SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Sivas Caddesi’nde 25 yaşındaki Y.Ç.’ye ait eve giren hırsız 250 YTL para çaldı.

• Nasuhi Caddesi’ndeki minibüs durağında şoför 24 yaşındaki G.K. ile 21 yaşındaki S,Y.’nin yolcu toplama yüzünden kavga edip birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Cevherizade Mahallesinde 33 yaşındaki T.Ç. ile kayınbiraderi olan 32 yaşındaki S.A. arasında alacak verecek ve miras yüzünden kavga çıktığı, eniştenin dövüldüğü öğrenildi.

• Akpınar’da meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 14 yaşındaki D.E., babasının yurt dışında çalıştığını, evlerine annesi 34 yaşındaki S.E.’nin eski işyeri arkadaşı 36 yaşındaki B.Y.’nin sık sık geldiğini, bundan şikayetçi olup babasına bildirdiğini, annesinin bu nedenle kendisini dövdüğünü, annesinin kendisini dövmesine neden olan B.Y.’den şikayetçi olduğunu, annesinden ise şikayetçi olmadığını söyledi.

• Kırcuval Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki G.D. adlı kadın, 17 yaşındaki kızı M.D.’nin öğle saatlerinde evlerinden çıkıp geri dönmediğini, davranış bozukluğu rahatsızlığı bulunan kızının İstanbul’a gitmiş olabileceğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• İnönü Mahallesi’nde oturan 39 yaşındaki İ.K. adlı şahıs polise başvurarak, 15 yaşındaki kızı B.K.’nin okula gideceğini söyleyerek öğle saatlerinde evden çıktığını, daha sonra okuduğu okulun müdür yardımcısının kendisini aradığını, kızının bir öğretmenine başka bir ile gideceğini söylediğini bildirdiğini, kızının gidebileceği yerleri araştırdığını, ancak bulamadığını bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Hasanbey Caddesi’nde 17 yaşındaki Ö.S. ile 16 yaşındaki kız kardeşi Ö.E.S.’nin babaları 42 yaşındaki H.S.’yle tartıştıkları, babanın kızını dövüp, diğer çocuğunu evden atmakla tehdit ettiği, çocukların babalarından şikayetçi oldukları, babanın suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.

• Çukurdere Mahallesi’nde oturan 50 yaşındaki H.Ş. adlı şahıs, para ve evin tapusu yüzünden tartıştığı eşi 44 yaşındaki E.Ş. ve oğlu 23 yaşındaki T.Ş.’nin kendisinin elini ve ayaklarını bağlayıp dövdüklerini, 450 YTL parasını ve altın yüzüğünü aldıklarını öne sürerken, ana oğul suçlamayı kabul etmedi.

• Yavuz Selim Mahallesi’nde 19 yaşındaki F.G. adlı bayan yaya olarak yürürken bir otobüsün çarpması sonucu yaralandı. F.G. kendine çarpan beyaz renkli otobüsün üzerinde A.M.S. yazdığını, plakasını alamadığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Konak yolu üzerinde 29 yaşındaki H.Y. yönetimindeki 44 KV 568 plakalı oto ile giderken, virajı alamayıp bahçe duvarına çarptı. Kendisi yaralanırken araç hasar gördü.

• Milli Egemenlik Caddesi üzerinde 26 yaşındaki A.G.Ç.K. adlı kadın, ailevi nedenlerle çıkan tartışma yüzünden eşi H.K. tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Koca suçlamayı kabul etmedi.

• Kavaklıbağ Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki N.T. adlı kadın, 18 yaşındaki kızı G.T.’nin, işe gitmek üzere ayrıldığını, akşam kızını işyerinden almaya gittiğinde, kızının işe gitmediğini öğrendiğini, bu arada kaynının oğlunu arayan ve Balıkçı A.T. olduğunu söyleyen şahsın, “kızını kaçırdım” diyerek telefonu kapattığını, şahsı tanımadığını, kızının bulunmasını, şahsın yakalanmasını istediğini bildirdi.

• Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi’nde 70 yaşındaki D.T.’ye ait evden 3 bin YTL para, 3 adet Cumhuriyet altını ile cep telefonu çalındı.

• İpek Caddesi’ndeki Pazar yerinden geçmekte olan 44 yaşındaki E.B., Pazar yerindeki ağaç direğin rüzgar nedeniyle başına düşmesi sonucu yaralandı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde öğrenciye tek ve paket olarak sigara sattığı belirlenen işyerinin bayan sahibi 36 yaşındaki S.G. suçlamayı kabul etmedi.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde 38 yaşındaki M.D.’ye ait işyerinin kapısını kıran hırsızlar 3 adet LCD ekran tv monitörü, 1 adet oto bufırı, 1 bilgisayar, 1 LCD ekran bilgisayar monitörü ile klavyeyi çaldılar.

• Seyran Mahallesi’nde 37 yaşındaki Z.D.’ye ait işyerinin deposunda hırsızlığa teşebbüs eden 16 yaşındaki S.D. ve 13 yaşındaki S.Y. işyeri sahipleri tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

• Polise başvuran 46 yaşındaki A.V. adlı şahıs, 23 sıralarında Turgut Temelli Caddesi’nin çevreyolu civarında önceden tanıdığı 43 yaşındaki C.A. ve 36 yaşındaki N.A. tarafından cep telefonu, 7 bin 700 YTL değerinde senet ve 470 YTL parasının zorla alındığını öne sürerken, şahıslar suçlamayı kabul etmediler ve adliyece serbest bırakıldılar.

• Mücelli Caddesi’ndeki bir yerde kumar oynandığı ihbarı üzerine yapılan ve 43 yaşındaki Ş.Y. ile 36 yaşındaki C.Ö. adlı şahısların gözaltına alındığı baskınla ilgili olarak, polisten “Nöbetçi C.Savcısından alınan arama iznine istinaden aynı gün saat 01.00 sıralarında bahse konu adrese intikal eden görevlilerimiz kilitli olduğu görülen iş yeri kapısını usulüne uygun çalmasına rağmen kapı açılmaması üzerine içeride kumar oynandığı şüphesinin artması ile pencere camından iş yerine girildiğinde içeride şahısların oturduğu görülmüş, içerideki şahıslardan iş yeri ortağı olduğu anlaşılan C.Ö. isimli şahsın yapılan üst aramasında 5 adet ayrı ayrı şahıslar adına düzenlenmiş toplam 28.500,00YTL lik senet, 1 adet isime düzenlenmiş 4300 mark lık senet, ve 3 adet yine ayrı ayrı şahıslar adına düzenlenmiş boş senet bulunmuş, iş yeri içerisinde bulunan çelik kasada yapılan aramada ise 1 adet isime düzenlenmiş boş senet, 3 adet ayrı ayrı şahıslar adına düzenlenmiş toplam 7.650,00YTL lik senet, 3 adet boş senet ve 7 adet içerisinde isim ve para miktarları yazılı bulunan ajanda bulunmuş, talimat üzerine içeride bulunan şahıslara kumar oynamaktan Kabahatler kanununun ilgili maddeleri gereğince 117 şer YTL para cezası yazılmış, iş yeri sahibi olduklarını beyan eden şüpheliler harici diğer şahısların bilgi veren olarak ifadeleri alınarak salıverilmiş, iş yeri ortakları olan şüphelilerin de konu ile ilgili ifadeleri alınmış olup, hazırlanan tahkikat evrakı şüpheli 2 şahıs ile adli mercilere gönderilmiştir.”açıklaması yapıldı.

• Akpınar’da bir oto içerisinde silah alışverişi yapıldığı ihbarı üzerine giden polis araçtaki B.A., Y.M.Z., H.D. ve C.K.’yi yakaladı. 18 yaşındaki C.K.’nin üzerinden 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca, 7 mermi, 1 adet kilitlemeli bıçak çıktı. Bu şahsın ayrıca dolandırıcılık suçundan da arandığı belirlendi.

• Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kahvehanede alacak verecek yüzünden çıkan kavgada 25 yaşındaki Y.E.’nin elindeki çay bardağı ile suratına vurduğu 32 yaşındaki O.T. yaralandı. Y.E. ifadesinde, diğer şahsın da elindeki kalemin uç kısmını alnına vurarak kendisini yaraladığını öne sürdü.

• Askeri lojmanlarda izolasyon işleri yapmakta olan 44 yaşındaki A.Y., binanın dış cephesinden bir sıva parçasının kafasına düşmesi sonucu yaralandı.

• Çevreyolu Sanayi kavşağında karşıdan karşıya geçmeye çalışan 42 yaşındaki M.Ç.’ye, F.H. yönetimindeki 44 LE 729 plakalı oto çarptı. Yaralanan M.Ç. hastaneye kaldırılırken, sürücü kazadan sonra yaralı tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

• Kayseri- Malatya yolu Akçadağ yakınlarında M.F.Ö. yönetimindeki 44 ER 719 plakalı oto ile M.K. yönetiminde bulunan 44 FR 270 plakalı otolar çarpıştı. Kazada 719 plakalı otoda bulunan 24 yaşındaki R.D., 27 yaşındaki F.A. ve 29 yaşındaki S.B. ile bu otonun sürücüsü yaralandılar.

• Pütürge’de polise başvuran 30 yaşındaki B.B., ilçe Devlet Hastanesi’nde görevli olduğunu, hastaneye gelen A.B. adlı şahsın kendisine hakaret ettiğini ve kaçtığını söyledi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde 27 yaşındaki H.K.’ya ait eve giren hırsızlarca 1 Cumhuriyet altını, 2 çeyrek altın ve 1 adet altın bileziğin yanı sıra 50 YTL para çalındı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde M.Y. yönetimindeki 44 DR 210 plakalı araca 22 yaşındaki M.Ş. yönetiminde bulunan motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Akpınar’da oturan 26 yaşındaki S.K. adlı kadın, eşi Ç.K. tarafından dövüldüğünü polise bildirdi. Polis şahsı arıyor.

• Belediye civarındaki hamamda 50 yaşındaki M.B. adlı şahsın soyunma locasına bıraktığı 3 öğretmen kimlik kartı, 2 kredi kartı, kimlikler, 145 YTL para bulunan cüzdanı ile cep telefonunun çalındığı gerekçesiyle polise başvurduğu bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki işyerinde telefon satan 30 yaşındaki M.T., işyerine gelen bir şahsın telefon aldığını, ödemeyi dövizle yapmak istediğini söyleyip cebinden 500 euro çıkardığını, kendisinin bu paradan telefon bedeli 380 YTL ile kontör bedeli 68 YTL alıp üste 422 YTL verdiğini, şahsın ayrılmasından sonra parayı bozdurmak için kuyumcuya gittiğinde, 500 euronun sahte olduğunu öğrendiğini polise bildirdi ve kendisini dolandıranın bulunmasını istedi.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki M.T., ailevi nedenlerle fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştı.

• İnönü Caddesi’nde bisikleti ile ters yönden gitmekte olan 21 yaşındaki R.C., kaldırımdan inen 14 yaşındaki R.Ç.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde park halindeki 01 PJ 757 plakalı otoyu trafik akışını engellediği için kaldırmasını isteyen polise engel olmaya çalışıp tehdit ve hakarette bulunduğu öne sürülen 26 yaşındaki İ.H.K. polis tarafından gözaltına alındı. Suçlamayı kabul etmeyen şahıs, savcılıkça serbest bırakıldı.

• Özalper Mahallesi’nde 32 yaşındaki E.E. fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. Şahıs polise verdiği ifadede, şeker tedavisi gördüğünü, ayağındaki yaranın iyileşmemesine kızarak intihara kalkıştığını söyledi.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde 01.25 sıralarında baygın olarak Beydağı Devlet Hastanesi’ne getirilen 15 yaşındaki A.K., polise verdiği ifadede, yürürken karşısına çıkan 6 kişinin kendisinden para istediğini, kendisinin korkutan bayıldığını, gözünü hastanede açtığını söyledi.

• Çukurdere Mahallesi’nde 30 yaşındaki M.B.’ye ait olan ve içerisinde kimlik, 200 YTL para, tanıtım kartı olan cüzdanının çalındığını, olay gecesi beraber kaldığı okuldan arkadaşı Ü.K.’dan şüphelendiğini söyledi. Şahıs aranıyor.

• Savcılığa başvuran 61 yaşındaki Z.Ş. adlı kadın, İsmetpaşa Caddesi’ndeki evinde oturan S.Y. adlı şahsın elektrik, su ve kira borcunu ödemeden kaçmak istediğini, kendisini tehdit ettiğini öne sürerken, şikayet edilen şahsın eşi N.Y., eşinin kredi kartı borcu yüzünden cezaevinde olduğunu, suçlamayı kabul etmediğini bildirdi.

• Atatürk Caddesi’nde 35 yaşındaki İ.S.’ye ait işyerinden 3 adet dizüstü bilgisayar, 1 cep bilgisayarı, 1 kamera, 1 fotoğraf makinesi ile 1 adet MP4 çalar çalındı.

• Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu’nda 13 yaşındaki B.M.İ.’yi dövdüğü öne sürülen aynı yaştaki K.G. adliyece serbest bırakıldı.

• Hidayet Mahallesi’nde 32 yaşındaki M.Ö.’ye ait depodan 400 kilo kayısı çekirdeği içi, 21 adet battaniye, 12 adet uyku seti ile 10 adet nevresim takımı çalındı.

• Sanayi Caddesi’nde 34 yaşındaki M.E.’ye ait işyerinden 300 YTL değerinde sigara çalındı. İşyeri sahibinin şüphelendiğini söylediği 16 ve 13 yaşlarındaki iki kişi adliyece serbest bırakıldı.

• Halfettin Mahallesi’nde 41 yaşındaki O.A.’ya ait işyerinden 500 YTL tutarında madeni para ile dijital fotoğraf makinesi çalındı.

• Kaynarca Mahallesi’nde 14 yaşındaki k.O. adlı kız öğrenci, derslerinin kötü gitmesi ve ailevi nedenlerle fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan M.T. adlı şahıs, 34 yaşındaki kızı A.T.’nin kendilerinden habersiz evden ayrıldığını, yaptığı araştırmada kızının E.Ç. adlı şahıs tarafından kaçırıldığını öğrendiğini bildirdi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• TCDD 5. Bölge Malzeme Müdürlüğü’nden 150 metre bakır kablo çalındı. Olay yerinde 2 kerpeten ve 1 demir kesme makası bulundu.

• Hekimhan’ın İstasyon Caddesi’nde 16 yaşındaki F.A. bıçakla yaralandı. Yapılan araştırmada F.A.’nın, yemek yerken şakalaştığı ikiz kardeşi M.A. tarafından sol bacağından yaralandığı belirlendi.

• 29 yaşındaki H.P. yönetimindeki otobüs ile 23 yaşındaki B.E. adlı bayan sürücü yönetimindeki oto Kömürhan Köprüsü’nde çarpıştı. B.E.’nin aracında bulunan 21 yaşlarındaki S.Ş. adlı şahıs ile aynı yaştaki E.Y. adlı bayan yaralandılar.

• Cengiz Topel Caddesi’nde oturan 25 yaşındaki E.E. adlı bayan, polise başvurarak 19 yaşındaki kız kardeşi A.Y.’nin evden ayrılıp geri dönmediğini, hayatından endişe ettiğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Halep Caddesi’ndeki kuyumcu dükkanında sahte para kullanan müşteri olduğu yolundaki ihbar üzerine giden polis, 29 yaşındaki S.G.’nin ifadesine başvurdu. Bu kişi, 2 adet 50 ABD dolarını bozmak için 45 yaşındaki H.K. adlı bayandan aldığını söyleyince, H.K. yakalandı. Kadının yanında bulunan 50 yaşındaki eşi M.K.’nın da olayla ilgisinin bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı, karı kocanın sorgusunun sürdüğü bildirildi.

• Çevreyolu Adliye kavşağında 28 yaşındaki M.H.A. yönetimindeki 44 KK 742 plakalı oto ile bisikletli 25 yaşındaki H.I.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Yönetimindeki 44 DY 208 plakalı otoyla Çevreyolu Battalgazi kavşağında başka bir aracı sıkıştırıp trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle durdurulan 25 yaşındaki S.A.A.’nın, polislere hakarette bulunduğu öne sürüldü. Şahıs gözaltına alındı.

• Çevreyolu’nda İ.N. yönetimindeki 44 KE 280 plakalı oto ile giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 9 yaşındaki A.S.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Akşam saatlerinde Beydağı polis Merkezi’ne başvuran 13 yaşındaki M.Ç.A., Battalgazi Mahallesi’nde halası M.A. ile kavga edip halasını bıçakladığını öne sürdü. İfadesi alınan halanın yaralanmadığı saptanırken, M.Ç.A. hakkında “suç uydurma” suçlamasıyla işleme başlandı.

• Fatih Lisesi önünde akşam polis tarafından durdurulan 20 yaşındaki E.F.’nin elindeki yanar vaziyetteki sigarada tütünle karıştırılmış esrar hammaddesi olan hint keneviri otu bulundu. Şahsın yakınında gazete kağıdı içerisinde de 8 gram hint keneviri daha bulundu. Şahıs uyuşturucusu İstanbul Halkalı’da soyadını bilmediği İ.adlı şahıstan ücret ödemeden aldığını öne sürdü.

• Dabakhane Mahallesi’nde gece kavga eden şahıslardan 47 yaşındaki F.Ö. yüzünden yaralandı. Kavgaya karışan 38 yaşındaki M.D.’nin üzerinde 1 adet sustalı bıçak bulundu.

• Polise başvuran 29 yaşındaki M.T., 26 yaşındaki kardeşi M.T.’nin Hamidiye Caddesi’nde çalıştığı işyerinden ayrılıp kaybolduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Hasan Hüseyin Kölük Anadolu Ticaret Lisesi’nde 15 yaşındaki M.D. adlı kız öğrencinin derse girmeyeceğini söylediği öğretmeni 43 yaşındaki Z.D.’nin yok yazacağını söyleyip ikazda bulunduğu, daha sonra ders içerisinde ayağa kalkıp çöp kutusunun yanına gidip meyve soymaya başlaması üzerine öğretmenin yerine oturması için sırtına dosya ile vurduğu, bunun üzerine kız öğrencinin babası 38 yaşındaki M.E.D.’ye “hastayım” diye mesaj atarak çağırdığını, şahsın öğretmenin kızına vurduğunu öğrenince sınıfa girerek öğretmeni dövdüğü bildirildi. Öğretmen ve velinin birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde 47 yaşındaki R.S.’ye ait evden 1 altın bileklik ile 1 adet altın takı seti çalındı.

• Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde dövülen 22 yaşındaki A.B. adlı şahıs, kendisini “Sen yeğenlerime bali çekmelerini teklif ediyorsun” diyen 31 yaşındaki S.D. tarafından dövülüp tehdit edildiğini öne sürerken, S.D. şahsı yumrukladığını, ancak tehdit etmediğini söyledi.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde 40 yaşındaki H.C.’ye ait işyerinin asma kilidini kırarak giren hırsızlar 2 adet çanta tipi kaynak makinesi ile 250 metrelik ara kablosunu çaldılar.

• Çevreyolu Adliye kavşağında C.Z. yönetimindeki 44 FH 103 plakalı oto ile O.K. yönetimindeki 35 UN 501 plakalı motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

• Kavaklıbağ Mahallesi’nde 31 yaşındaki H.B. adlı bayana ait evin kapısını zorla açıp giren hırsız 2 adet parfüm ve 1 adet deodorant çaldı.

• Tecde’de oturan Ş.Y. polise başvurarak, 15 yaşındaki kızı N.Y.’nin öğleden önce ayrıldığı evlerine dönmediğini, kızını aramalarına rağmen bulamadığını ve hayatından endişe ettiğini bildirdi, bulunmasını istedi.

• Polisin şikayet dilekçesi üzerine ifadesini “müşteki” olarak aldığı 35 yaşındaki V.K., 33 AF 910 plakalı otosunda şoför olarak çalışan 21 yaşındaki C.A.’nın ehliyetinin olmadığını bilmediğini, şahsın ehliyetsizlikten 600 YTL ceza yediğini, bu parayı ödemesi halinde aracı teslim edeceğini söylediğini bildirdi. C.A. ise ifadesinde aracın yakıtının bitmesi nedeniyle özel hastane arkasına park ettiğini, hakkındaki suçlamayı kabul etmediğini söyledi. Bu arada, V.K.’nın aracın kendisine ait olduğunu ispatlayamaması yüzünden aracın çekici ile otoparka çekildiği öğrenildi.

• Turgut Özal 1. Caddede F.C. yönetimindeki 44 DE 580 plakalı oto ile karşı yönden gelen B.Ç. yönetimindeki 44 LE 556 plakalı otolar çarpıştı. F.C.’nin alkollü olduğu belirtilirken olayla ilgili araştırmaya başlandı.

• Günedoğru Köyü- Doğanşehir arasında V.C. yönetiminde bulunan 44 HD 881 plakalı otoyla 30 yaşındaki İ.D. adlı kadın ile 7 yaşındaki F.D. adlı çocuğa çarparak yaralanmalarına yol açtı.

• Yeşilyurt Yakınca İlköğretim Okulu öğretmeni 28 yaşındaki M.S.’nin 12 yaşındaki öğrencisi M.K.’ya tokat atması yüzünden öğrencinin yaralandığı ve ifadesi alınan öğretmenin tutuksuz yargılanmak üzere salıverildiği bildirildi.

• Akçadağ ilçesi Kozluca Sağlık Ocağı’na gelen 71 yaşındaki M.A.A., doktor olmaması nedeniyle çocuğuna iğne yapamayacağını söyleyen sağlık memuru 27 yaşındaki M.Ç. ve ebe 29 yaşındaki S.Ö.’ye hakaret ettiği gerekçesiyle şikayet üzerine gözaltına alındı.

• Yeşilyurt Gündüzbey beldesinde 10.50 sıralarında alkollü olarak Yeşilyurt- Adıyaman yoluna çıkıp trafiği engellediği saptanan 34 yaşındaki S.D. adlı şahısa saldırgan sarhoşluk yüzünden 58 YTL para cezası kesildi. Yine Gündüzbey beldesinde alkollü olarak küfredip çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle 53 yaşındaki F.M.’ye de idari para cezası kesildiği bildirildi.

• Akçadağ Ören kasabası’nda 32 yaşındaki E.K. adlı şahıs, evinin bahçesinden topladığı mantarları yiyince zehirlendi ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Pütürge Tepehan Taştepe mevkiinde alacak verecek yüzünden tartışıp birbirlerini ölümle tehdit ettikleri bildirilen M.A. ve B.S., jandarma devriyesi tarafından gözaltına alındı.

• Yazıhan Gövük Köyünde oturan B.A. ile Sürür köyünde oturan M.G. arasında ilçe merkezinde ailevi nedenlerle kavga çıktı. B.A.’nın, M.G.’yi bıçakla bacağından ve sırtından yaralayıp kaçtığı bildirildi. Ağır yaralanan B.A., TÖTM’ye kaldırılırken, jandarma kaçan M.G.’yi arıyor.

• Pütürge Korucak mevkiinde arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı İ.İ.’yi yumrnuklayan O.İ. yakalandı.

• Akçadağ ilçesi Bahri Beldesi lisesinde öğrenci olan O.Y. ile H.A. arasında sınıf başkanlığı seçimi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. O.Y., H.A.’yı gözüne yumrukla vurarak yaraladı. H.A. ilçe Devlet Hastanesi’nde tedavi edilirken, yakalanan O.Y. daha sonra serbest bırakıldı.

• Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan H.Ç. yönetiminde bulunan 44..389 plakalı oto, Akçadağ Kürecik mevkiinde şarampola yuvarlandı, sürücü yaralandı.

• Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan M.D. yönetiminde bulunan 23..257 plakalı kamyon aşırı hız yüzünden şarampola yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü ile araçta bulunan F.Ç., F.K., İ.B. ve Ö.D. yaralandılar.

• Akçadağ Aydınlar Köyü Tavşantepe mevkiinde gece jandarma tarafından şüphe üzerine Y.K. yönetimindeki 23…358 plakalı otomobilin koltuğunun altında gazete kağıdına sarılı olarak saklanmış 2 gram kubar esrar bulundu. Araçta bulunan Y.K., M.H. ve T.Y. adlı şahıslar ile S.E. adlı bayan gözaltına alındı.

• Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan M.S. yönetiminde bulunan 21..380 plakalı otomobil, aşırı hız yüzünden Akçadağ Gürkaynak civarında devrildi. Kazada M.S., H.K. ve M.T.’nin yaralandıkları bildirildi.

• Malatya’dan Arapgir yönüne gitmekte olan M.A.B. yönetiminde bulunan 33..340 plakalı oto Kayakesen mevkiinde devrildi. M.A.B. ile H.B., Z.B. ve S.B. yaralandılar.

• İnönü Üniversitesi kampusündeki kafeteryada 8 adet terör örgütünü övücü yazıların olduğu Yedincigün Gazetesi ile yakalanan İ.B. adlı öğrencinin, gönderildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

• Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada çalışan işçiler arasındaki kavga sırasında M.A.’nın yumrukla vurarak Y.U.’yu yaraladığı öğrenildi.

• Akçadağ Durulova Köyünde T.İ., psikolojik rahatsızlığı yüzünden dedesi H.İ. ve babaannesi E.İ.’yi yumruklayarak yaraladı. H.İ. ve E.İ. ilçe Devlet Hastanesi’nde tedavi edilirken, T.İ. gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız