SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Polis noktasına giden 28 yaşındaki Pazarcık doğumlu L.B. adlı kadının, 23 yaşındaki Gaziantep doğumlu Y.D. adlı şahsın kendisine fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine başlayan soruşturmada, L.B.’nin yanı sıra Van doğumlu 26 yaşındaki H.B. adlı kadının da kurtarıldığı, olayla ilgili Y.D.’nin yanı sıra 18 yaşındaki A.D. ve M.Y.’nin tutuklandığı bildirildi.

• Aytaçpaşa Caddesi’nde 22.30 sıralarında 26 yaşındaki Y.G.A. adlı şahıs, arkadan gelen ve plakasını alamadığı bir aracın çarpması sonucu hafif yaralandı.

• Uçbağlar Mahallesi’nde 45 yaşındaki F.Ç. adlı kadına ait evin çatısından 4 adet bakır kazan çalındı.

• Hasan Varol Mahallesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan 24 yaşındaki H.E. adlı şahıs, 25 yaşındaki kız arkadaşı Z.A.’ya laf attığı gerekçesiyle 24 yaşındaki A.K.G. ile kavga ettiğini öne sürerken, bu şahıs H.E. ve yanında bulunan biri tarafından dövüldüğünü, cep telefonu ile 135 YTL parasının gasbedildiğini öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Çevreyolu’nda gece yarısı Y. Adlı mağazadan hırsızlık yapan 21 yaşındaki F.T. adlı şahıs elindeki 3 poşet içerisinde 2 ayakkabı, 6 spor ayakkabı ve 3 sandalet ile gece bekçisi tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

• Hidayet Mahallesi’nde tartışma sonucu 8 yaşındaki kızını dövdüğü belirtilen 36 yaşındaki S.A. adlı şahıs hakkında yasal işleme başlandı.

• Çevreyolu’nda 32 yaşındaki U.Ç. yönetimindeki oto karşıdan karşıya geçmek isteyen 29 yaşındaki A.İ.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Yeşiltepe’deki Hurdacılar Sitesi’nde 50 yaşındaki R.Y.’ye ait işyerinden 100 kilo sarı pirinç musluk ile 20 kilo bakır karışık hurda çalan hırsızlar aranıyor.

• İnönü Mahallesi’nde 27 yaşındaki V.D.’ye ait minibüsten inerken elbisesi takılınca yere düşerek yaralanan 45 yaşındaki N.A. adlı kadın hastaneye kaldırıldı.

• Salköprü Mahallesi’ndeki aile kavgasıyla ilgili ifadesi alınan 29 yaşındaki S.Ö. adlı kadın, 28 yaşındaki eşi E.Ö. tarafından sürekli dövüldüğünü, kendisinin şikayetçi olmadığını, son olarak çocuğunun tedavisi için hastanede iken babasının gelerek eşinin kendisini artık istemediğini, boşanmak istediğini söylemesi üzerine çocuk taburcu olduğunda eşini aradığını, ancak eşinin kendisine küfredip boşanmak istediğini söylediğini bildirdi. E.Ö. ise ifadesinde 10 gün önce boşanma davası açtığını, eşinhi dövmediğini ve hakaret etmediğini öne sürdü.

• Tevfik Temelli Caddesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan 28 yaşındaki O.G. adlı şahıs, vitrinlere bakarken elindeki cep telefonu ile kendisini kaydeden 16 yaşındaki O.B.S. adlı gence kendisini kaydetmemesini söylediğinde bu gencin kendisine vurduğunu, gencin eski nişanlısı 25 yaşındaki N.S.’nin kardeşi olduğunu, gençten ve onu kıştırttığını öne sürdüğü eski nişanlısı N.S.’den şikayetçi oldu. N.S. iddiayı kabul etmedi.

• Zaviye Mahallesi’nde 26 yaşındaki E.T.’nin ailevi nedenlerle eşi 25 yaşındaki G.T.’yi dövdüğü, karı kocanın birbirlerinden davacı olmadıkları bildirildi.

• Hasanbey Caddesi’nde oturan 17 yaşındaki E.K. polise başvurarak, 3 şahsın öğle saatlerinde evlerine gelip kendisine bir isim sorduklarını, kendisinin alt daireye yeni taşınan şahıs olabileceğini düşündüğünü, diğer apartman sakinlerini de soran şahısların üst kısmı boş, alt kısmına ise kendi adını yazdıkları kağıdı kendisine imzalattıklarını, bunu şahsın apartmanda olmadığına dair imzalattıklarını söylediklerini, şahıslar gittikten sonra kendi zararına bir şey için imza atmış olabileceğini düşündüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Hasanbey Caddesi’nde 58 yaşındaki H.A.Y.’ye ait bakkaliyeye gelip alışveriş yapan ve karşılığında verdiği 100 YTL’nin sahte olduğunun işyeri sahibi tarafından söylenmesi üzerine, aldığı malzemeleri bırakıp, parayı da bakkalın elinden kaparak kaçan 23 yaşındaki Ö.C. polis tarafından yakalandı. Şahıs ifadesinde parayı, cep telefonunu 200 YTL’ye sattığı tanımadığı bir seyyar satıcının kendisine verdiğini öne sürdü.

• Darende İbrahimpaşa Mahallesi’nde 12 yaşındaki E. adlı erkek çocuğa tecavüz ettiği öne sürülen 34 yaşındaki T.I. polis tarafından yakalandı. Alkollü olan şahıs gözaltına alındı.

• Malatya-Elazığ yolu Kale ilçesi polis noktasında 43 yaşındaki N.T. adlı şahıs yönetimindeki oto durduruldu. Aramada, otoda 2 adet tabanca ile 30 adet mermi ele geçirildi. Silahlardan birinin otoda bulunan 46 yaşındaki A.A. adlı şahsa ait ve bulundurma ruhsatlı olduğu, diğer silahın ise N.T.’ye ait ve ruhsatsız olduğu saptandı. Şahıslar hakkında yasal işleme başlandı.

• Yeşilyurt’ta 23.00 sıralarında polise başvuran 23 yaşındaki M.A. adlı şahıs, Adıyaman Caddesi7nde tanımadığı birkaç kişi tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

• İstiklal Mahallesi’nde yüksek sesle televizyon izleme yüzünden birbirlerini döven 24 yaşındaki S.F.G. ve 46 yaşındaki A.A. birbirlerinden şikayetçi oldu. 21.00 sıralarındaki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• İnönü Stadı yanındaki kapalı yüzme havuzunun girişindeki masaya bırakılan 23 yaşındaki K.Y.’ye ait cep telefonu çalındı.

• Zafer Mahallesi 13. sokakta park halinde olan 37 yaşındaki O.K.’ye ait oto 05.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle yandı.

• Atatürk Caddesi’nde 46 yaşındaki E.U. sorumluluğunda bulunan işyerinde kumar oynadıkları gerekçesiyle H.K., K.O., İ.H. ve H.A. adlı şahıslar polisçe yakalandı. Polis 80 YTL para, oyun kağıdı ile 1 adet senet defterine el koydu.

• Cengiz Topel ile Milli Egemenlik Caddesi’nin kesiştiği kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı gerekçesiyle polis tarafından durdurulan 19 yaşındaki Y.E.’nin, görevlilere kırmızı ışık ihlali yapmadığını öne sürüp tehditte bulunduğu iddia edildi.

• Çevreyolu Battalgazi otobüs durakları civarında park halinde olan kamyonetin arka kapağını açan 62 yaşındaki M.A.’nın açtığı kapağa 21 yaşındaki M.T.E. yönetimindeki oto çarptı. Kapak da oradan geçmekte olan 35 yaşındaki A.C.’ye çarpıp yaralanmasına neden oldu.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 14 yaşındaki K.M.Ç. adlı erkek çocuğun okula gitmek üzere ayrıldığı evine dönmediği bildirildi.

• Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nden 00.10 sıralarında polisi arayan 41 yaşındaki C.D., duran bir oto içerisinden inen 3 şahsın kendisini tehdit ettiklerini, bu şahısların önceki bir husumet nedeniyle C.L. adlı şahıs tarafından gönderildiğini öne sürdü. Polis 3 şahsı ve C.L.’yi bulmaya çalışıyor.

• Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki evinin önünde 01.30 sıralarında bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki A.B., polise verdiği ifadede evinin kapı ve penceresine taş atılması nedeniyle dışarıya çıktığında 22 yaşındaki R.G. tarafından sol kol, göğüs ve karnından bıçaklandığını, yere düşerken kendisine hitaben R.G.’nin, 47 yaşındaki A.B.’nin dolduruşuna gelerek olayı yaptığını söyleyip kaçtığını öne sürdü. Yakalanan A.B., suçlamaları kabul etmezken, R.G. askerden geldikten sonra eşi ile akrabası olan 42 yaşındaki A.B.’nin ilişkiye girdiklerini öğrendiği için bu kişinin evine gittiğini, tartışma sırasında şahsın sopayla vurması üzerine bıçakla yaraladığını iddia etti. 47 yaşındaki A.B. serbest bırakılırken, 22 yaşındaki R.G. tutuklandı.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki C.Y. adlı kadın, 21.00 sıralarında polisi arayarak, M.D. adlı bir şahsın kendisini zorla öpmek istediğini bildirdi. Polis M.D.’yi arıyor.

• İnönü Mahallesinde 50 yaşındaki H.A.’nın Cami Sokağına parkettiği otosunun arka camı kırıldı.

• Hasanbey Cadedesi’nde 26 yaşındaki M.F.Ö. yönetimindeki otoyla karşıdan karşıya geçmek isteyen 60 yaşındaki G.E. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Polise başvuran 75 yaşındaki H.S. adlı şahıs, maaşını almak için H.Bankasının Dörtyol şubesine gittiğini, görevliden 2 adet 100 ve 1 adet 50 YTL parayı elden aldığını, daha sonra borcunu ödemek için başka bir bankaya gittiğinde 1 adet 100 YTL’nin sahte olduğunu öğrendiğini, tekrar bankaya gidip kendisine ödemeyi yapan görevli bayana durumu ilettiğini, S.K.’nın bu iddiayı kabul etmediğini öne sürdü.

• Dede Korkut Parkı önünde M.Ş. yönetimindeki oto ile A.S. yönetimindeki oto çarpıştı. A.S. yönetimindeki otoda bulunan 32 yaşındaki B.S. adlı bayan hafif yaralandı.

• Akçadağ ilçesinde ailevi nedenlerle kavga ettiği 32 yaşındaki karısı B.Ş.’yi dövüp, bıçakla kovaladığı öne sürülen 55 yaşındaki İ.Ş., adliyece serbest bırakıldı.

• Pütürge’de polise başvuran 58 yaşındaki İ.A., sabah kalktığında yanında kalan 22 yaşlarındaki yeğeni C.A.’nın bir not bırakarak evden ayrılmış olduğunu fark ettiğini bildirdi ve yeğeninin bulunmasını istedi.

• Pütürge ilçe merkezinde 81 yaşındaki M.G. adlı şahıs ile 68 yaşındaki F.G. adlı kadın polise başvurarak, evlerinde bulunmadıkları sırada giren hırsız tarafından 2.450 ABD doları, 500 Euro, 165 YKL ile 3 küçük Cumhuriyet altınlarının çalındığını bildirdiler.

• Yazıhan ilçesi Halepçe Caddesi’nde K. Ve G. Aileleri arasında çıkan kavgaya polisin müdahale ettiği, 40 yaşındaki M.K. ile O.K. ve B.K.’ye ait evlerin 20 yaşındaki E.Gü. adlı şahıs tarafından av tüfeğiyle kurşunlanması sonucu olayın çıktığı bildirildi. Polis olayla ilgili 9 kişiyi gözaltına aldı.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 18.00 sıralarında 21 yaşındaki U.E.E.’nin U.D. adlı şahıs tarafından bıçakla ağır yaralandığı, yaralının hastaneye kaldırıldığı, kaçan zanlının arandığı bildirildi.

• Devlet Hastanesi bahçesinde yüksek sesle gürültü yapıp kavga ettikleri için kendilerini uyaran hastane görevlileriyle kavgaya girişen 23 yaşındaki İ.T.B., 38 yaşındaki M.A. ve 26 yaşındaki U.T. polis tarafından yakalandı. M.A.’nın 102, İ.T.B.’nin 225 promil, yaralanan U.T.’nin ise 335 promil alkollü oldukları saptandı.

• Sancaktar Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki N.Ş. adlı kadın evinin bodrum katında kilitli olan çelik kasasının çalındığını, yaptığı araştırmada kasanın 13 yaşındaki K.A. tarafından çalınıp bir eskiciye satıldığını öğrendiğini bildirdi. Daha sonra tekrar başvuran N.Ş., çelik kasayı geri aldığını, şikayetçi olmadığını söylerken, yakalanan K.A. adliyece salıverildi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde 35 yaşındaki A.T. adlı kadına ait bisiklet, kilidi kırılarak çalındı.

• Kırçuval Mahallesi’nde 21 yaşındaki M.N. adlı şahsa ait evin girişindeki ayakkabıları çalıp ellerindeki bohçaya koydukları görülen 22 yaşındaki G.P. ve 16 yaşındaki D.G. adlı bayan şüpheliler, ev sahibi tarafından yakalandı ve polise teslim edildi. Bohçadan 1 çift spor ayakkabı ile 2 çift kösele ayakkabı çıktığı ve ev sahibine teslim edildiği, adliyeye verilen şüphelilerin serbest bırakıldığı bildirildi.

• Melekbaba Mahallesi’nde 29 yaşındaki O.G. adlı şahsın, evinin önünde bağıran 27 yaşındaki kardeşi B.G. tarafından bıçakla bacağından yaralandığı, kardeşinin de bıçakla kendi elini yaraladığı bildirildi.

• Savcılığa başvuran 52 yaşındaki T.A. adlı şahıs, kızı T.K.’nin eski eşi 31 yaşındaki İ.K. tarafından zorla alıkonulduğunu, kızına baskı yapılıp akli dengesine zarar verileceği kuşkusu duyduğunu bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Özalper Mahallesi’ndeki bir evde 23.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 73 yaşındaki R.S. adlı şahıs, 40 yaşındaki kızı F.S.’nin eve alkollü olarak geldiğini, evi dağıtıp yatak odası kapısının camını kırdığını, kendisine saldırdığını öne sürdü. F.S. alkollü olduğu için bir şey hatırlamadığını, suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Polis olay sırasında alkollü oldukları saptanan baba-kıza 62’şer YTL idari para cezası uyguladı.

• Zaviye Mahallesinde zincire bağlı olarak bulunan 56 yaşındaki Y.B.’ye ait 3 tekerlekli el arabası zinciri kesilerek çalındı.

• Darende yakınlarında denetleme yapan bölge trafik ekibi tarafından 20.30 sıralarında durdurulmak istenen otonun durmaması sonucu takibe alındığı ve araç durdurulduğunda, aracı kullanamayacak kadar alkollü olduğu saptanan 54 yaşındaki Ö.K. adlı şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

• Pütürge ilçe merkezinde 43 yaşındaki N.O. adlı kadının, eşi 40 yaşındaki A.O. tarafından dövüldüğü öne sürüldü.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki İ.E. adlı şahıs, 16 yaşındaki kız kardeşi H.E.’nin öğle saatlerinde ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Yamaç Mahallesi’nde park halinde olan 48 yaşındaki M.A.’ya ait 44 FN 345 plakalı otonun sol yan camını kıran hırsız teybin kafa kısmını çaldı.

• Başharık Mahallesi’nde 18 yaşındaki E.İ. yönetiminde bulunan 44 EN 574 plakalı otoyla giderken, karşıya geçmek isteyen 57 yaşındaki N.Ö. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Zafer Mahallesinde park halinde olan İ.Y.’ye ait 44 DK 175 plakalı otonun bagajındaki yedek teker çalındı.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde Z.G. yönetimindeki 44 FA 866 plakalı otonun çarptığı 7 yaşındaki S.Y. yaralandı.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki H.Ö. adlı bayan, cep telefonunun 0546 ile başlayan bir numaradan gelen mesajlar ile rahatsız edildiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki Y.K. adlı kadının, savcılığa verdiği dilekçede 69 yaşındaki kocası M.K.’nin kendisini başka erkeklerle birlikte olması için zorladığı, Ö.A. adlı şahısla zorla ilişkiye soktuğu ile ilgili iddialarından 2 gün sonra verdiği ek ifadede, suçlamaları uydurduğunu, Ö.A. adlı bir şahsı tanımadığını ve böyle bir olay yaşamadığını, eşinden de şikayetçi olmadığını söyledi. Polis, sonradan vazgeçtiği suçlamalarına muhatap olan M.K. adlı şahsı arıyor.

• Şeker Stadı yanında B.Y. yönetiminde bulunan 44 LD 577 plakalı minibüsten inmek isteyen 59 yaşındaki İ.A. adlı kadın düşerek yaralandı.

• Hidayet Mahallesi’nde oturan 54 yaşındaki E.P. adlı kadın, polisi arayıp 51 yaşındaki K.B. ve 16 yaşındaki kızı T.B.’nin kendisine hakaret edip dövdükleri iddiasında bulundu.

• Aslanbey Mahallesi’nde 14 yaşındaki İ. adlı erkek çocuğu kendi evine götürüp bıçakla saldırarak tacizde bulunduğu öne sürülen 16 yaşındaki G.G. gözaltına alındı.

• Çevreyolu’nda Y.E. yönetiminde bulunan 44 HA 265 plakalı oto ile giderken M.D. adlı bisikletyile çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Cirikpınar Mahallesi’ndeki parkta alkol alıp çevreyi rahatsız eden şahıslardan 25 yaşındaki M.E. ve 23 yaşındaki A.M.’nin, alkol raporu için götürüldükleri Beydağı Devlet Hastanesi’nde polislere hakarette bulununca zor kullanılarak etkisiz hale getirildikleri bildirildi.

• Şeker İlköğretim Okulu önünde İ.İ. yönetimindeki 44 KL 446 plakalı oto, K.A. yönetimindeki 02 D 0074 plakalı oto, M.M. yönetimindeki 34 B.Z. 4484 plakalı oto ile O.A. yönetimindeki 44 DR 231 plakalı otoların karıştığı zincirleme kazada, O.A. hafif yaralandı.

• Karakavak’ta oturan 49 yaşındaki S.D.G. polise başvurara, 19 yaşındaki oğlu M.A.G.’nin ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Çukurdere Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki H.B.B. adlı kadın, yatak odasındaki dolabın kapısını açık görünce hırsız girdiğini düşünerek polisi aradı. Eve gelen polisler parmak izi çalışması yaparken, arayan ve ev sahibinin oğlu olduğu bildirilen 26 yaşındaki G.B.’nin, emanet olarak verdiği altınları geri aldığını söylediği bildirildi.

• Darende’deki bir besi çiftliğinden av tüfeği ile yaralanmış halde ilçe devlet hastanesine getirilen 34 yaşındaki M.Ş.’nin, ifadesinde 17 yaşındaki F.M.K.’nın yanında çalıştığı sırada tüfek sesi duyduğunu, şahsın neye ateş ettiğini bilmediğini, bir süre sonra sol kolunda sızı hissettiğini ve kan aktığını gördüğünü bildirdi. Kazaen yaralanmaya sebep olan F.M.K. hakkında yasal işleme başlandı.

• Pütürge’de polisi arayan bir şahsın İstanbul’dan ilçeye gelen bir şahsın valizinde esrar olduğunu ihbar ettiği, bunun üzerine 20 yaşındaki E.E. adlı şahsın çantasında yapılan aramada 45 gram esrar bulunduğu bildirildi.

• Kernek Meydanı’nda 20.30 sıralarında bıçakla 33 yaşındaki M.G.’ye kaldırdığı belirtilen 47 yaşındaki M.K.’nin polis tarafından yakalandığı bildirildi.

• Savcılığa başvuran 54 yaşındaki S.T., , 07.04.2008 günü kullanmış olduğu cep telefonuna; bir cep telefonu firmasından ödül kazandınız şeklinde mesaj geldiğini, kendisinin de bu mesajdaki telefonu aradığında telefonu açan şahsın ödül kazandınız diyerek kimlik bilgilerini istemesi üzerine şahsa kimlik bilgilerini verdiğini ancak şahsın kendisinden banka hesap numarasını istemesi sebebiyle şahsın dolandırıcı olduğunu anlayarak telefonu kapattığını bildirdi ve şikayetçi oldu. Yapılan araştırmada şahsın arandığı telefon numarasının Diyarbakır-Ergani doğumlu 26 yaşındaki M.H.Y.’ye ait olduğu ve telefonu bu şahsın kullandığı belirlendi. Polis zanlıyı yakalamaya çalışıyor.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki Z.A. adlı kadın, kendisini döven eşi R.E.’den şikayetçi olduğunu polise iletti. Polis şahsı arıyor.

• Yıldıztepe Mahallesi’nde 29 yaşındaki S.M. adlı kadının, ailevi nedenlerle kendisini sürekli dövdüğü gerekçesiyle 26 yaşındaki kocası H.M.’den şikayetçi olduğu, kocanın suçlamayı kabul etmediği bildirildi.

• Kanalboyu’nda oturan 29 yaşındaki D.İ. adlı kadın da, eşi 32 yaşındaki B.İ. tarafından dövüldüğü iddiasında bulunurken, şahıs suçlamayı reddetti.

• Kernek’te 21 yaşındaki F.Ç. adlı bayan ile 20 yaşındaki E.B. arasındaki tartışmaya polis müdahale etti. F.Ç. ifadesinde aralarındaki tartışma sonucu kendisini dövüp tehdit ettiği gerekçesiyle daha önceden arkadaşı olan E.B.’den şikayetçi olduğunu söylerken, E.B. yakasından tuttuğu için F.Ç.’ye tokat attığını söyledi.

• Cirikpınar Mahallesi’nde 23.00 sıralarında kavga olduğu ihbarı üzerine giden polis 69 yaşındaki O.İ. ile oğlu 32 yaşındaki A.İ. ve akrabaları olan firari Y.K., S.Ka., A.K. ve S.K. arasında toprak yüzünden husumet olduğunu, şahıslardan S.Ka’nın kavga sırasında av tüfeği ile ateş ettiğini, A.İ.’nin ise silahla kapının altından yere doğru ateş ettiğini saptadı. Polis olay yerinde tek kırma tüfek ile 2 boş kartuş bulurken, kaçan şahısları yakalamaya çalışıyor.

• Dörtyol civarındaki bir işyerinden 1 bayan pantolonunu parasını ödemeden aldığı sırada çalışanlarca yakalanan 16 yaşındaki D.Ç.’nin çantasından çıkan pantolon işyerine teslim edilirken, işyeri sahibi 41 yaşındaki H.Ş. şikayetçi olmadı.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki G.A. ailevi sorunları yüzünden fzala miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• Tecde 13. Sokakta 44 yaşındaki M.A.’ya ait ve park halinde olan traktöre bağlı ilaçlama makinesi çalındı.

• Mücelli Caddesi’nde M.K.’ya ait işyerinde, bir
şirket adına avukat M.Ö.’nin başvurusu üzerine polis tarafından yapılan aramada, avukatın firmasına ait 41 çift ayakkabı bulunduğu, işyeri sahibi hakkında markalar kanununa muhalefet suçlamasıyla işleme başlandığı bildirildi.

• Polis tarafından durdurulan otonun sürücüsü olan 52 yaşındaki A.K.’nin gösterdiği ehliyet ile nüfus cüzdanındaki bilgilerin farklı olması üzerine yapılan incelemede, ehliyet üzerindeki bilgilerin şahsın kardeşine, fotoğrafın ise kendisine ait olduğu saptandı. Sahte Evrak suçlamasıyla adliyeye verilen şahıs serbest bırakıldı.

• Yazıhan Durucası beldesinde alacak verecek yüzünden çıkan kavgada S.İ. ile T.K.’nın karşılıklı olarak tekme ve yumrukla birbirlerini yaraladıkları bildirildi.

• Battalgazi Kadıçayırı köyünde oturan İ.D.’nin alacak verecek yüzünden tartıştığı G.D., C.Ö. adlı şahıslar ile A.E.B. adlı kadın tarafından tehdit edildiği öne sürüldü.

• Doğanşehir Erkenek Kasabası Karanlıkdere köyü Kilise mevkiinde İ.K. ve çocukları F.K. ve Ö.K. ile amca çocukları Ş.K. arasında su sorunu yüzünden çıkan tartışmada F.K. kuru sıkıdan bozma tabanca, Ö.K. ile av tüfeğiyle korkutmak amacıyla ateş edince yakalandılar.

• Akçadağ Gürkaynak Köyünde oturan ve alkollü oldukları bildirilen şahısların kavgası sırasında A.Ç.’nin bıçakla M.B.’yi sol karın boşluğundan yaraladığı bildirildi.

• Sivas’tan Hekimhan yönüne gelmekte olan S.A. yönetimindeki 02..464 plakalı kamyon, Çulhalı mevkiinde dikkatsizlik sonucu devrildi. 02.30 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

• Karagöz köyünden il merkezine gelmekte olan B.Ç., yönetimindeki 44..117 plakalı motosikletin devrilmesi sonucu hafif yaralandı.

• Pütürge’den Malatya yönüne gelmekte olan C.Ö. yönetimindeki otomobilin eğimli ve kaygan yolda frenleri tutmayınca kaymaya başladığı, bu sırada araçtaki yolculardan R.G. ve eşi E.G.’nin otomobilden atlayarak yaralandıkları bildirildi.

• Hekimhan Kocaözü Beldesi Orta Mahallede sulama suyu sırası yüzünden Ö.G. adlı şahsın, A.A.’yu yumruklayarak yaraladığı bildirildi.

• Battalgazi Hasırcılar’da S.F., kız yüzünden tartıştığı T.Ö.’yü tehdit ettiği gerekçesiyle ifadesi alındı.

• Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan C.A. yönetimindeki 44..102 plakalı minibüs, 10. kilometrede karşı yönden gelen Ö.A. yönetiminde bulunan 34..8300 plakalı kamyonete çarptı. Kazada minibüs yolcularından Z.T. ve C.P. adlı bayanlar yaralandı.

• Erhaç Havaalanı’nda polis tarafından yapılan kontrolde 36 yaşındaki M.B. adlı şahsın kaçak olarak düzenlenmiş sahte belgeyle yurda giriş yaptığı saptandı. Şahıs hakkında yasal işlem sürüyor.

• Hekimhan’ın Dikili köyünde oturan 57 yaşındaki M.K. adlı şahsın evinde ele geçirilen 10 kilo esrarla ilgili tutuklandığı bildirildi.

• Kale Tepebaşı Köyünde 52 yaşındaki M.K. adlı şahıs arazi yüzünden tartıştığı 67 yaşındaki H.İ.K. tarafından yumrukla dövüldü.

• Doğanşehir Erkenek Karadere’de 74 yaşındaki Y.C. adlı şahıs tarlayı sularken, aralarında arazi anlaşmazlığı olan 18 yaşındaki A.P. tarafından av tüfeği ile ateş edilerek ağır yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırıldı, şahıs yakalandı.

• Doğanyol Çolak Mahallesi’nde 34 yaşındaki K.S. adlı kadın çamaşır yıkarken, 11 yaşındaki yeğeni A.S., çamaşır leğeninin yanında bulunan sıcak su kovasını üstüne devirmesi sonucu yaralandı. A.S. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

• Dilek Kasabası Başpınar Mahallesi’nde oturan 3 aylık H.A. adlı erkek bebeğin Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’nde öldüğü, ölüm şüpheli görüldüğü için cesedin adli tıbba gönderildiği bildirildi.

• Arguvan Morhamam Köyü yolu üzerinde İ.Ü.’ye ait
büfe ve M.Ö.’ye ait demir atölyesinde hırsızlık olduğu, büfeden 4 bin YTL değerinde sigara, alkollü içki ve yiyecek ile 50 YTL para, M.Ö.’ye ait atölyeden ise 2 kilo bakır kablo çalındığı öğrenildi.

• Battalgazi Kadıçayırı Köyü Körpınar mevkiinde Karakaya Baraj gölünden yasak olmasına rağmen balık avlayan 54 yaşındaki Y.S. 1 zıpkın, 11 olta ve 15 kilo aynalı sazan balığıyla yakalandı. Şahsa 633 YTL idari para cezası uygulandı.

• Yeşilyurt Bostanbaşı beldesi Hocalar Mahallesi’nde 21.00 sıralarında av tüfeğiyle havaya ateş eden 33 yaşındaki Ş.A. hakkında yasal işleme başlandı.

• Kendirli Köyü civarında faaliyette bulunan iplik fabrikasında işçi olarak çalışan B.E.’nin işten çıkarılması yüzünden personel müdürü M.D.’ye hakarette bulunup tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında yasal işleme başlandı.

• Arguvan Karahöyük Köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı H.Ç. adlı kadına hakaret ettiği öne sürülen K.L. hakkında yasal işlem yapıldı.

• Pütürge Pazarcık Köyü Çıban mezrasında oturan A.Z., aynı köyde oturan R.T. tarafından tehdit edildiği iddiasında bulundu.

• Darende ilçesi Yenice Kasabası Harmanlar Mahallesi’nde H.A. adlı şahıs hakkında, kayısı bahçesinde izinsiz su kuyusu açtırdığı gerekçesiyle yasal işlem yapıldı.

• Jandarma devriyesinin, Battalgazi ilçesi Atabey mevkiinde Y.A. ve İ.İ. adlı şahısların Karakaya Baraj gölünde botu ile balık avladıklarını saptadığı, şahıslara 1266 YTL para cezası kesildiği, avda kullanılan 1 adet şişme bot, 23 adet tırıvırı ağ, 6 adet ucunda zıpkın takılı kanca ve 15 kilo balığa el konulduğu bildirildi.

• Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan C.D.
yönetimindeki 38..144 plakalı otomobil, Dilek yol ayrımında dikkatsizlik sonucu elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü ile A.P., F.D. ve S.A. yaralandılar.

• Doğanşehir Fındık Köyünde F.K. adlı kadın, arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı E.A. adlı kadını taşla vurarak yaraladı.

• İnönü Üniversitesi kampusundaki kız yurdunda A.Y. ve R.S. adlı öğrencilerin kaldıkları odada yapılan aramada PKK terör örgütü güdümündeki gazete ve dergilerin ele geçirildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız