SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Hekimhan ilçesi Güzelyurt Kasabası Faraşlı Mahallesi’nde D.K. adlı kadının ceviz ağacından düştüğü ve olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

• Arguvan’ın Bahçelievler mevkiinde oturan 72 yaşındaki M.Ö. adlı şahıs, ağaçtan düşerek ağır yaralandı ve yakınları tarafından getirildiği İlçe Sağlık Ocağı’nda yapılan ilk müdahalenin ardından TÖTM’ye sevkedildi ve burada yaşamını yitirdi.

• Turgut Temelli Caddesi’nde aracını hatalı parkederek trafik akışını engelleyen 25 yaşındaki R.Y. adlı şahsa, trafik polisince ceza yazılmak istendiği sırada şahsın hakarette bulunduğu ve görevlinin boğazından tuttuğu, etkisiz hale getirildiği belirtildi. R.Y.’nin suçlamaları kabul etmediği, hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Yeni Şire Pazarı karşısında 33 yaşındaki R.G.’ye ait işyerine giren hırsızlarca 500 YTL değerinde kontür, 1.500 YTL değerinde çeşitli marka sigara ile 100 YTL tutarında bozuk para çalındı.

• Cengiz Topel Caddesi’ndeki bir apartmanda geçtiğimiz hafta tartışma sonucu 30 yaşındaki M.A. adlı şahsı kuru sıkıdan çevirme tabancayla yaralayan 29 yaşındaki M.K.’nın uyuşturucu madde satma suçundan da arandığı saptandı. M.K. tutuklandı.

• Sivas Caddesi üzerinde sağa dönüş yapan B.Ş. yönetimindeki 44 FL 427 plakalı otoya aynı yönde giden S.A. yönetimindeki 44 AL 685 plakalı motosiklet arkadan çarptı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki G.Ö. adlı kadın, 03.10 sıralarında polisi arayarak, eşinin evde olmadığı saatte M.K. adlı şahsın evine geldiğini, “Eşimi boşadım seni alacağım” diye tacizde bulunduğunu, şahsı itekleyerek kapıdan dışarıya attığını bildirdi ve şikayetçi oldu. M.K. aranıyor.

• Çevreyolu Ankara Caddesi’nde M.K. yönetimindeki 44 KL 484 plakalı oto karşıdan karşıya geçmek isteyen 42 yaşındaki A.T. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Çevreyolu Adliye kavşağı civarındaki işyerinde 30 yaşındaki C.D.’nin yanında montaj işçisi olarak çalışan A.B. adlı şahıs tarafından işyerindeki malzemeleri alıp gitmesinden dolayı aralarında çıkan tartışma sonucu sağ bacağı, kolu, boynu ve belinden maket bıçağı ile yaralandı. Polis A.B.’yi arıyor.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki F.D. adlı kadın savcılığa başvurarak 18 yaşındaki kızı A.D.’nin arkadaşına gideceğini söyleyip evden ayrıldığını, daha sonra telefon ederek eve gelmeyeceğini bildirdiğini belirterek, bulunmasını istedi.

• Ornduzu Belediyesi Garajında park halinde bulunan 44 EU 719 plakalı otobüsün bilet kumbarasının camının kırık ve biletlerin çalınmış olduğu bildirilirken, ifadesi alınan bekçi İ.A., gece dolaşırken otobüsün kapısının açık ve kumbaranın kırık olduğunu gördüğünü söyledi. Soruşturma sürüyor.

• Zaviye Mahallesi’ndeki çocuk parkında 22.30 sıralarında 17 yaşındaki H.Ç. bıçakla sağ baldırından hafif yaralandı. H.Ç. ifadesinde şakalaşırken 19 yaşındaki M.T. tarafından yaralandığını söyledi.

• Tecde’de oturan 54 yaşındaki M.D. polise başvurarak, şizofreni hastası olan ve Elazığ’a tedavi için gönderdikleri kardeşi Y.D.’nin 1 haftadır kayıp olduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Cevatpaşa Mahallesi’nde 48 yaşındaki Y.Ö.’ye ait büfenin penceresine bir adet mermi isabet ettiği, merminin rasgele atıldığı, merminin havadan düştüğünün ve işyerinin hedef alınmadığının değerlendirildiği bildirildi.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde 18 yaşındaki Ü.Y. yönetimindeki 44 KC 351 plakalı oto ile S.P. yönetimindeki polis otosuna çarpması sonucu 35 yaşındaki S.G., 43 yaşındaki N.K., 40 yaşındaki F.Y., 22 yaşındaki F.Y. ve 22 yaşındaki Ü.K.’nin yaralandıkları, aracı kullanan Ü.Y.’nin yaşının küçük olması nedeniyle otoyu bırakıp kaçtığı, olay yerine gelen 23 yaşındaki N.A.’nın otonun sürücüsünün kendisi olduğunu söylediği, daha sonra pişmanlık duyup Ü.Y.’nin adını verdiği, bu kişinin Çocuk Polisi’ne teslim edildiği bildirildi.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde 23.30 sıralarında 34 S 3002 plakalı otonun penceresinden silahla ateş edildiğinin polis ekibi tarafından görülmesi sonucu dur ihtarında bulunulduğu, şahısların kaçmaya başladıkları Özsan Sanayi içerisinde aracın terk edildiği, daha sonra içinde bulunan 33 yaşındaki B.T., 26 yaşındaki M.G., 25 yaşındaki M.K. ve 26 yaşındaki T.Ş.’nin jandarma tarafından yakalanıp polise teslim edildikleri, ifadelerinde olayı inkar ettikleri, tabancayı kimin kullandığı ve nerede olduğunu bilmediklerini öne sürdükleri, soruşturma sırasında rahatsızlanan T.Ş.’nin TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

• Karakavak’ta oturan 60 yaşındaki H.Y., 12 yaşındaki oğlu E.Y.’nin okula gitmemek için evden kaçtığını ve bir süredir haber alamadıklarını, oğlunun en son komşularını arayıp annesi ile de görüşmüş olduğunu, İstanbul’da olduğunu söylediğini, bulunup kendisine teslim edilmesini istediğini polise bildirdi.

• Gazi Lisesi’nde mutemet olan 48 yaşındaki N.E., arşiv bölümünde çalışan B.F.’nin 20 yaşındaki oğlu M.F. tarafından çıkan tartışma sonucu dövüldüğü bildirildi.

• Arapgir Meslek Yüksek Okulu park alanında 20 yaşındaki Z.A. adlı öğrencinin birbirlerine laf atma yüzünden 19 yaşındaki Ç.B. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Darende Sungur Mahallesi’nde bulunan işyerlerinde hırsızlık olduğu yolunda ihbar üzerine giden polis, 30 yaşındaki S.A. ve 23 yaşındaki A.D. adlı şahıslara ait işyerlerinin arka kısmındaki korkuluklarının açılıp camlarının kırılmak suretiyle içeriye girilip karıştırıldığını, ayrıca içerde kırmızı saplı tornavida ile 1 cep telefonunun bulunduğu, iki işyeri sahibinin çalınan bir şey olmadığını, ancak işyeri önünde parkedilen bir araçtakilerden şüphelendiklerini söyledikleri, bu araçta bulunan 3 kişinin kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışıldığı bildirildi.

• Hekimhan Yeni Mahalle’de oturan 18 yaşındaki A.G. adlı bayan, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki G.T. adlı kadın polise başvurarak, 7 yaşında iken çocuk esirgeme kurumuna verdiği kızı 19 yaşındaki kızı S.K.’nın Temmuz 2007’de yaşının dolması nedeniyle yurttan çıkardığını, o tarihten beri yanında kaldığını, kızının evinden ayrılıp geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Fuhuşa aracılık, fuhuş amaçlı yer temin etme, bu yolla menfaat sağlama ve insan ticareti suçlamasıyla hakkında işlem yapılan Gürcistan doğumlu 46 yaşındaki N.C. adlı kadının Gürcistan pasaportunun sahte olduğunun Diyarbakır Polis Kriminal laboratuarında saptandığı, N.C.’nin bu sonucu kabul etmediği ve Adli Tıp Kurumu Fizik İhtisas Dairesi’nden rapor alınmasını istediği bildirildi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 53 yaşındaki M.K. polise başvurarak, 14 yaşındaki kızı S.K.’nin ekmek almak için öğle saatlerinde ayrıldığı eve dönmediğini, bir gün sonra kendisini telefonla arayan bir şahsın “M. Ve S.’nin durumu ne olacak” deyip telefonu kapattığını, kızının hayatından endişe ettiğini belirtirken, polis olayla ilgili 30 yaşındaki M.L. adlı şahsı aramaya başladı.

• İsmetpaşa Caddesi’nde fotoğrafçı olan 38 yaşındaki E.Y., polise başvurarak bir müşterisinin vesikalık fotoğrafını çektiği sırada dükkanın kalabalık olduğunu, daha sonra raftaki 1 dijital fotoğraf makinesinin olmadığını fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Şifa Mahallesi Eski Halep Caddesi’ndeki bir işyerinin kapısının 3-4 kişi tarafından zorlandığı yolunda 06.15 sıralarında yapılan ihbar üzerine giden polis ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmada 45 yaşındaki M.D. adlı şahsın işyerinde hırsızlık olduğunu saptadı. Çevrede araştırmalarını sürdüren polis 19 yaşındaki M.B., 17 yaşındaki S.A., 16 yaşındaki M.B. ve 18 yaşındaki E.A. adlı şahısları yakaladı. M.B.’nin üzerinde 1 bıçak çıktığı, E.A.’nın polisi görünce dişörtünün içerisindeki 36 paket sigara, 110 YTL bozuk parayı yere döktüğü bildirildi. 19 yaşındaki M.B. ve E.A. tutuklandılar.

• İnönü Caddesi Dörtyol’da 43 yaşındaki M.Z.B. yönetimindeki otoyla yeşil ışık yandığında hareket ederken, yola atlayan K.T. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Aslantepe Mahallesi’nde 58 yaşındaki E.T. adlı şahsın park halinde olan 44 KK 383 plakalı Renault 19 marka otosu gece çalındı.

• Fuzuli Caddesi girişinde 39 yaşındaki Z.T. yönetimindeki 26 PA 023 plakalı otoyla giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 28 yaşındaki Ö.K.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Kernek Meydanı’ndaki olayla ilgili polise başvuran 26 yaşındaki C.A., 44 FH 076 plakalı oto ile giderken kendisinden ısrarla yol isteyen bir minibüsün kendisini geçip durduğunu, araçtan inen 4-5 şahsın aracının arka camını kırdığını, birinin de silah doğrulttuğunu öne sürdü. Olayla ilgili yakalanan 23 yaşındaki B.G. suçlamaları kabul etmedi.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan E.M. adlı şahıs, 16 yaşındaki oğlu M.M.’nin okula gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını, geri dönmeyince yaptığı araştırmada tanımadığı şahıslarla Mersin’e gittiğini öğrendiğini, oğlunun bulunmasını istediğini bildirdi.

• Polise başvuran A.B. adlı şahıs, alacağına karşılık 28 yaşındaki F.Ç.’den 6.500 YTL tutarında çek aldığını, tahsil için bankaya verdiğini, sonra bürosuna gelen 56 yaşındaki M.Ç., 21 yaşındaki O.C.A. ve 39 yaşındaki M.T. adlı şahısların kendisini bir araca bindirdiklerini, zorla 6.500 YTL tutarında senet imzalattıklarını ve dövdüklerini öne sürdü. M.Ç., O.C.A. ve M.T. polisteki ifadelerinden sonra, F.Ç. ise adliyece serbest bırakıldılar.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nda park halinde olan 20 yaşındaki A.A.’ya ait 44 ED 581 plakalı aracın ön plakası çalındı.

• Kavaklıbağ Mahallesi’nde oturan 24 yaşındaki Z.Ü.
adlı kadın ailevi nedenle fazla miktarda hap içerek intihara kalkıştı.

• Niyazi Mahallesi’ndeki bir inşaatta intihara teşebbüs eden 20 yaşındaki S.A. adlı bayan hastaneye kaldırıldı.

• Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde 43 yaşındaki T.K.’ya ait evin eklentisinden 100 kilo ağırlığında bakır malzeme çalındı.

• Hasanbey Caddesi üzerinde G.Ö. adlı kadın, 19.00 sıralarında plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde M.E. yönetimindeki 44 KC 146 plakalı otoyla giderken bisikletli M.Y. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Doğanşehir Yeni Mahallede 44 yaşındaki C.A.’ya ait işyerine 01.10 sıralarında 50 kiloluk iki çuval toz şeker, 17.40 YTL para ve 1 kilo muz çaldıkları sırada devriye polisleri tarafından yakalanan 27 yaşındaki A.Y. ve 40 yaşındaki A.V. adlı şahıslar tutuklandılar.

• Cezmi Kartay Caddesi Efe İş Hanı’nda 30 yaşındaki M.D. adlı şahsı oyalayarak içerisinde 40 YTL bulunan çantayı çaldıkları gerekçesiyle 15 yaşlarındaki M.E.A. ve F.T. ile 14 yaşındaki Y.T. polis tarafından yakalandı ve savcılıkça serbest bırakıldı.

• Fırat Mahallesi’nde apartman komşusu olan 42 yaşındaki Ş.Ö., 28 yaşındaki A.G., 27 yaşındaki K.K. adlı kadınlar ile 32 yaşındaki B.K. adlı şahısların dedikodu yüzünden çıkan tartışmada birbirlerine hakaret ettikleri gerekçesiyle haklarında işlem yapıldı.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 00.15 sıralarında yürümekte olan 47 yaşındaki H.P. ve 29 yaşındaki O.P.’nin, daha önceden tanımadıkları ve tam olarak göremedikleri 5 kişi tarafından dövüldükleri bildirildi.

• Hüseyin Kölük Anadolu Meslek Lisesi bahçesinde, boş ders saatinde kameralı cep telefonu ile fotoğraf çekme yüzünden çıkan tartışmanın ardından 14 yaşındaki O.G.K.’nin, 15 yaşındaki M.K. ve iki arkadaşı tarafından dövüldüğü bildirildi.

• İnönü Kapalı Çarşısı karşısındaki merkez durakta bindiği belediye otobüsünde 22 yaşındaki S.İ. adlı şahsın pantolonunun arka cebinde bulunan cep telefonu yankesicilik yoluyla çalındı.

• Boztepe Mahallesi’ndeki aile kavgasıyla ilgili ifadesi alınan 20 yaşındaki S.A. adlı genç kız, iftar saatinde fırına ekmek almaya gittiğini, fırının kalabalık olması nedeniyle ezan okunduktan sonra 19.00 sıralarında eve dönebildiğini, bu nedenle 44 yaşındaki babası Z.A. tarafından dövüldüğünü bildirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 37 yaşındaki A.B. adlı şahsa ait işyerinden 1.500 YTL değerinde sigara ile 150 YTL bozuk para çalındı.

• Kiltepe Mahallesi’ndeki olayla ilgili polise başvuran 39 yaşındaki A.D.G., alacak verecek yüzünden 51 yaşındaki A.Ö. adlı kadının yanına gittiğini, orada bu kişinin 20 yaşındaki oğlu ve tanımadığı 3-4 kişinin kendisine zorla boş senet imzalatıp, ayaklarının dibine iki el silahla ateş ettiklerini öne sürdü. Bu şikayet üzerine belirtilen eve giden polis, A.D.G.’yi borçlu gösteren 3 adet imzalı senet, G.Ö. üzerinde 1 kurusıkı tabanca buldular. A.Ö. ve K.D. serbest bırakılırken G.Ö. tutuklandı.

• Kemal Özalper İlköğretim Okulu önünde aracına ceza yazılan 20 yaşındaki Ç.B.’nin polise hakarette bulunduğu gerekçesiyle asker olduğu için Merkez Komutanlığı’na teslim edildiği, şahsın suçlamayı kabul etmediği bildirildi.

• Hasanbey Caddesi’nde 52 yaşındaki N.Z. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44 EU 881 plakalı oto aniden yola çıkan 10 yaşındaki T.K.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Özalper Mahallesi Muhtarlığı azası olan 37 yaşındaki K.K. ile zabıta görevlileri olan 46 yaşındaki A.Ç. ve 41 yaşındaki E.Ç. arasında tebligat konusunda tartışma çıktığı, şahısların birbirlerini dövüp hakaret ettikleri iddiasıyla şikayetçi oldukları bildirildi.

• Hasanbey Caddesi’nde 37 yaşındaki R.A. yönetiminde bulunan çöp kamyonu yola aniden çıkan 4 yaşlarındaki H.İ.D. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde 42 yaşındaki S.K. adlı bayana ait park halindeki 44 KA 713 plakalı otonun ön kaputu, sol çamurluğu ön ve arka kapılarını sert bir cisimle çizen şahıs ya da şahısların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Hacıabdi Mahallesi’ndeki bir eve su tesisatı tamiri için gelen 35 yaşındaki D.Y. ve K.A. ile 37 yaşındaki V.B. arasında çalıştıkları makinenin fişinin çekilmesi yüzünden kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde 20 yaşındaki S.Ö. adlı bayan fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve hastanede tedavi edildi. S.Ö., polisteki ifadesinde adını vermek istemediği erkek arkadaşının kendisini arayıp ayrılmak istediğini söylemesi üzerine moralinin bozulduğunu, midesi bulanınca pişman olup hastaneye geldiğini, kimseden şikayetçi olmadığını belirtti.

• Uçbağlar Mahallesi’ndeki Doğu Garajı’nda ailevi nedenlerle çıkan kavga sonucu 27 yaşındaki M.A. bıçakla sırtından yaralandı. Polis olayla ilgili A.S. ve A.S. adlı şahısları arıyor.

• 28 yaşındaki R.A. adlı şahıs Akpınar meydanında daha önce tanımadığı bir kişinin saldırısına uğrayarak dövüldü. 10.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili araştırma sürüyor.

• Cengiz Topel Caddesi’nde İ.G.G. yönetimindeki 44 DD 357 plakalı oto, karşıdan karşıya geçmek isteyen 14 yaşındaki H.B.U.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Hava Lojmanları kavşağında M.T. yönetimindeki 44 KK 453 plakalı araca N.K. yönetimindeki 06 PB 490 plakalı araç çarptı. Kazada 11 yaşındaki H.F. adlı kız çocuk ile 32 yaşındaki A.T. ve 31 yaşındaki H.F. adlı bayanlar yaralandılar.

• Melekbaba Mahallesindeki kavgada 32 yaşındaki B.K. dövüldü, 19 yaşındaki T.K. tarafından yüzünden bıçakla yaralandı.

• Yeşiltepe Koşu Mahallesinde G.K. yönetimindeki 44 DD 730 plakalı belediye otobüsü ile H.M. yönetimindeki 44 DK 161 plakalı belediye otobüsü çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

• İnönü Caddesi Dörtyol civarında 21.00 sıralarında bir şahsın elinde silah ile oynadığı ihbarı üzerine giden polis ekibi 17 yaşındaki T.K. adlı şahsı kuru sıkı tabanca ile yakaladı.

• Darende Gümüşlü mevkiinde A.D. yönetimindeki 34 BA 8027 plakalı oto ile giderken direksiyon hakimiyetini kaybedince araç takla attı, sürücü yaralandı.

• Hekimhan Devlet Hastanesi’nde ölen yakınlarının ölümünü kuşkulu görüp Malatya Adli Tıp Kurumu’na göndermek isteyen 32 yaşındaki F.Y. adlı doktora engel olmaya çalışıp tehditte bulundukları öne sürülen 64 yaşındaki B.A. ve 33 yaşındaki D.A. hakkında yasal işlemlere başlandı.

• Yeşilyurt ilçesi Adıyaman Caddesi’nde 40 yaşındaki S.Ö. ve 58 yaşındaki M.H.A.’ya ait tekel bayisinin camları 03.30 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce kırıldı.

• Battalgazi Toygar Köyünde E.F., F.F., B.F. ve A.A. adlı şahısların aynı köyde oturan C.Y. ve Z.Y.’nin evinin önüne gelip yüksek sekle küfür etmeleri yüzünden çıkan tartışmada, C.Y.’nin şahısları korkutmak amacıyla av tüfeğiyle havaya 7 el ateş ettiği, 22.30 sıralarındaki olayla ilgili taraflar hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Yeşilyurt Gündüzbey’de G.K. adlı bayanın kendisine hakaret ettiği iddiasıyla M.K. tarafından dövülerek yaralandığı belirtildi.

• Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hasta refakatçısı olan N.E.’nin yanına gelip kendisini M.Y. olarak tanıtan bir şahsın üzerindeki euroyu bozup bozmayacağını sorduğu, N.E.’den 170YTL aldıktan sonra kaçtığı, merkezin kamera kayıtlarından dolandırıcının eşgalinin belirlendiği, yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

• Konak Kasabası Su Mahallesi’nde E.A.’ya ait kayısı bahçesi ilaçlanırken F.A. ve G.G. adlı kişiler ilacın etkisinden zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

• Yazıhan’ın Tecirli köyünde İ.S. adlı şahıs ceviz ağacından düşerek yaralandı.

• Hekimhan Hasançelebi mevkiinde C.K. yönetimindeki 31..908 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken aşırı hız sonucu takla attı. C.K. ve motosikletteki M.Y. yaralandılar.

• Akçadağ Levent Köyünde F.D. adlı şahıs tartıştığı O.D.’yi korkutmak amacıyla av tüfeğiyle havaya ateş edince gözaltına alındı.

• Akçadağ Büyükçimiş Köyünde Y.Ş. adlı şahıs arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı babası H.Ş.’yi yumruklayarak yaraladı ve gözaltına alındı.

• Darende Güdül Köyünde sulama sırası yüzünden çıkan kavgada H.Ç. adlı şahıs sopa ile M.M.C.’yi döverek yaraladı.

• Kuluncak Bicir köyünde A.Ö. adlı şahsın alkolün etkisiyle köy içerisinde bağırması nedeniyle K.Y. ile tartıştığı, A.Ö.’nün çapa motorunu K.Y.’nin üzerine sürerek ayağının kırılmasına neden olduğu, yaralının TÖTM’ye kaldırıldığı, K.Y.’nin yakalandığı bildirildi.

• Doğanşehir Sürgü Kasabası’nda jandarma tarafından adam yaralamak suçundan aranan H.K. adlı şahıs yakalandı. Bu kişinin yanındaki R.Ö. adlı şahsın üzerinde de 3 gram esrar bulundu.

• Arguvan Bahçeli Köyü kıyısı Karakaya Baraj gölü üzerinde Ç.E. adlı şahsın balıkçı teknesinin içinde av tüfeğini kurcalarken tüfeğin ateş alması sonucu ayağından yaralandığı bildirildi.

• Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan Y.Z.A. yönetimindeki 23..709 plakalı oto ile B.K. yönetimindeki 06..44 plakalı otolar 15. kilometrede çarpıştılar. Her iki araçta bulunanlardan H.İ.A. ve S.A. yaralandılar.

• Elazığ yolu 40. kilometrede F.Ç. yönetimindeki 23..103 plakalı oto dikkatsizlik sonucu şarampola devrildi. Sürücü yaralandı.

• Pütürge Yandere Köyünde kız isteme yüzünden aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan şahıslardan D.A.’nın, B.S. adlı şahsa ait evin önünde av tüfeğiyle havaya 2 el ateş ettiği ve bu nedenle gözaltına alındığı bildirildi.

• Merkez Merdivenler Köyü’ndeki Kapıkaya Baraj şantiyesinde çalışan işçiler arasında koğuş anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktığı, Y.C.’nin, R.Ş. adlı işçiyi bıçakla karnından yaraladığı, yaralının durumunun ağır olduğu, zanlının yakalandığı bildirildi.

• Orduzu’na durdurulan M.E.E. yönetimindeki 34..4000 plakalı araçta uyuşturucu araması yapıldı ve 10 gram esrar bulundu. Sürücü M.E.E. gözaltına alındı.

• Kuluncak İlisuluk Köyünde H.G. adlı şahıs köy çıkışında av tüfeğiyle avlanmak isterken tetiğe bastığında namlunun parçalanması sonucu elinden yaralandı.

• Elazığ yolu 21. kilometrede N.M. yönetimindeki 42..229 plakalı otoyla Malatya yönüne gelirken aynı yönde giden Ş.K. yönetimindeki 21..818 plakalı kamyona arkadan çarptı. 02.00 sıralarındaki kazada N.M. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız