SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Polise başvuran 26 yaşındaki V.A.B. adlı şahıs, Malatya Belediye binası önünde iken ailevi nedenlerle 57 yaşındaki kayınpederi O.N.C. tarafından telefonla tehdit edildiği iddiasında bulunurken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Aytaçpaşa Caddesi’nde bakkal olan 22 yaşındaki C.T., işyerine gelip sigara alan 19 yaşındaki S.K. ve 17 yaşındaki U.Y.’nin verdiği 50 YTL’nin sahte olduğunu anlayınca polise başvurdu. Yakalanan iki şahsın üzerinde 7 adet daha sahte 50 YTL’lik banknot çıktı. Soruşturma sürüyor.

• Aytaçpaşa Caddesi’nde 89 yaşındaki H.K. adlı kadına ait evin kapısının kırıldığı ve içerden 15 halı, 5 yün yatak, 1 televizyon ile 3 ton kuru kayısının çalındığı bildirildi. Görgü tanıkları kapının 43 yaşındaki U.K. ve 18 yaşındaki oğlu E.K. tarafından kırıldığını gördüklerini söyleyince bu kişiler yakalandı. U.K., suçlamaları kabul etmedi ve baba oğul serbest bırakıldı.

• Polise başvuran 24 yaşındaki G.K. adlı bayan, yaklaşık 1 yıldır 52 yaşındaki T.A. adlı kadının oğlu ile arkadaşlık yaptıklarını, bu kişinin kendisini arayıp, oğlunun evli olduğunu, arkadaşlığına son vermesi gerektiğini söylediğini, bu nedenle kadının oğlu ile görüşmediğini, ancak kadının daha sonra eve geldiğini, kendisine hakarette bulunup, evin camını kırdığını öne sürdü. Soruşturma sürüyor.

• Hastane Caddesi’nde kavga eden bir grubun arasına girerek şahısları aralamaya çalışan 18 yaşındaki A.Ö.K.’nin, kavgacılardan 54 yaşındaki T.K. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Çarmuzu’da oturan G.A. adlı kadın, savcılığa başvurarak, 18 yaşındaki M.A.T. adlı şahsın kızında gözü olduğunu ve sürekli rahatsız ettiğini, bu şahsın annesi 41 yaşındaki A.U. ve teyzesinin kızını dövdüklerini öne sürerken, A.U. ve kızkardeşi suçlamayı kabul etmedi.

• Bulut Sitesi’nde 48 yaşındaki H.K. adlı şahsa ait eve öğleden sonra girildiği ve 150 YTL değerinde kol saatinin çalındığı bildirildi.

• İnönü Caddesi’nde iletişim malzemeleri satışı yapan 25 yaşındaki H.T., polise başvurarak öğle saatlerinde yabancı dil konuşan bir şahsın işyerine gelip 100 YTL gösterdiğini, kendisinden kasadan bir deste para çıkartıp 1 adet 50, 2 adet 20 ve 1 adet de 10 YTL olmak üzere toplam 100 YTL’yi şahsa uzattığını ve bu kişinin kabul etmediğini, dolar istediğini söylediğini, olmadığını belirtince şahsın çıkıp gittiğini, ardından kardeşinin şahıstan şüphelendiğini söylemesi üzerine kasadaki parayı kontrol ettiğinde toplam 3.500 YTL’den 1.700- 1.750 YTL’sının olmadığını gördüklerini, bu paranın gelen şahıs tarafından çalınmış olduğunu bildirdiler. Polis, “tırnakçılık” denilen yöntemle yapılan hırsızlıkla ilgili araştırmaya başladı.

• 36 yaşındaki M.G. adlı şahsın, Tevfik Temelli Caddesi üzerinde kapısı açık olarak kısa süreliğine parkettiği otosunda bıraktığı cep telefonu çalındı.

• Turgut Temelli Caddesi’nde temizlik işçisi 44 yaşındaki H.D. adlı şahıs, 18 yaşındaki E.Z. ve 39 yaşındaki A.Z. tarafından dövüldü. H.D. ifadesinde, caddede temizlik yaparken, şahıslara ait araçların altını temizlemek için araçları kaldırmalarını söylediğini, iki şahsın kafasına boru ile vurup kendini yaraladıklarını söylerken, diğer şahıslar da temizlik işçisinin kendilerini dövdüğü iddiasında bulundular.

• K.Mustafapaşa Mahallesi’nde Y.M.P. adlı şahsın
parkettiği kamyonunun 21.00 sıralarında çalındığı bildirildi. Y.M.P., 2000 model kamyonunun eskiden yanında çalışan A.R.Ö tarafından alınmış olabileceği iddiasında bulundu.

• Yeşilyurt ilçesi Mollakasım Mahallesi Kadiruşağı Köyü yolu üzerinde TEDAŞ’a ait elektrik direklerinden 3’ünün sökülerek çalındığı saptandı ve polis tarafından yapılan araştırmada olayı gerçekleştiren 52 yaşındaki R.L. yakalandı. Şahısta ele geçen direkler muhafaza altına alındı.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki B.Ü. adlı kadın, kendisine silah çekip evden kovduğunu öne sürdüğü 40 yaşındaki eniştesi F.G.’yi polise şikayet etti. Şahıs, 7.65 çaplı tabancayla yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Başharık Mahallesi’nde 32 yaşındaki A.B.’ye ait eve giren hırsızlar 3 cep telefonu ile 111 YTL para çaldılar.

• Cengiz Topel Caddesi’nde oturan 80 yaşındaki F.D. adlı kadın polise başvurarak, evinden 10 altın bilezik, 21 Ata lira, 24 adet gremise, 7 adet yarım gremise, 1 çeyrek ve 3 yarım altının 25 yaşındaki H.D. ve 53 yaşındaki F.D. adlı kadınlarca çalındığını öne sürdü. İki kadın suçlamayı kabul etmediler ve serbest bırakıldılar.

• Fuzuli Caddesi’ndeki evlerinde 02.45 sıralarında ailevi nedenle kavga eden 36 yaşındaki M.K. ve 35 yaşındaki F.K. adlı kardeşlerin daha sonra evlerinin camlarını kırdıkları, bu sırada yaralandıkları ve hastaneye kaldırıldıkları, birbirlerinden şikayetçi olmadıkları bildirildi.

• Üçgen Park civarında 16.30 sıralarında 19 yaşındaki İ.U. adlı şahsın bakışma yüzünden tanımadığı bir şahıs tarafından bıçakla yaralandığını söylediği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan 30 yaşındaki O.B., yönetimindeki oto ile öğle saatlerinde caddeden giderken, yol verme yüzünden 26 yaşındaki K.U. adlı şahsın kendisini dövüp otosuna zarar verdiğini öne sürdü. K.U. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Tandoğan Mahallesi’nde imam nikahlı olarak yaşadıkları belirtilen 19 yaşındaki Z.D. adlı kadın ile 16 yaşındaki M.D. adlı gencin birbirlerini dövdükleri, kavgaya polisin müdahale ettiği bildirildi.

• Polise başvuran 24 yaşındaki A.G., hayvan pazarında 3 adet koyununu satın alan M.A.H., H.O., H.A. ve soyadını bilmediği G.adlı şahısların kendisine 5 adet 100’lük ABD doları verdiklerini, dövüz bürosuna gittiğinde, paranın sahte olduğunun söylendiğini bildirdi. Polis şahıslardan 26 yaşındaki M.A.H., 33 yaşındaki H.O.’yu yakaladı. Soruşturma sürüyor.

• Kiltepe Mahallesi’nde 04.00 sıralarında yaralı bulunan 34 yaşındaki özürlü S.Y. adlı bayan Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Polise ifade veren 64 yaşındaki M.A.Y., S.Y.’nin üvey kızı olduğunu, konuşma, işitme ve zihinsel engelli olduğunu, düştüğünü fark edince hastaneye kaldırdığını söyledi.

• TCDD’de binası içerisinde ceviz alışverişi yüzünden çıkan kavgada 41 yaşındaki R.G.’yi dövüp tehditte bulunduğu öne sürülen A.A. aranıyor.

• Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde 65 yaşındaki F.D. adlı kadının evinin bahçesine kuruması için serdiği 60 kilo kayısıyı çaldıkları öne sürülen B., H. ve U. adlı çocuklar aranıyor.

• Şeyhbayram Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayla ilgili ifade veren 27 yaşındaki E.B. adlı kadın, eşi 29 yaşındaki A.R.B. ile tartışın annesi Z.Ö.’nün evine gittiğini, sonradan eşinin geldiğini, evin banyo kapısını kırıp kendisine bıçak çektiğini öne sürdü. Şahıs bıçakla yakalandı.

• Turgut Özal Mahallesi’nde oturan 51 yaşındaki F.Ç. adlı şahıs, 17.00 sıralarında 10 yaşındaki kızı Ş.’ye sözlü tacizde bulunarak kaçan 30 yaşlarındaki oto sürücüsünden şikayetçi olduğunu polise bildirdi. Polis şahsın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

• Tevfik Temelli Caddesi üzerinde 18.30 sıralarında kuru sıkı tabancayla havaya ateş eden 27 yaşındaki M.A. polis tarafından yakalandı.

• Hasanbey Caddesi’nde 09.30 sıralarında kuru sıkı tabancayla havaya ateş ettiği bildirilen 54 yaşındaki S.Y.’nin yakalandığı belirtildi.

• Nasuhi Caddesi üzerinde 17 yaşındaki İ.S.G., eski bir mesele yüzünden kavga ettiği 22 yaşındaki M.E. tarafından bıçakla ağır yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken yakalanan M.E. tutuklandı.

• İpek Caddesi’nde giyim mağazası olan 33 yaşındaki Y.Ç. polise başvurarak, 22.00 sıralarında işyerine alışveriş için gelen ve alışveriş karşılığı 100 YTL veren şahıs ayrıldıktan sonra paranın sahte olduğunu fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis şahsı belirlemeye çalışıyor.

• Polise başvuran 37 yaşındaki H.E. adlı kadın Aytaçpaşa Caddesi’nde ayakkabı tamir eden 30 yaşındaki A.Ç. adlı şahsın yanından geçerken, şahsın sopa ile kendisini dövdüğünü öne sürdü. A.Ç. hakkında yasal işlemlere başlandı.

• Kırçuval Mahallesi’ndeki evinden polisi arayan 23 yaşındaki N.I. adlı kadın, eşi 28 yaşındaki A.S.I. ile tartıştıklarını, daha sonra eşinin yatak odasına girip kapıyı kapattığını, bir el silah sesi duyduğunu bildirdi. Şahsın kuru sıkı tabancayla ateş ettiği belirtilirken soruşturma sürüyor.

• Çevreyolu Adliye kavşağı civarında 11.00 sıralarında 67 yaşındaki M.K. adlı şahısın parası bir yankesici tarafından “pislikçilik” yöntemiyle çalındı. M.K. ifadesinde, tanımadığı şahsın yanına gelip “Dayı senin üstünde pislik var” dediğini, elini sırtına götürdüğünde pislik bulaştığını, sonra şahsın mendiliyle üzerini silmeye başladığını, temizlemek için üzerindeki yeleği çıkardığını, o sırada şahsın yanından ayrıldığını, daha sonra yanına gelen bir kişinin, “O giden şahıs senin cebinden bir şey aldı” deyince cebini kontrol ettiğini ve 900 YTL’sinin yerinde olmadığını gördüğünü bildirdi. Polis yankesiciyi belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Başharık Mahallesi’nde M.Ö. adlı şahsın evinin önünde kilitleyip parkettiği 44 DK 270 plakalı motosikleti çalındı.

• İzzetiye Caddesi Hamikoğlu Sokakta 54 yaşındaki R.A.’ya ait evin bodrum kadından 3 büyük bakır kazan, bakır tepsi ve siniler çalındı.

• Polise başvuran 31 yaşındaki E.D. adlı görevli, Beydağı Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği’nde tedavi ettiği N.E. adlı hastasının diz ağrılarının arttığı ve şişme olduğu gerekçesiyle 33 yaşındaki M.E.’nin polikliniğe gelip kendisini sorumlu tuttuğunu ve bu nedenle tehdit ettiğini öne sürdü. M.E. ise suçlamayı kabul etmedi.

• Polisi arayan 54 yaşındaki M.D. adlı şahıs, 26 yaşındaki özürlü oğlu B.D.’ye bıçak çekerek 30 YTL parasını gasbettiğini öne sürdüğü 15 yaşındaki B.D. ve arkadaşlarından şikayetçi oldu. Beydağı İmar İskan Lojmanları önündeki olayla ilgili olarak yakalanan B.D. hakkında yasal işlem yapıldı.

• Polise başvuran 33 yaşındaki Y.Z. adlı kadın, Sinema Caddesi’ndeki bir işyerinde 12 yaşındaki oğlu T.Z.’nin dövüldüğünü, bunun üzerine 29 yaşındaki S.A. adlı şahsın yanına gittiğini, bu şahsın kendisine tabanca çekip tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. 1 adet kuru sıkı tabancayla yakalanan S.A. ise suçlamayı kabul etmedi.

• Taştepe’de oturan E.Y. adlı şahıs savcılığa başvurarak, 51 yaşındaki komşusu C.Y.’nin sürekli yüksek sesle müzik dinlediğini, ikaz ettiğinde kendisine hakarette bulunduğunu öne sürdü. C.Y. hakkında “Dengesiz Hareketlerde Bulunmak” suçlamasıyla işlem yapıldı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde 63 yaşındaki H.T.’ye ait evden 8 bin YTL ve 7 altın bilezik çalındı. Öğle saatlerinde meydana gelen ve kimliği belirsiz iki kadın tarafından gerçekleştirildiği değerlendirilen olayla ilgili araştırma sürüyor.

• Beydağı Devlet Hastanesi bahçesinde polis tarafından 04.00 sıralarında yapılan kontrol sırasında bankta yatarken görülen 21 yaşındaki Siirt doğumlu Y.K.’nın üzerinden kimlik çıkmayınca gözaltına alındı. Şahıs Diyarbakır’dan geldiğini, parası olmadığı için otele gidemediğini söyledi. Şahsın babası M.K.’ya teslim edildiği bildirildi.

• Mimar Sinan Caddesi’nde 66 yaşındaki T.Ö. adlı şahsın çalıntı bisiklet satın aldığı yolundaki ihbar üzerine 20 adet bisiklet işlerinde bulundu. Bu şahıs bisikletleri 17 yaşındaki S.A., 19 yaşındaki E.Y., 15 yaşındaki M.T., 14 yaşındaki O.S. ve 22 yaşındaki Ü.K. adlı “hurdacılardan” satın aldığını öne sürerken, bu şahıslardan sadece S.A. yakalanabildi. 20 bisiklet muhafaza altına alınırken, diğer şahısların bulunmasına çalışılıyor.

• İnönü Caddesi’nde oturan 23 yaşındaki F.Y. adlı şahıs, 02.30 sıralarında ilaç içerek intihara kalkıştığı gerekçesiyle yakınları tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Savcılığa başvuran 42 yaşındaki F.C. adlı şahıs, Mayıs ayında birahanede çalıştığı sırada 31 yaşındaki C.K. adlı şahsın kendisine kuru sıkı tabanca verdiğini, Eylül ayı başlarında kendisini Turgut Özal Mahallesi’ne çağırıp, kuru sıkı tabanca karşılığı olarak silah zoruyla cep telefonunu aldığını, ayrıca 300 YTL’lik senet imzalattığını öne sürdü. Adliyeye verilen C.K. tutuklandı.

• Hasan Varol Mahallesi’nde belediye otobüsünün camının kırılması ile ilgili olarak ifadesi alınan 48 yaşındaki E.Ö.T., 44 LD 538 plakalı otobüsle giderken, 12 yaşındaki A.Ö.K. tarafından atılan ve dart diye adlandırılan patlayıcının otobüsün camını kırdığını söyledi. A.Ö.K. adliyece serbest bırakıldı.

• Yıldıztepe Mahallesi’nde 17 yaşındaki Ü.E.’nin, 15 yaşındaki T.D. ve kardeşi 16 yaşındaki M.D. tarafından bıçakla yaralandığı bildirildi.

• Başharık Mahallesi’nde 37 yaşındaki M.G.’ye ait evden 1 mercan kolye, 2 adet inci, 1 altın küpe, 1 altın zincir, 3 altın bileklik, 1 çek defteri, 4 adet altın kolye ve 1 cep telefonu çalındı.

• Sabaha karşı bir içkili restoranda 46 yaşındaki E.K. adlı şahsın kafa bölgesinden bıçakla yaralandığı bildirildi. Olayın zanlısı olarak ifadesi alınan 26 yaşındaki G.A. adlı kadın, şahsa bardakla vurduğunu söyledi. Olayın alacak verecek yüzünden olduğu öne sürüldü.

• Yeşiltepe yolu üzerinde Ö.C. yönetimindeki 06 R 3192 plakalı otonun çarptığı 17 yaşındaki A.B. adlı kız yaralandı. 23.30 sıralarındaki kazada yaralanan A.B. hastaneye kaldırıldı.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 35 yaşındaki H.K.’ya ait işyerinden traş bıçakları, çeşitli oyuncak, cips, bisküvi ve meyve suları çalan 15 yaşlarındaki S.G., E.K. ve M.K. polis tarafından yakalandı.

• Çevreyolu Adliye kavşağı civarında H.B. yönetimindeki 44 FY 462 plakalı otoyla giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 59 yaşındaki R.T.’ye çarpıp yaralanmasına yolaçtı.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde 34 yaşındaki K.Ö.’ye ait eve giren hırsızlarca 30 bin YTL para, 1.500 YTL değerinde 1 çek, 9 bin YTL’lik 5 adet senet, arazi ve ev tapuları, 18 halı, 20 battaniye, 4 yatak odası, 2 bornoz ve 3 tencere takımı çalındı.

• Niyazi Mahallesinde M.S. yönetimindeki 34 EZ 0614 plakalı oto ile giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 67 yaşındaki B.E.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• MAŞTi Terminalinde yolcu taşıma yüzünden 20 yaşındaki Ö.F. adlı bayan ve 35 yaşındaki S.F. adlı şahısla, 51 yaşındaki R.I. ve 45 yaşındaki S.Ö. arasında kavga çıktı, Ö.F. ve S.F. diğer şahıslar tarafından dövüldükleri iddiasıyla polise başvurdu. Yakalanan iki şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Yeşilyurt’ta polise başvuran 57 yaşındaki Y.U. adlı şahıs, Malatya Caddesi’nde iken İstanbul plakalı bir araçla yanına tanımadığı iki şahsın geldiğini, yeni açılacak fabrikaları için ücretsiz çekiliş yaptıklarını söylediklerini, kendisinin çekilişe katıldığını, şahısların mikro dalga fırın çıktığını, yanında 390 YTL tutarında elektrik süpürgesi alması durumunda bunu verebileceklerini söylediklerini, şahıslarla sözleşme yaptıktan sonra bir nüshasının kendisine verilmediğini, şahıslar ayrıldıktan sonra sözleşmeye fazla miktar yazmalarından korktuğu için polise geldiğini söyledi. Polis şahısları belirlemeye çalışıyor.

• Sivas Caddesi’ndeki parkta bisiklete binen 9 yaşlarındaki S.N. ve A.B.Ş. adlı çocukları korkutarak bisikletlerini alan sonra da bisikletleri parka bırakıp kaçan çocuklardan 14 yaşındaki A.C.B. polis tarafından yakalanırken, M.K. aranıyor.

• Göztepe Caddesinde 37 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan motosiklet ile 44 yaşındaki İ.E. yönetiminde bulunan oto çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Savcılığa başvuran 36 yaşındaki J.A. adlı kadın, eski bir husumet yüzünden 50 yaşındaki B.R. adlı kadın tarafından telefonla rahatsız edildiği iddiasında bulunurken, B.R. suçlamayı kabul etmedi.

• Belediye Binası karşısında yankesicilik yoluyla parası çalınan 66 yaşındaki M.A. polise başvurdu. M.A. ifadesinde, 11.00 sıralarında belediye karşısında yanına gelen 35-40 yaşlarındaki şahsın “Dayı yeleğin batmış” dediğini ve temizlenmesine yardım ettiğini, şahıs gittikten sonra yeleğini kontrol ettiğinde kimliği ile 490 YTL parasının çalınmış olduğunu fark ettiğini söyledi. Polis “pislikçilik” denilen yöntemle para çalan yankesiciyi belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Cevherizade Mahallesi’nde husumet yüzünden 55 yaşındaki A.K. adlı şahsı silahla tehdit ettiği öne sürülen 21 yaşındaki İ.H.İ. adlı şahıs kuru sıkı tabancayla yakalandı.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde 22 yaşındaki M.S.K. adlı şahsın evinden 1 adet kabinli oto teybinin çalındığı bildirildi.

• Savcılığa başvuran 66 yaşındaki P.G. adlı kadın, Şifa Mahallesi’ndeki evinde para yüzünden kendisini döven 45 yaşındaki oğlu B.H.G.’den şikayetçi olurken, oğul suçlamayı reddetti.

• Orgeneral Eşref Bitlis araç alt geçidinde 20.15 sıralarındaki olayda 62 yaşındaki A.B. adlı şahsın, tartışma sonucu 45 yaşındaki N.K. tarafından bıçakla karnından yaralandığı bildirildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, zanlı 1 bıçakla yakalandı.

• Sıtmapınarı’ndaki bir işyerinde 25 yaşlarındaki V.B.Ö. adlı şahsın, içerisinde 50 Euro ile kimlikler bulunan el çantasının, bıraktığı masa üstünden çalındığı bildirildi.

• Polise başvuran 19 yaşındaki R.T., içerisinde kimlikler, 70 YTL para, cep telefonu bulunan el çantasının MAŞTİ Terminalinin mescidindeki askılıktan çalındığını bildirdi.

• 50 yaşındaki İ.K. adlı şahıs, Beydağı Devlet Hastanesi’nde şarjda bulunan cep telefonunun çalındığı iddiasında bulundu.

• 37 yaşındaki A.V.A. adlı şahıs, yaralı olarak hastanede tedavi edilirken, polise verdiği ifadede Karakavak Mahallesi’ndeki evine giderken tanımadığı 4 kişi tarafından dövüldüğünü, şahıslardan birinin de elindeki kesici aletle kolundan yaraladığını öne sürdü. Şahıs şikayetçi olmazken, polis araştırmayı sürdürüyor.

• Tekel Sigara Fabrikası önünde 35 yaşındaki G.Ş.D. adlı bayanın yönetimindeki oto, karşıdan karşıya geçmekte olan 20 yaşındaki R.K. adlı bayana çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Darende Heyiketeği Mahallesi’nde 75 yaşındaki A.O.’ya ait eve giren hırsızlarca 1.035 YTL para ile 1 çeyrek altın çalındı.

• Kale ilçesi Dedeköy Mahallesi’nde 21.45 sıralarında silahla ateş edildiği ihbarı üzerine giden polis, bahçe sulamakta olan 47 yaşındaki M.P., 19 yaşındaki A.P. ve 32 yaşındaki H.K. adlı şahıslar ile bu kişilerle aralarında husumet bulunan 43 yaşındaki H.P., 11 yaşındaki R.P.’nin ifadelerini aldılar. Şahıslar ateş edilmesi ile ilgili birbirlerinden şüphelendiklerini ve şikayetçi olduklarını söylediler. Soruşturma sürüyor.

• Battalgazi’den Alişar köyüne gitmekte olan yolcu minibüsünde T.A. ile amcası oğlu E.A. arasında şakayla başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüşünce, T.A. amcası oğlunu dövdü

• Doğanşehir Sürgü Kasabası Takaz mevkiinde H.H.Ö. yönetimindeki 44..364 plakalı otoyla giderken, G.T. yönetimindeki motosikletin aniden yola çıktığı ve çarpışmada, motosiklet sürücüsü G.T.’nin yaralandığı bildirildi.

• Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan M.Ö. yönetimindeki 06..02 plakalı minibüs, 21.00 sıralarında Yaşaroğlu Petrol önünde aniden yola çıkan V.Ö.’ye çarparak ölümüne yolaçtı. Sürücü gözaltına alındı.

• Yakınca’daki bir düğün salonunda D.T., H.E., M.T., E.Ş. adlı şahısların aldıkları alkolün tesiriyle salon sahibi 50 yaşındaki A.A. ile tartıştıkları ve birbirlerini dövdükleri, olaya jandarmanın müdahale ettiği, salon sahibinin ruhsatsız 9 mm çaplı tabancasına el konulduğu bildirildi.

• Arapgir Deregezen Köyü Gedik Harmanı mevkiinde 43 yaşındaki İ.D.’ye ait evden 1 adet çapa motoru, 1 jeneratör, 20 arıkovanı, 30 metre branda, 50 adet 3 ve 5’er kiloluk kovan balı çalındı.

• Doğanşehir Fındık Köyünde 22 yaşındaki C.K. adlı bayan, ailevi nedenlerle tarım ilacı içerek intihara kalkıştı.

• Arguvan Yazıbaşı Köyü Gerçekler Mezrasında 45 yaşındaki M.U., elektrik arızasını gidermek için yüksek gerilim hattını taşıyan direğe çıktı ve elektriğe kapılarak ağır yaralandı.

• Battalgazi ilçesi Hasırcılar Beldesi’nde 3 yaşlarındaki M.Ö., evlerinin tamında oynarken 3 metre yüksekten düşerek ağır yaralandı.

• Topsöğüt beldesi Turgut Özal Mahallesi’nde bakkallık yapan 74 yaşındaki H.T.’nin işyerine alışverişe gelen 14 yaşındaki H.İ.Y.’nin verdiği 50 YTL’nin sahte olduğu anlaşılınca bu kişi yakalandı. H.İ.Y., parası sigara aldırtmak için 35 yaşındaki M.Ü.’nün verdiğini söyleyince bu şahıs da yakalandı.

• Dilek Kasabası’nda oturan İ.Ç. adlı şahsın evlenmek amacıyla E.K. adlı kızı İstanbul’dan kaçırdığı bildirildi. Kızın babasının şikayeti üzerine İ.Ç. yakalanırken, kız da babasına teslim edildi.

• Akçadağ Yukarıörüşkü Köyü Örenmevkiindeki üzüm bağına giden O.Ö. adlı şahsın bağda öldüğü bildirildi. Tansiyon ve kalp rahatsızlığı olduğu oğlu A.Ö. tarafından ifade edilen yaşlı şahsın otopsisinde vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadığı, doğal nedenlerle öldüğü bildirildi.

• Arguvan Morhamam Köyünde, yasak olmasına rağmen hasadı yapılmış tarlasında anız yakan M.Y. hakkında kasten yangın çıkarmaktan işleme başlandı.

• Pütürge Tepehan Üçyaka Köyü Fezan mezrasında M.Ç.’ye ait tarlada esrar hammaddesi olan hint keneviri ekildiği bilgisi üzerine yapılan aramada 65 kök hint keneviri, ayrıca 2 adet av tüfeği ile 1 kurusıkı tabanca bulundu.

• Yazıhan Tecirli Köyünde C.K.’ya ait kavun tarlasından yaklaşık 2 ton kavunu 44..077 plakalı römorkuna izinsiz yükleyen H.U. adlı şahıs hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alındı.

• Battalgazi Kemerköprü Köyünde F.Ç., evlerinin bahçesinde ağaca bağlı büyükbaş hayvanın yanından geçerken ürken hayvanın çarpması sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan Z.Y. yönetimindeki 44..409 plakalı otomobil Akçadağ-Kozluca civarında iken motorunda yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesine rağmen otomobil tamamen yandı.

• Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan N.B. yönetimindeki 02..382 plakalı araç Doğanşehir Suçatı Melem mevkiinde viraja hızlı girince şarampola uçtu. Kazada sürücü ile araçta bulunan Ö.D.B., Y.U.B. ve M.O.B. yaralandılar.

• Yeşilyurt Çayır köyünde K.A. adlı şahsın otlaması için başıboş olarak bıraktığı 5 büyükbaş hayvandan birinin kaybolduğu, hayvanın çalındığının sanıldığı bildirildi.

• Battalgazi Hasırcılar Beldesi’nde M.K. yolda oynarken, geçen minibüsün arka kapısına tutundu ve kapının açılması sonucu düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• İnönü Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan Ö.Ö. adlı kız öğrenci, baş ağrısı nedeniyle 5-6 adet yuttuğu hapın yan etkisi yüzünden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

• Arguvan İsaköy’de H.A. adlı şahsın Arıt mezrasındaki tarlasında kuru otu yakarak temizlemeye çalışırken jandarma devriyesi tarafından müdahale edildi ve şahıs hakkında işleme başlandı.

• Hekimhan’dan Güzelyurt yönüne gitmekte olan E.E. yönetimindeki 44..898 plakalı otobüs ile karşı yönden gelen Ö.İ. yönetimindeki 34..23 plakalı oto şerit ihlali sonucu çarpıştı. Ötomobildeki Ö.İ., M.İ., Y.İ., H.Ş. ve A.Ç. yaralandılar.

• Pütürge Yazıcı köyünde U.K.T. yönetimindeki 44..605 plakalı oto ile viraja hızlı girince karşı yönden gelen M.S. yönetimindeki 44..498 plakalı otomobile çarptı, araçlar hasar gördü.

• Arguvan’dan Malatya yönüne 44..796 plakalı oto ile gelmekte olan B.Ö., 22. kilometrede direksiyon hakimiyetini kaybedince sağ tarafta park halinde olan Ö.Y.’ye ait 44..662 plakalı minibüse arkadan çarptı. Otoda bulunan Z.Ö., E.Ö. ve B.Ö. yaralandılar.

• Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan M.K. yönetimindeki 44..711 plakalı araç, Doğanşehir Destikomlar mevkiinde virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. M.K. yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız