SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• İzzetiye Mahallesi Valilik civarında M.K. yönetimindeki 44 LC 519 plakalı otoyla giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 23 yaşındaki H.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Akpınar Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki Z.K. adlı kadın ile 23 yaşındaki kızı A.K., eşi 49 yaşındaki M.Z.K. tarafından dövülerek yaraladı. Dövülen kız A.K.’nin babasına “Evde oturuyorsun. İş bulmuyorsun. Git iş bul çalış” dediği bu nedenle annesiyle dövüldüğü öne sürüldü.

• İzzetiye Mahallesi’ndeki bir işyerinde 32 yaşındaki E.T. adlı kadının, içerisinde kimlikleri, banka kartları ve 450 YTL parası bulunan cüzdanı kayboldu. E.T. ifadesinde, alışveriş yaptığı mağazanın güvenlik kamera kayıtlarını incelediğinde, kasa önünde unuttuğu cüzdanını kendisinden sonra alışveriş yapan 58 yaşındaki M.R.G. adlı şahsın alıp cebine koyduğunu tespit ettiğini bildirdi. Yakalanan şahıs ise “bulduğu cüzdanın kendisinde olduğunu” söyledi.

• Kernek Mahallesi İpek Caddesi’nde 45 yaşındaki Ü.T. ve oğlu 25 yaşındaki O.T.’nun oturdukları 3 katlı aile apartmanına giren hırsızlarca, miktarı belli olmayan para ve altının çalındığı, evde polis tarafından yapılan incelemede 7 ayrı yerde şüpheli parmak izi saptandığı, araştırmanın sürdüğü bildirildi.

• Polise başvuran 22 yaşındaki M.K., 00.15 sıralarında Mücelli Caddesi’nden evine giderken daha önce tanımadığı 2 kişinin kendisini dövdüğünü, şahıslardan birinin de elinden bıçakla yaraladığını söyledi. Polis şahısları belirlemeye çalışıyor.

• Hastane Caddesi’ndeki olayla ilgili polise başvuran 26 yaşındaki B.K., yönetimindeki 34 BT 7122 plakalı oto ile giderken, tek yönlü yolda karşıdan üzerine doğru gelen araçta bulunanlara ters yönden geldiğini söylediğini, araştaki şahsın “Sana ne lan. Araç arızalı” diye kendisine hakaret ettiğini, bunun yanındaki kişinin de otoya tekme atıp yaraladığını öne sürdü. 06 ZGG 06 plakalı aracta bulunan 45 yaşındaki İ.K., 21 yaşındaki oğlu Y.K.’nın kullandığı otonun arızalı olduğu için ters yöne girdiklerini, ancak suçlamaları kabul etmediklerini iddia etti.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki B.A. polise başvurarak, 17 yaşındaki kızı N.A.’nın evdekiler uyuduğu sırada 05.00 sıralarında evi terk ettiğini, kızını bulamadığını bildirdi ve bulunarak kendisine teslim edilmesini istedi.

• Cengiz Topel Caddesi’nde T.Ç. yönetimindeki 23 FR 226 plakalı otonun çarptığı 25 yaşındaki H.P. yaralandı.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 59 yaşındaki M.A. polise başvurarak, 16 yaşındaki kızı A.A.’nın, CD doldurmak için evden ayrılıp geri dönmediğini, başına kötü bir şeyin gelmesinden korktuğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Halfettin Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki Z.O. polise başvurarak, 17 yaşındaki kızı N.O.’nun, M.adlı şahıs tarafından kaçırıldığını buldirdi ve bulunmasını istedi.

• Polise başvuran 19 yaşındaki S.K., Melekbaba Caddesi’nde 23.00 sıralarında önüne çıkan tanımadığı ve bali çeken 3 şahsın cep telefonunu istediklerini, vermeyince de kendisini dövdüklerini bildirdi. Polis 3 şahsı arıyor.

• Çukurdere Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki A.Ö. adlı kadın, Sümer Polis Merkezi’ne giderek, 25 yaşındaki eşi M.Ö.’nün kendisini dövdüğünü, evin teras katındaki saksıda esrar elde edilen bitki yetiştirerek sattığını, ayrıca Extacy denilen uyarıcı haplardan kullandığını ve sattığını öne sürdü. A.Ö.’nün şikayeti üzerine mahkemeden alınan kararla evde yapılan aramada herhangi suç unsuruna rastlanmazken, M.Ö. de eşinin suçlamalarını kabul etmedi.

• Turgut Özal Mahallesi’nde oturan T.K. adlı şahıs, evinin önünde park halinde olan 44 KH 016 plakalı aracının ön kaput ve sol tarafının siyah boya ile boyandığını bildirdi.

• Hasanbey Caddesi’nde oturan 50 yaşındaki A.S. polise başvurarak, 16 yaşındaki kızı B.S.’nin kardeşi ile tartıştıktan sonra evi terk ettiğini bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

• B.Mustafapaşa Mahallesi Posbıyık Sokağı’nda 16 yaşındaki N.A. adlı kız, bir otonun çarpması sonucu yaralandı. N.A., kendisine çarpan otonun kaçtığını bildirdi.

• Halep Caddesi’nde park halinde olan H.S.’ye ait 44 T 0749 plakalı taksinin teybi ile CD çantası çalındı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde 45 yaşındaki bayan sürücü N.G. yönetimindeki 44 KD 206 plakalı otoyla giderken 27 yaşındaki M.E. yönetiminde bulunan 44 KY 852 plakalı motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

• Niyazi Mısri Caddesi’nde 23.15 sıralarında silah sesleri gelmesi üzerine giden polis 22 yaşındaki A.Y. adlı şahsı yakaladı. A.Y., yürürken kuru sıkı tabancanın belinden düşerek 2 el ateş aldığını öne sürdü, silahı ve kelebek denilen bıçağı polise teslim etti.

• Niyazi Mahallesi’nde oturan 53 yaşındaki M.Ö. polise başvurarak, 19 yaşındaki kızı S.Ö.’nün, F.Ö. adlı şahsın ailesi tarafından istendiğini, kızının reddettiğini, kızının evde olmadığı sırada özel numara olarak arayan bir şahsın “Sen S.’yi isteyen kişiyim. Biz beraber kaçtık. Bizi aramayın” deyip telefonu kapattığını bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

• Nuriye Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki N.T. adlı kadın, kendisini dövdüğü gerekçesiyle 51 yaşındaki R.Y. adlı kadından şikayetçi oldu.

• Arapgir Yukarı Çörenge Mahallesinde 16 yaşındaki Ö.R. yönetimindeki plakasız motosiklet ile Y.A. yönetimindeki 01 FG 600 plakalı araç çarpıştı, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

• Battalgazi’de polise başvuran 23 yaşındaki F.A., Alacakapı Mahallesinde 47 yaşındaki H.F.’nin kendisini bıçakla yaraladığını ve cep telefonunu zorla aldığını öne sürdü. Bıçak ve cep telefonuyla yakalanan H.F. savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

• Yeşilyurt Hıroğlu Mahallesi Osman Hasgül Caddesi’nde 48 yaşındaki B.T. adlı şahıs, 00.25 sıralarında evinin 3. kat balkonundan düşerek ağır yaralandı.

• Battalgazi Mahallesi’ndeki düğün merasiminde kuru sıkı tabancayla havaya ateş eden 17 yaşındaki H.S. polis tarafından yakalandı ve idari para cezası kesilerek serbest bıraktı.

• Belediye Arkası Emekliler Parkı civarında 01.20 sıralarında polislerce şüphe üzerine durdurulan 24 yaşındaki M.K. adlı şahsın, kimlik soran polise hakaret edip, kimliğini göstermeden kaçmaya çalıştığı ve müdahale sonucu yakalandığı, adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

• 20 yaşındaki Y.A. adlı şahıs, önceden tanıdığı 23 yaşındaki S.M.Ö. ile yanında bulunan 22 yaşındaki H.K. ve 17 yaşındaki O.K.’nin kendisini dövüp zorla senet imzalattıklarını öne sürerken, 3 şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Başharık Mahallesi’nde Y.D. adlı şahıs ile 46 yaşındaki Ş.B. yönetiminde bulunan araç çarpıştı. Açık kimliği saptanamayan Y.D.’nin aracı kaza yerinde bırakıp kaçtığı, daha sonra gelen 29 yaşındaki A.G.B.’nin araç sürücüsünün kendisi olduğunu öne sürdüğü, bu nedenle hakkında yalan beyan yüzünden işlem yapıldığı, diğer şahsın arandığı bildirildi.

• Atatürk Caddesi’nde 34 yaşındaki M.D. yönetiminde bulunan araç, 59 yaşındaki G.G. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Çavuşoğlu Mahallesi Buğday Pazarı yanında M.Y.’ye ait depodan hırsızlık yaptığı öne sürülen Bingöl doğumlu 32 yaşındaki İ.K. suçüstü yakalandı. Olaya karıştığı belirlenen Muş-Varto doğumlu 22 yaşındaki Ö.T. ve Bingöl- Karlıova doğumlu B.Ö.’nün de daha sonra yakalandıkları, elde edilen 9 adet hurda ağır araç parçası, çaydanlık, tepsi, trafo pano, hurda bakıl tel, kamyon cantı ve kamyon kornasının işyeri sahibine teslim edildiği bildirildi.

• İlyas Mahallesi’nde gitmekte olan 50 yaşındaki H.Y. yönetiminde bulunan traktörün ilave kapağı açılarak 30 yaşındaki A.K. adlı şahsa çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Turgut Temelli Caddesi’nde 21.00 sıralarında 20 yaşındaki H.U. adlı şahıs kuru sıkıdan çevirme tabanca ile 3-4 el ateş ettikten sonra, yanında bulunan arkadaşı 24 yaşındaki B.G. ile birlikte olay yerinden uzaklaştı. İki şahıs bir süre sonra tabanca ve 1 bıçakla yakalandılar.

• Tevfik temelli Caddesi 23. Sokak üzerinde 04.00 sıralarında hırsızlık olduğu ihbarı üzerine giden polis 18 yaşındaki B.Y. ve 16 yaşındaki İ.E.E.’yi, sokak üzerinde 3 tekerlekli el arabası ile giderken gördüler. Arabada 21 adet doğalgaz borusu toprak hattı bakır çubuk ele geçerken, tanıkların ifadesiyle 2 zanlı gözaltına alındı.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde 42 yaşındaki M.G.’nin evin önüne kısa süreliğine parkettiği Mobilet marka motosiklet çalındı.

• Akçadağ Aktepe Mahallesinde 19 yaşındaki Ş.A. adlı kızın intihara teşebbüs ettiği öne sürülürken, Ş.A. ilacı aç karına içince rahatsızlandığını söyledi.

• Hekimhan Adliyesi’nde görevli memuru tehdit ettikleri gerekçesiyle 19 yaşındaki N.K. adlı kız ile 52 yaşındaki M.K. adlı kadın polis tarafından gözaltına alındı.

• Başharık Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki E.Ş. adlı kadın, terlik atarak yaralanmasına yol açtığını öne sürdüğü aynı yaştaki A.S. adlı kadından şikayetçi oldu. A.S. de, E.Ş. ile oğlu F.’nin kendisine hakaret edip, evin kapısına zarar verdiklerini öne sürdü.

• Polis ekipleri Orduevi karşısı Vali Konağı yanındaki parkta 00.45 sıralarında bir şahsın elindeki çantayı karanlık bölgeye geçip duvar dibindeki çalılık bölgeye attığını fark ettiler. 22 yaşındaki M.S.K. adlı şahıs polis tarafından yakalandı ve üzerinde ekmek bıçağı bulundu. Daha sonra yapılan araştırmada içerisinde dizüstü bilgisayar, banka belgeleri, şarj aleti bulundu. Polisin şahsa bu malzemeleri nereden aldığını sorduğu, bu arada yapılan kontrolde çantadakilerin İ.G. adlı şahsa ait park halindeki 44 FD 814 plakalı araçtan kapısını bıçakla açıp aldığı belirtildi. Adliyeye verilen zanlı tutuklandı.

• PTT Caddesi Temelli Sokakta cep telefonu satıcılığı yapan 34 yaşındaki Ş.T., sabah 08.00’de işyerini açtığını, daha sonra cam kapıyı kilitleyip karşı taraftaki çay ocağına gittiğini, 1 saat sonra döndüğünde vitrindeki tüm cep teleonlarının çalınmış olduğunu, yaklaşık 50 cep telefonunun yanı sıra 5 bin YTL’lik de kontür kartının çalındığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Başharık Mahallesi’ndeki Turgut Özal Lisesi civarında bir şahsın silahla kaçtığı ve bu şahsın biri tarafından satırla kovalandığı ihbarı üzerine giden polis, olay yeri çevresinde 20 yaşındaki M.G.’nin üzerinde kuru sıkı tabanca ve keser buldu. M.G. ifadesinde, iki gün önce kardeşi G.’yi okulda S.ve B.adlı şahısların dövdüğünü, kardeşini korumak için gittiğinde bu şahısların kendisine saldırdıklaını ve vurduklarını, kaçıp bir inşaata girdiğini, yerde keser ve silahı bulup beline takarak tekrar okulun önüne gittiğini, o sırada gelen polislere silahı teslim ettiğini söyledi. Polis S.ve B.adlı şahısların açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Fırat Mahallesi Mehmetçik Caddesinde B.S. yönetimindeki 44 FU 221 plakalı oto ile giderken C.C. yönetimindeki 44 DF 940 plakalı otobüsle çarpıştı. Otoda bulunan 23 yaşındaki A.E. yaralandı.

• Atatürk Caddesi’ndeki özel tıp merkezinde görevli 35 yaşındaki T.Ö. adlı doktor polise verdiği ifadede, 22.20 sıralarında güvenlik görevlisinin, M.A. adlı şahsın demir boru ile merkezin kan alma ünitesinin camını kırıp gittiğini söylediğini anlattı. Polis M.A. adlı şahsı arıyor.

• 06.00 sıralarında Kömür Tevzi Yolu üzerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili ifade veren işyeri çalışanı 32 yaşındaki M.A. adlı bayan, Adana’dan Malatya’ya gelen ve buradan da Elazığ’a giden çalıştığı şirkete ait 01 GD 890 plakalı dorse içerisinde Malatya’da teslimi yapılacak 12 bin YTL değerinde 9 koli Vigero sigaranın, ayrıca T.mağazasına ait içerisinde giyim eşyası bulunan 1 adet kolinin dorse kapısı açılarak çalındığını bildirdi.

• Yeni Şire Pazarı 1. sokakta işyeri olan 41 yaşındaki M.Y., gündüz saatlerinde işyerine biri kadın iki kişinin geldiğini, kendisine Suriye’den geldiklerini ve dolar bozduracaklarını söyleyip banka sorduklarını, şivelerinin Arapça’ya benzediğini, bu sırada kuyumcuya telefon edip dolar fiyatı öğrendiğini, erkeğin cebinden 100 ABD doları çıkartıp verdiğini, paranın sahte olduğunu anlayınca almadığını, bu şahsın kendisine “En büyük paranız hangisi” diye sorduğunu, kazadaki 100 YTL parayı gösterdiğini, şahsın 100 YTL parayı almaya çalıştığını, şahsın elinden tuttuğunu ve parayı aldığını, şahsın oyalama sırasında kazada deste halinde bulunan 1.600 YTL parayı eline alıp baktığını, alt üst ettiğini, şahsın elindeki parayı alıp kasaya koyduğunu, şahıslar gittikten sonra kasadaki parayı kontrol ettiğinde 650 YTL’nin eksik olduğunu fark ettiğini anlattı. M.Y., işyerine gelen erkek şahsın 50-55 yaşlarında beyaz “keçi sakallı”, 1.60-1.65 boşlarında yeşil ceketli bir şahıs olduğunu, kadının da aynı yaşlarda kara çarşaflı biri olduğunu, erkeğin el çabukluğuyla parasının çalındığını öne sürdü. Polis “Özel Beceri İle Hırsızlık” diye kayda aldığı olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Özalper Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki R.G. adlı kadın, 60 yaşındaki kayınvalidesi F.K. tarafından dövüldüğünü öne sürerken, kayınvalide suçlamayı kabul etmedi.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde küçük yaşta çocuklara sigara sattığı gerekçesiyle 41 yaşındaki B.E.’ye polis müdahale ederken, şahsın çocuklara sigara satmanın suç olduğunu bilmediğini ve pişmanlık duyduğunu söylediği belirtildi.

• Paşaköşkü 10. Sokakta R.Ç. yönetimindeki 44 EZ 294 plakalı oto ile giderken yol ortasındaki inşaat demirlerine çarptı ve 52 yaşındaki A.Ç. yaralandı.

• Nuriye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde S.E.’ye ait 44 KH 889 plakalı Yamaha marka motosiklet çalındı.

• Yeşilyurt Mollakasım Mahallesi’nde 26 yaşındaki M.C.’ye ait işyerinin kapı camını kıran hırsız, 161 YTL değerinde 5 karton yerli sigarayı çaldı.

• Battalgazi Mahallesi Elmasuyu Caddesi’nde 61 yaşındaki H.Y.’ye ait eve giren hırsızlar sandık içerisindeki çeyizi çaldılar.

• Fırat Mahallesi’nde 65 yaşındaki S.Z. adlı kadının evine su isteme bahanesiyle gelen 35 yaşındaki A.U. adlı kadının, ev sahibi tarafından kiler kısmında iken yakalandığı ve polise teslim edildiği, gönderildiği adliyece tutuklandığı bildirildi.

• Yenihamam Mahallesi’nde polis tarafından yapılan aramada 35 yaşındaki D.Ö. adlı şahsın üzerinde 1 adet 7.65 mm çaplı tabanca ile 8 mermi bulundu.

• Akpınar’da yaralanmış olarak hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki O.B., yürürken ayağının üzerinden geçen bir aracın daha sonra kaçtığını, kendisinin hastaneye geldiğini söyledi.

• Polis tarafından B.Hüseyinbey Mahallesi Turfanda Sokaktaki bir adreste yapılan aramada 28 yaşındaki A.K. adlı şahısda 1 adet 7.65 çaplı tabanca bulundu. A.K. silahın kendisine ait olmadığını birkaç gün önce 27 yaşındaki amcaoğlu S.K.’nin “buldum” diyerek getirdiğini öne sürdü. S.K. ise ifadesinde silahı 2 gün önce Cezmi Kartay’da bir ara sokakta bulduğunu, kendisine ait olmadığını iddia etti.

• Polis tarafından mahkemeden alınan kararla yapılan aramada konsomatris olan 23 yaşındaki K.E. adlı kadına ait çantada tütünle karıştırılmış esrar bulunduğu, kadının ifadesinde tanımadığı bir müşterinin esrarı kendisine verdiğini söylediği öne sürdü.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir otelde kalan 27 yaşındaki B.K. adlı kadının çantasında 1 sustalı bıçak bulundu.

• Polise başvuran 37 yaşındaki N.G. adlı kadın, kendisine ait 44 DF 772 plakalı otoyu kullanmak için alan 40 yaşındaki K.Y. adlı şahsın otoyu geri getirmediğini, ayrıca kredi kartını kendisinden habersiz alıp 5-6 milyarlık harcama yaptığını, olayı ekstrenin gelmesiyle fark ettiğini bildirdi. Polis K.Y. adlı şahsı arıyor.

• Sancaktar Mahallesi Çevreyolu üzerinde park halinde olan A.K.’ye ait 23 DL 207 plakalı otonun ön ve arka plakaları çalındı.

• Sanayi Sitesi 7. Caddede 26 yaşındaki M.D.’nin işyerinden 40 kilo hurda bakır tel ile 30 kilo bakır bobinaj teli çalındı.

• İstasyon Caddesi’ndeki lojmanda oturan 16 yaşındaki S.T. adlı genç ailevi nedenlerle ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Sanayi Sitesi’nde 36 yaşındaki A.F.’ye ait işyerini pencerenin demir korkuluğunu sökerek giren hırsızlar 2 adet hitli ile 2 adet matkap çaldı.

• Polise başvuran 30 yaşındaki C.Y. adlı kadın ile 38 yaşındaki N.Y. adlı şahıs, para yüzünden kendilerine silah doğrultarak tehdit ettiğini öne sürdükleri V.adlı şahıstan şikayetçi oldu. Soruşturma sürerken tekrar başvuran iki şikayetçi, şahıs kendilerinden özür dilediği için şikayetten vazgeçtiklerini söylediler. Polis V.adlı şahsı bulmaya çalışıyor.

• Polise başvuran 22 yaşındaki S.B. adlı kadın, ailevi nedenlerle kendisini tehdit edip zorla ziynet eşyalarını aldığını öne sürdüğü 25 yaşındaki eşi Ö.T. ve 48 yaşındaki kaynanası K.Ö.’den şikayetçi oldu. Daha sonra bir kez daha polise gelen S.B. şikayetinden vazgeçtiğini belirtince, ana oğul ifadeleri alındıktan sonra
salıverildi.
• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan ve hastaneye tedaviye getirilen 15 yaşındaki N.Ç. adlı kız, başörtüsünün iğnesini ağzına aldığı sırada annesinin kendisine seslenmesi üzerine iğnenin boğazına kaçtığını bildirdi.
• Polise başvuran 38 yaşındaki A.A. adlı şahıs Cezmi Kartay Caddesi yakınlarında 06.30 sıralarında yürürken tanımadığı bir şahsın gelip “Seni öldürürüm” diye tehdit ettiğini, bu şahsın kendisinin boğazına bıçak dayayıp cep telefonu ve kimliklerini alıp kaçtığını öne sürdü.
• Zapçıoğlu Caddesi’nde M.A.H. yönetimindeki 44 KA 099 plakalı otoyu parkederken, aracın arkasında bulunan 11 yaşındaki B.E. adlı kızı fark etmeyerek çarptı ve yaralanmasına yol açtı.
• Fırat Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki K.Ü. adlı şahsın esrar ticareti yaptığı ve evinde esrar sakladığı bilgisi üzerine mahkeme kararıyla arama yapan polis 18 gram esrar buldu.
• Doğanşehir Elmalı Köyünde arazi nalaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada O.T. ve C.G. adlı şahıslar birbirlerini döverek yaraladılar.
• Yeşilyurt Yakınca İlköğretim Okulu bahçesinde 23.00 sıralarında alkol alıp çevreyi rahatsız eden İ.S. ve M.P. adlı şahıslar jandarma tarafından yakalandı, haklarında idari para cezası uygulandı.
• Kurucaova Kasabası’ndan Doğanşehir’e gitmekte olan A.K. yönetimindeki 44..815 plakalı traktör ile karşı yöndeng elen ve şerit ihlali yapan İ.E. yönetimindeki 02..011 plakalı otomobil çarpıştı. Traktörde bulunan T.Ü. yaralandı.
• Malatya’dan Arapgir yönüne gitmekte olan O.U. yönetimindeki 21..507 plakalı saman yüklü kamyon ilçenin Öğlelik mevkiinde dikkatsizlik sonucu devrildi. Kamyon sürücüsü ile yanında bulunan A.A. yaralandılar.
• Yeşilyurt Bostanbaşı Mahallesi’nde alkolün tesiriyle kavga eden M.Ç. ve A.C. adlı şahıslar birbirlerini dövdüler. 01.20 sıralarındaki olaydan sonra şahıslar hastanede tedavi edildi.
• Battalgazi Ağılyazı Köyünde A.A. adlı şahsın, kızı İ.A.’yı sürekli evden kaçtığı iddiasıyla dövdüğü belirtildi. Baba hakkında kötü muameleden işlem yapıldı.
• Doğanşehir Yolkoru Köyünde G.Ü. adlı kadın köpek yüzünden tartıştığı S.Ü. adlı bayan ve F.Ü. ve K.Ü. adlı kişiler tarafından dövüldü.
• Akçadağ Bahri beldesinde E.İ. adlı bayan ile R.İ. adlı şahsın, enişteleri E.V. ve eniştelerinin babası M.H.V.’nin evlerine gelerek, kız kardeşlerine kötü muamelede bulundukları gerekçesiyle dövdükleri öne sürüldü. Bu arada yapılan soruşturmada E.V. ve babası M.H.V.’nin tartışma sonucu imam nikahlı eşi N.İ.’yi dövdüğü belirtildi.
• Pütürge ilçesi Bölükkaya Köyünde oturan H.Y. adlı şahıs, minibüs sürücüsü A.K.’yi, kızı H.Y.’yi izinsiz olarak Pütürge merkezine götürdüğü gerekçesiyle dövdü.
• Beylerderesi mevkiinde A.E.E. yönetimindeki 44..555 plakalı oto ile giderken Y.E. yönetimindeki 46..1795 plakalı kamyona arkadan çarptı. A.E.E. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız