SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Fırat Mahallesi’nde, ailevi nedenler yüzünden çıkan kavgada eşi tarafından dövüldüğünü öne süren 37 yaşındaki H.K. adlı kadının şikayeti üzerine 44 yaşındaki S.K. yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Savcılığa başvuran 26 yaşındaki E.Ş. adlı kadın, bir süredir ayrı yaşadığı 35 yaşındaki eşi A.Ş. tarafından tehdit edildiği iddiasında bulunurken, yakalanan A.Ş. suçlamayı kabul etmedi.

• Savcılığa başvuran 34 yaşındaki M.K., 31 yaşındaki H.K. adlı şahıstan satın aldığı cep telefonuna daha sonra çalıntı olduğuna dair mesaj geldiğini, telefonu geri götürdüğünde şahsın telefonu geri almadığını öne sürdü. İfadesi alınan H.K. ise, telefonu İzmir’de bulunan H.E. ve H.T. adlı şahıslardan aldığını, suçlamaları kabul etmediğini söylerken, polis iki şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Çöşnük Mahallesi Aytaç Paşa Caddesi’nde 26 yaşındaki Y.E.Ö. adlı şahsa ait eve gece yarısından sonra giren hırsızlarca 80 YTL para ile 3 adet cep telefonu çalındı.

• Hastane Caddesi’nde oturan 29 yaşındaki F.K., polise başvurarak annesine gitmek üzere öğle saatlerinde evden ayrılan aynı yaştaki karısı Ü.K.’den, 5 gündür haber alamadığını, hayatından endişe ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde B.S. adlı şahsa ait telefoncu dükkanında çalışan 18 yaşındaki F.C.T., işyerindeki hırsızlıkla ilgili polise verdiği ifadede, gelen iki şahsın 4 cep telefonu ile 8 adet Turkcell kontor aldıklarını, kendisi patronu B.S. ile telefonla görüşürken, şahısların parayı ödemeden kaçtıklarını bildirdi. 11.45 sıralarındaki olayla ilgili araştırma sürüyor.

• Akpınar Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana gelen olayla ilgili polisin ifadesini aldığı 38 yaşındaki H.Ö. adlı kadın, alt komşusu 42 yaşındaki N.A. adlı kadın ile oğlu 18 yaşındaki A.Ö. arasında tartışma çıktığını, komşusuna neden tartıştıklarını sormak için inerken otomatik lambanın söndüğünü, komşusunun elinde silaha benzer bir cisim gördüğünü öne sürerken, N.A., anne oğuldan korktuğu için çantasındaki biber gazını eline aldığını ancak kullanmadığını söyledi.

• Melekbaba Mahallesi’nde kadınlar arasında çıkan kavgada, 32 yaşındaki E.K.’nin 23 yaşındaki S.İ. ve 36 yaşındaki H.İ. adlı kız kardeşler tarafından dövüldüğü öne sürüldü.

• Zaviye Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’ndeki olayda, polise başvuran 22 yaşındaki S.S. adlı kadın, tartıştığı 36 yaşındaki S.Ö. adlı kadının kendisini tehdit edip iteklemesi sonucu düşerken elini işyerinin camına çarptığını, camın kırıldığını söylerken, S.Ö. suçlamayı kabul etmedi.

• Tecde’de oturan 39 yaşındaki A.A. polise başvurarak, 27 yaşındaki M.A. adlı şahsın kendisini tehdit ettiğini 27 yaşındaki eşi E.A.’ya da tacizde bulunduğunu öne sürerken, M.A. suçlamayı kabul etmedi.

• Şıkşık Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki T.T. adlı şahıs, kızı 19 yaşındaki P.A.’nın, daha önce kendisini isteyen 26 yaşındaki B.A. ile kaçtığını, hayatından endişe ettiğini öne sürerek polise başvurdu. Araştırma sürerken, bulunan çiftten P.A. (T) B.A. ile kendi isteği ile kaçtığını ve resmi nikahla evlendiklerini söyleyince, serbest bırakıldılar.

• Cevatpaşa Mahallesi’nde 21 yaşındaki S.G. adlı bayan fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkışırken, polis şizofreni hastası olduğu ifade edilen S.G.’nin ifadesinin alınamadığından olayla ilgili ayrıntı elde edilemediğini bildirdi.

• Doğanşehir Yeni Mahalle’de E.Ş., L.K. ve O.A. adlı şahıslara ait işyerinden 03.00 sıralarında sıhhi tesisat malzemesi çaldıkları belirtilen iki hırsız, devriye polisleri görünce kaçmaya başladı. Bu şahıslardan 53 yaşındaki M.Ş.T. yakalanırken, kaçan A.U. aranıyor.

• Hekimhan’da polise başvuran 57 yaşındaki E.A., Hekimhan Lisesi’nde okuyan 17 yaşındaki oğlu Y.Ö.A.’nın, okul arkadaşı 16 yaşındaki S.M.S. tarafından tehdit edildiği iddiasında bulunurken, S.M.S. suçlamayı reddetti.

• Pütürge Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nun Kızlar yatakhanesinde 9 yaşındaki E.H.Ö. adlı kız öğrenci 00.10 sıralarında ranzadan düşerek yaralandı ve Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde E.İ.’ye ait olan park halindeki 44 KY 731 plakalı motosikletin gece çalındığı bildirildi.

• İstiklal Mahallesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan 67 yaşındaki E.A. adlı kadın, ailevi nedenle çıkan tartışma sonucu kendisine küfredip dövdüğünü öne sürdüğü 26 yaşındaki damadı M.G.’den şikayetçi olurken, damat da kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle kayınvalideden davacı olduğunu söyledi.

• Akpınar Mahallesi’nde fazla miktarda ilaç ve fare zehiri içerek intihara kalkışan 27 yaşındaki H.G. adlı kadın hastaneye kaldırıldı. H.G. ifadesinde, intihar girişiminden dolayı pişman olduğunu söyledi.

• Orduzu Köşebaşı Mahallesinde 36 yaşındaki C.B. ile daha önceden kardeşini döven 22 yaşındaki A.Y. arasında tartışma çıktığı, A.Y.’nin C.B.’yi bıçakla ağır yaraladığı ve yaralının TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi. Olayla ilgili ifadeleri alınan 57 yaşındaki M.Y. ve 44 yaşındaki F.Y. cifti ise, yaralının yakını 41 yaşındaki A.B.’nin evlerinin camını kırdığını öne sürdüler. Yakalanan taraflardan A.Y. tutuklandı.

• Göztepe Mahallesi’nde 01.00 sıralarında aileve nedenle çıkan tartışmada 28 yaşındaki Z.G. adlı kadının, 37 yaşındaki eşi H.G. tarafından dövüldüğü öne sürüldü. Yakalanan zanlı adliyece serbest bırakıldı.

• Polise başvuran 31 yaşındaki Y.G. ve 42 yaşındaki B.K., kendilerine borcu olan 52 yaşındaki E.Ö. adlı şahsın, Atatürk Caddesi’nde, borçlarını ödemeyip kendilerini dövdüğü iddiasında bulunurken, E.Ö. suçlamayı kabul etmedi.

• Kığılı Camii Abdesthanesinde, 68 yaşındaki M.K.’nın abdest almak için çıkarıp astığı ceketinde bulunan 4 bin 500 euro ile 2 bin YTL paranın yankesicilik yoluyla çalındığı bildirildi.

• Cirikpınar Mahallesi’nde özel bir şirkete ait öğrenci yurdunun bodrum kadında bulunan 43 yorgan, 9 çekyat, 2 katalitik sobayı çaldıkları gerekçesiyle 27 yaşındaki Ö.K., 20 yaşındaki B.B., 18 yaşındaki C.B., 21 yaşındaki M.T. yakalandılar. Polis, V.A.’yı da çalıntı malları satın aldığı gerekçesiyle yakaladı. Adliyeye çıkarılan zanlılardan Ö.K. tutuklanırken diğerleri serbest bırakıldı. Polis firari zanlı S.D.’yi arıyor.

• Niyazi Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki S.Ö. adlı kadın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Karakavak Bahçelievler Caddesi’nde 34 yaşındaki K.K. ile akrabaları aynı yaştaki İ.K. ve 33 yaşındaki İ.K. arasında ailevi nedenle kavga çıktığı, şahısların birbirini dövdükleri belirtildi.

• Zaviye Mahallesi’nde park halinde olan C.B. adlı şahsa ait 44 EL 696 plakalı motosikletin çalındığı bildirildi.

• Toki konutlarında laf atma yüzünden çıkan kavgada 38 yaşındaki M.U. adlı şahıs ile 37 yaşındaki G.U., 39 yaşındaki Y.K. ve 24 yaşındaki N.F. adlı kadınlar arasında kavga çıktığı, şahısların birbirlerine karşılıklı hakarette bulundukları ifade edildi.

• Battalgazi ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu’ndan 2 adet bilgisayar monitörü, 2 bilgisayar kasası, 1 adet tarayıcı, 3 yazıcı, 1 ADSL cihazı, 2 elektrikli mikroskop, 1 dijital multimetre, 1 termometre, 1 dijital terazi, okul anahtarları, 100 YTL para ile M.Y. adlı şahıs tarafından işletilen kantinden çeşitli gıda ve kırtasiye malzemesi çalındı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede okulun ön ve yan tarafındaki pencerelerin açık olduğunu saptarken, kantin bölümünde bir otomobile ait yakıt ikmal fişi buldular. Fişin, Malatya’daki bir oto kiralama şirketinden kiralanan otoya ait olduğu saptanırken, aracı kiralayan 24 yaşındaki B.K. adlı şahsın kimliği de şirket kayıtlarından ortaya çıktı. Polis, B.K. adlı şahsı hırsızlık zanlısı olarak arıyor.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 20.45 sıralarında 21 yaşındaki M.Ç. ve 22 yaşındaki H.K. adlı şahıslar ile 29 yaşındaki S.H. ve 20 yaşındaki B.H. adlı şahıslar arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti ve şahısları yakaladı.

• Dabakhane Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki H.Ç. ve 17 yaşındaki A.Ç. adlı kız kardeşler gıda zehirlenmesi yüzünden hastanelik oldular.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki Y.Ö. adlı kadın polise başvurarak; evine misafir olarak gelen ablası 23 yaşındaki H.D.’nin çocuğunun ağladığını söyleyip evden acele ayrılmasıyla şüphelendiğini, kanepenin altındaki altın ve parasını kontrol ettiğinde 6 altın bilezik ve 31 YTL parasının olmadığını gördüğünü bildirdi. Polis, H.D. adlı “ablayı” arıyor.

• Orduzu Pınarbaşı’ndaki piknik alanında 3 yaşlarındaki A.F. adlı çocuk, sürücüsü belirlenemeyen bir bisikletin çarpması sonucu yaralandı.

• Yeşiltepe yolu Ergenekon Köprüsü’nde 27 yaşındaki A.U. yönetimindeki oto ile 37 yaşındaki N.T. yönetimindeki oto, 17.45 sıralarında çarpıştı. Kazada, yaya olarak köprüden geçmekte olan 40 yaşındaki B.Ö. adlı şahıs ile A.U.’nun aracında bulunan 25 yaşındaki Ş.U. adlı bayan ile 3 yaşındaki A.S.U. adlı kız çocuk yaralandılar.

• Melekbaba Mahallesi’nde 20.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili polise ifade veren 18 yaşındaki M.K. ve ağabeyi 19 yaşındaki V.K., evlerine giderken tanımadıkları 3 kişi tarafından sebepsiz yere dövüldükleri iddiasında bulundular.

• Salköprü Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki Y.M. adlı kız öğrenci fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. Y.M. ifadesinde derslerinin stresinden dolayı intihara kalkıştığını söyledi.

• Turgut Temelli Caddesi Araposman kavşağında 36 yaşındaki T.B. yönetimindeki oto ile giderken, bisikletiyle karşıdan karşıya geçmek isteyen 9 yaşındaki S.H.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Mimar Sinan Caddesi’nde oturan 14 yaşındaki İ.P. adlı kız fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı gerekçesiyle hastaneye kaldırılırken, polise verdiği ifadede çok stresli olduğu için sakinleşmek amacıyla evdeki şurup ve haplardan içtiğini söyledi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde 35 yaşındaki D.Ç. adlı şahsa ait evde 04.20 sıralarında elektrikli ısıtıcının yere düşmesi sonucu çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

• Karakavak Afra önündeki kazada yaralanan R.Ş. adlı şahıs, yönetimindeki oto ile giderken, aniden önüne çıkan iki yaşlı şahsa çarpmamak için direksiyonu çevirince orta refüje çarptığını ve kazanın meydana geldiğini söyledi.

• Hacıabdi Mahallesi 1. Sokaktaki olayla ilgili polise ifade veren 23 yaşındaki T.D., yürürken karşısından gelen tanımadığı üç kişiden birinin omzuna çarptığını, şahısların “Ne oluyor” diyerek bıçak çekip kendisini kovaladıklarını, bunun üzerine 50 yaşındaki M.K.’ya ait eve girip kapıyı kapattığını, kendisini kovalayan şahısların da kapıya vurarak ayrıldıklarını söyledi. Ev sahibi M.K. ise evinin kapısında hasar meydana geldiğini, ancak kimseden şikayetçi olmadığını bildirdi. Polis 3 şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Özalper Mahallesi’nde 20.55 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 23 yaşındaki B.S., evine gelen annesi 46 yaşındaki E.B.’ye kapıyı açmayınca, annesinin kapıyı tekmelediğini öne sürerek annesinden şikayetçi oldu. Anne ifadesi alındıktan sonra salıverilirken, şikayetçi B.S.’nin yapılan bilgisayar araştırmasında arandığı saptanınca, hakkında işlem yapılmasi için ilgili şubeye teslim edildiği bildirildi.

• Beydağı Devlet Hastanesi’nde 23.40 sıralarında 30 yaşındaki Ö.K. ve 26 yaşındaki M.A. arasında kavga çıktığı, M.A.’nın kafasının hastane kapısının camına çarpması sonucu camın kırıldığı, camın kavgacı iki şahıs tarafından taktırıldığı, birbirlerinden de şikayetçi olmayınca serbest bırakıldıkları belirtildi.

• Yeşilyurt Hıroğlu Mahallesi’nden sırtından yaralı olarak İlçe Sağlık Ocağı’na giden 30 yaşındaki M.E., alkolün etkisiyle bira şişesinin üstüne düştüğünü öne sürdü, ilk müdahalenin ardından Malatya Devlet Hastanesi’ne gönderilerek tedavisi yapıldı ve taburcu edildi. Olayla ilgili ifadesi alınan 24 yaşındaki F.E., ağabeyi M.E.’nin elindeki bıçakla annesi 56 yaşındaki H.E., kız kardeşi 16 yaşındaki B.E.’ye ve kendisine bağırdığını ancak şikayetçi olmadığını söylerken, polis M.E.’yi “Aile Fertlerine Kötü Muamele ve Kendini Yaralama” suçlamasıyla aramaya başladı.

• Zaviye Mahallesi’nde 21.45 sıralarındaki olayla ilgili ifade veren 34 yaşındaki L.G. adlı kadın, eşi 26 yaşındaki M.G. tarafından dövüldüğünü, eşinin yeğeni olan 27 yaşındaki Ü.K.’nin kendisini korumak amacıyla eşine bıçak çektiğini, ancak olaydan dolayı şikayetçi olmadığını söylerken, M.G. ve Ü.K. ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• 15.30 sıralarında polis merkezine başvuran 39 yaşındaki F.Ü. adlı şahıs Cezmi Kartay’daki bir birahaneye alkol almaya gittiğini, işyerinde 21 yaşındaki G.D., 32 yaşındaki M.K. ve 35 yaşındaki E.Ö. adlı şahısların hesabı bahane ederek cebindeki 700 ABD dolarını zorla aldıklarını, para üstü olarak kendisine 100 YTL verdiklerini öne sürdü. Yakalanan 3 şahıs ise suçlamayı kabul etmediler.

• Sivas Caddesi’ndeki bir evde 00.30 sıralarında meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 44 yaşındaki G.Ç. adlı kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1 yıl önce eşi aynı yaştaki K.Ç.’ye boşanma davası açtığını, ancak bu sürede aynı evi paylaştıklarını, olay günü eşinin kendi üzerinde olan 2 adet işyeri tapusunu istemesi yüzünden tartıştıklarını, eşinin kendisini dövdüğünü ve tehditte bulunduğunu iddia ederken, K.Ç. suçlamaları kabul etmedi.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 22.00 sıralarında 28 yaşındaki M.K. adlı şahsın, görüşme bahanesiyle kendisinden cep telefonunu alan, geri vermeyip sattığı öne sürülen 33 yaşındaki M.B.’ye karşılaşınca, bu şahsı dövdüğü, olaya polisin müdahale edip iki şahıs hakkında yasal işlem yaptığı bildirildi.

• Yunus Emre Caddesi (Kanalboyu Stad tarafı)’nde park halinde olan B.K.’ya ait 44 FV 635 plakalı otonun içerisindeki 1 adet cd çalarlı teyp gündüz saatlerinde çalındı.

• Sancaktar Mezarlığı Çevreyolu civarında 15.45 sıralarında yürümekte olan 20 yaşındaki S.Ç. adlı bayanı elle taciz ettiği gerekçesiyle 25 yaşındaki H.A. adlı şahsın yakalandığı, şahsın gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifade veren 18 yaşındaki C.K. adlı genç kız, babası 51 yaşındaki M.K.’nın eşinden ayrıldığı ve kendisinin yanına yerleştiği için sürekli kendisini dövüp hakarette bulunduğunu öne sürdü. 04.00 sıralarında polise başvuran C.K.’nın başvurusu üzerine baba hakkında yasal işleme başlandığı, babanın suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.

• Kiltepe Mahallesi Babuktu mevkiinde 02.30 sıralarında 33 yaşındaki A.U.’ya ait eve giren kimliği belirsiz hırsız, ev sahibinin kendisini fark etmesi sonucu kaçtı. Ev sahibinin pantolonun cebinde bulunan 243 YTL parasının çalınmış olduğunu polise bildirdiği, şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

• Kiltepe’de oturan 42 yaşındaki A.U. polise başvurarak, 16 yaşındaki oğlu F.U.’nun sabah ayrıldığı evlerine dönmediğini belirterek bulunmasını istedi.

• Zaviye Mahallesi’nde 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, 7 yıl önce boşanan 55 yaşındaki İ.Ç. adlı şahıs ile aynı yaştaki N.G. adlı kadının, ortak oturdukları evde tartışma sonucu birbirlerini dövdükleri, ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri bildirildi.

• Savcılığa başvuran 52 yaşındaki A.K., 45 yaşındaki O.U. adlı şahsın telefonla arayıp eşi ve kızına tehdit ve hakaret içeren sözler söylediğini öne sürünce yakalanan O.U. suçlamayı kabul etmedi.

• Savcılığa başvuran 24 yaşındaki G.H. adlı şahıs, bir süredir ayrı yaşadığı eşinin babası M.H.B. ve annesi C.B.’nin kendisini tehdit ettiği iddiasında bulundu. 35 yaşındaki C.B. ifadesinde suçlamayı kabul etmezken, M.H.B. İstanbul’da olması nedeniyle ifadesi alınamadı.

• Savcılığa başvuran 52 yaşındaki Ö.B. adlı şahıs, alacak verecek yüzünden 46 yaşındaki İ.B. ile aralarında tartışma çıktığını, işyerinde çalışan 28 yaşındaki S.A. adlı kadının, evini telefonla arayıp eşine hakaret ettiğini, bu sözleri İ.B.’nin söylettiğini öne sürerken, İ.B. ve S.A. suçlamayı kabul etmedi.

• Özalper Mahallesi’nde karşılıklı olarak birbirlerini dövdükleri, tehdit ve hakarette bulundukları iddiasıyla 52 yaşındaki G.G., 22 yaşındaki G.G. ve 54 yaşındaki Z.Y. adlı kadınlar ile 50 yaşındaki K.G., 16 yaşındaki M.G., 54 yaşındaki D.Y. ve 26 yaşındaki E.Y. hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

• Zaviye Mahallesi’nde F.E. adlı şahsa ait iş makinesine ait 100 kiloluk bir kovanın gündüz saatlerinde çalındığı bildirildi.

• Darende’nin Hacı Derviş Mahallesi’nde oturan 53 yaşındaki B.S. polise başvurarak, evin dedesinden miras kaldığını, zaman zaman kullandığını, ancak evin kimliği belirsiz kişi ve kişilerce depo olarak kullanılıp odanın karıştırıldığını öne sürdü. Polis araştırıyor.

• Yeşilyurt’taki bir işyerinde 22 yaşındaki M.A. ile abisi ve amcaoğlu olan 28 yaşındaki H.H.A. ve 32 yaşındaki B.A. arasında kavga çıktığı, tarafların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Yeşilyurt Gündüzbey Beldesindeki 23 Nisan kutlamaları sırasında tören alanında görevli öğretmen Ş.G.’nin tören alanındaki E.Ö.’yü uzaklaştırmak istediği, bu şahsın öğretmeni dövdüğü bildirildi.

• Doğanşehir Erkenek Sağlık Ocağı Lojmanlarında kalan E.D.’nin, geçici gittiği Malatya’dan döndüğünde evde bulunan 1 altın küpe, 1 cumhuriyet altını ile 1 video kamerasının çalındığını jandarmaya bildirdiği belirtildi.

• Yazıhan Durucası Beldesinde S.K. adlı şahsın yeşilkart kanunu hükümlerine aykırı kart aldığının saptandığı, kartın iptal edildiği ve şahıs hakkında işleme başlandığı bildirildi.

• Yazıhan merkezde oturan P.K. adlı kadının ailevi sorunlar yüzünden 1 kutu ilaç içerek intihara kalkıştığı ve TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız