SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Başından av tüfeği saçmasıyla yaralanmış olarak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 29 yaşındaki H.M., polise verdiği ifadede, gece yarısı Yamaç Mahallesi 11. sokakta eşinin üvey babası olan K.K.’nın av tüfeğiyle kendisine ateş ettiğini, başına 1 adet saçmanın isabet ettiğini söyledi. H.M. tedavi altına alınırken, polis K.K.’yı arıyor.

• Atatürk Caddesi 2. Ara sokakta 45 yaşındaki E.U. adlı şahsa ait kahvehanede 22.00 sıralarında polis tarafından yapılan denetimde, şahsın para karşılığı kumar oynattığı iddiasıyla hakkında işlem yapıldığı, ayrıca oynattığı masada bulunan 200 dolar, 50 euro, 160 YTL ile para yerine kullanılan okey taşı ile 52’lik oyun kağıdına el konulduğu bildirildi.

• Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 25 yaşındaki Z.Y. adlı şahıs, 1 ay kadar önce ortak iş yapmak amacıyla C. Adlı şahsa 91 bin YTL erdiğini, parayı verdikten sonra şahsın kendisini ikametine bırakması için bindirdiği araçta maskeli şahısların olduğunu gördüğünü, bu şahısların kendisini Atatürk Caddesi’nden İnönü Üniversitesi tarafına götürerek dövdüklerini, “Bu parayı unut, daha da isteme” diye korkuttuklarını, korktuğu için bir süre şikayetçi olmadığını öne sürdü. Şikayet üzerine yakalanan 43 yaşındaki Ş.Ş., 36 yaşındaki N.K. ve 35 yaşındaki Ö.B. adlı şahıslar suçlamayı kabul etmeyince ifadelerinin ardından salıverildiler. Polis, C.adlı şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Zafer Mahallesi 12. Sokakta 46 yaşındaki M.K. adlı şahsa ait eve gündüz saatlerinde kapısını zorlayarak giren hırsızlar 2 çeyrek altın, 2 altın yüzük ve 30 YTL para çaldılar.

• 26 yaşındaki O.T. adlı şahsın, ailevi ve ekonomik
nedenlerden dolayı bunalıma girdi ve 18.00 sıralarında Belediye arkasındaki Emekliler Parkı’nda fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. Bayılan O.T., vatandaşların çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

• Yamaç Mahallesi’nde 62 yaşındaki C.T. adlı kadın, kucağında 1 yaşındaki torunu B.T. ile merdivenlerden inerken, tansiyonun düşmesi sonucu merdivenlerden yuvarlandı. Yaralanan babaanne ve torun hastaneye kaldırıldı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde Y.A. yönetimindeki 42 HM 945 plakalı oto ile giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 27 yaşındaki M.A.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Yeni Şire Pazarı’nda el arabası ile hamallık yapan 52 yaşındaki H.S., polise başvurarak, beklediği sırada yanına gelen 39 yaşındaki İ.M., 50 yaşındaki A.M. ve 43 yaşındaki R.C. tarafından dövülerek yaralandığını öne sürerken şahıslar suçlamayı kabul etmedi.

• 02.00 sıralarında Yeni Sanayi 1. Caddede yönetimindeki 65 LA 848 plakalı otoyu trafiği tehlikeye düşürecek şekilde kullanan 23 yaşındaki S.A. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

• Yeni Sanayi Sitesi 2. Caddede 55 yaşındaki M.A.’ya ait işyerinin ikinci kat duvarını delmek suretiyle içeriye giren hırsızlarca, çelik kasanın tuvalete taşınarak burada açıldığı, ancak herhangi bir şey alınmadığı, olayda kullanılan 6 çift eldiven, 1 kazma, 1 demir kesme makasına polisçe el konulduğu, hırsızların belirlenerek yakalanmalarına çalışıldığı bildirildi.

• Sarıcıoğlu Mahallesi Mezarlık Yolu’nda 66 yaşındaki S.E.’ye ait evin çift kanat olan bahçe kapısının bir kanadının çalındığı bildirildi. Aynı sokakta 15 gün önce de N.A. adlı kadına ait evin kapısının bir kanadı çalınmıştı. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Mimar Sinan Caddesi’ndeki bir evde 02.00 sıralarında meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 36 yaşındaki Z.A. adlı kadın, eşi 40 yaşındaki M.A. tarafından dövüldüğünü, ancak şikayetçi olmadığını söyledi.

• Ataköy Mahallesi 2. Arada 50 yaşındaki H.A.’ya ait işyerinin camının hırsızlık amacıyla kesildiği, ancak herhangi bir şey çalınmadığı, araştırmaya başlandığı bildirildi.

• Koyunoğlu Mahallesi Okul 2. Sokakta park halinde olan 33 yaşındaki İ.İ.’ye ait 34 VT 0709 plakalı otonun tavanı, ön ve arka kaputu ile sağ tarafının sert bir cisimle çizilerek zarar verildiği bildirildi.

• Çilesiz Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde 48 yaşındaki M.Y.’ye ait eve balkon kapısından giren hırsızlar 5 bakır teşt, 5 bakır sini, 4 bakır tencere, 2 bakır leğen, 1 çelik tencere, 4 bakır sitil, 8 bakır tabak, 2 boru anahtarı, 1 pense, 1 eski kırma av tüfeği ile 1 adet ışıldak çaldılar.

• Yeni Cami civarı Mısır Çarşısı’nda 56 yaşındaki M.T.’ye ait işyerine çatısındaki camlı güneşlik kısmından gece giren hırsıclar 40 çift ayakkabı, 2 çift terlik, 1 valiz ve 4 çift ayakkabının da 1’er tekini çalarak kaçtılar.

• Mısır Çarşısı’nda 38 yaşındaki C.K.’ya ait işyerine güneşlik kısmından giren hırsızların 1 altın yüzük ile 1 küpe çaldıkları bildirildi.

• Türkiyem İlköğretim Okulu bahçesinde elinden yaralı olarak hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki A.N.A. adlı kız öğrenci, öğle saatlerinde okul bahçesinde top oynarken, aynı okulun öğrencisi olan tanımadığı bir öğrencinin topu almak için kendisiyle çekiştiğini ve birkaç kez eline vurduğunu, vurmanın etkisiyle elinin kesildiğini, ancak nasıl kesildiğini bilmediğini söyledi. Polis, A.N.A.’yı yaralayanı bulmaya çalışıyor.

• Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 67 yaşındaki C.T., öğle saatlerinde İnönü Caddesi Kığılı Pasajı civarında iken bir şahsın yanına gelip Erzincan’daki oğlunun arkadaşı olduğunu, bir yakının ölümü nedeniyle fakirlere para yardımı yapacağını, tanıdığı fakir olmadığını söyleyip, kendisinin tanıdığının olup olmadığını sorduğunu, kendisinin de tanıdığı olduğunu bildirdiğini, bu sırada şahsın amcası olduğunu söyleyen bir başkasının yanına geldiğini, fakirlere verilmek üzere 4 bin YTL erdiklerini, daha sonra şahısların bu parayı geri alarak hocaya okutacaklarını söylediklerini ve bu arada kendi üzerindeki parayı da istediklerini, kendisinin de üzerinde bulunan 1.800 YTL’yi bu şahıslara verdiğini, parayı alanın yanından ayrılmasından kısa süre sonra dolandırılacağını anlayıp peşinden gitmek istediğini, bu sırada yanındaki diğer şahsın kendisini engellemeye çalıştığını, ancak gitmesine rağmen şahsı bulamadığını, geri döndüğünde diğer şahsın da olmadığını gördüğünü, böylece dolandırıldığını anladığını anlattı. Polis yaşlı şahsı dolandıran iki kişinin kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Devlet Hastanesi İntaniye Servisi’nde 22 yaşındaki T.A. ve 26 yaşındaki Z.N. adlı bayanların ortaklaşa kullandıkları odada, çantalarında bulunan banka kartları, 20 YTL para, 50 otobüs bileti, sağlık karnesi ve özel eşyalarının çalındığı bildirildi.

• Saray Mahallesi Saray Camii yanında M.Ç. yönetimindeki 44 KH 789 plakalı otoyla geri manevra yaparken, 75 yaşındaki M.Ö. adlı kadını fark etmeyerek çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir işhanında kalan 31 yaşlarındaki A.Ç. adlı kadın polise başvurarak, yaklaşık 10 gün önce Malatya’ya gelip, işhanında 42 yaşındaki Y.K. ile birlikte kaldığını, bu süre zarfında şahsın para karşılığında kendisine fuhuş yaptırdığını, son olarak sabah uyandığınde kendisine ait cep telefonunun olmadığını fark ettiğini, telefonunun çalınmasından dolayı Y.K. ile birlikte müşteri olarak gelen 48 yaşındaki A.E.adlı şahıstan şüphelendiğini söyledi. İki şahıs polis tarafından yakalandı ve suçlamaları kabul etmediler.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 21.30 sıralarında devriye ekibinin şüphelendiği 34 yaşındaki N.E. adlı şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet 7.65 çaplı ruhsatsız tabanca bulundu. 179 promil de alkollü olduğu saptanan şahıs, gözaltına alındı.

• Zafer Mahallesi’nde akşam saatlerinde 47 yaşındaki A.M.’ye ait evin mutfak balkon kapısını zorla açarak giren hırsızlar 7.500 YTL para ile 1 altın künyeyi çaldılar.

• 39 yaşındaki H.E. yönetimindeki 44 KR 551 plakalı oto ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. 22.00 sıralarındaki kazada sürücü ile araçta bulunan 41 yaşındaki İ.E. adlı bayan yaralandılar.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde oturan 59 yaşındaki E.K. adlı kadın, polise başvurarak, 15 yaşındaki kızı S.K.’nın sabah saatlerinde bakkala gitmek üzere evden çıktığını ve geri dönmediğini, yaptığı tüm araştırmalara rağmen bulamadığını belirtti ve kızının bulunmasını istedi.

• Hacıevliya Caddesinde N.K. yönetimindeki 44 KY 799 plakalı motosikletle karşıdan karşıya geçmek isteyen 24 yaşındaki D.K. adlı bayana çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Niyazi Mısri Caddesi’nde işyeri bulunan 53 yaşındaki M.A., savcılığa başvurarak, kendisini telefonla arayan ve Ankara’da görevli polis memuru olarak tanıtan bir şahsın, kullandığı telefon ile internet üzerinden başka şahısları rahatsız ettiğini ve bu yüzden de yüklü miktarda para cezasının geleceğini söylediğini, kendisine yardım etmeleri için de bir telefon numarası verdiğini, daha sonra kendisinin verilen numarayı aradığında aynı şahsın telefona çıktığını, başka hatlara bağlayarak yaklaşık 2 saat hattı açık tutması nedeniyle dolandırıldığını anladığını bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde 22 yaşındaki Z.G. ve 19 yaşındaki Z.G. adlı şahıslar sobadan sızan gazdan zehirlenerek hastanelik oldular.

• Hacıabdi Mahallesi 4. Sokakta 28 yaşındaki M.Y. adlı şahsa ait işyerinin camını kıran hırsızlarca 150 YTL para çalındı.

• Karagöz Köyü yolu TOKİ evleri civarında M.E.’ye ait kireç ocağının çevreyi kirlettiğine ilişkin belediye avukatı A.K. tarafından verilen şikayet dilekçesinde, TOKİ’de oturan vatandaşların rahatsız olduğu ve ayrıca işyerinin ruhsatının olmadığının belirtildiği, suçlamaları kabul etmeyen M.E.’nin ise çalışma ruhsatı olduğunu, işyerini başka bir yere nakil için söküm işleri yapıldığını söylediği belirtildi.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki F.A. adlı kadın, öz kızı 22 yaşındaki H.A.’nın 3 yaşındaki kızını kendisine bırakarak gittiğini ve yaklaşık bir haftadır kayıp olduğunu, kızının kayıp olmasına 29 yaşındaki damadı H.A.’nın neden olduğunu öne sürdü ve bu şikayetleri ile savcılığa başvurdu. İfadesi alınan H.A., suçlamayı kabul etmedi, karısı ile 1 yıldır anlaşamadıklarını, bu zaman içerisinde eşinin evi birkaç kez terk ettiğini söyledi. Polis kayıp kadını arıyor.

• Zaviye Mahallesi Yeni Yol’da 42 yaşındaki M.Y. adlı bayanın yönetimindeki 44 KF 474 plakalı otoyla gitmekte iken, yol kenarında çocuklarla şakalaşan ve çocuklar tarafından yola iteklenmesiyle aracın önüne çıkan aklen malul 39 yaşındaki A.H.U.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, oto sürücüsü ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• 15 gün önce 22.50 sıralarında Malatya Devlet Hastanesi’ne sol kolunu cam kestiği iddiasıyla gelen ve kimliğini 36 yaşında M.G. olarak yazdıran, ilk müdahaleden sonra TÖTM’ye sevkedilen şahsın nasıl yaralandığına ilişkin soruşturma için verdiği “Hasanbey Caddesi Özgülen Apartmanı” adresinin araştırılmasında, bu adreste Kurnazlar Apartmanı’nın bulunduğu belirlenirken, tüm araştırmalara rağmen adını M.G. olarak bildiren şahsa ulaşılamadığı bildirildi.

• Mücelli Caddesi Çıkmaz Sokaktaki oto parkta 18.00 sıralarında 26 yaşındaki A.Ç.’nin üzerindeki tabancayı arkadaşı 20 yaşındaki E.İ.’ye gösterdiği sırada silahın ateş alması sonucu E.İ.’nin sırtından yaralandığı, yaralının Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı, zanlının bilye atar tabancasıyla polise teslim olduğu bildirildi.

• Nuriye Mahallesi İter Sokağında 20.30 sıralarında 22 yaşındaki T.A. plakasız motosikletiyle giderken yoldaki çukurun üzerine kapatılan mazgala çarparak yere düştü ve yaralandı.

• Özalper Mahallesi 3. Cadde üzerinde 59 yaşındaki M.K.’ya ait inşaattan kablo çalmaya çalışan bir kişi olduğu yolunda 00.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine giden polis, duvardan sökerek torbaya koyduğu 50 metre kabloyla birikte 17 yaşındaki O.A.’yı yakaladı.

• Polise başvuran 33 yaşındaki M.B. adlı şahıs Hasanvarol Mahallesi’ndeki evi boşaltma yüzünden ev sahibi ile tartıştığını, gece 22.00 sıraralarında eve gelirken, tanımadığı 25-30 yaşlarında iki şahısla karşılaştığını, bu şahısların “Evi neden boşaltmadın” diye kendisini sopa ve bıçakla dövdüklerini, cebindeki 100 YTL’yi alıp boş bir senede imza attırdıklarını öne sürdü. Şikayet üzerine 70 yaşındaki ev sahibi Ş.K. ile tehdit eden şahıslardan olduğu öne sürülen 24 yaşındaki R.R. yakalandılar. Suçlamaları kabul etmeyen işi şahıs serbest bırakıldı.

• Cumhuriyet Çarşısı’nda 3 adet çalıntı künyeyi satmak isteyen Diyarbakır doğumlu 40 yaşlarındaki M.Ö., esnaflar tarafından yakalanıp, çağrılan polise teslim edildi. 3 künye ve 1 saatle polise teslim edilen şahsın üzerinde yapılan aramada 1 gram eroin çıkarken, yapılan araştırmada künyelerden 2’sinin 43 yaşındaki G.G. adlı kuyumcudan çalındığı saptandı. Suçlamaları kabul etmeyen M.Ö. adlı şahıs, adliyece tutuklandı.

• Başharık minibüs durağındaki kavgada 28 yaşındaki Y.K. dövülerek yaralandı. Y.K., kendisini ailevi nedenlerden dolayı kayınbiraderinin dövdüğünü belirtip şikayetçi olurken, yakalanan 29 yaşındaki A.K. adlı kayınbirader, sinirlerine hakim olamadığını söyledi.

• Atatürk Caddesi’nde, E.U. adlı şahsın sahibi yerine çalıştırdığı kahvehanede R.Z., V.D. ve T.D. adlı şahısların barbut adlı oyunla kumar oynadıkları gerekçesiyle 200 dolar, 100 YTL para ve 2 zarla yakalandıkları, kumar oynayanlara 117’şer YTL idari para cezası uygulandığı, E.U.’nun hakkında ise adli işlem yapıldığı bildirildi.

• Cengiz Topel Caddesi’nde oturan 54 yaşındaki N.Ç. adlı kadın, polise başvurarak 21 yaşındaki kızı G.Ç.’nin sabah okula gitmek için evden ayrıldığını, yaptığı araştırmada kızının Ordu’ya gittiğini öğrendiğini, hayatından endişe ettiğini belirterek, bulunmasını istedi.

• Yeni Cami karşısı Hal Sokakta 44 yaşındaki M.V.A.’ya ait işyerinin camını kırarak giren hırsızlar 160 adet çeşitli marka saat, 30 paket pil ve müşterilerin tamir amacıyla bıraktığı 15 adet saati çaldılar.

• Fuzuli Caddesi’nde 19 yaşındaki B.E.’ye ait işyerinin kapısını zorla açarak giren hırsızlar 240 paket çeşitli marka sigara, 20 YTL tutarında madeni para, 1 yazar kasa, kredi kartı slipleri ile çeşitli fotoğrafları çaldı.

• Selçuklu Mahallesi’ndeki Vakıfbank İlköğretim Okulu’nda oynarken kapıya kafasını çarpan 7 yaşındaki B.A. hastanede tedavi edildi.

• Taştepe’deki Metin Emiroğlu Lisesi’nde iki öğrencinin kavga ettiği ihbarı üzerine giden polis, okul yöneticileriyle görüştü ve 18 yaşındaki A.B.’nin, 19 yaşındaki E.K.’yi dövdüğü, ayrıca saldırgan öğrencinin okul yönetimini de tehdit ettiği bilgisini aldı. Yakalanan A.B.’nin üzerinden ayrıca 1 adet “komando” diye adlandırılan bıçağın çıktığı belirtilirken, adliyeye verilen zanlı serbest bırakıldı.

• Taştepe Mahallesinde 18 yaşındaki A.S. yönetimindeki mobilet ile 10 yaşındaki B.Y. adlı kız çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı. Çocuğun ailesi ehliyetsiz sürücüden şikayetçi olmadı.

• Zaviye Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nde 38 yaşındaki E.C.’ye ait eve gündüz saatlerinde kapı kilidini kırarak giren hırsız zanlılarının herhangi bir şey çalmadan evden ayrıldıkları belirtildi.

• Özalper Mahallesi’nde bunalıma girip kendisini sol kolundan jiletle yaralayan 39 yaşındaki F.S. adlı kadın hastaneye kaldırıldı.

• Hacı Ahmet Akıncı İlköğretim Okulu yanında devriye görevi yapan polisler, 19yaşındaki F.A. adlı şahsı beline tabanca takarken gördüler. F.A.’nın üzerinde 1 kurusıkı tabanca bulundu.

• Malatya Lisesi ile aynı alanda bulunan Cumhuriyet Lisesi’ndeki olayla ilgili ifade veren 23 yaşındaki Ü.Y., okulda güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, müdürün isteği üzerine öğrenci olmayan 19 yaşındaki E.N.’yi ikaz ederek okul dışına çıkmasını sağladığını, bu şahsın bir süre sonra tekrar okul bahçesine geldiğini, çıkartmak isterken kendisini dövmek istediğini, müdahale ettikten sonra polise bilgi verdiğini söyledi. Yakalanan E.N. adliyece serbest bırakıldı.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 28 yaşındaki D.S. adlı kadının fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı, ifadesinde sinir krizi geçirdiği için ilaç içtiğini söylediği bildirildi.

• Polis tarafından Turgut Temelli Caddesi’nde 31 yaşındaki H.Ö. ve 23 yaşındaki F.S.’ye ait işyerinden 28 adet porno film ele geçirildiği, şahıslar hakkında “porno film satma” iddiasıyla işlem yapıldığı, ifadelerinin alınmasından sonra salıverildikleri bildirildi.

• Polis tarafından yapılan çalışmada S.Y. ve Ş.D. adlı şahısların pazarlamak amacıyla İstanbul’dan uyuşturucu hap getireceklerinin saptandığı, Akçadağ- Malatya yol kavşağında durdurulan İstanbul otobüsünden inen şahıslardan Ş.D.’nin üzerinde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı, ancak 28 yaşındaki S.Y. ‘ye ait valizde 125 adet Extacy adlı uyarıcı hap ele geçirildiği, bu şahsın gönderildiği adliyece tutuklandığı bildirildi.

• Akçadağ Yeni Mahallede 21 yaşındaki S.K. adlı bayanın ilaç içerek intihara kalkıştığı öne sürülürken, S.K. daha önce kullandığı ilaçlardan 4 adet alınca rahatsızlandığını, kendine zarar verme amacının olmadığını söyledi.

• 1. OSB’de U.G. yönetimindeki 44 ..265 plakalı araç ile fabrikadan dışarıya çıkmak isterken, meyilden kayarak kapıya çarptı. Araç hasar gördü.

• Kuluncak Bicir’de faaliyet gösteren maden ocağında işveren ve işçilerin kimlik bildirme kanununa göre bildirim yapmadıkları saptanırken, şirket yetkilisi V.O. ile çalışan V.Ş., İ.A, H.K., Y,Ş., A.Ö. ve M.S. hakkında yasaya aykırı hareketten yasal işlem yapıldı.

• Doğanşehir Sürgü Kasabası’nda M.A. adlı şahsın alkollü olarak 22.00 sıralarında çevreyi rahatsız ettiği ihbarı üzerine jandarmanın şahsı yakaladığı, 58 YTL idari para cezası uyguladığı bildirildi.

• Erhaç Havaalanı yolunda A.D. yönetimindeki 44..766 plakalı arac ile havaalanına giderken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç yolun sağına takla attı. Kazada sürücü yaralandı, arac hasar gördü.

• Yazıhan Kömüşhan Köyü’nde A.G. yönetimindeki 44..139 plakalı traktör ile giderken önündeki E.Ç. yönetimindeki 44..796 plakalı traktörü sollarken, kullandığı traktör arkasındaki çeki demiri, diğer traktörün sol çamurluğu üzerinde oturan M.B.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• A.V. adlı şahıs aşırı alkollu olarak yönetimindeki 44..239 plakalı otoyla giderken, polis ekibinin dur ihtarına uymayınca, polis otosuyla kovalandığı ve Hanımınçiftliği’nde şahsın polis otosuna çarptığı, böylece yakalandığı bildirildi.

• Yeşilyurt Yakınca Yakınkent’teki Özkardeşler Kooperatifinden 350 metre elektrik tesisat kablosu çalınması ile ilgili E.A. ve U.A. adlı şahısların yakalandığı, yaşlarının küçük olması yüzünden ailelerine teslim edildiği belirtildi.

• Doğanşehir Sürgü’de M.A. adlı şahsın, ailevi nedenle kayınpederi M.Ü. ve kayınvalidesi Z.Ü. ile tartıştığı, şahısların birbirlerini döverek yaraladıkları öğrenildi.

• İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi içerisindeki Özgün Basım 25 numaralı atölye içerisinde çıkan tartışma sonucu G.Ş.’nin, A.M.S.’yi dövdüğü bildirildi.

• Kale Uzunhüseyin Köyünde N.M. ve S.M. adlı kız kardeşlerin araziden topladığı mantarları yedikten sonra zehirlendikleri ve TÖTM’ye kaldırıldıkları bildirildi.

• OSB’deki İplik Fabrikasında çalışan H.B.K. adlı işçi, makineyi kapatmadan temizlemek isterken işaret parmağını kaptırarak yaralandı.

• OSB’deki iplik fabrikasında F.D adlı işçi pres makinesindeki pamukları tel ile bağlarken yüksekten düşüp yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız