SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• 01.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekibi tarafından durdurulan otonun sürücüsü 46 yaşındaki A.H.’nin, alkolmetre cihazına üflememesi üzerine, kandan muayene yapılmak üzere Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü, burada şahsın ve yanında bulunan 56 yaşındaki S.C. ve 55 yaşındaki M.S.G.’nin, görevli polislere tehdit ve hakarette bulundukları gerekçesiyle gözaltına alındıkları bildirildi.

• Çöşnük Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 47 yaşındaki A.T. adlı kadın, polise başvurarak 20 yaşındaki kızı R.T.’nin dershaneye gideceğini söyleyip ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Cirikpınar Mahallesi Okul Sokakta 39 yaşındaki N.Ö.’ye ait eve akşam saatlerinde balkon kapısından giren hırsızlar 1 kamera, 1 inci bileklik, 1 inci boyunluk ile 1 altın künye çaldılar.

• B.Mustafapaşa Mahallesi Gebeş Sokakta park halinde olan Ö.C.’ye ait 44 KC 508 plakalı kamyonetin kapalı kasasından 944 YTL değerinde çeşitli malzemenin çalındığı bildirildi.

• Aşağıbağlar Mahallesi’nde 15.00 sıralarında yürümekte olan 23 yaşındaki S.A., tanımadığı 2-3 kişi tarafından dövüldüğünü bildirdi.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki G.D. adlı kız öğrencinin fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve ifadesinde yaklaşan üniversite sınavları nedeniyle strese girdiğini, bu nedenle 3-4 sakinleştirici hap içtiğini söylediği belirtildi.

• Savcılığa başvuran M.S. adlı şahıs, çocuğunun maçını izlemek için bulunduğu Türkiyem İlköğretim Okulu salonunda cep telefonunun çalındığını bildirdi. Yapılan araştırmada bahse konu cep telefonunu kullandığı teknik izlemeyle saptanan 53 yaşındaki N.Ö. adlı şahıs yakalandı. Bu kişi telefonu Halep Caddesi’nde bir seyyar satıcıdan aldığını ve çalıntı olduğunu bilmediğini öne sürdü.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 57 yaşındaki D.Y. ile karısı 54 yaşındaki P.Y., savcılığa başvurarak 30 yaşındaki oğulları B.Y.’nin kullandığı maddelerden dolayı krize girdiği, sürekli para istediğini, vermeyince kendilerine kötü davranıp tehdit ettiği iddiasında bulunurken, şahıs tehdit suçunu reddetti, kullandığı ilaçları bulamadığı zaman krize girip ailesine zarar verdiğini söyledi.

• Polise başvuran 21 yaşındaki A.G., 5 gün önce dershanede iken cep telefonunun çalındığını, yakındaki seyyar telefoncuları araştırırken telefonu 26 yaşındaki Y.Y.’ye ait tezgahta gördüğünü bildirdi. Y.Y. yakalanırken, bu kişi telefonu 19 yaşındaki Ş.O.A.’dan aldığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

• İpek Caddesi’nde park halinde olan B.K.’ya ait 33 FV 033 plakalı otonun öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce çizildiği ve zarar verildiği bildirildi.

• Başharık Mahallesi 21. Sokakta 35 yaşındaki C.A. adlı şahsa ait eve 01.00- 04.30 arasında giren hırsızlarca 420 YTL para ile 2 cep telefonu çalındı.

• Karakavak Mahallesi Coşkunlar Caddesi’nde 18.00 sıralarında bir şahsın zorla araca bindirildiği ihbarı üzerine polis ekipleri, plakası bildirilen otoyu Afra civarında kaza yapmış olarak buldu. Araçtaki şahıslardan 19 yaşındaki G.B., daha önceden para meselesinden dolayı cep telefonunu elinden alan M.E.’nin yanında bulunan arkadaşlarıyla birlikte kendisini zorla araca bindirip dövdüklerini, ayrıca bu şahsın üzerinde silah bulunduğunu öne sürdü. Polis merkezine getirilen 24 yaşındaki M.E. ile arkadaşı 18 yaşındaki Y.A.’nın karakolda da taşkınlık çıkardıkları, susma haklarını kullanıp ifade vermedikleri, haklarında soruşturmanın sürdüğü, ayrıca olaya karıştığı gerekçesiyle açık kimliği belirlenemeyen Uğur adlı şahsın da arandığı belirtildi.

• Özalper Mahallesi’nde 23.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 67 yaşındaki A.D. adlı kadın, iki haftadır eve gelmeyen ve çevreye borcu olan oğlu M.’yi soran 20-25 yaşlarındaki bir şahsın evinin camını kırdığını, sonra içeriye girip küfrederek ayrıldığını bildirdi. Polis şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Aslanbey Mahallesi’nde 42 yaşındaki C.C.’ye ait işyerinin gece camını kırarak giren hırsızlarca 50 YTl tutarında bozuk para ile 150 YTL tutarında sigara çalındı.

• Turgut Özal Mahallesi’nde 33 yaşındaki O.Ö.’nün yöneticiliğini yaptığı sitede kapıcı olan 43 yaşındaki R.Y. ile siteye girerek reklam afişi asmak isteyen B.B. arasında kavga çıktığı, kapıcı ile reklamcının birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Savcılığa başvuran icra görevlisi G.K. adlı bayan, Mimar Sinan Caddesi’ndeki bir eve haciz için gittiklerini, ev sahibi 50 yaşındaki Ş.E. adlı bayanın kendisini engelleyip hakarette bulunduğunu öne sürerken, Ş.E. suçlamayı kabul etmedi.

• Puma adlı firmanın avukatı E.D., Malatya’daki bazı işyerlerinde ürünlerinin bandrolsuz olarak satıldığı yolunda şikayette bulundu ve adliyeden alınan arama kararı sonucu yapılan aramada Vakıf İşhanı’nda H.G.’ye ait işyerinde 14 adet çorap, Fuzuli Caddesi’nde R.B.’ye ait işyerinde 62 çift spor ayakkabısı, Nasuhi Caddesi’nde G.G.’ye ait işyerinde 16 eşofman altı ve 2 eşofman takımı, Dabakhane Mahallesi’nde M.E.’ye ait işyerinde 9 çift spor ayakkabısı, Fuzuli Caddesi’nde A.B.’ye ait işyerinde 8 adet çanta, Nasuhi Caddesi’nde M.A.’ya ait işyerinde 9 adet sweat tişört ele geçirildiği, işyeri sahipleri hakkında “Markalar Kanununa Muhalefet” suçlamasıyla işlem yapıldığı bildirildi.

• Akçadağ ilçesi Askerlik Şubesi karşısındaki boş alanda park halinde olan N.P.’ye ait 44 ED 205 plakalı traktörün çalındığı, araştırma sürerken, traktörün ilçe Ziraat Bankası arkasında terkedilmiş olarak bulunduğu bildirildi.

• Savcılığa başvuran 46 yaşındaki A.T., 48 yaşındaki H.Ö. adlı şahıstan senet karşılığı aldığı borcunu ödediğini, senedi geri alamadığını, şahsın senedi eşi 45 yaşındaki G.Ö.’ye devrederek icra işlemi yaptırdığını öne sürdü. Karı-koca hakkında “Tefecilik ve Haksız Kazanç Sağlama” suçlamasıyla işlem yapıldığı, ancak suçlamaları kabul etmedikleri bildirildi.

• Sivas Caddesi’nde oturan 45 yaşındaki B.H. adlı kadın, polise başvurarak 11.30- 13.00 arası, çocuğunu okuldan almak için evinden ayrılırken, dilenci sandığı 3 kadını bina içerisinde gördüğünü, tekrar geldiğinde, evinden 2 adet taşlı altın yüzüğün çalındığını fark ettiğini bildirdi. Polis, ev sahibinin verdiği eşgal doğrultusunda Adana ve Osmaniye doğumlu 37 yaşındaki F.Y., 25 yaşındaki G.K. ve 28 yaşındaki D.K. adlı kadınları yakaladı. Ev sahibi, kadınlardan F.Y.’yi teşhis etti. Adliyeye verilen 3 kadının serbest bırakıldıkları bildirildi.

• Fırat İlköğretim Okulu içerisinde merdivenlerden inerken dengesini kaybederek ayağından yaralanan 13 yaşındaki M.İ.Y., ambulans ile Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• 04.30 sıralarında Tandoğan Mahallesi 4. Lale Sokakta devriye görevi yapan polis ekibi, 51 yaşındaki M.T.’ye ait işyerinin kepenklerini açmaya çalışan 20 yaşındaki E.Ö., 25 yaşındaki U.T., 23 yaşındaki Y.E. ve 19 yaşındaki M.G.’yi yakaladı. U.T.’nin üzerinde 3 adet Akineton marka, E.Ö.’nün üzerinde ise 1 adet roche marka uyuşturucu ilaç bulunduğu belirtildi. Olay yerinde kullandıkları 1 levheyeye de el konulan 4 şahsın, poliste susma hakkını kullandıkları, gönderildikleri adliyece tutuklandıkları bildirildi. E.Ö. olarak tutuklaması yapılan şahsın cezaevine kelsim edildiği sırada adının E.D. olduğunu söylediği, bu ifadenin de tutanak altına alındığı bildirildi.

• İstiklal Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifade veren 24 yaşındaki D.K. adlı kadın, boşandığı 26 yaşındaki A.Ş.’nin konuşmak için eve geldiğini, çıkan tartışma sonucu üzerine yürüdüğünü, araya giren annesi S.K.’yı dövdüğünü öne sürerken, A.Ş. suçlamayı kabul etmedi.

• Kubilay Lisesi arkasında kavga olduğu yolundaki ihbar üzerine giden polis kavgacıları bulamazken, durumundan şüphelendiği 18 yaşındaki C.B.’nin üzerinde 1 adet döner bıçağı buldu.

• İskender Mahallesi’nde 36 yaşındaki K.Ş.’ye ait eve giren hırsızlarca 2 adet alüminyum kapı kanadı çalındı.

• Bentbaşı Mahallesi 1. Sokak üzerinde laf atma yüzünden 16 yaşındaki R.L. adlı genç kızla 15 yaşındaki Ö.O.A. arasında kavga çıktığı, kızla delikanlının birbirlerini dövdükleri, savcının talimatıyla ailelerine teslim edildikleri bildirildi.

• Beydağı Mahallesi Kanalboyu Caddesi’nde 51 yaşındaki V.A.’ya ait eve penceresini zorla açarak gece yarısından sonra giren hırsızlarca 120 YTL para, 3 cep telefonu ve 1 kol saati çalındı.

• Aslanbey Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki G.Ö. adlı kızın intihar teşebbüsü gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı, ancak kızın ifadesinde ders yoğunluğu nedeniyle baş ağrısı üzerine ağrı kesici içtiğini söylediği bildirildi.

• İnönü Caddesi’nde 18.30 sıralarında karşıdan karşıya geçmek isteyen 42 yaşındaki S.E. adlı şahsın, 33 yaşındaki V.Ö. yönetimindeki otobüsün arka kapısına kafasını çarparak yaralandığı, yaralı şahsın alkollü olduğu bildirildi.

• Hasanbey Caddesi Malatya Lisesi karşısında 54 yaşındaki M.D. yönetimindeki oto ile gitmekte iken karşıdan karşıya geçmek isteyen 14 yaşındaki M.K. adlı kıza çarparak yaralanmasına yol açtı.

• 00.30 sıralarında Tandoğan Mahallesi Çevreyolu üzeri ecza deposu yanında çevreyi rahatsız eden ve araçlara zarar verenler bulunduğu ihbarı üzerine giden polis 34 YM 5726 ve 44 FZ 499 plakalı otoların camlarını kırdıkları gerekçesiyle 25 yaşındaki A.U., 24 yaşındaki C.Y., aynı yaştaki E.G. ve 23 yaşındaki E.Ş.’yi yakaladı. Olayın görgü tanığı A.E. ifadesinde, araçların camını kıranların yüzünü tam olarak göremediği için bu kişileri teşhis edemediğini bildirdi. Alkollü oldukları bildirilen 4 şahsın, bu nedenle idari para cezası uygulanarak salıverildikleri belirtildi.

• Çöşnük Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 35 yaşındaki R.D.’nin evine 03.10 sıralarında bir şahsın hırsızlık amacıyla girdiği ihbarı üzerine giden polisler 29 yaşındaki Silvan doğumlu M.C.Y.’yi yakaladılar. Adliyeye verilen zanlı tutuklandı.

• Sivas Caddesi üzerinde 09.45 sıralarında sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarptığı 73 yaşındaki M.K. yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

• Çevreyolu Turgut Temelli alt kavşağında A.K. yönetimindeki 44 EP 405 plakalı oto ile B.B. yönetimindeki 44 FN 470 plakalı otolar çarpıştı. 405 plakalı otoda bulunan 73 yaşındaki E.A. adlı kadın yaralandı.

• Çevreyolu Battalgazi kavşağında 52 AP 060 plakalı oto ile 44 M 0047 plakalı minibüsün karıştığı trafik kazası sonucu kaza yerine giden polislerin, minibüs sürücüsü 29 yaşındaki M.S.’nin alkolmetre cihazını üflemeyip görevlilere zorluk çıkardığı, tehdit ve hakarette bulunduğu öne sürülürken, polis merkezine götürülen M.S. suçlamaları kabul etmedi.

• Yıldıztepe Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki S.A. adlı kadın, 24 yaşındaki Ö.D. ile birlikte yaşadığını, bu şahsın kendisini sürekli dövdüğünü, annesinin yanına gittiğini, Ö.D.’nin sürekli kendisini tehdit ettiğini öne sürerek savcılığa başvurdu. Ö.D. suçlamaları kabul etmedi.

• Sinema Caddesi’nde T.D. yönetimindeki 44 HA 326 plakalı otoya Ş.G. yönetimindeki 44 AC 248 plakalı oto çarptı. 326 plakalı oto daha sonra park halindeki 44 KF 792 plakalı otoya çarptı. Bu kazada 19 yaşındaki D.D. ve 47 yaşındaki F.M. adlı bayanlar ile 1 yaşındaki F.T.D. ve 29 yaşındaki H.M.E. yaralandılar.

• 26 yaşındaki F.K. adlı şahıs, maddi sıkıntı nedeniyle bunalıma girerek fazla miktarda ilaç içip intihara kalkıştı ve vatandaşlarca hastaneye kaldırıldı.

• Özalper Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki Ş.D. adlı kadın polise başvurarak eşi 32 yaşındaki O.D.’nin kendisine eziyet edip hakaretlerde bulunduğunu öne sürerken, O.D. suçlamayı kabul etmedi.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde A.Ç. adlı şahsın pazarlamacılık yaptığı 44 DK 653 plakalı minibüsünden 200 el havlusu, 10 battaniye çalındı.

• Çevreyolu’ndaki bir büfe yanında, üzerindeki kuru sıkıdan çevirme bilyeatar tabancayı arkadaşlarına göstermek isterken tabancanın ateş alması sonucu elinden yaralanan 23 yaşındaki Ö.Ö. hastaneye kaldırıldı.

• Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde oturan 71 yaşındaki E.A. adlı kadın polise başvurarak 43 yaşındaki oğlu A.A.’nın 11 Şubat’ta hiçbir şey söylemeden evden ayrıldığını ve daha sonra haber alamadığını belirtti ve bulunmasını istedi.

• 03.00 sıralarında polise başvuran 20 yaşındaki H.K. adlı kadın, ailevi nedenlerle eşi S.K. ve T.A. adlı şahsı mahkemeye verdiğini, eşinin tutuklandığını, gece yarısından sonra kapısının çalındığını, bu olayla ilgili T.A.’dan şüphelendiğini bildirdi. Kaynarca Mahallesi’ndeki olayla ilgili T.A. aranıyor.

• İskender Mahallesi’ndeki Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde kilitli olan 16 yaşındaki F.A.’ya ait bisiklet kimliği belirsiz hırsız tarafından çalındı.

• Cirikpınar Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki E.E. adlı kadın, eşi 35 yaşındaki İ.E. ile tartışırken, eşinin kendisine hakaret edip soba kapağı ile kafasına vurduğunu öne sürdü. Polis İ.E.’yi arıyor.

• Sümer Polis Merkezi’ne 16.10 sıralarında başvuran 24 yaşındaki Ö.E. adlı bayan, Terminal Caddesi üzerinde bir şahsın kendisini takip ve rahatsız ettiğini bildirdi. Çevreyi araştıran polis 35 yaşındaki A.G. adlı şahsı yakalarken şahsın polislere hakarette bulunduğu, suçlamaları kabul etmediği bildirildi. Ö.E.’nin de yüzleştirmede, bu şahsın kendisini rahatsız eden şahıs olmadığını söylediği, ifadesi alınan şahsın serbest bırakıldığı bildirildi.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde oturan 39 yaşındaki H.Y. adlı kadın, 02.20 sıralarında polise başvurarak, adını Şahin olarak bildiği bir şahsın apartmanın önünde kendisini rahatsız ettiğini, kapıyı kapatınca bu şahsın camı kırarak zarar verdiğini öne sürdü. Polis şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Hacıabdi Mahallesi’nde 32 yaşındaki H.Ş.’ye ait eve balkon kapısından giren hırsızlarca 1 altın kolye ile 40 YTL para çalındı.

• İnönü Caddesi Dörtyol mevkiindeki bir işyerinde meydana gelen olayla ilgili polise başvuran 26 yaşındaki A.B., kargo dağıtıcısı olduğunu, 42 yaşındaki E.T. adlı şahsa kargo verirken, şahsın ücreti fazla bulduğunu, bu yüzden hakaret ettiğini öne sürerken, E.T. suçlamayı kabul
etmedi.

• İnönü Caddesi’nde belediyenin yaptığı kanalizasyon çalışması yüzünden 34 yaşındaki S.E. adlı bayanın adına olan işyerinin zemin katına su doldu ve yerdeki mefruşat ürünleri ıslanarak zarar gördü. S.E., ifadesinde işyerinin sigortalı olduğunu, şikayetçi olmadığını bildirdi.

• Battalgazi ilçesi’ndeki Tarım Meslek Lisesi Yatakhanesi’ndeki olayda 15 yaşındaki B.S.’nin, 21.00 sıralarında bıçakla yaralandığı ve nöbetçi öğretmen tarafından hastaneye getirildiği, olayın zanlısı olarak yakalanan k.A.’nın yaşının küçük olması nedeniyle daha sonra adliyeye verilmek üzere nöbetçi öğretmene teslim edildiği bildirildi.

• Hekimhan Sivas Caddesi’ndeki bir kahvehanede 23 yaşındaki H.G., 27 yaşındaki G.G. ve 20 yaşındaki İ.H.G. adlı kardeşler ile 23 yaşındaki H.B. ve 25 yaşındaki C.D. arasında kavga çıktığı, kavga sırasında C.D.’nin G.G.’yi bıçakla yaraladığı öne sürüldü. Bu arada, olayın zanlıları H.B. ve C.D.’yi karakola getirmek isteyen polislerden E.U.’nun, şahısların tekme atması sonucu parmağından yaralandığı belirtildi. Adliyeye verilen iki şahıs serbest bırakıldı.

• Hekimhan Güzelyurt’ta H.İ.’nin ailevi geçimsizlik sonucu kavga ettiği kayınvalidesi H.İ.’yi dövdüğü bildirildi.

• Kale ilçesi Bent Köyü’nde çay ocağı, nalburiye ve berber hakkında “ruhsatsız” oldukları gerekçesiyle yapılan işlemin V.A.’ya ait bakkal ve C.O.’ya ait traktör tamirhanesi için de uygulandığı belirtildi.

• Beydağı Kasabası Yapraklıpınar mezrasında oturan Ö.Ö.’nün tarım ilacı içerek intihara kalkıştığı ve TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

• Pütürge ilçesinin Köklükaya Köyü’nde V.A. adlı kadının, mera anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı H.H.A. adlı şahsa plastik oyuncak tabanca ile ateş ettiği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı.

• Kuluncak İstiklal Mahallesi’nde kum ocağı işletmeciliği yüzünden tartışan Y.A.D., Z.D., S.K. ve B.K. adlı şahısların birbirlerini dövdükleri, Z.D. ve S.K.’nın yaralandığı bildirildi.

• Yazıhan Yeniköy Balaban mevkiinde jandarma trafik teminin denetim için durdurduğu 06..706 plakalı aracın sürücüsü N.K.’nın alkollü olduğunun anlaşılması üzerine şahsın muayeneye itiraz ettiği, görevlilere hakarette bulunduğu, gönderildiği adliyece salıverildiği bildirildi.

• Battalgazi Yarımcahan Kasabası’nda M.K.’nin bahçesindeki kuru otları yaktığı sırada İ.Y.’ye ait meyve ağaçlarının zarar görmesi yüzünden çıkan kagada, İ.Y.’nin M.K.’yi dövdüğü belirtildi.

• Hekimhan Dumlu köyü korucuları 21.00 sıralarında Haydaroğlu mevkiinde M.Y.’ye ait evin bahçesinde define arandığını saptayarak jandarmayı haberdar ettiler. M.Y.’ye ait ev yönünden gelen 44.. 592 plakalı araçta 2 define arama dedektörü bulunduğu, araçtaki H.S., Z.K., A.Ş., N.G.Ö., M.Y. ve M.B. adlı şahısları yanına alan jandarmanın olay yerinde inceleme yaptığı, yeni kazılmış çukuru saptadığı, şahıslar hakkında kaçak kazı suçlamasıyla işlem yapıldı.

• Kale ilçesi Salkımlı Köyü’nde A.Y. adlı bayanın ailevi sorunlar yüzünden ilaç içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

• Doğanyol ilçesi Gökçe Beldesi’nde R.Ö. adlı şahıs, psikolojik sorunlar nedeniyle fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

• Kuluncak ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde E.Z.’ye ait düğün töreni sırasında yetki belgesi olmamasına rağmen havai fişek attırdığı belirlenen A.Ö. adlı şahıs ile ev sahibi hakkında idari para cezası uygulandı.

• Yeşilyurt İkizce Köyü sınırlarındaki TEDAŞ mevkiinde denetim yapan Bölge Trafik Ekibinde görevli polis memurlarına karşı koyan şahıslar olduğu bilgisi üzerine giden jandarma M.G. adlı şahıs yönetimindeki 46..543 plakalı araçta inceleme yaptı. Aracın muayene işleminin sahte olduğu, araçtaki Ö.G., M.G. ve O.G. adlı şahısların, bu nedenle aracı otoparka çekmek isteyen polisler H.B. ve S.İ.’ye mukavemet ettikleri belirtildi.

• Yazıhan Durucasu beldesinde kız yüzünden çıkan olayda T.Y. ve H.Y.’nin, Ö.T. adlı genci döverek yaraladıkları bildirildi.

• Darende Balaban’da Ö.K.’ye ait tuhafiye dükkanı ile N.Y.’ye ait boş dükkanda belediye tarafından görevlendirilen A.A.’nın kepenk kilitlerini keserek kaynak yaptığı sırada sıçrayan kıvılcımların yangına yol açtığı, iki dükkanda 17 bin YTL’lik hasar meydana geldiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız