SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Kernek Parkı güvenlik kulubesinin camını 23.30 sıralarında kırarak zarar veren 28 yaşındaki E.B. adlı şahıs, polis tarafından yakalandı ve hakkında Kabahatler Kanunu’na göre işlem yapıldıktan sonra salıverildi.

• Beydağı Mahallesi Kanalboyu Caddesi’nde 33 yaşındaki İ.K.’ya ait eve açık olan banyo penceresinden giren hırsız, 1 çeyrek altın ile 50 YTL para çaldı.

• İndere Caddesi’nde 22.55 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 27 yaşındaki C.K. adlı bayan, komşuları olan 28 yaşındaki F.K. adlı şahısla yürürken, daha önceden arkadaşlık ettiği M.B. adlı şahsın kendilerine saldırıp, tehditlerde bulunduğunu öne sürdü. Polis M.B.’yi arıyor.

• Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park civarında 22.00 sıralarındaki olayla ilgili ifadesi alınan 36 yaşındaki M.E.K. adlı şahıs, bir süredir ayrı yaşadığı eşi 39 yaşındaki H.K.’nın, kendisine ait otoda oturmakta olan arkadaşı 41 yaşındaki m.K. adlı bayana hakaret edip dövdüğünü, aracın camlarını kırdığını, ayrıca yanında bulunan 43 yaşındaki C.K. adlı şahsın da kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

• Başharık Mahallesi 19. Sokakta öğle saatlerinde 74 yaşındaki A.K. adlı şahsa ait eve giren hırsız ya da hırsızlar 900 YTL para çaldı.

• Savcılığa başvuran 30 yaşındaki V.G. adlı şahıs, kendisine bir iş merkezinde zorla senet imzalatıldığını öne sürerek 29 yaşındaki O.A. ve 40 yaşındaki H.A. adlı kardeşlerden şikayetçi oldu. İki kardeş, suçlamaları kabul etmeyip, kendisine borçlu olduğunu öne sürdükleri V.G.’nin 13 senedinin fotokopisini polise gösterdiler.

• Tandoğan Mahallesi’ndeki evlerinde huzursuzluk çıkarıp, aile mensupları 49 yaşındaki G.A., 67 yaşındaki H.A. ve 24 yaşındaki S.D. adlı bayanları dövdüğü öne sürülen 24 yaşındaki C.A. adlı şahıs hakkında yasal işleme başlandı.

• Savcılığa başvuran 56 yaşındaki H.B. adlı şahıs, Milli Egemenlik Caddesi’ndeki bir işyerine ortak olmak üzere 42 yaşındaki R.H. adlı şahsa 6 bin YTL para ve 6 bin YTL’lik senet verdiğini, A.Y. adlı şahıs adına olan senede de kefil olduğunu, daha sonra Erzincan’a gidip iki gün sonra döndüğünü, işyerinin boşaltılmış olduğunu gördüğünü öne sürdü. İfadeleri alınan R.H., H.E. ve Ş.B. adlı şahıslar suçlamaları kabul etmezken, A.Y.’nin bulunmasına çalışılıyor.

• Savcılığa başvuran 42 yaşındaki K.A. adlı kadın, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir işhanında, 52 yaşındaki O.Ö. adlı şahsın, cinsel içerikli sözlerle taciz ettiği iddiasında bulunurken, O.Ö. suçlamaları kabul etmediğini, kendisine komplo yapıldığını öne sürdü.

• Polise başvuran 20 yaşındaki R.T., babasının Fırat Mahallesi’ndeki evine eşyalarını almaya gittiğini, burada babası 47 yaşındaki Ş.T. ve 24 yaşındaki abisi F.T. tarafından dövüldüğünü öne sürerken, baba oğul suçlamayı kabul etmedi.

• Sivas Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarında görevli 43 yaşındaki H.U.’nun, polise başvurarak, 20.50 sıralarında asfalt dökümü yaparken, 44 KV 712 plakalı aracı ile geçmemesi yönünde A.E.’yi uyarmasına rağmen, şahsın kendisine hakaret ettiğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. İfadesi alınan A.E. serbest bırakıldı.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde 23.30 sıralarında alkollü olarak geldiği evinde 37 yaşındaki eşi S.Ö.’yü yumruklayan 38 yaşındaki İ.Ö., polis tarafından yakalandı.

• İskender Mahallesi’nde 01.25 sıralarında 43 yaşındaki M.Y. adlı şahsa ait eve girmeye çalıştıkları öne sürülen 20 yaşındaki M.C. ve 16 yaşındaki S.D., ihbar üzerine polis tarafından bisikletlerini bırakıp kaçtıktan bir süre sonra yakalandı. İki şahıs, haklarındaki işlemlerin ardından serbest bırakıldılar.

• Melekbaba Mahallesi’nde park halinde olan İ.Ö.’ye ait 44 FE 796 plakalı otonun bagaj kısmındaki 3 adet buzdolabı motoru çalındı.

• Arapgir Köy Garajı’nda 44 KD 496 plakalı minibüste yolcuların bagajını indirmekte olan sürücü A.K.’nin direksiyon üzerine bıraktığı cep telefonunun çalındığı bildirildi.

• Özalper Mahallesi’nde 31 yaşındaki A.T.’nin alacak verecek yüzünden 31 yaşındaki H.S., 38 yaşındaki B.Ç. ve 26 yaşındaki N.O. tarafından dövüldüğü öne sürüldü.

• Doğanşehir’de polise başvuran 19 yaşındaki F.G., eşi ile bir süredir aynı yaşadığını ve boşanma davalarının devam ettiğini 40 yaşındaki annesi Z.Ş.’nin evine geldiğini, eşi 42 yaşındaki T.G.’nin annesinin evine gelip kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Polis T.G.’yi arıyor.

• 23.00 sıralarında polise başvuran 32 yaşındaki Muş doğumlu Z.D. adlı kadın, birahane ortamında tanıdığı 38 yaşındaki A.Ö. adlı şahsın, kendisiyle çıkmadığı gerekçesiyle tehdit edip rahatsızlık verdiği iddiasında bulunurken, A.Ö. suçlamayı kabul etmedi.

• Yıldıztepe Mahallesi’nde iki kardeş arasında çıkan kavga sonucu 36 yaşındaki Ş.Y., 27 yaşındaki kardeşi N.Y. tarafından bıçakla ağır yaralandı. Ş.Y. ise mahkemece tutuklandı.

• Polise yapılan telefon ihbarında Çay doğumlu 23 yaşındaki S.Ç. adlı kadının, bir pavyona ait pansiyonda zorla tutulduğunun bildirilmesi üzerine giden polislerin, kadını ilgili büroya getirdikleri, kadının ifadesinde 34 yaşındaki M.K. ve açık kimliği belirlenemeyen A.E.’nin, kendisini gazinoda çalıştırmak için zorla alıkoyduklarını öne sürdüğü bildirildi. İfadesi alınan M.K. suçlamayı kabul etmedi ve savcı talimatıyla salıverildi. A.E. ise aranıyor.

• Çevreyolu otobüs duraklarında belediye otobüsünün bir minibüsünün aynasına çarparak kırılmasına neden olması yüzünden K.A, R.T., K.K., F.B., R.Y., A.D. ve M.B. adlı şahısların kavga edip birbirlerini dövdükleri, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları bildirildi.

• İstiklal Mahallesi’nde 28yaşındaki M.G.’ye ait eve giren hırsızlarca kimlikler, kredi kartları ile 50 YTL bulunan cüzdan çalındı.

• Kanalboyu’ndaki bir işyerinde alacak verecek yüzünden çıkan kavgada 30 yaşındaki M.V.Ö., 55 yaşındaki Ş.H. ve 29 yaşındaki M.A.H. adlı şahısların birbirlerini dövdükleri belirtildi.

• Sivas Caddesi Semercioğlu Apartmanında 35 yaşındaki N.P.’ye ait eve giren hırsızlarca 1 adet inci kolye ile çeşitli değersiz takılar çalındı.

• Yeni Sanayi Sitesi’ndeki bir kaportacıda 30 Haziran günü husumet yüzünden meydana gelen 51 yaşındaki B.D. ve 24 yaşındaki oğlu A.D.’nin ağır yaralanmalarıyla sonuçlanan olaydan sonra 1 adet tabancayla polise teslim olan 20 yaşındaki T.T. ve 37 yaşındaki E.T.’nin adliyece tutuklandıkları, olaya karışan 29 yaşındaki N.T.’nin ise arandığı bildirildi.

• Samsun’un 19 Mayıs ilçesi Emniyet Amirliği’ne başvuran 45 yaşındaki V.T. adlı şahıs, kızları 17 yaşındaki E.T. ve 15 yaşındaki M.T.’nin evlerinden kaçtıklarını, kızlarının Doğanşehir doğumlu 25 yaşındaki S.T. adlı şahısla birlikte gittiklerini öğrendiğini bildirdi. Bu başvurudan sonra S.T. ile iki kız kardeşin 00.00 sıralarında Malatya Tren Garı’nda polis tarafından yakalandılar. İki kız kardeş, S.T. ile kendi istekleriyle geldiklerini öne sürdüler. İki kız kardeş, aileleri alıncaya kadar 80. Yıl Gençlik ve Çocuk Merkezi’ne teslim edilirken, S.T. ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Özalper Mahallesi’nde park halinde olan N.Y.’ye ait 42 VS 289 plakalı otonun sol ön camının kırılarak teybinin sert bir cisimle sökülüp çalınmak istendiği bildirildi. Polis araştırmaya başladı.

• Aslanbey Mahallesi’nde 62 yaşındaki M.N.Y. adlı şahsa ait eve açık olan balkon kapısından giren hırsızlar, içerisinde kimlikler, kredi kartları bulunan bayan çantasını çaldılar.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki E.B., 22.40 sıralarında evinde yalnız iken işlerinin kötü gitmesi yüzünden bunalıma girip, kırık cam parçasıyla boynunun sağ tarafını keserek kendini yaraladı ve hastaneye kaldırıldı.

• Tevfik Temelli Caddesi’ndeki bir bürodaki olayla ilgili ifade veren 23 yaşındaki C.Ö., borcundan dolayı 53 yaşındaki alacaklısı A.D. tarafından tehdit edildiğini öne sürerken şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde 36 yaşındaki N.K. adlı kadının, tartışma sonucu aynı yaştaki eşi İ.K. tarafından dövüldüğü, şahsın ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

• İlaç zehirlenmesi nedeniyle Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 1 yaşındaki S.İ.T. adlı çocuğun tedavisinden sonra taburcu edildiği, olay sırasında anne 22 yaşındaki A.T.’nin sağlık karnesi olmadığı için komşusu 40 yaşındaki Z.A.’nın kızına ait sağlık karnesiyle tedaviyi yaptırdığı, haklarında Kamu Kurumunu Dolandırma suçlamasıyla işlem yapıldığı bildirildi.

• Doğanşehir Yeni Mahalle’de 26 yaşındaki Ç.S. adlı şahsa ait eve giren hırsızlarca 3 adet altın bilezik çalındı.

• Hekimhan’da polise yapılan telefon ihbarında iki şahsın ilçe merkezinde dişçilik faaliyeti yaptıkları, herhangi bir ehliyetlerinin olmadığı belirtilirken, polis Şanlıurfa doğumlu 28 yaşındaki B.D. ve 22 yaşındaki C.D. adlı iki şahsı yakaladı. Haklarında “Tababet ve Şuabatı Sanatlarının İcrasına Dair Kanun” hükümleri gereğince işlem yapılan iki şahıs daha sonra serbest bırakıldı.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir işyerinde 23.45 sıralarında para yüzünden çıkan tartışma sırasında dövüldüğü öne sürülen 44 yaşındaki R.P. adlı şahıs, kendisini dövdüğünü söylediği 23 yaşındaki D.Y.’den şikayetçi olmadığını belirtirken, D.Y. suçlamayı kabul etmedi.

• Polise başvuran 51 yaşındaki R.S. adlı şahıs, Bakırcılar Çarşısı’nda 44 yaşındaki N.M. tarafından dövülüp bıçak zoruyla senet imzalatıldığını öne sürerken, N.M. para yüzünden tartıştıklarını, ancak senet imzalattırmadığını iddia etti.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki Y.K. adlı şahıs ailevi nedenle kendisini döven aynı yaştaki eşi F.K.’dan şikayetçi olurken, eş iddiayı kabul etmedi.

• Elindeki çekin karşılığının olup olmadığını öğrenmek için İşbankası Malatya Şubesi’ne giden 37 yaşındaki M.Y. adlı şahsın verdiği çekini inceleyen banka görevlilerinin, çekin çalıntı olduğunu saptayınca durumu polise bildirdikleri, şahsın ifadesi alındıktan sonra salıverildiği öğrenildi.

• Kiltepe Mahallesi’nde ailevi nedenle 25 yaşındaki eşi E.Ş.’yi dövdüğünü öne sürülen 28 yaşındaki M.Ş. adlı şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde 16 yaşındaki B.Ş. bıçakla sağ bacağından yaralandı. Yaralı ifadesinda tartışma sonucu kendisini yaraladığını öne sürdüğü aynı yaştaki akrabası E.Y.’den şikayetçi oldu. Zanlı 1 adet bıçakla yakalandı.

• Nuriye Mahallesi’nde 32 yaşındaki B.K.’ya ait eve giren hırsızlar 550 YTL para, 10 çeyrek altın ile 1 künyeyi çaldılar.

• Çilesiz yolu üzerinde 25 yaşındaki A.D. otosuyla giderken aniden yola çıkan 14 yaşındaki B.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Savcılığa başvuran 57 yaşındaki N.K. adlı şahıs, kızı 35 yaşındaki N.Ö.’nün bir aydır eşinden ayrı yaşadığı için kendisinin Koyunoğlu Mahallesindeki evinde kaldığını, kızının evden ayrılıp kaybolduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Köyde bulunan arazisinin sulanması yüzünden araları açık olan köylülerin Malatya Köy Garajı’nda karşılaşınca kavga ettikleri ve 59 yaşındaki Ş.M.P.’nin dövüldüğü bildirildi. Polis Ö.Ö., E.Ö. ve A.S.P. adlı şahısları arıyor.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde 23 yaşındaki eşi E.Ş.’yi dövdüğü öne sürülen 28 yaşındaki eşi S.Ş., karısının şikayeti üzerine yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Çukurdere Mahallesi’nde ailevi nedenlerle 37 yaşındaki A.A. ve 28 yaşındaki H.A. ile 27 yaşındaki B.A., 70 yaşındaki Y.G. ve 29 yaşındaki T.S.’nin kavga ettikleri, birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Yazıhan Sürür Köyü’nde arazi yüzünden kardeşler arasında çıkan kavgada İ.K.’nın ağabeyi B.K.’yı dövdüğü bildirildi.

• Yeşilyurt Bostanbaşı Mahallesi’nde İ.B. adlı kızın kendi rızasıyla evlenmek maksadıyla Y.K. adlı şahısla kaçtığı, kızın yaşının küçük olduğu, ailesinin şikayeti üzerine araştırmaya başlandığı bildirildi.

• Pütürge Tepehan Çaygören Mahallesi’nde su anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada M.G. ile akrabası B.G. adlı kadının kavga ettikleri, birbirlerini dövdükleri öğrenildi.

• Kuluncak Kızılhisar Köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden F.Y. adlı şahsın E.Y.’yi, A.İ.Y.’nin de H.Y.’yi dövdükleri belirtildi. Yaralı iki kadın Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Kale Sinanlı köyünde ailesi ile tartışan A.Y. adlı kızın, sabah saatlerinde bileklerini keserek intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Darende ilçesi Ayvalı Kasabası’nda mide hastalığı bulunan S.Ş. adlı kadının, bunalıma girip 35 adet hap yutarak intihara kalkıştığı öğrenildi.

• Arapgir Karayolu Kılıçlı yol ayrımında H.A. yönetimindeki 41..666 plakalı oto ile Arguvan yönüne gelirken, otomobili mıcıra kaptırması sonucu kaza meydana geldi ve sürücü yaralandı.

• Hanımınçiftliği Cihanbey Mahallesi’nde K.A. yönetimindeki 44..114 plakalı oto ile giderken karşıya geçmek isteyen N.M.’ye tarparak yaralanmasına yol açtı.

• Malatya-Pütürge yolunun 36. kilometresinde Malatya yönüne gelmekte olan S.B. yönetimindeki 44..956 plakalı araç, virajda zeminin mıcırla kaplı olması nedeniyle devrildi. 22.00 sıralarındaki kazada araç hasar gördü.

• Battalgazi Kuluşağı Köyü Sultanlı mevkiinde arazi anlaşmazlığı yüzünden M.N.M. ile tartışan D.M. adlı şahsın ruhsatsız silahı ile tehdit amaçlı olarak havaya ateş ettiği bildirildi. Olay sırasında M.N.M. adlı şahsa ait elektrik sayacının da B.M. adlı şahıs tarafından taşla ezildiği, B.M. ve D.M. hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Doğanşehir Erkenek Beldesi Meydan Yaylası Konakgörmez mevkiinde M.S.’ye ait nohut tarlasının içerisinde yasak olmasına rağmen ekilmiş esrar hammaddesi olan 50 kök hint keneviri ele geçirildi.

• Yeşilyurt Yakınca Onbinkonutlar’da küfür yüzünden çıkan kavgada E.T. adlı şahıs yumrukla C.G.’yi yaraladı.

• Yeşilyurt Kadiruşağı Köyü Zorban mevkiinde 63 yaşındaki İ.K.’ya ait bahçede birlikte alkol alan 53 yaşındaki H.G., 43 yaşındaki N.A., 42 yaşındaki S.A. adlı şahıslar arasında 04.00 sıralarında alkolün de etkisiyle kavga çıktı. İ.K. üzerinde bulunan bıçakla, 3 şahsı da yaraladı. Yaralılardan H.G. adlı şahsın durumunun ağır olduğu bildirildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, zanlı yakalandı.

• Battalgazi ilçesi Kuluşağı Köyünde 15 yaşındaki S.D. adlı kızın, evini habersizce terk edip dönmediği, bulunmasına çalışıldığı bildirildi.

• Doğanşehir Polat Kasabası Keçipınarı mevkiinde L.Ç. adlı şahsın bahçesinde esrar hammaddesi olan 300 kök hint keneviri saptandı. Bitki sökülerek imha edilirken, şahıs hakkında işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız