SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Havaalanı yolu 16. kilometrede O.D. yönetimindeki 44..008 plakalı oto ile Malatya yönüne gelirken aşırı hız sonucu karşı şeride geçip takla attı. Kazada M.M. adlı şahıs kaza yerinde yaşamını yitirirken S.D., M.Ş., A.D., N.Y., H.Ç., B.Y., M.G., E.T., M.M., C.Ş., H.Y.B., H.D., H.Y., Y.M., O.D. ve araç sürücüsü O.D. yaralandılar. Yaralılar TÖTM’ye kaldırıldı.

• Malatya- Adıyaman yolu 27. kilometrede M.G. yönetimindeki 02..788 plakalı minibüs aşırı hız sonucu devrildi. Kazada minibüstekilerden R.U. yaşamını yitirirken H.U., Ş.U., R.B., M.Ç., M.B., Z.U., E.K., C.Ç. yaralandılar.

• Doğanşehir Karşıyaka Mahallesinde 2 yaşındaki H.A. adlı erkek çocuk sulama kanalına düştü. Ailesi tarafından kanaldan çıkarılıp ilçe devlet hastanesine getirilen çocuğun hayatını kaybettiği anlaşılırken, ceset otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki Z.Ç. adlı kadının can sıkıntısı yüzünden bunalıma girip fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştığı bildirildi.

• Savcılığa başvuran 54 yaşındaki E.B. adlı şahıs, Saray Mahallesi’ndeki işyerine iş gereği gelen H.A. adlı şahsın bir ziyareti sırasında müşterilerle ilgilendiğini, şahıs gittikten sonra çekmecedeki cep telefonunun olmadığını fark ettiğini, telefonu aradığında H.A.’nın yanıt verdiğini ve telefonu getireceğini söylediğini, ancak getirmediğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Yapılan araştırmada H.A.’nın başka bir suçtan tutuklu olduğu anlaşıldı.

• Zafer Mahallesi Okul Sokakta 53 yaşındaki İ.İ.’ye ait evden dizüstü bilgisayar, dijital fotoğraf makinesi, su ısıtıcısı ve gümüş tepsi çalındı.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki R.K. adlı kız polise başvurarak 27 yaşındaki ağabeyi Ş.K.’dan kendisini dövdüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.

• İskender Mahallesi’nde 20 yaşındaki bayan sürücü F.K. yönetimindeki 44 KT 522 plakalı otoyla aniden yola çıkan 10 yaşındaki A.G.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Sanayi Sitesi’nde 31 yaşındaki B.Ç.’ye ait işyerinden 130 adet pirinç kapı kolu ile 400 adet mobilya kapı kulpu çalındı.

• Samanlı Mahallesi 8. Sokakta 27 yaşındaki O.K. adlı şahsa ait eve giren hırsızlarca 1 adet tabanca, 3 altın yüzük ile yarım karton sigara çalındı.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde 39 yaşındaki B.S.’ye ait evden 1 adet dizüstü bilgisayar ile 1 adet çeyrek altının çalındığı bildirildi.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde 39 yaşındaki M.A.’ya ait evden de 1 yarım altın ile 1 kırık künyenin çalındığı öğrenildi.

• Aşağıbağlar Mahallesi’nde 39 yaşındaki C.Y. yönetimindeki 44 FV 345 plakalı oto ile Taşocağı Caddesi’nde giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedince oto takla atarak yolun sol tarafında 61 yaşındaki F.A.’ya ait bahçeye uçtu. Kazada sürücü yaralandı, bahçe ve oto zarar gördü.

• Dabakhane Mahallesi Bakırcılar Çarşısı’nda 32 yaşındaki A.D.’ye ait işyerinden 3 senet defteri, 40 bin YTL tutarında senetler, çek defteri, çok sayıda müşteri senedi, 2 altın bilezik, kredi kartları bulunan çelik para kasası ile 1 bilgisayar kasası çalındı. İşyeri sahibi 23 yaşındaki S.D. ve 24 yaşındaki E.T. adlı şahıslardan şüphelendiğini söylerken, bu şahıslar suçlamayı kabul etmedi. İfadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• Zafer Mahallesi’nde 45 yaşındaki A.Ç. adlı şahıs Pazar içerisinde tanımadığını söylediği kişilerce dövülerek yaralandı.

• Savcılığa başvuran 39 yaşındaki T.A. adlı kadın, 41 yaşındaki eşi E.A.’nın 1 ay önce çalışmak için kendisine ait araçla İstanbul’a gittiğini, bir süre telefonla görüştükten sonra bir daha haber alamadığını bildirdi ve eşinin hayatından endişe ettiğini belirterek bulunmasını istedi.

• Sivas Caddesi’ndeki kavgaya polis müdahale ederken 37 yaşındaki S.Ş. adlı kadın, yaklaşık 1 yıldır kendisini takip ettiğini ve tacizde bulunduğunu öne sürdüğü 43 yaşındaki V.D.’den şikayetçi olduğunu söyledi. V.D. ise suçlamayı kabul etmeyip, otosunu çizdiği gerekçesiyle S.Ş.’den şikayetçi oldu.

• Polise başvuran İstanbul- Fatih doğumlu 20 yaşındaki Z.H.K. adlı bayan, daha önceden tanıdığı Ş. ve C. adlı şahısların Salköprü Mahallesi’ndeki bir evde kendisini zorla alıkoyduklarını, bir fırsatını bulup kaçtığını öne sürdü. Polis iki şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Beydağı Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 30 yaşındaki bayan görevli N.A., yasak olmasına rağmen üniteye giren ve dışarı çıkmayıp kendisini tehdit eden, hakarette bulunduğunu öne sürdüğü 59 yaşındaki F.A. adlı kadından şikayetçi oldu. F.A. ise suçlamayı kabul etmedi.

• Mustafa Necati İlköğretim Okulu’nun arka bahçesinde park halinde olan 57 yaşındaki N.A.’ya ait 44 FH 160 plakalı otonun sol ön kapı camı kimliği belirnsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.

• Niyazi Mısri Caddesi üzerindeki Rus Pazarı’nda meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 15 yaşındaki T.Ö., kendisine ait bisikleti 50 YTL üste vererek motosiklet ile takas etmek istediğini, iki şahsın kendisini dövüp, elindeki para ve bisikleti alarak kaçtıklarını öne sürdü. Polis 15.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak araştırmaya başladı.

• Savcılığa başvuran 34 yaşındaki A.A. adlı şahıs, bir firma adına gelen B.Ç. adlı şahıstan mikrodalga fırın, elektrikli süpürge ve televizyon satın aldığını, fırın ve süpürgeyi verip televizyonu sonra getireceğini söylediğini, şahsa 1 adet 90 YTL, 6 adet 50 YTL’lik ödeme için sözleşme imzaladığını, şahsın televizyonu getirmediğini, daha sonra yaptığı araştırmada şahsın dolandırıcı olduğunu öğrendiğini bildirip şikayetçi olurken, polis yaptığı araştırmada şahsın söylediği bir işyerinin olmadığını, B.Ç. adlı şahsı da tanıyan çıkmadığını bildirdi.

• Doğanşehir METEM Lisesi’ne giren hırsızlarca 1 adet şarjlı el matkabı çalındı.

• İzzetiye Mahallesi’ndeki Hayrettin Sönmez İlköğretim Okulu önünde 14.40 sıralarında 13 yaşındaki E.Ö. adlı kız öğrenci, 14 yaşlarındaki Ş.A., Ş.A. ve 15 yaşındaki T.S. adlı kız öğrenciler tarafından dövülerek yaralandı. E.Ö.’nün geçen yıl tartıştığı kızlarca dövüldüğü öne sürülürken, 3 kız öğrenci olaydan bir süre sonra polise teslim oldular ve çıkarıldıkları adliyece serbest bırakıldılar.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir otelde kalan ve bunalıma girdiği öne sürülen 27 yaşındaki M.L. adlı kadın, fazla miktarda ilaç içtikten sonra odadaki aynayı kırıp kolunu yaralayarak intihara kalkıştı ve hastanede tedavi altına alındı.

• Savcılığa başvuran 55 yaşındaki Z.Y. adlı kadın, 45 yaşındaki eşi A.E.Y.’nin kendisini 18/19 yıldır dövdüğünü, ölümle tehdit ettiğini, alkol alıp kumar oynadığını, parasını elinden alıp işkence yaptığını öne sürerken A.E.Y. suçlamayı kabul etmedi.

• Saray Mahallesi Ömer Efendi Sokağında oturan 74 yaşındaki İ.K., polise başvurarak, evinde iken kapı çaldığını, görse tanıyabileceği 40 yaşlarında başı kapalı, dişlerinin biri altın olan esmer tenli bir kadının yardım istediğini, kadına bir miktar bozuk para verdiğini, kadının su istediğini ve yorulduğunu belirterek oturup oturamayacağını sorduğunu, kadını içeri aldığını, salonda bir saat kadar oturduktan sonra kadının gittiğini, kadın gelmeden önce komidinin üzerinde 760 YTL para ile notlarının bulunduğu defterini daha sonra bulamadığını, parasının 15.00 sıralarında eve gelen bu kadın tarafından çalındığını öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde 41 yaşındaki M.T.’ye ait işyerinden 500 kapı menteşesi, 1 ağaç kesme hızarı ile 1 adet oto anahtarı çalındı.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan 56 yaşındaki M.Y. adlı kadın, savcılığa başvurarak, 22 yaşındaki kızı S.Y.’nin “Üniversitede okuyorum. Okula gidiyorum” diye evden çıktığını ancak, 15-16 gündün kendisinden haber alamadığını, kızının daha önce de evden kaçtığını, ancak birkaç gün sonra döndüğünü, kızının “kötü” arkadaşları bulunduğunu, bu nedenle “kötü yola” düşmesinden korktuğunu, kızının bulunup kendisine teslim edilmesini istedi. Polis araştırmaya başladı.

• Şifa Mahallesi’ndeki parkta 23.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 31 yaşındaki S.A., eşi ile aralarında tartışma nedeniyle kayınları olan E., M. ve A.T.’nin eşini ve küçük oğlunu alıp gittiğini, çocuğu istediğini, polise başvuracağını söyleyince kayınlarının kendisini dövüp, yere düşen cüztanından 600 YTL parasını aldıklarını öne sürdü. Polis kayınbiraderleri arıyor.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki M.H.C., polise başvurarak, 1. ara sokakta giderken akli dengesi bozuk olan ve tedavi gören 46 yaşındaki Ö.B. adlı şahsın elindeki odunla vurarak kendisini dövdüğünü öne sürdü. Polis olayla ilgili soruşturmaya başladı.

• Turgut Özal Mahallesi’ndeki bir site önünde park halinde olan 43 yaşındaki A.T.’ye ait 44 FE 155 plakalı otonun sağ ön lastiğinin sert bir cisimle delindiği bildirildi. Bu arada 34 yaşındaki K.E. adlı şahsın da Beşevler Sitesi’nde park halinde olan 44 KP 595 plakalı otonun ön plaka yerine zarar verildiği bildirildi.

• Battalgazi ilçesinde polise başvuran A.A. adlı şahıs, 17 yaşındaki kızı İ.A.’nın lise çıkışı evine dönmediğini ve kendisinden haber alamadıklarını, kızını 2 yıl önce köylerinde vekil öğretmenlik yapan 25 yaşındaki R.Ö.’nün kaçırdığını öne sürdü. Bu şikayet üzerine polis R.Ö.’nün ifadesini aldı. İ.Ö., kızla tanışıklığı olduğunu ancak kaybolmasıyla ilgili bilgisinin bulunmadığını söyledi. Araştırmalarını sürdüren polis, İ.A.’yı tek başına dolaşırken bulundu ve ifadesinde babası ile tartıştığını, kızınca okul çıkışında Malatya’ya gelip akşam Battalgazi’ye döndüğünü, yanında kimsenin bulunmadığını, sabah olunca evine dönmeyi düşündüğünü söyledi. Soruşturma sürüyor.

• Doğanşehir ilçesi Doğu Mahallesi Cıkolar Mezrası civarında 61 yaşındaki K.G.’ye ait bahçedeki 31 kayısı ve 1 armut ağacı kasten kesildi. Ağaçların götürülmediği ve zarar verme amaçlı olarak kesildiği belirtilirken, polis araştırmaya başladı.

• Devlet Hastanesi Yeşilkart Bürosu’na başvuran 41 yaşındaki H.Y. adlı şahsın incelenmesinde “hakkının ölmüş olduğunun” saptandığı, bunun üzerine şahsın görevli 35 yaşındaki G.Ö.’yü dövdüğü ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

• İzzetiye Mahallesi’nde oturan V.K. polise başvurarak 13 yaşındaki oğlunun okula gideceğini söyleyip çıktığı evlerine dönmediğini belirterek bulunmasını istedi.

• Gazi İlköğretim Okulu önünde 43 yaşındaki bayan sürücü D.D. yönetimindeki 44 DD 145 plakalı oto aniden yola çıkan 16 yaşındaki M.B. adlı gence çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Akpınar’daki bir işyerinin önünde alacak verecek yüzünden çıkan kavgada 61 yaşındaki K.T. adlı şahıs, 76 yaşındaki V.B. tarafından bıçakla bacağından yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, V.B. suçlamayı kabul etmedi.

• Hastane Caddesi’nde 39 yaşındaki H.Y.’ye ait işyerinden 1 adet cep telefonu çalındı.

• Polise başvuran 44 yaşındaki C.K. adlı kadın Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’ndeki evinde kiracı olan 68 yaşındaki M.T. adlı şahsın 2 aydır kira ödemediğini, evden çıkmasını isteyince de kendisini silahla tehdit ettiğini öne sürerken, şahıs suçlamayı reddetti.

• Polise başvuran 33 yaşındaki S.E. adlı kadın, sanayide işyeri bulunan eşi 38 yaşındaki V.E.’nin 17 Eylül günü 44 EU 430 plakalı otosuyla parça almak üzere Elazığ’a gittiğini ve kayıp olduğunu bildirdi, eşinin bulunmasını istedi.

• Yeşiltepe Köprüsü civarında 11.00 sıralarındaki olayla ilgili ifadesi alınan 21 yaşındaki F.B. adlı bayan, plakasını bilmediği bir araçla köprü civarına geldikleri sırada 32 yaşındaki A.Dl.’nin kendisini araçtan indirip dövdüğünü, cebinden çıkardığı neşterle de kolundan yaralayıp kaçtığını öne sürdü. Polis A.D.’yi arıyor.

• İlyas Mahallesi’nde A.Ç. yönetimindeki 44 FD 596 plakalı oto ile A.K . yönetimindeki 44 T 0593 plakalı taksi çarpıştı, takside bulunan 24 yaşındaki İ.A. adlı bayan yaralandı.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde 29 yaşındaki M.K.’ye ait bobinaj işleri yapan atölyeden 40 makara tel ile 2 kırıcı delici çalındı.

• Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde K.G. yönetimindeki 44 KA 269 plakalı oto ile 37 yaşındaki M.B. yönetimindeki 30 AK 882 plakalı otoya arkadan çarptı. Kazada 42 yaşındaki K.G. yaralandı.

• Fatih Mahallesi’nde 37 yaşındaki K.M. yönetimindeki 44 KH 650 plakalı otoyla giderken aniden yola çıkan 6 yaşındaki O.A.’ya çarpıp yaraladı.

• Çevreyolu’nda D.D. yönetimindeki 44 KH 636 plakalı oto ile giderken 33 yaşındaki H.T. yönetimindeki 44 FU 903 plakalı traktöre çarpıp takla attı. D.D. yaralandı.

• Battalgazi ilçesinde polise başvuran 43 yaşındaki M.B., Merkez Camii karşısındaki umumi tuvalete gittiğini ve 9 mm çaplı ruhsatlı tabancasını kapı arkasındaki askıya astığını sonra unutup çıktığını, hatırlayıp geri döndüğünde tabancayı bıraktığı yerde bulamadığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Doğanşehir Doğu Mahallesi’nde 49 yaşındaki bayan sürücü H.B. yönetimindeki 33 TH 440 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedip çalılıklara çarptı ve hafif yaralandı.

• Battalgazi yolunda M.D.K. yönetimindeki 46..752 plakalı kamyonet ile Malatya yönüne gelirken S.Y. yönetimindeki 44..794 plakalı otomobile çarptı. Otomobil yolcusu H.Ö. yaralandı.

• Yazıhan Hamidiye Köyü Yukarıtenci mevkiinde çobanlık yapan K.Ö., pompalı ruhsatsız av tüfeğinin kazaen ateş alması sonucu sol ayağından yaralandı.

• Kaynarca Mahallesi’nde R.D.’ye ait kayısı bahçesinin etrafındaki 22 adet söğüt ağacını kestiği gerekçesiyle M.T. hakkında yasal işleme başlandı.

• Doğanşehir ilçesi Gövdeli Kasabası’nda oturan ve çobanlık yapan O.A., Küçük Ziyarettepe mevkiinde hayvan otlatırken, yanındaki tüfeğin yere düşerek kazaen ateş alması sonucu sol koltuk altından yaralandı ve Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Arapgir Yaylacık Köyünde oturan İ.İ. adlı şahsın, su anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı F.A.’yı korkutmak için av tüfeğiyle havaya ateş ettiği gerekçesiyle hakkında yasal işleme başlandı.

• Arapqir Koru Köyünde oturan ve psikolojik rahatsızlığı bulunan E.Ö. adlı kadının aynı köyde oturan D.Y. adlı bayana küfredince, D.Y. tarafından dövülerek yaralandığı bildirildi.

• Akçadağ İkinciler Köyünde F.Ç. adlı bayan bahçede hayvan otlatırken, aynı köyde oturan İ.Ç. tarafından kendisini görünce ayağa kalkmadığı gerekçesiyle dövüldü.

• Dilek Kasabası Uğrak Mahallesi’nde oturan C.K., bunalıma girerek, her iki bacağını diz kapağından kesmeye kalkıp intihar etmek istedi. C.K., TÖTM’ye kaldırıldı.

• Akçadağ İkinciler Köyünde C.A., geçimsizlik yüzünden kavga ettiği eşi A.A.’yı başına soba küreği vurarak yaraladı.

• Pütürge Tepehan Nohutlu’da N.T ve M.T. adlı şahısların, arazi anlaşmazlığı bulunan A.A. adlı kadının köyde olmadığı sırada evinin önündeki kuru otlar ile armut ağacını yaktıkları, olaydan sonra yakalandıkları, ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri bildirildi.

• Onbinkonutlarda tartışma sonucu çıkan kavgada F.G. adlı şahsın, İ.M.’yi bıçakla yaraladığı bildirildi.

• Akçadağ Kozalak Köyünde Z.B. adlı kadın içmesuyu kazısı yüzünden tartıştığı Ş.D. adlı kadını başına taşla vurarak yaraladı.

• Arguvan’dan Malatya yönüne gelmekte olan 44..321 plakalı kamyonun sürücüsü V.P., İsaköy mevkiinde şerit ihlali yaptı ve bu nedenle karşı yönden gelen 44..698 plakalı otonun sürücüsü C.U. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu C.U. ve yanindaki ağabeyi H.U.’nun, V.P.’yi dövdükleri bildirildi.

• Darende Irmaklı Köyünde D.G. adlı kadına ait evden iki adet eski kilim çalındı.

• Malatya- Elazığ yolunda V.Ç. yönetimindeki 02..274 plakalı kamyonet, lastiğinin patlaması sonucu şarampola yuvarlandı. Kamyonette bulunan F.Ç., K.Ç., N.Ç. ve G.Ç. yaralandılar.

• Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan M.Y. yönetimindeki 23..899 plakalı minibüste yolculuk eden S.G. adlı bayan, 04.00 sıralarında Malatya’ya 30 km mesafede araç tam durmadan inmeye kalkışınca düşerek yaralandı.

• Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Acil bölümünün giriş kapısında 42 yaşındaki M.C. adlı şahıs dikkatsizlik sonucu kapıya çarpıp camın kırılması sonucu elinden yaralandı.

• Hekimhan Mollaibrahim Köyünde İ.G.’ye ait bahçede su kuyusu açılırken yer anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada bu şahıs, İ.G., M.G., Ş.G. ve G.G. tarafından dövülerek yaralandı.

• Battalgazi Toygar’da bakkallık yapan Ş.G., kendisinin dükkanda olmadığı ve 12 yaşındaki oğlu E.G.’nin bulunduğu sırada gelen 59 yaşındaki E.A. ve 41 yaşındaki M.U. adlı şahısların borcu oldu gerekçesiyle 168 YTL para alıp ayrıldıklarını, kendisinin bu şahıslara borcunun olmadığını öne sürdü. İki şahıs yakalanıp ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• Onbinkonutlar Sondurakta M.D. yönetimindeki 44..236 plakalı oto tali yoldan ana yola çıkarken M.Ç. yönetimindeki 38..257 plakalı otoya dikkatsizlik sonucu çarptı. Her iki araç sürücüsü yaralandı.

• Battalgazi Hasırcılar beldesinde M.A. yönetimindeki 44..889 plakalı oto ile aşırı hız sonucu yol kenarında yürümekte olan 15 yaşındaki A.C.’ye çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

• Onbinkonutlar mevkiinde 28 yaşındaki M.A. yönetimindeki 44..999 plakalı oto ile aşırı hız yapınca takla attı. Araç hasar gördü.

• Yeşilyurt Bostanbaşı’nda 30 yaşındaki Ö.H. adlı şahıs, bunalıma girince çamaşır suyu içerek intihara kalkıştı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız