SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Akpınar’da 35 yaşındaki R.K.’ya ait işyerine kilidini kırarak giren hırsızlar, 1000 YTL değerinde çeşitli marka sigara, 1 yazar kasa ile 122 YTL para çaldılar.

• Ferhadiye Mahallesi’nde 12.15 sıralarında 26 yaşındaki F.E.B.’ye ait işyerinin camı taş atılarak kırıldı. İşyeri sahibi, 18-20 yaşlarında akli dengesi bozuk bir şahsın camı kırıp kaçtığını, şikayetçi olmadığını söyledi.

• Malatya Devlet Hastanesi bahçesinde 30 yaşındaki B.U.’ya ait işyerinin camını kıran hırsızlar 130 YTL para çaldılar.

• Cezmi Kartay Caddesi alt kavşağında 29 yaşındaki M.K. yönetimindeki oto ile giderken, 55 yaşındaki Y.T. adlı şahsa çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Beşkonaklar’da oturan 37 yaşındaki Y.A., polise başvurarak akşam saatlerinde evine zorla girip zarar veren ve kendisini döven şahıslardan şikayetçi oldu. Polis 23 yaşındaki S.P. ile açık kimliği saptanamayan C. ve T.Ö. adlı şahısları arıyor.

• Mehmet Buyruk Caddesi 1. Sokakta 41 yaşındaki M.A. yönetimindeki oto ile giderken, 9 yaşındaki M.C.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Kanalboyu Caddesi üzerinde 18.50 sıralarında kuru sıkı tabancayla havaya ateş eden 29 yaşındaki E.Y. adlı şahıs, polis tarafından tabancasıyla yakalandı.

• Malatya’ya gelen Adana treninde baygın bulunan 77 yaşındaki H.İ. adlı şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahıs polise verdiği ifadede, Adana’da trene bindiğini, bir süre sonra yanına gelip kendisine yiyecek ikram eden iki şahsın verdiği yiyeceği yedikten sonra kendisinden geçmiş olduğunu ve parasının gasbedildiğini bildirdi. Polis, iki gaspçının kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Savcılığa başvuran 70 yaşındaki M.Y., daha önce aralarında husumet bulunan ve Adliye binasında tartıştığı 64 yaşındaki A.D. ve oğlu 25 yaşındaki N.D. tarafından tehdit edildiğini öne sürerken, yakalanan baba oğul da M.Y.’den şikayetçi oldu.

• Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde 36 yaşındaki A.S.K. polisi arayarak, iki ay önce evinin bahçesinden 13 güvercini çalanlardan 15 yaşındaki A.Ö.’yü yakaladığını bildirdi ve gelen polise teslim etti. Yapılan araştırmada aynı olaya karışan 17 yaşındaki K.K. ve 16 yaşındaki B.B. de yakalandı, şahıslar adliyece serbest bırakıldı.

• Salköprü Mahallesi Sanayi Caddesi’nde, 51 yaşındaki H.G.’ye ait işyerinde “tırnakçılık” denilen yöntemle hırsızlık yaptıkları öne sürülen Kayseri Kocasinan nüfusuna kayıtlı 17 yaşındaki H.K. ve 14 yaşındaki A.K. adlı kızlar polis tarafından yakalandılar.

• Yaralı olarak Kiltepe Mahallesi’nden gece Devlet Hastanesi’ne getirilen 28 yaşındaki F.F., ailevi nedenlerle bunalıma girip sol kol ve sağ bacağını bıçakla kendisinin yaraladığını öne sürdü.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde 14.00 sıralarında 16 yaşındaki G.E., ablası 19 yaşındaki G.E. adlı kızların yanı sıra babaları olduğu bildirilen 44 yaşındaki B.E., yakınları olan 25 yaşındaki C.P. ve 22 yaşındaki E.P. adlı şahıslarla, 19 yaşındaki K.K., aynı yaştaki C.Ç. ve 15 yaşındaki E.K. arasında kavga çıktığı bildirildi. Kavga sırasında E.P. ve C.P. kollarından bıçakla yaralanırken, zanlılardan K.K.’nın 19 yaşındaki G.E.’ye cinsel saldırıda bulunduğu da polis raporunda yeraldı. 16 yaşındaki G.E. de, 3 saldırganın daha önce de kendisine cinsel saldırıda bulunduklarını, korktuğu için polise başvurmadığını iddia ederken, zanlılardan E.K.’nin üzerinde 1 ekmek bıçağının bulunduğu bildirildi. Kavganın boyutu ve iddialara rağmen, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları, “Cinsel Saldırı, Bıçakla Yaralama ve Darp” suçlamasıyla ifadeleri alınan 3 zanlının ise serbest bırakıldığı yine polis raporunda yeraldı.

• İnönü Caddesi üzerinde sefer yapan belediye otobüsü içerisinde 64 yaşındaki A.L. adlı şahsın, içerisinde 2 banka kartı, kimlikleri bulunan cüzdanının yankesicilik yoluyla çalındığı bildirildi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki S.K. adlı kadın, daha önce tanımadığı bir şahsın kendisini takip ettiğini, bu şahsı birkaç gün sonra da evinin önünden araçla ayrılırken gördüğünü öne sürdü ve “Taciz” şikayetinde bulundu. Polis kadının iddiası üzerine araştırmaya başladı.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde 32 yaşındaki A.F.P. adlı şahsa ait işyerine, kapı camını kırarak giren hırsızlarca, 1000 YTL değerinde çeşitli marka sigara çaldı.

• Öğle saatlerinde Beydağı Devlet Hastanesi’ne yaralı olarak getirilen 16 yaşındaki M.A., ifadesinde Merkez Bankası yanındaki boş arsada, 17 yaşındaki E.K., 16 yaşındaki H.Y., 14 yaşındaki S.C. ve 16 yaşındaki M.D. tarafından dövüldüğünü, ancak şikayetçi olmadığını söylerken, yakalanan 4 genç adliyece serbest bırakıldı.

• Niyazi Mahallesi Çevreyolu tali yol üzerinde 24 yaşındaki G.S. yönetimindeki oto ile giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 27 yaşındaki M.A.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Doğanşehir Esentepe Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki C.Ö.’nün, 22 yaşındaki abisi S.Ö. ile tartıştıktan sonra fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Doğanşehir Esentepe Mahallesi’nde oturan K.K. adlı kadın polise başvurarak, 21 yaşındaki kızı A.K.’nin kaçırıldığını, M.G. adlı şahıstan şüphelendiğini bildirdi. Araştırma sürüyor.

• Doğanşehir Yeni Mahalle’de oturan 27 yaşındaki A.K., savcılığa başvurarak ahırdaki hayvanlarının bir ay içerisinde üç kez çalınmaya kalkışıldığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Fırat Mahallesi İpekçi Caddesi’nde park halinde olan 41 yaşındaki Ş.Y.’ye ait 23 AK 667 plakalı otonun 4 lastiği 20.00- 22.00 saatleri arasında kesici aletle kesilerek tahrip edildi.

• Cevherizade Mahallesi’nde gündüz saatlerinde meydana gelen olayla ilgili ifade veren 34 yaşındaki A.E. adlı kadın, bir süre beraber yaşadığı 29 yaşındaki R.K. adlı şahsın, kendisini dövüp, oğlunu kaçırmaya kalkıştığını öne sürerken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi’nde 37 yaşındaki F.K.’nın öğretmenler odasında asılı ceketinden cep telefonu çalındı.

• Beşkonaklarda (Sinema Caddesi) lokantacılık yapan 38 yaşındaki S.A., polise başvurarak, kendisini Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. M.Ç. olarak tanıtan bir şahsın telefonla yedi paket yemek siparişi verdiğini, siparişlerle beraber iki adet 500’lük kontör istediğini ve parasını yemekle birlikte vereceğini söylediğini, kendisinin de iki adet 500’lük kontör şifresin şahsa 0 539 681.. no.lu telefon aracılığıyla verdiğini, hazırlanan yemeklerle birlikte hastaneye gittiğinde, M.Ç. isimli bir doktor olmadığını öğrendiğini ve dolandırıldığını böylece fark ettiğini bildirerek, şikayetçi oldu. Daha önce de bir pizzacının benzer yöntemle dolandırıldığı ve failin meçhul kaldığı belirtilirken, polisin araştırmayı sürdürdüğü bildirildi.

• Polise başvuran 20 yaşındaki F.A., belediye civarında 25 yaşındaki F.E. adlı şahsa ait işyerinden cep telefonu aldığını, arızalı çıkması üzerine tamire götürdüğünde F.E.’nin kendisini dövdüğünü öne sürerken, F.E. suçlamayı kabul etmedi.

• 18.30 sıralarında Fuzuli Caddesi üzerinde durdurulan aracın ruhsatında oynama yapılıp tarihin değiştirildiğinin saptandığı, sürücü 20 yaşındaki A.D.’nin polis merkezine getirildiği, asker ve izinde olduğunun saptanması üzerine, adliyeye sevki için Merkez Komutanlığı’na teslim edildiği bildirildi.

• Cumhuriyet Caddesi’nde 28 yaşındaki G.S.’ye ait park halindeki 44 T 1106 plakalı taksinin teybi çalındı.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki T.Ö. adlı şahıs, 27 Mart’ta resmi nikahla evlendiği 18 yaşındaki Ö.Ö. adlı eşinin, kısa bir süre sonra evi terk ettiğini, aramalarına rağmen bulamadığını bildirdi ve karısının bulunmasını istedi.

• Yeşilkaynak Mahallesi’nde 28 yaşındaki E.Z.’ye ait evin kiler kısmının kilidini kıran hırsızlar 100 kilo kuru kayısı çaldılar.

• İnönü Caddesi’nde bisikletle giderken düşerek yaralanan 28 yaşındaki R.K. hastaneye kaldırıldı.

• Özalper Mahallesi’nde K.G. adlı şahsa ait evde hırsızlık olduğu yolunda 11.40 sıralarında yapılan ihbar üzerine giden polis, evin salon penceresinin zorlanarak açılmış ve eşyaların dağıtılmış olduğunu saptarken, ev sahibine ulaşamadığı için herhangi bir şey çalınıp çalınmadığının anlaşılamadığını bildirdi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde park halinde olan 54 yaşındaki H.K.’ya ait 44 KD 696 plakalı otonun yedek lastiği çalındı.

• Maşti Terminali’nde meydana gelen olayda, “dayak yiyen” olarak ifadesi alınan 18 yaşındaki A.V., bu olaydan birkaç saat önce 18 yaşındaki A.G. ve 26 yaşındaki C.G. ile kavga ettiğini, bu kişileri yaralayıp kaçtığını, şahısların kendisini terminalde bularak dövdüklerini öne sürdü, şikayetçi oldu. İki şahsın yanı sıra dövülen A.V.’nin de bıçakla yaralama olayına karıştığı gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki N.D. adlı kadın, polise başvurarak 18 yaşındaki kızı G.D.’nin sabah saatlerinde okula gideceğini söyleyip evden ayrıldığını ve geri dönmediğini belirtti, bulunmasını istedi.

• Darende İbrahimpaşa Mahallesi’nde arazi yüzünden çıkan tartışma sonucu 47 yaşındaki Ö.F.A.’yı sol karın boşluğundan bıçakla ağır yaraladığı bildirilen 26 yaşındaki C.K. polis tarafından yakalandı.

• Doğanşehir Yeni Mahalle’deki olayla ilgili polise başvuran 80 yaşındaki Z.A. ve 22 yaşındaki A.A. adlı bayanlar, 33 yaşındaki M.A. adlı yakınlarının kendilerini dövdüğünü öne sürdüler. Yakalanan M.A.’nın akli dengesinin yerinde olmaması nedeniyle ifadesinin alınamadığı bildirildi.

• Doğanşehir Karşıyaka Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki Z.T., polise başvurarak adı polis açıklamasında yeralmayan kızının kaçırılarak K.D. adlı şahıs tarafından Yeşilyurt Gözene Köyü’nde zorla tutulduğunu öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Hekimhan ilçesi Yeni Mahalle’de işyeri bulunan 50 yaşındaki İ.K., polise başvurarak, bir müşterisine senet vermek için çelik kasasını açtığında, kasadaki kendi adına ruhsatlı Beratta marka 9 mm çaplı tabanca ve 15 merminin yerinde olmadığını fark ettiğini bildirdi. Polis araştırmayı sürdürüyor.,

• Pütürge Öğretmenevi yakınında İ.E. yönetimindeki 44 KY 316 plakalı traktör ile İ.K. yönetimindeki 44 FS 869 plakalı oto çarpıştı. Araçlar hasar gördü, sürücülerden 17 yaşındaki İ.E.’nin sürücü belgesinin olmadığı bildirildi.

• Cengiz Topel Caddesi’nde oturan 17 yaşındaki S.A. adlı kızın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve annesi tarafından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Çöşnük Mahallesi Aytaçpaşa Caddesi’nde 39 yaşındaki A.D. adlı şahsa ait eve gündüz saatlerinde giren hırsızlar 8 çeyrek altın, 2 altın künye ve 2 çift altın küpe çaldılar.

• Sancaktar Mahallesi Otçu Sokak üzerinde park halinde olan O.S.’ye ait 44 AE 348 plakalı otodan 1 adet teyb çalındı. Gündüz saatlerindeki olayla ilgili araştırma sürüyor.

• Cezmi Kartay Caddesi Belediye Açık Oto Parkı’ndaki minibüs durağında şoförlük yapan 23 yaşındaki G.D. açık bıraktığı minibüsünden kısa süre ayrılıp döndüğünde, koltuk üzerine bıraktığı cep telefonunun çalınmış olduğunu gördüğünü polise bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Sivas Caddesi üzerinde 17.00 sıralarında 26 yaşındaki H.H.K. ve 23 yaşındaki M.A. adlı şahısların, omuz atma yüzünden çıkan tartışma sonucu 4-5 kişilik bir grup tarafından dövüldükleri bildirildi. Polis şahısları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde alkollü 36 yaşındaki C.B. adlı şahsın, kırık cam parçasıyla elini ve boğazını keserek kendini yaraladığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Hidayet Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki D.K. adlı kadın, intihara kalkıştığı gerekçesiyle hastanede tedavi altına alınırken, D.K.’nın rahatsızlığı nedeniyle ilaç aldığını, intihar amacının olmadığını söylediği bildirildi.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde İ.K. yönetimindeki 44 ED 865 plakalı otoyla giderken aniden önüne çıkan 52 yaşındaki H.T.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Turgut Temelli Caddesi alt kavşağında 43 yaşındaki annesi Ö.K.’nin elinden kurtularak aniden yola çıkan 6 yaşlarındaki N.K. adlı kız çocuğu, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otonun çarpması sonucu yaralandı. Ayağında kırık olduğu saptanan N.K. hastaneye kaldırılırken, polis 19.00 sıralarındaki olaydan sonra kaçan aracı ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

• Salköprü Mahallesi Bölükemini Sokakta 51 yaşındaki Z.Ö. adlı kadının cebindeki 300 YTL para yankesicilik yoluyla çalındı. Polis 17.00 sıralarındaki olayın failini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki M.A. polise başvurarak, 16 yaşındaki oğlu A.A.’nın 21.30 sıralarında evden ayrıldığını, geri dönmediğini belirtti ve bulunmasını istedi.

• Ataköy Mahallesi’nde 50 yaşındaki H.A.’ya ait işyerine camını kırarak gece giren hırsızlar 15 adet rakı ile 100 adet çeşitli marka sigara çaldı.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki V.A. adlı şahıs, 15 yaşındaki oğlu F.A.’nın okul dönüşü eve gelmediğini polise bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Hekimhan Malatya karayolunda 45 yaşındaki F.K., yönetimindeki 55 VA 555 plakalı oto ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç şarampola uçtu. 06.30 sıralarındaki kazada F.K. yaralandı.

• Çevreyolu Battalgazi kavşağında 23.40 sıralarında kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen 29 yaşındaki F.A.’nın, polis memurları F.A.A. ve M.A.’nın dur ihtarına uymayıp yoluna devam ettiği, takip sonucu yakalandığı ve 394 promil alkollü olduğunun saptandığı bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 00.30 sıralarında 25 yaşındaki V.E. adlı şahısın, elindeki meyve bıçağını arkadaşına göstermek isterken elinden yaralandığı öne sürüldü.

• Dabakhane Mahallesi PTT Sokakta 49 yaşındaki D.İ.’ye ait işyerine, kapı kilidini kırarak giren hırsızlar, 3 çift ayakkabı çaldılar. Olayın 09.00 sıralarında meydana geldiği öne sürüldü.

• Fırat Mahallesi 1. Sokak ve Hançukuru mevkiinde ayrı saatlerde meydana gelen olayla ilgili ifade veren 28 yaşındaki M.A., kahvehanede oyun oynadığı E..adlı arkadaşıyla tartıştığını ve birbirlerini dövdüklerini, soyadını bilmediği bu kişinin belinden çıkardığı silahın kabzası ile sol kaşına vurarak yaraladığını, bir gün sonra da kavga ettiklerini bildirdi. Polis E.adlı şahsı yakalamaya çalışıyor.

• Sivas Caddesi’nde 22.20 sıralarında hırsızlık olayına karıştıkları öne sürülen şahısların arkasında demir çubuk bulunan bir araçla kaçtıkları ihbarı üzerine, tarife uyan otonun Sancaktar Mahallesi’nde park halinde bulunduğu, yan taraftaki bir inşaatın üst katında olan 22 yaşındaki A.Ç. ve 21 yaşındaki E.B. adlı şahısların, otonun kendilerine ait olduğunu ve hırsızlıkla ilgilerinin bulunmadığını söyledikleri, ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri bildirildi.

• Salköprü Mahallesi Buğday Pazarı yanında 20.00 sıralarında 28 yaşındaki T.G. ve 36 yaşındaki A.G. adlı kardeşlerin, bakışma yüzünden tanımadıkları 3 kişi tarafından dövüldükleri öne sürülürken, hastanede tedavi edilen iki kardeş, şikayetçi olmadılar.

• Kömür Tevzi yolunda 35 yaşındaki H.D. ile 41 yaşındaki H.H.E. yönetimindeki araçlar çarpıştı. H.D.’nin aracında bulunan 44 yaşındaki Z.Ü. adlı kadın yaralandı.

• Melekbaba Mahallesi’ndeki bir evde gece meydana gelen olayda 19 yaşındaki S.Y. adlı kızın babası tarafından dövüldüğü, ancak babası İ.Y.’den şikayetçi olmadığı bildirildi.

• Paşaköşkü 2. Sokaktaki olayla ilgili polise ifade veren 32 yaşındaki F.N. adlı şahıs, otosu ile önünde dönüş yapan kamyonu beklediği sırada arkasından gelen ve sağ arkadan çarpan otonun sürücüsü 19 yaşındaki E.N.’nin kendisini dövdüğünü ve bu sırada cep telefonunun yere düştüğünü, şahsın yere düşen telefonunu alıp kaçtığını, 20 yaşındaki E.İ. adlı şahsın da, kendisine çarpan otoyu olay yerinden kaçırdığını öne sürdü. Polis bir süre sonra iki şahsı yakaladı ve ele geçirdiği cep telefonunu F.N.’ye teslim etti. İki zanlı ise adliyece serbest bırakıldı.

• Paşaköşkü Mahallesi’ndeki pazarda alış veriş yapmakta olan 39 yaşındaki B.K. adlı kadın, kafasına çadır direği düşmesi sonucu yaralandı.

• İnönü Caddesi’ndeki bir evde gece yarısı meydana gelen olayla ilgili ifade veren 36 yaşındaki B.V. adlı kadın, birlikte yaşadığı 34 yaşındaki M.E.’nin tartışma sonucu kendisini dövdüğünü, ancak şikayetçi olmadığını söylerken, M.E. suçlamayı kabul etmedi.

• Sümer Lisesi binasının 3 adet camının 22.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldığı bildirildi.

• Karakavak Mahallesi Ankara Caddesi’nde 23 yaşındaki P.İ. adlı kadına ait eve, pencere korkuluk demirlerini kırarak giren hırsızlar 1 müzik seti, 1 72 ekran tv, 1 altın yüzük, 1 altın küpe, 4 çeyrek altın ile 3 inci takımı çaldı.

• İ.G. adlı şahsın 23.30 sıralarında Doğanşehir Polat Beldesi belediyesi önüne parkettiği 44 .. 363 plakalı otonun camını açık unuttuğu, torpido gözünde bulunan taşıma ruhsatlı Sigsauer marka tabancasının çalındığı bildirildi.

• Doğanşehir Erkenek beldesi Destikomlar mevkiinde Adıyaman yönüne gitmekte olan N.T. yönetimindeki 27..297 plakalı aracın aşırı hız yüzünden şarampola yuvarlandığı, sürücü ile araçta bulunan N.T. adlı bayanın yaralandıkları öğrenildi.

• Yeşilyurt Bostanbaşı Kasabası’nda saat 14.15 sıralarında kuru sıkı tabancasıyla havaya ateş eden E.A. adlı şahıs, jandarma devriyesi tarafından yakalandı.

• Hekimhan Ballıkaya Köyünde S.D.’nin köy meydanındaki ortak havuzdan hayvanları suladığı sırada B.D. ile tartıştığı ve bu şahıs tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Arguvan Morhamam Köy yolu üzerinde L.K. yönetimindeki 44..587 plakalı minibüsle Malatya yönüne gelirken, motor kısmında yangın çıktı ve araç hasar gördü.

• Yeşilyurt Bostanbaşı Beldesi’nde O.G. adlı şahsa ait bahçedeki 98 adet muhtelif meyva ağacı kimliği belirsiz kişilerce kesildi.

• Dilek Kasabası Aydoğan Mahallesi’nde H.A. yönetimindeki 44..235 plakalı araç, karşı yönden gelen E.B. yönetimindeki 44..479 plakalı araçla çarpıştı. İki araz hasar gördü.

• Hanımınçiftliği’nden Battalgazi yönüne gitmekte olan B.H. yönetimindeki 44..499 plakalı araç, karşıdan karşıya geçmek isteyen R.E.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan Ü.Ç. yönetimindeki 23..144 plakalı araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yoldaki virajda savrularak takla attı. Akçadağ Kozluca mevkiindeki kazada sürücü ile araçta bulunan S.Ç., A.Ç., G.Ç., M.Ç. ve S.Ç. yaralandılar.

• Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan İ.H.Ç. yönetimindeki 19..797 plakalı araç Kürecik yakınlarındaki virajda kayarak toprak yığınına çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan H.Ç. ve A.Ç.’nin yaralandıkları bildirildi.

• Erhaç Havaalanı girişinde yapılan aramalar sırasında B.Ö. adlı şahsın üzerinde ruhsatsız olan 1 adet 7.65 mm çaplı tabanca ve 7 mermi bulundu. Şahıs, adliyece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

• İnönü Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan A.A.’nın ruhsal bunalım sonucu 19.00 sıralarında cam parçaları ile bileklerini keserek intihara kalkıştığı, arkadaşları tarafından TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

• Battalgazi Yarımcahan Köy yolunda T.G. yolun karşı tarafına dikkatsizce geçerken Y.P. yönetimindeki 44..263 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız