SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Taştepe Mahallesi’nde H.Ö.’ye ait eve kapı kilidini kırarak açıp giren hırsızlar, 200 ABD dolarını çaldılar.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde E.P. adlı kadına ait evden çeşitli çap ve ebatta bakır kapların çalındığı, polisin araştırmaya başladığı bildirildi.

• Halep Caddesi’nde park halinde olan A.S.K. ve M.G. adlı şahıslara ait 44 FL 459 plakalı otoda bulunan banyo şofbeni, elektrikli soba ile çay setinin çalındığı belirtildi.

• Zaviye Mahallesi 13. Sokakta 26 yaşındaki B.G. adlı şahıs, bisikletiyle giderken yolun buzlu olması nedeniyle düşerek yaralandı.

• Savcılığa başvuran 42 yaşındaki M.Ş., 28 yaşındaki kız kardeşi E.Ş.’nin Karakavak’taki evlerinden ayrılıp geri dönmediğini, hayatından endişe ettiğini belirterek bulunmasını istedi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan H.D. adlı şahıs, 17 yaşındaki kızı C.D.’nin, ablasına gideceğini söyleyip evden ayrıldığını ve geri dönmediğini bildirdi. Polis genç kızı bulmaya çalışıyor.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki M.I. genç kızın, fazla miktarda hap içerek intihara kalkıştığı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

• Mimar Sinan Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan M.A. adlı şahıs, eski ev sahibi M.Ç. ve eşi Z.Ç.’nin, yeni taşındığı evin önüne gelerek kendisine hakaret ettiğini, tehditte bulunduğunu öne sürerken, M.Ç., kiracısının sözleşmeye rağmen evi boyatmadan çıktığını öne sürdü, suçlamaları kabul etmedi.

• Bir kız kaçırma olayı ile ilgili olarak Yeşilyurt Adliyesi’ne getirilen 19 yaşındaki E.Y. adlı gencin yakınları ile A.Ç. adlı kızın yakınları arasındaki tartışmanın kavgaya dönüştüğü, E.Y., C.Y., B.D., C.Ö. ve S.Ö.’nün birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Sancaktar Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki N.G. adlı kadın, polise başvurarak 31 yaşındaki eşi A.G.’nin kendisini sürekli dövdüğünü öne sürdü. A.G. suçlamayı kabul etmedi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde B.Ş. adlı şahsın evinin çelik kapısının kilidini sökerek giren hırsızlar 2 adet taşlı altın yüzük, 1 alyans, 1 taşlı kolye, 1 altın küpe ile 1 adet inci kolye çaldılar.

• Fatih Lisesi yanındaki Cüceloğlu Apartmanı’nda işyeri bulunan 26 yaşındaki M.Ç. adlı kadının masa üzerinde bıraktığı cep telefonunun çalındığı bildirildi.

• Kaynarca Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki C.Ç. adlı genç kız sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

• Taştepe Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki P.G. adlı kadın, çamaşır suyu içerek intihara kalkıştı ve Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldı.

• Beylerbaşı Mahallesi’nde 42 yaşındaki Z.Ç. adlı kadın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. Z.Ç. ifadesinde, sinirsel tedavi gördüğünü, 3 ay önce vefat eden annesi aklına geldiğinde bunalıma girip 14 adet hap içtiğini söyledi.

• Savcılığa başvuran K.A. adlı şahıs, 19 yaşındaki oğlunun zaman zaman evden ayrılıp birkaç gün gelmediğini, son olarak 15-20 gün önce Taştepe’deki evlerinden ayrılıp dönmeyen oğlunun hayatından endişe ettiğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Adliye kavşağındaki kavgayla ilgili ifadesi alınan M.Y. adlı şahıs, 1 yıl kadar evinde kiracı oturan M.P. adlı şahsın 5 aylık su parasını ödemeden ayrılması üzerine belediyeye şikayette bulunduğunu, bu yüzden yolda karşılaştığı M.P.’nin kendisini döverek kaçtığını, olaydan sonra üzerindeki cep telefonunu da bulamadığını öne sürdü. Polis M.P.’nin açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Kasım ayı içerisinde Şifa Mahallesi’nde O.U.’ya ait pide fırınından, yine aynı mahallede M.M.S.’ye ait evden dizüstü bilgisayar çaldıkları belirlenen 19 yaşlarındaki S.D. ve M.D. adlı zanlıların, karıştıkları bir hırsızlık olayı nedeniyle Adıyaman’da yakalandıkları, tahkikat için Malatya’ya getirildikleri ve sorgulamalarının tamamlanmasının ardından yeniden Adıyaman polisine teslim edildikleri bildirildi.

• Kavaklıbağ Mahallesi’ndeki bir kargo yazıhanesinde, Açık Öğretim Fakültesi bürosundan kurye tarafından alınıp bırakılan 4 koliden 1’inin çalındığı, olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bildirildi.

• Çilesiz Mahallesi’nde Ö.T.’ye ait eve giren hırsızlar, 1 adet Sarsılmaz marka av tüfeği ile 1 kutu fişek çaldılar.

• Ataköy Mahallesi’nde oturan ve imam nikahı ile evli olan H.Ö. adlı kadın ile A.T. arasında kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Darende’nin Sungur Mahallesi’nde arazi anlaşmazlığı sonucu Ş.U. ve Ö.U. ile M.A., D.K., R.Ö., S.G., M.A. ve İ.D. arasında kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri, İ.D. dışındakilerin yakalandığı ve haklarında işlem yapıldığı bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi 1. Nebioğlu Sokakta 19.30 sıralarında yanmaya başlayan 28 yaşındaki A.Ş. adlı şahsa ait otodaki yangın itfaiye tarafından söndürülürken, araç üzerinde alevden dolayı erimiş 1 pet şişe ile araç çevresinde benzin kokulu bir poşet bulunduğu bildirildi. Araç sahibi, polisin “kundaklama” olarak belirlediği olaydan dolayı kimseden şüphelenmediğini söylerken, araştırma sürüyor.

• Taştepe Semt Pazarı’ndaki hırsızlık iddiasıyla ilgili ifadesi alınan H.İ., 1 kilo mandalina alan 12 yaşındaki B.A. adlı kız çocuğu ile 9-10 yaşlarındaki E.A., M.P. ve S.G.’nin verdiği parayı kutuya koymak istediği sırada içerisinde 60- 80 YTL arasında para bulunan kutunun yerinde olmadığını fark ettiğini, değişik yöne kaçmak isteyen çocukları yakaladığını bildirdi. B.A. adliyece serbest bırakılırken, 12 yaşından küçük olan diğer cocuklar savcının talimatıyla kimlik ve adres tespitinin ardından ailelerine teslim edildiler.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan Ş.U. adlı kadın, sabah uyandığında 19 yaşındaki kızı F.E.U.’nun yatağında olmadığını ve yatağa “Beni aramayın” şeklinde bir not bıraktığını polise bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

• Özalper Mahallesi 2. Caddede İ.L. adlı şahsa ait eve mutfak kapı camını kırarak giren hırsızlar 6 adet altın bilezik ve 1 adet bilgisayar kasasını çaldılar. 11.15 ile 12.55 saatleri arasında meydana gelen olayla ilgili araştırma sürüyor.

• Battalgazi ilçesi Toptaşı Mahallesi’nde bağ evi olan A.Ö. polise başvurarak, bağ evinin deposundaki kuru kayısısının 10 tonnun çalındığını, olayla ilgili olarak 2 ay önce anlaşamadıkları için işine son verdiği rençberinden şüphelendiğini söylerken, M.G.E. adlı rençber suçlamayı kabul etmedi.

• Başharık Mahallesi 24. sokakta park halinde olan C.A.A.’ya ait 44 DH 104 plakalı Massey Ferguson marka traktör çalındı.

• 02.30 sıralarında Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne gelerek tedavi olan 28 yaşındaki V.K. adlı şahıs, Kanalboyu’nda yürürken aniden önünü kesen bir minibüsten inen kalabalık bir grup tarafından sopayla dövüldüğünü öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki K.A. adlı kadın, 47 yaşındaki eşi A.A.’nın zaman zaman sebepsiz yere kendisini dövdüğünü öne sürerek polise başvururken, A.A. suçlamayı kabul etmedi.

• Melekbaba Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifade veren 42 yaşındaki H.G. adlı kadın, yaklaşık 1 aydır ayrı yaşadığı eşinin, kalmakta olduğu annesinin evine gelerek “Boşanırsan seni yaşatmam” diye tehditte bulunduğunu öne sürerken, 43 yaşındaki F.G. suçlamayı kabul etmedi.

• Savcılığa başvuran M.G.D. adlı şahıs, aralarındaki bir dava nedeniyle tutuklanan Y.K. ve yakınlarının Turgut Temelli alt kavşağında önüne çıkarak kendisini tehdit ettiklerini öne sürdü. Polis Y.K., A.S.K, K.K. ve O.K. adlı zanlıların ifadesine başvurdu ve bu şahıslar suçlamayı kabul etmedikleri gibi, iftira atıldığı gerekçesiyle M.G.D.’den şikayetçi oldular.

• Ataköy Mahallesi’ndeki kavgaya polis müdahale etti. 40 yaşındaki M.A. adlı şahıs ile 43 yaşındaki Z.A. adlı kadın, ifadelerinde evli olduklarını, anlaşmazlık nedeniyle ayrı yaşadıklarını, tehdit, küfür ve hakaret nedeniyle birbirlerinden davacı olduklarını söylediler.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde oturan 64 yaşındaki H.Ş. adlı şahıs, savcılığa başvurarak 32 yaşındaki kızı S.Ş. ile birlikte yaşadıklarını, kızının psikolojik rahatsızlığı olduğunu, kendisini ve eşini ölümle tehdit ettiğini öne sürerken, S.Ş. suçlamaları kabul etmedi.

• Savcılığa başvuran H.S., işyerinin muhasebe kayıtlarını V.D.’nin tuttuğunu, vergi denetmenlerinin defterlerini istediğinde bu konu ile ilgili V.D.’ye vekalet verdiğini, defterler götürülmediğinden 213 sayılı yasaya göre ceza aldığını, görevi ihmal ettiği için V.D.’den şikayetçi olduğunu söylerken, V.D. ifadesinde defterleri yanında çalışan elemanı ile vergi dairesine gönderdiğini, denetmenlerin işyeri sahibinin getirmesi gerektiğini söylemeleri üzerine büroya getirdiğini, işyerinin kapalı olması nedeniyle H.S.’ye ulaşamadıklarını söyleyerek suçlamayı kabul etmedi. Soruşturma sürüyor.

• Aytaçpaşa Caddesi’nde oturan ve kardeş oldukları bildirilen 42 yaşındaki G.Ö. ile 40 yaşındaki E.Ö. adlı kadınların aralarında küfürlü konuşma yüzünden tartıştıkları ve birbirlerini dövdükleri, olaya polisin müdahale ettiği ve kardeşlerin birbirlerinden şikayetçi oldukları bildirildi.

• 155 Polis İmdat telefonunu öğle saatlerinde arayan bir bayanın Yamaç Mahallesi’ndeki bir evde zorla tutulduğunu bildirmesi üzerine, bildirilen adrese giden polis 15 yaşındaki F.K. adlı kız ile evde bulunan 24 yaşındaki A.K. adlı kadını karakola getirdi. F.K. ifadesinde, 18 yaşındaki Y.K. ile imam nikahlı olarak evlendirildiğini, Yamaç Mahallesi’ndeki evde silah tehdidiyle zorla tutulup cinsel ilişkiye zorlandığını öne sürerken, polis olayla ilgili Y.K. ile S.Y. adlı şahısları da yakaladı. Bu şahıslara ait evlerde arama yapıldığı S.Y.’nin evinde kuru sıkı tabanca bulunduğu bildirildi. İki şahsın suçlamaları kabul etmedikleri ve serbest bırakıldıkları belirtildi. Polis 20 gündür alıkonulduğu iddiasında bulunan F.K.’nin şikayeti nedeniyle M.K., Ş.K., F.Ö. ve soyadı belirlenemeyen Z. adlı kişileri de arıyor.

• İnönü Caddesi’ndeki bir dershanede çalışan İ.E.’nin bürosunda içerisinde cep telefonu, kimlikler, anahtarlar ve banka kartlarının bulunduğu bond çanta çalındı.

• Çöşnük Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 41 yaşındaki F.G. kadın,erkek kardeşi olan 40 yaşındaki F.K.’nin kendisini dövüp hakaret ettiğini öne sürdü. F.K., suçlamayı kabul etmedi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 35 yaşındaki B.Ç. adlı kadın, ailevi nedenle tartıştığı eşi B.Ç. tarafından dövüldüğünü öne sürerek polise başvurdu. B.Ç. gözaltına alındı.

• Halfettin Mahallesi’nde R.M.’ye ait köfte salonunun 21.30 sıralarında kurşunlanması üzerine giden polis ekibi, işyerinin giriş kapısında 2 kurşun deliği saptadı. R.M. ifadesinde saldırının işyerine olmadığını, giriş kapısında bulunan 30 yaşındaki A.S. adlı şahsa yönelik yapıldığını söylerken, A.S. de bu iddiayı doğruladı ve daha önceden aralarında husumet bulunan K.Ö. adlı şahıstan şüphelendiğini bildirdi. Polis K.Ö.’yü arıyor.

• Atatürk Caddesi’ndeki dershanenin öğretmenler odasında S.Ç.’ye ait dolaptan içerisinde kredi kartları, kimlikler ve 100 YTL’nin bulunduğu cüzdan ile cep telefonunun çalındığı bildirildi.

• Melekbaba Mahallesi’nde E.D.’ye ait güvercinleri çalmak isteyen kişilerden 16 yaşındaki M.D.’nin ev sahibi tarafından yakalandığı, kaçan 24 yaşındaki ağabeyi S.D.’nin daha sonra gözaltına alındığı, suçlamaları kabul etmeyen şahıslardan ağabeyin karakoldan, M.D.’nin ise adliyeden salıverildiği bildirildi.

• Şehitfevzi Mahallesi’nde park halinde olan C.Ş.’ye ait 34 YPS 81 plakalı aracın bagajından 1 adet hızar makinesi çalındı.

• Hasanbey Caddesi’nde oturan 13 yaşındaki E.T. adlı cocuk fazla miktarda hap içerek intihara kalkıştı. 00.10 sıralarında hastaneye kaldırılan E.T., okuması için sürekli ailesi tarafından baskı yapıldığını, bu nedenle bunalıma girdiğini söyledi. Bu ifade üzerine baba A.T., anne H.T. ve ağabey M.T.’nin “şüpheli” olarak ifadeleri alındı. Bu kişiler suçlamaları kabul etmediler.

• İmam Hatip Lisesi’nde E.B. ve Y.G. adlı öğrenciler arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Olaya İ.G. ve İ.T. de karıştı. Birbirlerini döven 4 öğrenci poliste ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki M.A. adlı kadın, zehirlenme nedeniyle hastaneye kaldırıldı. M.A. ifadesinde, üç gün önce yaptığı lahana sarmasını yediğini ve daha sonra rahatsızlandığını söyledi.

• Zübeydehanım Kız Meslek Lisesi’nde öğrenci olan 15 yaşındaki E.K., teneffüste oynarken ayağının kayması sonucu düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• Sümer Lisesi önünde aynı sınıfta okuyan 15 yaşındaki Ü.Ö.K. ile 14 yaşındaki A.T.G. arasında tartışma çıktığı, Ü.Ö.K.’nin diğer öğrenci tarafından dövüldüğü bildirildi. Daha sonra polise teslim olan A.T.G. adliyece serbest bırakıldı.

• Savcılığa başvuran B.V. adlı kadın, 18 yaşındaki kız kardeşi A.Ö.’nün, 25 yaşlarındaki Ö.K. tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Polis tarafından yakalanan Ö.K., suçlamaları kabul etmedi. Soruşturma sürüyor.

• Ataköy Mahallesi’nde 25 yaşındaki T.D. adlı bayana ait eve giren hırsızlar 2 altın bilezik ile 1 taşlı kolye çaldılar.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde 39 yaşındaki K.Y. adlı şahsa ait eve hırsızlık amacıyla girildiği, ancak herhangi bir şey çalınmadığı bildirildi. Yine aynı yerde 27 yaşındaki Y.B.’nin evine de girildiği, herhangi bir şey çalınmadığı belirtildi.

• Arapgir ilçesi Hezenek Mahallesi’nde 23 yaşındaki H.G. adlı kadının, tartışma sonucu babası 56 yaşındaki Y.Z. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Doğanşehir Kaymakamlık lojmanı önünde S.E. adlı şahsın alacak verecek yüzünden çıkan tartışma sonucu F.K. adlı şahıs tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Atatürk Caddesi Özel İdare İş Merkezi’nde S.P.’ye ait işyerinden 4 erkek montu, 6 erkek kazağı ile 10 adet kot pantolon çalındı. Olay yerinde 1 eski deri mont ile 1 eğe bulundu.

• Başharık Mahallesi’nde 23 yaşındaki Z.D. adlı kadına ait eve gündüz saatlerinde mutfak balkon penceresini zorla açarak giren hırsızlar 100 YTL çaldılar.

• Fırat Mahallesi Talatbey Sokakta A.K. adlı şahsa ait eve akşam saatlerinde giren hırsızlar, ev sahibinin eşi ve çocuklarına ait kimliklerin bulunduğu cüzdan ile cep telefonunu çaldılar.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde E.K.’ye ait işyerinin kapısını kırarak giren hırsızlarca 8 YTL para, 10 cep telefonu hazır kartı ve 15 konturlu hat çalındı. Gece yarısından sonraki olayla ilgili araştırma yapan polis, işyerine ait olmayan 1 cep telefonu bulurken, olay yeri yakınında bulunan 22 yaşındaki Ö.T. ve 16 yaşındaki M.D. adlı şahısları olaya karışmış olabilecekleri gerekçesiyle yakaladılar. Hırsızlıktan suç kayıtlarının da bulunduğu iki şahıs gönderildikleri adliyece serbest bırakıldılar.

• Cengiz Topel Caddesi’ndeki Tapu Kadastro önünde (eski Köy Hizmetleri) trafik yüzünden tartışan Z.B., S.B., C.B. ve M.T. adlı şahıslar, olaya müdahale eden polise birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını söylediler.

• Polise başvuran M.oğlu 34 yaşındaki M.B. adlı şahıs, cep telefonuna bankadan gelen mesajda kredi kartı ile yapılan alışverişin kendisine ait olup olmadığının sorulduğunu, bunun üzerine bankayı arayıp alışverişi kendisinin yapmadığını söylediğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Daha sonra polis tarafından yakalanan M. oğlu 30 yaşındaki M.B. ise, kredi kartı için bankaya başvurduğunu, dağıtım şirketini aradığında kartının geldiğini öğrendiğini ve şirkete giderek kartı aldığını, daha sonradan kendisine ait olmadığını fark ettiğini bildirdi ve savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Polis “Başkasına ait kredi kartını kullanmak” suçu nedeniyle soruşturmayı sürdürüyor.

• Fırat Mahallesi Mehmetçik Caddesi’nde 30 yaşındaki C.K.’ye ait eve öğleden sonra mutfak penceresini zorla açarak giren hırsızlar 1 adet dizüstü bilgisayar çaldılar.

• Savcılığa başvuran 32 yaşındaki N.G. adlı kadın, eski eşi H.T.’nin Adliye binasındaki duruşma salonuna girmeden önce aralarındaki davadan vazgeçmesi için kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Polis H.T.’yi arıyor.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan 29 yaşındaki S.T. adlı kadın, 34 yaşındaki eşi H.T.’nin, işe gideceğini söyleyip evden ayrıldığını, ancak geri dönmediğini belirterek eşinin bulunmasını istedi.

• Taştepe Mahallesi 6. Sokakta oturan 42 yaşındaki H.Ç. adlı kadın ile 19 yaşındaki kızı P.Ç., 17 yaşındaki kızı P.Ç. ve 15 yaşındaki oğlu Y.Ç., sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastanelik oldular.

• Battalgazi’de polise başvuran 41 yaşındaki A.L.U. adlı şahıs, para yüzünden S.A., A.Ç. ve R.A. adlı şahıslar tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Yakalanan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

• Pütürge ilçesi Esenlik Köyünde 28 yaşındaki F.Y., yem doğrama makinesinde çalışırken dikkatsizlik sonucu sağ el yüzük ve orta parmağını makineye kaptırdı. Parmakları kopan F.Y. TÖTM’ye kaldırıldı.

• Doğanşehir Kurucaova Kasabası’nda C.K. ile M.T. arasında alacak verecek yüzünden çıkan kavgaya 56 yaşındaki S.T. adlı kadın da karıştı ve kavga sırasında yere düşerek yaralandı.

• Arguvan Güngören Köyünde H.K. adlı şahsın evinin mutfağında yemek pişirilirken ocaktan sıçrayan kıvılcım yangına neden oldu. Evin mutfağı, üst katı ve çatısının tamamen yandığı bildirildi.

• Pütürge ilçesi Pazarcık Köyü Karan mezrasında, geçici olarak İstanbul’da bulunan 61 yaşındaki K.G. ve 18 yaşındaki A.G.’nin evlerinin bütün camlarını ve içerisindeki elektronik eşyaları kırdığı gerekçesiyle aynı köyden 18 yaşındaki Ş.P. gözaltına alındı.

• Doğanyol Çolak Mahallesi Osmanefendiler mevkiinde, 9 direk arasında gerili yaklaşık 280 metre telefon telini çalan şahısların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• 10 yaşlarındaki O.N. adlı çocuğun, Araştırma Hastanesi kafeteryasındaki kebap standından aldığı yiyeceği yedikten sonra 23.30 sıralarında rahatsızlandığı ve gıda zehirlenmesi teşhisi konulduğu, olayla ilgili kafeterya işletmecileri 25 yaşındaki İ.B. ve 23 yaşındaki İ.B.’nin ifadelerinin alınıp serbest bırakıldıkları, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

• Gündüzbey Kasabası’nda 20.00 sıralarındaki kavgaya jandarma devriyesi müdahale etti. 46 yaşındaki A.T. adlı şahsın, 63 yaşındaki A.E. ve 33 yaşındaki A.E. tarafından dövüldüğü belirlenirken, olayın A.T.’nin diğer şahısların evinin önünden geçerken yüksek sesle küfretmesi yüzünden çıktığının belirlendiği bildirildi.

• Kuluncak ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde minibüs şoförü olan 29 yaşındaki C.Ç. ile 19 yaşındaki S.G. arasında yolcu taşımacılığı yüzünden kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Battalgazi ilçesi Toygar Köyü Buhtarı B.Y. ile köyün sağlık evinde ebe olarak görev yapan G.T.’nin, sağlık evinin temizliği konusunda tartıştıkları, 31 yaşındaki G.T.’nin kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle muhtarı savcılığa şikayet ettiği belirtildi.

• Doğanyol Gökçe Kasabası’nda kavga olduğu ihbarına müdahale eden jandarma, 35 yaşındaki H.A. adlı kadın ile 32 yaşındaki C.A. ve 34 yaşındaki F.O. arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü, olaya daha sonra 29 yaşındaki F.O. adlı şahıs ile 24 yaşındaki H.O. adlı kadının da katıldığını, F.O.’nun H.A. adlı kadını tekme ile vurarak dövdüğünü belirledi. Soruşturma sürüyor.

• Doğanşehir Kurucaova Kasabasında 34 yaşındaki K.B. adlı kadını ailevi nedenle dövdüğü öne sürülen 35 yaşındaki eşi M.B. hakkında soruşturmaya başlandı.

• Doğanşehir ilçesi Sürgü Kasabası’nda bulunan PTT Acentasının prefabrik binasına arka demir kapısı zorla açılıp girildiği, eski çelik kasanın kesici aletle kırıldığı ve 42 YTL paranın çalındığı bildirildi.

• Yeşilyurt ilçesi Yakınca Kasabası’nda 57 yaşındaki M.İ. adlı kadına ait eve giren hırsızların 1.200 YTL para ile banka kredi kartlarını çaldıkları bildirildi.

• Yeşilyurt Gözene Köyü Meletderesi mevkiinde yasak olmasına rağmen 3 metre çapındaki serpme ağ ile balık avladıkları gerekçesiyle M.M., U.M. ve F.M. adlı şahıslar jandarma tarafından yakalandılar.

• Akçadağ Levent yol ayrımında Ömer Faruk Çolak yönetimindeki 44 T 0017 plakalı taksi dikkatsizlik sonucu devrildi ve sürücü hafif yaralandı.

• Malatya-Elazığ yolu 16. kilometrede Herdem Çelik yönetimindeki 44 FL 299 plakalı minibüs Kale yönüne giderken, minibüste yolcu olarak bulunan 33 yaşındaki Cahit Ekinci adlı şahsın, aniden koltuğundan kalkıp açtığı kapıdan dışarıya atladığı ve yaralandığı bildirildi. Yaralı TÖTM’ye kaldırıldı.

• Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan Davut Özcan yönetimindeki 33 EP 495 plakalı kamyonet, 03.30 sıralarında Malatya’ya 12 km. mesafede Yeniköy mevkiinde devrildi. Kazada araçta bulunan 28 yaşındaki Namık Kemal Oruç yaralandı.

• Elazığ- Malatya yolu 22. kilometrede Nevzat Çalışal yönetimindeki 49 M 0015 plakalı minibüs hareket halindeyken, motor kısmında aniden yangın çıktı. 05.00 sıralarındaki olayda yangın sürücü tarafından söndürüldü.

• Sivas- Malatya yolu Hekimhan Hasançelebi mevkiinde Murat Satıcı yönetimindeki 23 DP 361 plakalı TIR viraja girdiğinde, römorkunda yüklü suntaların kayması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi, suntalar zarar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız