SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Cengiz Topel İlköğretim Okulu bahçesinde öğrencilere rahatsızlık veren şahıslar olduğu ihbarı üzerine giden polis, 16 yaşındaki A.K. adlı şahsı gözaltına aldı. 14 yaşındaki H.D. ve 13 yaşındaki B.G. adlı kız öğrenciler, bu kişinin kendilerini taciz ettiği iddiasında bulunurken, adliyeye verilen zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

• Polise başvuran 45 yaşındaki S.T. adlı şahıs, Cezmi Kartay’daki bir birahanede birlikte alkol aldığı 39 yaşındaki K.B. adlı şahsın, masanın üzerindeki kendisine ait oto anahtarı ile cep telefonunu habersiz alıp gittiğini öne sürdü. Şahıs bir gün sonra yakalanırken, S.T. şikayetinden vazgeçti.

• Atatürk Caddesi 1. arada 22 yaşındaki M.Ş.T. adlı şahsa ait lokantanın camlarının gece yarısı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldığı bildirildi.

• Cengiz Topel Caddesi üzerinde M.K. yönetimindeki 44 KL 970 plakalı otoyla giderken, aniden yola çıkan 84 yaşındaki O.A.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Asayiş Şube Müdürlüğü’ne başvuran 30 yaşındaki M.T., şehriçi minibüs duraklarında bulunduğu bir sırada, 28 yaşındaki C.Y. adlı şahsın yanına gelip tehdit yoluyla para istediğini, şahsın alkollü ve “psikopat halinin bulunması” nedeniyle korktuğu için 10 YTL verdiğini ve ardından şikayete geldiğini söyledi. Yakalanan zanlı suçlamayı kabul etmedi ve serbest bırakıldı.

• Fırat Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 21 yaşındaki H.D. adlı kadın, evinde yalnız iken görümceleri olan R.G. ve M.D.’nin eve gelip kendisini dövdüklerini, eşyalarına zarar verdikten sonra kaçtıklarını öne sürdü. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

• Polise başvuran 35 yaşındaki A.B. adlı kadın, 39 yaşındaki eşi K.B.’nin ayrıldığı evlerine dönmediğini, hayatından endişe ettiğini, eşinin kaybolmasından dolayı aralarında husumet bulunan 45 yaşındaki S.T. adlı şahıstan şüphelendiğini söylerken, bu kişi suçlamayı kabul etmedi. Kayıp koca aranıyor.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki Ç.G. adlı kadın, sinirsel rahatsızlığı ve bunalım sonucu fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’ndeki olayda ailevi nedenlerle çıkan tartışma sonucu 47 yaşındaki S.A. adlı kaynananın, duvarda asılı olan camlı çerçeveyi 39 yaşındaki damadı A.Ö.’nün kafasına vurarak yaralanmasına yol açtığı, yaralının tedavi edildiği, kaynananın ise ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

• Aşağıbağlar Mahallesi’nde oturan 81 yaşındaki M.B. adlı kadın, daha önce müteahhitlik yapan ve iki yıl önce iflas ettiğinden dolayı evden ayrılarak giden oğlu M.B.’ye para verdiğini öne süren 45 yaşındaki S.Ö. adlı şahsın, iki yıldır aralıklarla evine geldiğini, küfürlü konuşarak kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etti. S.Ö. ise suçlamayı kabul etmedi ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Zaviye Mahallesi’nde 22.30 sıralarındaki tartışma sonucu 25 yaşındaki G.Ç. adlı şahsın kalça ve baldırından bıçakla yaralandığı, olayla ilgili 23 yaşındaki M.İ. adlı şahsın yakalandığı, ifadesi alındıktan sonra savcı talimatıyla salıverildiği bildirildi.

• Polise başvuran 59 yaşındaki K.S. adlı şahıs, Adıyaman’daki bir sınava girmek için izin isteyen 15 yaşındaki kızı R.S.’ye izin verdiğini, daha sonra kızının 26 yaşındaki F.Y. adlı şahısla birlikte İstanbul’a gideceklerini öğrendiğini, bu nedenle MAŞTİ terminalinde olduklarını bildirdi. Polis, R.S. ile F.Y.’yi otobüs içerisinde yakaladı. R.S. polise verdiği ifadede asker olan ağabeyini görmek için İstanbul’a gitmek istediğini, erkek arkadaşı ile kaçma niyetinin olmadığını öne sürdü.

• B.Mustafapaşa Mahallesi Barutçu Sokağında 41 yaşındaki L.Ö.’ye ait inşaattan 4 bin YTL değerinde elektrik kablosu çalındı.

• Polise başvuran 25 yaşlarındaki S.D. adlı şahıs, Halep Caddesi’nde R.K. ve Ç.F. adlı şahısların, silah zoruyla kendisine boş senet imzalattıklarını öne sürdü. 17.00 sıralarında meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili suçlanan şahısların açık kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışılıyor.

• Fatih Lisesi önünde öğle saatlerinde dövülerek yaralanan 17 yaşındaki H.S. Acil serviste tedavi altına alındı. Öğrenci, aynı yaşlardaki G.A. ile yanında bulunan kişilerin hiçbir şey söylemeden kendisini dövdüklerini öne sürdü. Polis G.A. ile K.Y. adlı gençleri yakaladı ve gençler serbest bırakıldı.

• Çevreyolu Taştepe Kavşağı’nda 34 yaşındaki M.K.
yönetimindeki oto ile giderken 65 yaşındaki N.A. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Sivas Caddesi’nde 42 yaşındaki C.K.’ya ait inşaatın önünden geçerken üzerine kalas düşmesi sonucu yaralanan 19 yaşındaki S.D. adlı genç kız, hastaneye kaldırıldı.

• Akpınar Ayakkabıcılar Çarşısı’nda 11.00 sıralarında 36 yaşındaki M.T.B.’ye ait işyerinin camını kırarak para çalmaya kalkışan 14 yaşındaki S.A., işyeri sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildi ve adliyece serbest bırakıldı.

• İzzetiye Mahallesi Antepli Sokaktaki bir kurs merkezinde çantalarını masanın üzerine bırakarak teneffüse çıkan 18 yaşındaki S.K., 19 yaşındaki E.Ç. ve aynı yaştaki F.S. adlı kız öğrencilere ait olan, içerilerinde 57 YTL para, fotoğraflar, kimlikler ve E.Ç.’ye ait cep telefonunun bulunduğu çantalar çalındı.

• Tandoğan Mahallesi’ndeki Hacı İbrahim Işık İlköğretim Okulu’nun çiftli dış kapı camı gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.

• Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesi’ne başvuran 26 yaşındaki O.Ö.’nün pasaportunu kaybettiğini söylediği, görevlilerce yapılan incelemede, bu kişinin adresini farklı verdiğinin saptandığı, şahıs hakkında “Yetkili Makamlara Yalan Beyanda Bulunmak” suçlamasıyla işlem yapıldığı bildirildi.

• Melekbaba Mahallesi 4. Caddede 37 yaşındaki M.İ.’ye ait işyerinin kapısındaki asma kilidi kırarak giren hırsızlar 1 elektronik tartı, 1 televizyon, 350 YTL değerinde çeşitli marka sigara, çay, çikolata, cips, dondurma ve tavuk ile 60 YTL tutarında madeni para çaldılar.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 53 yaşındaki R.Y.’ye ait lokantanın sürgülü camını açarak giren hırsızlar 3 adet döner bıçağını çaldılar.

• Selçuklu Mahallesi Sancaktar Mezarlığı yanında 51 yaşındaki İ.B. yönetimindeki oto ile 24 yaşındaki A.B. yönetimindeki otolar çarpıştı. 06.30 sıralarındaki kazada A.B.’ye ait otoda bulunan 24 yaşındaki B.Y., 23 yaşındaki A.D., 25 yaşındaki C.K., 20 yaşındaki S.B. ve 19 yaşındaki S.S. adlı bayanlar ile araç sürücüleri yaralandılar.

• İnönü Mahallesi’nde 17 yaşındaki M.A. adlı kız öğrenci intihara kalkıştı. Fazla miktarda ilaç içen M.A., derslerinin kötü olması nedeniyle moralinin bozulduğunu bu nedenle intihara kalkıştığını söyledi.

• Aşağıbağlar Mahallesinde tartıştığı 25 yaşındaki karısı ile olayı yatıştırmak için araya giren 73 yaşındaki F.S. adlı kadını dövdüğü gerekçesiyle 28 yaşındaki S.Ö. adlı şahıs yakalandı.

• Koyunoğlu Mahallesi Okul 4. Sokakta 33 yaşındaki M.A.K.’ye ait eve giren hırsızlarca 1 adet bilgisayar kasası çalındı.

• Çukurdere Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki R.Ç. polise başvurarak, 19 yaşındaki kızı M.Ç.’nin evden ayrılıp geri dönmediğini, daha önceden kızını istemeye gelen A.A. adlı şahsın kızını kaçırmış olabileceğini öne sürdü ve şikayetçi oldu.

• Beydağı Devlet Hastanesi’nde temizlik şirketi işçisi olarak çalışan S.Ö.’nün, masanın üzerine koyduğu sehpaya çıkarak tavanı temizlerken, dengesini kaybederek düştüğü ve yaralandığı bildirildi.

• Tecde Şentepe Mahallesi’nde ailevi nedenlerle tartıştığı 26 yaşındaki eşi N.Y.’yi döven 28 yaşındaki Y.Y. adlı şahıs, eşinin şikayeti üzerine yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden Malatya’ya gönderilen faksta N.E. adlı şahsın, yanında bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ile Van’dan yola çıktıkları ve uyuşturucu madde taşıdıkları bildirilince, söz konusu araç Malatya girişi şehrgösteren mevkiinde durduruldu. N.E. ve yanında bulunan 30 yaşındaki O.K. adlı şahıs etkisiz hale getirilirken, araçta “ince arama” yapıldı ve motor kısmı hava filtresi bölmesinde, marka ve seri numarası belli olmayan 9 mm. Çaplı tabanca ile 7 mermi bulundu. Şahıslardan O.K. hakkında, ruhsatsız silahtan işlem yapıldığı, bu kişinin ifadesi alındıktan sonra salıverildiği öğrenildi.

• Akçadağ Doğu Mahallesi’nde 34 yaşındaki H.P. yönetimindeki oto ile 40 yaşındaki M.K. yönetimindeki otolar kavşakta çarpıştı. Kazada sürücüler ile M.K.’nın aracında bulunan 30 yaşındaki O.K. yaralandılar.

• Doğanşehir’de savcılığa başvuran 22 yaşındaki A.A. adlı bayan, kendisini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla 26 yaşındaki M.T.’den şikayetçi olurken, bu şahıs suçlamaları reddetti.

• Doğanşehir Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nun öğrencisi olan 12 yaşındaki M.S.’nin babası 41 yaşındaki Ş.S., oğluna aldığı doktor raporuyla birlikte polise başvurarak, oğluna tokat atarak kulak zarının yırtılmasına neden olan 33 yaşındaki öğretmen M.A.Y.’den şikayetçi oldu. M.A.Y.’nin ifadesinde, çocuğa kasten vurmadığını söylediği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Doğanşehir Yeni Mahalle’de ailevi nedenlerden dolayı 02.00 sıralarında cam kırıkları ile sol dirseğinden bileğine kadar olan bölümü keserek intihara kalkışan 25 yaşındaki G.Y. adlı kadın, İlçe Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

• Polise başvuran 25 yaşındaki S.K. adlı kadın, ailevi nedenlerle 28 yaşındaki eşi İ.K.’nın kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Yakalanan İ.K. adliyece serbest bırakıldı.

• Beydağı Polis Merkezi’ne gelen 55 yaşındaki H.A. adlı şahıs, alacak verecek yüzünden 37 yaşındaki T.E.’nin telefonla kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunurken yakalanan T.E. suçlamayı kabul etmedib

• Eski Şire Pazarı 2. Sokaktaki bir işyerinde 18 yaşlarındaki S.Y. adlı genç kız fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• Zafer Mahallesi 8. Sokak Hekimoğlu Apartmanında 32 yaşındaki H.C.’ye ait eve, kapısını sert bir cisimle açarak giren hırsızlar 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 fotoğraf makinesi, 2 altın set, 2 altın kolye, 6 adet altın kolye, 5 altın yüzük, 3 çeyrek altın, 1 yarım altın ve 4 bayan saati ile çeşitli gümüş takıları çaldılar. Polis hırsızlığın 08.00- 19.30 arasında gerçekleştirildiğini ve faillerin belirlenerek yakalanması için araştırmaların sürdüğünü açıkladı.

• Zafer Mahallesi 8. Sokak Bahar Apartmanı’nda 32 yaşındaki H.Y.D. adlı şahsa ait eve 14.00- 18.30 saatleri arasında giren hırsız ya da hırsızlarca 1 altın bilezik, 2 altın kolye, 2 altın zincir, 1 altın set, 1 altın yüzük, 1 incili kolye, 300 YTL ve 50 Euro para çalındı. Polis hırsızları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Taştepe Mahallesi’nde ekmek bıçağı ile kendi kendini yaralayan 18 yaşlarındaki A.S. adlı genç hastanede tedavi altına alındı.

• Taştepe Mahallesi 5. Sokakta 19 yaşındaki D.Y. adlı genç kız evinin balkonunda çamaşır asarken, demir korkulukları bulunmayan balkondan dengesini kaybederek düştü ve yaralandı.

• Çukurdere Mahallesi’nde oturan 50 yaşındaki H.Ş,, polise başvurarak kızı 18 yaşındaki R.Ş.’nin kayıp olduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Turgut Özal Mahallesi 1. Cadde Gül Sitesinde 43 yaşındaki M.Ş.’ye ait eve gündüz saatlerinde kapısını sert cisimle açarak giren hırsızlar 1 altın yüzük, 3 adet maşallah altını çaldılar.

• Turgut Özal Mahallesi 1. Cadde Gül Sitesi’nde 29 yaşındaki R.Y.’ye ait eve gündüz saatlerinde kapısını sert cisimle açarak giren hırsızlarca 2 altın ve 1 gümüş yüzük çalındı.

• Ataköy Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki A.Ç. adlı kadın, polise başvurarak 9 yaşındaki kızı B.Ç.’nin, saat 18.00 sıralarında apartman girişinde ve asansörde tanımadığı bir kişinin tacizine uğradığını bildirdi. Daha önce de benzer olayların olduğu bölgedeki son olayla ilgili araştırmalarını başlattı.

• Akçadağ Doğu Mahallesi’nde market işleten S.A. savcılığa başvurarak, işyerinden alışveriş yapan 42 yaşındaki A.M.’nin verdiği 20 YTL’nin sahte olduğunu fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. A.M. ise ifadesinde paranın sahte olduğunu bilmediğini, Malatya merkezdeki bir alışveriş sırasında para üstü olarak aldığını söyledi.

• Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi’nde 36 yaşındaki R.O.’ya ait 44 KD 032 plakalı motosikleti çaldıkları gerekçesiyle yakalanan 21 yaşındaki T.S. ve 18 yaşındaki R.E. adlı şahısların polis tarafından yakalandıkları, adliyece serbest bırakıldıkları bildirildi.

• Battalgazi ilçesi Turgut Özal Caddesi’nde 44 yaşındaki K.A. yönetimindeki belediye otobüsü aniden yola çıkan 6 yaşındaki Ö.H.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Yeşilyurt ilçesinin Mollakasım Mahallesi Gaziantep Caddesi üzerinde bulunan, gayrifaal durumdaki YİFAŞ Fabrikası’nda “süregelen” hırsızlıkların sonuncusu 21.45 sıralarında ihbar üzerine ortaya çıktı. Polise yapılan ihbar üzerine giden ekipler, 35 yaşındaki Ç.K. adlı şahsı çatı kaplama malzemeleri ile birlikte yakalarken, şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Yamaç Mahallesi’nde aralarında çıkan tartışma sonucu 38 yaşındaki T.Ö. ve 34 yaşındaki Y.G. adlı kadınların, 34 yaşındaki M.G. tarafından dövüldüğü, yakalanan zanlının ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

• Fuzuli Caddesi’nde İ.B. yönetimindeki 34 YL 4569 plakalı aracla giderken, ara sokaktan yola çıkan G.Ç. yönetimindeki 44 FD 075 plakalı otoya çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle G.Ç. yönetimindeki araç kaldırıma çıkarak, 47 yaşındaki M.A.’ya ait kumaş mağazasının camına çarparak kırılmasına yol açtı ve bu arada G.Ç. de yaralandı.

• Zafer Mahallesi’nde 27 yaşındaki F.K. adlı kadının, ailevi nedenlerle eşi 36 yaşındaki V.K. tarafından dövüldüğü öne sürülürken, V.K.’nın bir süre sonra polise teslim olduğu ve adliyece serbest bırakıldığı öğrenildi.

• Polise başvuran 41 yaşındaki N.B. adlı şahıs, 18 yaşındaki oğlu N.B.’nin Yıldıztepe Mahallesindeki evlerinden ayrıldığını ve geri dönmediğini belirterek, bulunmasını istedi.

• İl merkezindeki bir otelde 21 yaşındaki E.B. adlı şahsın ailevi nedenlerle öğle saatlerinde kendisini bıçakla göğsünden yaraladığı, daha sonra hastaneye giderek tedavisini yaptırdığı bildirildi.

• Devlet Hastanesi’nde 27 yaşındaki G.D. adlı kadının çantasındaki 100 YTL paranın yankesicilik yoluyla çalındığı öğrenildi.

• Yaklaşık 3 ay önce Hal binası önünde 3 tekerlekli el arabası çalınan R.K., polise başvurarak arabasını Tahtalı Cami civarında adını sonradan öğrendiği M.Y.’de gördüğünü bildirdi. R.K. ile polise gelen M.Y., el arabasını 31 yaşındaki B.C. adlı şahıstan 120 YTL’ye satın aldığını söyleyince, polis bu şahsı yakaladı. B.C. de ifadesinde el arabasını 22 yaşındaki Ö.T. adlı şahıstan 50 YTL karşılığında satın aldığını bildirdi. Arabayı çalan kişi olduğu bildirilen Ö.T. de yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, el arabası R.K.’ya teslim edildi.

• Göztepe Mahallesi’nde 33 yaşındaki A.A. adlı kadının, ailevi nedenle çıkan tartışma sırasında eşi 35 yaşındaki Z.A. tarafından dövüldüğü. Şahsın daha sonra yakalandığı, poliste ifade vermeyeceğini söylemesi üzerine, “daha sonra adli mercilere götürülmek” üzere savcı talimatıyla salıverildiği bildirildi.

• Hastane Caddesi’nde 48 yaşındaki C.C. yönetimindeki 06 PFE 25 plakalı araçla giderken, ayni yönde plakasız motosikletiyle gitmekte olan 26 yaşındaki C.C.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Sanayi Sitesi’nde hakkındaki “yakalama müzekkeresi” nedeniyle yakalanan 37 yaşındaki C.B.’nin, polislere gösterdiği nüfus cüzdanının sahte olduğunun anlaşılmasıyla, bu suçtan da hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan 51 yaşındaki A.D. adlı şahıs, polise başvurarak okula gitmek üzere evden ayrılan 19 yaşındaki kızı G.D.’nin geri dönmediğini belirterek, bulunmasını istedi.

• Savcılığa başvuran 28 yaşındaki Ç.Ö. adlı şahıs, 33 yaşındaki M.B. adlı kadının daha önce kendisine zorla 25 bin YTL’lik senet imzalattığını, bu nedenle M.B.’yi ve yanındaki şahısları şikayet ettiğini, delil yetersizliğinden dolayı savcının bu kişiler hakkında takipsizlik kararı verdiğini, bu olayın ardından M.B.’nin senedi başka şahıslara vererek tehdit yoluyla tahsil ettirmek istediği iddiasında bulundu. Yakalanan M.B. adlı kadın ise, suçlamaları kabul etmedi ve şikayetçinin kendisini dolandırdığı, bu nedenle sadece uyardığı iddiasında bulundu.

• Nuriye Mahallesi’nde 14.00 sıralarında 80 yaşlarındaki S.G. adlı kadın polisi arayarak, evine hırsızlık amacıyla bir kadının girdiğini bildirdi. Olay yerine giden polisler 35 yaşındaki A.U. adlı kadını, zanlı olarak gözaltına aldılar.

• Akçadağ Kültür Mahallesi’nde oturan 73 yaşındaki A.T. 21.30 sıralarında polisi arayarak, evine alkollü olarak gelen 41 yaşındaki oğlu M.T.’nin kendisini rahatsız ettiğini, evinin dış kapı camını kırdığını öne sürdü. Yakalanan M.T., ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Akçadağ Doğu Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki H.Y. adlı kadın polise başvurarak, yaklaşık 3 yıldır birlikte yaşadığı 56 yaşındaki Ş.T. adlı şahsın kendisini sürekli dövdüğünü ve tehdit ettiğini öne sürerken, Ş.T. suçlamayı kabul etmedi.

• Battalgazi Karahan Mahallesi’nde oturan 14 yaşlarındaki H.Ç., 17 yaşındaki F.Ç., 11 yaşındaki G.Ç. adlı kız kardeşler, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler ve hastaneye kaldırıldılar.

• Pütürge’de 40 yaşındaki N.B. adlı şahıs polise başvurarak, daha önce tanımadığı 19 yaşındaki U.T. adlı şahsın yanına gelip, Ali Gürler Oymağı yolunun alt kısmında bulunan babasına ait kovan arılarının kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle kaldırılmasını istediğini, aksi halde kovanları yakacağını söyleyip tehditte bulunduğunu öne sürdü. U.T. adlı şahıs polis tarafından yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Pütürge’nin Köklükaya Köyü’nde C.Ç. , evin penceresinden düşerek yaralandı ve Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldı.

• Arapgir Kayakesen Köyü mevkiinde jandarma, A.Y. yönetimindeki 44..090 plakalı araçta yaptığı aramada kafes içerisinde 4 canlı keklik ile keklik avlamada kullanılan 7 adet serme diye adlandırılan tuzak bulurken, şahıs hakkında “Kara Avcılığı Kanununa Muhalefet” suçlamasıyla işlem yaptı.

• Bostanbaşı Kasabası’nda Ş.Ü.’nün yaktığı çöpler rüzgarın etkisiyle yangına yol açarken, C. Adlı şahsın 21, M.G. adlı şahsın da 8 adet kavak ağacının yandığı bildirildi.

• Yeşilyurt Gözene Köyü’ndeki mozaik şantiyesinde B.D. adlı şahsın kum indirmek için 44..124 plakalı kamyonun üzerine çıktığı, dengesini kaybederek düştüğü ve iki kolunun kırıldığı bildirildi.

• Konak Kasaba merkezinde M.A. yönetimindeki 44 ..190 plakalı araç, Malatya yönüne gelirken aşırı hız sonucu çelik bariyerlere çarptı ve hasar gördü.

• Doğanşehir Erkenek Çamlıbel mevkiinde Ş.K. yönetimindeki 27.. 944 plakalı araçla kaza yaptı. Sürücü ile araçta bulunan M.K. yaralandı.

• Beylerderesi Şoför Okulu mevkiinde A.S. yönetimindeki 34.. 973 plakalı otomobil ile giderken, sürücüsü belirlenemeyen 02.. 365 plakalı jeepin hatalı sollama yapıp aracın sol ön kapısına çarptığı, daha sonra jeepin olay yerinden kaçtığı, diğer aracın hasar gördüğü belirtildi.

• Yazıhan’dan Malatya yönüne gelmekte olan H.B. yönetimindeki plakasız motosiklet Arguvan yol kavşağına dönmek isterken aynı yöne giden O.L. yönetimindeki 44 .. 733 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada H.B. ağır yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Akçadağ Şıhlar Köyü’nden Malatya yönüne gelmekte olan İ.T. yönetimindeki 44.. 475 plakalı arac şerit ihlali yapınca karşı yönden N.G. yönetimindeki 44.. 224 plakalı araca çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

• Turgut Özal Tıp Merkezi açık otoparkından 34.. 0214 plakalı aracı ile çıkmakta olan M.P. yönetimindeki araç, yine otoparktan çıkmaya çalışan G.M. yönetimindeki 34 .. 7001 plakalı otomobile çarptı. Araçlar hasar gördü.

• Yakınca mevkiinde Y.Y. yönetimindeki 31..981 plakalı otoyla giderken aşırı hız sonucu Mabetaş Beton Tesisi’nin duvarına çarptı. 15.00 sıralarındaki kazada yaralanan sürücü Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.

• Akçadağ Kozalak Köyü’nde 03.00 sıralarında R.U.’ya ait evde yangın çıktı. Evde büyük çapta hasara yol açan yangın itfaiye tarafından söndürülürken, yapılan araştırmada dış kapının üzerindeki sigorta panosunda meydana gelen kısa devre sonucu yangının başladığı saptandı.

• 1. OSB’deki tekstil fabrikasının kumaş ambarı bölümünde çalışan N.T., forklift adlı iş makinesine bıçak takarken, bıçağın sol ayağının üstüne düşmesi sonucu yaralandı.

• Doğanyol ilçesi Gökçe beldesinde B.Ö. adlı şahıs kayısı ağacına çıkarken dengesini kaybederek düştü ve yaralandı.

• Pütürge ilçesi Belen Köyünden ilçe merkezine gitmekte olan H.D., üzerinde bulunduğu yük hayvanından düşerek başından yaralandı.

• Pütürge Pazarcık Köyünde E.H. adlı kadın, rüzgarın etkisiyle çatıdan düşen taşla başından yaralandı.

• Doğanşehir Günedoğru Köyü sınırlarında trafik kontrolu yapan jandarma timinin durdurduğu S.B. yönetimindeki 16.. 9266 plakalı kamyona ait belgede bulunan muayene hologramının sahte olduğu saptanınca, yasal işlem başlatıldı.

• Elazığ’dan Malatya merkez yönüne gelmekte olan O.G. yönetimindeki 44 .. 546 plakalı araç, 10 kilometre kala karşı yönden gelen B.U. yönetimindeki 44 .. 886 plakalı araçla çarpıştı. 08.00 sıralarındaki kazada B.U. ve R.U. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız