SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Halep Caddesi’ndeki bir işhanındaki telefon satıcısında alışveriş karşılığı verdikleri paranın sahte olduğunu anlayan işyeri çalışanları arasında çıkan kavgada araya giren F.M.T.’nin kavgacı lar tarafından dövüldükleri bildirildi. Olay sonrası 1 adet sahte 50 YTL’ye el koyan polis, kavgaya karışan 36 yaşındaki E.K., 29 yaşındaki F.K., aynı yaştaki M.K., 27 yaşındaki O.A. ve 50 yaşındaki A.Ç.’yi gözaltına aldı. A.Ç. ifadesinde, parayı kömür alması için O.A.’ya kendisinin verdiğini paranın sahte olduğunu bilmediğini öne sürdü. “Bilmeden Sahte Para Alma, Bilerek Piyasaya Sürme ve Darp” suçlamasıyla adliyeye verilen şahıslar salıverildi.

• Sağlık Caddesi’nde R.A. yönetimindeki 06 BS 568 plakalı otoyla giderken, 54 yaşındaki R.G. adlı bayana çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Cumhuriyet Caddesi üzerinde plakası belirlenemeyen bir motosikletin çarptığı 30 yaşlarındaki İ.D.’nin yaralandığı bildirildi.

• İnönü Caddesi ile Fuzuli Caddesi’nin kesiştiği köşede M.Y. yönetimindeki 44 DS 750 plakalı belediye otobüsünün, 30 yaşındaki D.E. adlı bayan sürücünün yönetimindeki 44 EL 022 plakalı otoya çarptığı, bayan sürücünün kazadan sonra otobüs sürücüsüne küfür ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle otobüs sürücüsü tarafından şikayet edilince hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki M.A. adlı kızın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan 54 yaşındaki H.Ö. adlı şahsa ait evin alt katındaki işyerinin kapısının 01.00 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce zorlandığı, ayrıca bodrum kapısının asma kilit zincirinin kesildiği, ancak herhangi bir şey çalınmadığı, araştırmaya başlandığı bildirildi.

• Melekaba Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki M.A. adlı bayan savcılığa başvurarak, ayrı yaşadığı eşi M.A.’nın, okula giden kızları 13 yaşındaki S.A. ve 11 yaşındaki C.A.’yı bıçakla tehdit ettiği iddiasında bulunurken, M.A. suçlamayı kabul etmedi.

• Bentbaşı Mahallesi’ndeki açık otoparkta yürümekte olan 20 yaşındaki A.E.B., 19 yaşındaki A.E. ve 18 yaşındaki B.S. adlı şahısların önünü kesen, C. ve M.adlı iki şahıs ile yanlarında bulunan 4 kişinin, bu kişilere hakarette bulundukları, dövüp kaçtıkları öne sürüldü. Polis şahısların kimliklerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Hidayet Mahallesi Mezarlık Caddesi’nde oturan 72 yaşındaki C.G. adlı kadın polise başvurarak, 14.00 sıralarında evinin önünde otururken yanına tanımadığı iki kadının geldiğini, kadınlardan biriyle eve girdiklerini, kendisini doktor olduğunu söyleyen bu kişinin sırtını ovduğunu, bu kişinin elindeki bir kokuyu yüzüne sürdüğünü ve daha sonra kendisini kaybettiğini, uyandığında cüzdanını kontrol ettiğini ve içerisindeki 1.000 YTL para ile 5 çeyrek altının çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Cevatpaşa Mahallesi’nde 49 yaşındaki A.K.’ye ait işyerinin kepenklerinin sökülüp kapısının aralandığı ancak çalınan bir şey olmadığı, olay yerinde 2 murç denilen demir kazık ile 1 adet demir bükme aleti bulunduğu bildirildi.

• Özalper Mahallesi’nde 22.45 sıralarında çıkan tartışma sonucu 30 yaşındaki A.Y.’nin, 23 yaşındaki R.T. tarafından bıçakla yaralandığı, yaralının hastaneye kaldırıldığı, zanlının yakalandığı belirtildi.

• Tevfik Temelli Caddesi Yeniyol’da 23.50 sıralarında V.K. yönetimindeki 06 ZDJ 34 plakalı oto 24 yaşındaki M.Y. yönetimindeki otoya çarptı. Tartışma sonucu 06 plakalı araçta bulunan T.T., S.D., M.P. ve S.Y. adlı şahısların da olaya karıştıkları, tarafların birbirlerini dövdükleri öne sürüldü.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 52 yaşındaki M.Y. adlı kadının 02.30 sıralarında fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Akçadağ Kültür Mahallesi’nde 42 yaşındaki S.K.’nin evine giren hırsızlarca 5 adet altın bilezik çalındığı bildirildi.

• Battalgazi ilçesinde 36 yaşındaki S.Ü. adlı kadın zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı. S.Ü. ifadesinde, çalışmaya gittiği Çolaklı yolu üzerindeki bahçede topladığı otları yiyince zehirlendiğini söyledi.

• Savcılığa başvuran 43 yaşındaki S.Ö. adlı kadın, 3-4 yıl önce iş ortaklığı yaptığı 41 yaşındaki M.K.’nın para yüzünden kendisini telefonla arayıp tehditte bulunduğunu öne sürerken M.K. suçlamayı kabul etmedi, S.Ö.’nün oğlu F.Ö. ve eniştesi N.T. adlı şahısların silah zoruyla kendisine senet imzalattıkları iddiasında bulundu. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Halfettin Mahallesi’ndeki bir işyerinde 22.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 41 yaşındaki B.G. adlı şahıs, mesul müdürlüğünü yaptığı işyerine gelen 24 yaşındaki O.Ö. ve 27 yaşındaki H.U. adlı şahısların kendisini tehdit edip, her geldiklerinde para istediklerini ve 50 YTL istediklerini, bunun üzerine işyeri sahibi 38 yaşındaki Ö.G.’ye bilgi verdiğini, işyerine gelen Ö.G.’yi döven bu şahısların kaçtıklarını, ayrılmalarından sonra 1 el silah sesi duyduğunu öne sürdü. Yakalanan iki zanlı ise suçlamaları kabul etmezken, kendileri şikayetçi oldular ve “İşyerinde İzrar, Haraç İsteme, Karşılıklı Darp ve Silah Sıkma İddiası” suçlamasıyla gönderildikleri adliyece serbest bırakıldılar.

• Beydağı Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’nde, 43 yaşındaki M.G.’nin yönetimindeki otoyla 18 yaşındaki Ö.P. adlı şahsa çarparak yaralanmasına yol açtığı, yakalanan sürücünün aşırı alkollü olduğu ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

• Atatürk Caddesi üzerinde park halinde olan araçların yanına giden trafik görevlisinin buradaki bir aracın sürücüsüne ikazda bulunurken sürücünün yanında bulunan 29 yaşındaki A.A.’nın polise bağırdığı ve daha sonra aracın uzaklaştığı, daha sonra yakalanan araç sürücüsüne ceza uygulanırken, A.A. hakkında “Hakaret, Tehdit ve Görevli Memurun Görevini Engelleme” suçlamasıyla işlem yapıldığı, bu kişinin suçlamayı kabul etmediği bildirildi.

• Saray Mahallesi’nde oturan 20 yaşlarındaki G.D. adlı bayan, “sebepsiz yere sinirlenerek” 40 civarında tansiyon ilacı için intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki A.E. adlı kadın, bir süre beraber yaşadığı 44 yaşındaki M.K. adlı şahsın kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunurken, bir süre sonra polis merkezine gelen M.K. suçlamayı kabul etmedi.

• Saray Mahallesi Ömerefendi Sokaktaki bir evde fuhuş yapıldığı yolunda 21.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine giden polis; ev sahibi 56 yaşındaki S.Ö. adlı kadın ile evde bulunan 47 yaşındaki S.A., 25 yaşındaki H.K. ve 31 yaşındaki A.Y. adlı kadınları yakaladı. S.Ö.’ye ait evde fuhuş yaptıkları belirtilen diğer 3 kadının ifadelerinin savcının talimatıyla “mağdur” olarak alındığı ve “Fuhuş Amaçlı Yer Temin Etmek ve Menfaat Sağlamak”la suçlanan S.Ö.’nün ise gönderildiği adliyece tutuklandığı bildirildi.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki S.F.’nin, derslerinin kötü olması nedeniyle fazla miktarda ilaç içip sol el bileğini jiletle keserek intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Savcılığa başvuran 42 yaşındaki K.T. adlı şahıs, daha önceki bir olaydan dolayı devam eden dava hakkında işyerini ve evini arayan 56 yaşındaki S.Ş. adlı kadının kendisini ve ailesini tehdit ettiği iddiasında bulunurken, S.Ş. suçlamayı kabul etmedi.

• Polise başvuran 35 yaşındaki E.K. adlı kadın 09.00 sıralarında Malatya Devlet Hastanesi bahçesinde otururken dizinin üstünde bulunan cep telefonunu 20 yaşlarındaki bir şahsın alarak kaçtığını bildirdi. Polis kapkaççıyı bulmaya çalışıyor.

• Sancaktar Mahallesi’nde işyeri bulunan 37 yaşındaki A.B.O., polise başvurarak, işyerinin arka kısmında üstünü değiştirirken, masa üzerine bıraktığı cep telefonunun çalındığını bildirdi.

• Çevreyolu’ndaki kavgayla ilgili ifadesi alınan 29 yaşındaki G.S., tehlikeli araç kullanma yüzünden çıkan tartışma sırasında bıçağın sapıyla kafasına vurulduğunu, ancak şikayetçi olmadığını söylerken 19 yaşındaki E.G. suçlamayı kabul etmedi.

• Battalgazi Mahallesi’nde 55 yaşındaki H.A.’ya ait eve tuvalet penceresinden girildiği, ancak herhangi bir şey çalınmadığı bildirildi.

• Sancaktar Mahallesi Mezarlık 1. Sokakta yürümekte olan 81 yaşındaki H.B. adlı şahıs, yanına gelerek kendisinden sigara isteyen 3 kadına cebinden çıkarttığı sigaradan verdiğini, kadınlar ayrıldıktan sonra yeleğinin cebindeki, içerisinde 220 YTL para ve kimlik olan cüzdanının çalınmış olduğunu fark ettiğini polise bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Polise başvuran 42 yaşındaki Ö.A., 16 yaşındaki oğlu Ö.A.’nın cep telefonunun Akıncı Lisesi arkasındaki parkta 18-20 yaşlarında bir kişi tarafından bıçak zoruyla gasbedildiğini bildirdi. Polis 17.00 sıralarında meydana geldiği belirtilen olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Sıtmapınarı’nda 17 yaşındaki Y.E.T.’nin elektrik direğine kilitlediği bisikleti çalındı.

• MAŞTİ Otogar içerisinde alkol aldıktan sonra birbirlerine hakaret eden şahıslardan 25 yaşındaki H.S.’ye kabahatler kanunu gereği 58 YTL para cezası uygulandı.

• Savcılığa başvuran 41 yaşındaki K.G., Beydağı Devlet Hastanesi bahçesinde 22.40 sıralarında kardeşinin kayınları olan Y.Ö., H.Ö. ve A.Ö.’yle ailevi nedenle tartıştıklarını şahısların üzerine yürüdüğünü öne sürerek şikayetçi olurken, 3 kardeş şahsın kendilerine hakaret ettiği iddiasında bulundular.

• Tecde Mahallesi İmam Sait 28. Sokaktaki bahçede 31 yaşındaki N.C. adlı şahsa ait 20 adet arı kovanı, yine aynı bahçede 44 yaşındaki H.Ç.’ye ait 15 arı kovanı çalındı.

• Darende Belediye Caddesi’nde 26 yaşındaki O.P. yönetimindeki oto ile 42 yaşındaki A.D. yönetimindeki plakasız motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü elinden yaralandı.

• Pütürge’de polise başvuran M.E. adlı şahıs, M.Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda 13 yaşındaki oğlu M.E.’nin 32 yaşındaki A.Y. tarafından dövüldüğü iddiasında bulunurken, A.Y. suçlamayı kabul etmedi.

• Yeşilyurt Gedik Mahallesi Yakınca yol ayrımında 60 yaşındaki İ.Ç. yönetimindeki traktör ile 17 yaşındaki A.T. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü ile yanında bulunan 19 yaşındaki İ.E.K. yaralandılar.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan 68 yaşındaki L.T. adlı kadının, ailevi nedenlerle tartıştığı 33 yaşındaki eşi İ.T. tarafından dövüldüğü, şikayet sonucu yakalanan şahsın adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

• Fuzuli Caddesi girişi Emekliler Parkı karşısında 32 yaşındaki H.B.K. adlı bayan sürücünün yönetimindeki 06 AS 4576 otoyla, aniden yola çıkan 14 yaşındaki A.G.’ye çarparak yaralanmasına yol açtığı kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Çarmuzu Mahallesi’nde bulunan 49 yaşınrdaki T.E.’ye ait süt ürünleri tesisinin çatısında 03.30 sıralarında çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Yangının bacanın çatı tahtalarını tutuşturmasından meydana gelmiş olabileceği değerlendiriliyor.

• Bentbaşı Mahallesi’nde Y.Y. yönetimindeki 44 FR 899 plakalı oto ile E.Y. yönetimindeki 33 DL 818 plakalı oto çarpıştı, 33 plakalı araçta bulunanlardan 30 yaşındaki E.G. kolundan yaralandı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde 23.00 sıralarında bir kişinin hırsızlık yaptığı ihbarı üzerine çevreyi araştıran polis eşgale uyan 17 yaşındaki E.Y.’yi olay yeri yakınındaki sokakta koşarak gitmekte iken yakaladı. Adliyeye verilen E.Y. serbest bırakıldı.

• Zaviye Mahallesi’ndeki belediye marketinde 65 yaşındaki İ.Ç. adlı şahsın alışveriş sırasında verdiği 20 YTL’nin sahte olduğunun anlaşıldığı, ifadesinde parayı evinin altında esnaf olan 34 yaşındaki H.D.’den aldığını, sahte olduğunu bilmediğini söylediği, H.D.’nin de suçlamayı kabul etmediği, iki şahsın ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri bildirildi.

• Microsoft Şirketi’nin başvurusu üzerine adliyeden arama kararı alan polis İzzetiye Mahallesi’nde 63 yaşındaki Y.A.’ya ait işyerinde arama yaptı ve 1 adet lisanssız iletişim sistemi kurulu bilgisayar ele geçirdi. “Lisanssız Yazılım Kullanma” suçlamasıyla Y.A.’nın ifadesi alındı. Aynı firmanın başvurusu üzerine Zapçıoğlu Caddesi’nde de 50 yaşındaki A.L.’nin işyerinde 2 adet lisanssız iletişim sistemi kurulu bilgisayar bulunduğu, bu kişi hakkında da aynı işlemin yapıldığı bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 27 yaşındaki E.K.’ye ait işyerinde 9 adet porno film CD’si bulunduğu, şahsın ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

• Polise 01.00 sıralarında telefonla yapılan ihbarda plakası verilen bir araçta 2-3 şahsın esrar içtiği bildirildi. Polis 47 yaşındaki O.G., 25 yaşındaki H.K., 50 yaşındaki A.A. ve 36 yaşındaki M.E. adlı şahısların bulunduğu aracı yakaladı. Araçta 23 gram esrar bulunurken, ifadeleri alınan 4 şahsın serbest bırakıldığı bildirildi.

• Arapgir Atatürk Caddesi’nde M.T. yönetimindeki 44 DC 504 plakalı kamyonet ile giderken yola çıkan 11 yaşındaki D.A.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Darende ilçesi Heyiketeği Mahallesi’nde 76 yaşındaki M.E.’ye ait bahçeden 10 adet, 51 yaşındaki A.K.’ye ait bahçeden de 5 arı kovanı çalındı.

• Kale yakınlarındaki dinlenme tesisinde 23 yaşındaki M.D.’ye ait cep telefonunu bir yeri aramak üzere alan, ayrıca E.A.’ya ait işyerinden de 2 adet kontor kartı alarak kaçan 25 yaşındaki C.Y., bu kişiler tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Zanlı ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Yeşilyurt ilçesinde gece yarısından sonra 51 yaşındaki M.Ö.’ye ait işyerinden meyve ve sebze çalıp plakası saptanan araç ile kaçtıkları öne sürülen 25 yaşındaki M.Y., 22 yaşındaki V.K., 20 yaşındaki S.K., 43 yaşındaki A.Ç., 22 yaşındaki B.K. ve 15 yaşındaki S.K. polis tarafından yakalandılar. Şahıslar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

• Atatürk Caddesi Halkbank Yanındaki pasajda meydana gelen olayla ilgili ifade veren 25 yaşındaki H.K., tanıdığı olan ve seyyar satıcılık yapan 18 yaşındaki F.K. ile zabıta olan 45 yaşındaki H.D. ve 53 yaşındaki S.C. arasında çıkan tartışmayı yatıştırmak için yanlarına gittiği sırada zabıtaların kendisini dövdüklerini öne sürerken, iki zabıta suçlamayı kabul etmedi.

• Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park civarında 21.00 sıralarındaki kavgaya polis müdahale ederken, 30 yaşındaki H.E. adlı bayan ifadesinde, 26 yaşındaki eşi O.E. ile yürürken, 35 yaşındaki A.G. adlı şahsın kolundan tutup kendisine hakarette bulunduğunu öne sürdü. A.G. ise suçlamaları kabul etmedi, “Taciz ve Hakaret İddiası” suçlamasıyla çıkarıldığı adliyece salıverildi.

• Şehit Kemal Özalper Okulu bahçesinde 15 yaşındaki M.O.D.’ye ait bisikleti çaldıkları öne sürülen aynı yaşdaki İ.D. ve M.Ö. polis tarafından yakalandı.

• Foça Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 59 yaşındaki M.B. adlı şahıs, kızı 32 yaşındaki Ö.A.’nın Malatya’da bir eğlence merkezinin pansiyonunda zorla alıkonulduğunu ve içkili yerlerde çalıştırıldığını öne sürdü. Bu şikayetin Malatya’ya intikal etmesi sonucu polis ekipleri, belirtilen yerde Ö.A. adlı kadın ile kadını zorla alıkoydukları öne sürülen şahıslardan 33 yaşındaki M.Ö., 57 yaşındaki N.Ö.’yü yakaladı. Bu iki şahıs suçlamayı kabul etmediler, kadının İzmir’den kendi isteğiyle B.Ö. adlı şahısla birlikte Malatya’ya geldiğini, çalışmaya uygun olmaması nedeniyle de çalıştırmadıklarını öne sürdüler. Bu iki şahsın salıverildikleri, ayrıca B.Ö., Y.D. ve H.adlı şahısların da açık kimliklerinin belirlenerek yakalanmalarına çalışıldığı bildirildi.

• Akpınar’da telefon satış yeri bulunan 22 yaşındaki H.A. polise başvurarak 13.30 sıralarında birkaç kişiyle işyerine gelen 28 yaşındaki B.Ç. adlı şahsın ikinci el cep telefonlarını satmak istediğini, alamayacağını söyleyince, kendisini dövdüklerini ve kuru sıkı tabancayla ateş edip kaçtıklarını bildirdi. Polis B.Ç. ve yanındaki şahısları yakalamaya çalışıyor.

• İnönü Kapalı Çarşısı karşısında 22 yaşındaki H.K.’ya ait işyerinden 1 cep telefonunu alarak kaçmak isteyen 21 yaşındaki E.G. adlı şahıs, işyeri sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

• Battalgazi Mahallesi’nde ailevi nedenle çıkan tartıştışma sırasında 43 yaşındaki M.G. adlı şahsın 47 yaşındaki eşi G.G.’yi dövdüğü, bunun üzerine çocukları 15 yaşındaki Y.G. ve 17 yaşındaki İ.H.G.’nin de babalarını dövdükleri, ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldıkları bildirildi.

• Melekbaba Mahallesi’nde 73 yaşındaki E.A.’ya ait eve giriş kapısını açarak akşam saatlerinde giren hırsız ya da hırsızlar, ev sahibinin 3.250 YTL parası ile nüfus ve maaş cüzdanları ile mühürünü çaldılar.

• İnönü Caddesi’ndeki Leblebicioğlu Apartmanı’nda 23.45 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 36 yaşındaki Ö.Ö. adlı bayan, evinde oturdukları sırada kapı zilinin çaldığını, kapıyı açmalarıyla birlikte tanımadıkları 3 şahsın içeriye girdiklerini, bıçak çekip para istediklerini, korktuğu için şahıslara verdiği çantasından bu kişilerin 35 YTL para ile 15 yaşındaki T.S. ve 17 yaşındaki M.C.S.’ye ait cep telefonlarını aldıklarını, ayrıca M.C.S.’yi de ayağından yaraladıklarını söyledi. Polis araştırmaya başladı.

• Savcılığa başvuran 75 yaşındaki H.M.T. adlı şahıs, yetkilerini kullanması işin vekalet verdiği 43 yaşındaki S.D.’nin kendisine haber vermeden iki ayrı bankadaki hesabından toplam 33 bin YTL çektiğini öne sürerken, S.D. suçlamayı kabul etmedi.

• 23 yaşındaki S.K.’nın bütünletmek için Merkez Bankası’na götürdüğü 1.000 adet 1 YTL’lik metal paradan 27’sinin sahte olduğunun belirlendiği, S.K.’nın esnaf olduğunu, paraları kimden aldığını bilmediğini söylediği, araştırmanın sürdüğü bildirildi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan P.O. adlı kadın polise başvurarak 17 yaşındaki oğlu S.O.’nun evden ayrılıp geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Akçadağ Kotangölü Mahallesi Urumlar mevkiinde A.B. yönetimindeki 06 JMY 41 plakalı minibüs, yoldan çıktı ve kaza yaptı. Sürücü yaralandı.

• Battalgazi Atabey İskelesi civarında 39 yaşındaki Ö.Y., aynı yaştaki A.Ö. adlı şahıslar ve 30 yaşındaki E.S. adlı bayan ile 27 yaşındaki S.K., 21 yaşındaki İ.A. adlı şahıslar ve 19 yaşındaki T.S. ve S.T. adlı bayanlar arasında tartışma çıktığı, Ö.Y., A.Ö. ve E.S. ile karşı tarafı oluşturan 2’si bayan 4 kişinin kavga ettikleri, birbirlerini dövdükleri, polis merkezinde de tekrar birbirlerine girdikleri, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları bildirildi.

• Battalgazi ilçe çöplüğünde hurda toplayan 24 yaşındaki M.Y., K.Y. ve 19 yaşındaki E.K. ile 25 yaşındaki A.A. ve 28 yaşındaki A.A. arasında kavga çıktığı, M.Y.’nın bıçakla kardeş oldukları bildirilen A.A. ve A.A.’yı kalçalarından yaraladığı, şahısların olaydan sonra suç aletiyle yakalandıkları bildirildi.

• İnönü Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi önünde A.Z. ve K.C. adlı kız öğrenciler arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü, A.Z.’nin K.C.’yi dövdüğü bildirildi.

• Darende Ağılbaşı’nda F.K.’ya ait Gökdere mevkiindeki kayısı bahçesinden 13-14 yaşındaki 246 adet kayısı ağacının motorlu testere ile kesildiği, aynı kasabanın Körce mevkiinde de S.Y.’ye ait kayısı bahçesindeki 13-14 yaşındaki 72 kayısı ağacının aynı yöntemle kesildiği, jandarmanın ağaç kesenleri belirlemeye ve yakalamaya çalıştığı öğrenildi.

• Yazıhan’da ilgili yasa hükmüne aykırı olarak yeşilkart aldıkları gerekçesiyle Durucasu beldesinden C.A., M.A. ve M.B.Ö., Sürür Köyünde E.V. , Kömüşhan köyünde de S.Ş. adlı şahıslar hakkında yasal işlem yapıldığı, kartların iptal edildiği bildirildi.

• Yeşilyurt Kırlangıç Köyünde H.S.’ye ait 44.. 128 plakalı kamyonetin park halinde iken elektrik kontağı yüzünden yandığı bildirildi.

• Kayseri yönünden Malatya yönüne gelmekte olan A.G. yönetimindeki 06.. 3140 plakalı araç Darende Yazıköy mevkiinde şarampola yuvarlandı, araçta bulunan H.D. ve K.Ç. yaralandılar.

• Darende Irmaklı Köyü Acıpınar mevkiinde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine giden jandarma A.B., M.B., H.E., M.A. ve F.A. adlı şahısları kazı sırasında suçüstü yakaladı. Şahıslardan A.B.’nin evindeki aramada 12 sikke ile 2 adet kolye bulunurken, kazıda kullanılan kürek ve kazmaya da el konuldu.

• Kuluncak İlisuluk Köyü Gedik mevkiinde A.S. yönetimindeki 44 .. 572 plakalı traktör devrildi. Kazada sürücü ile traktörde bulunan E.Y. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız