SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Başharık Mahallesi 23. Sokakta park halinde olan R.M.’ye ait 44 AT 441 plakalı minibüsün alt kısmında bulunan yedek lastiği çalındı.

• Savcılığa başvuran 41 yaşındaki İ.K. adlı şahıs, kendisinin 24 yaşındaki S.K. (Ç) adlı kadınla beraberliğinden I. İsimli çocuğunun bulunduğunu, S.K. (Ç)’nin daha sonra U.K. ile evlendiğini, çocuğunun kendisine verilmesini istediğini bildirdi. Polis kadınla evlendiği şahsa ulaşamadı.

• Polise başvuran 24 yaşındaki A.A. adlı şahıs, 08.00 sıralarında Sivas Caddesi’nde yürürken plakasını alamadığı bir otonun yanında durduğunu, içindeki kişinin seslendiğini, gitiğinde otoya binmesini söylediğini, şahsın “Sen benim kız arkadaşımı dövmüşsün, seni yüzleştireceğim” dediğini, otoyla Toptancılar Sitesi’ne doğru gittiklerini, şahsın bir kadını aradığını, kadının sitenin ön kısmında olduğunu ve arabaya bindiğini, kadına “Seni döven bu muydu?” diye soran şahsın, kadından aldığı cevap üzerine kendisini dövmeye başladığını, araçtan inip kaçtığını söyledi ve şikayetçi oldu. Polis şahsı, kadını ve aracı bulmaya çalışıyor.

• Mehmet Buyruk Caddesi Jandarma önünde Y.A. yönetimindeki 44 KC 125 plakalı motosiklet ile giderken Y.K. yönetimindeki 44 AD 313 plakalı otobüs ile önünde giden 44 KT 014 plakalı minibüsün arasından geçmeye çalışırken iki araca da çarptı ve yaralandı. Polis, otobüs ve motosiklet sürücüsü hakkında yasal işlem yaparken, minibüsün sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

• Atatürk Kız Lisesi civarında devriye gezen polis ekibinin şüphe üzerine kimlik sorduğu 19 yaşındaki H.G. adlı şahsın, polislere karşı koyup hakarette bulunduğu, bu nedenle gözaltına alındığı ve adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

• Çevreyolu Doğu Garajı civarında İ.D. yönetimindeki 06 SP 289 plakalı araçla giderken,. Karşıdan karşıya geçmek isteyen 42 yaşındaki A.T.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Kaynarca Mahallesi’nde 34 yaşındaki S.I. adlı kadını dövüp yaraladığı gerekçesiyle 43 yaşındaki eşi H.I. yakalandı. Kadın ifadesinde eşinin alkollü olarak eve geldiğini, kendisinin neden böyle geldiğini sorduğunu bu yüzden dayak yediğini söylerken, H.I. bir adet bira içtiğini, karısının kendisine hakaret ettiğini, bu nedenle bir tokat attığını, ancak pişman olduğunu ifade etti.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde Y.A. yönetimindeki 44 FE 207 plakalı aracın çarptığı 25 yaşındaki M.Ö. yaralandı.

• Salköprü Mahallesi Samanlıoğlu Camii yanında oturan 63 yaşındaki İ.A. adlı kadın evinin avlusunu yıkarken sesler duyduğunu, bahçeye gittiğinde, 70 yaşındaki M.A.K. yönetimindeki 44 KA 321 plakalı aracın geri geri gelerek evinin çatısına çarptığını ve zarar verdiğini gördüğünü bildirdi, şikayetçi oldu.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde S.Ş. yönetimindeki 44 DA 857 plakalı aracla giderken 42 yaşındaki E.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Turgut Temelli Caddesi’nde M.K. yönetimindeki 44 EF 336 plakalı aracın çarptığı bisikletin 14 yaşındaki sürücüsü E.O. yaralandı.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki H.Ö. adlı şahıs, polise başvurarak, yaklaşık 2 aydır cezaevinde olduğunu, bir ay önce 31 yaşındaki eşi H.Ö.’nün ziyaretine geldiğini, o tarihten sonra eşini görmediğini, cezaevinden çıkıp eve gittiğinde, 1000 YTL para ile özürlü maaş kartının yerinde olmadığını gördüğünü, komşularının karısının çocuklarını da alarak Adıyaman’a gittiğini söylediklerini, karısından şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis kadını bulmaya çalışıyor.

• Sanayi Sitesi 7. Caddede 26 yaşındaki M.D.’ye ait işyerine asma kilidini kırarak giren hırsızlar 150 kilo civarında hurda bakır tel ile 120 kilo civarında yeni bakır bobinaj teli çaldılar.

• Kimliği belirlenemeyen bir şahsın Çavuşoğlu Mahallesi 5. Sokakta bisikletle çarptığı 12 yaşındaki A.E. yaralandı.

• Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 36 yaşındaki B.G. adlı şahıs, aynı gün 40 yaşındaki eşi P.G.’nin İ.G. ile davalı olduğu bir konudan dolayı Adliyedeki duruşmaya gidip evlerine döndüklerini, bir süre sonra davalı oldukları H.G., Ş.G., İ.G., A.G., Z.G. ve H.G.’nin evlerine geldiklerini, kendilerine sopa ile saldırdıklarını, bunlardan H.G.’nin silah doğrultup ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Polis 6 şahsı arıyor.

• Hidayet Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki P.Y. ve 18 yaşındaki B.Y. adlı kız kardeşler, polise başvurarak üvey babaları 68 yaşındaki M.B. ve 48 yaşındaki N.Y. adlı kadının kendilerini dövüp hakarette bulunduklarını öne sürerken, M.B. ve N.Y. suçlamayı kabul etmedi.

• İnönü Caddesi’nde E.Y. yönetimindeki 44 LA 907 plakalı otoyla giderken, plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

• Carrefour Mağazası’ndan 1 adet Balantines marka viski çaldığı öne sürülen 24 yaşındaki İ.Ö.’nün olayı fark eden Y.K. adlı görevli tarafından yakalanıp polise teslim edildiği, 21.55’de meydana gelen olayın zanlısı İ.Ö.’nün sağır ve dilsiz olması nedeniyle ifadesinin alınamadığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• SSK İl Müdürlüğü bitişiğindeki Hakan Apartmanı’nda oturan 34 yaşındaki E.E.’ye ait evin kapı kilidini kırarak gündüz saatlerinde giren hırsız ya da hırsızlar 1300 YTL para, 5 adet çeyrek altın, 1 altın nazarlık ile 1 adet altın harf çaldı.

• Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi’nde oturan 49 yaşındaki S.C. polise başvurarak evinden 2 cep telefonu, 250 euro ve 50 YTL para, 6 adet altın yüzük, 1 altın takı seti ile 1 altın küpenin çalındığını, oğlunun öğrenim gördüğü okulda evinin anahtarlarını çaldırdığını, oğlunun arkadaşları olan 17 yaşlarındaki B.K. ve A.Y.’nin de evlerine geldiğini, anahtarın kaybolduğunu bildiklerini öne sürerek bu kişilerden şüphelendiğini söylerken, iki genç savcılıkça serbest bırakıldı.

• İpek Caddesi Türkiyem İlkokulu önünde M.Y. yönetimindeki motosiklet önüne çıkan 38 yaşındaki H.A. adlı bayan sürücü yönetimindeki otoya çarpmamak isterken motosikleti devirdi. Olayda 23 yaşındaki sürücü M.Y. ve 50 yaşındaki babası B.Y. yaralandılar.

• Başka bir adli olay nedeniyle Beydağı Polis Merkezi’nde işlemi yapılan 34 yaşındaki E.Y. adlı şahsın, burada 28 yaşındaki C.Y. tarafından tehdit edildiğini öne sürerken, C.Y. suçlamayı kabul etmedi.

• Göztepe Mahallesi 5. Sokakta 24 yaşındaki E.P. yönetimindeki otonun çarptığı 4 yaşındaki M.G.K. adlı kız çocuk yaralandı

• Cengiz topel Caddesi’nde 44 yaşındaki D.D.’ye ait eve gündüz kapı kilidini kırarak giren hırsızın 1 cep telefonu ile traş makinesini çaldığı bildirildi.

• Orduzu’da oturan 40 yaşındaki A.Y. adlı kadın, 20 yaşındaki kızı A.Y.’nin 18 gün önce “Çarşıya çıkıyorum” diyerek evden ayrıldığını, ancak geri gelmediğini, kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. Kadının neden 18 gün sonra başvurduğu anlaşılamadı.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 65 yaşındaki Ş.T. adlı kadın, polise başvurarak, gözlerinin görmediğini, daha önceden sesinden tanımadığı bir şahsın evine gelip oğlunu sorduğunu, oğlunun olmadığını söyleyince, şahsın “üzerin kirlenmiş” diyerek pijamasını çıkarmaya çalıştığını, bağırması üzerine şahsın kaçtığını öne sürdü. Polis şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nin bahçesindeki olayla ilgili olarak polise ifade veren 15 yaşındaki T.K. adlı kız öğrenci, okulun bahçesinde gezerken 17 yaşındaki E.K. adlı şahsın kendisine laf atıp dövdüğünü öne sürdü. Adliyeye verilen E.K. serbest bırakıldı.

• Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde 33 yaşındaki İ.Y. yönetimindeki traktör ile 28 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. S.K. ile aracında bulunan 16 yaşındaki C.K. yaralandılar.

• Salköprü Mahallesi’nde 31 yaşındaki E.K.’ye ait inşaatta döşeli 250 YTL’lik kablo çalındı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde oturan 68 yaşındaki A.Ç. adlı şahıs polise başvurarak, 24 yaşındaki kızı P.Ç.’nin evden ayrılıp geri dönmediğini, bir süre sonra evi telefonla arayıp, K.İ. adlı şahısla evlenmek üzere kaçtığını söylediğini, bu nedenle şikayetçi olmadığını, ancak kızının bulunmasını istediğini bildirdi.

• İnönü Kapalı Çarşıda Y.K.’ya ait işyerinde, ilgili şirketin avukatı V.K.’nin şikayeti sonucu marka kanununa muhalefet suçuna konu olan 18 voleybol, 10 futbol topu elde edildiği, işyeri sahibinin ifadesinin alındığı bildirildi.

• Atatürk Caddesi’nde G.G.’ye ait işyerinde başka bir firmaya ait taklit olan toplam 23 adet gözlük elde edildiği, marka kanununa muhalefet suçlamasıyla işyeri sahibinin ifadesinin alındığı bildirildi.

• Polise başvuran 21 yaşındaki F.K., Atatürk Caddesi’nde adını A.B. olarak bildiği şahısla buluştuğunu, bu şahsın bankada işi olduğunu, telefonunu işyerinde unuttuğunu söyleyip bir yeri aramak için cep telefonunu aldığını, kendisine “ben burada bekliyorum, aracını otoparka götür gel” dediğini, geldiğinde şahsı bulamadığını bildirdi ve telefonunun çalındığı şikayetinde bulundu.

• Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 57 yaşındaki Ş.K., Vakıfbank’ın Atatürk Caddesi’ndeki ATM’sinden para çekmeye gittiğini, işlem yapmayı bilmediği için tanımadığı birinden yardım istediğini, şifreyi girdiklerinde hesabında 549 YTL gözüktüğünü, şahsa 540 YTL çekmesini söylediğini, şahsın 540 YTL yazıp “Bu makine bozuk, öbürüne bakalım” dediğini, kartı yandaki ATM’ye takıp hesaba baktığında 9 YTL kalmış olduğunu gördüğünü, sonradan gelen bir şahsın önceki bankamatikten parayı alıp cebine koyup gittiğini, şahsı tanımadığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Cengiz Topel Caddesi’nde 32 yaşındaki B.O.’ya ait eve kilidin göbek kısmını kırarak giren hırsızlarca 650 YTL. 175 dolar ve 100 euro ile cep telefonu çalındı.

• Polise başvuran 18 yaşındaki M.A.T., 21.00 sıralarında hasta ziyareti için Devlet Hastanesi’ne giderken yolda karşılaştığı ve tanımadığı bir şahsın küfretmesi üzerine aralarında tartışma çıktığını, şahsın cebinden çıkardığı bir cisimle kafasına vurduğunu ve yaraladığını bildirdi. Kesici aletle yaralanan M.A.T. tedavi edilirken, polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Cezmi Kartay Caddesi Sarıoğlu Sokakta 21.30 sıralarında 6 el silah sesi duyan polis ekibi, 39 yaşındaki H.H.A. adlı silahlı şahsı gördü. Şahıs 7.65 mm. çapındaki tabancayı polise teslim ederken, silahın yanında olan 45 yaşındaki İ.Ö.’ye ait olduğunu söyledi. İki şahıs ifadelerinde yaya olarak giderken arkalarından bazı şahısların takip etmesi üzerine korkutmak için havaya ateş ettiklerini öne sürdüler.

• Nasuhi Caddesi’nde 23 yaşındaki S.M.Ö.’nün işyerinde bilgisayar kakası ile sümen altına bıraktığı 400 YTL’nin çalındığı öne sürülürken, şahsın şüphelendiğini söylediği Y.A.’ya ulaşılmaya çalışılıyor.

• Devlet Hastanesi Çocuk Bölümü yatakhanesinde 25 yaşındaki S.A.’nın tedavi için getirdiği çocuğunu almak isteyen ve çocuğun babası olduğu bildirilen 28 yaşındaki S.Y.’nin, çocuğun annesi S.A.’yi dövdüğü, bu nedenle gözaltına alındığı bildirildi.

• MAŞTİ Otobüs terminalinde kavga ettiği bildirilen şahıslardan 28 yaşındaki C.Y.’nin bıçakla göğsünden yaralandığı, ağır yaralı olan C.Y.’nin TÖTM’de tedavi altına alındığı, olayın zanlısı olarak 24 yaşındaki M.A. adlı şahsın arandığı bildirildi.

• Kernek Mahallesi7nde oturan 38 yaşındaki Z.Ç. adlı kadın, polise başvurarak 17 yaşındaki oğlu A.Ç.’nin gezmeye gideceğini söyleyip ayrıldığı eve dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Sancaktar Mahallesi Aslantepe Caddesi’nde A.T.A.’ya ait 44 KS 624 plakalı Kymco marka motosiklet çalındı.

• Savcılığa başvuran 53 yaşındaki H.F. adlı şahıs, 28 yaşındaki oğlu M.F.’nin sürekli kumar oynadığını, çalışmadığını, define aradığını, sürekli para istediğini, vermeyince tehdit ve hakaretlere uğradığını öne sürdü ve şikayetçi oldu. Oğul ise suçlamayı kabul etmedi.

• Yeşiltepe’deki Asker Hastanesi önündeki kavşakta plakasız motosikletini deviren 17 yaşındaki D.B. ağır yaralandı.

• Niyazi mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki S.M. adlı kız, ilaçtan zehirlendi. Hastanede tedavi edilen S.M. ifadesinde, migreni olduğunu, devamlı ilaç kullandığını, ilaçtan 1 adet aldığını, ağrının geçmemesi ve migren ilacının pahalı olması yüzünden abisine ait başka bir haftan 2 tane içince rahatsızlandığını söyledi.

• Yeşilyurt Caddesi’nde S.Ç. yönetimindeki 31 RF 409 plakalı motosiklet ile giderken M.E.Y. yönetimindeki otoya arkadan çarptı ve ayrıca H.B. ve B.D.’ye ait park halindeki 44 EK 733 ve 44 FC 550 plakalı otolara çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı, araçlar hasar gördü.

• Koyunoğlu Mahallesinde oturan 19 yaşındaki İ.F. adlı kadın fazla miktarda hap içeren intihara kalkıştı. İfadesinde, yaşadığı kötü olaylar sonucu psikolojik olarak etkilendiğini, ilaç kullandığını, evde otururken 10 adet hap içtiğini, eşinin kendisini hastaneye getirdiğini söyledi.

• 04.00 sıralarında devriye polis ekibince şüphe üzerine Kuyuönü Mezarlığı önünde durdurularak aranan 14 yaşındaki A.O.’nun üzerinden 1 adet kuru sıkı tabanca çıktı.

• İnönü Caddesi’nde M.B. yönetimindeki 44 KC 606 plakalı otoyla giderken yola çıkan 12 yaşındaki B.T. adlı kıza çarparak yaralanmasına yol açtı.

• İnönü Caddesi’nde Z.Ö. yönetimindeki 44 FD 397 plakalı motosiklet dengesini kaybedince, motosiklette bulunan 44 yaşındaki O.Ü. korkup motosikletten atladı ve bu sırada yaralandı.

• Kale ilçesi Bağlıca Mahallesi Karakaya Baraj gölü kıyısında M.K. ve M.F. adlı şahıslar ile İzollu Lisesi bahçesindeki su dinamosu ve elektrik kablosunun çalındığı bildirildi.

• Doğanşehir Polat’ta tartıştığı 71 yaşındaki babası A.P.’yi koluna sopa ile vurarak yaralayan 36 yaşındaki K.P. gözaltına alındı.

• Şahnahan Kasabasında köpek bakımı yüzünden M.Ö. ve A.B. arasında kavga çıktığı, M.Ö.’nün çakıyla A.B.’yi boynundan yaraladığı bildirildi.

• Yeşilyurt Gündüzbey’de devriye görevi yapan jandarmalar, 21.50 sıralarında akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen 29 yaşındaki F.K. adlı şahsı, bunalım yüzünden bileğini kesmiş vaziyette intihar girişiminde bulunduktan sonra yerde yatar halde buldukları ve hastaneye götürdükleri belirtildi.

• Yeşilyurt Bostanbaşı’nda 48 yaşındaki G.Z. adlı kadın ile eltisi 60 yaşındaki F.Z. arasında kavga çıktığı, iki kadının birbirlerini yumrukla yaraladıkları bildirildi.

• Hasançelebi Kasabasında 27 yaşındaki S.Ö. adlı şahıs ceviz ağacından düşerek yaralandı.

• Arguvan ilçesi Morhamam Köyünde 29 yaşındaki A.Y., ruhsatsız tek kırma av tüfeğinin kazaen elinden düşerek ateş alması sonucu elinden ve ayağından yaralandı.

• Hekimhan ilçesi İğdir Köyünde oturan 33 yaşındaki Z.Ö. adlı hamile kadının, 6.5 aylık bebeğini düşük sonucu kaybettiği, cesedin 39 yaşındaki eşi B.Ö. tarafından, defin ruhsatı alınmadan köydeki boş araziye defnedildiği, olayın öğrenilmesinin ardından cesedin savcılık talimatıyla ölüm nedeninin tespiti için gömüldüğü yerden çıkarılıp Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği, B.Ö.’nün ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

• Pütürge ilçesi Tepehan Beldesi Çaygören mevkiinde 18 yaşındaki S.K. adlı şahsın üzerinde 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca bulundu.

• Malatya yönüne gelmekte olan 60 yaşındaki Ş.K. yönetiminde bulunan 44..172 plakalı otomobil Beylerderesi mevkiinde dikkatsizlik sonucu önünde gitmekte olan F.T. yönetimindeki 44..235 plakalı traktöre çarptı. 20.00 sıralarındaki kazada otomobilde bulunanlardan 50 yaşındaki M.A.K., 40 yaşındaki H.İ. ve 27 yaşındaki M.E. yaralandılar.

• Malatya- Kayseri yolu 14. kilometre Tedaş kavşağında astsubay M.S. yönetimindeki 35..09 plakalı oto, Malatya yönüne gelirken aşırı hız sonucu şarampola devrildi. Kazada Kara Havacılık Alayı’nda görevli 26 yaşındaki astsubay ile 24 yaşındaki eşi G.S., 1 yaşındaki kızı M.S.,48 yaşındaki annesi M.S. ve 53 yaşındaki babası M.S. yaralandılar. 08.00 sıralarındaki kazada yaralananlardan 53 yaşındaki M.S.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız