SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Çamurlu Köyü Venk mezrasından Malatya yönüne gelmekte olan 37 yaşındaki T.K. yönetiminde bulunan 44..968 plakalı traktörün römorkuna asılan 4 yaşlarındaki Y.E.K., traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.

• Başharık Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki F.H.A. adlı kadın, savcılığa başvurarak ailevi nedenlerle kendisini dövdüğünü öne sürdüğü 36 yaşındaki eşinden şikayetçi olurken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde işyeri bulunan 71 yaşındaki Y.S. adlı şahıs, işyerindeki çelik kasa içerisinden nüfus cüzdanı, 97 bin 510 YTL değerinde ödeme emri, 2 adet 13’er bin YTL’lik senet ile 2 bin 500 YTL nakit parasının çalındığını öne sürdü. Polis tarafından yapılan incelemede işyerinin kapısında ve kasa üzerinde herhangi bir zorlamaya rastlanmadı.

• Halep Caddesi’nde park halinde olan 48 yaşındaki H.İ.’ye ait araçtan kimliği ile çeşitli bankalara ait kredi kartlarının bulunduğu çanta çalındı.

• Belediye arkasındaki Emekliler Çay Bahçesi civarından gece bıçakla yaralanmış olarak hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki E.İ., alkollü olarak evine gittiği sırada, tanımadığı şahıslarca bilemediği bir nedenle saldırıya uğradığını öne sürdü ve kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

• Saray Mahallesi Alibey Sokağında oturan 78 yaşındaki H.A. adlı şahıs öğle saatlerinde sol bacağından tabancayla yaralanmış olarak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan incelemede şahsın ruhsatsız silahını kurcalarken kendini vurduğu belirtilirken, 1 tabanca, 2 mermi, 1 kovan ve 1 mermi çekirdeğine el konuldu.

• Sivas Caddesi’nde 62 yaşındaki M.Y. adlı şahıs öğle saatlerinde otosuyla giderken park halindeki araçların arasından yola çıkan 14 yaşındaki E.Ö. adlı erkek çocuğa çarptı ve yaraladı.

• Polise başvuran 39 yaşındaki M.T.O., 34 yaşındaki M.T. ve aynı yaştaki A.T. adlı şahıslar, Beydağı Mahallesi’nde önlerini kesip kendilerinden para isteyen, elindeki bira şişesi ile de M.T.O.’ya vuran 33 yaşındaki M.T.’den şikayetçi olduklarını bildirirken, bu şahıs suçlamaları kabul etmedi.

• Çevreyolu Emniyet Müdürlüğü kavşağında 44 yaşındaki Ş.A. yönetimindeki motosiklet ile 23 yaşındaki C.H. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosikletin arkasında bulunan 19 yaşındaki B.H. adlı bayan yaralandı.

• Malatya Lisesi karşısında karşıdan karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki Ç.B. , 43 yaşındaki Y.G. yönetimindeki otonun çarpması sonucu yaralandı. Ç.B., kazanın kendi dikkatsizliğinden meydana geldiğini belirterek şikayetçi olmadı.

• Milli Egemenlik Caddesi’ndeki alt geçitte şerit ihlali sonucu 24 yaşındaki H.B.Ç. ile 57 yaşındaki H.A. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. 22.00 sıralarında meydana gelen kazada yaralanan H.A. adlı sürücünün, 213 promil alkollü olduğu da saptandı.

• 22 yaşındaki O.T.’nin tümletmek için Merkez Bankası’na götürdüğü metal paralardan 9 adet 1 YTL’lik ile 1 adet 25 Ykr.’lık sahte çıktı.

• Aşağıbağlar Mahallesi Baharevleri civarında 22 yaşındaki M.T. yönetiminde bulunan otoyla giderken, bisikletli 9 yaşındaki M.A.’ya çarptıktan sonra, inşaata ait bahçe duvarına da çarptı. Duvarın da yıkıldığı kaza sırasında bisikletli çocuk ile oto sürücüsü yaralandılar. Çocuğun durumunun ağır olduğu bildirildi.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde 22.15 sıralarında huzumet yüzünden çıkan kavgada 29 yaşındaki A.T., 39 yaşındaki M.T. ile 33 yaşındaki M.T.O. arasında kavga çıktı. Birbirlerini bıçakla yaralayan M.T. ve M.T.O. hastaneye kaldırıldı.

• Şıkşık Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki M.Y. adlı şahıs, 12 yaşındaki oğlu A.Y. ve 13 yaşındaki kızı T.Y.’nin parka gideceklerini söyleyerek evden çıktıklarını, geri gelmediklerini bildirdi. Polis araştırmayı sürdürürken, çocukları 2 gün sonra buldu. İki kardeş ifadelerinde, babaları ile üvey anneleri olan 25 yaşındaki N.Y.’nin kendilerine kötü davrandıklarını, bu nedenle evden ayrıldıklarını söylerken, suçlanan baba ve üvey anne bunu kabul etmediler. Çocuklar savcının talimatıyla 80. Yıl Çocuk Merkezi Müdürlüğü’ne teslim edildiler.

• Turgut Özal 1. ve Özalper 2. Caddelerin kesiştiği kavşakta 36 yaşındaki E.B. yönetiminde bulunan motosiklet ile 34 yaşındaki M.E.S. yönetimindeki araç çarpıştı. Motosiklette bulunan 17 yaşındaki H.A. adlı genç yaralandı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde 72 yaşındaki L.Ç.’ye ait evin kapısını zorla kırarak giren hırsızlarca 90 YTL para ile 2 adet kol saati çalındı.

• Ataköy Mahallesi’nde kapısı zorla açılarak girilen 47 yaşındaki Ö.Ö.’ye ait evden 1 çift altın küpe ile 100 YTL paranın çalındığı bildirildi.

• Fuzuli Caddesi’nde işyeri bulunan 20 yaşlarındaki D.K. adlı bayan, 11.00 sıralarında işyerine gelen 21 yaşındaki Y.S. adlı şahsın sigara istediğini, vermeyince kendisini dövdüğünü öne sürdü. Polis araştırmayı sürdürürken, ertesi gün başvuran D.K. şikayetinden vazgeçti.

• Çöşnük Mahallesi Venk Yolu’nda C.B. yönetiminde bulunan 44 FD 918 plakalı oto, 6 yaşlarındaki M.Y.B. adlı çocuğa çarparak yaraladı.

• İpek Caddesi üzerinde 23.30 sıralarında tabanca ile ateş eden 28 yaşındaki H.Y. adlı şahıs, 1 adet kuru sıkıdan bozma silahla yakalandı. Şahıs, savcının talimatıyla 500 YTL para cezası kesildikten sonra salıverildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’nden gece kendi kendini yaralamış olarak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 34 yaşındaki M.K. adlı kadın, ilk müdahalenin ardından TÖTM’ye sevkedildi. M.K. ifadesinde, psikolojisinin çok bozuk olması nedeniyle çantasından çıkardığı bıçakla sol bileğini kestiğini söyledi.

• Ferhadiye Mahallesi Atmalı Sokakta 40 yaşındaki Ş.D.’ye ait işyerinin alüminyum doğrama kapısını kilit kısmından zorlayarak açan hırsızlar 1 bilgisayar kasası ile 1 adet LCD ekran monitörünü çaldı.

• Savcılığa başvuran 35 yaşındaki C.İ. adlı şahıs, 1 Mart 2007’de 44 DS 233 plakalı otomobilini 25 yaşındaki M.B.D.’ya sigorta yaptırdığını, süresi dolduktan sonra tekrar aynı işyerine geldiğinde, otomobilin sigortasının olmadığı, cezalı olarak sigorta yaptırması gerektiğinin kendisine söylendiğini öne sürdü ve şikayetçi oldu.

• Hidayet Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki F.A. savcılığa başvurarak, evinin üst katındaki komşularının geç saatlerde aşırı gürültü yaptıklarını, kendisinden başka evde özürlü kardeşinin de olduğunu ve özellikle onun çok rahatsız olduğunu, durumu komşuları olan 27 yaşındaki M.S. adlı şahıs ile 24 yaşındaki D.S. adlı bayana ilettiğinde, tehdit edildiğini öne sürdü.

• Büfesinde küçük yaşta çocuğa sigara sattığı saptanan 33 yaşındaki F.K. hakkında yasal işleme başlandı.

• PTT Caddesi'nde öğle saatlerinde yasaya aykırı nitelikte afiş astıkları gerekçesiyle yakalanan 19 yaşlarındaki A.Y. ve M.T. adlı şahıslar ile 22 yaşındaki S.G. adlı bayanın polise karşı koyup hakarette de bulundukları, gönderildikleri adliyece tutuklandıkları bildirildi. Bu kişilerden elde edilen ve 1 Mayıs’la ilgili olduğu öğrenilen 80 afiş, 1 kova ve fırça ile 10 broşüre de el konuldu.

• Polisin Kale ilçesi yakınlarında durdurarak aradığı 06 BH 0905 plakalı kamyonette 100 ayrı paket halinde ele geçirdiği 102 kilo 136 gram eroinle ilgili Çatak doğumlu 39 yaşındaki H.D. ve ağabeyi 44 yaşındaki C.D. ile Van doğumlu 42 yaşındaki T.H. tutuklandılar.

• Hekimhan Bahçelievler Mahallesi’nde ilaç içerek intihara kalkışan 36 yaşındaki M.G. adlı kadın Malatya’da tedavi altına alındı.

• Hekimhan’da polise başvuran 43 yaşındaki B.A., Taşhan önünde alacak verecek yüzünden 37 yaşındaki E.İ.’nin üzerine araç sürdüğünü, korkutma amacıyla havaya bir el ateş ettiğini, küfrettikten sonra kaçtığını öne sürerken, şahıs yakalanarak ifadesi alındı.

• Savcılığa dilekçe ile başvuran 58 yaşındaki H.G.B., Halfettin Sokak üzerinde ayakkabı boyacılığı yaptığı sırada, oradaki bir apartmandan üzerine patates ve soğan atıldığını, bunları atan 46 yaşındaki N.E. adlı kadının “Burada çalışmayacaksın” diyerek kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. İfadesi alınan N.E. ise suçlamayı kabul etmedi.

• Dernek Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 35 yaşındaki F.B. adlı bayan, ailevi nedenlerle kendisini, 59 yaşındaki annesi C.M.’yi ve 33 yaşındaki kız kardeşi S.M.H.’yi dövdüğü iddiasıyla eşi 38 yaşındaki C.B.’den şikayetçi oldu. Polis şahsı arıyor.

• Hastane Caddesi’nde 48 yaşındaki A.S. yönetimindeki otobüsle yolun karşısına geçmeye çalışan 28 yaşındaki Ö.E.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Polise başvuran 24 yaşındaki H.G., “ kendisini banka müşteri hizmetlerinden telefonla arayan görevlinin, kredi kartı ile alışveriş yapılmak istendiğini ancak yanlış şifre girildiği için kartın kullanıma kapatılmasını ister misiniz diye sorması üzerine, kredi kartlarının bulunduğu cüzdanını düşürmüş veya çalınmış olduğunu anlayarak kredi kartının kullanıma kapatılmasını istediğini ve banka görevlisinin bildirmiş olduğu markete giderek içerisinde banka kartlarının bulunduğu cüzdanını aldığını ve yaptığı kontrolde ise 80 YTL. civarındaki parasının olmadığını ayrıca kredi kartları ile çeşitli yerlerden toplam 754 YTL. para harcama yapıldığını öğrendiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Zapçıoğlu Mahallesinde 7 yaşındaki A. adlı kız çocuğunu evine alıp tacizde bulunduğu öne sürülen 15 yaşındaki E.İ. adlı genç gözaltına alındı.

• Yakınları ile polise başvuran 8 yaşındaki Y. adlı kz çocuk, Özalper Mahallesi’nde oynarken 20-25 yaşlarındaki bir şahsın kendisine sarıldığını ve tacizde bulunduğunu, babaannesinin gelmesi üzerine şahsın kaçtığını bildirdi. Polis sapığı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Polise başvuran 17 yaşındaki E.G. ve 12 yaşındaki N.G. adlı kız kardeşler, Şeyhbayram Mahallesi’nde yürüdükleri sırada yanlarına yaklaşan 30-35 yaşlarındaki bir oto sürücüsünün kendilerine küfür ettiğini ve tacizde bulunduğunu öne sürdüler. Kızların plakasını bildirdiği aracın sürücüsünün yakalanmasına çalışılıyor.

• Fırat Mahallesinde oturan 77 yaşındaki C.A. adlı şahıs, eşi olan 37 yaşındaki F.A. tarafından çocuğa bakma yüzünden çıkan kavga sonucu dövüldüğünü öne sürdü. Polis kadının ifadesini aldı.

• Çevreyolu Tali yol bölümünde A.S. yönetiminde bulunan 44 T 0868 plakalı taksiyle yaya olarak yürüyen 60 yaşındaki C.B.’ye çarptı ve yaraladı.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki G.S. adlı kadın, oğlu 15 yaşındaki M.M.K.’nın akşam çıktığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• PTT Caddesi Sağlam İş Merkezi’nde 61 yaşındaki M.S.’ye ait işyerinin kapısını zorla açan hırsızlarca 15 adet radyatör vanası sökülerek çalındı. Polis teknik incelemede delil bulamadı.

• İndere Caddesi’nde park halinde olan F.Y.’ye ait 62 AF 170 plakalı aractan 1 adet CD çalar çalındı.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki A.D. adlı kadın ev temizliği yüzünden tartıştığı 46 yaşındaki eşi H.D. tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

• Atatürk Caddesi’nde E.D. yönetiminde bulunan 44 LE 471 plakalı oto, karşıdan karşıya geçmek isteyen 33 yaşındaki O.K.’ye çarparak yaraladı.

• Toptancılar Sitesi Tekbir Camii civarında H.Ç. yönetiminde bulunan 02 FF 373 plakalı araç aniden yola çıkan 21 yaşındaki E.A.’ya çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.

• Çavuşoğlu Mahallesi 5. Sokakta 27 yaşındaki M.K.’ye ait işyerine giren hırsızlar 16 karton ve 100 paket sigara, 9 şampuan ve 40 YTL civarında bozuk para çaldı.

• Yakınca otobüs durağındaki kavgayla ilgili ifadesi alınan 25 yaşındaki S.U., 44 AU 733 plakalı otobüse MAŞTi terminali önünden yolcu aldığını, 38 yaşındaki F.Y. adlı minibüs sürücüsünün 44 M 0063 plakalı minibüsle son durağa kadar kendisini takip ettiğini, hakarette bulunup dövdüğünü, ancak şikayetçi olmadığını bildirdi.

• Niyazi Mahallesi Barutçu Sokakta 33 yaşındaki R.Ç.’ye ait eve giren hırsız tarafından 1.420 YTL para, 1 altın yüzük ve 1 adet altın çocuk künyesi çalındı.

• Polise başvuran 39 yaşındaki A.G. adlı şahıs, Özalper Mahallesi’ndeki evinin önünde aracının park halinde olduğunu, öğle saatlerinde tanımadığı bir şahsın aracının arka camında yazılı olan satılık araç ilanından dolayı gelip araci sanayide göstermek istediğini söyleyip götürdüğünü, 44 FE 464 plakalı aracını geri getirmediğini, sonradan yaptığı araçtırmada aracını çalan şahsın adının Ş.K. olduğunu öğrendiğini bildirdi. Polis şahsı ve aracı bulmaya çalışıyor.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki D.S.B. adlı bayan, 24 yaşındaki T.Y. adlı şahısla birlikte yaşadıklarını, yaşının küçük olması nedeniyle resmi nikah yapamadıklarını, T.Y.’nin kendisini dövüp, kendisine ve annesi 36 yaşındaki V.B.’ye hakarette bulunduğunu öne sürdü.

• Tecde Özel Harekat Müdürlüğü civarında Ş.K. yönetimindeki 44 FV 543 plakalı oto ile M.Y. yönetimindeki 44 M 0197 plakalı minibüs çarpıştı, Ş.K. hafif yaralandı.

• Ataköy Mahallesi’nde 36 yaşındaki M.A.’ya ait evden 10 YTL para ve kimliği çalındı.

• Battalgazi ilçesinde polise başvuran 20 yaşındaki C.A., abisi 27 yaşındaki O.A.’nın kendisini sürekli dövüp para istediğini, son olarak silahla kovaladığını öne sürerken ağabey suçlamayı kabul etmedi.

• Malatya- Elazığ yolu Kale ilçesi polis noktasında durdurularak aranan 06 BF 7918 plakalı otodaki şahıslardan 44 yaşındaki M.Y.’de 5 gram esrar ele geçti.

• Akçadağ ilçesi Küçükkürne Köyünde İ.A.’nın evinin önünden traktör ile geçen M.A. ve C.Ö.’ye, kayısı alacağını vermedikleri gerekçesiyle taş atması sonucu M.A. yaralandı. Şahıs yakalandı.

• Yeşilyurt Yakınca Onbinkonutlar mevkiinde T.H.’nin, elektrik arızasını tamir için gittiği N.U. adlı bayana ait evden bir bilezik, 1 altın kordon, 2 bin YTL ve 500 dolar çaldığı öne sürülürken, ifadesi alınan T.H. suçlamayı kabul etmedi ve serbest bırakıldı.

• 1. Organize Sanayi’deki bir tekstil fabrikasında çalışan V.F. adlı işçi, üzerine ip bobinlerinin devrilmesi sonucu sağ ayağının kırılması üzerine TÖTM’ye kaldırıldı.

• Doğanyol ilçesi İshak Mahallesi’nde F.Ö.’ye ait iki katlı ahşap evde elektrik kontağı yüzünden çıkan yangında 20 bin YTL zarar meydana geldi.

• Doğanşehir yönünden Malatya yönüne gelmekte olan O.A. yönetimindeki 06..4415 plakalı otomobil, Suçatı mevkiinde 01.00 sıralarında aşırı hız sonucu devrildi. Kazada O.A ve M.U.E. yaralandılar.

• Doğanyol- Malatya yolu Koldere Köyü civarında O.G. yönetimindeki 44…267 plakalı motosikletle Malatya yönüne gelirken, aşırı hız sonucu devrildi. O.G. ağır yaralandı.

• Darende Ayvalı Kasabası Balıklaya mevkiinde el dedektörü ve kazma kullanarak kaçak define kazısı yaptıkları gerekçesiyle F.Y., K.Ö., T.S. ve M.S. yakalandılar.

• Hacıyusuflar Köyünde oturan 42 yaşındaki İ.A., içmesuyu yüzünden tartıştığı 45 yaşındaki yengesini döverek yaraladı.

• Kale ilçesine bağlı Bent Köyü Darıcıvan mezrasında 65 yaşındaki F.K. adlı şahsın evinden 1 altın bilezik ve 300 euro paranın çalınmasıyla ilgili olarak jandarma köye dilencilik için gelen 30 yaşındaki D.K., 31 yaşındaki İ.T., 21 yaşındaki G.T. ve 24 yaşındaki D.K. adlı kadınları yakaladı. Çaldıkları bilezik ve parayı arazide sakladıkları belirlenen 4 kadın mahkemece tutuklandı.

• Pütürge ilçesi Gökçeli Köyü Kavaklı Mezrası’nda 16 yaşındaki H.B. adlı genç kız, sabah ocağı yakmak isterken tüpün patlaması sonucu yaralandı. Durumu ağır olan H.B., Malatya’da yanık tedavi ünitesi olmadığı için Kayseri Erciyes Üniversitesi hastanesine sevkedildi.

• Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 30 yaşındaki F.Ç. yönetimindeki 05..852 plakalı otomobil, aşırı hız yüzünden sürücünün kontrolundan çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Sürücü ile yanında bulunan 25 yaşındaki H.T. yaralandılar.

• Levent Köyünden Akçadağ’a gelmekte olan 54 yaşındaki A.D. yönetiminde bulunan 44..240 plakalı kamyonet devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 35 yaşındaki Y.A., 48 yaşındaki A.D., 45 yaşındaki M.Ç., 37 yaşındaki H.M., 57 yaşındaki A.Y. ve 32 yaşındaki G.D. yaralandı.

• Battalgazi’den Malatya yönüne gelmekte olan 35 yaşındaki M.E. yönetiminde bulunan 44..747 plakalı otomobil, Hasırcılar beldesi yakınındaki Arıtma Tesisi civarında park halindeki H.Y.P.’ye ait 02..582 plakalı otomobile çarptı. Kazada H.Y.P. ile yanında bulunan 51 yaşındaki M.E.’nin yaralandığı bildirildi.

• Atatürk Caddesi’nde 21 yaşındaki İ.E. yönetimindeki otoyla giderken park halindeki otobüslerin arasından yola çıkan 17 yaşındaki Ü.C. adlı gence çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 43 yaşındaki B.Y. adlı şahsa ait deponun kilidini kıran hırsızlar 1 adet bakır kazanı çaldılar.

• Başharık Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki N.P. adlı kadın, polise başvurdu ve kendisini dövdüğü iddiasıyla 42 yaşındaki eşi A.P.’den şikayetçi oldu.

• Tandoğan Mahallesi 2. sokakta park halinde olan 47 yaşındaki R.Ö.’ye ait kamyonun depo kapağını kıran hırsızlarca 200 litre mazot çalındı.

• Çevreyolu’ndaki kavgada yaralanan 23 yaşındaki M.A.G., minibüs şoförlüğü yaptığını, yolcu alma yüzünden çıkan tartışma sırasında kendisini sol baldırından bıçaklayan M.A. adlı şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi.

• Sanayi Polis Merkezi’ne başvuran 33 yaşındaki M.A., plakasını alamadığı bir oto ile evine gelen tanımadığı şahsın satılık hurda olduğunu söylemesi üzerine, şahısla birlikte araca bindiklerini, Melekbaba ve Hanımınçiftliği mevkiinde gezdikleri sırada şahsın hurda parasını peşin istediğini, vermek istemeyince de “Parayı vermezsen ortağım seni döver” diye tehdit ettiğini, bunun üzerine 320 YTL verdiğini, Melekbaba Mahallesi’nde bir evin önünde durduklarını, şahsın isteği üzerine evden tartı almaya gittiğinde, bir başka şahsın “Burada ne geziyorsun” diye kendisini dövdüğünü, diğer şahsın ise otosuyla kaçtığını öne sürdü. Polis M.A.’nın parasını gasbedip dövenleri bulmaya çalışıyor.

• 44 yaşındaki H.Ç. adlı kadın, 18 yaşındaki oğlu G.Ç.’nin, Adliye önünde Malatya’nın yabancısı olduğunu, cezaevindeki yakınlarını görmeye geldiğini söyleyen 25 yaşlarındaki bir bayana yardımcı olmak amacıyla cezaevine gidecek otobüse bindirmeye götürdüğünü, daha sonra oğlundan haber alamadığını bildirdi ve oğlunun bulunmasını istedi.

• Turgut Temelli Caddesi’nde 24 yaşındaki S.T. adlı şahıs 16.30 sıralarında uğradığı saldırıda dövüldü ve hastaneye kaldırıldı.

• Turgut Temelli alt kavşağı Çevreyolu altında 00.30 sıralarında bir kamyonun içerisinde para karşılığı erkek erkeğe cinsel ilişkiye girdikleri gerekçesiyle Sivas doğumlu 23 yaşındaki M.K. ve Adıyaman doğumlu 29 yaşındaki K.T. adlı şahıslar “Şüpheli-mağdur”, Afyonkarahisar doğumlu 42 yaşındaki S.G. ve aynı il nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki O.A. ise “Şüpheli” olarak polisce gözaltına aldılar. “Erkek erkeğe alenen cinsel ilişkiye girmek” suçundan işlem yapılan şüpheli-mağdurların savcılıkça, diğer iki şahsın ise adliyece serbest bırakıldıkları bildirildi.

• Çevreyolu Turgut Temelli alt kavşağında 54 yaşındaki N.İ. yönetimindeki otoyla giderken, 3 yaşındaki kızı N.S.G. ile birlikte yolun karşısına geçmek isteyen 33 yaşındaki O.G. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Şeker Stadı önünde 12.30 sıralarında düğün konvoyundaki otodan havaya ateş eden 19 yaşlarındaki E.K. adlı şahıs, 1 adet kuru sıkı tabancayla yakalandı. Hakkında 62 YTL idari para cezası uygulanan şahıs hakkında adli işlem de yapıldı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki M.B. adlı şahıs polise başvurarak 24 yaşındaki oğlu N.B.’nin ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve oğlunun bulunmasını istedi.

• T.Özal Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki B.E. adlı
üniversite öğrencisi kız, derslerinin kötü olması yüzünden bunalıma girip fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• İnönü Caddesi eski Sümerbank önünde 28 yaşındaki M.P.’nin yönetiminde bulunan oto ile 38 yaşındaki M.Ç. yönetiminde bulunan otolar çarpıştı, M.P.’nin aracındaki 28 yaşındaki H.K. yaralandı.

• Özalper Mahallesi Ankara Asfaltı 1b sokak girişinde 38 yaşındaki R.B., 56 yaşındaki A.B., 58 yaşındaki S.B. ile karşı taraf olan 61 yaşındaki C.M., 25 yaşındaki Ab.M., 43 yaşındaki H.B., 37 yaşındaki C.M. ve 21 yaşındaki S.E. arasında ailevi nedenlerle çıkan kavgaya polis müdahale etti. C.M.’den 1 adet tabanca ile ucu kırık merdane, H.B.’de 1 bijon anahtarı, Ab.M.’den 1 bıçak ve sopa, R.B.’de ise 1 bıçak bulundu. Kavgada R.B. ile Ab.M.’nin bıçakla yaralandıkları bildirildi. Şahıslar hakkında soruşturma sürüyor.

• Pütürge’de polise başvuran 36 yaşındaki N.A. adlı şahıs, 27 yaşındaki Ö.Ş. ve 28 yaşındaki M.Ş. adlı kardeşlerin kendisini dövdüklerini, 2 çeyrek altınını zorla aldıklarını, Ö.Ş.’de silah da olduğunu bildirdi. Polis N.A.’da 1 adet kuru sıkıdan çevirme tabanca, diğer şahıslarda ise 1 adet tabanca ile 2 adet çeyrek altın bulundu. Soruşturma sürüyor.

• Gündüzbey Kapuluk mevkiinde Temel Haklar ve Özgürlükler Derneği üyelerinin Pazar günü piknik yaptıkları bilgisini alan jandarmanın, gruptakilerde kimlik kontrolu yaptığı, bu kişilerden 22 yaşındaki N.H. adlı bayanın “Terör Amaçlı Propaganda Yapma ve Görevli Memura Hakaret, Mukavemet” suçlarından arandığını belirledi. N.H. polise teslim edildi.

• Hekimhan’ın Basak Köyünde çocuk meselesi yüzünden çıkan kavgada 44 yaşındaki S.Y. adlı şahsın, 59 yaşındaki A.Y., 53 yaşındaki L.Y. ve 31 yaşındaki B.Y. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Özal Köyünde alacak yüzünden çıkan kavgada 15 yaşındaki Ö.Ş.’nin kuru sıkıdan çevirme tabanca ile ateş ederek 17 yaşındaki E.Ş.’yi yaraladığı bildirildi. E.Ş. hastaneye kaldırıldı.

• Konak Beldesi Horata mevkiinde alkollü olarak tabancasına doldur boşalt yapan 27 yaşındaki şahıs tabanca ile kendisini sağ bacağından yaraladı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma olayda kullanılan kuru sıkıdan çevirme 7.65 mm çaplı tabancaya el koydu.

• Akçadağ ilçesi Karapınar Köyü mezarlık mevkiinde 20.00 sıralarında tabancayla ateş eden 26 yaşındaki B.P., kuru sıkı tabancayla yakalandı ve “Gürültü” suçundan hakkında 62 YTL idari para cezası uygulandı.

• Malatya-Hekimhan karayolunda durdurulan M.F. yönetimindeki 44..955 plakalı traktörde, sürücüye ve araçta bulunan İ.K.’ye ait oldukları belirlenen ruhsatsız 2 av tüfeği ele geçti.

• Kırkpınar Köyünden Tohma yönüne gitmekte olan İ.D. yönetimindeki 44..381 plakalı traktör devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 36 yaşındaki F.D. ve 32 yaşındaki R.T. adlı kadınlar yaralandılar.

• Doğanşehir’den Gövdeli yönüne gitmekte olan V.A. yönetimindeki 46..020 plakalı minibüs, aniden yola çıkan 7 yaşlarındaki S.K. adlı çocuğa çarparak yaraladı.

• Akçadağ’dan Durulova yönüne gitmekte olan 67 yaşındaki M.A.K. yönetiminde bulunan DAL 9390937 plakalı oto, Bekiruşağı Köyü civarında takla attı. 22.30 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız