SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Zafer Mahallesi Şahin Sokakta oturan 62 yaşındaki İ.C. adlı kadın zehirlenme belirtileriyle getirildiği Malatya Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevkedildi. İ.C., buradaki müdahaleye rağmen öldü. Polis raporunda İ.C.’nin çamaşır suyu zehirlenmesi nedeniyle öldüğü belirtildi.

• Sancaktar Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki M.A. adlı şahıs, 38 yaşındaki karısı G.A.’nın, taksit yatırmaya gideceğini söyleyip ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi. Polis araştırmayı sürdürürken sabah 05.55 sıralarında Beydağı Polis Merkezi’ne giden G.A. adlı kadın, ailevi nedenlerle “kafasını dinlemek amacıyla” akrabalarının yanına gitmek üzere evden ayrıldığını söyledi.

• Ferhadiye Mahallesi Hamikoğlu Sokağında 38 yaşındaki F.Ş. adlı bayana ait evin kapısının biri çocuk iki bayan tarafından zorlandığı ihbarı üzerine giden polisler 12 yaşındaki S.G. adlı kızı yakaladı. Gaziantep- Şahinbey doğumlu S.G.’nin aynı sokakta 39 yaşındaki H.C.’ye ait eve de girip dağıtan iki bayandan biri olduğu belirlendi. H.C. polise verdiği ifadede, eve geldiğinde dağınık olduğunu gördüğünü, çalınan bir şeyi olmadığını, komşusunun eve giren iki kişinin yakalandığı yolunda bilgi vermesi üzerine kendi evine girenlerin de bunlar olduğunu düşündüğünü söyledi. Yaşı küçük olan S.G. ailesine teslim edilirken, yanındakinin kimliği hakkında bilgi vermedi.

• Orduzu Elmasuyu Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki H.D., polise başvurarak 16 yaşındaki oğlu M.D.’nin kayıp olduğunu, psikolojisi bozuk olan oğlunun bulunmasını istedi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 35 yaşındaki N.B. adlı kadın polise başvurarak, ailevi nedenlerle kardeşi 32 yaşındaki H.İ.B. tarafından dövüldüğünü bildirdi. H.İ.B. adliyece serbest bırakıldı.

• İlyas Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki N.K. adlı kadın, ailevi nedenlerle kendisini dövdüğünü öne sürdüğü 62 yaşındaki babası M.Ş.K.’den şikayetçi oldu. Kızını dövmediğini öne süren M.Ş.K.’nin alkollü olduğu saptandı.

• Ferhadiye Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki A.Ş. polise başvurarak, daha önceden tanıdığı 50 yaşındaki M.N.K.’nın, 06 ADE 24 plakalı otosunu alıp geri getirmediğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Darende’nin Emin Efendi Caddesi üzerindeki olayla ilgili ifadesi alınan 37 yaşındaki G.K., daha önceden meydana gelen bir tartışma ile ilgili 49 yaşındaki M.D.’nin arabasına kendi isteğiyle bindiğini, ancak şahıs aracı hızlı kullanmaya başlayınca, kendisine zarar vereceğini düşünerek araçtan atladığını bildirdi ve şikayetçi oldu. M.D. ise, diğer şahsın kendisini bıçakla tehdit ettiği iddiasında bulundu.

• Polise başvuran 37 yaşındaki S.K. adlı bayan, Mücelli Caddesi’ndeki işyerinin çekmecesinde bulunan cep telefonunun işyerine çiçek alma bahanesiyle gelen 23-24 yaşlarındaki bir şahıs tarafından çalındığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Orduzu Kireçocağı Mahallesinde oturan 46 yaşındaki H.Ü., polise gelerek, cep telefonundan arayan bir şahsın kendisini başkomiser olarak tanıttığını ve ‘bir bayanı arayıp rahatsız etmişsin, mesaj yollamışsın ve küfür etmişsin bu işin uzamasını istemiyorsan bana cep telefonu kontörü gönder olayı kapatalım’ demesi üzerine 5 adet 250 kontör alarak kontrol ve şifre numaralarını şahsa söylediğini ancak daha sonradan dolandırıldığını anladığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Bir süre önce faaliyetini durduran YİMPAŞ Mağazasının eklentisinde sabah erken saatlerinde 80 metre uzunluğundaki kabloyu çaldıkları gerekçesiyle 18 yaşındaki M.E. ve 17 yaşındaki R.K. gözaltına alındı.

• Battalgazi Mahallesi’nde 36 yaşındaki M.D. adlı şahıs, evinin duvarını tadilat amacıyla yıkmak isterken, duvarın aniden üstüne yıkılması sonucu yaralandı.

• Polise başvuran 27 yaşındaki O.K.T., Diyarbakır’a gitmek için Doğu Garajında bulunan otobüs firmasından ücret karşılığı bilet aldığını ve servis aracı ile kendisinin Çöşnüğe götürülerek firmaya ait otobüse bindirildiğini ancak kendisine satılan biletteki koltuğun dolu olması nedeni ile ismini bilmediği otobüsün muavinine konuyu anlattığında aralarında çıkan tartışma sonrası otobüsten inmek zorunda kaldığını bildirdi ve şikayetçi oldu. Firma yetkisi ise, biletin çarşı şubesinde verildiğini ve merkez ile anlaşmazlık olmasından dolayı hatanın oluştuğunu öne sürdü.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi Paşazade Caddesinde oturan 46 yaşındaki A.K., tanımadığı 3 şahsın kendisine zorla 4 adet senet imzalattıklarını, bu şahısları aralarında husumet bulunan S.D.’nin gönderdiğini düşündüğünü bildirdi. Polis S.D. ve diğer 3 şahsı bulmaya çalışıyor.

• Hidayet Mahallesi’nde işyeri bulunan 35 yaşındaki H.E.B. adlı kadın, polise başvurarak aralarındaki husumet yüzünden 43 yaşındaki K.A. adlı şahsın işyerinin önüne gelip bağırdığını, kendisine hakaret ettiğini öne sürerken, K.A. suçlamayı reddetti ve iftiraya uğradığını iddia etti.

• Devriye polis ekibinin 01.30 sıralarında çalışır halde gördüğü traktörün sahibi olan 46 yaşındaki H.Ö.’ye ulaştığı, bu şahsın traktörünün üç gündür park halinde olduğunu, traktörünün yağ çubuğunun yerinde olmadığını, muhtemelen yağ çubuğu kullanılarak traktörün çalıştırılıp çalınmak istendiğini ifade etti. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Paşaköşkü’ndeki bir apartmanın bahçesinden 30 yaşındaki Ö.S.G.’ye ve 22 yaşındaki A.M.’ye ait bisikletler çalındı.

• Koyunoğlu Mahallesi’ndeki evinin buzdolabını açarak içindeki hapı şeker zannederek yutan ve zehirlenen 3 yaşındaki Ş.Ö. adlı erkek çocuk, annesi 23 yaşındaki N.Ö. tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Polise başvuran 65 yaşındaki G.B., Kay Garajı civarında alışveriş yaptıktan sonra minibüs ile köye gittiğini, evde iken içerisinde 1.100 YTL para, 2 emekli cüzdanı, 1 maaş vekaletnamesi ile M.Y.M.’ye ait 10 kimlik fotokopisi bulunan çantasının olmadığını fark ettiğini bildirdi.

• Darende İbrahimpaşa Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki Z.D. adlı kadın, ailevi nedenlerden çıkan kavga sonucu psikolojik rahatsızlığı olan 48 yaşındaki eşi H.D. tarafından dövüldüğünü, şikayetçi olmadığını, ancak eşinin tedavi ettirilmesini istediğini bildirdi. H.D. ise “susma hakkını kullanıp konuşmayacağını” söyledi.

• Kuluncak Atatürk Caddesi’nde birbirlerini döven 19 yaşındaki H.K. ve 18 yaşındaki Z.K. ile olaya karışan aynı yaşlardaki Y.D., E.Z. ve H.B.B. polis tarafından yakalandılar.

• Pütürge ilçe merkezinde 48 yaşındaki R.A.’nın evinin önüne parkettiği motosikleti çahndı.

• Yeşilyurt’un Gaziantep Caddesi’nde 49 yaşındaki A.T. adlı şahsın evine hırsızlık amacıyla girdikleri öne sürülen 22 yaşındaki S.G. ve 14 yaşındaki P.G. adlı bayanlar gözaltına alındı.

• Savcılığa dilekçe veren 59 yaşındaki S.K. adlı şahıs, kendisinin cezaevinde olduğu dönemlerde kayınvalidesi olan 55 yaşındaki M.Ö.’nün evine zarar verip, 31 yaşındaki karısı M.K.’yı zorla evine götürdüğünü ve alıkoyduğunu öne sürdü. İfadeleri alınan ana-kız suçlamayı kabul etmediler.

• İpek Caddesi’nde 44 yaşındaki N.K. yönetiminde bulunan otoyla giderken 7 yaşındaki M.K.K.’ya çarpıp yaralanmasına neden oldu.

• Askeri Lojmanlar içerisindeki halı sahada sınıf maçı yapan gençlerden 14 yaşındaki F.T.’nin, 13 yaşındaki D.K.’yi dövdüğü bildirildi.

• Polise başvuran 37 yaşındaki B.Ö., Hava Lojmanlarındaki evini taşımak üzere eşyalarını toplarken kendisine ait av tüfeğini bulamadığını bildirdi.

• İstasyon Caddesi’nde 19 yaşındaki M.Ç. ile 17 yaşındaki İ.S.İ. arasında kız arkadaşına laf atılması yüzünden kavga çıktığı, M.Ç.’nin diğerine tokat attığı, bu nedenle çıkan kavgaya İ.S.İ.’nin 40 yaşındaki babası B.İ.’nin de karıştığı ve yumruk vurduğu elindeki bıçak nedeniyle M.Ç.’nin kolundan hafif yaralandığı bildirildi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 54 yaşındaki E.Ş. adlı bayan, polise giderek, 50 yaşındaki eşi K.Ş.’nin kamyon şoförü olduğunu, 1 ay önce kamyonuyla Malatya’dan ayrıldığını, 14 gün önce arayıp Bursa’da olduğunu bildirdiğini, o günden bu yana da haber gelmediğini söyledi ve eşinin bulunmasını istedi.

• Çilesiz’de 23 yaşındaki İ.B. motosiklet ile giderken, karşıdan gelen 40 yaşındaki S.A. yönetimindeki kamyonun ara sokağa dönmek üzere manevra yapmasıyla çarpmamak için frene basınca motosikletin devrilmesi sonucu yaralandı.

• Yeşilyurt Hamidiye Mahallesi’nde öğrenciler arasında çıkan kavgada yaralanan ve hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki A.T., polise verdiği ifadede, sınıf olarak pikniğe gitmek için aralarında para topladıklarını, aynı sınıf öğrencisi B.A.’nın da aynı gün doğum günü olması nedeniyle masraflar için fazladan para toplandığını, kendisinin bu kutlama için para vermemesi nedeniyle B.A. ve yanındaki M.O. tarafından dövüldüğünü anlattı. Polis iki genci arıyor.

• Adıyaman yolu Yeşilyurt civarında 24 yaşındaki H.K. yönetimindeki otoyla viraja girince oto kayarak kenardaki ağaca çarptı ve sürücü yaralandı.

• Savcılığa başvuran 39 yaşındaki H.T. adlı kadın abisinin eski eşi olan 28 yaşındaki G.K.’nin, kızını kaçıracakları düşüncesiyle kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. G.K. suçlamayı kabul etmedi.

• İstiklal Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki M.A., 16 yaşındaki kızı Ş.A.’nın kaçırıldığını, M.A. adlı şahsın kızını kaçırdığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Malatya Belediyesi önünde 37 yaşındaki H.K. ve 28 yaşındaki A.B. adlı bayan ile 27 yaşındaki O.B. ve 33 yaşındaki A.A. arasında proje imzası yüzünden tartışma çıktığı, H.K.’nin O.B. ve A.A. tarafından dövüldüğü öne sürüldü.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki S.Ç. polise başvurarak, 24 yaşındaki oğlu K.M.Ç.’nin evinden okula gideceğini söyleyip çıktığını ve daha sonra haber alamadıklarını bildirdi.

• Kiltepe Mahallesinde, 12 yaşındaki K.A.’ya çeşitli tarihlerde tecavüz ettiği öne sürülen 15 yaşındaki B.T. polis tarafından yakalandı.

• Halep Caddesi’nde yaşı küçük çocuklara açık sigara sattığı gerekçesiyle 43 yaşındaki K.D. hakkında yasal işleme başlandı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde 58 yaşındaki S.O.’ya ait eve öğleden sonra giren hırsızlarca 2 altın bilezik, 4 altın yüzük, 150 YTL para, 1 adet 7.65 mm çaplı tabanca çalındı.

• Hekimhan Endüstri Meslek Lisesi’nde 16 yaşındaki K.G.’nin, 17 yaşındaki U.M. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Polise başvuran 45 yaşındaki İ.K., 51 yaşındaki H.T. adlı şahsın kendisini ve görev yaptığı Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi’ndeki öğretmenleri tehdit ettiğini öne sürdü.

• Hastanede meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 48 yaşındaki K.Ş., muayenesini yaptığı hastanın refakatçisi olan 32 yaşındaki S.Y.’nin, tekerlekli sandalye nedeniyle kendisine küfrettiğini öne sürdü. S.Y. ise sedye istediği K.Ş.’nin kendisine küfrettiğini, ayrıca hastasına gerekli hassasiyeti göstermediği gerekçesiyle kendisinin şikayetçi olduğunu söyledi.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki G.A. adlı kadın, boşandığı eski eşi S.K.’nın tehdit ve hakaretine uğradığını öne sürdü. Polis şahsı arıyor.

• Çevreyolu Çöşnük Kavşağında 49 yaşındaki M.S. yönetimindeki otoyla giderken, 34 yaşındaki E.E.’nin yönetiminde bulunan otoyla çarpıştı. Kazada E.E. ile birlikte, 33 yaşındaki H.G., 34 yaşındaki H.Ü. ve 31 yaşındaki B.G. yaralandılar.

• Fırat Mahallesi’nde 30 yaşındaki F.Ş. adlı kadın, polise başvurarak kendisine hakaret ettiğini ve dövdüğünü öne sürdüğü 39 yaşındaki eşi A.Ş.’den şikayetçi olurken, eş suçlamayı reddetti.

• Savcılığa başvuran 43 yaşındaki S.Ö. adlı kadın, 29 yaşındaki M.M.D.’nin kendisini ve ailesini sürekli telefonla arayıp, mesaj çekerek tehdit ettiğini öne sürdü. Şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Necip Fazıl Caddesi’nde 27 yaşındaki A.B. yönetimindeki otoyla giderken, park halindeki araçların arasından yola çıkan 3 yaşlarındaki Z.S.K. adlı kız çocuğa çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

• Çevreyolu Çöşnük kavşağı civarında 53 yaşındaki M.Ç.’nin müteahhidi olduğu inşaatın deposundaki 27 diş fırçalığı, aynı sayıda sabunluk, traş aynası, tuvalet kağıtlığı, uzun musluk, 32 ikili askı, 18 önden basmalı kumanda paneli, 82 adet yüksel lavabo bataryası ile 56 adet çamaşır makinesi musluğunun çalındığı, inşaat bekçisi olarak çalışan 45 yaşındaki A.G.’nin ifadesinin alındığı bildirildi.

• Battalgazi Kavşağında 61 yaşındaki R.S. yönetimindeki oto ile 26 yaşındaki S.S. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada ikinci araçta bulunan 25 yaşındaki M.B. yaralandı.

• Turgut Özal Mahallesi’ndeki bir arsada bulunan ağaçların kesilmesiyle ilgili polise başvuran 45 yaşındaki A.K., satın aldığı arsadaki 8 meyve ağacının kesildiğini, bu nedenle 58 yaşındaki F.E. adlı kadından şikayetçi olduğunu söyledi. F.E. ise ifadesinde, ağaçları eşi ile birlikte kendisinin diktiğini, geçtiğimiz haftalarda adını bilmediği bir kadının gelerek “Bu ağaçları kim diktiyse kessin. Burayı biz satın aldık, ev yapacağız.” demesi üzerine ağaçları kestiğini söyledi.

• Özalper Mahallesi’ndeki bir evde hırsızlık olduğu şüphesi ile ilgili ifadesine başvurulan 37 yaşındaki S.A. adlı bayan, evin yurt dışında yaşayan teyzesine ait olduğunu, evin penceresini açık görünce hırsızlık yapıldığı düşüncesiyle evi kontrol ettiğini, evin dağıtılmış olduğunu ancak herhangi bir şey alınmadığını gördüğünü, eve girenlerin belirlenerek yakalanmasını istediğini bildirdi.

• Polise başvuran 37 yaşındaki Ş.L.D. adlı bayan, İnönü Caddesi’nde çalıştığı işyerinde çantasını masa üzerine bırakıp asma kata çıktığını, 20 dakika sonra geri döndüğünde içerisinde kimlikleri, 150 YTL parası, bazı evraklar, oto anahtarı ile çeşitli bankalara ait kredi kartlarının yanı sıra cep telefonunun olduğu çantasını bulamadığını bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Halep Caddesi’nde park halinde olan 46 yaşındaki M.C.’ye ait otonun teybi çalındı.

• Şifa Mahallesi’nde oturan 51 yaşındaki K.B. adlı kadın, polise başvurarak 15 yaşındaki oğlu H.B.B.’nin eve gelmediğini, yaptığı arama sırasında oğlunu parkta gördüğünü, oğlunun açık kimliklerini bilmediği M.lakaplı K., P.lakaplı M. Ve E adlı 16-17 yaşlarındaki çocuklarla kaçtıklarını, bu çocuklardan şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Yavuz Selim Mahallesi TOKİ konutlarında oturan 39 yaşındaki Ş.K. adlı kadın polise başvurarak, 13 yaşındaki kızı A.G.’nin, sabah kendisi uyurken, elbiselerini, 300 YTL parayı, dizüstü bilgisayarı ve 2 bayan kol saatini alarak evden ayrılmış olduğunu, komşularından öğrendiği kadarıyla kız arkadaşı S.S. ve eşkalini tam bilemedikleri 15-17 yaşlarındaki bir erkek çocukla görülen kızının bulunarak kendisine teslim edilmesini istediğini bildirdi.

• Polis TOKİ konutlarındaki kayıp kız olayı ile ilgili araştırmayı sürdürürken, aynı yerde oturan 42 yaşındaki M.B.S. polise başvurarak, sabah 08.00’de eşi ile birlikte işe gittiklerini, 18.00 sıralarında evlerine gittiklerinde 16 yaşındaki kızları S.S.’yi bulamadıklarını ildirdi. Polis iki olayın birbiriyle bağlantılı olacağı düşüncesiyle araştırmalarını sürdürüyor.

• Akçadağ ilçesi Kültür Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki S.İ. polise başvurarak, 25 yaşındaki kızı Ö.İ.’nin iş görüşmesi yapmak üzere Malatya’ya gittiğini, 3 gün kendisinden haber alamadıklarını, kızının en son 22 Mayıs’ta arayarak yakında geleceğini, kendisini merak etmemelerini söylediğini, daha sonra kızlarına ulaşamadıklarını bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Akçadağ’ın Kültür Mahallesi’nde 21 yaşlarındaki H.A. ve T.D.’nin kız meselesi yüzünden 20 yaşındaki F.T. ve 29 yaşındaki E.K. tarafından dövüldükleri öğrenildi.

• Hekimhan ilçesindeki birahanede gece çıkan kavgada M.R.Ö., A.Ç., Ö.T.K., M.G., S.G. ve B.Ö. adlı şahısların birbirlerini dövdükleri, kavga sırasında birahanenin 2 camının kırıldığı bildirildi.

• Çevreyolu’ndaki bir akaryakıt istasyonundan yakıt alan 44 yaşındaki N.D. polise başvurarak, mazot aldığını, para ödemek için kredi kartını tezgahtara verdiğini, daha sonra tezgahın üzerine bıraktığı içerisinde 4 adet değişik bankalara ait kredi kartı, 350 YTL para bulunan cüzdanının tezgahın üzerinde olmadığını gördüğünü, ilk etapda orada bulunan H. T. isimli şahıstan şüphelendiğini daha sonra kamera kayıtlarını incelediklerinde cüzdanını bir başka şahsın aldığını tespit ettiklerini bildirdi ve bu kişinin yakalanmasını istediklerini söyledi.

• Orduzu Köşebaşı Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki N.T. adlı kadın polise başvurarak 40 yaşındaki eşi İ.T. tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

• Polise başvuran 46 yaşındaki A.E.B. adlı kadın, M.G. adlı bir şahısla aralarındaki meseleden dolayı Battalgazi Jandarmasına ifade verdiğini, bu nedenle kendisini telefonla arayan ve M.G. olduğunu söyleyen birinin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• 01.00 sıralarında Aytaç Paşa Caddesi üzerinde tehlikeli araç kullandığı nedeniyle durdurulan 44 AN 045 plakalı otonun sürücüsünün evrakları istendiğinde, evraklarının olmadığını, adının U.G. olduğunu söylediği, 209 promil alkollü olduğu saptanan şahsın götürüldüğü polis merkezinde işlem yapılırken adının Ş.Y. olduğunu bildirdiği, hakkında ayrıca Yalan Kimlik Beyanında bulunmaktan işlem yapıldığı bildirildi.

• Sivas Caddesi’nde R.T. yönetimindeki 34 AS 7049 plakalı oto ile Y.K. yönetiminde bulunan 44 LP 453 plakalı motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Tandoğan Mahallesinde M.B. yönetimindeki 44 FZ 021 plakalı otoyla giderken 8 yaşındaki E.K. adlı erkek çocuğa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

• Kernek Camii’nde namaz kılmakta olan 70 yaşındaki H.H.K., düşerek yaralandı. Düşerken başını çarpan ve hastaneye getirilen H.H.K. ifadesinde, namaz kılarken birden başının döndüğünü ve düştüğünü söyledi.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesinde oturan 42 yaşındaki G.S.Y. adlı şahsın bunalım sonucu kendisini sol el bilek kısmından yaraladığı bildirildi.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde 35 yaşındaki T.A. adlı şahıs, evinin bahçesindeki dut ağacına çıktıktan bir süre sonra dalın kırılması sonucu düşerek yaralandı.

• Taştepe Mahallesi’nde A.T. yönetimindeki 44 KK 266 plakalı otonun çarptığı 13 yaşındaki E.Ö. yaralandı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde 55 yaşındaki M.H.Y. adlı şahsa ait evden 2 adet banyo kazanı, bakır kazanların yanı sıra bakır ve pirinç tablolar çalındı.

• Hacı Abdi Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki G.K. adlı kadın polise başvurarak, gece yarısı eşi 39 yaşındaki C.K. tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

• Hekimhan’daki bir tuğla fabrikasına su sayaçlarını kontrol için giden G.K., B.K. ve N.Ö. adlı şahısların 28 yaşındaki A.T.7nin hakaretine uğradıkları, G.K.’nin de dövüldüğü öne sürdü. A.T. aranıyor.

• Malatya-Elazığ yolu Kale ilçesi polis noktasında durdurulan 34 AKB 70 plakalı otoda 38 yaşındaki M.Ş.A. adlı şahsın üzerinde 25 gram plaka esrar bulundu.

• Haydarpaşa-Kurtalan seferini yapan Güney Ekspresinde Hekimhan’da yapılan aramada, S.A. adlı şahsa ait eşyalar arasında 25 karton kaçak sigara ele geçti.

• Battalgazi ilçesi Toygar Köyünde H.D. adlı şahsın tarlasına torunu A.D. tarafından ekilen, esrar hammaddesi olan 14 bin 760 kök hint keneviri jandarma tarafından sökülerek imha edildi. Firar eden A.D. aranıyor.

• Hekimhan Güzelyurt Beldesi’nde S.G. adlı genç kız babası A.G. ile yaptığı tartışmanın ardından evde bulunan ilaçlardan fazla miktarda yutarak intihara kalkıştı.

• İnönü Üniversitesi kampusunda Eğitim Fakültesi öğrencisi M.V. ile Tıp Fakültesi öğrencisi F.Ö. ve M.U. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Öğrenciler birbirlerini döverek yaraladılar.

• Doğanşehir Erkenek’te T.S. adlı kadın karşı komsuşu F.B. adlı kadını sopayla dövdü.

• Arguvan Yeniköy Uru mezrasında M.Y.’nin hayvanlarının A.E.D.’ye ait ekili araziye sokulması yüzünden çıkan kavganın ardından A.E.D., diğer şahsın kendisini ölümle tehdit ettiğini bildirdi.

• Arapgir Budak köyünde tarla sınırı anlaşmazlığı yüzünden E.A. adlı şahsın T.B. ve N.B. adlı bayanları yumrukla döverek yaraladığı bildirildi.

• Kuluncak Kızılhisar Köyünde H.B. adlı şahsın ailevi geçimsizlik yüzünden eşi N.B. ile tartışırken, olaya şahsın ablası T.G.’nin de karıştığı, birbirlerini döven 3 şahsın ilçe sağlık ocağında tedavi edildikleri bildirildi.

• Yazıhan Sürür Köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada P.K., sopa ile M.Ş. adlı şahıs ile Z.K. adlı kadını dövdü.

• Pütürge’nin Köklükaya Köyünde oturan N.S. adlı kız 02.00 sıralarında H.S. adlı şahıs tarafından kaçırıldı.

• Erhaç Havaalanı’nda görevli polisler, M.N. adlı şahsın kardeşi R.N.’ye ait av tüfeğini taşıdığını gördüler ve şahıs hakkında yasal işlem yaptılar.

• B.O. adlı şahıs Özal köyünden tarlasına 44..037 plakalı traktörle giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına devirdi. Kazada sürücü ile traktörde bulunan B.Ö. yaralandılar.

• Akçadağ ilçesi Aşağıörükçü köyünde oturan A.İ.U.’ya ait bağ evinin duvarına kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından 00.30 sıralarında av tüfeğiyle ateş edildi. Jandarma araştırmaya başladı.

• Yazıhan ilçesi Kömüşhan köyünde H.T.K. ve M.N.K.’ya ait arazilerin aynı köyden B.K. ve R.K. tarafından sürülmesi nedeniyle taşlı sopalı kavga çıktığı, H.T.K., R.K. ve B.K. adlı şahısların yaralandıkları bildirildi.

• Pütürge ilçesi Bakımlı köyünde durdurulan A.A. yönetimindeki 44..082 plakalı otomobilde 1 adet keklik ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği bulundu.

* Tohma Köprüsü’nde yasak olmasına rağmen balık avlayıp sattığı gerekçesiyle Yazıhan Durucasu beldesinden İ.A.’nın jandarma tarafından yakalandığı ve hakkında 633 YTL idari para cezası uygulandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız