SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Fuzuli Caddesi'ndeki bir apartmanda 20 yaşındaki Duygu D., henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu kendisini iple asarak intihar etti. Cumhuriyet Savcısı'nın ve polisin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• Mehmet Buyruk Caddesi’ndeki Korkusuz Apartmanı sakinlerinden M.Ş., F.P., Ü.A., S.G., E.G., H.N.U. ve N.Y., savcılığa başvurarak, apartman kapıcısı olan 38 yaşındaki Ö.A.’nın kendisine verdikleri yakıt ve 7 aylık su parasını ödemeden apartmandan ayrılıp gittiğini öne sürdüler, kapıcı hakkında şikayette bulundular. Polis kapıcıyı arıyor.

• Tandoğan Mahallesi'nde 57 yaşındaki H.B. adlı kadına ait evin bahçesinden 09.00 sıralarında 1 adet halıyı çalarak uzaklaşmak isteyen 14 yaşlarındaki T.A. ve H.D., polis tarafından yakalandı. İki zanlı adliyece serbest bırakıldı.

• Polise başvuran 59 yaşındaki Ş.B., 1.150 YTL değerindeki tartısını Yeni Cami önünde bırakarak lavaboya gittiğini, geri döndüğünde tartısını bulamadığını, yaptığı araştırmada tartının E.G. ve K.G. adlı şahıslar tarafından çalındığını öğrendiğini bildirdi. Polis iki şahsı arıyor.

• Savcılığa başvuran 42 yaşındaki R.C. adlı şahıs, bir olay nedeniyle şahitlik yapmaması için 38 yaşındaki S.Ö. ve K.D., 30 yaşındaki S.E. ve 33 yaşındaki K.T. adlı şahıslar tarafından telefonla tehdit edildiği iddiasında bulundular. İnönü Caddesi’ndeki bir işyerinde çalışan R.C.’nin şikayeti üzerine ifadeleri alınan 4 şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Turgut Temelli Caddesi Barış İşhanı’nda 31 yaşındaki S.Ş. adlı bayana ait işyerinden 1 adet cep telefonunun çalındığı bildirildi.

• Polise başvuran 44 yaşındaki R.Ç. adlı şahıs, damadı olan ve sürekli huzursuzluk çıkardığını öne sürdüğü 19 yaşındaki Y.P.’nin kendisini tehdit ettiği iddiasında da bulundu. Yakalanan damat suçlamayı kabul etmedi.

• Orduzu Elmasuyu Mahallesi’nde 74 yaşındaki R.P. adlı şahsa ait eve gündüz saatlerinde giren hırsızlar 1 gümüş cep saati, maaş cüzdanı ile 10 adet av fişeği ile 1 el lambasının olduğu sandığı çaldılar.

• Kırçuval Mahallesi Muhtarlığı’nda 58 yaşındaki H.K.’nın masa üzerine bıraktığı cep telefonunun çalındığı, polisin araştırmayı sürdürdüğü bildirildi.

• Selçuklu Mahallesi’nde oturan 51 yaşındaki S.K., Sanayi Polis Merkezi’ne başvurarak, il dışında olduğu sırada evinin önünde park halinde bulunan ve üzerinde satılık yazan kendisine ait otoyu almak istediğini söyleyen bir şahsın, aracı sanayiye götürüp baktırmak istediğini belirterek oto anahtarını kız kardeşinden aldığını, ancak otoyu geri getirmediğini bildirdi. Polis şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya, otoyu bulmaya çalışıyor.

• Hizmet Grupları Sitesi’nde 38 yaşındaki İ.D.’ye ait işyerinden 2 büyük, 1 küçük spiral makinesi, 1 matkap ve kabloları çalındı.

• İnönü Mahallesi 1. Sokakta 40 yaşındaki C.E.’ye ait eve hırsızlık amacıyla girildiği, ancak yapılan araştırmada çalınan bir şey olmadığının saptandığı bildirildi.

• Çilesiz Mahallesi’ndeki evinde 20.30 sıralarında kendisini jiletle yaralayan 29 yaşındaki O.K. adlı şahsa polis müdahale etti. Şahsın eski eşi 30 yaşındaki M.E. ifadesinde, boşanmış olduğu O.K.’nin çocuklarını görmek istediğini söylediğini, alkollü olduğu için göstermeyeceğini söyleyince kendisini jiletle yaraladığını belirtti. 667 promil alkollü olduğu saptanan şahsa bu nedenle de 58 YTL idari para cezası uygulandı.

• Polise başvuran 50 yaşındaki N.Ş. adlı kadın İnönü Caddesi’ndeki bir pasajda bulunan kendisine ait dükkanı satmaya gittiğinde anahtarının değiştirilmiş olduğu için açamadığını, kimin kullandığını bilmediğini belirterek şikayetçi oldu. Polis işyerinin N.Y. adlı şahıs tarafından kullanıldığını belirlerken, bu şahsı bulmaya çalışıyor.

• Özalper Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki T.K. adlı genç, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. T.K. ifadesinde Geometri dersinin kötü olması nedeniyle moralinin bozulduğunu söyledi.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki K.Y. adlı genç fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkışırken, ifadesinde kız arkadaşının kendisinden ayrılmasına sinirlendiği için fazla miktarda ağrı kesici içtiğini söyledi.

• Turgut Özal Mahallesi 3. Caddede 02.50 sıralarında iki şahsın otoları kontrol ettiği ihbarı üzerine giden polis 23 yaşındaki M.Z.C. ile bir aracın altına saklanan 20 yaşındaki M.G.’yi yakaladı. Araçlarda herhangi bir suç izine rastlanmayınca, şahıslar ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• Mimar Sinan Caddesi üzerinde 18 yaşındaki N.D. arkasında tüpgaz bulunan motosiklet ile giderken aniden önüne çıkan 29 yaşındaki Z.Ö. ve 27 yaşındaki M.Y. adlı kadınlara çarpmamak için fren yapınca, arkada bulunan tüpgaz düşerek yuvarlandı ve iki kadının ayaklarına çarparak yaralanmalarına yol açtı.

• Polis tarafından Akpınar’da M.U.B. adlı şahsa ait işyerinde yapılan aramada korsan olarak çoğaltılmış 136 adet film CD’si, 82 adet film DVD’si, 29 adet program CD’si, yine aynı bölgede H.A. adlı şahsa ait işyerinde korsan çoğaltılmış 6 film CD’si ve 2 adet film DVD’si bulundu. İki şahıs hakkında “Bandrolsüz CD Satmak” suçlamasıyla yasal işlem yapıldı.

• Darende ilçesi Zaviye Mahallesi’nde 51 yaşındaki M.K. adlı şahsa ait 35 adet arı kovanı çalındı.

• Darende Yeni Mahalle’de 01.30 sıralarındaki kavgada 24 yaşındaki G.Z. bıçakla 38 yaşındaki İ.S.’yi yaraladı. Polis bu iki şahsın yanı sıra kavgaya karışan 32 yaşındaki F.Ç.’yi de yakaladı. 1 bıçak ve 1 levye de bulunan şahıslar birbirlerinden şikayetçi olmayınca salıverildi.

• Hekimhan ilçesi Fatih Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki M.O. adlı kadın, polise başvurarak abisi 42 yaşındaki M.K.E.’nin kendisini dövdüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. İfadesi alınan M.K.E. daha sonra serbest bırakıldı.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki B.D., savcılığa başvurarak, evinin önüne bırakılan yazıda kendisinin ve ailesinin ölümle tehdit edildiğini, bu yazıyı daha önceki bir husumet yüzünden 28 yaşındaki S.K.’nın bırakmış olabileceğini öne sürerken, S.K. suçlamaları kabul etmedi ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde dövülen 14 yaşındaki K.G., kendisini okuldan tanıdığı aynı yaştaki M.E.’nin dövdüğünü öne sürdü. Yakalanan M.E., daha sonra savcının talimatıyla ailesine teslim edildi.

• Polise başvuran 45 yaşındaki H.K. adlı şahıs Hastane Caddesi'nde kendisini dövdükleri iddiasıyla 25 yaşındaki M.Ö., 18 yaşındaki M.Ö. ve 31 yaşındaki H.Ö. adlı şahıslar ile 16 yaşındaki D.Ö. ve P.Ö. adlı bayanlardan şikayetçi oldu. İfadeleri alınan şahıslar serbest bırakıldı.

• Kanalboyu’nda 21.30 sıralarında omuzla çarpışma yüzünden 22 yaşındaki T.A. ile 20 yaşlarındaki R.B., Ö.Ç. ve İ.D. arasında kavga çıktı. T.A.’nın dövüldüğü belirtilirken, Ö.Ç. adlı şahıs gözaltına alındı, olay yerinde bulunan 2 bıçağa el konuldu.

• Zafer Mahallesi 1. Sokakta 21.30 sıralarında 45 yaşındaki A.P. adlı şahsa ait otonun yakılmak istendiği belirtilirken, şahsın ifadesinde balkona çıktığında park halinde olan aracını 30-35 yaşlarındaki bir kadının yakmaya çalıştığını gördüğünü, “Ne yapıyorsun?” diye bağırdığında kadının kaçarak uzaklaştığını anlattı. Polis olay yerinde kimyasal madde ile naylon ip bulurken, kadının kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Fırat Mahallesi 24. Sokak üzerindeki kanalizasyon yapım çalışmaları nedeniyle iş bitimi park edilen 35 yaşındaki A.K. sorumluluğundaki paletli kepçenin yakıt deposu kapağının gece kırılarak 200 litre mazotun çalındığı bildirildi. Polis hırsızları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Ferhadiye Mahallesi’ndeki bir işyerinde meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 50 yaşındaki İ.T. adlı kadın, işyeri sahibi 58 yaşındaki S.T. adlı şahsın küfredip kendisini dövdüğünü öne sürerken, işyeri sahibi suçlamayı kabul etmedi ve kendisi olmadığı sırada işyerini açık bırakarak ayrıldığı gerekçesiyle kadından şikayetçi oldu.

• Turgut Temelli Caddesi’nde 26 yaşındaki H.K.’ya ait işyerine müşteri gibi gelen 35-40 yaşlarındaki şahsın 1 adet cep telefonunu aldığını güvenlik kamerasından tespit ettiğini belirterek şikayetçi oldu. Polis şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Kapalı Otopark karşısındaki kahvehanede masa üzerinde cep telefonunu unuttuğunu kısa süre geri döndüğünde telefonunun olmadığını gördüğünü belirten 35 yaşındaki A.Z.A.’nın şikayeti üzerine araştırmaya başlandı.

• Sebze ve Meyve Hali’nde 24 yaşındaki C.A. adlı şahsın 05.30 sıralarında kafasından vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili soruşturmanın sürdüğü, olay yerinde 1 adet kartuş diye adlandırılan fişek ile 5 adet saçma tanesinin bulunduğu bildirildi.

• İlyas Mahallesi'nde oturan 36 yaşındaki S.Ç. adlı şahıs, kendisini oyalamak suretiyle evinden 1.300 YTL para, sürücü belgesi ile 3 adet tapusunu çaldıkları gerekçesiyle 20 yaşındaki B.B. ve 19 yaşındaki E.U. adlı şahıslardan şikayetçi oldu. Bir süre sonra yakalanan B.B. suçlamaları kabul etmedi ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldı. E.U. aranıyor.

• Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu bahçesindeki kayısı ağacını arkadaşlarıyla taşlamakta olan 12 yaşındaki A.M.U., taşlardan birinin kafasına isabet etmesi sonucu yaralandı.

• Hidayet Mahallesi’nde 43 yaşındaki A.B. adlı şahsa ait eve 03.00- 06.00 saatleri arasında giren hırsızlarca cep telefonu, 30 YTL para, kimlikler, oto anahtarı çalındı. Hırsızların oto anahtarı ile kapının önünde park halinde olan A.B.’ye ait aracı da çaldıkları, aracın bir süre sonra Taştepe Mahallesi’nde terkedilmiş olarak bulunduğu bildirildi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• İskender Mahallesi 2. Sokakta 28 yaşındaki Ü.Ö. adlı şahsa ait eve 00.30- 07.00 saatleri arasında giren hırsızlarca 1 cep telefonu ile 200 YTL para çalındı.

• Yeşiltepe Hizmet Grupları’ndaki karo fabrikasında bıçakla yaralanan 24 yaşındaki S.Y. hastanede tedavi edilirken, ifadesinde arkadaşı 29 yaşındaki M.Ç. ile şakalaşırken arkadaşının elindeki bıçağın bacağına değmesi sonucu yaralandığını öne sürdü ve şikayetçi olmadı. İfadesi alınan M.Ç. de salıverildi.

• Cirikpınar Mahallesi’nde 46 yaşındaki A.Ş.’ye ait işyerinden aldıkları yağda kızartılmış patatesi yarım ekmek arasında yedikten 20 dakika sonra rahatsızlanan 13 yaşlarındaki F.A., O.A. ve M.A. adlı çocuklar tedavi edildiler. A.Ş. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Abdulgaffar Mahallesi’nde oturan 77 yaşındaki H.K., savcılığa başvurarak evine gelen O. Ve N.S. adlı şahısların 13 bakır leğen ile 1 bakır kazanını çaldıklarını, kendisi yatalak hasta olduğu için şahıslara mani olamadığını öne sürdü. Polis, iki şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• İsmetiye Mahallesi’nde işyeri bulunan 48 yaşındaki C.T., savcılığa başvurarak il dışında olduğu sırada işyerine gelen 32 yaşlarındaki K.K. ve B.G.A. adlı şahısların, 20 yaşındaki oğlu A.C.T.’yi para yüzünden “Seni de babanı da ortadan kaldırırız” diye tehdit ettikleri iddiasında bulunurken, yakalanan iki şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Çevreyolu Topsöğüt Otobüs Durağı yanında 22.30 sıralarındaki olayla ilgili savcılığa başvuran 26 yaşındaki H.H.B., yanına gelen tanımadığı 3 kişi tarafından dövüldüğünü ve bu şahısların 400 YTL parasını zorla aldıklarını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Karakavak’taki alışveriş merkezinin otoparkında 35 yaşındaki B.B.’ye ait park halindeki bisiklet çalındı.

• Hasanbey Caddesi 10. Sokakta park halinde olan 55 yaşındaki H.K.’ye ait otonun kapısını açan hırsızlar, teybini çaldılar.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde 36 yaşındaki G.G. adlı kadına ait evden 3 bakır tencere, 1 bakır tepsi, 1 bakır leğen ve 1 çuval bakır kabı çalarken ev sahibi ve komşuları tarafından yakalanan 49 yaşındaki Ü.P. ve 43 yaşındaki M.P. adlı kadınlar polise teslim edildiler. 12.00 sıralarındaki olaydan sonra polise ifade vermeyip ifadelerini savcılıkta vereceklerini söyleyen iki kadın, hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

• Yapıştırıcı üreten bir firmanın avukatının başvurusu üzerine Turgut Temelli Caddesi’nde A.R.U.’ya ait işyerinde 5, Halfettin Mahallesi’nde M.Ç.’ye ait işyerinde 3, Niyazi Mısri Caddesi’nde M.A.’ya ait işyerinde 131 adet yapıştırıcı bulunduğu, bu şahıslar hakkında “Markalar Kanununa Muhalefet” suçlamasıyla yasal işlem yapıldığı bildirildi.

• Battalgazi Fatih Hüseyin İlbak İlköğretim Okulu’na yangın merdiveni kapısını açarak giren kişilerce dolapların karıştırıldığı, ancak herhangi bir şey çalınmadığı belirtildi.

• Darende ilçesi Sungurlar Mahallesi Pompalar civarında 30 yaşındaki O.B.Y., 58 yaşındaki A.Y., 46 yaşındaki S.Y, 23 yaşındaki Y.Y. ve 40 yaşındaki E.Y. arasında kavga çıktığı, kavga sırasında A.Y.’nin bıçakla O.B.Y.’yi yaraladığı, şahısların gözaltına alındıkları, 1 bıçak ve 1 sopaya el konulduğu bildirildi.

• Akpınar Mahallesi Barbaros Sokak üzerinde park halinde olan A.B.’ye ait 44 LD 835 plakalı otonun teybi çalındı.

• Sancaktar Mahallesi Fenerci Sokakta park halinde olan 44 yaşındaki C.C.’ye ait 44 DF 214 plakalı motosikleti 01.00 sıralarında sürükleyerek götürmek isteyen 24 yaşındaki K.Y., 17 yaşındaki H.C., 15 yaşındaki E.K. ve 14 yaşındaki M.K. devriye polis ekibi tarafından yakalandılar. Şahıslar gönderdildikleri adliyece serbest bırakıldılar.

• 29 yaşındaki U.Ş. adlı şahıs, Sivas Caddesi’nde kendisine sataşan tanımadığı bir şahısla kavga etti ve bu şahıs tarafından dövülerek yaralandı. Polis şahsın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

• Savcılığa başvuran 29 yaşındaki H.Ş. adlı şahıs, PTT Caddesi Temelli Sokaktaki bir işyerinden cep telefonu satın aldığını, bir süre sonra telefonun çalıntı olduğuna dair mesaj geldiğini belirterek şikayetçi oldu. İşyeri sahibi S.K. ifadesinde işyerine H.D. ile ortak olduklarını, söz konusu telefonu İstanbul’da telefonculuk yapan F.G. adlı şahıstan aldıklarını belirtti. Polis, bu şahısların ifadesini alırken, F.G. adlı şahsı arıyor.

• Zafer Mahallesi’nde ailevi nedenlerle çıkan tartışma sonucu 25 yaşındaki E.M. adlı bayanın, 63 yaşındaki annesi K.M. ile 36 yaşındaki ablası Ş.M.’yi dövdüğü gerekçesiyle şikayet üzerine gözaltına alındı.

• Sivas Caddesi Jandarma lojmanı arkasındaki açık otoparkta 13.00 sıralarında kuru sıkı tabanca ile kuşlara ateş eden 21 yaşındaki O.M.G. şikayet üzerine polis tarafından yakalandı.

• Çevreyolu Turgut Temelli kavşağında S.Ş. yönetimindeki 44 KU 271 plakalı otoyla giderken önünde duran dolmuştan inen 26 yaşındaki A.A. adlı kadının kuçağında bulunan 2 yaşındaki B.A., bu otonun aynasının çarpması sonucu yaralandı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde gece 40 yaşındaki T.D.’ye ait evin bahçesinden 1 adet banyo kazanı çalındı.

• Yeşiltepe Hocaahmet Yesevi Mahallesi’ndeki hırsızlıkla ilgili ifade veren 57 yaşındaki M.Ç., bahçesinde çalışırken açık bıraktığı kapıdan eve giren iki kadın gördüğünü, eve geldiğinde kadınların gitmiş olduğunu fark ettiğini, yaptığı kontrolde içerisinde kimlikleri, evin yedek anahtarı ile 30 YTL para bulunan cüzdanının çalınmış olduğunu anladığını bildirdi.

• Yeşiltepe’de 4 yaşındaki O.adlı çocuğa tecavüz edildiği iddiasıyla 14 yaşındaki M.A.A. adlı şahıs gözaltına alınırken, yapılan muayenede küçük çocukta tecavüz bulgularına rastlandığı bildirildi.

• Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde park halinde olan H.Z.’ye ait 44 AT 040 plakalı otonun camını kıran hırsızlar cep telefonu ile kimlikler ve 100 YTL parayı çaldılar.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki M.K. polise başvurarak, 16 yaşındaki kızı V.K.’nın öğle saatlerinde evden ayrıldığını ve geri dönmediğini belirterek bulunmasını istedi.

• Aşağıbağlar Mahallesi’ndeki İbni Sina İlköğretim Okulu öğretmenlerinden 26 yaşındaki A.K., kitaplığın üzerine devrilmesi sonucu yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Paşaköşkü’nde M.K. yönetimindeki 44 KN 979 plakalı otoyla giderken aniden önüne çıkan 16 yaşındaki D.A. adlı genç kıza çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Fahri Kayahan Bulvarı’nda H.K. yönetimindeki 44 ES 140 plakalı otoyla, bisikletiyle önünde gitmekte olan 26 yaşındaki M.K.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Polise başvuran 16 yaşındaki D.V. adlı genç kız, kendisine daha önceden zorla uyuşturucu hap içiren E.T. adlı kadın ile yanındaki iki şahsı polise bildirdiğini, bu şahsın son olarak Kız Meslek Lisesi bahçesinde kendisini tehdit ettiklerini bildirdi. Polis kadın ve iki şahsı arıyor.

• Özalper Mahallesi Somuncu Baba Camii önünde çocuğu S.A.’yı hastaymış gibi göstererek dilencilik yapan 43 yaşındaki Y.A. adlı şahıs, vatandaşların şikayeti üzerine yakalandı. Üzerinde 77 YTL bozuk para çıkan Y.A. hakkında “Terbiye Yetkisini Kötüye Kullanmak ve Küçük Yaşta Çocuğu Dilendirme” suçlamasıyla işlem yapıldı.

• Bingöl’den gelen bir otobüsten Çevreyolu’nda indikten sonra polis tarafından yakalanan ve üzerinde 338 gram esrar ile 1 gram kokain bulunan 29 yaşındaki F.B. adlı şahıs tutuklandı.

• Battalgazi Mahallesi Karabağlar Mahallesi’nde 25 yaşındaki Y.E.B. yönetimindeki 44 FP 603 plakalı oto ile giderken direksiyon hakimiyetini kaybedince bahçe duvarına
çarparak yaralandı.

• Doğanşehir stadyumundaki 19 mayıs provaları sırasında kavga eden B.Ç., S.Ö., B.S. ve B.K. adlı kız öğrenciler daha sonra birbirlerinden şikayetçi olmadılar.

• Özalper Mahallesi’ndeki bir sitede çıkan kavgada 17 yaşındaki N.A.’nın, 15 yaşındaki M.E.G. tarafından bıçakla elinden yaralandığı bildirildi.

• Akpınar’da devriye görevi yapan polislerin yanına 01.00 sıralarında gelen 24 yaşındaki R.A. adlı kadın, aralarında çıkan tartışma yüzünden 37 yaşındaki N.Ö. tarafından dövüldüğünü, bu şahsın üzerinde silah bulunduğunu bildirdi. Polis, N.Ö.’yü yakaladı ve üzerinde yaptığı aramada 1 adet 7.65 tabanca ile 7 mermi buldu. Suçlamayı kabul etmeyen N.Ö. adliyece serbest bırakıldı.

• Yıldıztepe Mahallesi’nde 31 yaşındaki C.Y.’ye ait eve giren hırsızlar 1 cep telefonu ile ev sahibine ait kimlikler ve kredi kartını çaldılar.

• Polise başvuran 16 yaşındaki S.B., Çevreyolu’nda görüşme bahanesiyle kendisinden cep telefonunu alan bir şahsın görüşme yaptıktan sonra telefonunu vermeyip koşarak kaçtığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Polis merkezine başvuran 24 yaşındaki Y.S. adlı bayan, Fuzuli Caddesi’ndeki evinin merdiven girişinden eve girerken arkasından gelen bir şahıs tarafından sözlü olarak taciz edildiğini, bu şahsın kendisine elle saldırmak istediği sırada apartman kapısının açılması sonucu şahsın panikle kaçtığını bildirdi. Saat 14.45 sıralarında meydana gelen olaya karışan şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Kanalboyu’nda 35 yaşındaki V.İ.’ye ait kafede hesabı sahte para vererek ödeyen 23 yaşındaki M.Y., bir süre sonra 2 adet sahte 10 YTL para ile yakalandı. Paranın sahte olduğunu bilmediğini, çalıştığı işyerinden aldığı haftalığının arasında verilmiş olduğunu öne süren M.Y. hakkında araştırma sürüyor.

• Selçuklu Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki S.P. (G) adlı kadına ait eve 22.30 sıralarında bodrum kat penceresini açarak giren 5 kişi, ev sahibi ve komşusu tarafından fark edilince kaçtı. Yapılan araştırmada bodrum kattaki malzemelerden 50 kiloluk torbadaki şekerin çalınmış olduğu belirlendi.

• Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde oto park etme yüzünden çıkan tartışmada 48 yaşındaki G.A. ve 76 yaşındaki R.U. adlı kadınları dövdükleri öne sürülen G.K. ve F.K. aranıyor.

• Yeşiltepe’de oturan 65 yaşındaki S.S. polise başvurarak, 24 yaşındaki kızı G.S.’nin komşularına gitmek üzere ayrıldığı evlerine dönmediğini, hayatından endişe ettiğini belirterek bulunmasını istedi.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki F.Y., imam nikahlı karısı 16 yaşındaki İ.C. ve kız kardeşi 15 yaşındaki C.Y.’nin akşam saatlerinde evden ayrıldıklarını ve geri dönmediklerini belirterek bulunmalarını istedi.

• Şifa Mahallesi’nde apartman giderleri yüzünden 29 yaşındaki A.A., 22 yaşındaki R.E. ve 52 yaşındaki T.E. adlı bayanlar ile 19 yaşındaki A.E., 37 yaşındaki S.E. adlı bayanlar ve 37 yaşındaki A.E. adlı şahıs arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, taraflar birbirlerini dövdüler.

• Çukurdere Mahallesi’nde 15 yaşındaki kız kardeşi S.B.’yi döven 19 yaşındaki O.H.B. adlı genç kız kardeşinin şikayeti üzerine gözaltına alındı.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde 00.30 sıralarında 25 yaşındaki H.K. adlı şahsın, evlerini gözetlediği gerekçesiyle 26 yaşındaki M.S.Y.’yi dövdüğü bildirildi.

• Hasanbey Caddesi 11. Sokakta park halinde olan D.D.’ye ait 44 DD 450 plakalı otodan teybi çalındı.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki Ö.K. adlı genç kız, derslerinin kötü olması yüzünden fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Zaviye Mahallesi Esen sokakta park halinde olan M.Ç.’ye ait 44 EZ 336 plakalı otodan teybinin çalındığı bildirildi.

• Mimar Sinan Caddesi’nde ailevi nedenle tartıştığı 32 yaşındaki eşi S.A.’yı kafasına vurarak dövdüğü gerekçesiyle 45 yaşındaki L.A. yakalandı.

• Battalgazi Alacakapı Mahallesi’nde C.Ş. yönetimindeki 44 AD 149 plakalı otoyla giderken bisikletiyle aniden önüne çıkan 12 yaşındaki C.F.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu. Yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi.

• Battalgazi ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde N.E. yönetimindeki 44 ES 366 plakalı oto ile E.K. yönetimindeki 44 EK 299 plakalı oto çarpıştılar. Kazada araçlar hasar görürken, sürücülerden N.E. ve aynı araçta bulunan 25 yaşındaki R.B. adlı şahıs yaralandılar.

• Arapgir Budak Köyü’nde oturan V.A. ile oğlu S.A ile yanlarında kalan yeğen B.A. arasında evde kalmaması yüzünden tartışma çıktığı, B.A.’nın duvarda asılı ruhsatsız av tüfeğiyle ateş ederek S.A.’yı dizinden yaraladığı, V.A.’yı da yumrukla yaralayıp av tüfeğiyle birlikte kaçtığı, daha sonra jandarma tarafından takip sonucu yakalandığı bildirildi.

• Doğanşehir Sürgü Kasabası’nda jandarma tarafından dilencilik yaparken yakalanan P.Y. ve Y.Y. adlı kadınlara, “Dilencilik” suçundan 58’er YTL idari para cezası verildiği bildirildi.

• Kuluncak ilçesi Kaynarca Köyü Tosunbükü mezrası Ören mevkiinde M.B. adlı şahsa ait kayısı bahçesinde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine, Müze Müdürlüğü ekipleri ile bölgede araştırma yapıldığı, iş makinesi ile kazı yapıldığının saptandığı, bölgede müze elemanlarınca tespit ve tescil işlemi yapıldığı, şahıs hakkında Kültür ve Tabiat varlıkları Koruma Kanunu’na Muhalefetten yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Arguvan Arapgir Malatya karayolunun Yazıbaşı mevkiinde U.M.D. yönetimindeki 23.. 674 plakalı araçla giderken aniden yola çıkan köpeğe çarpınca, köpek öldü, araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız