SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Başharık Mahallesi 25. Sokakta bir apartman dairesinde polis tarafından yapılan aramada 33 yaşındaki M.E. adlı şahsın üzerinde iki parça esrar bulundu. Esrarı İstanbul’da adını İsmail olarak bildiği şahıstan 350 YTL karşılığında aldığını söyleyen zanlı adliyece tutuklandı.

• Polise başvuran 43 yaşındaki K.H., Cevherizade Mahallesi’nde oturan kızının kayınvalidesi G.K.’ye ait evin bir odasına kendisine ait ev eşyalarını emanet olarak bıraktığını, bir gün sonra evin önünden geçerken ikinci el eşya alıp satan B.B. adlı şahsın büyük el arabası ile bu evden eşya taşıdığını görmesi üzerine baktığında eşyaların kendisine ait olduğunu anladığını, şahsa sorduğunda eşyaları G.K.’nin kendisine sattığını söylediğini bildirdi. G.K. adlı dünür “İyiniyeti Suistimal” suçlamasıyla aranıyor.

• Battalgazi Mahallesi Elmasuyu Caıddesi’ndeki kavgada 14 yaşındaki M.A. baldırından kesici bir aletle yaralandı. Olayla ilgili yakalanan aynı yaştaki M.Ç.A. adliyece serbest bırakıldı.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde gece yarısı bir evdeki kavgaya polis müdahale etti. 43 yaşındaki T.B. adlı kadın, gayri resmi birlikte yaşadığı 34 yaşındaki R.C. tarafından dövüldüğünü, bu şahıstan şikayetçi olduğunu söylerken şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• İnönü Mahallesi’ndeki Erkek Yetiştirme Yurdu’nda barındırılan 14 yaşındaki M.E. ve kardeşi 13 yaşındaki F.E., yurtta kendilerini dövdüğünü öne sürdükleri 45 yaşındaki Y.H. adlı görevliyi polise şikayet ederken, Y.H. suçlamayı reddetti.

• İsmetiye Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki E.Ş., elektrik faturasını ekonomik sıkıntılarından dolayı geç ödediğini, ancak elektriğinin kesilmemesine rağmen daha sonra yatırdığı faturada açma papama ücreti adı altında 9.79 YTL para alınmış olduğunu, bir süre sonra işyerinin elektriğinin kesildiğini savcılığa bildirdi ve elektrik şirketinden şikayetçi oldu.

• Tecde’de oturan 70 yaşındaki İ.A., bahçesinde TEDAŞ’a ait elektrik direklerinin bulunduğunu, bu nedenle kendisine ait ceviz ve dut ağaçlarının dallarının habersiz olarak budanarak zarar verildiğini öne sürdü ve elektrik şirketini savcılığa şikayet etti.

• Sümer Okulu bahçesindeki kavgada 13 yaşındaki H.Ç. bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılırken, olayın 15 yaşındaki zanlısı E.A. suçta kullandığı bıçakla birlikte yakalandı.

• Dabakhane Mahallesi’ndeki bir eve yapılan baskında fuhuş yaptığı gerekçesiyle 32 yaşındaki S.T. adlı kadının ifadesine başvurulurken, fuhuşa aracılık ettiği, yer sağladığı ve menfaat elde ettiği gerekçesiyle yakalanan 47 yaşındaki Ö.B. adlı şahıs tutuklandı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde 38 yaşındaki E.Ş. yönetimindeki otoyla giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 21 yaşındaki G.Y. adlı bayana çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Sivas Caddesi Değirmen Sokakta 50 yaşındaki A.Ş.’ye ait evin bahçesindeki depodan 290 kilo kayısı çalındı.

• İnönü Mahallesi’nde ailevi nedenlerle kavga eden 36 yaşındaki R.T. adlı kadın ile 43 yaşındaki eşi S.T.’nin birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Yeşiltepe Stadı önünde 29 yaşındaki V.B. yönetiminde bulunan oto ile 65 yaşındaki A.F. yönetimindeki oto çarpıştı. Kazada ikinci araçta bulunan 25 yaşındaki A.F. adlı bayan yaralandı.

• Yeşiltepe Namık Kemal Caddesi’nde 33 yaşındaki A.T. yönetimindeki motosiklet ile 36 yaşındaki B.G. yönetiminde bulunan oto çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Salköprü Mahallesi Bölükemini Sokakta 53 yaşındaki S.K. adlı kadın 15-16 yaşlarındaki bir bisikletlinin çarpması sonucu yaralandı. Bisikletli olay yerinden kaçtı.

• Yeşiltepe Lisesi bahçesinde 21.00 sıralarında kendisini sağ baldırından çakıyla yaralanıp daha sonra hastaneye getirilerek tedavi edilen 22 yaşındaki F.B. adlı şahıs, daha önceden konuştuğu kız arkadaşının başkasıyla çıktığını öğrendiği için bunalıma girdiğini, bu nedenle kendini yaraladığını öne sürdü.

• Tevfik Temelli Caddesi 38. sokakta park halinde olan 41 yaşındaki H.G.’ye ait otonun 4 lastiğinin de şişlendiği bildirildi. Bu kişi ifadesinde, aynı binada oturan komşusu ile otolarının birbirine benzediğini, komşusunun kavga ettiği şahısların yanlışlıkla kendi otosuna zarar vermiş olabileceklerini, şikayetinin de olmadığını söyledi. Suçlanan 46 yaşındaki A.K. ve 18 yaşındaki K.E. ise iddiaları reddettiler.

• Aşağıbağlar Mahallesinde banyo sobasında kalan kömürü ısınmak için mangala koyan ve yatan 43 yaşındaki F.B. adlı kadın ile 50 yaşındaki M.B. mangaldan çıkan gazdan zehirlenip hastanelik oldular.

• Savcılığa başvuran 53 yaşındaki N.S. adlı şahıs, evinin kapısının altından isimsiz ve imzasız bir tehdit notu bırakıldığını, 33 yaşındaki E.K. adlı şahsın boşanmak üzere olduğu eşinin kendisinden mahkemede tanıklık yapmasını istediğini, bunu kabul etmesi nedeniyle tehdidin E.K.’den gelmiş olabileceğini öne sürerken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde oturan 42 yaşındaki G.S. adlı kadın, yanında kalan kızkardeşi 35 yaşındaki B.A.’nın evden ayrıldığını, bir süre sonra arayıp İstanbul’da olduğunu söylediğini, ancak daha sonra haber alamadığını bildirdi ve kız kardeşinin bulunmasını istedi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki T.B. adlı şahıs, 35 yaşındaki karısı E.B.’nin çarşıya gideceğini söyleyip ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Aşağıbağlar Mahallesinde 51 yaşındaki D.Y. yönetiminde bulunan oto ile 36 yaşındaki İ.D. yönetiminde olan oto çarpıştı. Sürücüler ile İ.D.’nin aracında bulunan 28 yaşındaki A.K. adlı kadın ve 36 yaşındaki M.K. yaralandılar.

• Doğanşehir PTT binası içerisindeki hırsızlık olayının mağduru 37 yaşındaki N.D. adlı kadın, olayla ilgili polise verdiği ifadede, eşinin iş kazasında vefat etmesi nedeniyle sigorta tarafından kendisi ve çocuklarına verilen tazminatı gişe görevlisinden aldıktan sonra PTT binası içerisinde sayarken, bankın üzerinde unuttuğu paranın çalındığını bildirdi. Polis olayla ilgili olarak 40 yaşındaki Ş.S. ve 38 yaşındaki M.S. adlı kardeşleri çaldıkları 5 bin YTL ile birlikte yakaladı. Para kadına teslim edilirken, şahıslar hakkında yasal işleme başlandı.

• Yeni Sanayi Sitesi 3. Caddede 35 yaşındaki M.D.’ye ait işyerine asma kilidini kırarak giren hırsızlarca 1 bilgisayar kasası, 1 monitör, 1 yazıcı, 1 kamera ile 2 hoparlör çalındı.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde 21.30 sıralarında park halinde olan araç içerisinde bulunan 19 yaşındaki Ö.K. adlı bayana, açık camdan eğilerek sözlü tacizde bulunduğu öne sürülen 30 yaşındaki K.I. ile 42 yaşındaki M.A.B. ve 38 yaşındaki Ş.B. kavga ettiler. Olay yerine gelen polise de hakarette bulunduğu öne sürülen K.I. gözaltına alındı.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde 23.30 sıralarındaki
olayda 27 yaşındaki M.I. adlı şahıs, 20 yaşındaki S.A. tarafından bıçakla yaralandı.

• Niyazi Mahallesi’nde 42 yaşındaki Y.T.Ö.’ye ait işyerinin kilidini kırarak giren hırsızlarca çeşitli kalınlıkta ve özellikte toplam 18 bin 800 metre elektrik kablosu, muhtelif parça ve hurda kablonun çalındığı bildirildi.

• Fuzuli Caddesi’nde ailevi nedenlerle 30 yaşındaki H.Y. adlı kadının 28 yaşındaki eşi Ş.Y. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• 01.15 sıralarında hastaneye yaralı olarak gelip tedavisini yaptıran 31 yaşındaki E.Ö. adlı şahıs, Cezmi Kartay Caddesi üzerinde tanımadığı bir kişi tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

• Zafer Mahallesi’nde 01.00 sıralarında park halinde olan İ.A.’ya ait 44 M 0043 plakalı minibüsten tornavida çalıp C.G.E.’ye ait 44 DA 048 plakalı araca giren 27 yaşındaki T.E. yakalandı.

• Polise başvuran 38 yaşındaki M.Y. adlı şahıs Türkiyem İlköğretim Okulu bahçesinde iken yanına gelen 40 yaşlarındaki bir şahsın “Sen benim eşimi neden telefonla arıyorsun” diyerek kendisini dövdüğünü öne sürdü. Polis saldırganı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Çevreyolu Battalgazi kavşağında F.P. yönetiminde bulunan 44 FT 017 plakalı oto ile H.A. yönetimindeki 44 FV 592 plakalı otolar çarpıştılar. Kazada bayan sürücü F.P. ile diğer araçta bulunan 55 yaşındaki C.B. yaralandı.

• Polise başvuran 36 yaşındaki H.S., Akpınar Meydanı’nda miras anlaşmazlığı yüzünden A.S., Z.S., E.S. ve U.S. adlı akrabalarının saldırısına uğrayarak dövüldüğünü öne sürdü. Polis 4 şahsı arıyor.

• Devlet Hastanesi Döner Sermaye saymanlığında meydana gelen olayla ilgili olarak polise ifade veren 54 yaşındaki M.K. ve 50 yaşındaki M.M.Z. adlı şahıslar, aynı kurumda çalıştıkları 40 yaşındaki M.Y. adlı bayan tarafından dövüldüklerini öne sürerken, M.Y. suçlamayı kabul etmedi.

• Yıldıztepe’deki Kanuni İlköğretim Okulu’nun giriş kapısı önündeki 2 parçalı demir ızgara ile duvara monteli tunçtan yapılmış levhanın çalındığı bildirildi.

• Savcılığa başvuran İ.M. adlı şahıs, kendisi adına Akbank’tan kredi kartı gönderildiğini, gelen kartı alan 41 yaşındaki H.B. adlı şahsın bu karttan 1000 YTL’lik harcama yapığını gelen hesap özetinden öğrendiğini ileri sürdü. İfadesi alınan H.B. ise işyerine gelen kartı alıp İ.M.’ye verdiğini ve kesinlikle kullanmadığını iddia etti.

• Savcılığa başvuran 51 yaşındaki B.H. adlı kadın, K.D. adlı şahısla o evli olmasına rağmen gayrı resmi olarak 20 yıl birlikte yaşadıklarını, bu zaman içerisinde kendi imkanları ile bir ev aldığını, ayrıca K.D.’nin ölünceye kadar bakmak kaydıyla bir dükkan bıraktığını, ancak K.D. öldükten sonra ayrı yaşadığı nikahlı eşinin çocuklarının mahkemeye başvurup üzerine olan malların tapu iptalini istediklerini, Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki davada 41 yaşındaki M.D., 45 yaşındaki H.D., 32 yaşındaki Y.S. ve 51 yaşındaki H.B. adlı şahısların yalancı tanıklık yaptıklarını öne sürdü ve şikayetçi oldu. Şahısların ifadeleri alındı, soruşturma sürüyor.

• Hidayet Mahallesi’nde oturan 29 yaşındaki İ.K. adlı şahıs, 44 KT 448 plakalı kamyonetini satışa çıkardığını, işyerinde iken evine gelen bir şahsın bakmak bahanesiyle kamyoneti alıp gittiğini ve getirmediğini bildirdi. Polis kamyoneti çalanın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

• 60 yaşındaki M.A. adlı şahıs, kızı ile birlikte Almanya’dan gelen akrabalarını ziyaret için baldızının Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki evine gittiklerini, kendisi orada iken 17 yaşındaki kızı A.A.’nın ayrıldığını, eve döndüğünde de kızını bulamadığını belirterek, kızın bulunmasını istedi.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 18 yaşlarındaki U.Y. adlı şahıs ailevi nedenle bunalıma girdi ve iki kutu hap yutarak intihara kalkıştı.

• Yamaç Mahallesi’nde 32 yaşındaki Ö.U. adlı bayan, bunalım sonucu hap yutarak intihara kalkıştı.

• Niyazi Mısri Cami civarında polis şüphelendiği bir grubu aradı. 53 yaşındaki M.Ö.’nün üzerinde 1 adet kuru sıkı tabanca, 39 yaşındaki H.Z.’nin üzerinde 3 adet 2’sinin arkası boş olan ve kumar oynatmak amacıyla kullanılan iskambil kağıdı bulundu. Polis bu iki şahsın yanı sıra yanlarında bulunan 41 yaşındaki R.E.’yi “Dolandırıcılığa Teşebbüs” suçlamasıyla gözaltına aldı.

• Zaviye Mahallesi’nde 33 yaşındaki E.T.’ye ait işyerine asma kilidini kırarak giren hırsızlar 1 adet monitör, 300 metre elektrik kablosu çaldı.

• Malatya E Tipi Cezaevi’nde tutuklu olan Y.G. adlı şahıs, savcılığa başvurarak, kendisinin İ.Y. adlı şahsın öldürülmesinden dolayı tutuklu olduğunu, İnönü Mahallesi’nde oturan kayınvalidesi, eşi ve çocuğunun kendisini ziyarete geldiklerinde, intikam için ölümle tehdit edildiklerini öğrendiğini, bunun üzerine ailesini bir köye saklanmaları için gönderdiğini, ailesinin K.Y., H.Y. ve B. adlı şahıslar tarafından tehdit edildiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis 3 şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Savcılığa başvuran 42 yaşındaki Y.E. adlı kadın, 37 yaşındaki Ü.E. ile bir süre arkadaşlık yaptığını, daha sonra bu şahsın her gördüğü yerde “Benim dediğimi yapacaksın. Yoksa seni öldürürüm” diyerek hakarette bulunduğunu, kendisini dövdüğünü de öne sürerken, Ü.E. suçlamayı kabul etmedi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki Ş.K. adlı şahıs, 28 yaşındaki kızı B.K.’nin 20.00 sıralarında internet kafeye gideceğini söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

• Darende Başdirek köyünde arazi anlaşmazlığı sonucu A.İ., Ö.İ. ve M.İ. adlı şahıslar 28 yaşındaki A.T. adlı şahsı döverek yaraladılar.

• Arguvan Tatkınık Köyü Orduçayırı mevkiinde 32 yaşındaki F.A.’ya ait evde elektrik saatinin kısa devre yapması sonucu çıkan yangın sonucu 7 bin YTL’lik hasar meydana geldi.

• Arapgir ilçesi Bostancılar Köyünde çocuk yüzünden çıkan kavgada M.S. adlı şahsın, S.G.’nin kafasına sopa ile vurarak yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

• Arapgir Ulaşlı Köyünde E.K. ve H.K. kardeşlere ait bahçeye S.K., M.K. ve H.K.’ye ait koyun sürülerinin girmesi yüzünden kavga çıktığı, 5 şahsın birbirlerini dövdükleri öğrenildi.

• Yazıhan ilçesi Fethiye Beldesi’nde oturan O.Y. adlı şahıs, kendini evinin tavanına asarak yaşamına son verdi. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı el koydu.

• Merkez Yenice Köyü civarında Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan İ.K. yönetimindeki 44..174 plakalı oto şarampola yuvarlandı. 23.20 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

• Darende Ozan Köyü girişinde M.G. yönetimindeki çapa motoru, V.D. yönetiminde bulunan 44..025 plakalı kamyonete çarptı. Kazada iki sürücü yaralandı.

• Malatya’dan Battalgazi yönüne gitmekte olan M.A. yönetiminde bulunan 44…156 plakalı otomobille yol kenarındaki bankete çarptı, devrildi. Hanımınçiftliği mevkiindeki kazada A.A. ve Ö.F.A. adlı şahıslar yaralandılar.

• Fırat Mahallesi 4. sokakta 55 plakalı bir kamyoneti götürmeye çalışan şahıslar olduğu ihbarı üzerine giden polis ekibi, kamyoneti kapısı açık bir şekilde park halinde buldu. Çevredeki bir apartmana saklanan 13 yaşındaki F.Y. ve 12 yaşındaki H.E. adlı çocuklar yakalandı. Kamyonetin il dışında bulunan arkadaşına ait olduğunu ve şikayetçi olmadığını belirten 23 yaşındaki E.Ş.’nin ifadesinin ardından, iki çocuk ailelerine teslim edildi.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 62 yaşındaki A.S. savcılığa başvurarak, 27 yaşındaki kızı F.S.’nin dershaneye gideceğini söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmediğini, yaptığı araştırmada kızını H.adlı şahsın kaçırdığını öğrendiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Hasan Varol Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki F.İ. adlı kadın kendisine aşağılayıcı sözler söylediğini iddia ettiği 45 yaşındaki eşi M.İ.’den şikayetçi oldu.

• Polise başvuran 15 yaşındaki M.F.A., 16 yaşlarındaki R.A. ve E.A. adlı çocuklar, Salköprü Mahallesi’nde oyun oynarken 16 yaşındaki Ö.A.A.’nın sürekli oyunlarına karıştığını, bıçak çekerek tehdit ettiğini öne sürdüler. Yakalanan Ö.O.A. adliyece salıverildi.

• Polise başvuran 31 yaşındaki H.T., bir lastikçiden kendi aracına 4 oto lastiği alırken garanti belgesinin düzenlenmesi için ruhsat fotokopilerini işyerine bıraktığını, bir süre sonra posta aracılığı ile Ankara’dan gönderilen bir zarfı incelediğinde, aldığı lastiklerin haricinde farklı bir firmaya ait 4 adet lastiğin garanti kapsamında değiştirilme talebinde bulunulduğunu öğrendiğini, kendisinin talebi olmamasına rağmen adına evrak düzenleyip menfaat temin ettiğini öne sürdüğü 45 yaşındaki işyeri sahibi A.G.’den şikayetçi oldu. İşyeri sahibi olan A.G. de her iki işyerinin de ortağı olduğunu, konunun yanlışlıkla meydana geldiğini söyledi.

• İstasyon Virajı’ndaki bir markette hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle 18 yaşlarındaki Y.G. ve E.K. ile işyeri çalışanları arasında kavga çıktı. Zanlılardan Y.G., bıçakla işyeri çalışanı 19 yaşındaki V.G.’yi elinden yaraladı.

• Savcılığa başvuran 61 yaşındaki B.Y. adlı şahıs, evine bıçakla gelip 28 yaşındaki kızı Ö.Ş.’yi zorla götürdüğünü söylediği 27 yaşındaki damadı A.Ş.’den şikayetçi oldu. Ö.Ş. ise babasının ifadesinin aksine, A.Ş.’nin resmi nikahlı eşi olduğunu ve kendi isteğiyle eve gittiğini söyledi.

• Karakavak civarındaki kavgada 50 yaşındaki E.Y. bıçakla sağ kolundan yaralandı. Yakalanan ve alkollü de olduğu saptanan 47 yaşındaki C.T. hakkında yasal işleme başlandı.

• Polise başvuran 20 yaşındaki E.T.K. adlı bayan, 11.20 sıralarında Niyazi Sokakta yürürken 20-22 yaşlarında bir şahsın kendisine sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Çöşnük’te oturan 49 yaşındaki B.G. adlı kadın. 44 yaşındaki eşi O.G. tarafından dövüldüğünü öne sürerek polise başvurdu. O.G. hakkında yasal işleme başlandı.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 29 yaşındaki H.D. adlı şahsa ait oto çalındı. Oto bir süre sonra Sanayi Polis Merkezi sorumluluk bölgesinde terkedilmiş olarak bulunurken, hırsızların aracın hoparlörünü çaldıkları belirlendi.

• Savcılığa başvuran 33 yaşındaki N.F. adlı kadın, bir süre arkadaşlık yaptığı 26 yaşındaki H.G.’nin kendisi ile evlenmek istediğini, ancak kabul etmediğini, bundan dolayı şahsın sürekli önünü kesip taciz ettiğini, kendisine hakaret içerikli mesajlar çektiğini öne sürdü. Polis şahsın ifadesini aldı.

• Polise başvuran 52 yaşındaki G.K. adlı kadın, Mücelli Caddesi’ndeki evinden dışarı çıkmak isterken, bara kapıyı açtığında yer ve duvarın is olduğunu gördüğünü, alacak verecek yüzünden evinin 43 yaşındaki K.H. ve 50 yaşındaki A.H. tarafından evinin kundaklanmış olabileceğini öne sürerken, bu kişiler suçlamayı kabul etmediler. Olay yerinde erimiz pet şişe kalıntısı da bulan polis araştırmayı sürdürüyor.

• Fuzuli Caddesi’nde 24 yaşındaki S.P. adlı şahıs, yanında D. adlı bayanla yürürken, yolda rastladıkları D.’nin eski erkek arkadaşı 23 yaşındaki N.K.S.’nin bağırması üzerine iki şahıs arasında kavga çıktığı, polisin müdahale ettiği olayda tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları bildirildi.

• Polise başvuran 41 yaşındaki E.D., Atatürk Caddesi’nde aracıyla giderken kendisini sağdan geçen otoya korna çalıp uyarmak istediğini, otonun sürücüsü olan şahsın kapısını açarak aşağı inmek istediğini, ancak araçların sıkışık olması nedeniyle inemediğini, kendisine hakarette bulunup olay yerinden ayrıldığını bildirirken, polis 42 yaşındaki M.K. adlı sürücüyü saptadı ve karakola çağırarak ifadesini aldı.

• Mücelli Caddesi’nde 33 yaşındaki M.T.E. adlı şahıs yanından geçerken kendisine çarpan 3-4 kişi tarafından dövüldü. Polis şahısları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Devlet Hastanesi’ne trafik kazası nedeniyle başvuran 39 yaşındaki B.A. adlı şahıs ile 36 yaşındaki F.A. adlı kadın, plakasını ve modelini bilmedikleri bir araca otostop yaparak bindiklerini, Zafer Mahallesi’nde bu aracın başka bir araçla çarpıştığını, durumlarının iyi olması nedeniyle araçtan indiklerini, daha sonra rahatsızlık hissedince hastaneye geldiklerini, kimseden de şikayetçi olmadıklarını söylediler.

• Zafer Mahallesi’nde otosunu parketmek isterken, fren yerine gaza basan 53 yaşındaki V.Y. adlı sürücü, Türk Telekoma ait saha dolabına çarparak zarar verdi.

• Atatürk Kız Lisesi önünde 46 yaşındaki F.G.’nin yönetimindeki otoyla giderken çarptığı 16 yaşındaki F.S. adlı kız öğrenci yaralandı.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki R.K. adlı şahıs, psikolojik sorunları olan 26 yaşındaki kızı S.K.’nin yanına birkaç elbise aldıktan sonra evi terk etmiş olduğunu, tüm araştırmalarına rağmen bulamadıklarını bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

• Hastane Caddesi’ndeki bir inşaata çıkarak intihara kalkışan 23 yaşındaki E.P. adlı şahıs, polis tarafından ikna edilerek vazgeçirildi. 21.00 sıralarındaki olayla ilgili ifadesi alınan E.P., Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü, kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdiğini, bu nedenle intihara kalkıştığını söyledi.

• Bentbaşı Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki Ö.A. adlı bayan, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı. Ö.A.’nın psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.

• Adliye civarında 35 yaşındaki Z.K. adlı kadının yüzüne tükürerek saçından tutup döven, daha sonra 44 yaşındaki M.E. adlı kadına da tükürüp dövmek isterken, vatandaşlar tarafından yakalanan 26 yaşındaki R.B. adlı şahıs, olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını ve suçlamayı kabul etmediğini söyledi. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

• Hasanbey Caddesi’nde 56 yaşındaki Y,T.’nin yönetimindeki otoyla giderken, 30 yaşındaki M.A. adlı bisikletliye çarparak yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

• Kiltepe Mahallesinde oturan 32 yaşındaki B.Y. adlı kadın savcılığa başvurarak 74 yaşındaki eşi M.Y.’nin kendisine bıçakla saldırdığını ve ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Tandoğan Mahallesinde akşam saatlerinde 39 yaşındaki N.G. adlı şahsa ait evin bahçesindeki tuvalete merdiven dayayarak çıkan ve içeriye bakan 18 yaşındaki Ç.A.’nın ev sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildiği bildirildi.

• Atatürk Caddesi’nde 19 yaşındaki K.K. adlı şahıs, bakışma yüzünden tanımadığı bir şahıs tarafından sırtından bıçakla yaralandı. 16.00 sıralarındaki olayla ilgili polis araştırmaya başladı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde oturan 39 yaşındaki Z.A. adlı bayan 10.30 sıralarında 9 yaşındaki kızını ekmek almaya gönderdiğini, 5-10 dakika sonra ağlayarak ve korkmuş halde eve gelen kızının, apartmana girdiğinde daha önce hiç görmediği bir şahsın yanağını sıktığını ve kendisini öptüğünü söylediğini bildirdi. Polis sapığın kimliğinin belirlenmesine çalışıyor.

• Fatih Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki E.G. adlı kız, 51 yaşındaki öğretmen M.B.’den kendisini tokatladığı gerekçesiyle şikayetçi olurken, öğretmen suçlamayı kabul etmedi.

• Fırat Mahallesinde oturan 48 yaşındaki K.A. adlı kadın, 47 yaşındaki eşi M.A.’nın fırın açmak üzere 2 burma altın bilezik ve 1000 YTL parayla evden ayrıldığını, geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Hastane Caddesi’nde O.D. yönetimindeki 44 M 0013 plakalı minibüsün yolcu indirip hareket etmek isterken sağ orta havalı kapıya takılarak minibüsün altına yuvarlanan 32 yaşındaki G.A. adlı bayan ağır yaralandı.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki G.A. adlı bayan, 1.5 yıldır yanında kalan 28 yaşındaki yeğeni N.G. adlı bayanın, öğle saatlerinde küçük bir kağıda “Ben gidiyorum, ablama söyleyin” diye not bırakıp evi terk ettiğini polise bildirdi ve yeğeninin bulunmasını istedi.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki M.K. adlı şahıs, 18 yaşındaki oğlu R.K.’nin Antalya’ya gideceğini söyleyip evi terk ettiğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Hidayet Mahallesi’nde oturan 40 yaşındaki M.K. adlı kadın, 15 yaşındaki oğlu H.K.’nin okula gideceğini söyleyerek evden ayrılıp geri dönmediğini polise bildirdi.

• Melekbaba Mahallesinde işyeri bulunan 36 yaşındaki A.K. adlı şahıs işyerine gelen iki bayanın 5 YTL’lik cips alarak 100 YTL parayı verdiklerini, parayı kontrol ettikten sonra sahte olmaması üzerine 95 YTL üzerini verdiğini, bu şahısların daha sonra cipslerin pahalı olduğunu söyleyerek almayacaklarını, geri iade edeceklerini söylemeleri üzerine vermiş oldukları 100 YTL parayı geri iade ettiğini, şahısların 71 plakalı harf ve rakam gurubunu alamadığı bir araca binerek ayrıldıklarını, cebine koymuş olduğu parayı kontrol ettiğinde 50 YTL paranın olmadığını fark edince dolandırılmış olduğunu anladığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Cevatpaşa Mahallesinde oturan 17 yaşındaki C.S. adlı genç kız, ailevi nedenlerle bunalıma girip sağ el bileğinden kendisini jiletle yaraladı.

• Niyazi Mahallesi’nden hastaneye getirilen 58 yaşındaki S.B.Y, ifadesinde 13 yaşındaki oğlu H.B.Y.’nin oto anahtarını istediğini, yaşı küçük olduğu için vermek istemediğini, oğlunun kendisini dövdüğünü öne sürdü. Babasını döven 13 yaşındaki H.B.Y. adliyece serbest bırakıldı.

• Halep Caddesi’nde 26 yaşındaki M.D.’ye ait işyerinden sucuk ve mısır konservesi çaldıkları gerekçesiyle 27 yaşındaki D.M. adlı kadın ile 10 yaşındaki e.C. adlı kız çocuk işyeri sahibi tarafından polise teslim edildi.

• Şifa Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki G.K. adlı kadın, eşi 30 yaşındaki A.K. ve eşinin işyerinden arkadaşı olan 21 yaşındaki S.A. adlı bayan tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki M.O. adlı şahıs, evinin kapı aralığından içeriye tehdit içerikli notlar bırakıldığını, kimin yaptığını bilmediğini polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde oturan 28 yaşındaki A.K. adlı kadın, ailevi nedenlerle kendisini dövdüğünü öne sürdüğü 25 yaşındaki kocası M.K.’dan şikayetçi oldu. Polis şahsı arıyor.

• Şifa Mahallesi’nde park halinde olan Y.T.’ye ait 44 LD 095 plakalı otonun üzerine yağıştan dolayı gevşeyen duvar çökerek hasara yol açtı.

• Yeşilyurt Caddesi’nde 24 yaşındaki T.A.’ya ait işyerinde yapılan aramada içerisinde çok sayıda film, oyun, müzik ve porno kayıtların bulunduğu 2 harici hard disk ile 2 adet bilgisayar kasasına el konuldu.

• Yeşilyurt ilçesi Taftacık mevkiindeki YİFAŞ fabrikasının bir kısmında kendisine ait dokuma atölyesinin bulunduğunu ve 3 aydır ekonomik nedenlerle kapalı olduğunu belirten 27 yaşındaki A.E. adlı şahıs, kontrol için gittiğinde, trafodan makinelere giden 130 metrelik elektrik kablosunun çalınmış olduğunu gördüğünü bildirdi.

• Cengiz Topel Caddesi7nde 21.30 sıralarında karşıdan karşıya geçmeye çalışan 40 yaşındaki S.G. adlı bayana ve park halinde olan 43 yaşındaki H.T. ‘ye ait otoya sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarptı. Bayan hastaneye kaldırılırken, polis aracı ve sürücüsünü saptamaya çalışıyor.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki K.T. adlı kız ailevi nedenlerle fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Fırat Mahallesi İpek Caddesi’nde 51 yaşındaki V.H.’ye ait işyerine giren hırsız 10 YTL bozuk para ile 15 adet çikolata çaldı.

• İnönü Caddesi’nde 32 yaşındaki C.C. yönetiminde bulunan oto 22 yaşındaki Y.E.T. yönetiminde bulunan motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Kuyuönü Mezarlığı civarında 44 yaşındaki M.B. yönetiminde bulunan motosiklete 20 yaşındaki A.L. yönetiminde bulunan oto çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile bu araçta bulunan 24 yaşındaki A.B. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız