SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Akçadağ ilçesi Kotangölü Mahallesi sınırlarındaki karayolunun yanındaki sulama kanalı civarında 55 yaşındaki M.K. adlı şahsın ilaçlama makinesine su doldururken, traktör ile ilaçlama makinesi arasındaki şafta montunu kaptırması sonucu yaralandığı ve kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaşamını yitirdiği bildirildi.

• Sancaktar Mahallesi Mutlu Sokak üzerinde park halinde olan M.Y.’ye ait 44 FV 678 plakalı minibüsün kapısını açan hırsızlarca cd çalar çalındı.

• Polise başvuran 31 yaşındaki Ö.C., anaokuluna giden 5 yaşındaki oğlu F.C.’nin, okulda görevli öğretmen 28 yaşındaki F.S. tarafından iteklenmesi sonucu kafasını çarpıp yaralandığını öne sürerken, F.S. çocuğun arkadaşları ile oynarken birbirlerini itekleme yüzünden yaralandığını iddia etti, suçlamayı kabul etmedi.

• Savcılığa dilekçeyle başvuran 26 yaşındaki F.A. adlı kadın, bir süre birlikte yaşadığı, daha sonra ayrıldığı 33 yaşındaki A.B. adlı şahsın telefonla arayıp kendisini ölümle tehdit ettiği iddiasında bulunurken, A.B. barışmak amacıyla telefonla aradığını öne sürdü ve iddiayı reddetti.

• Savcılığa başvuran 45 yaşındaki A.G. adlı kadın, boşandığı eşi 48 yaşındaki H.G.’nin sürekli kendisini arayıp tekrar birlikte olmak isteğini ilettiğini, kabul etmediği için çocuklarını kaçırmakla tehdit ettiğini öne sürerken, H.G. suçlamaları reddetti.

• Şeker Stadı’nın 50 yaşındaki İ.N.A. tarafından işletilen kantininden 200 YTL değerinde bisküvi, çikolata, kek vb. gıda maddesi çalındı.

• Tevfik Temelli Caddesi 21. Sokaktaki bir evde 02.00 sıralarında banyo kısmından çıkan yangına itfaiye müdahale ederken, evde bulunan 34 yaşındaki T.D. adlı şahıs ile eşi 32 yaşındaki E.D. ve 55 yaşındaki S.Ö. adlı bayanlar karbonmonoksit gazından zehirlendiler.

• Savcılığa başvuran 40 yaşındaki İ.G. adlı kadın, miras yüzünden tartıştığı kardeşi 38 yaşındaki B.İ.’nin kendisini tehdit ettiğini öne sürerken, kardeş suçlamayı kabul etmedi.

• Savcılığa başvuran 25 yaşındaki F.B. ve annesi 72 yaşındaki A.B., 24 yaşındaki G.H. adlı şahsın kendilerine hakarette bulunduğu iddiasını dile getirirken, şahıs suçlamaları reddetti.

• Aşağıbağlar Mahallesi’nde oturan 72 yaşındaki N.T., polise başvurarak, bahçesine yanındaki bir başka şahısla gelen 44 yaşındaki oğlu V.T.’nin, kendisinden tehditle para istediğini, yanındaki şahsın da silahla havaya 3 el ateş ettiğini öne sürerken, oğul suçlamayı kabul etmedi.

• İsmetiye Mahallesi Turgut Temelli Caddesi’nde, bir suç nedeniyle cezaevinde bulunduğu bildirilen V.C. adlı şahsın evine hırsızlık amacıyla girildiği, şahsın cezaevinde olması nedeniyle evden herhangi bir şey çalınıp çalınmadığının anlaşılamadığı bildirildi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki Ü.Ç. adlı kadın, psikolojik rahatsızlığı yüzünden fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Akçadağ Doğu Mahallesi’nde H.H.Y. yönetimindeki 44 LC 241 plakalı kamyonetle, 57 yaşındaki B.D. yönetimindeki çapa motorunu halatla çekerken, B.D. düşerek yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Pütürge Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencisi olan 14 yaşındaki S.K. adlı kız, dövülme nedeniyle ilçe devlet hastanesinde tedavi edildi. İfadesinde kendisini aynı okul öğrencisi Y.B.’nin dövdüğünü söyledi.

• Kernek Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki N.K. adlı kadın, ailevi nedenle tartıştığı 39 yaşındaki eşi A.K.’nin kendisine hakaret ettiğini öne sürerek polise başvurdu. Alkollü olduğu saptanan A.K. ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Cezmi Kartay Caddesi üzerinde 20.00 sıralarında 29 yaşındaki A.K. yönetimindeki aracın kasa kapağının açılması sonucu, yolda yürümekte olan 30 yaşındaki C.U.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Polise başvuran 36 yaşındaki S.S., para yüzünden 40 yaşındaki Y.P. tarafından Nasuhi Caddesi’nde tehdit edildiğini öne sürerken, yakalanan şahıs kendisinin S.S. tarafından tehdit edildiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

• 02.00 sıralarında polise başvuran 45 yaşındaki R.Ö. adlı şahıs, Cezmi Kartay Caddesi’nde yanına gelen tanımadığı 3 şahsın bıçak zoruyla kendisinden para istediklerini, aralarında çıkan tartışma sırasında dövdüklerini, şahıslardan birinin elini cebine sokması sonucu cep telefonunun düştüğünü, daha sonra olay yerini kontrol ettiğinde telefonunu bulamadığını öne sürerek, şikayetçi oldu. Polis, 3 şahsı “Gasp ve Darp” suçlamasıyla arıyor.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 13.00 sıralarındaki kavgayla ilgili ifadesi alınan 42 yaşındaki F.C. adlı şahıs, para yüzünden V.K. adlı şahsın kendisini bıçakla yaralamak istediğini öne sürdü. Polis V.K.’yı arıyor.

• Savcılığa başvuran 46 yaşındaki H.E. adlı kadın, eski eşi olan 50 yaşındaki R.E.’nin kendisini ailevi nedenlerle telefonla arayıp tehditte bulunduğunu öne sürerken, R.E. suçlamayı kabul etmedi.

• Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi’nde 36 yaşındaki A.T.K. yönetimindeki oto ile 33 yaşındaki B.K. yönetimindeki motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Tandoğan Mahallesi 17. Sokakta 26 yaşındaki M.Ş. yönetimindeki otoyla giderken 7 yaşındaki A.P. adlı kız çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Polise başvuran 36 yaşındaki M.K. adlı şahıs, kendi adına kayıtlı cep telefonunu yeğenine hediye olarak verdiğini, bu telefonun Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi’nde öğrenci olan yeğeninin cebinden okulda çalındığını öne sürdü.

• Yeşiltepe Koşu Mahallesi’ndeki olayda 19 yaşındaki M.Ç. ve 20 yaşındaki C.L. ile 18 yaşlarındaki Ş.P. ve Y.A. arasında kavga çıktı. Kavga sırasında M.Ç. sağ kolundan, C.L. ise sol kolundan bıçakla yaralandılar. Bu iki kişiyi yaraladığı öne sürülen Y.A. ile kavgaya karışan diğer şahıslar hakkında yasal işlem yapılıyor.

• Kiltepe Mahallesi 3. Sokakta 48 yaşındaki M.Z.K., 22 yaşındaki Ö.K. ve 29 yaşındaki Y.Y. adlı şahıslar ile karşı taraf olan 16 yaşındaki V.K. ve 22 yaşındaki S.K. adlı bayanlar ile 26 yaşındaki V.K. arasında kavga çıktı. Veresiye tüp verme yüzünden çıkan kavga sırasında Ö.K.’nin elindeki kuru sıkı tabancayla havaya ateş ettiği öne sürüldü.

• Polise başvuran 16 yaşındaki G.Ç. adlı genç kız, Malatya Lisesi’nde öğrenci olduğunu, okul arkadaşı olan 18 yaşındaki G.K.’nin okulda kendisini dövüp bıçak tehdidiyle götürmeye çalıştığını öne sürerken, annesi H.Ö. de şahıstan şikayetçi oldu. G.K. hakkında işleme başlandı.

• 3 aylık E.B. adlı erkek çocuk Çukurdere Mahallesi’nden ailesi tarafından hastaneye getirilip tedavisi yaptırılırken, ifadesi alınan 28 yaşındaki baba H.B., çocuğu kucağına almak isterken, battaniyenin arasından kayarak düştüğünü ve böylece yaralandığını söyledi.

• İsmetiye Mahallesi’ndeki bir işyerinde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 20 yaşındaki H.T., para yüzünden tartıştığı A.T.’nin kendisini tehdit ettiğini, dövdüğünü ve zorla 2 senet imzalattıktan sonra kimliğini de alıp kaçtığını öne sürdü. Polis A.T.’yi arıyor.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 60 yaşındaki A.K. savcılığa başvurarak, bir olayda tanıklık yaptığı için karşı taraf olan 25 yaşındaki V.Ö. adlı şahıs ve 53 yaşındaki K.Ö. adlı kadın tarafından tehdit edildiği iddiasında bulunurken, bu kişiler suçlamayı kabul etmedi.

• Malatya Valiliği’ne başvuran 57 yaşındaki A.E. adlı şahıs, daha önceden meydana gelen bir olayla ilgili şikayetinden vazgeçmesi için kendisine telkinde bulunan 44 yaşındaki B.Ç.’den korktuğu için bu başvuruyu yaptığını öne sürerken, B.Ç. tehdit iddiasını reddetti.

• Karakavak Mahallesi’nde oturan ve 09.30-11.00 saatleri arasında anahtarı kapı üzerinde bırakarak sokağa çıkan 20 yaşındaki S.Ö. adlı bayanın evine giren hırsızlarca 6 çeyrek altın, 1 Cumhuriyet altını, 1 altın bileklik, 4 altın yüzük, 100 YTL para, 2 adet maşallah altını çalındı.

• Yeşilyurt yolu üzerinde trafik ekiplerince yapılan radar uygulaması sırasında 36 yaşındaki N.Ç. adlı şahsın aracının hız sınırını aştığı için hakkında işlem yapılırken polise tehdit ve hakarette bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındığı, ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

• Akçadağ Kotangölü Mahallesi’nde 25 yaşındaki E.K. adlı bayan fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Yeşilyurt Hamidiye Mahallesi’ndeki olayla ilgili polise başvuran 26 yaşındaki E.T. para yüzünden tehdit edildiğini öne sürerken, şikayetçi olduğu 25 yaşındaki T.E., 26 yaşındaki H.A. ve 27 yaşındaki A.A. şahsın kendilerine iftira attığını, bu nedenle kendilerinin şikayetçi olduğunu bildirdiler.

• Yeşilyurt Gedik Mahallesi’nde 23 yaşındaki M.E. yönetimindeki motosiklet ile gelirken Malatya Caddesi’ndeki orta refüje çarparak yaralandı. 22.00 sıralarındaki kazada yaralanan şahsın alkollü olduğu saptandı.

• Zafer Mahallesi Gündoğdu Caddesi’nde 20 yaşındaki A.D. yönetimindeki 44 KU 728 plakalı motosiklet ile giderken dengesini kaybedip yol kenarında park halinde olan 27 yaşındaki S.Ö. adlı bayana ait 44 DR 214 plakalı otoya çarptı ve yaralandı. Tedavisi yapılan A.D. hakkında daha sonra ehliyetsiz araç kullandığı için yasal işlem yapıldı.

• 03.00 sıralarında Çöşnük Kavşağı’nda yapılan denetimler sırasında trafik ekibinin “dur” ihtarına uymayarak şehir merkezine kaçmaya başlayan 44 LD 290 plakalı oto, Cezmi Kartay Caddesi üzerinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Aracın sürücüsü olan 28 yaşındaki H.S.Ö.’den, evraklar istendiği sırada yanında bulunan 31 yaşındaki R.D. adlı şahsın polislere direndiği, bunun üzerine yakalanarak gözaltına alındıkları, haklarında “Ehliyetsiz Araç Kullanma, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürme, Görev Yaptırmamak İçin Direnme” suçlamalarıyla işlem yapıldığı, ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri bildirildi.

• Atatürk Caddesi ile Mehmet Buyruk Caddesi’nin kesiştiği kavşakta D.Y. yönetimindeki 44 EN 563 plakalı otoyla hareket halinde iken, bisikletiyle aniden önüne çıkan 17 yaşındaki Ş.İ.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı. Yaralı tedavi edilirken, araç sürücüsünün bir olay nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunduğu için ilgili polis birimine teslim edildiği öğrenildi.

• Kernek Mahallesi Yeni Lale Sokakta park halinde olan A.K.Ş. adlı şahsa ait 44 EN 532 plakalı otonun bagaj otomatik kilit sistemi ile kilit sistemine ait motor çalındı.

• Akpınar Aslantepe Caddesi’nde 14.25 sıralarındaki olayda, 58 yaşındaki Y.K. husumet yüzünden kavga ettiği 67 yaşındaki Ş.K. adlı şahıs tarafından bıçakla göğsünden vurularak ağır yaralandı. “Hayati tehlikesi” olduğu belirtilen Y.K. hastaneye kaldırılırken, zanlı savcı talimatıyla daha sonra polisle adliyeye getirilmek üzere karakoldan salıverildi.

• İnönü Mahallesi Hisar Sokakta 39 yaşındaki N.G., 33 yaşındaki S.Y. ve 47 yaşındaki F.A. adlı bayanlar ile karşı taraf oldukları öne sürülen 32 yaşındaki E.G., 55 yaşındaki S.G. adlı şahıslar ile 53 yaşındaki H.G., 22 yaşındaki Ş.G. ve 38 yaşındaki A.D. adlı bayanlar birbirlerini dövdükleri gerekçesiyle gözaltına alındılar.

• Niyazi Mahallesi’nde oturan 12 yaşındaki H.B.Y. adlı erkek çocuğun, annesi 37 yaşındaki S.Y. tarafından dövüldüğü bildirildi. Çocuğun babası 57 yaşındaki S.B.Y., eşinin sürekli oğlunu dövdüğünü, şikayetçi olduğunu söylerken, anne suçlamayı kabul etmedi.

• Karakavak’taki alışveriş merkezinde iki kişi arasındaki tartışma sonucu 19 yaşındaki Z.G. bıçakla sol kalçasından yaralandı. Polis 22.20 sıralarındaki olayla ilgili G.H. adlı şahsı arıyor.

• Arapgir Adliye Lojmanları civarında hayvan otlatma yüzünden çıkan kavgada 46 yaşındaki R.T. adlı şahsın 42 yaşındaki İ.G. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Battalgazi Karabağlar Mahallesi’nde 30 yaşındaki M.E.’ye ait eve giren hırsızlar 10 çuval un ile 300 kilo kuru kayısıyı çaldılar.

• Hekimhan Güvenç Köyü’nde kardeşler arasında çıkan miras paylaşımı kavgası sırasında İ.Ç.’nin, H.Ç. tarafından dövülerek yaralandığı bildirildi.

• Hanımınçiftliği Kasabası’nda 22.00 sıralarındaki olayda A.B. adlı şahsın uzun süredir aralarında anlaşmazlık olan kız arkadaşı F.A. ile buluşarak arkadaşlığı devam ettirme teklifinde bulunduğu, aksi takdirde intihar edeceğini söylediği, F.A.’nın bu teklifi kabul etmemesi üzerine A.B. adlı şahsın kendisine ait ruhsatlı tabancayla sol omuz çukuruna ateş ederek kendisini yaraladığı ve TÖTM’ye kaldırıldığı, F.A. adlı bayan ile olay sırasında yanında bulunan V.K.K.’nın da jandarma tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındıkları bildirildi.

• Doğanşehir Sürgü Kasabası’nda 8 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanıp, 2 ay önce tekrar evlenen S.B.İ. ile Y.B. adlı çift arasında, eski olaylarla ilgili tekrar kavga çıktığı, Y.B.’nin eşini dövdüğü bildirildi.

• 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki boş arazide M.T. yönetimindeki 44.. 906 plakalı damperli kamyonun moloz boşaltırken dengesiz duruş nedeniyle devrildiği ve hasar gördüğü bildirildi.

• Malatya yönüne gelmekte olan R.T. yönetimindeki 44.. 811 plakalı sebze yüklü kamyon 05.00 sıralarında Doğanşehir Reşadiye Köprüsü mevkiinde viraja kontrolsuz girince devrildi, sürücü yaralandı.

• İnönü Üniversitesi kampus otoparkında A.S.K. yönetimindeki 44.. 159 plakalı kamyonet ile dönüş yaparken dikkatsizlik sonucu otopark içinde yürümekte olan Y.D.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Doğanşehir Yuvalı köyünde A.D.’nin uyuşturucu sattığı ihbarı üzerine mahkeme kararıyla evinde narkotik köpek de kullanılarak arama yapıldığı, evin bahçesinde 210 kök esrar hammaddesi olan hint keneviri ele geçirildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız