SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Polise başvuran 20 yaşındaki Y.K. adlı bayan, daha önceden arkadaşlık yaptığı 25 yaşındaki C.Kl.’den evlenemeyeceğini söyleyerek ayrıldığını, ancak erkek arkadaşı ile ablası olan 44 yaşındaki N.Ö.’nün kendisini Ferhadiye Mahallesi’nde rahatsız ettiklerini öne sürdü. İfadesi alınan N.Ö. suçlamaları kabul etmezken, kardeşinin Van’da asker olduğu bildirildi.

• Fuzuli Caddesi’nde oturan 11 yaşındaki M.B. adlı erkek çocuk polise başvurarak, kendisini döven babası 35 yaşındaki C.B.’den şikayetçi oldu. İfadesi alınan baba ise oğlunu dövdüğünden dolayı üzgün olduğunu bildirdi.

• Vilayet Yanı’nda 22.00 sıralarındaki olayla ilgili ifadesi alınan 22 yaşındaki Ş.İ. adlı bayan, 27 yaşındaki bayan arkadaşı S.T. ile evlerine gittikleri sırada bir otonun önlerini kestiğini, bu otoda bulunan tanımadığı 3 şahsın kendilerine tacizde bulunduğunu öne sürdü. Polis bayanların plakasını verdiği aracı buldu ve araçta bulunan 23 yaşındaki M.A.D., 22 yaşındaki S.K. ve aynı yaştaki Y.D. suçlamaları kabul etmediler.

• Mücelli Caddesi devamında park halinde olan 50 yaşındaki Ş.E.’ye ait 44 AZ 798 plakalı otonun sol ön kapısının zorlanma sonucu eğildiği, ancak herhangi bir hırsızlık olayı olmadığı bildirildi.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde 18 yaşındaki M.B. ile alkollü olan 20 yaşındaki V.P. arasında kavga çıktı ve V.P., diğer genci bıçakla sırtından yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

• Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi’nde meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili polise başvuran 40 yaşındaki N.Ü. adlı şahıs 17.00 sıralarında bıçaklı bir şahıs tarafından bıçakla parasının gasbedildiğini bildirdi. Polis olayla ilgili olarak 32 yaşındaki H.G.’yi bir bıçak ve daha önce polis süsü vermek suretiyle 33 yaşındaki A.Y.’den gasbettiği cep telefonuyla yakaladı. Adliyeye verilen zanlı tutuklandı.

• Cirikpınar Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki Z.A. adlı bayan 14.30 sıralarında polisi arayarak, evde yalnız olduğunu, dış kapıdan sesler duyduğunu, kapı optiğinden dışarıya baktığında kapı önünde tanımadığı iki şahıs gördüğünü bildirdi. Polis olay yerine geldiğinde şahıslara rastlayamadı, ancak kapı girişinin sert bir cisimle kanırtılmış olduğunu saptadı. Araştırma sürüyor.

• Özalper Mahallesi’nde 44 yaşındaki S.Ş.’ye ait eve kiler bölümünün demir korkuluklarını sökerek giren hırsızlarca 1 banka kartı, TSO kimlik kartı ile bazı makbuzların olduğu cüzdanın çalındığı bildirildi.

• Savcılığa başvuran 76 yaşındaki Z.A. adlı kadın, mahalle camiinin imamı olan 44 yaşındaki Y.K.’nın kendisini kaçıracağını öne sürerek şikayetçi oldu. İfadesi alınan imam ise, Z.A.’nın daha önceden de kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu, akli dengesinin yerinde olmadığını, suçlamalarını da kabul etmediğini bildirdi.

• Şifa Mahallesi’nde 39 yaşındaki V.Ç.’ye ait olduğu ve evin önüne zincirle bağlı olduğu bildirilen 3 tekerlekli el arabası gece çalındı.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde park halinde olan 40 yaşındaki A.T.U.’ya ait 44 KV 937 plakalı aracın deposundan mazot çalındı.

• Mimar Sinan Caddesi’nde 21.00 sıralarında meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 27 yaşındaki M.G. adlı şahıs, 25 yaşındaki N.A. adlı bayanla bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığını, N.’nin barışmak için kendisini aradığını ve buluşma yerine gidip buluştuktan sonra 3 aracın yanlarında durduğunu, araçtan inen şahısların kendisini dövdüklerini öne sürdü ve bu olayla ilgili N.A.’dan şikayetçi oldu. N.A. ise suçlamayı
reddetti.

• Malatya-Adıyaman yolu Doğanşehir girişinde 48 yaşındaki H.B. yönetiminde olan 01 B 2601 plakalı kamyonun sağ arka tekerinin fırlayarak 52 yaşındaki H.İ.İ. yönetiminde bulunan 44 LC 361 plakalı otoya çarpması sonucu, sürücü ile arabada bulunan 54 yaşındaki S.İ. ve 44 yaşındaki İ.İ. yaralandılar.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki M.Ö. adlı bayan, 18.30 sıralarında polise başvurarak eşinin akrabası olan B.Ö. adlı şahsın kendisini vücudunun çeşitli yerlerinden jiletle yaraladığını bildirdi. Polis B.Ö.’yü arıyor.

• Yamaç Mahallesi’nde 75 yaşındaki İ.E.’ye ait dükkanının tahta olan tavanını delen hırsızlarca 35 karton sigara, 100 paket sigara, 20 paket çay, 2 paket şeker, 1 kutu çikolata ve 1 paket bisküvi çalındı.

• Savcılığa başvuran 26 yaşındaki H.B.G. adlı şahıs, Beydağı Mahallesi’nde bulunduğu sırada önceden aralarında husumet olan 43 yaşındaki Y.U., 31 yaşındaki A.U. ve 18 yaşındaki O.U.’nun oto ile yanına geldiklerini, O.U.’nun elindeki av tüfeğini görünce kaçtığını, şahısların kendisini takip edip öldürmek istediklerini öne sürerken, A.U. ve Y.U. ifadelerinde suçlamayı kabul etmeyip, iftiraya uğradıklarını iddia ettiler. Polis O.U.’yu bulmaya çalışıyor.

• Fırat Mahallesi 10. sokakta 33 yaşındaki M.Ş. adlı şahsa ait işyerine kapı camını kırarak giren hırsızlarca 250 paket sigara, 1 kutu çikolata, veresiye defteri ile 1 battaniye çalındı.

• Polise başvuran 59 yaşındaki M.S. adlı şahıs, 33 yaşındaki oğlu B.S.’nin Nakliyeciler Sitesi’ndeki işyerine para sıkıntısından dolayı yazılı bir kağıt bırakıp başka şey söylemeden ayrılmış olduğunu, oğlunu bulamadığını bildirdi ve bulunmasını istedi.

• İnönü Kapalı Çarşısı’nın karşısında otobüs bekleyen 18 yaşındaki A.A.’nın cebindeki telefon yankesicilik suretiyle çalındı.

• Polise başvuran 47 yaşındaki M.T., 37 yaşındaki M.A.B., 40 yaşındaki L.K. ve 30 yaşındaki M.F.P. adlı şahıslar, Büyük Şire Pazarı’nda 33 yaşındaki E.D.D., 28 yaşındaki Ş.C.D., 30 yaşındaki Ş.R. ve 22 yaşındaki M.K. tarafından dövüldüklerini, araçlarına da zarar verildiğini öne sürdüler. Şahıslar ifadeleri alındıktan sonra salıverildiler.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesinde 25 yaşındaki F.G.’ye ait otonun kapısını zorla açan hırsız 1 adet kasetçalar ile 4 hoparlör çaldı.

• Polise başvuran 46 yaşındaki M.A. adlı şahıs, kredi borcunu ödemek için Sanayi’deki banka şubesine gittiğini, banka görevlisi zannettiği 30 yaşlarındaki bir şahsın “kimliğini ve paranı ver, birlikte yatıralım” demesi üzerine 550 YTL verdiğini, şahsın daha sonra kimliğini kendisine verip fotokopi çektirmesini istediğini, bankaya geri döndüğünde şahsı göremediğini, banka görevlilerinin de şahsı tanımadıklarını söylemeleriyle dolandırıldığını anladığını bildirdi ve bu şahsın bulunmasını istedi.

• İnönü Caddesi’nde 24 yaşındaki H.P. adlı şahsın evine gündüz saatlerinde kapısını sert bir cisimle açarak giren hırsızlarca 1 adet 70 ekran, 1 adet de 37 ekran olmak üzere iki televizyon çalındı.

• 27 yaşındaki M.E. adlı şahsın, Turgut Temelli alt kavşağında bindiği minibüste, montunun cebindeki telefonun yankesicilik yoluyla çalındığı bildirildi.

• Yeşilyurt’ta polise başvuran 19 yaşında Bismil doğumlu E.T. adlı kız, 52 yaşındaki Bismil doğumlu babası S.T.’nin kendisini döverek zorla tanımadığı bir şahısla evlendirmek istemesinden dolayı Bursa’dan kaçarak Yeşilyurt’ta oturan ablasının evine geldiğini, telefonla görüştüğü babasının, Malatya’ya gelerek kendisini öldüreceğini söylediğini bildirdi ve önlem alınmasını istedi. Polis S.T. adlı şahsı aramaya başladı.

• Yeşilyurt’un Hıroğlu Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki İ.Ö. adlı şahsın, 37 yaşındaki eşi D.Ö.’den ayrı yaşaması nedeniyle bunalıma girerek boynuna kemer ve hortum bağlayıp intihara kalkıştığı bildirildi.

• Ferhadiye Mahallesi A.Kadir Eriş Sokağında (eski Çocuk Sokağı) 42 yaşındaki İ.Y.’nin sorumluluğundaki derneğin kapı kilidini kıran hırsızlarca 1 adet çay seti, ısıtıcı, bilgisayar modemi, dernek kaşesi, adres defteri, banka hesap cüzdanı ve üyelere ait fotoğrafların çalındığı bildirildi. Dernek sorumlusu İ.Y., B.K. adlı şahıstan şüphelendiğini söyleyince şahsın aranmasına başlandı.

• Ferhadiye Sokağa ters yönden giriş yapan 36 yaşındaki E.G. yönetimindeki aracın polis tarafından durdurulduğu, sürücünün evraklarını isteyen polislere “Siz kimsiniz lan. Size evrak filan vermem” diyerek aracını hareket ettirdiği, aracın kovalamaca sonucu Yapı Kredi Bankası önünde durdurulduğu, burada da zorluk çıkardığı öne sürülen sürücünün gözaltına alındığı, gönderildiği adliyece salıverildiği bildirildi.

• Tandoğan Mahallesi 29. Sokakta oturan 35 yaşındaki K.T. adlı kadın, polise başvurarak, evine misafir olarak gelen A.E.’nin mutfakta bulunan tüpün üzerine bıraktığı çantasından 2 altın bilezik, 5 adet Cumhuriyet altını, 500 ABD doları ile 660 YTL parasını çaldığını öne sürdü.A.E. aranıyor.

• Çöşnük’te oturan 55 yaşındaki G.G. adlı bayan polise başvurarak, 26 yaşındaki oğlu E.G. tarafından para meselesi yüzünden dövüldüğünü bildirdi. E.G. yakalandı ve hakkında “Üst Soya Kötü Muamele”den işlem yapıldı.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki G.D. adlı kadın, 14 yıllık imam nikahlı eşi V.T. tarafından dövüldüğünü öne sürerken, polis şahsı aramaya başladı.

• 32 yaşındaki A.B. polise gelerek, 40 gün önce Halep Caddesi’nde 30 yaşındaki A.K.’ya ait işyerinden ikinci el cep telefonu satın alındığını, telefona daha sonra çalıntı olduğuna dair mesaj geldiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Telefona el konuldu, ifadesi alınan işyeri sahibi serbest bırakıldı.

• Savcılığa başvuran 28 yaşındaki M.B., 2005 yılında nüfus cüzdanını kaybettiğini, kimliğini bulan M.S. adlı şahsın kendi resmini yapıştırmak suretiyle, kendi üzerine hat alıp işyeri açtığını öne sürdü. Kimliğini ele geçirdiği kişinin bilgileriyle işyeri açıp telefon aldığı öne sürülen M.S. aranıyor.

• Trafik polisleri tarafından, yönetimindeki minibüste fazla yolcu bulunduğu gerekçesiyle durdurulan 20 yaşındaki sürücü Y.İ.’nin evraklarını vermemesi üzerine gözaltına alındığı ve ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

• İnönü Caddesi’nde 37 yaşındaki M.T.’ye ait işyerine kapı kilit kısmını zorlayarak açıp giren hırsızlarca 20 erkek kazağı, 20 erkek pantolonu çalındı.

• Kernek Mahallesi Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi’nde 66 yaşındaki E.K.’ye ait eve kapısını kırarak giren hırsızlarca, uydu alıcısı, DVD, elbise ve valiz çalındı.

• Çarmuzu’da oturan 45 yaşındaki H.D. adlı kadın, 19 yaşındaki kızı K.D.’nin sınav sonuçlarını öğrenmek üzere okuduğu okula gitmek için evden ayrılıp dönmediğini bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

• Mimar Sinan Caddesi’nde oturan 28 yaşındaki H.G. adlı şahıs, gece sobanın tütmesi nedeniyle evi havalandırıp yattığını, gerisini hatırlayamadığını, kendine hastanede geldiğini belirtirken, şahsın soba dumanından zehirlendiği öğrenildi.

• Özalper Mahallesi’nde 50 yaşındaki Ş.Ö.’ye ait eve giren hırsız 1 adet dijital fotoğraf makinesi ile 1 altın bilezik çaldı.

• Hasanbey Caddesi’nde 57 yaşındaki H.U. adlı kadına ait eve öğleden sonra kapısını kırarak giren hırsız cep telefonu çaldı.

• Yeşilyurt Caddesi’nde 52 yaşındaki C.Ö.’ye ait eve öğleden sonra kapısını zorla açarak giren hırsız 1 fotoğraf makinesi, 10 YTL para, 1 cep telefonu, şarj cihazı ile 1 ayakkabı çaldı.

• Samanlı Mahallesi’nde oturan 57 yaşındaki M.E.B. ve 48 yaşındaki karısı Z.B. 03.00 sıralarında evde yatarken, mutfaktan ses geldiğini duyan Z.B.’nin mutfağa gittiğinde karanlıkta bir şahsın ikinci kattaki evden atlayarak kaçtığını gördüğünü, şahsın mutfak penceresinden girmiş olduğunu, ancak herhangi bir şey çalamadığını polise bildirdiler. Polis araştırmaya başladı.

• Halep Caddesi’nde 38 yaşındaki M.K.’ya ait işyerinde yapılan aramada 30 adet porno CD, film, müzik, program kaydı bulunan 170 adet bandrolsuz CD, 7 adet bandrolsuz DVD ve içerisinde film müzik, ve programın yanı sıra çok sayıda porno kaydın bulunduğu 200 GB kapasiteli harici harddiske el konulduğu, şahıs hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Turgut Temelli Caddesi’nde 32 yaşındaki H.Ö.’ye ait işyerinde 4 adet bandrolsuz ders DVD’si, 60 adet bandrolsuz ders VCD’si, 3 bandrolsuz müzik CD’si, 3 bandrolsuz müzik DVD’si, 24 adet bandrolsuz film CD’si, 2 adet bandrolsuz program CD’si, 1 adet porno CD bulunduğu, hakkında yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

• Arapgir Devlet Hastanesi’ne alkollü olarak gelip taşkınlık çıkaran 50 yaşındaki F.Y. ve 52 yaşındaki A.K. polis tarafından zor kullanılarak gözaltına alındı.

• Akçadağ Hükümet Caddesi’nde gece polis ekibi tarafından görülen 16 yaşındaki S.T. adlı kız, polise verdiği ifadede 39 yaşındaki annesi tarafından sürekli dövüldüğü için evden kaçtığını, annesinden şikayetçi olduğunu öne sürerken, ifadesi alınan anne suçlamayı kabul etmedi.

• Pamuk İşhanı’ndaki oyun salonu önünde 22.00 sıralarında alacak verecek yüzünden 39 yaşındaki M.N.E. adlı şahısla 31 yaşındaki N.E.’nin birbirlerini dövdükleri, işyerinde bulunanların yardımıyla dışarı çıkarılan N.E.’nin kendisine balkondan bakan N.E.’ye tabancayla ateş edip kaçtığı, şahsın yara almadığı, N.E.’nin ise bir süre sonra ruhsatsız tabancası ile yakalandığı bildirildi.

• Başharık’ta oturan 46 yaşındaki N.T. adlı kadın, ailevi nedenlerle kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü eşi 48 yaşındaki N.T.’den davacı olurken, polis şahsı aramaya başladı.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 70 yaşındaki A.S. adlı kadın, evine fakir-fukara fonundan yardım amaçlı geldiğini söyleyen bir şahıs tarafından dolandırıcılık suretiyle 3 altın bileziği ile 400 YTL parasının çalındığını polise bildirdi. Polis dolandırıcıyı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 24 yaşındaki E.U. adlı şahıs, 21 yaşındaki karısı Z.U.’nun kayıp olduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde 49 yaşındaki E.B.’ye ait evin kilit kısmını zorlayarak kapısını açan hırsızın 50 YTL para çaldığı bildirildi.

• Zafer Mahallesi Gündoğdu Caddesi’nde 27 yaşındaki B.K. adlı kadına ait eve gündüz saatlerinde kapı kilidini kırarak giren hırsızlarca 1 altın zincir, 1 altın bilezik, 1 altın taşlı yüzük, 2 altın yüzük, 1 yeşil altın yüzük ile 2 inci kolye çalındı.

• Akpınar Aslantepe Caddesi’nde 32 yaşındaki S.Ö. adlı kadına ait eve öğleden sonra kapı kilidini kırarak giren hırsızlarca 4 çift bayan ayakkabısı çalındı.

• Akpınar Aslantepe Caddesi’nde oturan 30 yaşındaki S.Ö. adlı şahsa ait kapının anahtar kısmını kıran hırsızlarca 1 yarım altın ile 1 parfüm çalındı.

• Belediye Zabıta Müdürlüğü önende 21.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadeleri alınan zabıta memurları A.K., E.K. ve T.Ö., Soykan Parkı civarında seyyar satıcılığın yasak olduğu yerde 3 tekerlekli el arabası ile satış yapan R.S., F.S. ve B.G. adlı şahıslara cezai işlem yapmak için kimlik istediklerini, şahısların kimlik vermemeleri üzerine el arabalarına ve malzemelerine el koyup müdürlüğe götürdüklerini, daha sonra bu şahısların kalabalık bir grupla gelerek tehdit ve hakarette bulunduklarını, R.S. adlı şahsın da E.K.’yi dövdüğünü öne sürdüler. Şikayet üzerine 3 satıcı polis tarafından gözaltına alındı.

• Hapis cezası nedeniyle Yeşilevler civarında yakalanan 49 yaşındaki R.Y. adlı şahsın, yakalandığı sırada A.U. adıla düzenlenmiş sahte kimlik gösterip kurtulmaya çalıştığı, ancak gönderildiği mahkemece tutuklandığı bildirildi.

• Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’ne, 2.5 yıllık hapis cezası nedeniyle aranan İ.D.’yi yakalamaya giden polise, evin önünde park halindeki otodan inen 29 yaşındaki Y.Y. adlı şahsın “Siz kimsiniz de dayımı soruyorsunuz?” diye tehditte bulunduğu, zor kullanılarak etkisiz hale getirildiği, ifadesinde olayın alkollü olmasından kaynaklandığını söylediği, bu sırada İ.D. adlı şahsın ise kaçtığı bildirildi. “Görevli Memura Mukavemet, Tehdit, Hakaret, Aranan Suçlunun Kaçmasına İmkan Sağlamak” suçlamasıyla adliyeye verilen Y.Y. tutuklandı.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde 42 yaşındaki S.G.’ye ait işyerine camını kırarak giren hırsızlar, 1 dizüstü bilgisayar ile 1 adet teyp çaldılar.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki A.Ö., polise başvurarak, sabah 05.30’da uyandığında mutfak balkon kapısını açık gördüğünü, yaptığı kontrolde annesinin çantasındaki 1 altın bilezik, 650 YTL para, kol saati ve cep telefonunun çalındığını fark ettiğini bildirdi.

• 33 yaşındaki M.A. adlı şahıs, savcılıkta verdiği ifadede, Şubat ayının ilk haftasında eklem ağrısından rahatsızlandığı için özel bir hastanenin acil servisine gittiğini, burada 29 yaşındaki Dr.Ö.F. tarafından muayenesinin ardından serum takıldığını, ancak daha sonra nefesinin kesildiğini ve bayıldığını, ayıldıktan bir saat kadar sonrasına kadar müşahade altında kaldığını, doktorun kendisine antibiyotik nedeniyle rahatsızlandığını söylediğini, daha sonra eve gönderildiğini, gece geç saatte rahatsızlanınca ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne gittiğini, buradaki doktorların yanlış teşhis neticesi verilen antibiyotik yüzünden vücutta alerji oluştuğunu söylediklerini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Şahıs 20 gün sünra tekrar polise başvurarak, Dr.Ö.F.’nin kendisine tedavi öncesi antibiyotiğe alerjisi olup olmadığını sormayı unuttuğunu söylediğini bildirdi ve şikayetindenh vazgeçtiğini söyledi.

• 37 yaşındaki polis memuru N.M.V., İnönü Caddesi üzerinde polis kokartını kaybettiğini bildirdi.

• Çilesiz Mahallesi’nde 36 yaşındaki E.M.’ye ait eve çocuk odası penceresini zorla açarak giren hırsızın 2 bin YTL para çaldığı bildirildi.

• Akçadağ Doğu Mahallesinde oturan 18 yaşındaki S.A. adlı bayan, daha önce nişanlısı olan 23 yaşındaki B.K.’nın öğle saatlerinde evlerine gelip kendisini rahatsız ettiğini öne sürüncü, polis şahsı aramaya başladı.

• Yeşilyurt’un Gedik Mahallesi Hastane kavşağında elektrik direğine tırmanan kronik şizofreni hastası 43 yaşındaki G.Ö., elektriğe kapılarak yaralandı. İlk tedavisi Yeşilyurt’ta yapılan şahıs, saldırgan davranışları nedeniyle polis nezaretinde TÖTM’ye kaldırıldı.

• Kuluncak Kaynarca Köyü Tosunbükü Mezrasında O.Ö. adlı şahsa ait 34..0002 plakalı araçta 1 adet ruhsatsız av tüfeği bulundu.

• Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan 33 yaşındaki F.H. yönetimindeki 23…793 plakalı otomobil Akçadağ Kozluca mevkiinde yolun buzlu olması yüzünden şarampola yuvarlandı. Kazada otoda bulunan 29 yaşındaki E.Y. yaralandı.

• Hekimhan’ın Başkavak Köyüne giden L.K., İ.K. ve H.G. adlı kadınların çocuklarının böbrek hastası olduğunu ve ameliyat için para gerektiğini söyleyerek köy sakinleri G.A., D.C., G.T. ve H.T.’den para topladıkları, yine bu 3 kadının akrabaları olan S.K. ve C.K. adlı kadınların da Haydaroğlu Köyünde aynı gerekçeyle C.E., E.K., E.K. ve Z.K.’den para aldıkları, durumun jandarmaca öğrenilmesi üzerine 5 kadına “Dilencilik” nedeniyle Kabahatler Kanunu’na göre 62’şer YTL idari para cezası kesildi.

• Konak Beldesinde V.A. adlı şahsın kendisine ait tavuk çiftliğini ısıtmak için yaktığı sobadan sıçrayan kıvılcımlar zemindeki tahta talaşını tutuşturması sonucu çiftliğin tamamen yandığı, 20 bin YTL hasar meydana geldiği bildirildi.

• Arguvan Yazıbaşı Köyünde oturan G.P. adlı şahsın evin önüne park ettiği 44..821 plakalı traktörü kardan korumak için üzerine kapattığı naylon brandanın kasten yakıldığı, erken farkedildiği için traktörde zarar meydana gelmediği öğrenildi. Jandarma araştırmaya başladı.

• Arapgir Paçalı Köyünde 49 yaşındaki S.A. ile 30 yaşındaki yengesi A.A. arasında kavga çıktığı, şahsın yengesini tokatlayarak yaraladığı bildirildi.

• Akçadağ ilçesi Aksaray Köyü Zeyve mevkiinde 51 yaşındaki Ş.M.P.’ye ait inşaattan demir çaldıkları gerekçesiyle 49 yaşındaki B.Ç., 29 yaşındaki B.Ç. ve 32 yaşındaki E.T.’nin suçüstü yakalandıkları bildirildi.

• Yeşilyurt Yakınca beldesi Fatih Mahallesi’nde 36 yaşındaki R.G. adlı şahıs, eşi 34 yaşındaki N.G. ile çocukları 4 yaşındaki A.G. ve 10 yaşındaki B.G. sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek TÖTM’ye kaldırıldılar.

• Yakınca Beldesi Onbinkonutlar mevkiinde 35 yaşındaki T.K. adlı bayanın psikolojik rahatsızlık sonucu fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

• Merkez Samanköy’de 24 yaşındaki E.Ö.G. adlı bayan, bunalım sonucu sol bileğini jiletle keserek intihara kalkıştıktan sonra pişman olup hastaneye giderek tedavisini yaptırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız