SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Polise başvuran D.S. adlı kadın, Saray Mahallesi’nde 17 yaşındaki kızı E.D.’nin, 25 yaşındaki M.T. tarafından kaçırıldığını, şahsın yengesi R.T.’nin de kendisine yardımcı olduğunu öne sürdü. Yakalanan M.T. suçlamayı kabul etmedi, kızı tanıdığını, ancak nerede olduğunu bilmediğini söyledi. E.D.’nin bulunmasına çalışılıyor.

• Fırat Mahallesi İpek Caddesi’nde M.Ü. yönetimindeki 44 FP 136 plakalı aracın çarptığı 5 yaşlarındaki Ö.F.Y. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• 00.50 sıralarında Cezmi Kartay ve Sivas Caddelerinin kesiştiği kavşakta şüphe üzerine durdurulan 19 yaşındaki F.F.’nin üzerinde 1 kurusıkı tabanca ile 1 adet bıçak bulundu. İfadesi alınan şahıs daha sonra salıverildi.

• Akpınar’daki bir işyerinde 24 yaşındaki F.T. adlı şahıs ile 20 yaşındaki H.T. adlı bayan ve aynı yaştaki R.T. arasında kavga çıktı. R.T.’nin F.T.’yi dövdüğü, H.T. adlı bayanın da F.T.’yi bıçakla yaraladığı bildirildi. Yaralı ifadesinde, R.T.’nin abisi olduğunu, başkası adına düzenlenmiş kimlik kullandığını da öne sürdü. H.,T. ve R.T. hakkında soruşturma sürüyor.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde oturan 41 yaşındaki F.A. adlı bayan polise başvurarak, 16.30 sıralarında 11 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğunu bırakıp evden dışarıya çıktığı sırada, borçlu olduğu 26 yaşındaki N.K.’nin 21 yaşındaki E.B. ile eve gelip, televizyonu sökerek götürdüklerini öne sürdü. İki şahıs yakalandı, bunlardan N.K.’nın üzerinde 1 adet bıçak bulundu. Şahıslar suçlamayı kabul etmezken, “Konut Dokunulmazlığını İhlal, Alacağa Bağlı Olarak Gündüz Vakti Hırsızlığa Teşebbüs” suçlamasıyla haklarında işlem yapıldığı bildirildi.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 74 yaşındaki M.A. adlı kadın, polise başvurarak, 21 yaşındaki torunu F.A.’nın kendisini dövdüğünü öne sürdü. Torun gözaltına alındı.

• Polise başvuran 32 yaşındaki G.I. adlı kadın, Atatürk İlköğretim Okulu’nda okuyan çocuğunu almaya gittiğinde, boşandığı 41 yaşındaki C.Ö. ile arkadaşı R.Y.’nin kendisini tehdit ettiklerini, daha sonra H.Y. adlı şahsın aracıyla kaçtıklarını öne sürdü. Yakalanan şahıslar suçlamayı kabul etmedi.

• Fatih Mahallesi M.Akif Caddesi kavşağında Ö.A. yönetimindeki 44 KU 375 plakalı motosiklet ile M.Ö. yönetimindeki 44 KN 096 plakalı araç çarpıştı. 25 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

• Pütürge Devlet Hastanesi önünde iki kişi arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 22 yaşındaki H.Ş.’nin, 29 yaşındaki H.D. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• 02.00 sıralarında Cengiz Topel’deki Üçgen Park’a çay içmeye giden 25 yaşındaki M.K. ve 18 yaşındaki M.Y.’nin işyeri çalışanları H.Ö., A.N. ve M.N. ile kavga ettikleri, işyerinin camını kırıp, bu kişilere bıçak çektikleri gerekçesiyle yakalandıkları bildirildi.

• Gece yarısı polise başvuran 62 yaşındaki Z.Ö. ile 25 yaşındaki P.Ö. adlı kadınlar, Fırat Mahallesi’ndeki evlerinde uyurken cam kırılması sesine uyandıklarını, dışarı çıktıklarında aralarında husumet bulunan G.Ö. ve S.Ö. adlı şahısları kaçarken gördüklerini, evdeki araştırmalarında ise oturma odası camının kırıldığını saptadıklarını bildirdiler. Polis, şahısları yakalamaya çalışıyor.

• Zafer Mahallesi’nde 34 yaşındaki H.G.’ye ait eve gece yarısından sonra giren hırsızların 2 cep telefonu ile 50 YTL para çaldıkları bildirildi.

• Göztepe Mahallesi’nde 12.30 sıralarında kuru sıkı tabancayla havaya ateş eden 13 yaşındaki R.B. ve 17 yaşındaki İ.K., 1 adet kuru sıkı tabancayla yakalandılar. İki şahıs adliyece serbest bırakıldı.

• Sivas Caddesi’nde yol verme yüzünden tartışan şahıslardan 26 yaşındaki M.S.’nin, 42 yaşındaki F.Ö. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Aytaçpaşa Caddesi’nde oturan 43 yaşındaki G.Ö. adlı kadın, kardeşi 41 yaşındaki E.Ö. tarafından sürekli dövüldüğünü öne sürerken, polisin yakaladığı zanlı suçlamayı reddetti.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki F.A. adlı kadın savcılığa başvurarak, ailevi nedenlerle kendisini döven eşi aynı yaştaki M.A.’dan şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis araştırma yaparken, tekrar başvuran F.A. kendisine ve çocuklarına baskı yapılmaması için şikayetinden vazgeçtiğini söylerken, şikayet edilen eş de suçlamayı kabul etmedi.

• Yeşiltepe Atatürk Mahallesi’nde M.T., V.T. ve B.T. adlı şahıslara ait kazan ve leğenleri gece çalarken ev sahipleri tarafından yakalanan 16 yaşındaki A.T. hakkında yasal işlem sürüyor.

• Paşaköşkü’nde oturan 59 yaşındaki S.Ş. adlı kadın savcılığa başvurarak ayrı yaşadığı 55 yaşındaki eşi M.Ş.’nin telefonla arayarak nafaka yüzünden kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunurken, M.Ş. iddiayı kabul etmedi.

• Özalper Mahallesi’nde 28 yaşındaki B.Ç. adlı kadının ailevi nedenlerle tartıştığı eşi E.Ç. tarafından dövüldüğü, şahsın olaydan sonra kaçtığı bildirildi.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan H.K. adlı şahıs, 20 yaşındaki kızı P.K.’nin kimliğinin 48 yaşındaki T.Ö. adlı kadın ve 46 yaşındaki Y.L. adlı şahıs tarafından alıkonulduğunu öne sürerken, iki şahıs suçlamayı kabul etmediler ve kendilerine iftira edildiğini öne sürdüler.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde 19 yaşındaki İ.E.K. akşam saatlerinde tartışma sonucu 17 yaşındaki Ö.Y. ve E.E. ile 15 yaşındaki A.K. tarafından dövüldü. Şahıslar daha sonra polise teslim oldular.

• Yeşilyurt ilçesi Hıroğlu Mahallesi Mezarlık Sokakta buldukları pet şişe içerisindeki tineri su zannederek içen 1 yaşındaki E.M.Y., 3 yaşındaki M.HN. ve 2 yaşındaki E.A.B.’nin zehirlendikleri ve TÖTM’de tedavi altına alındıkları bildirildi.

• Yeşilyurt ilçesi Hamidiye Mahallesi’nde 76 yaşındaki T.K.’ya ait eve giren hırsızlar 4 bilezik, 5 gremise altın, 2 çeyrek altın ile 1 alyans yüzük çaldılar. T.K.’nın aynı binada oturan 42 yaşındaki oğlunun evinin kapısının da zorlandığı ancak daireye girilemediği belirtildi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde 22.30 sıralarındaki olayla ilgili ifadesi alınan 20 yaşındaki K.P. adlı kadın, eski eşi olan 29 yaşındaki R.K.’nın ailevi nedenlerle kendisine hakarette bulunup dövdüğünü öne sürdü. Yakalanan şahıs suçlamayı kabul etmedi, adliyece serbest bırakıldı.

• Valilik binası yanında bakışma yüzünden kavga eden 23 yaşındaki A.S. ve 26 yaşındaki Z.B. birbirlerini dövdüler. Asker olduğu saptanan Z.B. savcının talimatıyla Merkez Komutanlığı’na teslim edildi.

• Zafer Mahallesi 8. Sokakta 69 yaşındaki N.U.’ya ait eve sabaha karşı giren hırsız, 1 kol saati ile 1 cep telefonunu çaldı. Polis olay yerinde 1 tornavida buldu.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi Şahin Sokakta 78 yaşındaki M.E., evine 11.00 sıralarında sadaka istemek için gelen 20-25 yaşlarındaki kadına sadaka vermek istemediği için kadının kendisini itekleyip içeriye girdiğini, kadını zorla dışarı çıkartırken, o sırada kömürlük kısmında 30 yaşlarındaki bir başka kadını daha gördüğünü, bu kadını da uzaklaştırdığını, daha sonra evini kontrol ettiğinde, yatak odasındaki 1.500 YTL parasının çalınmış olduğunu fark ettiğini polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Bentbaşı Mahallesi 1. Sokakta 07.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 68 yaşındaki Ş.G. adlı kadın, yalnız yaşadığı evinde sabah kalktığında, yüzünde maske ve ellerinde eldiven bulunan tahminen 20 yaşlarında bir şahısla karşılaştığını, şahsın ağzını kapatıp yere yatırarak “Paran var mı?” diye sorduğunu, parasının olmadığını söylediğinde, bıçak gösterdiğini, daha sonra çamaşır ipi ile ellerine ve ayaklarını bağladığını, kulağındaki altın küpe ile parmaklarındaki 3 altın yüzüğünü alıp, ipi çözdükten sonra evden kaçtığını bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Yeşiltepe Cumhuriyet Caddesinde 34 yaşındaki M.S. geri manevra yaparken, 4 yaşındaki F.T.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Selçuklu Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki Ö.Ş. adlı genç kız ailevi nedenlerle kendisini döven 25 yaşındaki ağabeyi E.Ş.’yi döverek yaraladı. Genç kız annesi tarafından hastaneye götürülürken, polis E.Ş.’yi arıyor.

• Aslanbey Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki K.K. 01.30 sıralarında polisi arayarak, evinin altındaki işyerinden aşırı gürültü geldiğini bildirdi. İşyeri sahibi 26 yaşındaki İ.H.U. ise, il dışından gelen kolileri içeriye koyduktan sonra sadece kepenkleri indirirken gürültü olduğunu öne sürüp suçlamayı kabul etmedi. Buna rağmen işyeri sahibi hakkında Kabahatler Kanunu hükümleri gereği idari para cezası uygulandı.

• İnönü Caddesi Emirler Sokağı girişinde 03.50 sıralarında 43 yaşındaki A.G.Ş. adlı şahıs yönetimindeki otoyla orta refüje çarparak kaza yaptı. Olay yerine giden polis ekipleri, kaza yapan şahsın belindeki ruhsatsız tabancayı fark ettiler ve el koydular. 128 promil alkollü olduğu da saptanan A.G.Ş., gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

• Polise başvuran 36 yaşındaki M.K., Paşaköşkü’ndeki Vakıf Park içerisinde para yüzünden D.S. tarafından tehdit edildiğini, şahsın silah çekip daha sonra kaçtığını öne sürdü. D.S. aranıyor.

• Hasanbey Caddesi’nde oturan 22 yaşındaki H.M.T. adlı şahıs ile 20 yaşındaki T.K. adlı bayanın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştıkları gerekçesiyle hastaneye kaldırıldıkları bildirildi. Olay 21.00 sıralarında meydana geldi.

• Samanlı Mahallesi’nde ailevi nedenlerle tartıştığı eşi 31 yaşındaki N.Y.’yi dövdüğü belirtilen 28 yaşındaki S.Y. adlı şahıs polis tarafından yakalandı. Şahsın ayrıca bir başka suçtan da arandığı saptandı.

• Yeşilyurt Gedik Mahallesi’nde 22 yaşındaki Y.C. yönetimindeki minibüs ile geri manevra yaparken, 57 yaşındaki H.C. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Halep Caddesi’nde 22 yaşındaki E.G. adlı şahsın, 20.30 sıralarında kendilerine baktığı gerekçesiyle tanımadığı 4-5 kişi tarafından dövülerek yaralandığı bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki gazinoya 23.30 sıralarında zorla girmeye çalışan 35 yaşındaki F.Ö. adlı kadının, işyeri çalışanı 27 yaşındaki H.G. adlı şahısla tartıştığı ve bu şahsı dövdüğü bildirildi. Yakalanan F.Ö., ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 25 yaşındaki H.K. adlı kadının, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı, gece yarısı meydana gelen bu olayın ardından eşi tarafından TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

• Turgut Temelli Caddesi’nde H.A. yönetimindeki 44 EC 444 plakalı oto ile M.E. yönetimindeki 44 AN 617 plakalı sepetli motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü 27 yaşındaki M.E. ile motosiklette bulunan 15 yaşındaki D.Y. adlı genç kız yaralandı.

• Selçuklu Mahallesinde park halinde olan İ.T.’ye ait 44 KN 433 plakalı otodan teyp, kumandası ve 30 adet CD’sinin çalındığı bildirildi.

• Tevfik Temelli Caddesi’ndeki bir apartmanın bodrum katında U.K., A.D. ve İ.T. adlı şahıslara ait toplam 30 adet bakır sini, kazan, tepsi ile 3 adet banyo kazanı çalındı.

• Hasanbey Caddesi’ndeki evlerinin önünde 1 hafta önce çalınan oğluna ait bisikleti Tekel Fabrikası arkasındaki Rus Pazarı’nda gören 42 yaşındaki H.A. polisi haberdar etti. Bisiklet satıcısı 18 yaşındaki F.T., bisikleti tanımadığı bir şahıstan 90 YTL’ye aldığını öne sürdü.

• Halep Caddesi’nde 01.00 sıralarında dengesini kaybederek düşen ve dilini ısırması sonucu yaralanan 29 yaşındaki C.K. adlı şahıs hastanede tedavi altına alındı.

• Arapgir ilçesi Malatya Caddesi’nde 01.30 sıralarında devriye görevi yapan polisin durdurduğu araçta 1 adet kuru sıkı tabanca bulunurken, olayla ilgili araç sürücüsü 21 yaşındaki C.K. hakkında işlem yapıldı.

• Tandoğan Mahallesi’nde 04.00- 05.00 arasında 48 yaşındaki A.İ.’ye ait eve giren hırsızlar 3 cep telefonu ile 300 YTL para çaldılar.

• Fırat Mahallesi 13. Sokakta park halinde olan 45 yaşındaki M.A.’ya ait 44..434 plakalı kamyonun deposundan 340 litre mazot çalındı.

• 01.00 sıralarında Selçuklu Mahallesi’ndeki parkın banklarına zarar verenler olduğu ihbarı üzerine giden polis ekibi 24 yaşındaki C.Y. ve 20 yaşındaki M.E.Ö. adlı şahısları yakalarken, şahıslar suçlamayı kabul etmedi.

• İnönü Mahallesi’nde 43 yaşındaki N.T. adlı kadının, 55 yaşındaki eşi M.T. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Akçadağ Doğu Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki M.P. adlı şahıs, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle bunalıma girerek, 70 adet hap içip intihara kalkıştı.

• Doğanşehir Yeni Mahalledeki TCDD Hurda Deposu’ndan demir parçaları çalan bir şahsın motosikletle kaçtığı ihbarı üzerine harekete gecen polis 41 yaşındaki H.Ç. adlı şahsı yakaladı. 23.15 sıralarındaki olayla ilgili adliyeye verilen şahıs tutuklandı.

• Hekimhan’ın Sivas Malatya yolu Mezarlık yanında İ.Ö. yönetimindeki 44 DP 627 plakalı araçla giderken, aniden yola çıkan 5 yaşındaki Y.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Kale ilçesi Telekom binası bahçesinde bulunan 1000 metre fiberoptik kablo ile 2’lik diye adlandırılan abone kablolarının sarılı oldukları makaralardan çıkarılarak çalındığı bildirildi.

• Yeşilyurt ilçesi Gedik Mahallesi’nde yokuş aşağı bisikletiyle gitmekte olan 16 yaşındaki M.K., kontrolu kaybedince 5 metre yüksekten Yeşilyurt ilçe çöplüğüne düştü ve ağır yaralanarak TÖTM’ye kaldırıldı.

• Özsan Sanayi Sitesi’nde M.K. adlı işyeri sahibi ile malzeme getiren kamyonun şoförü A.B. arasında malzeme indirme yüzünden kavga çıktığı, şoförün işyeri sahibi tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Yazıhan ilçe merkezinde husumet yüzünde çıkan kavgada A.G., C.K.’yi yumrukla yaraladı. Daha sonra C.K.’nın akrabası olan H.G.’nin, A.G.’ye ait fırına gittiği ve akrabasını niye dövdüğünü sorduğu, A.G.’nin bu şahsı da av tüfeğiyle tehdit ettiği bildirildi.

• Kuluncak Yazı mevkiinde T.E. adlı şahsın traktörle tarla sürerken, yanına gelen İ.D. ve T.D. adlı kardeşlerin arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştıkları, daha sonra başlayan kavga sırasında av tüfeğinin dipçiği ile başına vurulan T.E.’nin yaralandığı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı, iki kardeşin ise yakalandığı öğrenildi.

• Doğanşehir Yuvalı köyünde boşanma davaları devam eden M.S. adlı kadın ile M.S. adlı şahıs arasında eşya paylaşma yüzünden kavga çıktığı, kadının dövüldüğü bildirildi.

• Doğanyol Çolak Mahallesi Karamemik Köyünde ruh ve sinir hastaları olan B.E. ve A.E.’nin birbirlerini dövdükleri, kavgaya aile üyelerinin de karıştığı N.E., B.E., E.E. ve A.E.’nin kesici alet ve sopalarla İ.E. ve S.E. tarafından yaralandıkları, yaralıların TÖTM’ye kaldırıldıkları belirtildi.

• Battalgazi Kemerköprü Köyü’nde Y.Ö. adlı kız çocuğun yatak odasındaki tarım ilaçlı fasulye tohumlarını yiyince zehirlendiği bildirildi.

• Merkez Tepeköy’nde M.E.’ye ait 44..978 plakalı araç 05.00 sıralarında elektrik aksamındaki arıza yüzünden itfaiyenin müdahalesine rağmen tamamen yandı.

• İnönü Üniversitesi’ndeki Gençlik Şenliği’nin son gecesinde 22.30 sıralarında eğlenirken dengesini kaybeden H.M.K. adlı genç, yere düştü ve yerdeki kırık cam şişe parçalarının elini kesmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

• Kayseri- Malatya yolu Akçadağ Levent yol ayrımı mevkiinde 00.20 sıralarında hareket halinde olan S.Ö. yönetimindeki 44..353 plakalı kamyonun motor kısmında başlayan yangın, sürücü ve yanında bulunan H.K. tarafından söndürüldü.

• Arapgir Aktaş köyü yol ayrımındaki jandarma denetimi sırasında durdurulan E.K. yönetimindeki 21..843 plakalı pikabın kasasında karayollarına ait 14 demir kar direği ele geçirilirken, sürücü ile yanında bulunan H.İ. ve A.Y. adlı şahıslar hırsızlık suçundan gözaltına alındılar.

• Hekimhan Balıklaya Köyü mevkiinde İ.Y. yönetimindeki 06..67 plakalı araç, mıcır nedeniyle kontroldan çıktı ve hasar gördü.

• Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan M.A.Ö. yönetimindeki 02..097 plakalı araç Doğanşehir Erkenek Çamlıbel mevkiinde viraja hızlı girince devrildi ve sürücü yaralandı.

• Malatya’dan Sivas yönüne gitmekte olan A.K. yönetimindeki 44..602 plakalı motosiklet Sütlüce Köyü civarında devrildi. Sürücü ile motosiklette bulunan R.E. yaralandılar.

• Hekimhan Kurşunlu Kasabası Gelengeç Mahallesi Mişevge Mezrası Patgeben mevkiinde A.A.,yönetimindeki 44..942 plakalı traktör virajı alamayarak kayalıklara çarpıp devrildi. Kazada sürücü ile traktörde bulunan H.A. yaralandılar.

• Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan A.Y. yönetimindeki 05..458 plakalı araç Tepeköy mevkiinde iken, aynı yönde giden Ş.Ş. yönetimindeki 44..558 plakalı kamyonetin kontrolsuz sola dönmesi sonucu bu araca arkadan çarptı. Kazada sürücü A.Y. ile araçta bulunan S.S. adlı bayan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

• Malatya- Sivas yolu 115. kilometrede M.A.K. yönetimindeki 44..308 plakalı araçla giderken, aşırı hız ve yol çalışması yüzünden kontrolu kaybetti ve bariyerlere çarptı. Sürücü yaralandı.

• Darende’den Elbistan yönüne gitmekte olan H.A.Ö. yönetimindeki 46..0850 plakalı araç aşırı hız ve sol ön lastiğinin patlaması sonucu Yeniköy mevkiinde yoldan çıkıp tarlaya uçtu. Kazada S.Ö. ve D.Ö. adlı bayanlar ile sürücünün yaralandıkları bildirildi.

• Kuluncak ilçesi Sultanlı Köyünde A.K. adlı genç kız ailesi ile tartıştıktan sonra bunalıma girdi ve annesine ait tansiyon haplarını yutarak intihara kalkıştı. A.K., Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Doğanşehir ilçesi Koçdere Köyünde İ.Ş. adlı şahsın evine kapı kilidinin kırılarak girildiği bakır ve alüminyum mutfak eşyaları ile el dürbününün çalındığı, yine aynı köyden Y.M.’ye ait evin kapısına av tüfeği ile ateş edilip kilidinin kırıldığı, ancak herhangi bir şey çalınmadığı belirtilirken, jandarma araştırmaya başladı.

• Yazıhan Durucasu beldesi mezarlık mevkiinde E.G. yönetimindeki 44..724 plakalı aracıyla yola parketmiş olan A.R.F.’ye ait 44..460 plakalı araca arkadan çarptı. 18.00 sıralarındaki akzada araçlar hasar gördü.

• Malatya- Ankara yolu OSB geçişi TEDAŞ binası civarında 23.15 sıralarında M.A. adlı bayan yönetimindeki 34.. 75 plakalı araçla Malatya yönüne gelirken, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca araç devrildi. Yaralanan sürücü TÖTM’ye kaldırıldı.

• Doğanşehir Reşadiye mevkiinde D.K. yönetimindeki 01..127 plakalı çekici ve bağlı olan 34..2602 plakalı fuel oil yüklü tankeri aşırı hız yüzünden 04.30 sıralarında virajı alamayarak devrildi. Sürücü yaralanırken, araçta hasar meydana geldi. Yola dökülen yakıt, belediye ve karayolları ekiplerince temizlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız