SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• 03.00 sıralarında polis tarafından şüphe üzerine durdurulan 38 yaşındaki Ş.Ö. adlı şahıs, elindeki çuvalda bulunan elektrik malzemelerini Zafer Mahallesi 10. Sokaktaki bir inşaattan çaldığını söyledi. 55 yaşındaki M.V.S.’ye ait inşaattan çalınan malzemelerin yanı sıra şahsın üzerinde 1 ekmek bıçağı ve kerpeten bulundu. M.V.S. çuvaldaki malzemelerin bir bölümünün kendisine ait olduğunu, diğerlerinin kendisinin olmadığını söyledi. Adliyeye verilen zanlı serbest bırakıldı.

• Savcılığa başvuran K.Y., cep telefonunun çalındığını bildirirken, bu telefon 26 yaşındaki M.T. adlı şahısta bulundu. Bu kişi, telefonu 25 yaşındaki K.T. adlı şahsa emaneten verdiğini, telefonu kendisine de A.G. adlı üniversite öğrencisinin sattığını söyledi. Adliyeye verilen 29 yaşındaki A.G. tutuklandı.

• İndere Caddesi’nde F.Y. yönetimindeki 44 KV 906 plakalı motosiklet ile S.K. yönetiminde bulunan 44 KA 618 plakalı oto çarpıştı. Motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan 25 yaşındaki Ş.Ö. yaralandı.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’ndeki bir apartmanın zemin katındaki depodan 02.00 sıralarında bazı şahısların çaldıkları kuru kayısıyı 44 T 0955 plakalı otoya yüklerken yakalandıkları bildirildi. 16 kasa kayısı sahibi 26 yaşındaki L.İ.’ye teslim edilirken, 33 yaşındaki İ.K. ve 34 yaşındaki M.T. adlı zanlılar yakalandı, oto muhafaza altına alındı. İki zanlı adliyece tutuklandı.

• Çevreyolu Maliye binası önünde 50 yaşındaki G.B.S. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44 FU 646 plakalı otonun çarptığı 74 yaşındaki Z.K. adlı bayan yaralandı.

• Hasanbey Caddesi Hasanbey Konağı önünde 26 yaşındaki S.T. yönetiminde bulunan 44 FZ 699 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 39 yaşındaki Z.K. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Paşaköşkü Caddesi’nde 17.50 sıralarındaki trafik kazasıyla ilgili ifadesi alınan 25 yaşındaki M.K., yürürken S.T. yönetiminde bulunan 44 KR 158 plakalı otonun kendisine çarptığını, otodan inip yanına gelen şahısların kendisine yardımcı olmak amacıyla otoya bindirmeye çalıştıklarını, otodan alkol kokusu gelince araçtan inip şahıslara alkollü olduklarını söylediğini, otodaki şahısların kendisine küfrettiklerini öne sürdü. İfadesi alınan 58 yaşındaki S.T., arkadaşları ile gezerken M.K.’nın aniden otonun önüne çıktığını, alkolü de olay sonrası aldığını öne sürdü.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki Y.A. adlı kadın, yaklaşık 3 aydır beraber olduğu 34 yaşındaki F.T. adlı şahsın tartışma sonucu kendisini tehdit ettiğini, evin camını da kırdığını öne sürdü. İfadesi alınan F.T. salıverildi.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde 58 yaşındaki A.E.’ye ait işyerine asma kilitlerini kırarak giren hırsızların 100 YTL para ile 1.500 YTL tutarında sigara çaldıkları bildirildi.

• Mimar Sinan Caddesi’nde bir işyerinin darabasına zincir ile bağlı olan 27 yaşındaki C.T.’ye ait plakasız motosiklet çalındı.

• Hacı Ahmet Akıncı Lisesi civarında 17 yaşındaki Ö.T. adlı öğrenci kız dövülerek hastaneye kaldırılırken, bu öğrenciyi dövdüğü gerekçesiyle 18 yaşındaki E.A. adlı kız öğrenci hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

• Cevatpaşa Mahallesi’nde oturan 12 yaşındaki F.K. adlı kız çocuk, polise başvurarak, 42 yaşındaki babası İ.K.’nın kendisine su bardağını fırlattığını, babasının her gün bir neden uydurarak kendisini dövdüğünü öne sürdü ve şikayetçi oldu. İfadesi alınan baba salıverildi.

• Beydağı Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde 34 yaşındaki Ü.S. adlı kadının çantasından 8 adet yüzük çalındı.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan 76 yaşındaki S.S. adlı kadın, öğle saatlerinde daha önce tanımadığı bir şahsın kapıyı çalıp eşini sorduğunu, eşinin öldüğünü söylemesi üzerine şahsın “Eşinizin ölüm parasını almamışsınız. Bunu almanız için 1 ile 1.5 milyar verin ki bu parayı alasınız” dediğini, şahsa o kadar parasının olmadığını söylediğini, şahsın kolundaki bilezikleri istemesi üzerine 2 adet burma bileziği bu şahsa verdiğini, şahsın “Kızına ve oğluna söyleme, yoksa bizi cezalandırırlar” deyip gittiğini, daha sonra dolandırıldığını anladığını bildirdi. Polis dolandırıcının kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

• Beydağı Devlet Hastanesi Ortopedi Polikliniği personel giyinme odasında bulunan dolapta 37 yaşındaki S.G. adlı bayan görevliye ait 30 YTL çalındı.

• Akçadağ-Ören karayolu üzerinde H.S. yönetimindeki 44 FY 506 plakalı otoyla giderken, yol kenarındaki mıcırlar yüzünden devrildi. Araç hasar görürken, sürücü hafif yaralandı.

• Arguvan ilçe girişinde polis tarafından yapılan kontrol sırasında durdurulan 44 LD 196 plakalı araç içerisinde, mahkeme kararıyla yasaklanmış afişlerin bulunduğu, araçta bulunan Batman doğumlu 22 yaşındaki M.T., Diyarbakır-Lice doğumlu 22 yaşındaki S.B., Mardin Midyat doğumlu 26 yaşındaki F.O., Kürükan doğumlu 58 yaşındaki Z.K. ile Elazığ Palu doğumlu 21 yaşındaki Y.O.’nun gözaltına alındıkları, ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri bildirildi.

• Kale ilçesi Güneyce Mahallesi’nde 64 yaşındaki F.A.’ya ait evden 1 dijital uydu cihazı, otomatik av tüfeği, ot biçme makinesi ile odun kesme makinesi çalındı.

• Yeşilyurt ilçesi Hıroğlu Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki U.T. adlı şahıs, 28 yaşındaki eşi N.T. ile çocukları 5 yaşındaki M.K.T. ve 2 yaşındaki G.T., sobadan sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

• Polise başvuran 19 yaşındaki Fatsa doğumlu öğrenci M.K., hemşerisi olan 19 yaşındaki B.D.’nin yurda gelmediğini ve kendisinden haber alamadığını bildirerek, bulunmasını istedi.

• Nasuhi Caddesi girişinde 22.30 sıralarındaki olayla ilgili ifadesi alınan 21 yaşındaki M.M.C., elindeki bira şişesi ile kafasına vuran 23 yaşındaki O.G. ile tehdit eden 25 yaşındaki C.A.’dan şikayetçi olduğunu söylerken, iki şahıs kendilerine iftira atıldığını öne sürdüler.

• Savcılığa başvuran 52 yaşındaki A.İ., 20 yaşındaki oğlu M.İ.’nin 2007 Mayıs ayından beri kayıp olduğunu, kendisini özel numaradan arayıp konuştuğunu, ancak yerini söylemediğini bildirdi ve oğlunun bulunmasını istedi.

• Polise başvuran 21 yaşındaki S.E. adlı bayan, 15.30 sıralarında Zafer Mahallesi Merzeci Sokakta yürürken, 20-25 yaşlarındaki bir şahsın kendisine elle tacizde bulunduğunu bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis sapığı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Yeşiltepe’de oturan 78 yaşındaki Z.K. adlı kadın, adına kayıtlı evi kiraya verdiği için 29 yaşındaki torunu M.K. tarafından tehdit edildiğini, evinin camının kırıldığını bildirdi. Torun hakkında yasal işleme başlandı.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki R.B. adlı genç kız, ailevi nedenlerle bunalıma girip fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Çevreyolu eski otogar civarında 24 yaşındaki T.Ç. yönetimindeki oto ile giderken, 58 yaşındaki C.Ö. adlı şahsa çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Şeker Stadı’nın soyunma odalarının kapı kilitlerinin kırıldığı, üç numaralı soyunma odasından su saati ile plastik vananın çalındığı bildirildi.

• Tevfik Temelli ve Hasanbey Caddesi kavşağında 19 yaşındaki M.Y. yönetimindeki oto ile 28 yaşındaki S.Y. yönetimindeki oto çarpıştı. Kazada S.Y.’nin aracında bulunan 62 yaşındaki S.K. ile 43 yaşındaki M.K. yaralandılar.

• Şifa Mahallesi’ndeki bir evde öğle saatlerinde şüpheli kişilerin olduğu ihbarı üzerine giden polis, 17 yaşındaki C.P. ve 16 yaşındaki D.D. adlı bayanları, 39 yaşındaki Ş.E. adlı kadına ait evin bahçesinde yakaladı. Ev sahibi polise verdiği ifadede, dışarıdan gelirken evin dış kapısının kırık olduğunu, evdeki iki bayanın ellerindeki demir ile banyo kazanını sökmeye çalıştıklarını gördüğünü, polisi aradığını bildirdi. Adliyeye verilen iki bayan serbest bırakıldı.

• Darende Heyiketeği Mahallesi’nde 31 yaşındaki R.K. adlı şahsın, 29 yaşındaki karısı S.K. ile kayınvalidesi 62 yaşındaki H.C.’yi dövdüğü gerekçesiyle yakalandı.

• Atatürk Caddesi Şehir Pasajı’nda 29 yaşındaki K.A.’ya ait işyerine kapısını zorla açarak giren hırsızlarca 200 adet çeşitli marka kot pantolon, 100 adet çeşitli marka yün kazak ile kasadaki 300 YTL para çalındı.

• Halfettin Sokakta 22 yaşındaki A.A.’ya ait işyerinden içerisinde 25 YTL bulunan yazarkasa çalındı. Kasa işyerinden 100 metre uzaklıkta kırılmış olarak bulundu.

• Sancaktar Mahallesi’nde 48 yaşındaki A.Ö.’ye ait inşaattaki kalıp üzerinde bulunan etriye demirlerinden 150 tanesi çalındı.

• Göztepe Mahallesi’nde 37 yaşındaki S.Ş.’nin evine kapıyı zorlayarak giren hırsızlar 1 adet büyük bakır tencere ile 1 bakır leğen çaldı.

• Polise başvuran 72 yaşındaki S.Y., Kuyumcular Çarşısı arka sokağında seyyar satıcı tezgahındaki ürünleri incelediği sırada cüzdanını çıkarmak için elini cebine attığında içerisinde 30 YTL para, Alman Demir Yollarına ait seyahat kartı, konsolosluktan aldığı kimliğin çalınmış olduğunu gördüğünü bildirdi. Polis yankesiciyi belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• İpek Caddesi üzerinde 30 yaşındaki N.Ö. adlı bayanın, yaşlı annesini minibüse bindirmesi için yardım istediği 35 yaşındaki F.U. adlı bayanla tartışıp kavga ettiği, iki kadının birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Akpınar’da 24 yaşındaki H.F.’ye ait işyerinden krem, 3 adet makyaj kalemi, 1 deodorant ve 2 ruj alıp cebine koyan ve parasını ödemeden çıkmak isterken işyeri sahibi tarafından yakalandığı bildirilen 26 yaşındaki U.Ş. hakkında yasal işlem yapıldı.

• Belediye arkasındaki market civarındaki kavgayla ilgili ifade veren 20 yaşındaki H.G. ve 21 yaşındaki M.K.E., H.G.’nin motosikleti ile giderken karşıdan gelen ve aniden U dönüşü yaparak kendi şeritlerine giren oto sürücüsü ile tartıştıklarını, bu kişinin küfretmesi üzerine M.K.E.’nin tokat attığı, olay yerinden ayrılan oto sürücüsünün bir süre sonra yanında 4 şahısla gelip kendilerini dövdüklerini bildirdiler. Polis plakası belirlenen otoyla gelen şahısları yakalamaya çalışıyor.

• Başharık Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki S.B. adlı kadın, alkollü olarak eve gelip kendisini öldürmekle tehdit ettiğini ve hakarette bulunduğunu öne sürdüğü 48 yaşındaki eşinden şikayetçi olurken, M.B. suçlamayı kabul etmedi.

• Yeşiltepe Koşu Mahallesinde park halinde olan 47 yaşındaki M.A.’ya ait otodan 1 adet CD çalarlı teyp çalındı.

• Selçuklu Mahallesinde 54 yaşındaki İ.K. yönetiminde bulunan araçla 63 yaşındaki M.K. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Elazığ yolu YİMPAŞ Alışveriş merkezi önünde durdurulan yolcu otobüsünde yolculuk yapan Yüksekova doğumlu 25 yaşındaki N.K. adlı şahsın üzerinde 14 gram eroin ile 2 adet kullanım pipeti ele geçirildi. “İçmek Maksadıyla Eroin Bulundurma” suçlamasıyla adliyeye verilen N.K. serbest bırakıldı.

• Hekimhan’da 36 yaşındaki A.I. adlı şahsın, okul bahçesindeki ağaçta kalan topu düşürmek için attığı taşın yere düşerken 9 yaşındaki Ö.B.’nin kafasına isabet ederek yaralanmasına yol açtığı, çocuğun hastanede tedavi edildiği, taşı atan hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Elazığ yolu Malet mevkiinde Jandarma tarafından yapılan yol kontrolu sırasında 53 yaşındaki A.Ç. ile 49 yaşındaki M.A. adlı şahıslar, 2 adet ruhsatsız Browning marka tabanca ile 28 mermiyle yakalandılar. İki şahıs gözaltına alındı.

• Akçadağ Çatyol beldesi Pınarlıgeçit mevkiinde H.T. yönetimindeki 44..542 plakalı kamyon mıcır boşaltırken, devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki S.Ö. adlı şahıs, evde ailece oturdukları sırada 22 yaşındaki kızı F.Ö.’nün akşam amcasına oturmaya gideceğini söyleyip evden çıktığını, geri gelmeyince yaptığı araştırmada kızının amcasına hiç gitmediği öğrendiğini, daha sonda telefonla arayan kızının N.K. adlı şahsın yanında olduğunu söyleyip telefonu kapattığını, kızının zorla kaçırılarak alıkonulmuş olduğunu düşündüğünü bildirdi. Polis kızı ve şahsı bulmaya çalışıyor.

• Polise sabah saatlerinde başvuran 25 yaşındaki Ö.E. adlı şahıs, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir pavyonda alkol aldığı sırada cep telefonunun B.B. adlı şahıs tarafından çalındığını öne sürdü. B.B. aranıyor.

• Derme İlköğretim Okulu önünde 17.15 sıralarında polis tarafından durdurulan 44 AE 499 plakalı araçta bulunan 26 yaşındaki R.A. adlı şahsın üzerinde 1 adet 7.65 çaplı tabanca ile 7 mermi ele geçirildi. Şahıs gözaltına alındı.

• Cevherizade Mahallesi Kozkökü Sokakta 42 yaşındaki Ş.D. adlı şahsın kömürlük kısmına bıraktığı züccaciye malzemelerinin açıldığı, 4 koli çelik çaydanlık, 3 koli fırın tepsisi, 4 koli kase, 1 koli bardak, 1 koli de bardak tabağının çalındığı bildirildi.

• Bentbaşı Mahallesi’nde birlikte alkol alan 26 yaşındaki K.Ö. ve 19 yaşındaki M.D.’nin, 01.00 sıralarında kavga edip birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Salköprü Mahallesi Boncuklu Sokakta park halinde olan C.K.’ya ait 44 DK 014 plakalı kamyonetin yedek lastiği çalındı.

• Polise başvuran 42 yaşındaki M.S. adlı şahıs, daha önceden tanıdığı 44 yaşındaki C.A. ve 37 yaşındaki N.Ç.’nin, kiraladığı aracı teslim etmediklerini öne sürdü. İki şahıs yakalandı ve ifadeleri alındı.

• Savcılığa başvuran ve Beydağı Devlet Hastanesi’nde göz doktoru olduğunu belirten 34 yaşındaki A.T.Ç. adlı bayan, hastanenin göz servisinde, optik işi ile uğraşan 27 yaşındaki T.K. adlı şahsın hakaretine uğradığını öne sürerken, ifadesi alınan şahıs doktorun kendisine hakarette bulunduğu iddiasını dile getirdi.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki E.B. adlı genç kız, ÖSS stresinden dolayı bunalıma girerek, fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştı.

• Zaviye Mahallesi’ndeki bir sitenin yönetim kurulu toplantısı sırasında çıkan tartışmayla ilgili ifadesi alınan 46 yaşındaki A.K., ifadesinde tartışma sonucu 55 yaşındaki Ş.M.A.’nın elindeki bir aletle 39 yaşındaki K.E.’yi boynundan yaraladığını, H.A. adlı şahıs ile yanındaki 4-5 kişinin de kendisini ve oğlu 23 yaşındaki M.K.’yi dövdüklerini, olay sırasında üzerinde 15 bin YTL parasının olduğunu, parayı koyduğu pantolonun cebinin yırtık, paraların da yerinde olmadığını, ayrıca parmağında bulunan altın yüzüğün de alınmış olduğunu öne sürdü. Polis olaya karıştığı öne sürülenlerden Ş.M.A.’nın ifadesine başvururken, H.A. ve yanındaki şahısları bulmaya çalışıyor.

• Tecde 28. Sokakta F.Ş. yönetiminde bulunan 44 AP 675 plakalı otoyla giderken aniden yola çıkan 8 yaşındaki G.Ç. adlı kız çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Çevreyolu Yakınca Otobüs Durağı’nda T.E. yönetiminde bulunan 44 AU 733 plakalı araçtan inen 65 yaşındaki N.A. adlı kadın, araçtan iner inmek aracın hareket edip çarpması sonucu yaralandı.

• Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu önünde E.O.G. yönetiminde bulunan 44 AK 206 plakalı araçla giderken aniden yola çıkan 11 yaşındaki E.Y. adlı erkek çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Zapcıoğlu Caddesi’nde oturan 23 yaşındaki N.Ö. adlı bayan, 21.30 sıralarında maket bıçağı ile sol bileğini keserek intihara kalkıştı. N.Ö. ifadesinde, 2 yıl önce annesini kaybetmesi nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu, bu nedenle tedavi gördüğünü, olay günü bunalıma girince intihara kalkıştığını ve pişman olduğunu söyledi.

• Arapgir ilçesi Mirliva Ahmet Camii’ne hırsızlık amacıyla giren ve daha sonra 06 BF 5396 plakalı otoyla kaçan Kayseri doğumlu 43 yaşındaki F.Y. ile 40 yaşındaki M.K., polis tarafından yakalandılar. Çantalarında 1 adet kasaturan, bağ makası, pense, levye ve makas bulunan şahıslardan F.Y. tutuklandı.

• Hekimhan’da 22 Mart günü polise başvuran 23 yaşındaki M.A. adlı bayan, terminaldeki çay ocağında 1.5 ay önce 38 yaşındaki B.B. ve 46 yaşındaki E.B. adlı şahıslarca taciz edildiğini öne sürerken, bu şahıslar suçlamaları reddettiler.

• Polise başvuran 45 yaşındaki S.B. adlı kadın, hakarette bulunup kendisine saldırdığını öne sürdüğü 48 yaşındaki eşi M.B.’den şikayetçi oldu. Şahıs ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Mücelli Caddesi’nde park halinde olan 30 yaşındaki M.A.K.’ya ait otodan kaset çalar ile oto anahtarı çalındı.

• Sinema Caddesi üzerinde kavga eden 16 yaşındaki O.K. ile aynı yaşlardaki M.B.M., Y.E.K. ve A.P.’ye polis müdahale etti. O.K.’nin üzerinde 1 adet kurusıkı tabanca bulundu.

• Cengiz Topel Caddesi’nde 21.15 sıralarında karşıdan karşıya geçmek isteyen 12 yaşındaki S.O. adlı kız çocuğa 37 yaşındaki R.A. yönetiminde bulunan oto çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Caddesi’nde 39 yaşındaki M.A.’ya ait eve açık olan mutfak kapısından giren hırsız ya da hırsızlarca 5 altın yüzük, 650 Euro ve 950 YTL para çalındı.

• Gece yarısı Samanlı Mahallesi’nden polisi arayan 44 yaşındaki Ö.G. adlı kadın, evinde birlikte yaşadığı 33 yaşındaki K.A. ‘nın kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. Şahıs suçlamaları kabul etmeyip Ö.G.’den şikayetçi oldu.

• Sıtmapınarı’ndaki otobüs durağında 23.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 28 yaşındaki O.T., yerde bulduğu bira şişesini çöpe atacağı sırada önceden tanıdığı 44 yaşındaki N.G.’nin kendisine kızıp, boşaltacak başka bir yer bulamadın mı diyerek kızdığını, ancak kendisinin şikayetçi olmadığını söyledi.

• Cemal Gürsel mahallesinde 40 yaşındaki N.K. yönetiminde bulunan otoyla giderken aniden yola çıkan 14 yaşındaki K.B.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Çukurdere Mahallesi’nde oturan 28 yaşındaki E.U., polise başvurarak, evinin bahçesindeki kilitli kümesten 21 güvercininin çalındığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Kuluncak ilçesinde fırıncılık yapan H.Z.l ve Ü.A. ile İ.K. arasında ekmek satış rekabeti yüzünden kavga çıktı. H.Z. ve Ü.A.’nın İ.K.’yı yumrukla yaraladıkları bildirildi.

• Kaynarca Mahallesi’nde kumar borcu yüzünden çıkan kavgada İ.K. adlı şahsın, A.K.’yı bıçakla çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaraladığı, yaralının TÖTM’ye kaldırıldığı, sanığın yakalandığı bildirildi.

• Pütürge’nin Pazarcık köyünde oturan F.T. adlı kadın hakkında köy içmesuyu hattına zarar verdiği iddiasıyla hakkında yasal işleme başlandı.

• Akçadağ Bekiruşağı Köyünde oturan H.P. adlı şahsın, Darıca köyünden T.K. tarafından evlendirmek maksadıyla 750 YTL’sinin dolandırıldığı öne sürüldü.

• Akçadağ Doğanlar Köyü ile Çayözü arasında 9 direkte gerili 450 metre telefon kablosunun kesilerek çalınması ile ilgili olarak M.T. ve A.T. adlı şahıslar yakalandı. Bu şahıslara ait evlerde telefon hattına ait 250 metre çelik gergi teli ele geçirildi. Şahıslar ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• Doğanşehir’in Günedoğru Köyünde S.K. yönetimindeki 51..016 plakalı kamyonla köy merkezinden geçerken A.E.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan K.B. yönetiminde bulunan 44..120 plakalı otomobil, Darende Yukarıulupınar Köyü Bakımevi mevkiinde yol kenarındaki kaya parçasına çarptı. Araçta bulunan T.B., E.B., E.B. ve E.A. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız