SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Mehmet Buyruk Caddesi’ndeki bir apartmanda 01.15 sıralarında komşular arasında kavga çıktığı, kavga sırasında 32 yaşındaki S.Ş. adlı kadının tekme atarak 23 yaşındaki S.S. adlı kadının kapısını kırdığı, olaya polisin müdahale ettiği, ancak kadınların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları, haklarında Kabahatler Kanunu’na göre idari ceza uygulandığı öğrenildi.

• Dabakhane Mahallesi’ndeki bir otelin önünde 01.30 sıralarında çıkan kavgada 29 yaşındaki T.E. adlı şahsın, 19 yaşındaki K.K. adlı bayanı dövdüğü, olay yerinden geçen ve kimlikleri saptanamayan 5-6 kişinin de T.E.’yi dövdüğü bildirildi.

• Cengiz Topel Caddesi’nde A.A. yönetimindeki 27 RC 444 plakalı otoya V.Ö. yönetiminde bulunan 44 EK 118 plakalı oto arkadan çarptı. Kazadan sonra kavga çıktığı, A.A.’nın yanında bulunan M.A., M.B.S. ve M.A. adlı şahıslarla birlikte V.Ö. ve İ.T.’yi dövdüğü, ifadeleri alınan şahıslardan 19 yaşındaki M.B.S.’nin Gaziantep Savcılığı’nca yakalama emri ile arandığı saptandı.

• Uçbağlar Mahallesi Sivas Caddesi’nde 20 yaşındaki C.U.’ya ait eve gündüz saatlerde kilidini kırdıkları kapıyı zorla açarak giren hırsızlarca 1 televizyon, kumandası, ocak tüpü ile elektrikli ısıtıcı çalındı.

• K.Hüseyinbey Mahallesi Sivas Caddesi’nde 39 yaşındaki N.A.’ya ait işyerine gündüz saatlerinde asma kilidinin kırılarak girildiği, içerden 10 adet kazak, 5 adet kot pantolon ile 10 YTL tutarında metal paranın çalındığı bildirildi.

• 14 yaşındaki H.G. ile 17 yaşındaki F.E.’nin, Cevherizade Mahallesi’nde parkta bulundukları bir sırada, yanlarına gelen 28 yaşındaki A.S. ve 27 yaşındaki E.D. tarafından silahla kovalandıkları yolunda polise başvurmaları sonucu iki şahıs yakalandı. Şahıslardan A.S., çocukları kendisinin kovaladığını, kuru sıkı tabancasının olduğunu söyledi ve tabancayı polise telsim etti.

• Yeşiltepe Namık Kemal Caddesi’nde Z.K. yönetiminde bulunan 03 UE 730 plakalı oto ile giderken önce Ç.D. yönetiminde bulunan 44 KU 361 plakalı araca, daha sonra da yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada otolarda bulunan 37 yaşındaki İ.Ö. ve 33 yaşındaki K.Ö. yaralandılar.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde B.U. yönetimindeki 44 FV 206 plakalı otoyla M.Y.A.’ya ait park halindeki araca çarptı. Bu araç da çarpmanın etkisiyle hareket ederek 29 yaşındaki A.C. adlı şahsa çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

• Kız Meslek Lisesi yanındaki otobüs durağından belediye otobüsüne binerek evine gitmekte olan 43 yaşındaki Ö.Y. ,. Otobüsten indikten sonra pantolonunun arka cebinde bulunan 770 YTL parasının çalındığını fark etti ve polise başvurdu. Polis yankesiciyi belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• İnönü Caddesi Şıkşık Mahallesinde 24 yaşındaki H.G.Ş. adlı bayana ait eve kapı kilidini kırarak giren hırsızlar 3 altın künye, 1 çift altın küpe, 90 YTL para, 3 adet kredi kartı, kimlikler ile kol saatini çaldılar.

• Niyazi Mısri Caddesi’nde 31 yaşındaki O.K.’ye ait işyerine gündüz saatlerine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin çekmeceleri dağıttıkları, ancak herhangi bir şey çalmadıkları öğrenildi.

• Battalgazi ilçesi Meydanbaşı Mahallesi’nde 37 yaşındaki A.B.’ye ait eve giren hırsızlar, çatı katındaki 12 güvercini çaldılar.

• Nasuhi Caddesi Derme Sokağı’nda işyeri bulunan 25 yaşındaki H.B. polise başvurarak, kendisinden dizüstü bilgisayar alan 35-40 yaşlarındaki bir şahsın ödemeyi evinden yapacağını söylemesi üzerine şahısla birlikte Yeşilyurt otobüs durakları civarında bir apartmanın önüne gittiklerini, şahsın “Ben evden parayı alıp geleyim” diyerek apartmana girdiğini ve geri gelmediğini, daha sonra yaptığı kontrolda apartmanın iki çıkışının olduğunu fark edince dolandırıldığını anladığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Orduzu Çarşıbaşı Mahallesi’nde 51 yaşındaki F.Z.’ye ait eve mutfak balkon kapısını açarak giren hırsızlarca 50 YTL para ile 1 adet av tüfeği çalındı.

• Çevreyolu Battalgazi Kavşağı’nda 29 yaşındaki T.A. adlı bayanın yönetimindeki otoya 25 yaşındaki M.A.D. yönetiminde bulunan otonun çarptığı, 21.40 sıralarındaki kazada çarpılan otoda bulunan 23 yaşındaki S.A. adlı bayanın yaralandığı bildirildi.

• 19.25 sıralarında polise telefon eden ve Atatürk Caddesi’ndeki bir adreste olduğunu söyleyen 23 yaşındaki A.T. adlı şahsın yardım istemesi üzerine giden polis ekipleri evde A.T.’nin kız arkadaşı olan 17 yaşındaki D.İ. ile birlikte Diyarbakır-Hani doğumlu 33 yaşındaki B.A. adlı şahsı buldular. A.T. polise verdiği ifadede, kız arkadaşı ile gezerken önceden tanımadığı B.A.’nın kendilerine “Ben polisim. Ne geziyorsunuz? Hırsız mısınız?” diyerek zorla evine aldığını, elindeki demir parçası ile kendisini dövüp bir odaya kilitlediğini, kız arkadaşı ile de bir şeyler konuştuğunu, ancak ne dediğini tam anlayamadığını anlattı. D.İ. ise polise verdiği ifadede, B.A. adlı şahsın kendisine sevişme teklifinde bulunduğunu öne sürdü. Polis B.A. adlı şahısla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

• Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 57 yaşındaki S.Ç. adlı kadın, 20 yaşındaki E.O. yönetiminde bulunan otonun çarpması sonucu yaralandı.

• Aytaçpaşa Caddesi’nde oturan 44 yaşındaki H.D. adlı kadın, 23 yaşınhdaki kızı N.D.’nin kuaföre gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını, geri dönmediğini, daha önceden kızını istemeye gelen soyadını bilmediği A.adlı şahsın kızını kaçırmış olabileceğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Sancaktar Mahallesi Tegeleci Sokağında 42 yaşındaki N.Ö. adlı şahsın evinin bahçesindeki masa, sandalye, ahşap dolap, ağaç budama makası, su takım anahtarları, yastık ve yolluklar ile kilimlerin çalındığı bildirildi.

• İnönü Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki G.A. adlı bayan, ailevi nedenlerle tartıştığı ve kendisini tehdit ettiklerini öne sürdüğü ağabeyleri 45 yaşındaki A.P. ve 40 yaşındaki M.P.’den şikayetçi oldu. İki kardeş suçlamayı kabul etmediler.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki H.S., 15 yaşındaki oğlu N.S.’nin arkadaşına gideceğini söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Polise başvuran 46 yaşındaki M.Y. adlı şahıs, Yeşiltepe’deki hayvan pazarından evine gitmek için bindiği minibüste, pantolonun cebinde bulunan 1.350 YTL paranın bayram arefesinde çalındığını, ancak rahatsız olduğu için karakola gelemediğinden şikayetini 5 gün sonra polise ilettiğini bildirdi. Polis yankesiciyi belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Fahri Kayahan Bulvarı’nda 17.00 sıralarında yönetimindeki otoyla kaza yapan ve yaralanan 28 yaşındaki E.N. adlı şahıs, oto ile giderken aniden gözünün kararması sonucu başıldığını, kazanın nasıl olduğunu bilmediğini söyledi.

• Aşağıbağlar Mahallesi’nde 35 yaşındaki A.S. yönetiminde bulunan otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedip 32 yaşındaki A.K.’ye ait park halindeki otoya çarptı. 21.30’daki kazada otoda bulunan 25 yaşındaki L.S. adlı bayan yaralandı.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki C.S. adlı kadın polise başvurarak, 25 yaşındaki eşi M.S. tarafından dövüldüğünü öne sürerken, koca suçlamayı kabul etmedi.

• Turgut Temelli’de oturan 25 yaşındaki Ö.K. adlı şahıs, polise başvurarak ailevi nedenlerle kayınvalidesi H.B. tarafından telefonla tehdit edildiğini öne sürdü. Polis kaynanayı bulmaya çalışırken, şahıs tekrar başvurup şikayetinden vazgeçti.

• Beydağı Devlet Hastanesi kavşağında 21.30 sıralarında 48 yaşındaki A.D. yönetiminde bulunan oto ile 27 yaşındaki B.B. yönetiminde olan otolar çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan 18 yaşındaki B.D. ve 40 yaşındaki S.U. adlı bayanlar ile M.A.D. adlı bebek yaralandı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki A.T. adlı bayan bunalıma girip, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Niyazi Mısri Cami arkasındaki sokakta 70 yaşlarındaki M.Ş. adlı kadının kol çantasının arkasından gelen bir şahıs tarafından kapkaç yoluyla çalındığı bildirildi. 15.30 sıralarındaki olayda çalınan çantada 110 YTL para ve maaş cüzdanı bulunduğu belirtilirken polis araştırmaya başladı.

• Polise başvuran 31 yaşındaki S.K. adlı şahıs, Yeşilyurt Caddesi’nde bindiği minibüste cep telefonunun çalındığını öne sürdü.

• MAŞTİ Terminal kavşağında 36 yaşındaki M.Y. yönetiminde bulunan oto ile 63 yaşındaki H.S. yönetiminde olan otoya çarptı. Kazada5 yaşındaki E.C.Y. adlı kız çocuk, 11 yaşındaki E.Y. ile 28 yaşındaki N.Y. ve 37 yaşındaki A.T. adlı bayanlar yaralandılar.

• Atatürk Caddesi İstanbul Pasajı’nda 26 yaşındaki F.A.’ya ait işyerinden elektrikli ısıtıcı çalındı.

• Fuzuli Caddesi’ndeki bir içkili lokantaca çıkan kavgada 26 yaşlarındaki M.I. ve F.Y.’yi dövdüğü öne sürülen 25 yaşındaki D.K. hakkında yasal işleme başlandı.

• Turgut Temelli Caddesi’nde 20.00 sıralarında polis tarafından şüphe üzerine durdurulan 46 yaşındaki K.C. adlı şahısta 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca, 8 adet mermi bulundu.

• Fırat Mahallesi Şefik Tugay Caddesi’nde 44 yaşındaki A.R.F. adlı şahsa ait eve çocuk odası balkon kapı camını kırarak giren hırsızlarca 1 altın erkek yüzüğü, 1 adet üç taşlı pırlanta bayan yüzüğü çalındı.

• Atatürk Caddesi Gökalp Pasajı’ndaki bir işyerinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine giden polis ekibi, fuhuş yaptırılan 31 yaşındaki A.Y. adlı kadının yanı sıra 37 yaşındaki Y.A., 22 yaşındaki Y.D. ve 17 yaşındaki A.D. adlı şahısları yakaladı. Kadının ifadesi mağdur olarak alınırken, adliyeye verilen zanlılardan Y.D. ve A.D. tutuklandılar. Polis olayla ilgili olarak 19 yaşındaki E.C. adlı kadını arıyor.

• Nasuhi Caddesi Antepli Sokaktaki bir işyerinde kavga olduğu ihbarı üzerine giden polis, 26 yaşındaki E.E. ve 27 yaşındaki Ü.G. adlı şahısların kavga ettiğini gördü ve ayırdı. İki şahıs birbirlerinden şikayetçi olurken, E.E. ifadesinde, işyerinde sigortasız olarak çalışan Ü.G.’nin gece imalathaneden tatlı tepsilerini başkasına verirken gördüğünü, daha sonra bu kişi ile maaş hesabı yaparken tatlı parasını düştüğünü, şahsın buna itiraz ettiğini, daha sonra babası 47 yaşındaki T.G. ve kardeşi M.G. ile birlikte gelip kendisini tehdit ettiklerini öne sürdü. Baba ve oğullar ise suçlamayı kabul etmedi.

• Polisin, Akpınar’da 12.00 sıralarında şüphelenip durdurduğu şahıslardan 21 yaşındaki Y.K.’nın üzerinden 1 adet 7.65 mm çaplı tabanca ile 7 mermi ve çakı, 21 yaşındaki Y.Ç. adlı şahısta 1 adet ekmek bıçağı, 26 yaşındaki H.B.’de 1 adet ağaç sopa, 19 yaşındaki H.A.D.’nin üzerinde ise kullanımı ve bulundurulması yasak olan Extacy olduğu sanılan 36 adet hap bulundu. Şahıslar gözaltına alındı.

• Fırat Mahallesi Erenler Sokakta, 22 yaşındaki Y.Y.’ye ait evden 1 adet 22 ayar altın kolye çalındı.

• Yeni Sanayi Sitesi 3. Caddede 74 yaşındaki M.B.’ye ait işyerinden 25 adet silindir gömme kapı kilidi, 15 adet kapı emniyet kilidi ile 6 adet hızar makinesi şarteli çalındı.

• Yeni Sanayi Sitesi 3. Caddede 23 yaşındaki A.G.’ye ait işyerinden 16 adet 9’ar kiloluk emaye bobin teli, 10 top 100’er metre kablo, 1 adet hitli ile 80 kilo hurda bakır tel çalındığı bildirildi.

• Hasanbey Caddesi’nde oturan 73 yaşındaki H.A.E. adlı şahıs, polise başvurarak 27 yaşındaki oğlu B.E.’nin psikolojik sorunları olduğunu, ilaç kullanmasına rağmen, kendisini, eşini ve çocuklarını rahatsız ettiğini, evdeki kapı ve pencereleri kırdığını, bıçakla tehdit ettiğini öne sürdü. H.A.E., oğlunun Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevkedilmesini istedi ve ayrıca oğlundan şikayetçi oldu.

• Hacıabdi Mahallesi’nde 19 yaşındaki E.T. adlı gencin evinden 1 adet bilgisayar monitörü, 1 bilgisayar kasası, iki ses sistemi, klavye ile optik maus çalındı.

• Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından birbirleriyle irtibatlı uyuşturucu ticareti yapıp, temin ettikleri esrarı il merkezinde para karşılığı sattıkları, esrarı evlerinde sakladıkları saptanan ve Malatya’ya esrar getireceği bilgisi alınan 35 yaşındaki C.Y. ve 33 yaşındaki N.B. adlı şahısların bulunduğu otonun durdurulduğu, otoda yapılan aramada 4 gram esrar bulunduğu şahıslardan N.B.’nin evinde av tüfeği, C.Y.’nin evinde ise 1 adet tabanca mermisi ele geçtiği, şahısların ifadelerinin alınmasından sonra salıverildikleri öğrenildi.

• Akçadağ Aktepe Mahallesi’nde oturan 29 yaşındaki İ.D. adlı bayan ailevi nedenlerle bir kutu ilaç içerek intihara kalkıştı ve eşi tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Hekimhan Malatya-Sivas Caddesi’nde çıkan kavgada, B.Ö.’ye ait birahanenin pansiyonu olarak kullanılan yerin camını taş atarak kırdığı ve asker olduğu bildirilen 20 yaşındaki H.Ç., polis tarafından yakalanıp, jandarmaya teslim edildi. Bu arada şahsın yakalandığı sırada polislere hakarette bulunduğu, karşı koyduğu, bu nedenle polislerin hakkında şikayetçi oldukları da bildirildi.

• Hekimhan’ın Malatya Sivas Caddesi’ndeki bir kahvehanede kavga olduğu ihbarı üzerine giden polisler 53 yaşındaki işyeri sahibi H.Y. ile görüştüler. İşyeri sahibi tanımadığı 3-4 kişinin gelip içeriye girmek istediğini, almaması nedeniyle kavga çıktığını söylerken, polislerin yaptığı incelemede ocak bölümünde içilmiş boş rakı bardakları, tezgah üzerinde içilmiş rakı ve bira şişesi gördükleri, bunlarla ilgili tespit yaparken, kahvehane sahibinin polislere saldırıp hakaret ettiği öne sürüldü. Adliyeye verilen H.Y. serbest bırakıldı.

• Akçadağ Yağmurlu Köyünde, O.G. adlı şahsın 02.00 sıralarında tartıştığı eşi S.G.’yi yumruklayarak dövdüğü, bu nedenle gözaltına alındığı bildirildi.

• Topsöğüt Beldesinde Y.K. ve H.B. adlı şahısların alacak verecek yüzünden kavga edip birbirlerini yumrukladıkları bildirildi.

• Arapgir ilçesi Gebeli Köyünde husumet yüzünden çıkan kavgada T.K. adlı şahsın sopa ile İ.G.’yi yaraladığı öğrenildi.

• Arguvan Çobandere Köyü Kınık mezrasında S.G.’ye ait eve camı kırılarak girildiği, eşyaların dağıtıldığı, ev sahibinin İstanbul’da olması nedeniyle çalınan eşya olup olmadığının saptanamadığı belirtildi.

• Akçadağ Keklikpınar Köyünde A.T. adlı bayanın bunalım sonucu fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

• Pütürge ilçesinin Bölükkaya Köyünde A.K. adlı şahsın, aldığı alkolün de etkisiyle, kuru sıkıdan çevirme tabancayı başına ateşleyerek intihara kalkıştığı, ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı bildirildi.

• Erhaç havaalanı yolunun 21. kilometresinde Malatya yönüne gelmekte olan Z.D. yönetimindeki 44..165 plakalı oto Özal Köyü mevkiinde takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan H.D. ve H.D. adlı bayanlar yaralandılar.

• Bindal köyünden Şahnahan Kasabası’na gitmekte olan T.G. yönetiminde bulunan 44…226 plakalı oto, dikkatsizlik sonucu sulama kanalına düştü. Kazada otoda bulunan F.G. adlı bayanın yaralandığı öğrenildi.

• Gündüzbey Kasabası’ndan Kozluk köyü yönüne gitmekte olan S.T. yönetimindeki 44..588 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen A.K. yönetimindeki 44..574 plakalı oto çarpıştı. Kazada 574 plakalı otoda bulunan İ.A. adlı bayanın hafif yaralandığı, araçların hasar gördüğü bildirildi.

• Yakınca’da oturan 35 yaşındaki C.D. adlı kadın, 31 yaşındaki eşi K.D.’nin 5 yaşındaki çocuğuna istismarda bulunduğu iddiasını jandarmaya iletilirken, yakalanan şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Akçadağ Çobanuşağı Köyünde oturan 35 yaşındaki V.E. adlı şahıs, kardeşi 22 yaşındaki E.E.’nin, 11 yaşındaki kızı Ş.E.’ye tacizde bulunduğu iddiası üzerine yapılan araştırmada, böyle bir olayın olmadığı, V.E.’nin alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle kardeşi E.E.’ye iftira ettiği, bu nedenle tutuklanıp cezaevine gönderildiği bildirildi.

• Arapgir Boğazlı Köyünde M.G. adlı şahıs, tartıştığı nikahsız eşi Z.T.’yi yumrukla döverek yaraladı.

• Doğanşehir Erkenek Kasabası’nda kömür paylaşımı yüzünden çıkan kavgada 44 yaşındaki C.K.’nın, 29 yaşındaki S.D. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 37 yaşındaki N.I. yönetiminde bulunan 44..224 plakalı kamyon, Reşadiye mevkiinde yolun buzlu olması yüzünden kayarak yol kenarındaki kayalıklara çarptı. 05.00 sıralarındaki kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

• Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Ç.G. yönetimindeki 01..503 plakalı otomobil Doğanşehir Kelhalil Köyü civarında aşırı hız yüzünden takla attı. Kazada 20 yaşındaki B.P. ve 24 yaşındaki A.K. yaralandılar.

• Akçadağ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 44 yaşındaki M.Ç. yönetiminde bulunan 44..017 plakalı otomobil, Kozluca’da yolun karşısına geçmek isteyen 13 yaşındaki S.Ö. adlı kıza çarparak yaraladı.

• Hanımınçiftliği Kasabası’nda miras yüzünden çıkan tartışma sonucu M.Ç. adlı şahsın kardeşi G.Ç.’yi yumrukladığı bildirildi.

• Yeşilyurt İlçesinin Yakınca Kasabası sınırlarındaki Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün yemek ihalesine katılan M.A.Ö. ve R.Y. adlı şahısların ihale sonunda karşılıklı olarak birbirlerine tehdit ve hakarette bulundukları gerekçesiyle haklarında yasal işleme başlandı.

• Arguvan ilçesi İsaköy’de Ş.K. adlı şahıs, alkolün etkisiyle tartıştığı eşi Y.K.’yu yumrukla vurarak yaraladı.

• Hanımınçiftliği Kasabası’nda C.B. adlı şahsın, ailevi geçimsizlik yüzünden oğlu H.B.’yi ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız