SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Polise başvuran 26 yaşındaki M.T., 25 yaşındaki M.O. ve 20 yaşındaki Y.D. adlı şahıslar, çalıştıkları firmaya ait yolcu otobüsü ile giderken İnönü Stadı civarında önlerini kesen bir minibüsten inen şahısların ellerindeki sopalarla araçlarına ve kendilerine vurarak kaçtıklarını bildirdiler. Olaydan bir süre sonra yakalanan 26 yaşındaki A.T.D. adlı şahıs, ifadesi alındıktan sonra savcı talimatıyla serbest bırakılırken, soruşturma sürüyor.

• Fuzuli Caddesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 15 yaşındaki T.D., babaannesinin evine giderken, sigarasının olup olmadığını sorarak önüne çıkan üç şahısla tartıştıklarını, şahıslardan birinin satırla eline vurduğunu, diğerinin ise çakıyla bacağından yaraladığını bildirdi. Polis, 3 saldırganın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Tandoğan Mahallesi’nde 49 yaşındaki K.D. adlı şahsın evinin bitişiğindeki kömürlükte bulunan 44 KN 570 plakalı motosikleti çalındı.

• Çevreyolu Orduzu Yol ayrımında H.Ç.’nin yönetimindeki 44 FK 554 plakalı oto ile giderken, karşıdan kontrolsuz bir şekilde gelen plakasını alamadığı bir araca çarpmamak için direksiyonu kırınca kaldırıma çarptığını ve aracının hasar gördüğü bildirildi.

• Yeni Cami tuvaletinde meydana gelen yankesicilik olayı ile ilgili ifade veren 71 yaşındaki Y.O., tuvalette iken yüzünü görmediği bir şahsın arkasından seslenerek ceketinin batmış olduğunu söylediğini, bunun üzerine ceketini çıkarıp temizlediğini, daha sonra ise cebindeki içerisinde 50 YTL para, 2 banka kartı, 3 ayrı kuruma ait kimlik ile fotoğrafların bulunduğu cüzdanının çalınmış olduğunu farkettiğini bildirdi.

• Dabakhane Mahallesi 1. Sokakta 31 yaşındaki M.Ş.T.’ye ait işyerinin 9 adet camının gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce kırıldığı bildirildi.

• Selçuklu Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki F.A. adlı genç kız ile 60 yaşındaki H.A. adlı kadın, gece sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

• Hidayet Mahallesi Melektepe Mahallesi’nde, gece sobadan sızan gazdan zehirlenen 35 yaşındaki A.S. ve 27 yaşındaki G.K. adlı kadınlar hastanede tedavi altına alındılar.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki C.G.’nin ilaç içerek intihara kalkıştığı öne sürülürken, C.G. kullandığı ilaçtan zehirlendiğini söyledi.

• Akıncı Lisesi önünde öğle saatlerindeki olayla ilgili ifade veren 53 yaşındaki N.N., oğlu 18 yaşındaki B.N.’yi okuldan almaya gittiğinde, oğlu ile daha önceden aralarında husumet bulunan 16 yaşındaki E.Ö.K. ile kavga ederken gördüğünü, kavgayı ayırırken kendisinin adının da olaya karıştırıldığını öne sürdü.

• Milli Egemenlik Caddesi İpekçi Sokakta oturan 8 yaşındaki O.K. ile 54 yaşındaki E.D. ve 33 yaşındaki S.K. adlı kadın, sobadan çıkan dumandan zehirlenerek hastanelik oldular.

• Paşaköşkü Mahallesi’ndeki evlerinden gözünden yaralı olarak Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 23 yaşındaki G.K. adlı bayan, ifadesinde teyzesinin 3 yaşındaki çocuğunun fırlattığı tornavidanın gözüne isabet etmesi sonucu yaralandığını söyledi.

• Halep Caddesi’nde Y.F. yönetimindeki 44 FP 901 plakalı oto ile giderken, sol arka tekeri yola çıkan 19 yaşındaki M.B.’nin ayağının üzerinden geçerek yaraladı. M.B.’nin sol ayak bileğinde kırık olduğu saptandı.

• Özalper Mahallesi’nde 44 yaşındaki H.D. adlı kadına ait eve öğle saatlerinde oturma odası penceresini zorlayarak giren hırsızlarca 3 YTL para ile 1 adet kumbara çalındı.

• Polise başvuran 40 yaşındaki O.A. adlı şahıs ile 45 yaşındaki A.A. adlı kadın, gece yarısı 25 yaşındaki S.A.’ya ait işyerinde yedikleri ton balıklı pizzadan zehirlendiklerini öne sürerken, S.A. suçlamayı kabul etmedi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 76 yaşındaki K.D. adlı şahıs, savcılığa başvurarak, oğlu 38 yaşındaki A.D.’nin zorla kendilerinden para aldığını, vermediği zaman da kendisini ve eşini tehdit ettiğini, son olarak eşinin ve kızının çantasındaki bilezikleri aldığını öne sürdü. A.D. ise babasının suçlamalarını kabul etmedi.

• Polise başvuran 36 yaşındaki S.G. adlı kadın, Karakavak’taki bir alışveriş merkezinde alışveriş yaptığını, sonra servis aracıyla şehre geldiğinde, bir süre sonra çantasını kontrol ettiğinde cep telefonunun olmadığını gördüğünü, aracın çok kalabalık olması nedeniyle herhangi bir eşgal veremeyeceğini söyledi.

• Darende’de İlhan Darendelioğlu Caddesi’nde O.Ö. yönetimindeki 06 YCM 11 plakalı otoyla giderken aniden önüne çıkan 9 yaşındaki B.Y.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• İstanbul’da oturan 56 yaşındaki T.Ç. adlı şahıs, burada savcılığa yaptığı başvuruda 20 yaşındaki kızı E.Ç.’nin eve gelmediğini, kızını daha önceden istemeye gelen 30 yaşındaki C.Z. adlı şahsın kaçırmış ve Malatya’ya götürmüş olabileceğini bildirdi. Soruşturma sürerken, 155’e yapılan ihbarda, E.Ç.’nin 34 plakalı bir araçta olduğu bildirildi ve araç yakalandı. Araçta bulunan C.Z. adlı şahıs ile E.Ç.’nin ifadesi alınırken, E.Ç. kendisini zorla kaçıran C.Z.’den şikayetçi olduğunu söyledi, ancak C.Z. ise kızın kendi rızası ile geldiği iddiasında bulundu. İfadesi alınan zanlı serbest bırakıldı.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki E.M. adlı kız, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. E.M. ifadesinde, ailesinden 3 aydır ayrı yaşaması nedeniyle intihara kalkıştığını söyledi.

• Fatih Lisesi’nde tartışma olduğu öğrencilerden 16 yaşındaki M.K.’nın üzerinde 1 adet dolu mermi çıktığı yolunda bilgi alan polis, okula giderek mermiye el koydu, M.K.’nın ifadesine başvurdu. Bu şahıs mermiyi 16 yaşındaki A.K.’den aldığını öne sürdü. İki öğrenci hakkında soruşturma sürüyor.

• Hamidiye Mahallesi’nde 52 yaşındaki M.H.T.’ye ait işyerine hırsızlık amacıyla girilmek istendiği, kapı camının kırıldığı, ancak herhangi birşey çalınmadığı öğrenildi.

• Belediye arkasındaki Emekliler Parkı civarında 17.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 20 yaşındaki E.Ö., teyzesi 44 yaşındaki E.T. ile parkın önünden geçerken, yanlarına gelen diğer teyzesinin oğlu ile konuştuklarını, bu sırada tanımadığı 5-6 kişinin geldiğini ve teyzesinin oğlunu dövdüklerini, teyzesinin araya girmesi üzerine de kendilerine hakarette bulunup kaçtıklarını, şahıslardan birinin elinde bıçak olduğunu, dövülen teyze oğlunun ise “kimseyle uğraşamam” diye yanlarından ayrıldığını polise anlattı. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 27 yaşındaki N.Y. adlı bayan, ablası olan 28 yaşındaki S.D. ile 13.00 sıralarında Sivas Caddesi’nde yürürlerken, karşıdan gelen şahıslardan birinin “Beni tanıdın mı?” diye sorduğunu, tanımadığını söylediğinde ise yanındaki diğer şahısla birlikte kendilerini dövdüğünü bildirdi, şikayetçi oldu. Polis araştırmayı sürdürürken 27 yaşındaki H.B. adlı şahıs, polis merkezine gelerek, olayı kendisinin yaptığını, yanında kimsenin olmadığını öne sürdü. Soruşturma sürüyor.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki D.A. adlı kız, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı D.A. ifadesinde daha önceden psikolojik tedavi gördüğünü, canının sıkılması nedeniyle fazla miktarda hap içtiğini söyledi.

• Vakıfbank merkez şubesi önünde 20.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 21 yaşındaki T.K. adlı bayan, bankanın önünden yolun karşı tarafına geçmek isterken, omuzuna takılı çantanın yan cebine elini sokan 25 yaşlarındaki bir şahsın, kendisinin durumu farkettiğini görünce koşarak kaçtığını, çantasından çalınan birşey olmadığını söyledi. Polis, yankesiciyi belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Kaynarca Mahallesi’nde 52 yaşındaki M.A.’ya ait eve girerek bakır kazan ve tepsi çalan Diyarbakır doğumlu 14 yaşlarındaki C.D. ve T.E., polis tarafından yakalandılar. Polis küçük yaşlı zanlıları ailelerine teslim etti.

• Adliye’deki kavgayla ilgili ifade veren 30 yaşındaki E.D. adlı kadın, bir davadan dolayı adliyede iken kendisine hakarette bulunan ve tehdit eden görümcesi A.Y. ile yanında bulunan R.Y.’nin kendisini dövüp kaçtıklarını öne sürdü.

• Hidayet Mahallesi’nde 75 yaşlarındaki E.G. adlı kadına ait evden deterjan, elbise ve anahtar takımları çalındı.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde 18.30 sıralarında alkollü bir şahsın çevreyi rahatsız ettiği yolundaki ihbar üzerine giden polislere, 19 yaşındaki V.P. adlı şahsın karşı koyduğu, alkollü olan bu şahısla ilgili işlem yapılırken 22 yaşındaki Y.A.’nın bu kez polislere engel olmaya çalıştığı, iki şahsın da gözaltına alındığı bildirildi.

• Melekbaba Mahallesi’nde 30 yaşlarındaki C.Y.’nin park ettiği aracındaki teyp ile 1 adet cep telefonu çalındı.

• Bentbaşı Mahallesi’nde park halinde olan 41 yaşındaki N.D. adlıbayana ait otodan 1 adet CD çaların çalındığı bildirildi.

• Çukurdere Mahallesi’nde 52 yaşındaki İ.K.’ya ait evde çalışır durumda bırakılan çamaşır makinesinde meydana gelen patlamayla ilgili ifadesi alınan ev sahibi, makineyi çalışır durumda bırakıp kızını tedavi ettirmek için eşiyle hastaneye gittiklerini, daha sonra gelen telefondan evinde patlama olduğunu öğrendiğini, eve geldiğinde banyoda bulunan çamaşır makinesinin kablosunun yanması nedeniyle kilerde bulunan şeker ve kükürtten dolayı patlamanın olduğunu söyledi.

• Şeyhbayram Mahallesi’ndeki Şeyhbayram Camii’nin avlusundaki muslukların sökülerek çalındığı, polisin araştırmaya başladığı bildirildi.

• Arapgir ilçesi Malatya Caddesi’nde 24 yaşındaki B.G. yönetimindeki motosiklet ile 29 yaşındaki M.Y. yönetimindeki motosiklet çarpıştı, sürücüler yaralandı.

• Zafer Mahallesi N.Fazıl Caddesi’nde 23.30 sıralarında 45 yaşındaki M.G.’ye silahla bir el ateş edildiği belirtilirken, olayda yara almayan M.G.’nin, kendisine ateş edeni tanımadığını, olaydan dolayı aralarında anlaşmazlık bulunan akrabası H.T.’den şüphelendiğini söylediği bildirildi. Polis H.T.’yi arıyor.

• Polise başvuran 26 yaşındaki S.T. adlı bayan, bir akrabasının düğününe gittiğini, bir süre sonra kol çantasına koyduğu cep telefonunun yerinde olmadığını farkettiğini, telefon numarasını aradığında önce çaldığını, sonra meşgule düştüğünü, daha sonra aradığında ise ulaşamadığını bildirdi ve telefonunu çalanın bulunması için şikayetçi oldu.

• Çöşnük’te oturan 35 yaşındaki S.A. adlı kadın, annesi 77 yaşındaki Z.A. ile birlikte oturduklarını, 42 yaşındaki ablası K.A.’nın kendisini dövüp annesine saldırdığını öne sürdü. Soruşturma sürüyor.

• Sancaktar Mahallesi’nde park halinde olan İ.I.’ya ait 44 KV 195 plakalı otodan 1 adet yedek lastik ile 1 adet dikiz aynası çalındı.

• Başharık Mahallesi’nde 20 yaşlarındaki A.K., daha önceden tartıştığı 19 yaşındaki Ö.Ö. ve 18 yaşındaki E.A. tarafından dövüldüğünü bildirdi. Yakalanan Varto ve Yüksekova doğumlu iki zanlı ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• Zafer Mahallesi Dr. Hikmet Fırat Sokağında 49 yaşındaki A.K.’ye ait eve 16.00- 20.30 saatleri arasında, arka tarafa bakan balkonuna merdiven dayayarak giren hırsızlarca 1 altın yüzük, 1 altın bilezik, 1 altın kaplama kolye ucu, 2 altın kaplama küpe, 1 altın küpe, 1 inci taşlı kolye, 1 inci taşlı bilezik, 1 CD çalar, 450 ABD doları, 250 YTL ile 400 Euro çalındı.

• Saat 12.30 sıralarında Yeşiltepe Fatih Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde motosikletli iki şahsın öğrencileri rahatsız ettiği ihbarı üzerine giden polis ekibi, 23 KA 924 plakalı motosikleti yakaladı. Polise adının R.D. olduğunu söyleyen 20 yaşındaki şahsın gerçek adının A.Ş. olduğu belirlenirken, “Kimliği Hakkında Yalan Beyanda Bulunmak”la suçlanan zanlı, sürücü belgesi olmadığı için yalan söylediğini öne sürdü.

• Adliye binası önünde 35 yaşındaki M.B. adlı şahıs ile 28 yaşındaki Ü.B. arasında bulunan boşanma davası ile ilgili olarak taraflar arasında kavga çıktığı, M.B.’nin karısı ve kayınpederi M.G. ile birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Polise başvuran 38 yaşındaki M.A. adlı kadın, eşi aynı yaştaki M.A. ile iki aydır ayrı yaşadığını, çocuklarının eşinin yanında kaldığını, çocuklarını görmek için okula gittiğinde 13 yaşındaki kızı S.A.’nın, babasının kendisini dövdüğünü, babasının yanına dönmek istemediğini söylediğini bildirdi. Yakalanan M.A. ise suçlamayı kabul etmedi.

• Abdulgaffar Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi’nde 31 yaşındaki A.T. adlı kadına ait eve giren hırsızlarca 4 adet altın bilezik çalındı.

• Şifa Mahallesi Topalhafız Sokakta İ.Ö. yönetimindeki 44 KK 014 plakalı otoyla giderken, aniden yola çıkan 57 yaşındaki F.D.’nin sol ayağının üzerinden geçerek yaralanmasına neden oldu.

• Koyunoğlu Mahallesi Muhtarlık Sokakta oturan 26 yaşındaki T.G., polise başvurarak, 19.45 sıralarında evine gittiğini ve kapıyı açamadığını, durumdan şüphelenerek evinin arka tarafını kontrol ettiğinde bahçe duvarından iki şahsın atladığını gördüğünü, yaptığı kovalamaca sırasında şahıslardan birini korkutmak için bıçakla bacağından yaraladığını, ancak diğer şahsın kendisine silah çekmesi sonucu korkarak kovalamacayı bıraktığını bildirdi ve hırsızların bulunmasını istedi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• FEDAŞ Elektrik Şirketi avukatı S.Ö. savcılığa başvurarak, Niyazi Mahallesi’nde 34 yaşındaki İ.A. ve 41 yaşındaki Y.K.’nın kaçak elektrik kullanıp kurumu zarara uğrattıklarını, bunu birden fazla yaparak alışkanlık haline getirdiklerini öne sürerken, Y.K. ifadesinde olayı İ.A.’nın kendisine yeni söylediğini belirterek, daha önce haberi olması durumunda böyle bir olaya izin vermeyeceğini söyledi.

• Çukurdere Mahallesinde B.G. yönetimindeki 44 M 0185 plakalı minibüs ile A.S.Ö. yönetimindeki 44 DD 319 plakalı motosiklet çarpıştı. 05.30 sıralarındaki kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Şifa Mahallesi’nde oturan 20 yaşlarındaki N.S. adlı bayan, ailevi nedenlerle bunalıma girdi ve 30 adet hap yutarak intihara kalkıştı.

• Battalgazi ilçesi Dolamantepe Mahallesi’ndeki çimento paketleme tesisinde 37 yaşındaki V.D., kolunu paketleme helezonuna kaptırarak ağır yaralandı.

• Hekimhan- Malatya yolu 6. kilometrede 37 yaşındaki M.A. yönetimindeki 34 TU 3619 plakalı TIR ve TIR’a bağlı 34 UA 5206 plakalı römork ile 60 yaşındaki K.K. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan 62 yaşındaki M.E.A. ağır yaralandılar ve Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldılar.

• Kale ilçesi Dedeköy Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki H.P., polise başvurarak, Simental cinsi süt ineğinin zehirlendiğini, olayla ilgili olarak aralarında husumet bulunan ağabeyi M.P.’den şüphelendiğini söyledi. İfadesi alınan M.P. serbest bırakıldı.

• Pütürge ilçesi Hükümet Caddesi’nde 47 yaşındaki Ş.G. ile 37 yaşındaki S.A. birbirlerine hakaret ettiler. İki şahıs polis merkezine götürüldükten sonra polis merkezine gelen 32 yaşındaki Y.G. adlı şahsın da taşkın hareketlerde bulunarak S.A.’yı tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 32 yaşındaki M.Y.T.’ye ait tatlıcı dükkanına kapısını zorla açarak giren hırsızlarca 1 adet kaşe ile 1 mühürün çalındığı bildirildi.

• Hastane Caddesi’nde 34 yaşındaki Z.K.’ya ait marketin önündeki manav reyonundan 03.00 sıralarında sebze ve meyveyi izinsiz olarak alan 35 yaşındaki H.Ö. adlı şahıs, polis ekibi tarafından yakalandı. İşyeri sahibi şikayetçi olmazken, H.Ö. ifadesinde alkollü olduğunu, ne yaptığını bilmediğini ve pişman olduğunu söyledi.

• Zafer Mahallesi Sağlık Caddesi’nde 35 yaşındaki M.E.’ye ait eve giren hırsızlarca banyo kazanının çalındığı bildirildi.

• Cengiz Topel İlköğretim Okulu karşısında açıktan M.A. adlı öğrenciye sigara sattığı gerekçesiyle 27 yaşındaki M.G. yakalandı ve hakkında “Sağlık İçin Tehlikeli Madde Temini” suçlamasıyla işlem yapıldı.

• Beydağı Mahallesi İskan Evleri’nde oturan 51 yaşındaki M.B. polise başvurarak, 18 yaşındaki oğlu M.B.’nin Adana’ya gideceğini söyleyip evden ayrıldığını, oğlundan haber alamadıklarını, Adana’da da bir yakınlarının olmadığını, oğlunun bulunmasını istediğini bildirdi.

• Zafer Mahallesi Necip Fazıl Caddesi’nde 67 yaşındaki M.İ.T.’e ait eve, hırsızlık amacıyla kapısı zorla açılmak suretiyle girildiği, ancak herhangi birşey çalınmadığı belirlendi.

• Dabakhane Mahallesi Tellal Pazarı’nda gece yarısından sonra 46 yaşındaki M.A.’ya ait av malzemeleri bayiinin önünde yakılan ateş, işyerine ait kepenk boyalarını tutuşturdu ve ısıdan dolayı işyerinin vitrin camları kırıldı. Polis, ateş yakanları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 23 yaşındaki E.M.N. yönetimindeki 44 KH 965 plakalı motosiklet ile 37 yaşındaki N.K. yönetimindeki 44 LC 846 plakalı oto çarhıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Çevreyolu’ndaki bir işyerinde çalışan 30 yaşındaki R.K. ile 37 yaşındaki O.Y. adlı personel yedikleri yemekten zehirlendiler. İki personel, hastaneye kaldırılırken, aşçı 37 yaşındaki O.Y. adlı bayanın ifadesi alındı.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde 62 yaşındaki H.D.’ye ait park halindeki 44 DK 317 plakalı otonun camını kıran hırsızlarca CD çalarlı teybi çalındı.

• Tevfik- Memnune Gültekin İlköğretim Okulu bahçesinde 18 yaşındaki Ü.A. adlı genç bıçakla yaralandı. Ü.A. ifadesinde, okulun bahçesinde oynarken kendisinden futbol topunu isteyen 18-19 yaşındaki iki şahısla tartıştıklarını, şahıslardan birinin kendisini bıçakla omuzundan yaraladığını, sonra kaçtıklarını anlattı. Polis iki şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• TCDD Gar’da meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 34 yaşındaki A.Y., tren garında temizlik işçisi olarak çalıştığını, rayları temizlediği sırada makine ile bulunduğu yere yaklaşan B.Ç.’ye yavaşlaması için el işareti yaptığını, ancak bu şahsın işareti yanlış anlayıp, kendisini dövdüğünü söyledi. Polis B.Ç.’yi arıyor.

• Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran 37 yaşındaki S.D., Koyunoğlu Mahallesi’nde oturduğunu, kendi adına düzenlenmiş kredi kartıyla bir başka şahsın 770 YTL’lik alışveriş yaptığını öğrendiğini belirterek şikayetçi oldu. Polis araştırmayı sürdürürken, posta yoluyla şahsın adresine gönderilen kredi kartının, aynı apartmanda oturan 23 yaşındaki Ç.Y. tarafından alındığını ve kullanıldığını saptadı. Yakalanan Ç.Y.’nin suçlamayı kabul ettiği ve “Dolandırıcılık” suçundan çıkarıldığı adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

• Paşaköşkü Mahallesi 1. Sokakta devriye gezen polis ekibi 23.30 sıralarında elinde tabanca ile yürüyen 49 yaşındaki V.K. adlı şahsı yakaladı. 332 promil alkollü olduğu saptanan şahsın elindeki tabancanın kuru sıkı olduğu belirtilirken, şahıs hakkında yasal işleme başlandı.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde oturan 22 yaşındaki Y.P. adlı kadın, savcılığa başvurarak, aileve nedenlerle 28 yaşındaki eşi Ş.P. tarafından sürekli dövüldüğünü, tehdit edildiğini öne sürdü. Yakalanan Ş.P. suçlamayı kabul etmedi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki M.P.’nin fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı öne sürülürken M.P. hastalığı nedeniyle ilaç aldığını, intihar etme amacında olmadığını söyledi.

• Turgut Özal Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki D.K. adlı kadın, polise başvurarak aralarındaki tartışma sonucu askeri personel olan eşi T.K. tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

• Aralarında husumet bulunan 27 yaşındaki İ.K. ile 26 yaşındaki S.E. adlı şahısların İnönü Caddesi üzerinde karşılaştıkları ve birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Koyunoğlu Mahallesi Okul Sokakta 34 yaşındaki A.K.’ye ait eve gece giren hırsızlarca 1 çeyrek altın, 15 YTL para, ev sahibine ait 1 adet Beratta marka beylik tabancası ile 10 mermi çalındı.

• Gündüzbey Kasabası’ndaki internet kafe önünde A.L. ile S.G. arasında masa paylaşımı yüzünden kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Merkez Tokluca Köyü’nde İ.Ş.’nin ahırından 1 adet büyükbaş hayvanın çalındığı bildirildi. Jandarma araştırmayı sürdürürken, olayda kullanıldığı değerlendirilen 44..342 plakalı araç Pütürge- Tepehan yol ayrımında arazide boş olarak bulundu. Çevreyi araştıran jandarma, yakındaki bir ağaçta da çalınan hayvanı bağlı olarak buldu ve sahibine teslim etti. Olayla ilgili E.P. yakalandı.

• Şahnahan Kendirli mevkiinde Malatya’dan Sivas yönüne gitmekte olan Ş.D. yönetimindeki 44..971 plakalı araca E.U. yönetimindeki 44..900 plakalı aracın çarptığı, araçların hasar gördüğü bildirildi.

• Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan Ö.S. yönetimindeki 34..8016 plakalı araç Y.Ulupınar Köyü civarında aşırı hız ve kaygan yol nedeniyle bariyerlere çarparak hasar gördü.

• Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan M.Ş. yönetimindeki 80..175 plakalı araç Erkenek Beldesi Çambıbel mevkiinde kayarak karşı yönden gelen M.Y. yönetimindeki 46..455 plakalı araçla çarpıştı. 80 plakalı araçta bulunan H.Ş. ile A.Ş. yaralandılar.

• Adıyaman’dan Malatya’ya gelmekte olan A.A. yönetimindeki 44..334 plakalı otobüs, Malatya’ya 28 km. mesafede sürücünün dikkatsizliği sonucu yol kenarındaki trafik levhasına çarptı ve hasar gördü.

• Battalgazi Toygar Köyü’nde Ş.Z. adlı şahıs, ailevi geçimsizlik yüzünden gelini E.A.’yı dövdü. Jandarma, E.A.’nın reşit olmamasına rağmen imam nikahıyla evlendirildiğini belirledi ve babası M.A. hakkında yasal işlem başlattı.

• Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Kız Yetiştirme Yurdu’nda barındırılan B.B.’nin, 20.00 sıralarında Kayseri’de bulunan annesinin yanına gitmek için, yurt binasının 1. kat penceresinden atlayıp kaçmak isterken, 2 metreden düşüp yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Hasançelebi Kasabası’nda A.T. adlı şahsın aldığı alkolun tesiriyle çevreyi rahatsız ettiği ve T.T.’ye ait evin camını taş atarak kırdığı gerekçesiyle yakalandı.

• Nato Petrol Boru Hattı’ndan sızıntı olduğunun 15 gün önce Petrolofisi Askeri Nato Tesisleri Bölge Müdürlüğü tarafından farkedildiği, sızıntının meydana geldiği noktanın saptanması amacıyla yapılan kontroller sırasında, merkez Suluköy Çatallar mevkiinde H.Ö.’ye ait tarladan geçen boru hattına yakıt hırsızlığı için kelepçe takıldığının saptandığı, olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız