıralarında Hidayet Mahallesi’nden bıçakla yaralanmış olarak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 22 yaşındaki Y.E., ifadesinde, E.E. adlı şahsın “Neden düğünde kız kardeşime baktın.” demesi üzerine aralarında tartışma çıktığını, bunun üzerine şahsın kendisini bıçakla sağ kolundan yaraladığını anlattı. Polis E.E. adlı şahsı arıyor.

• Kiltepe Mahallesi’nne 00.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 34 yaşındaki B.K., akrabaları ile aralarında geçen kavga ve bıçakla yaralama olayı nedeniyle tutuklanıp cezaevine girdiğini, 3 gün önce tahliye edildiğini, evinde iken 35 yaşındaki Ç.A.’nın gelip “Kapı önüne çık, seni öldüreceğim” diye bağırdığını, küfrettiğini öne sürdü. Ç.A.’nın 400 promil alkollü olduğu, hakkında soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Tecde Kanalboyu’nda İ.B. adlı şahsa ait evde çıkan yangına itfaiye müdahale ederek söndürürken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

• Paşaköşkü Mahallesi 10. Sokakta bisikletiyle gezerken doğalgaz çukuruna düşen 11 yaşındaki U.G. hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• Zaviye Mahallesi 27. Sokakta oturan 20 yaşındaki şahsın intihara teşebbüs ettiği öne sürülürken, 02.30 sıralarında hastaneye kaldırılan M.M., başı ağrıdığı için antibiyotik ve ağrı kesici içtiğini, amacının intihar olmadığını söyledi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki H.Ç. adlı genç kız, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. Kızın babası ifadesinde, kızının Geometri sınavının başarısız geçmesi nedeniyle bunalıma girdiğini, bu nedenle intihara kalkıştığını fark edince hastaneye kaldırdığını anlattı.

• Çukurdere Mahallesi Zapçıoğlu Caddesinde M.F.A.’ya ait evin çatısında çıkan yangına itfaiye müdahale ederek söndürdü.

• Akçadağ’da 20.30 sıralarında Emniyet Amirliği’ne gelen 8 yaşındaki M.A.K. adlı kız çocuğu, Kültür Mahallesi’ndeki evlerinde, üvey babası 30 yaşındaki E.L.’nin, 26 yaşındaki annesi M.L.’yi dövdüğünü bildirdi. Küçük kızın şikayeti üzerine eve giden polisler, zanlının M.L.’yi dövdüğünü saptarken, genç kadın verdiği ifadeyle polisi şok etti. M.L., ifadesinde, annesine gittiğini, geç geldiği için eşinin kendisini bıçakla tehdit edip dövdüğünü, ayrıca kızı M.A.K.’ye de kendisinin evde olmadığı zamanlarda porno CD izletip, tacizde bulunduğunu, kabloyla dövdüğünü öne sürdü. Polis 1 CD, 1 bıçak ve elektrik kablosunu suç delili olarak aldı ve yakalanan şahsın bir başka nedenle de mahkemece arandığını belirledi. “Kasten Yaralama, Tehdit, Cinsel İstismar ve Fuhuşa Teşvik” suçlamasıyla adliyeye verilen E.L. tutuklandı.

• Pütürge’nin Hükümet Meydanı’ndaki olayda, belediye arazi su memuru olan M.A.’nın, arazilerini sulayan H.A. ile çıkan tartışma sonucu dövüldüğü bildirildi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Yeşilyurt’ta öğle saatlerinde polise başvuran 57 yaşındaki A.A. adlı şahıs, Adıyaman Caddesi’ndeki dükkanını açtığında, “İntikam ve Öleceksin” yazılı bir zarf bulduğunu belirterek şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

• Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran 21 yaşındaki E.A. adlı kadın, eşi S.A. ile aralarında siddetli geçimsizlik olduğu için çocuğu ile birlikte babasının evinde yaşadığını, eşinin daha sonra gelip zorla çocuğunu götürdüğünü ve “Boşanma davası açarsan, çocuğu da alırsan seni ve aileni öldürürüm” diye tehdit ettiğini öne sürerken, S.A. suçlamayı kabul etmedi.

• Merkez Belediye Otobüs durakları civarında 16.10 sıralarında bıçakla yaralanan 17 yaşındaki H.İ.A., hastaneye kaldırıldı. Yaralı ifadesinde, yürürken karşı yönden gelen 18 yaşındaki Y.G. ile çarpıştığını, tartışma çıktığını, bu şahsın kendisini bıçakla bacaklarından ve sırtından yaraladığını söyledi. Kavgaya karışan Y.G. adliyece serbest bırakıldı.

• Kız Kaçırma olayı nedeniyle Malatya Adliyesi’nde mahkemeleri olan C.K., H.K. ve A.K. ile karşı taraf olan N.Ş., A.Ş. ve S.T. arasında çıkan tartışmada, C.K., H.K. ve A.K.’nin dövüldüğü bildirildi.

• Taştepe Mahallesi’nde 21.00 sıralarında 29 yaşındaki H.Ö.’yü döverek ağır yaraladıkları gerekçesiyle yakalanan A.S., A.E., İ.E. ve H.G. adlı şahıslar suçlamaları kabul etmediler ve adliyece serbest bırakıldılar.

• Savcılığa başvuran H.Ö., İsmetiye Mahallesi Turgut Temelli Caddesi’ndeki binanın altında faaliyet gösteren H.D.’ye ait ekmek fabrikasından dolayı aşırı sıcak, gürültü olduğunu, sürekli kurum yağdığını, pencerelerini açamadıklarını, bunu ilgili makamlara şikayet ettikleri için işyeri sahibi tarafından tehdit edildiklerini öne sürerken, H.D. suçlamayı kabul etmedi. Bu arada, söz konusu tehdit olayından önce H.Ö., V.Ö. ve T.Ç. adlı bina sakinlerinin, savcılığa başvurarak, H.D.’ye ait fırının sıcak, gürültü, kurum dışında daha önce iki kez zehirlenmeye ve bir dairede de yangın çıkmasına neden olduğu şikayetinde bulundukları, H.D.’nin de bu suçlamayı kabul etmediği belirtilmişti.

• Eski Terminal Caddesi’nde araç parketme yüzünden çıkan tartışmada E.K., E.K. ve S.K. ile G.G., O.G., A.G., S.H. adlı şahıslar karşılıklı olarak birbirlerini dövdüler.

• Beydağı Mahallesi Karagöz Caddesi’nde ailevi nedenlerle üvey annesi olan 53 yaşındaki N.T.’yi döven 38 yaşındaki H.T. adlı şahıs gözaltına alındı.

• Atatürk Caddesi’nde park halinde olan C.C.’ye ait 44 FT 575 plakalı otoda 17.30 sıralarında çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken, yangının çıkış nedeni anlaşılamadı.

• Atatürk Caddesi Gökalp Pasajı’nda 12.30 sıralarında meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili ifade veren 45 yaşındaki H.A., evinin üst katında kapı zorlama sesi duyunca üst kata çıktığını, kapıyı zorlayan iki şahsa ne yaptıklarını sorduğunu, iki şahsın yanına gelip bıçak tehdidi ile çantasındaki 800 YTL parayı gasbettiklerini bildirdi. H.A., kendisine gösterilen sabıkalılar albümünden, zanlılardan birinin 26 yaşındaki S.K. olduğu yönünde teşhiste bulundu. Zanlı bir süre sonra 1 adet bıçakla yakalandı, ancak gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

• Yamaç Mahallesi’nde 00.15 sıralarında meydana gelen silahla yaralama olayından sonra ifadesi alınan 31 yaşındaki M.A., evinde iken H.K. adlı şahsın geldiğini, “Ben sana söylemedim mi, bir şey olduğunda beni arayacaksın” diyerek, belinden çıkardığı küçük bir av tüfeği ile kendisine doğru ateş ettiğini, o sırada yeğeni 11 yaşındaki yeğeni Ömer Faruk A.’nın sağ ayağından yaralandığını, kendisinin ateş eden şahsın üzerine yürüyerek ateş etmesini engellediğini, bu arada diğer zanlı M.K.’nın belinden tabanca çıkarıp ateş etmek istediğini, ona da mahallelilerin engel olduğunu, şahısların motosikletle kaçtığını bildirdi. Polis, H.K., M.K. ve M. adlı 3 zanlının açık kimliklerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Başharık Mahallesi 8. Sokakta park halinde olan G.D.’ye ait 44 KS 640 plakalı otonun yedek lastiği çalındı.

• Savcılığı başvuran A.K. adlı kadın, kızının arkadaşı olan K.Ö. adlı şahsın, 15 gün önce Kömür Tevzi yanındaki parkta bakmak amacıyla 15 yaşındaki kızı S.K.’ya ait telefonu alıp kaçtığını, geri getirir diye beklediğini, gelmeyince şikayet ettiğini bildirdi. Şikayet üzerine polis, K.Ö. adlı zanlıyı yakaladı.

• K.Mustafapaşa Mahallesi Gebeş Sokağında park halinde olan 28 yaşındaki A.B. adlı kadına ait 44 LA 016 plakalı otonun arka camı kimliği belirsiz kişilerce kırıldı.

• Paşaköşkü Mahallesi’ndeki PTT Lojmanında kalan 37 yaşındaki M.T. adlı bayanın çocuğuna ait bisiklet çalındı.

• Mimar Sinan Caddesinde gece yarısından sonra N.T.’ye ait eve giren hırsızlar 325 YTL para ile cep telefonunu çaldılar.

• Tecde Şentepe’de oturan 19 yaşındaki T.Ü. adlı kadın, gayri resmi birlikte yaşadığı 28 yaşındaki H.A.Y. tarafından dövüldüğünü öne sürerken, yakalanan şahıs daha sonra serbest bırakıldı.

• Karakavak’ta oturan A.G. adlı şahıs polise başvurarak, 17 yaşındaki kızı E.G.’nin evden kaçtığını belirterek, bulunmasını istedi. Polis araştırmaya başladı.

• İstiklal Mahallesi 6. Sokakta oturan 74 yaşındaki B.O. adlı kadına ait eve 15.00 sıralarında giren hırsız, ev sahibi tarafından fark edilince kaçtı. B.O. daha sonra yaptığı kontrolda 60 YTL parasının çalındığını belirledi ve polise başvurdu. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Turgut Temelli Caddesi’nde, N.Ö. adlı şahsın, kayınbiraderi olan 18 yaşındaki M.K. tarafından bıçakla yaralandığı bildirildi.

• Başharık Mahallesi’nde oturan 40 yaşındaki S.A., polise başvurarak 20 yıllık eşi 46 yaşındaki S.A.’nın, ailevi nedenlerle kendisini ve kızları 18 yaşındaki S.A., 14 yaşındaki R.A. ve 10 yaşındaki Z.B.A.’yı dövdüğünü öne sürerken, yakalanan şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Orduzu Pınarbaşı Göleti civarında saat 21.00 sıralarındaki olayda 32 yaşındaki S.E. adlı şahıs, tanımadığı birkaç kişiyle aralarında çıkan tartışma sonucu bıçakla kolundan yaralandı. Polis şahısları belirlemeye çalışıyor.

• Polise başvuran 69 yaşındaki H.K., reçetesini yenilemek ve ilaç yazdırmak için Devlet Hastanesi’ne gittiğini, daha önce kendisini tedavi eden ve reçete yazan doktorun olmaması nedeniyle, o sırada görevli olan Dr. H.Ö.’nün yanına gittiğini, tartışma çıktığını, doktorun karneyi suratına fırlatıp kendisini dövdüğünü öne sürdü. Bunun üzerine doktorun polis merkezine davet edildiği ve suçlamaları kabul etmediği ve serbest bırakıldığı bildirildi.

• Belediye önünde 19.20 sıralarında meydana gelen olayda, 44 KY 669 plakalı belediye otobüsünün sürücüsü olan 40 yaşındaki H.K., durduğu sırada otobüse binen iki kişi tarafından dövüldü. Polis şoföre saldıranları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Sivas Caddesi’nde park halinde olan M.T.’ye ait 44 ER 977 plakalı otonun teybi gece çalındı.

• Atatürk Caddesi’ndeki bir çay ocağında İ.K. ve Y.U. ile bu şahısların yakınları arasında kavga çıktı. Çay oğındaki masaların da zarar gördüğü olayla ilgili olarak A.E., Y.A., E.E., İ.K., Y.U., M.B., H.K. ve M.K. hakkında yasal işleme başlandı.

• Polise başvuran 68 yaşındaki Mustafa Bekan, Kasap Pazarı’nda yürürken yanına gelen iki şahsın, bir anda kavga çıkarıp cebindeki 1.300 doları çaldıklarını bildirdi. Polis “Tantanacılık” denilen yöntemle yapılan yankesicilikle ilgili şahsa sabıkalı fotoğraflarını gösterdi ve şahıs S.Y. ile B.D. adlı sabıkalıları teşhis etti. İki şahsın yakalanmasına çalışılıyor.

• Polise başvuran 16 yaşındaki E.Y. adlı genç, otobüste tanıştığı ve adını Ramazan olarak bildiği şahısla Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir kafede buluştuklarını, şahsın telefonunu istediğini, “Buradan çekmiyor” diye dışarı çıkan şahsın geri dönmediğini belirterek şikayetçi oldu. Polis zanlının kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Saat 21.30 sıralarında Derme İlkokulu arkasından yürüyerek evine gitmekte olan 16 yaşındaki K.V.Ö.’nün önünü kesen 3-4 kişinin, genci dövüp 30 YTL para ile cep telefonunu gasbettikleri bildirildi. Polis araştırmaya başladı.

• Çevreyolu Adliye kavşağında saat 22.00 sıralarında 3 genç arasındaki kavgayı aralamak isteyen 24 yaşındaki D.E., birbirleriyle kavga eden gençler tarafından bıçakla sırtından ağır şekilde yaralandı. Polis 16 yaşındaki M.Ö., ağabeyi 17 yaşındaki T.Ö. ile 13 yaşındaki F.T. adlı zanlıları suçta kullandıkları bıçakla yakaladı.

• Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki H.Y. adlı genç kız üniversite sınavındaki başarısızlığı nedeniyle bunalıma girerek fazla miktarda hap için intihara kalkıştı.

• Turgut Temelli Caddesi’nde park halinde olan H.C.’ye ait 44 KN 509 plakalı pikaptan yedek lastiği çalındı.

• Malatya Asker Hastanesi önünde park halinde bulunan 30 yaşındaki S.A. adlı bayana ait 44 EU 960 plakalı otonun sağ tarafı, gündüz saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çizilerek tahrip edildi.

• Hacıabdi Mahallesi Ancarlı Sokakta E.Ç.’ye ait eve giren hırsızlar 1.000 YTL parayı çaldılar. Bu arada Koyunoğlu Mahallesi’nde F.K.’ye ait bisiklet çalındı.

• Polise başvuran M.T. adlı genç, saat 20.30 sıralarında Malatya Lisesi arkasında karşılaştığı ve adını Uğur olarak bildiği şahsın annesi ile görüşme bahanesiyle istediği cep telefonunu iade etmeyin, yanındaki arkadaşlarıyla kaçtığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Özalper Mahallesi 2. Caddedeki boş arsada oturmakta olan 26 yaşındaki F.K. adlı şahsın, yanına gelen tanımadığı 3 kişi tarafından bıçaklandığı bildirildi. 03.10 sıralarındaki olayla ilgili araştırma sürüyor.

• Battalgazi’nde N.S.’ye ait 80 kilo kuru kayısıyı çalan A.D. ve B.K. isimli 13 yaşlarındaki iki zanlı, kayısıları A.S. ve O.G. adlı şahıslara sattılar. Kayısı alan şahıslar hırsızlık olduğunu bilmediklerini öne sürerken, yakalanan iki zanlının yaşlarının küçük olması yüzünden ifadeleri alınamadı.

• Doğanyol Burç Köyünde, M.G. adlı şahsa ait tarladaki arpayı samanlamak için patoz makinesi kuran N.S., üzerine çıktığı makinenin devrilmesi sonucu altında kalarak yaralandı.

• Darende Ilıca Kasabasında arazi anlaşmazlığı yüzünden A.V. ve F.Y. ile H.Ö. ve F.Ö. arasında çıkan kavgada, H.Ö. ve F.Ö. yumrukla dövüldüler.

• Darende Karabacak Köyü Göl mevkiindeki kayısı bahçesini sulamaya giden A.G. ile aynı köyle A.Ç. arasında su kanalı yüzünden kavga çıktı. A.Ç.’nin, korkutmak amacıyla av tüfeğini A.G.’nin yakınına ateşlediği, bu şahsın saçmanın göğsüne isabet etmesi sonucu yaralandığı, A.G.’nin yakalandığı bildirildi.

• Arguvan ilçesi İsa Köy’de, 72 yaşındaki M.A.Ü. ve oğlu K.Ü. ile G.U. ve A.U. adlı şahıslar arasında, öğrenci taşıma ihalesi yüzünden kavga çıktığı, kavga sırasında tabancasını ateşleyen 50 yaşındaki A.U.’nun, 39 yaşındaki K.Ü.’yü ayağından yaraladığı, G.U.’nun da taş ve sopayla M.A.Ü.’yü döverek yaraladığı bildirildi. G.U. jandarma tarafından yakalanırken, firar eden A.U. bir süre sonra aynı köyde vefat etmiş olan T.T. adlı şahsa ait evin içerisinde 1 adet 7.65 mm çaplı tabanca ile yakalandı. Zanlılardan G.U.’nun evinde yapılan aramada da 1 adet kuru sıkı tabanca bulundu. Yaralılar tedavi edilirken, zanlılar hakkında soruşturma sürüyor.

• Darende’nin Ayvalı Kasabası Kurtuluş Mahallesinde bulunan, kasaba belediyesine ait değirmende A.K. adlı şahsı, M.S. ve H.S.’nin döverek yaraladıkları, şahısların yakalandıkları bildirildi.

• Akçadağ ilçesi İkinciler Köyü Kuruçay mevkiinde 79 yaşındaki A.K. ile 86 yaşındaki ağabeyi M.K. arasında husumet yüzünden çıkan tartışmada, M.K.’nın bıçakla kardeşine saldırdığı, A.K.’nin bıçağı tutmak isterken elinden yaralandığı bildirildi.

• Akçadağ Ören beldesinde M.T.’nin, evinin önündeki ayçiçeği bitkisinin arasına giren komşusu G.T.’ye ait 2 keçi yavrusunu çıkarmak isterken, bunu gören keçi sahibinin, daha önceden de konuşmadığı bahçe sahibiyle kavga etmeye başladığı, G.T.’nin taşla komşusunun kafasına ve sağ koluna vurduğu, M.T.’nin sağ kolunun kırıldığı, olayı öğrenen M.T.’nin eşi K.T.’nin ise tahra ile G.T.’nin eline vurarak sağ bileğinden yaralanmasına yolaçtığı bildirildi.

• Akçadağ Kürecik Şet yaylasına avlanmaya giden İ.D., M.R., M.D. ve F.D ile yaylada arıcılık yapan H.G. arasında avcılık yüzünden kavga çıktığı, H.G.’nin dövülerek yaralandığı bildirildi.

• İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne 24.00 sıralarında hasta ziyaretine gelen 40 yaşındaki Ö.Y. adlı şahsın, bu sırada nizamiye önüne bıraktığı otonun sağ ön kapı camı kırılarak, içerisindeki kimlikler ve şahsın evinin anahtarı çalındı.

• Kuluncak İlçe merkezindeki Bahçelievler Camii’ne ait kafesli tel ve beton direklerini çalmak isteyen şahısların olduğu yolunda bilgiyi alan jandarma 23.30 sıralarında, E.N. adlı şahsı, tel örgü ve beton direği sökerken suçüstü yakaladı. Zanlının söktüğü 44 metrekare tel ve 1 beton direğin yanı sıra kullandığı 1 kazma ve 2 küreğe el koydu.

• Merkez Yeniköy’de A.Ş. adlı 70 yaşlarındaki kadının, ekmek pişirmek için yaktığı ocağa bağlı tüpgaz alev aldı ve ocağın yanındaki perdeyi tutuşturmasıyla yangın çıktı. Ev tamamen yanarken, 60 bin YTL’lik maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

• Kuluncak İlçesi Bicir Köyü Elmalı mevkiinde yasak olmasına rağmen avlanan A.T.(60), F.T., A.T. (18), M.T., H.T., A.T.(51) ve İ.T. adlı şahıslar, jandarma tarafından avladıkları 8 adet kınalı keklik ve 2 yabani tavşanla birlikte yakalandılar. Şahıslardaki ruhsatsız 8 adet av tüfeği ile bunlara ait 143 fişeğe el konurken, haklarında yasal işleme başlandı.

• Pütürge ilçesi Pazarcık Köyü’nde A.K. adlı şahsın evinde esrar bulunduğu ihbarı üzerine yapılan aramada, 2 bin 350 gram kenevir tohumu ile 2 kilo 150 gram kubar esrar ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şahıs gözaltına alındı.

• Yazıhan ilçesi Böğürtlen Köyü’nde oturan H.Y. adlı şahsın harabe evinin içerisinde esrar olduğu yolundaki istihbarat üzerine yapılan baskında ele geçirilen esrar miktarının 96 kilo olduğu daha önce açıklanmıştı. Jandarmanın bülteninde ise ele geçirilen esrar miktarının 148 kilo 750 gram olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız