SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Mişmiş Park civarında fuhuş yapıldığı yolunda 19.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine giden polis, 23 yaşındaki G.D. adlı kadınla T.D. adlı şahsı bir oto içerisinde fuhuş yaparken, 22 yaşındaki C.A., 23 yaşındaki H.B., 21 yaşındaki B.E. ve aynı yaştaki Ç.K. adlı şahısları da aracın 10 metre içerisinde beklerken yakalandı. “Alenen Cinsel İlişkide Bulunmak, Fuhuşa Aracılık Etmek ve Fuhuştan Gelir Temin Etmek” suçlamasıyla şahıslar hakkında yasal işleme başlandığı kadını pazarlayan kişinin C.A. adlı şahıs olduğu bildirildi.

• Orduevi karşısındaki parkta 22.30 sıralarında alacak verecek yüzünden çıkan kavgada 30 yaşındaki M.D. adlı şahsın 32 yaşındaki M.Z.’yi bıçakla bacağından yaraladığı bildirildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, sanık yakalandı.

• Halep Caddesi’nde 20.30 sıralarında kimliği belirsiz kişilerle 18 yaşlarındaki M.D. ve Ö.F.B. adlı gençler arasında kavga çıktı. Kavga sırasında M.D.’nin bıçakla yaralandığı, saldırganların ise kaçtığı bildirildi.

• Asker Hastanesi önünde İ.A. yönetimindeki 34 EJ 7333 plakalı otoya B.A. yönetimindeki 44 KA 525 plakalı oto çarptı. Kazada 4 yaşındaki M.A.A., 29 yaşındaki S.A., 51 yaşındaki R.A. ile sürücüler yaralandılar.

• İnönü Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki F.K. adlı kadının fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Tecde’de oturan 17 yaşındaki M.M. adlı kız, belirlenemeyen bir nedenle fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Hasanbey Caddesi Lise Sokakta bıçakla yaralanan 25 yaşındaki E.G. adlı şahıs hastanede verdiği ifadede, 18.00 sıralarında sokakta giderken karşıdan gelen ve tanımadığı 3 şahıstan birinin bacağından bıçakladığını söyledi.

• Battalgazi Çolakoğlu İbişin Tepesi Tekmezar mevkiinde 38 yaşındaki A.Ç.’ye ait bağ evine korkuluklarını kırarak giren hırsız ya da hırsızların evi dağıttığı, trafo ile bağ evi arasındaki elektrik kablosunu çaldığı bildirildi. Aynı bölgede 32 yaşındaki A.G.’ye ait eve de camı kırılarak girilip, elektrik kablosu çalındı.

• Doğanşehir ilçesi Yıldırım Parkı içerisinde bulunan kulübede 37 yaşındaki H.K. adlı şahsın 15.20 sıralarında ölü olarak bulunduğu, olay yerinde 2 adet cep telefonu ile 1 adet tamamına yakını içilmiş 70’lik votka şişesinin bulunduğu, cesedin ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldığı bildirildi.

• Yeşilyurt Hıroğlu Mahallesi Adıyaman Caddesi’nde çıkan tartışma sonucu 26 yaşındaki E.T.’nin, 30 yaşındaki M.E.’yi bıçakla yaraladığı bildirildi.

• Kernek Meydanı’nda laf atma yüzünden çıkan kavgada 17 yaşındaki S.M. adlı genç 16 yaşındaki A.A. tarafından bıçakla göğsünden ağır yaralandı. Polis olaya karışan 16 yaşındaki K.Ç. ve 14 yaşındaki F.M.’yi de yakaladı. Adliyeye verilen zanlılardan A.A. tutuklandı.

• Çevreyolu Belediye Otobüs Durağı’ndaki belediyeye ait ekmek büfesindeki soğutucu dolabının kapısını zorlayarak açan hırsızlar, içerisinde 30 YTL tutarındaki meşrubatı çaldılar.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki Ş.G. intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı. Ş.G. ifadesinde evde tek başına otururken sebepsiz yere bunalıma girdiğini, evde bulunan böcek ilacından “biraz” içtiğini, daha sonra haber verdiği annesi tarafından hastaneye getirildiğini ve pişman olduğunu söyledi.

• Hidayet Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki N.Y. adlı kadın, polise başvurarak, evinden 4 altın bilezik, yarım metre altın zincir, 10 büyük Cumhuriyet altını, 4 altın yüzük, 2 çift altın küpe, 5 küçük altın ve 500 Eurosunun çalındığını, küçük kızının altınları 19 yaşındaki ablası P.Y. ve yanında bulunan onun arkadaşı 16 yaşındaki G.Ç.’nin çaldığını, kendisine söylememesi için de tehdit ettiklerini ifade ettiğini bildirdi. P.Y. ve G.Ç. hakkında yasal işlem yapıldığı, gönderildikleri adliyece serbest bırakıldıkları bildirildi.

• Sanayi Sitesi’nde 52 yaşındaki F.K.’ya ait işyerine yan duvarını delerek giren hırsızlar 1 adet ağaç kesme motorunu çaldılar.

• 22.30 sıralarında ağır yaralı olarak Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 22 yaşındaki Ö.T. adlı şahıs, ifadesinde çarşıdan tanıdığı ancak adını bilmediği bir arkadaşı ile sanayi içerisinde alkol aldıklarını, arkadaşının motosikleti ile sanayiden ayrıldıklarını, motosikleti arkadaşının kullandığını, bir süre sonra kendine geldiğinde Beydağı Devlet Hastanesi’nde olduğunu, olayın nasıl ve nerede olduğunu hatırlamadığını, aşırı alkol nedeniyle motosikletten mi düştüğünü ya da kaza mı yaptıklarını hatırlamadığını, ancak yaralanmasına neden olan “ismini bilmediği” arkadaşından şikayetçi olduğunu söyledi.

• Polise başvuran M.T. adlı şahıs, 14 yaşındaki kızı D.T.’nin, 23 yaşındaki C.Y. adlı şahıs tarafından kaçırıldığını öne sürdü ve bulunmalarını istedi.

• Özalper Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki S.A. adlı kadın, 36 yaşındaki eşi M.A.’nın kendisini sürekli dövüp tehdit ettiğini öne sürdü. M.A. eşini dövmediğini ancak tartıştığını iddia etti.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde N.E.’ye ait eve giren hırsızlarca 1 adet Canon marka kamera çalındı.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki B.D. adlı bayan intihara kalkıştı. İfadesinde adını vermek istemediği bir arkadaşıyla tartıştığını, 10 adet hap yuttuğunu, daha sonra kendiliğinden hastaneye geldiğini söyledi.

• Eski Sanayi Sitesi’nde 10 yaşındaki M.A., torpil diye adlandırılan patlayıcının elinde patlaması sonucu yaralandı ve TÖTM’de tedavi edildi.

• Başharık Mahallesi 22. sokakta park halinde olan 50 yaşındaki O.S.’ye ait 44 AY 765 plakalı otonun gece yarısından sonra çalındığı bildirildi.

• Mehmet Buyruk Caddesi Çöşnük kavşağı yakınlarında 28 yaşındaki Y.Ö. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44 KP 315 plakalı oto ile 40 yaşındaki K.T. yönetimindeki 44 EP 009 plakalı oto çarpıştı, bayan sürücü yaralandı.

• Savcılığa başvuran 32 yaşındaki Y.G. adlı şahıs, adını İ.T. olarak bildiği şahsın askeriyede iş bulacağını söyleyerek kendisinden 3 bin YTL istediğini, kendisinin de kalanı işe girince vermek şartıyla 1.500 YTL verdiğini, ancak şahsın kendisine iş bulmadığı gibi telefonla arayıp para istediğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Dolandırıcılıkla suçlanan İ.T. aranıyor.

• Mişmiş Park civarında 20.45 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 35 yaşındaki B.K., yönetimindeki 44 EC 092 plakalı otosuyla giderken selektör yapıp solladığı plakasını alamadığı Opel marka bir aracın daha sonra kendisini sollayıp önünde durduğunu, inen 3 şahsın kendisini dövdüklerini, karanlık nedeniyle yüzlerini göremediğini, şahısların otoyla kaçtıklarını söyledi. Polis araştırmaya başladı.

• Uçbağlar Mahallesi Lale Sokaktaki evin mutfağında yemek yemekte olan 6 yaşındaki S.K. rahatsızlanarak bayılınca, 28 yaşındaki baba C.K.’nın kardeşini aradığı ve kendisinin yanı sıra eşi 24 yaşındaki S.K.’nın da rahatsızlanmasıyla, ailenin şofbenden sızan gazdan zehirlendikleri saptandı. Aile hastanede tedavi edildi.

• Mücelli Caddesi’nde park halinde olan Y.Ö.’ye ait 44 KU 593 plakalı otodan 2 çocuk ayakkabısı ile 1 çift spor ayakkabı çalındı.

• Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Caddesi’nde 51 yaşındaki C.A.’ya ait eve kapısını kırarak giren hırsız ya da hırsızlarca 1 adet 7.65 çaplı ruhsatlı silah, 1 adet erkek kol saati ile 45 YTL para çalındı.

• Fırat Mahallesi’nde 24 yaşındaki M.Ö. adlı bayan, bıçakla sol karın boşluğundan ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili olarak 19 yaşındaki P.A. adlı bayanı yakaladı. P.A. ifadesinde, M.Ö.’nün kendisine hakaret ettiğini, evine taş attığını ve camını kırdığını, yanına gittiğinde bıçakla kendisine saldırdığını, boğuşma olduğunu, araya girenlerin ayırdığını, eve dönüp polisi aradığını, daha sonra kadının yaralandığını öğrendiğini, bir komşusunun olay yerinde bulduğu bıçağı kendisine verdiğini, M.Ö.’yü kendisinin bıçaklamadığını, boğuşma esnasında yaralanmış olabileceğini öne sürdü. Soruşturma sürüyor.

• Hacıabdi Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan Rusya doğumlu 35 yaşındaki İ.J.K. adlı kadın, 2003 yılında Türk vatandaşlığına geçtiğini, ibadet gereği bir toplantıya katılmak üzere Adana’ya gittiğini, geri dönüşte 38 yaşındaki eşi H.K.’nın kendisine hakaret ettiğini, boğazına sarılıp ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. H.K. ise suçlamayı kabul etmedi.

• Karakavak Mahallesi’nde 14 yaşındaki H.A. adlı kızın, mutfakta yere dökülmüş olan fare zehirinin üzerine düşen üzümü alıp yiyince zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı.

• Terminal Caddesi’nde telefonla tesadüfen tanışan 29 yaşındaki N.D. adlı kadın ile 37 yaşındaki M.K.D. adlı şahsın buluştukları sırada, olay yerine M.K.D.’nin karısı 29 yaşındaki G.D. ile kayınbiraderi 35 yaşındaki B.G.’nin geldikleri, tarafların karşılıklı olarak birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Turgut Temelli Caddesi’nde 39 yaşındaki F.D. adlı şahsın tezgahında yabancı menşeili faturasız 445 paket sigara ve 51 paket kaçak puro, E.S. adlı şahısta da 211 paket yabancı menşeili sigara ile 7 paket puro bulundu. Şahıslar hakkında gümrük kaçağı sigara bulundurma suçlamasıyla işlem yapıldı.

• Adıyaman yolu Yeşilyurt yakınlarında B.G. yönetimindeki 44 EF 040 plakalı oto şarampola yuvarlandı. Sürücü ile 50 yaşındaki A.K. yaralandı.

• Merkez Uluköy Uzundere mezrasında H.E. adlı şahıs, tarlasındaki fare ve köstebekleri öldürmek amacıyla yaptığı tuzağa fişek koyarken düzeneğin ateşlenmesi sonucu elinden yaralandı.

• Battalgazi’nin Atabey iskelesi ile Baskil arasında feribot taşımacılığı yapan Z.Ö. adlı şahsın yolcu taşıma rekabeti yüzünden tartıştığı F.K.Ç.’yi tehdit ettiği öne sürüldü.

• Karakaya Baraj Gölü Battalgazi Hasırcılar Kasabası Kumtepe Mevkiinde devriye jandarmayı gören N.Y. ve S.D. adlı genç kızlar, erkek arkadaşları B.K. ve Y.U. tarafından zorla alıkonulduklarını ve ilişkiye zorlandıklarını öne sürdüler. Jandarma iki şahsı yakaladı ve şahıslar savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• Darende ilçesi Yukarıulupınar Köyünde oturan M.C. adlı bayan, ruhsal bunalım sonucu fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Yeşilyurt Bostanbaşı beldesi Hocalar Mahallesi’nde devriye görevi yapan jandarma 23.10 sıralarında DSİ’ye ait sulama kanalının korkuluk demirlerini söküp hurda arabasına taşıyan V.O. adlı şahsı suçüstü yakaladı.

• Pütürge Gözlüce Köyünden ilçeye gitmekte olan A.S. yönetimindeki 44..459 plakalı traktörün tekerlek korkuluğunda oturan kızı E.S. düşerek yaralandı.

• Hekimhan Yukarıgirmana Kesikköprü mevkiinde demiryolunda tren geçişi esnasında çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu 300 adet kavak ve söğüt ağacı yandı.

• Merkez Üzümlü Köyünde oturan ve 20 gün önce geçimsizlik nedeniyle ayrıldığı kocası A.K.K.’nin evine konuşmak için giden N.K. adlı kadın, eşinin konuşmak istememesi üzerine çıkan kavga sonucu jandarmaya şikayet edildi. N.K. hakkında işlem yapıldı.

• Battalgazi Meydancık köyünde E.T.’ye ait bağ evine camını kırarak giren hırsızlar televizyon, uydu ve ruhsatsız av tüfeğini çaldılar. Ev sahibi daha önce yanında çalıştırdığı H.K.’dan şüphelendiğini söyleyince bu şahıs aranıyor.

• Yeşilyurt Gündüzbey Beldesinde oturan 29 yaşındaki F.B. adlı bayan, kalp krizi geçirince aynı yaştaki eşi N.B. tarafından önce Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne, ardından da TÖTM’ye götürüldü, ancak kurtarılamadı. Ölümün şüpheli görülmesi nedeniyle cesede otopsi yapıldığı, eşi N.B.’nin ifadesinin alındığı ve şahsın serbest bırakıldığı bildirildi.

• Pütürge Çayköy’de su anlaşmazlığı yüzünden A.M. adlı şahsı tehdit ettiği öne sürülen H.G. adlı şahıs 1 adet el yapımı tek kırma ruhsatsız av tüfeği ve 20 fişekle yakalandı.

• Yazıhan ilçesi Akyazı köyünde oturan B.Ş. adlı şahıs, elbiselerini çıkardıktan sonra girdiği sulama kuyusunda boğularak yaşamını yitirdi. Şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesede otopsi yapıldığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Yeşilyurt Gündüzbey Kasabası Derme Mahallesi’nde F.E.’ye ait internet kafede 12 yaşından küçük çocukların bulunduğu, ayrıca bilgisayarların yasaklanmış müstehcen içerikli sitelere açık olduğunun saptandığı, işyeri sahibi hakkında idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

• Yeşilyurt Yakınca Beldesi’nde oturan Ş.E. adlı kız öğrencinin okula gideceğini söyleyerek evden ayrıldığı ve kayıplara karıştığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız