SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• PTT önünde mendil satan Batman doğumlu 10 yaşlarındaki E.Ş., Çocuk Polisi tarafından ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edilirken, annesi A.Ş. hakkında “Küçük Yaşta Çocuk Çalıştırma” suçlamasıyla işlem yapıldığı bildirildi.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde S.G.’ye ait eve akşam saatlerinde balkon kapısından giren hırsızların 1 adet DVD ile 1 adet ses tesisatı, 1 adet 37 ekran TV ve 1 adet halı çaldılar.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde S.K. adlı kadının evindeki depodan 2 el dokuması halı, 10 kilo bulgur, 10 kilo kuru kayısı, 10 kilo mercimek, 10 kilo yaprak ile 25 adet alüminyum sini çalındı.

• Polise başvuran 51 yaşındaki A.Ç., Çevreyolu’nda bindiği minibüsün içerisinde yankesicilik yoluyla içerisinde 250 YTL bulunan cüzdanının çalındığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Halep Caddesi’nde oturan 24 yaşındaki H.K. (Ö) adlı kadın, polise başvurarak, tartıştığı eşi M.Ö. ve kayınvalidesi tarafından dövüldüğünü öne sürerken, ana-oğul suçlamaları kabul etmediler.

• Milli Egemenlik Kavşağındaki kavgada dövülen 19 yaşındaki A.Ö. ve 15 yaşındaki S.B. Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiler. İfade veren A.Ö., bir gün önce yanına gelen A.S. adlı şahsın, “Arkadaşıma küfretmişsin” diyerek belinden çıkarttığı silahı ayağına doğrulttuğunu ve küfrettiğini, bunu polise şikayet etmeye giderken A.S. ile yanında bulunan Y.E.B.’nin önlerini kesip kendilerini dövdüklerini öne sürdü. Polise teslim olan iki zanlı serbest bırakıldı.

• İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde E.B. adlı şahsın cep telefonu akşam saatlerinde yankesicilik yoluyla çalındı.

• Çarmuzu Mahallesi’nde oturan N.T. adlı kadın polise başvurarak, 27 yaşındaki kız kardeşi M.T.’nin sabah ayrıldığı evlerine dönmediğini, kardeşinin üç aydır arkadaşlık ettiği S. Adlı şahıs tarafından kaçırılmış olabileceğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Ataköy Mahallesi’nde ailevi nedenle tartışan V.I. adlı şahıs ile karısı Y.I.’nın, birbirlerini dövdükleri ve ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları bildirildi.

• Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde meydana gelen sahte para olayı ile ilgili Doğanşehir Polis Merkezi’ne davet edilen 24 yaşlarındaki G.K. adlı şahsın, yapılan üst aramasında 1 adet 20 YTL’lik sahte banknot bulunduğu, şahsın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

• Beydağı Polis Merkezi’ne gelen 17 yaşındaki M.K., babasına ait cep telefonunu kullanması için verdiği arkadaşı O.K.’den geri alamadığını belirterek şikayetçi oldu. Daha sonra polise teslim olan O.K., ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Dabakhane Mahallesi Sobacılar Çarşısı’nda E.D. adlı şahsa ait işyerine gece giren 29 yaşındaki O.D. adlı şahıs, polis tarafından yakalandı. İşyeri sahibi, daha önce de işyerinden 700 YTL paranın çalındığını, bu olay nedeniyle de yakalanan şahıstan şüphelendiğini bildirdi. Adliyeye verilen zanlı O.D. tutuklandı.

• Fuzuli Caddesi üzerinde park halinde olan Ş.T.’ye ait 44 KD 452 plakalı otonun ön plakası gece çalındı.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde A.K. adlı şahsa ait eve hırsızlık amacıyla girildiği, ancak herhangi birşey çalınmadığı belirtildi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki N.Ş. adlı kadın, tartıştığı 57 yaşındaki eşi A.Ş. tarafından dövüldüğünü polise bildirdi. Yakalanan A.Ş., adliyece serbest bırakıldı.

• Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 20 yaşındaki F.Y. adlı genç kız, eski nişanlısı olan 25 yaşlarındaki V.E.’nin telefonla arayarak kendisine ve babası M.Y.’ye tehdit ve hakarette bulunduğunu öne sürdü. Yakalanan V.E. ise, suçlamaları kabul etti ve aşırı alkolün etkisiyle ne konuştuğunu bilmediğini söyledi.

• İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi karşısındaki MOTAŞ bilet gişesinin pvc olan giriş kapısının alt kısmının kırılarak içeriye girilmeye çalışıldığı, ancak herhangi birşey çalınmadığı belirlendi.

• Polise başvuran M.B. adlı şahıs, kızı 17 yaşındaki F.B.’nin dershaneye gitmek üzere ayrıldığı eve dönmediğini, daha sonra yaptığı araştırmalarda kızının 20 yaşlarındaki U.Ç. tarafından kaçırıldığını öğrendiğini belirterek şikayetçi oldu. Polis kızı ve şahsı bulmaya çalışıyor.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki Z.A. adlı kadın, polise başvurarak, daha önce kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme tarafından 1 ay evden uzaklaştırma cezası alan eşinin bu karara uymadığını öne sürerek şikayetçi oldu. Yakalanan 40 yaşlarındaki M.A. suçlamaları kabul etmedi.

• Turgut Özal Mahallesi 1. Cadde’de gece yarısı İ.M.G. adlı şahsa ait eve giren hırsızlar 1 altın bilezik, 4 altın künye, 2 altın yüzük, 4 çeyrek altın, 2 pantolon, 1 takım elbise ile 1 adet kaban çaldılar.

• Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 69 yaşındaki M.P. adlı şahıs, saat 18.00 sıralarında Dörtyol’da karşılaştığı ve adının M.G. olduğunu söyleyen bir şahsın, kendisine istediği takdirde evlenmesi için bir kadın bulabileceğini, bunun için 5 bin YTL para ve 5 altın bilezik vermesi gerektiğini söylediğini, parayı ve bilezikleri bu kişiye verdiğini, aradan geçen zamana rağmen şahsın buluşma yerine gelmemesi üzerine dolandırıldığını anladığını öne sürerek şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Turgut Temelli Caddesi’nde Ü.D. adlı şahsın bandrolsuz 72 adet VCD ve 3 adet DVD ile yakalandığı, hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Hekimhan ilçesi Yeni Mahallede M.B. adlı şahsa ait işyerinden alışveriş yapıp karşılığında 100 YTL veren B.U. adlı şahıs, paranın sahte olduğunun farkedilmesi ve durumun polise bildirilmesi üzerine yakalandı. B.U. ifadesinde, parayı T.Ö.’den aldığını söylerken, bir süre sonra polise gelen T.Ö., bayram dolayısıyla kurbanlık sattığını, parayı kimden aldığını bilmediğini öne sürdü. Adliyeye verilen iki zanlı serbest bırakıldı.

• Akşam 20.30 sıralarında bıçakla yaralanmış olarak Mücelli Sağlık Ocağı’na gelen 48 yaşındaki E.Ö.Ö. adlı şahsın tedavisinin ardından, polis ekibince alındığı ve yapılan araştırmalar sonucu bu kişiyi yaralayan 28 yaşındaki C.D.’nin kovalamaca sonucu 1 adet bıçakla yakalandığı, araştırmanın sürdüğü bildirildi.

• Gece yarısı 00.30 sıralarında bıçakla yaralanmış olarak Devlet Hastanesi’ne gelen ve TÖTM’ye sevkedilen 26 yaşındaki F.G., polise verdiği ifadede, bir otomobille gezdiği şahıslarla aralarında tartışma çıktığını 17 yaşındaki M.Y.’nin kendisini bıçakla yaraladığını öne sürdü. Polis, 34 EOD 23 plakalı otoyu bir süre sonra içindeki şahıslarla yakalandı. M.Y. adlı zanlı Çocuk Şubesi’ne teslim edilirken, M.G. adlı şahsın üzerinde 1 adet bıçak çıktığı, ayrıca otoda bulunan R.K.’nın da gözaltına alındığı öğrenildi.

• Göztepe Mahallesi’nde F.Ş. adlı şahsın evine akşam saatlerinde giren hırsızlar 4 altın yüzük, 1 çeyrek altın ile 80 YTL para çaldılar.

• Melekbaba’da oturan 42 yaşındaki D.Y. adlı kadın, polise başvurarak, eşi Ş.Y.’nin bir süredir kendisinden evi terk etmesini istediğini ve bu nedenle kendisini sürekli dövdüğünü, son olarak “Evi terk et, yoksa seni balkondan atarım” dediğini, kabul etmemesi üzerine demir çubukla bir kez daha dövdüğünü öne sürdü. Yakalanan Ş.Y., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• 00.50 sıralarında Taştepe Mahallesinden yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne getirilen 35 yaşlarındaki M.U. adlı şahıs, durumunun ağır olması nedeniyle TÖTM’ye sevkedilirken, bir süre sonra teslim olan R.K. adlı şahsın hakkında yasal işlem sürüyor.

• Karakavak Mahallesi’nde oturan A.A. polise başvurarak 17 yaşındaki oğlu H.M.A.’nın öğle saatlerinde ayrıldığı evlerine dönmediğini, aramalarına rağmen bulamadığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Koyunoğlu Mahallesi Virajevleri civarında H.K.’ya ait işyerine giren hırsızlar 1 cep telefonu, 1 küçük radyo, 3 bin adet sivil, 2 bin adet öğrenci bileti ile 600 YTL para çaldı.

• Özalper Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki R.A. ile eşi olduğu öğrenilen 34 yaşındaki C.A., sabah saatlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenme nedeniyle hastaneye kaldırıldılar.

• Arapgir ilçesi Yeni Mahallede oturan 22 yaşındaki H.A. adlı kadın, akşam saatlerinde polise başvurarak 25 yaşındaki eşi K.A.’nın kendisini dövdüğünü öne sürdü. Bir süre sonra polise teslim olan K.A., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Darende ilçesi Vakıflar Bankası önünde park halinde olan B.T. adlı şahsa ait 44 HC 585 plakalı otoda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

• Hekimhan ilçesi Bağyolu Mahallesi’nde ailevi nedenle 40 yaşlarındaki D.G. adlı kadın ile 48 yaşındaki eşi M.G. arasında kavga çıktığı bildirildi. Bu olay nedeniyle gelen polislere sözlü tehdit ve mukavemette bulunan M.G.’nin zor kullanılarak polis merkezine götürüldüğü, ifadesi alındıktan sonra salıverildiği öğrenildi.

• Yenihamam Mahallesi’nde M.O. ve Y.P. adlı şahıslara ait işyerinden 850 kilo kuru kayısı çalındı. İşyeri sahipleri daha önce yanlarında çalışan 3 kişiden şüphelendiklerini söyleyince, polisin yakaladığı K.T., M.K. ve G.D. adlı şahıslar, suçlamaları kabul etmediler ve serbest bırakıldılar.

• Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Caddesi’nde H.D. adlı şahsa ait evden 4 altın yüzük ile 1 bayan kol saati çalındı.

• Akpınar Meydanı’nda E.U. ile R.A. ve M.A. arasında kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri öne sürüldü. 02.00 sıralarındaki olayla ilgili ifadesi alınan şahıslardan R.A., olay yerinden tesadüfen geçtiğini öne sürerek suçlamaları kabul etmedi.

• Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde L.A. adlı kadına ait eve giren hırsızlar, içerisinde 150 YTL dolayında para bulunan kumbarayı çaldılar.

• Polise başvuran 20 yaşlarındaki E.E.Y. adlı bayan, arkadaşı olan 24 yaşındaki A.K. adlı şahsın, görüşmek üzere kendisini İnönü Caddesi’ndeki bir işyerine çağırdığını, burada 5. kattaki bir odaya girdiklerini, daha sonra şahsın kendisine zorla tecavüz ettiğini öne sürdü. Yakalanan A.K., tecavüz etmediğini, kendi isteği ile birlikte olduğunu öne sürdü ve suçlamaları kabul etmedi.

• Polise başvuran 25 yaşlarındaki S.F. adlı kadın, 21.30 sıralarında Hasanbey Caddesi’ndeki apartmana eşi ile birlikte taksiyle geldiklerini, içinde 1 altın set, 2 bilezik, pasaport ve kimlikler olan çantayı eşinin apartman giriş iç kısmına bıraktığını. Evlerine çıktıktan 20 dakika sonra çantayı unuttuklarını farkedip bıraktıkları yeri kontrol ettiklerinde yerinde olmadığını gördüklerini, yaptıkları araştırmada 35 yaşlarındaki M.K. adlı şahsın apartmandan çıkarken komşuları tarafından görüldüğünü öğrendiklerini bildirdi. M.K. ise söz konusu apartmana hiç gitmediğini öne sürerek suçlamayı kabul etmedi ve serbest bırakıldı.

• Karakavak Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki O.E. adlı şahıs ile eşi olduğu öğrenilen 37 yaşındaki F.E., 01.00 sıralarında sobadan sızan gazdan zehirlenerek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

• Başharık Mahallesi İnönü İlköğretim Okulu civarında şakalaşırken kavga etmeye başlayan ve birbirlerini döven 19 yaşlarındaki A.A. ve C.T. polis tarafından yakalandılar. Birbirlerinden şikayetçi olmayan iki genç, Kabahatler Kanunu’na göre para cezası uygulandıktan sonra salıverildiler.

• Fırat Mahallesi İpek Caddesi’nde M.Ö.’ye ait evin pencere korkuluk demirini söken hırsızların, aynı binada oturan A.E.’ye ait evin de balkon kapısını açarak içeriye girdikleri, her iki ev sahibinin de il dışında bulunmaları nedeniyle evlerinden çalınan herhangi birşey olup olmadığının belirlenemediği bildirildi.

• Sivas Caddesi’nde H.A. adlı genç, öğle saatlerinde kaldırımdan aşağı indiği sırada sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Polis aracı ve sürücüyü bulmaya çalışıyor.

• Yeşiltepe Yolu’nda N.O. yönetimindeki oto ile giderken yolun buzlu olması ve aracın kayması sonucu İ.P.’nin yol kenarına parkettiği otoya arkadan çarptı. 21.00 sıralarındaki kazada N.O. yönetimindeki araçta bulunan R.K.O. ve N.O. yaralandılar.

• Özalper Mahallesi’nde oturan D.D., savcılığa başvurarak, kızı Ö.A.’nın eşi olan E.A. ile geçinemediği için boşanma davası açıp yanına geldiğini, damadının telefonla ve evin kapısına gelip, ailesinden birini öldürmekle tehdit ettiğini öne sürerken, damat suçlamayı kabul etmedi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan H.K. adlı şahıs, savcılığa başvurarak, apartman yöneticisi S.Ö.’nün topladığı paraları amacı doğrultusunda kullanmadığını, kendisini cep telefonuyla arayıp aidatı söyleyen yöneticinin tehdit ve küfür içerikli sözler söylediğini öne sürdü. S.Ö. ise suçlamaları kabul etmedi.

• Beydağı Devlet Hastanesi kavşağında 30 yaşındaki N.Z. yönetimindeki otoyla giderken, 36 yaşındaki B.Y. yönetimindeki otonun arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi. 19.50 sıralarındaki kazada B.Y.’nin aracında bulunan S.Y., D.Y., B.Y, N.Y., R.Y. ve S.Y. yaralandılar.

• Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir yayın istasyonunda çalıştığı belirtilen M.Ç. adlı şahıs, polise başvurarak 30-35 yaşlarındaki bir şahsın gelerek genel yayın müdürünü ad ve soyadıyla sorduğunu, görüşmek istediğini söylediğini, kendisinin de cep telefonundan müdürünü aradığını ve müdürün geleceğini söylemesi üzerine şahsın beklemeye başladığını, bir süre sonra şahsın eşini aramak için cep telefonunu istediğini, şahıs telefonla görüşürken bir süreliğine ayrıldığını, geri döndüğünde şahsın gittiğini farkettiğini, yayın müdürünün de gelen şahsı tanımadığını söylediğini, telefonunu çalan kişiden şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Polise başvuran M.M.G. adlı şahıs, 3 gün önce İstiklal Mahallesindeki oto parkta A.B.T. adlı şahsa ait araca çarpıp hasara yolaçtığını, kaza sonrası daha sonra vermek üzere 200 YTL zarar için anlaştıklarını, ancak bir süre sonra A.B.T.’nin aracının orijinalliğinin bozulduğunu öne sürerek kendisi ve ortakları S.Y. ve D.Y.’den silah tehdidiyle 6 bin 500 YTL’lik senet istediğini öne sürdü. Yakalanan A.B.T. ise suçlamaları kabul etmedi.

• Fırat Mahallesi Şüküroğlu Sokakta S.U. adlı şahsa ait eve öğleden sonra hırsızlık amacıyla girildiği, ancak herhangi birşey çalınmadığı bildirildi.

• Atatürk Caddesi’nde M.İ.’ye ait işyerine giren hırsızlar 2 bilgisayar kasası, 2 motitör ve 1 adet yazıcıyı çaldılar.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde B.Y. adlı şahsa ait pastanenin camı, bir başkasıyla tartışan alkollü bir şahıs tarafından kazara kırıldı. Olaydan sonra yakalanan K.Y. zararı karşılayacağını söyleyince serbest bırakıldı.

• Turgut Temelli Caddesi devamındaki bir evde akşam meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 28 yaşındaki L.Ç. adlı kadın, bir süredir birlikte yaşadığı 30 yaşlarındaki R.A. ile aralarında tartışma çıktığını, bu kişinin kendisini tehdit edip hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. R.A. ise suçlamayı kabul etmedi.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan A.B., polise başvurarak 20 yaşlarındaki kızı C.B.’nin bayram ziyareti için ayrıldığı evlerine geri dönmediğini, hayatından endişe ettiğini belirterek bulunmasını istedi.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde B.K.’ya ait işyerinden değeri 750 YTL olan boya tabancası ile 340 YTL değerindeki silikon tabancası ile takım çantasındaki aletler çalındı.

• Zaviye Mahallesi’nde M.A.’ya ait evin çatı katında bulunan 30 adet güvercinin 02.00 sıralarında çalındığı bildirildi.

• 11.00 sıralarında Yunus Emre Caddesi’ndeki Erkal Apartmanının önünde park halinde olan A.B.’ye ait 27 EU 198 plakalı motosikleti çaldıkları bildirilen 15 yaşlarındaki M.B. ve E.Y.Ç. polis tarafından yakalandı.

• Dabakhane Mahallesinde K.Ö.’ye ait lokantaya giren hırsızlar 20 YTL para ile işyeri çalışanlarına ait 4 adet sağlık karnesini çaldılar.

• Tandoğan Mahallesi’nde Y.A. yönetimindeki 44 EP 911 plakalı otoyla giderken, aniden önüne çıkan 11 yaşındaki A.D.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Beydağı Mahallesinde oturan T.B. ile G.T. adlı şahıslar, akşam yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki Sarıoğlu İşhanı içerisinde 14.30 sıralarında O.İ. adlı 32 yaşındaki şahsın, gasp amacıyla tanımadığı iki kişi tarafından dövülerek yüzünden yaralandığı bildirildi. Polis araştırmaya başladı.

• Şiroğlu Sanayi Sitesi’nde, 17 yaşındaki A.N.’nin babasına ait işyerinde kurban sakatatlarını kancaya takmak istediği sırada, ayağının kayarak yere düşmesi ve elindeki kancanın karnının sol tarafına batması sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• Taştepe Mahallesi’nde oturan 3 yaşlarındaki M.Y.K. sobadan sızan gazdan zehirlendi ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Çilesiz’de oturan 26 yaşındaki E.S. adlı kadın
ailevi sebeplerle tartıştığı 36 yaşındaki eşi H.S. tarafından dövüldüğünü öne sürdü. İfadesi alınan H.S. serbest bırakıldı.

• K.Mustafapaşa Mahallesi Gebeş Sokakta park halinde olan G.D.’ye ait 44 DP 499 plakalı minibüsün ön camını kıran hırsızlar torpido gözündeki evrak çantasını çaldılar.

• Çilesiz’de oturan 35 yaşındaki G.D. adlı kadın, 3 aydır ayrı yaşadığı eşi 37 yaşındaki Y.D. ile aralarında çıkan tartışma sonucu dövüldüğünü öne sürdü. Y.D. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Sıtmapınarı’ndaki araç alt geçidinin Necatibey İlköğretim Okulu çıkışında sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç 32 yaşındaki H.T.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı. 17.30 sıralarındaki kazada yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, polis araştırmaya başladı.

• Askeri Lojmanlar kavşağında H.K. yönetimindeki 16 CLM 44 plakalı oto ile giderken,karşıdan karşıya geçmek için yola çıkan 82 yaşındaki C.S.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı. 21.00 sıralarındaki kazada yaralanan şahıs TÖTM’ye kaldırıldı.

• Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 34 yaşındaki S.M. adlı kadın, içerisinde 50 YTL para ile kimliklerinin bulunduğu çantasının çalındığını bildirdi.

• Yeşilyurt Mullakasım Mahallesi’nde 20 yaşlarındaki S.K. adlı şahsın, 21.00 sıralarında dere kenarında arkadaşlarıyla alkol alırken, moralinin bozuk olması yüzünden kendi çakısıyla sol kolunu keserek yaralandığı, ilçe devlet hastanesinde tedavi edildiği bildirildi.

• Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan İ.G. yönetimindeki 23 FK 330 plakalı kamyonun sağ arka lastiklerinden duman çıktığını farkeden sürücü, Yazıhan civarında aracı durdurdu ve yangın söndürme tüpü ile lastiklerdeki yangını söndürmek istedi. Yanmakta olan lastiğin patlaması sonucu İ.G.’nin çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi.

• Doğanşehir Eskiköy’de F.Ş. adlı kadına ait evin camlarının kırılarak eşyalarının tahrip edildiği jandarmaya bildirildi. F.Ş.’nin Gaziantep’teki kızını ziyarete gittiği, 1 aydın evde bulunmadığı, eve giren şahısların masa, ütü, televizyonu tahrip ettikleri, bu kişilerin kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

• Yeşilyurt Yakınca Kasabası Onbinkonutlar Mevkii’nde bulunan Onbinkonutlar Camii’nin sehpa üzerinde bulunan ses cihazı ve mikrofon cihazının çalındığı bildirildi. Olayın bayramın 1. günü öğleden sonra meydana geldiği belirtilirken, jandarma araştırmaya başladı.

• Darende Şuğul Köyü’nde H.M.Ş.’ye ait evin ahırında elektrik kontağından çıkan yangında, ahırdaki 2 büyükbaş hayvanın dumandan zehirlenerek telef oldukları bildirildi.

• Kuluncak İlçesi Göğebakan Köyü Akpınar mevkiinde jandarma tarafından yapılan denetimde, H.A.G. adlı şahıs avlanırken yakalandı. Yanında gerekli belgeleri olmayan şahıs, avladığı 4 adet kınalı keklikle birlikte yakalandı.

• Darende Hisarkale yolunda Y.A. adlı şahıs, jandarma devriyesi tarafından ruhsatsız av tüfeğiyle yakalandı.

• Arapgir’den Malatya yönüne gitmekte olan M.A. yönetimindeki 44 FU 350 plakalı araç jandarma tarafından durdurularak arandı. Araçtaki valizde faturasız ve sevk irsaliyesiz 150 adet saat, 7 adet çakmak, ayrıca araçtaki A.A. adlı şahsa ait 269 adet muhtelif televizyon kumandası ele geçirildi. Toplam değeri 4 bin 200 YTL olan mallara el konuldu, şahıslar hakkında yasal işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız