SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Merkez Bindal köyünde 33 yaşındaki annesi Z.Ü. iş yaptığı sırada 2 yaşlarındaki M.Ü.’nün evin önünden geçen sulama kanalına düşerek boğulduğu bildirildi.

• 02.00 sıralarında polise başvuran 31 yaşındaki R.F. adlı şahıs, Buğday Pazarı yanında 22.45 sıralarında karşılaştığı arkadaşı 38 yaşındaki Ş.B.’nin elindeki bira şişesini kafasına vurarak cebindeki sigara ile 320 YTL’sini aldığını, yanındaki şahısların da kendisini dövdüğünü öne sürdü. Polis şikayet üzerine Ş.B. ile 39 yaşındaki R.C. adlı şahsı yakaladı. Suçlamaları kabul etmeyen iki şahıs serbest bırakıldı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde kavga eden 30 yaşındaki A.E. ile 43 yaşındaki B.A.’ya polis müdahale etti. İki şahıs birbirlerinden şikayetçi oldular.

• 45 yaşındaki S.A. adlı şahıs, sabah erken saatlerde Sarıcıoğlu Mahallesi’ndeki bir duvarın üzerinde bıraktığı, içerisinde kimlikler, banka kartları, cep telefonu ve 90 YTL para bulunan bel çantasının çalındığını polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Hidayet Mahallesi’nden Devlet Hastanesi’ne kalçasından bıçakla yaralanmış olarak getirilen 8 yaşındaki S.A. ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne sevkedildi. Olayın zanlısı olan 31 yaşındaki B.A. adlı anne, kavga eden çocuklarına kızdığını, korkutmak için elindeki tahta saplı bıçağın sap kısmıyla S.A.’ya vurmak isterken, bıçağın çocuğunun kalçasına değdiğini söyledi.

• Kaynarca Mahallesi’nde oturan 76 yaşındaki Z.A. adlı kadın, husumet yüzünden H.A.G. ve A.E. adlı şahıslar tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Yakalanan H.A.G. suçlamayı kabul etmedi, A.E. aranıyor.

• Polise başvuran 28 yaşındaki A.P., Çilesiz Kavşağındaki inşaatta odaya bıraktığı elbisesinin cebindeki 20 YTL’sinin çalındığını bildirdi.

• Çukurdere Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki Y.K., polise başvurarak 15 yaşındaki oğlu E.K.’nin eve dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Akıncı Lisesi yanında 52 yaşındaki K.K. adlı şahsı tartışma sonucu dövdükleri öne sürülen O.K. ve M.K. aranıyor.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki Y.İ.’nin, evinde bunalıma girmesi sonucu kendini jiletle yaraladığı bildirildi.

• Özalper Mahallesi 2. Caddede 59 yaşındaki Z.K. adlı kadına ait eve öğleden sonra giren hırsızların banka kartı, kimlikler ile 530 YTL para çaldıkları belirtildi.

• Aslanbey Mahallesi Halep Caddesi’nde 34 yaşındaki A.F.’ye ait eve giren hırsızlarca 100 YTL para ve 1 altın bilezik çalındı.

• Hacıabdi Mahallesi’ndeki apartmanın merdivenine zincirle bağlı olan ve 41 yaşındaki E.Ç.’ye ait olduğu bildirilen bisikletin çalındığı belirtildi.

• Şifa Mahallesi Topalhafız Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 30 yaşındaki N.Ö., aracını sokakta parkedip ayrıldığını, daha sonra döndüğünde aracını bulamadığını, araştırma sırasında, aracını 100 metre ileride park halinde olan S.E.’ye ait minibüsün ön tarafına çarpmış şekilde bulduğunu bildirdi. Polis, aracın hırsızlık amacıyla götürülmek istenirken kazanın meydana geldiği iddiası üzerine araştırmaya başladı.

• Ferhadiye Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki R.G. adlı şahıs, polise başvurarak, sabah saatlerinde işe gitmek üzere evden ayrılan 18 yaşındaki kızı N.G.’nin aynı gün Mersin’e gitmiş olduğunu öğrendiğini, hayatından endişe ettiğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• İnönü Caddesi’nde M.F.G.’nin sorumluluğundaki mağazanın soyunma kabininde 4 adet pantolonun alarm aparatını söktükten sonra yakalanan 42 yaşındaki A.A. adlı kadın, ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Zaviye Mahallesi’ndeki bir evde 20.50 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak ifadesi alınan 41 yaşındaki M.A. adlı şahıs, ailevi nedenlerle 6 aydır ayrı yaşadığı eşi 44 yaşındaki Z.A.’nın evine gelip, elindeki tabancayı doğrulttuğunu ve küfrettiğini, kendisinin müdahale ederek karısının elindeki tabancayı ve çantasından çıkarttığı tornavidayı aldığını öne sürdü. Z.A. adlı kadın ise çocuklarını kendisine göstermediğini, tehdit ve harekette bulunduğunu öne sürdüğü kocasından şikayetçi oldu. Polis 1 kuru sıkı tabanca ve tornavidaya el koyarak, birbirlerinden şikayetçi olan karı koca hakkında işleme başladı.

• Atatürk Spor Salonu’nda yapılan toplantıya girmeye çalışan 17 yaşındaki M.A.Ç.’nin üzerinde 1 adet namlusu açık şarjörsüz kuru sıkı tabanca ele geçirildiği, şahsın gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

• Polise başvuran 51 yaşındaki S.A. adlı kadın, eski eşi 45 yaşındaki T.B.’nin Hastane Caddesi’ndeki evine gelip kendisine haraket ettiğini bildirdi. Alkollü olduğu saptanan T.B. ise suçlamaları kabul etmedi.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir lokantada tartışma sonucu 34 yaşındaki M.E.S.’yi dövdüğü öne sürülen 38 yaşındaki İ.T. yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park girişinde 21.00 sıralarında İ.D. yönetimindeki 44 DC 691 plakalı motosiklete M.Ç. yönetimindeki 58 EA 812 plakalı oto çarptı. Kazada motosiklet sürücüsünün yanı sıra 53 yaşındaki Y.Ç. ve 24 yaşındaki T.K. yaralandılar.

• Savcılığa başvuran 33 yaşındaki A.V. adlı kadın, 60 bin dolar alacağı olduğunu öne süren bazı şahısların babasını tehdit ettiklerini ve evinin önünde nöbet tuttuklarını öne sürerken, polis 38 yaşındaki S.Y. ve 22 yaşındaki C.Y. adlı şahısları yakaladı, R.Y.’yi aramaya başladı. Yakalanan iki şahıs, suçlamaları kabul etmedi.

• Savcılığa dilekçeyle başvuran 24 yaşındaki M.Ö. adlı kadın, aralarındaki bir meseleden dolayı aynı yaştaki B.Ö. tarafından telefonla aranarak ölümle tehdit edildiği iddiasında bulunurken, ifadesi alınan B.Ö. suçlamayı reddetti.

• Battalgazi Mahallesi’nde oturan 14 yaşındaki F.Ç. adlı kızın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

• Fuzuli Caddesi’nde oturan 12 yaşındaki D.K.’nın fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı öne sürülürken, D.K. ifadesinde başı ağrıdığı için 5 adet hap içtiğini söyledi.

• Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 19 yaşındaki E.A. adlı kadın, Kernek Yamaç Mahallesi’ndeki evine gelen kayınvalidesi 48 yaşındaki Z.A.’nın, 3 altın bizeliğini kendisinin olduğunu söyleyerek aldığını ve ölümle tehdit ettiğini, bunun üzerine babasının evine gittiğini, buraya gelen 61 yaşındaki H.A. ve 27 yaşındaki F.A.’nın kendisine haraket ettiklerini, F.A.’nın da silah çektiğini öne sürdü. Şahıslar suçlamaları kabul etmedi.

• FEDAŞ Avukatı tarafından savcılığa yapılan başvuruda, Hizmet Grupları Sitesi’nde 36 yaşındaki M.Ö. adlı şahsın inşaatta direkt bağlantı ile kaçak elektrik kullandığı iddiasıyla şikayetçi olurken, M.Ö. suçlamayı kabul etmedi.

• K.Mustafapaşa Mahallesi İpekçi Sokakta saat 10.00 sıralarında evine doğru yürümekte olan 46 yaşındaki K.G. adlı kadının, içerisinde 700 YTL para, kimlikleri ve maaş kartı bulunan cüzdanı kimliği belirlenemeyen bir kapkaççı tarafından çalındı.

• Tecde Mahallesi’nde sabah erken saatlerinde evine gitmekte olan 22 yaşındaki S.A. adlı şahıs, ayağının kayması sonucu kanala düşerek yaralandı.

• Battalgazi Karabağlar Mahallesi’nde ailevi nedenlerle bunalıma giren 27 yaşındaki G.K. adlı kadın, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Battalgazi ilçesi Meydanbaşı Mahallesi’nde C.B. yönetimindeki 44 EH 148 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedip elektrik direğine çarptı. Kazada otoda bulunan 20 yaşındaki Ç.E. adlı bayan yaralandı.

• Battalgazi Karabağlar Mahallesi’nde oturan M.Z. polise başvurarak, 18 yaşındaki oğlu Y.M.Z.’nin kayıp olduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Darende’de polis tarafından yapılan istihbari çalışmada, 55 yaşındaki C.B. adlı şahsın, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden Darende’ye silah getirip sattığının saptanması üzerine, bu şahsın yönetimindeki 46 ET 645 plakalı otoyla yakalandığı, aracın motor kaputu altında 1 adet 9 mm. çaplı tabanca ve 2 şarjör bulunduğu, şahıs hakkında soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Darende’nin Zaviye Mahallesi’nde 27 yaşındaki A.G. adlı şahsın elektrik çarpması sonucu yaralandığı bildirildi.

• Doğanşehir Cumhuriyet Caddesi üzerinde 00.40 sıralarında bağırıp çağırarak çevreyi rahatsız ettikleri bildirilen 20 yaşındaki S.D. ve 19 yaşındaki M.A.’nın, polisin ikazına uymayıp tehdit ve hakarette bulunmaları üzerine zor kullanılarak polis merkezine getirildikleri, burada da davranışlarını sürdüren iki şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

• Polise başvuran 47 yaşındaki M.D. adlı şahıs, İstanbul’daki evinden 22 yaşındaki kızı K.D.’nin 1 Mart günü ayrılıp geri gelmemesi üzerine kayıp başvurusu yaptığını, 11 Nisan günü İstanbul Bağcılar Polis görevlilerinin kızının bulunduğunu, ancak ailesinin yanına gitmek istemediğini söylediğini bildirdiklerini, kendisinin de yaptığı araştırmada kızının Malatya’da bir pavyonda zorla çalıştırıldığını öğrendiğini bildirdi. Bunun üzerine Malatya’daki pavyonun müdürlüğünü yapan N.Ö.’nün ifadesinin alındığı, bu kişinin ifadesinde K.D.’nin Eskişehir’den gelip 11 Mayıs’ta işe başladığını, 10-11 gün çalıştıktan sonra ayrıldığını, ancak nereye gittiğini söylemediğini ifade ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• Şehirgösteren mevkii Yimpaş civarında 21.30 sıralarında annesi G.K. ile birlikte yürümekte olan 14 yaşındaki E.K. adlı kıza bir otonun çarparak kaçması sonucu yaralıyı hastaneye götürmek üzere ambulans çağrıldı. Yaralıyı alan H.H.K. yönetimindeki ambulansın, 25 yaşındaki İ.Ç. yönetimindeki araçla çarpıştığı, araçların hasar gördüğü bildirildi. Kıza çarpan aracın da belirlenmesine çalışılıyor.

• Başharık Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 31 yaşındaki E.Ç. adlı şahıs, tartışma sırasında kendisini döven karısı 27 yaşındaki E.Ç. ve sözlü sataşmada bulunan kayınbiraderi 28 yaşındaki M.K.’dan şikayetçi olduğunu söyledi.

• 26 yaşındaki Y.A. adlı kadın, 20.00 sıralarında yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Y.A. ifadesinde il merkezinde yürürken bir aracın kendisine çarptığını söyledi. Polis araştırmaya başladı.

• Belediye yanında 29 yaşındaki C.B. yönetimindeki otoyla giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 75 yaşlarındaki M.Y.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı. Yaralı şahıs kendisini hastaneye götüren sürücüden şikayetçi olmadı.

• Yıldıztepe Mahallesi’nde 36 yaşındaki S.A.T.’ye ait eve gündüz asma kilidini kırarak giren hırsızlar giyim eşyaları ile 5 kilo toz şeker çaldı.

• Mersin’de polise başvuran 64 yaşındaki V.Ş. adlı şahıs, anlaşarak birlikte yaşamaya başladıkları eski eşi 29 yaşındaki F.T.’ye 4 altın bilezik, 1 altın kordon ve 1 altın yüzük aldığını, 25 Mayıs günü kendisinin evde olmadığı sırada eşinin ziynet eşyalarını, elbiselerini ve çantasındaki 4 bin YTL’yi alıp Malatya’ya gittiğini bildirdiği, bu şikayet üzerine Malatya’da ifadesine başvurulan F.T.’nin suçlamaları kabul etmediği bildirildi.

• Selçuklu Mahallesi Sivas Caddesi’nde oturan S.D. adlı şahıs polise başvurarak 17 yaşındaki kızı N.D’nin, 19 yaşındaki N.N. tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Polis aramaya başladı.

• Çevreyolu Opet benzinlik önünde 20.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasından sonra çarpan otonun Çavuşoğlu Mahallesi’nde terkedilmiş olarak bulunması, sürücüsünün daha sonra otosunun çalındığı iddiasıyla polise başvurması ve bu iddiasının doğru olmadığının anlaşılması olayı ile ilgili polis açıklamasında; 38 yaşındaki A.G.’nin yönetimindeki motosikletle giderken bir otonun kendisine çarpıp kaçtığını, kaza sırasında kendisinin ve arkasında bulunan 14 yaşındaki oğlu A.G.’nin yaralandığını, daha sonra kendilerine çarpan sürücünün polise giderek aracının çalındığını sonradan öğrendiğini, şikayetçi olduğunu söylediği belirtildi. Oto sürücüsü 43 yaşındaki A.S.Y. adlı şahsın da ifadesinde astım krizi tuttuğu için ne yaptığını bilmediğini, aracıyla kaza yapıp yapmadığını da hatırlamadığını öne sürdüğü, hakkında trafik kazasının yanı sıra “Yalan Beyanda Bulunma” suçlamasıyla da işlem yapıldığı, savcı talimatıyla salıverildiği bildirildi.

• Savcılığa başvuran 47 yaşındaki A.T.K., Adliye binası icra dairesinde kendisine kaba davrandığını öne sürdüğü 26 yaşındaki Y.K. ve mesai saatinde görevine gelmeyen personel hakkında şikayetçi olduğunu bildirdi. İfadesi alınan Y.K. ise suçlamaları kabul etmedi.

• Sanayi Sitesi 3. Cadede 35 yaşındaki A.K. yönetimindeki plakasız motosiklet ile 34 yaşındaki Ö.O.A. yönetimindeki otoyla çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırılırken, polis kavşak içerisinde kamyonunu parkeden ve kazaya neden olan 43 yaşındaki İ.A. hakkında da yasal işlem başlattı.

• Selçuklu Mahallesi’nde 41 yaşındaki B.Ç.’ye ait olan bisikletin çalındığı bildirildi.

• Polise başvuran 19 yaşındaki O.B., Turgut Temelli Caddesi üzerinde araç üzerinde karpuz satarken, 30 yaşlarındaki bir şahsın aldığı karpuz karşılığında 100 YTL verdiğini, üzerini ödediğini, şahıs gittikten sonra paranın sahte olduğunu fark ettiğini bildirdi. Polis şahsı belirlemeye çalışıyor.

• 21.00 sıralarında polise başvuran 21 yaşındaki D.A. adlı bayan, Çevreyolu’nda kendisini zorla bir araca bindirerek tehdit ve hakarette bulunan ablası 25 yaşındaki S.A. ile 32 yaşındaki S.Y. adlı şahıstan şikayetçi olduğunu bildirdi. Soruşturma sürerken, tekrar başvuran D.A. şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. Bu arada ifadesi alınan S.A. ve S.Y. ise suçlamayı kabul etmediler.

• Cengiz Topel ile Paşaköşkü’nün kesiştiği kavşaktaki kazada 74 yaşındaki M.T.E. yaralandı ve çarpan otonun sürücüsü 27 yaşındaki A.T. tarafından hastaneye kaldırıldı. Oto sürücüsü, aniden yola çıkan sağ aynasına çarpan M.T.E.’nin yere düştüğünü, hastaneye kontrol için götürdüğünü belirtirken, yaralı şahsın 42 yaşındaki oğlu S.E., babasının Menenjit hastalığı geçirdiğini ve bu nedenle kendisini ifade edemediğini, kaza nedeniyle sağlık durumunda bir sorun olmadığı için şikayetinin olmadığını söyledi.

• Savcılığa başvuran 65 yaşındaki O.T. adlı şahıs, oğlunun borcundan dolayı kendisine zorla senet imzalatarak icraya verdiğini öne sürdüğü 41 yaşındaki R.D.’den şikayetçi olurken, R.D. suçlamayı kabul etmedi.

• Başharık Mahallesi 10. sokak üzerinde 00.05 sıralarında meydana gelen kavgaya polis müdahale etti. Kavganın taraflarından 38 yaşındaki Ş.K.adlı kadın, tartışma sonucu eski eşi 35 yaşındaki H.T.’nin kendisini dövdüğünü öne sürdü ve şikayetçi oldu. H.T. de eski eşinden şikayetçi olduğunu söyledi.

• Turgut Özal Mahallesi’nde park halinde olan 52 yaşındaki M.A.’ya ait aracın sol ön tarafına çarpıldığı, ancak kimin çarptığının bilinmediği belirtildi.

• Nuriye Mahallesi’nde 27 yaşındaki M.K. yönetimindeki pikap ile giderken kasis üzerinde oturmakta olan 5 yaşındaki K.Ç.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Darende’nin Heyiketeği Mahallesi’nde 24 yaşındaki İ.Y. komşusu tarafından elektrik çarpması sonucu yaralanmış olarak hastaneye kaldırıldı.

• Doğanşehir Mustafa Yıldırım Parkı’nda kavga eden iki şahsı ayırdıktan sonra cebini kontrol eden 60 yaşındaki M.O.B., 1.240 YTL parasının çalındığını fark etti. Polis “tantanacılık” denilen ve “düzmece” kavgayla yapılan yankesicilik yöntemiyle gerçekleştirildiği sanılan hırsızlıkla ilgili araştırmaya başladı.

• Yeşilyurt ilçesi Gedik Mahallesi Kanalboyu’nda telefon direkleri arasında gerili olan 250 metre kablo çalındı.

• Turgut Temelli Caddesi’nde 20.30 sıralarında küçük yaşta kız kaçırma yüzünden meydana gelen kavgaya polis müdahale etti. 16 yaşındaki V.K. adlı kızın 39 yaşındaki F.D. adlı şahıs tarafından kaçırılmasıyla ilgili olarak kavga çıktığı, kavgaya kızın ağabeyleri M.,K., V.K. ve A.K.’nin de karıştığı bildirildi. Diğer şahıslar poliste serbest bırakılırken, F.D.’nin gönderildiği adliyece salıverildiği öğrenildi.

• İstiklal Mahallesi Kahtalı Sokakta park halinde olan H.T.’ye ait 34 VT 1287 plakalı otonun sağ arka lastiğine kesilerek zarar verildi.

• Kernek Parkı karşısında 09.15 sıralarında yürümekte olan 29 yaşındaki T.Y. adlı kadının elindeki cep telefonu kapkaçcılık suretiyle çalındı. Polis kapkaçcının kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Fırat Mahallesi Aytaç Paşa Caddesi&nde O.A. yönetimindeki 44 EV 503 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç devrildi. 01.50 sıralarındaki kazada araçta bulunan 41 yaşındaki A.S., 32 yaşındaki İ.G. ve 34 yaşındaki Y.K. yaralandılar.

• Hamidiye Mahallesi Antepli Sokağında 36yaşındaki M.D.’ye ait evin elektrik sayacı çalındı.

• Devlet Hastanesi girişinde Y.A. yönetimindeki 44 FU 784 plakalı otoyla giderken aniden yola çıkan 5 yaşındaki K.K. adlı kıza çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Fırat Mahallesi’nde ailevi nedenlerle çıkan tartışma sonucu 77 yaşındaki V.B. adlı şahsın, 51 yaşındaki karısı H.B. tarafından dövüldüğü, şahsın başvurusu üzerine H.B.’nin polis tarafından yakalandığı bildirildi.

• Akpınar Aslantepe Caddesi’nde park halinde olan Y.A.’ya ait 44 EU 438 plakalı otonun teybi çalındı.

• Orduzu Nadire Dernek İlköğretim Okulu kantinine giren hırsızlarca muhtelif miktarda meyve suyu çalındı.

• Polise başvuran 23 yaşındaki F.K. adlı bayan, daha önce aynı işyerinde çalıştığı C.adlı şahsın, Cengiz Topel Caddesi üzerinde yanında 3 kişiyle birlikte kendisini plakasını alamadığı bir araca zorla bindirdiğini, bilmediği bir yere götürüp dövdüğünü ve elindeki bıçakla tehdit ettiğini öne sürdü. Polis şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Savcılığa başvuran 35 yaşındaki T.T. adlı şahıs, alacak verecek yüzünden 41 yaşındaki M.Ö. tarafından telefonla tehdit edildiğini öne sürerken, M.Ö. suçlamayı kabul etmedi.

• İnönü Mahallesi’nde M.S.’ye ait bakkal dükkanına 00.40 sıralarında giren 25 yaşlarındaki S.S. ve S.A. adlı şahıslar, olayda kullandıkları 1 adet levye ile birlikte yakalandılar. Sanayi Polis Merkezi’ne getirilen zanlılardan S.S.’nin, tuvaletin kapı camını da kırdığı belirtildi. Adliyeye verilen iki zanlı tutuklandı.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki M.Y. adlı kadın, polise başvurarak Osmaniye’de yaşayan ve imam nikahlı eşi olan H.A. adlı şahsın kendisini ailesinin yanına bırakarak gittiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis küçük yaşta kızını evlendirdiği için kızın babası 42 yaşındaki O.Y. hakkında da yasal işlem yaparken, H.A.’yı yakalamaya çalışıyor.

• Çarmuzu Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki S.A. adlı bayan fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki E.B. adlı kadın, evinde mantar yemeği yedikten sonra zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı.

• K.Mustafapaşa Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde 45 yaşındaki D.A. adlı şahsa ait eve giren hırsızlar 1 adet televizyon ile 1 adet VCD çaldılar.

• Arapgir Göz Mahallesi yolunda M.G. yönetimindeki 44 DU 021 plakalı motosiklet ile A.Y.Ö. yönetimindeki 44 DU 943 plakalı araç çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Onbinkonutlar’da H.A.B. adlı şahsın, ailevi nedenle tartıştığı eşi N.B.’yi dövdüğü bildirildi.

• Yazıhan Karaca köyünde C.Ö. adlı şahıs, ağabeyi C.Ö.’ye ait kayısı bahçesine zarar verdiği gerekçesiyle yeğenleri Ö.Ö. ve O.Ö. tarafından dövüldü.

• Arapgir-Kazanç köyünde elektrik direği bakımı yapıldığı sırada TEDAŞ ekibinde görevli A.S.E.’nin çıktığı direkten düşerek yaralandığı bildirildi.

• Özsan Sanayi Sitesi’nde H.K.’ya ait işyerinin çatısındaki kümesten 18 adet güvercin çalındı.

• Arapgir Kılıçlı Köyü Gedik Harmanı mevkiinde İ.D.’ye ait üzüm bağında bulunan çapa makinesinin çalındığı bildirildi.

• Özsan Sanayi Sitesi’nde Ç.B.’ye ait atölyenin önünden yaklaşık 200 kilo hurda malzemenin çalındığı belirtildi.

• Yeşilyurt İkizce Köyü Elemendik mevkii Yazlak Tren istasyonunda TCDD sinyalizasyon kablolarından kullanılmayan 200 metrelik bölüm çalındı.

• Darende Beşdirek Köyü’nde D.Ç. adlı kadına ait evden 170 YTL paranın çalınmasıyla ilgili olarak komşusunun oğlu A.G. yakalandı.

• Battalgazi Hasırcılar Beldesi Kırkgöz mevkiinde 19.00 sıralarında tabancayla ateş eden Y.S. adlı şahıs, jandarma tarafından 1 adet 9 mm. çaplı ruhsatsız tabancayla yakalandı.

• Arguvan ilçesi Yazıbaşı Köyü Çerçekler mezrasında M.Ş.’ye ait arazide toplam 18 bin 256 kök esrar hammaddesi olan hint keneviri ile 105 gram kubar esrar ele geçti. Yakalanan M.Ş., ifadesinin alınmasından sonra savcı talimatiyla salıverildi.

• Hekimhan İpekyolu Beldesi Aşağı Girmana Mahallesi Tahta mevkiinde demiryolu işçileri M.A., C.K. ve B.G. demiryoluna kaynak yaparken kıvılcımların etrafa sıçraması sonucu yaklaşık 50 dönüm arazideki otlar yandı.

• Arguvan ilçesi Yazıbaşı Köyü’nde M.K.’ya ait tarla içerisinden geçen elektrik hattındaki tellerin rüzgar nedeniyle birbirine çarpması sonucu oluşan kıvılcımların ekili araziyi tutuşturduğu, çıkan yangında M.K., M.Y,B.Y. ve K.K.’ya ait toplam 47 dönüm buğday ve arpa ekili tarlaların zarar gördüğü belirtildi.

• Sivas yolu Dilek Kasabası kavşağında A.A. yönetimindeki 44..749 plakalı araçla Yazıhan yönüne giderken kavşakta durunca, arkadan gelen M.Y. yönetimindeki 44..854 plakalı araç çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

• Beydağı Kasabası Elmalı ve Söğüt Mahalleleri’nde jandarma tarafından yapılan kontrolda R.E.’nin kayısı bahçesi içerisine gizlenmiş vaziyette 43 kök, M.A.’nın mısır ekili alanda ayrıca ekilmiş 1035 kök hint keneviri ele geçirildi.

• Doğanyol İshak Mahallesi Beybağ mevkiinde A.A.’ya ait arazide 2100 kök hint keneviri ekildiği, ekimi araziyi kiralayan G.Ö. adlı şahsın yaptığı, ayrıca G.Ö.’nün evinde yapılan aramada 1050 gram kenevir tohumu, 1450 gram toz esrar, 1 adet define arama dedektörü ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği bulunduğu belirtildi.

• Akçadağ Kayadibi köyünde S.B. adlı şahsın, köy içerisinde su çalışması yapan A.S.B.’yi korkutmak ve engellemek amacıyla havaya 3 el av tüfeğiyle ateş ettiği, olaydan sonra ruhsatsız tüfekle yakalandığı bildirildi.

• İnönü Üniversitesi otoparkında 30 yaşındaki A.Ş. yönetimindeki 02..891 plakalı araç ile 29 yaşındaki bayan sürücü E.P. yönetimindeki 44..181 plakalı araç çarpıştı. İki araç hasar gördü.

• Doğanşehir Eskiköy mevkiinde 23 yaşındaki bayan sürücü E.N. yönetimindeki 44..892 plakalı oto, dikkatsizlik sonucu köy girişinde takla attı. Kazada araçta hasar meydana geldi.

• Tohma Köprüsü mevkiindeki akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan Ö.K.’ye, buradan yakıt alan 38..672 plakalı kamyonette bulunan 18 yaşındaki A.N. tarafından 132 YTL’lik yakıt karşılığında verilen paralardan 100 YTL’sinin sahte olduğu saptandı ve A.N. yakalandı.

• Darende Irmaklı Köyünde 53 yaşındaki O.K. adlı şahsın tarlasında jandarma tarafından yapılan kontrolde 80 kök hint keneviri, evinde 86 kök hint keneviri ve 1 kilo kubar esrar ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız