SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Polise başvuran 28 yaşındaki A.T., Fırat Mahallesi’nde 20.00 sıralarında yürürken, eşinin kardeşi olan 32 yaşındaki A.B.’nin bıçakla kendisine saldırdığını öne sürünce, şahıs gözaltına alındı.

• İstiklal Mahallesi Taşangil Sokağı’nda saat 23.00 sıralrında meydana gelen olayda 29 yaşındaki E.K., dövülerek ve delici aletle yaralandı. E.K. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, polis olay yerinde 37 yaşındaki M.K.’ya ait tabanca, 7 adet 7.65 mm mermi, 1 satır, 31 yaşındaki Ö.K.’den 1 adet bıçak ele geçirdi. Polis olayla ilgili bu iki şahsı gözaltına aldı.

• Cengiz Topel Cadedesi’nde A.A. adlı şahıs 01.30 sıralarında otosuyla giderken, önce 19 yaşındaki O.B. yönetimindeki otoya çarpıp, tali yola girdi ve ardından da 60 yaşındaki H.K.’ya ait bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada araçta bulunan 40 yaşındaki M.B. ağır yaralandı. Alkollü olduğu saptanan A.A. gözaltına alındı.

• Atatürk Caddesi üzerinde 12.10 sıralarında saldırıya uğrayarak dövülen 55 yaşındaki A.A. adlı şahıs, kendisini döven 74 yaşındaki M.T.’den şikayetçi olmadı.

• Polise başvuran 50 yaşındaki D.D. adlı şahıs, Fuzuli Caddesi üzerinde yanına gelen, önceden görmediği ve tanımadığı 2 şahıs tarafından 1.300 YTL parasının dolandırıldığını bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

• 40 yaşındaki F.B. adlı şahsın Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir işhanında dolandırıcılık suretiyle 5 bin YTL’sini çaldığı öne sürülen M.T. adlı şahıs aranıyor.

• Yeni Sanayi Sitesi’ndeki bir işyerinde çalışan 15 yaşındaki H.A. adlı çırak, kendisini dövdüklerini öne sürdüğü ustaları 27 yaşındaki R.M., 26 yaşındaki Ö.K. ve 31 yaşındaki M.K.’den şikayetçi oldu.

• İlyas Mahallesi 1. Sokaktaki çocuk parkında 01.00 sıralarında oturmakta olan 24 yaşındaki M.Y.’den şüphelenen polisler, kimlik kontrolu yapmak isterken şahsın mukavemetiyle karşılaştılar. Alkollü olduğu saptanan şahıs zor kullanılarak etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan 76 yaşındaki M.D. ve 60 yaşındaki eşi Z.D., polise başvurarak 23.30 sıralarında kira borcu olan kiracıları 27 yaşındaki E.T. tarafından dövüldüklerini bildirdiler. Şahıs gözaltına alındı.

• İlyas Mahallesi’nde 40 yaşındaki F.K. adlı kadının, yatak odası camının önüne bıraktığı ve içerisinde 5 YTL ile kendisi ve 2 çocuğuna ait kimliklerin bulunduğu el çantasının çalındığını polise bildirdi.

• Çavuşoğlu Mahallesi Coşkunlar Sokak’ta 22.15 sıralarında meydana gelen olayda 29 yaşındaki M.Ş, bıçaklanarak yaralandı. Polise ifade veren M.Ş., bir kadın ile erkeğin tartıştıklarını gördüğünü, ayırmak istediği sırada erkek tarafından bıçaklandığını bildirdi. Polis olaya karışan kadın ve erkeğin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

• Şifa Mahallesi Zapçıoğlu Caddesi’nde 32 yaşındaki C.D. adlı bayana ait eve girerek hırsızlık yapan 22 yaşındaki S.K. adlı şahıs, evden çaldığı kimlik, para cüzdanı, kartivizit ve çeşitli fotoğraflar bulunan kol çantası ile olayda kullandığı 1 tornavida, 1 adet kapı kilit dili açmaya yarayan aparat ve 1 adet cımbızla yakalandı. Yakalandığı sırasında üzerinde S.G. adlı şahsa ait kimlik de çıkan S.K. adlı şahıs, gönderildiği adliyece tutuklandı.

• K.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki S.G. adlı kadın, Şubat ayından bu yana kendisini telefonla rahatsız ettiğini öne sürdüğü 33 yaşındaki Z.Ö.’den şikayetçi oldu. İfadesi alınan şahıs, evlilik aşamasında iken ayrıldıkları S.G.’yi barışmak amacıyla telefonla aradığını öne sürdü.

• Çukurdere Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki İ.T. adlı şahsın, kayıp olarak polise bildirdiği 17 yaşındaki oğlu B.T., polis tarafından tren garında bulunarak ailesine teslim edildi.

• Tecde’de oturan 50 yaşındaki A.S. adlı şahıs, 21 yaşındaki kızı M.S.’nin amcasına gideceğini söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmediğini, kızının M.E. adlı şahısla birlikte olabileceğini bildirdi. M.E. adlı şahsın ailesi ise oğullarının eve gelmediğini nerede olduğunu da bilmediklerini söylerken, olayla ilgili araştırma sürüyor.

• Darende Hacıderviş Mahallesi Köprügözü mevkiindeki bir eve açık olan 2. kat penceresindeki sinekliği keserek giren hırsız ya da hırsızlarca 60 yaşındaki M.Ş,’ye ait 2.350 Euro ve 850 YTL, 40 yaşındaki Y.Ş. adlı bayana ait 1 cep telefonu ve 650 YTL para, 30 yaşındaki N.K. adlı bayana ait 1 cep telefonu, 53 yaşındaki S.K. adlı bayana ait 1 altın bilezik, 4 altın yüzük, 1 cep telefonu ile 100 YTL para çalındı.

• Kuluncak merkezinde plakasız ve ehliyetsiz araç kullandığı için polis merkezine işlem için götürülen 20 yaşındaki H.Z. adlı şahsın, burada işlemlere itiraz edip polislere tehdit ve hakarette bulunduğu, “kademeli olarak zor kullanılıp etkisiz hale getirildiği” bildirildi.

• Yeşilyurt İlçesi Mullakasım Mahallesi’nde 37 yaşındaki G.K. adlı bayan ile 38 yaşındaki O.K. adlı şahsa ait evlere giren hırsız ya da hırsızlar 1 altın bilezik, 1 yarım altın, 1 çeyrek altın ile 225 YTL para ve bazı çeyizlik eşya çaldılar.

• Yeşilyurt ilçe stadındaki soyunma odasından 2 soba, boru ve dirsekleri, 2 musluk ile odanın demir kapısı yerlerinden sökülmek suretiyle çalındı.

• Yeşilyurt Gedik Mahallesi’nde oturan 69 yaşındaki A.Y. adlı şahıs, 32 yaşındaki oğlu A.Y. tarafından yastığın altına sakladığı 90 YTL’sinin çalındığını öne sürdü.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde 44 yaşındaki Ö.D.’ye ait eve gündüz saatlerinde giriş kapısını zorla açarak giren hırsızlarca 1 kelepçeli bilezik, 1 altın kolye, 1 altın yüzük, 1 çift küpe, 1 inci zincir kalındı.

• Sağlık Caddesi’nde 34 yaşındaki S.G. yönetimindeki otoyla, 16 yaşındaki D.B.’nin bisikletine çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde 39 yaşındaki N.K. adlı bayan sürücünün yönetimindeki otoyla giderken aniden yola çıkan 15 yaşındaki M.E.Ö. adlı gence çarparak yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

• Cevherizade Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki C.G. adlı bayan, polise başvurarak sabah saatlerinde evden ayrılan 23 yaşındaki kız kardeşi S.G.’nin geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Polise başvuran 39 yaşındaki V.K. adlı şahıs, aynı yaştaki N.U. adlı kişi ile 43 yaşındaki Ş.Ö. adlı kadının kendisini tehdit edip para istediklerini, ancak şikayetçi olmadığını söylerken, Boztepe Caddesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan bu kişiler, suçlamayı kabul etmediler.

• Sabah saatlerinde evinden kaçan 15 yaşındaki A.K. adlı kız, yakınları tarafından İnönü Kapalı Çarşısı civarında bulunarak polise götürüldü ve burada avukat huzurunda alınan ifadesinde, kendisini dövüp, hakaret ettiklerini ve kötü muamelede bulunduklarını öne sürdüğü 45 yaşındaki babası O.K., 39 yaşındaki annesi F.K. ile akrabaları olan F.P, C.P. ve H.A. adlı şahıslardan şikayetçi oldu.

• Polise başvuran 39 yaşındaki Ş.A. adlı şahıs, 13.30 sıralarında Cengiz Topel Caddesi’nde yaya giderken, adını M.S. olarak bildiği şahıs tarafından dövüldüğünü, bu kişinin zorla cep telefonu ile 1.300 YTL parasını gasbettiğini ve kaçtığını öne sürdü. Polis M.S.’yi arıyor.

• Saray Mahallesi’nde bir ev önündeki kavgaya polis müdahale etti. 61 yaşındaki L.Y. adlı şahsın, iki yıldır ayrı yaşadığı karısı 64 yaşındaki G.Y. ile konuşmak istediği, aralarında tartışma çıktığı, kadının kocasını içeri almadığı, şahsın ise evin kapısını tekmeleyip tehditlerde bulunduğu öne sürüldü. Şahıs gözaltına alındı.

• Savcılığa verilen bir dilekçe üzerine İlköğretim Müfettişleri’nin denetlediği, 32 yaşındaki S.Y.’nin müdürlüğünü yaptığı dershanede T.A. adlı üniversite öğrencisinin izinsiz ve onaysız etüt çalışmaları yaptığının saptandığı, bunun üzerine dershane hakkında savcılık talimatıyla polis tarafından da işlem yapıldığı öğrenildi.

• Zaviye Mahallesi’nde oyun oynamakta olan 3 yaşındaki S.G. adlı çocuk araç çarpması sonucu yaralandı. İfadesi alınan anne 37 yaşındaki N.G., oğluna çarpan araç sürücüsünün kendisinden özür dilediğini, sonra gittiğini, plakasını da alamadığını, şikayetçi olmadığını bildirdi.

• Zaviye Mahallesi’nde 9 yaşındaki B.K. adlı çocuk, bisikletiyle 29 yaşındaki V.A.’ya ait otoya çarptı ve yaralandı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde oyun oynamakta olan 6 yaşındaki N.H.’ye bir otonun çarptığı ve uzaklaştığı, çocuğun hafif yaralandığı bildiridi. İfadesi alınan baba M.A.H., kendisinin olay sırasında evde olduğunu, komşulardan aracın plakasını aldığını, ancak herhangi bir şikayetinin olmadığını söyledi. Plaka kaydına göre adresi saptanan 31 yaşındaki M.F.B. adlı oto sahibi ise olay günü aracını kullanmadığını, aracın evinin önünde park halinde bulunduğunu, suçlamaları kabul etmediğini bildirdi.

• Arguvan ilçe merkezinde oturan 70 yaşındaki V.A., 28 yaşındaki S.T., 39 yaşındaki M.Ö., 50 yaşındaki H.M.O. ve 40 yaşındaki Y.Y., tarlalarındaki mahsule zarar veren koyun sürüsünün çobanı olan 18 yaşındaki A.A. adlı çobandan şikayetçi oldular.

• Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Caddesi’nde 35 yaşındaki H.D.’ye ait eve mutfak penceresinin kilit kısmını sert bir cisimle zorlayıp açarak giren hırsız ya da hırsızlarca 1 altın set, 1 bileklik ve 2 çeyrek altın çalındı.

• Fuzuli Caddesi’nde 21.20 sıralarında birbirlerini döven 23 yaşındaki B.K. ve 29 yaşındaki M.K.’ya polis tarafından müdahale edildi. Olay sırasında başından yaralanan B.K. hastanede tedavi edildi, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• Hastane Caddesi’nde 21.15 sıralarında 15 yaşındaki C.K.’nın aynı yaşlardaki D.A., M.T. ve E.Y. tarafından dövüldüğü, yakalanan 3 şahsın adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

• Başharık Mahallesi 2. Sokakta 61 yaşındaki A.G.’ye ait evden 500 YTL para, kimlik ve kredi kartı çaldığı gerekçesiyle 50 yaşındaki Y.K.’nın yakalandığı bildirildi.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki G.D. adlı kadın, kardeşi A.D. tarafından tehdit edildiğini polise bildirdi. Polis A.D.’yi arıyor.

• Başharık Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki O.T. polise başvurarak, 14 yaşındaki oğlu V.K.T.’nin, gezmeye gideceğini söyleyip ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• 42 yaşındaki B.A. adlı şahısla, kızının boşandığı şahsın kardeşi olan 30 yaşındaki R.A. arasında kız tarafına ait eşyaların paylaşımı sırasında tartışma çıktığı, tarafların birbirlerini tehdit edip hakaretlerde bulunduğu, polis müdahalesinden sonra ise birbirlerinden şikayetçi olmadıkları bildirildi.

• Yenihamam Mahallesi Aboağa Sokağı’ndaki kavgayla ilgili ifadesi alınan 44 yaşındaki İ.Ç., 1 ay önce köylüsü 43 yaşındaki D.K. ile aralarında, köylerinde şenlik yapma meselesinden dolayı tartışma çıktığını, bu kişinin kendisini tehdit ettiğini, olaydan 1 ay sonra işyerine gelen 29 yaşındaki İ.H.Y.’nin ise “Sen nasıl D.K.’yı huzursuz edersin” diyerek, kendisini dövdüğünü, tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. Olaya karışan D.K. ile İ.H.Y. polis tarafından yakalandı. D.K. polisteki ifadesinden sonra, İ.H.Y. ise adliyece serbest bırakıldı.

• Salköprü Mahallesi’nde 44 KL 664 plakalı araç sürücüsünün, bisikletiyle giden 19 yaşındaki M.Y.Ş. ile tartıştıktan sonra uzaklaştığı, bisiklet sürücüsünün şikayeti üzerine sürücünün kimliğinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi Adli Tıp Sokağında 35 yaşındaki A.E. yönetiminde bulunan otonun çarptığı 4 yaşındaki B.D. adlı kız çocuk yaralandı.

• Polise başvuran 22 yaşındaki Ö.E. adlı bayan, eniştesi olan 29 yaşlarındaki S.G. adlı şahıs tarafından 1999 yılından bu yana taciz ve olayı kimseye anlatmaması konusunda tehdit edildiğini, hakarete uğradığını, son olarak eniştesinin çalıştığı işyerine gelip sözle tacizde bulunduğunu ve tehdit savurduğunu bildirerek şikayetçi oldu. Polis enişteyi arıyor.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan 21 yaşındaki Ö.K. adlı bayan, balkonda paspas silktiği sırada alt kat komşusu 39 yaşındaki Z.P. adlı bayanla aralarında tartışma çıktığını, daha sonra Z.P.’nin yanında 59 yaşındaki G.G. ve 28 yaşındaki G.E. adlı bayanlarla birlikte evine gelip kapıyı tekmelediklerini, kapının tokmağını kırdıklarını, “dayanamayıp” kapıyı açması üzerine bu kez kendisini dövdüklerini öne sürdü. Polis 3 kadını yakaladı.

• Hidayet Mahallesi Çobanhasso Sokağı’nda oturan 44 yaşındaki A.G. polise başvurarak, 20 yaşındaki oğlu İ.G.’nin ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Fahri Kayahan Bulvarı’nda 19 yaşındaki Y.U.’nun yönetimindeki oto ile 20 yaşındaki Y.Y.’nin kullandığı plakasız mobilet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı. Taraflar birbirinden şikayetçi olmazken, Mobilet hakkında işlem yapıldı ve bağlandı.

• Tecde’deki kayısı bahçesindeki bir ağaç üzerinde kayısı toplarken başının dönmesi sonucu dengesini kaybederek düşen 33 yaşındaki A.Ö. adlı işçi kadın yaralandı.

• Karakavak Mahallesi Mehmet Ejder Caddesi’nde çıkan kavgada 17 yaşındaki Gl.D.’yi bıçakla yaraladığı bildirilen 25 yaşındaki M.E. polis tarafından yakalandı.

• Aslanbey Mahallesi’nde oturan 59 yaşındaki M.Ö. polise başvurarak, 2 yaşındaki torunu A.’nın damadı 30 yaşındaki F.A. tarafından kaçırıldığını, bu olaydan sonra damanının yanında 10 kişilik grup ve evinin önünde 3 araçla gezmeye başladıklarını öne sürdü. Olayla ilgili yakalanan F.A., ağabeyi 33 yaşındaki A.A. ile akrabaları E.D. ve T.S. suçlamayı kabul etmedi.

• Samanlı Mahallesi’nde 01.30 sıralarında birlikte yaşayan 44 yaşındaki Ö.M.G. adlı kadın ile 33 yaşındaki K.A. adlı şahsın kavgasına polis müdahale ederken, taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadılar.

• Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde 58 yaşındaki H.K.’ya ait evden taşıma ruhsatlı 1 adet tabancanın çalındığı bildirildi.

• İnönü Caddesi’ndeki evde misafir olarak kalan ve ev arkadaşı K.’nin nişanlısı olan 25 yaşındaki N.Y. adlı bayanla mutfakta bulunan bulaşıklar yüzünden tartışan 34 yaşındaki Ü.Ü.’nün, N.Y.’yi dövdüğü ve şikayet üzerine yakalandığı, gönderildiği adliyece salıverildiği bildirildi.

• Ataköy Mahallesinde oturan 30 yaşlarındaki E.Ö.Ç. adlı kadın, ailevi sorunları nedeniyle bunalıma girdi ve fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe ile başvuran 31 yaşındaki İ.İ. adlı bayan, bir inşaat firmasının Türkmenistan- Aşkabat’ta bulunan şantiyesinde çalıştığını öne sürdüğü kardeşi A.İ.’ye, inşaat sorumlularınca hile ve zorla bir takım belgeler imzalattırılarak şirket sorumlusu haline getirildiğini, burada meydana gelen ve bir işçinin ölümüne neden olan kazadan dolayı kardeşinin Türkmenistan kanunlarına göre yargılanarak 3 yıl ceza aldığını öne sürdü. Polis olayla ilgili Malatya’da bulunan 44 yaşındaki İ.B. adlı şahsın ifadesini aldı, soruşturma sürüyor.

• Hacıabdi Mahallesi’nde 43 yaşındaki F.F. ile 24 yaşındaki M.İ. ve ağabeyi 29 yaşındaki B.İ. arasında şakalaşmayla başlayan tartışmada tarafların birbirini dövdükleri, F.F.’nin B.İ. tarafından koluna mala ile vurulmak suretiyle yaralandığı bildirildi.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde büfe çalıştıran 44 yaşındaki H.A. polise başvurarak, kasadaki paraları sayarken, para destesi içerisinde 1 adet 50 YTL’nin sahte olduğunu anladığını, parayı kimden aldığını bilmediğini, bu nedenle parayı polise teslim etmeye geldiğini bildirdi ve parayı polise verdi. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

• Niyazi Mısri Caddesi’nde 45 yaşındaki A.Ç.’ye ait eve gündüz saatlerinde kapı kilit kısmını kırarak giren hırsızlarca 150 YTL para çalındı.

• Hekimhan’da 54 yaşındaki B.A.’ya ait akaryakıt istasyonunda 200 litre gazı defter üzerinde oynama yaparak eksik yazdıkları gerekçesiyle işyeri çalışanı C.D.’nin yanı sıra işyeri sahibinin oğlu 14 yaşındaki F.F.A. hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Kuluncak ilçesi Hükümet Konağı önünde haftalık Pazar olması ve araç girişinin dubalarla engellenmesine rağmen, trafik görevlilerinin tüm uyarılarına rağmen aracıyla giren ve polis tarafından evraklar istendiğinde tehdit savurup karşı koyan, bir görevlinin de yaralanmasına neden olan 45 yaşındaki V.G. adlı şahsın zor kullanılarak gözaltına alındığı, poliste ifade vermek istemediğini söylemesi üzerine “Görevli Memura Mukavemet, Kasten Yaralama ve Tehdit” suçlarından adliyeye verilen şahsın serbest bırakıldığı bildirildi.

• Atatürk Caddesi’nde 38 yaşındaki R.G.’ye ait işyerine giren hırsız ya da hırsızlarca, iç çamaşırı ve çorap çalındığı bildirildi.

• 34 yaşındaki S.Ö. adlı bayanın cep telefonunu çalan 27 yaşındaki İ.Y.E., bayanın verdiği eşgal üzerine yakalandı ve telefon üzerinde çıktı. Adliyeye verilen İ.Y.E. ise tutuklandı.

• Sancaktar Mahallesi’nde 31 yaşındaki Y.E.’nin yönetimindeki otoyla çarptığı 9 yaşındaki M.B.Z. yaralandı.

• Fuzuli Caddesi’nde alacak verecek yüzünden kavga edip birbirlerini döven 44 yaşındaki O.T. ve 26 yaşındaki N.K., polis müdahale edince, birbirlerinden şikayetçi olmadılar.

• Turgut Temelli Caddesi’nde 25 yaşındaki B.G.’nin üzerinde ihbar üzerine yapılan aramada 1 bilyaatar tabanca ve 5 mermisi bulundu. Şahıs hasımları olduğu için silah taşıdığını öne sürdü.

• İnönü Mahallesi’nde park halinde olan 30 yaşındaki A.G.O.’ya ait otonun çalındığı bildirildi.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde çocukluk arkadaşları
olan 21 yaşındaki M.A. adlı kadın ile 22 yaşındaki N.A.’nın yanlarına çocuklarını da alarak evlerinden ayrıldıkları, giderken yanlarına 6 bin 400 YTL parayı da aldıkları, eşleri 26 yaşındaki E.A. ve 32 yaşındaki B.A. tarafından polise bildirildi. İki şahsın eşlerinden şikayetçi oldukları, çocuklarının bulunarak kendilerine teslim edilmesini istedikleri, polisin yaptığı araştırmada iki kadın ve çocuklarının izine MAŞTİ terminali güvenlik kameralarının görüntülerinin izlenmesiyle rastlandığı, kadın ve çocukların terminale giriş yaptıklarının böylece saptandığı bildirildi. Polis kadın ve çocukları bulmaya çalışıyor.

• Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde park halinde olan 54 yaşındaki A.U.’ya ait otonun arka kelebek camını kırarak kapıyı açan hırsız ya da hırsızlar teybi çaldılar.

• İnönü Mahallesinde apartman sakinleri arasında güneş enerjisi vanasının kapatılması yüzünden çıkan kavgaya adları karışan 45 yaşındaki A.Y., 48 yaşındaki A.Ö., 29 yaşındaki İ.K., 58 yaşındaki H.C., 33 yaşındaki G.A., 29 yaşındaki E.S. ile karşı taraf olan 34 yaşındaki Y.D., 35 yaşındaki A.S., 26 yaşındaki Ü.D., 46 yaşındaki R.D., 56 yaşındaki M.S., 31 yaşındaki M.Y.S., 23 yaşındaki G.M.S., 21 yaşındaki M.P. ve 18 yaşındaki Ş.İ. karakolluk oldular.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde evinin yatak odası camı zihinsel özürlü 17 yaşındaki H.P. tarafından kırılan 32 yaşındaki E.Ç., bu kişiden şikayetçi oldu. Polis zihinsel özürlü gencin ifadesini alamadı.

• Beydağı Devlet Hastanesi önünde 01.30 sıralarında iki kadın arasında kavga çıktı. 30 yaşındaki H.G. ve 31 yaşındaki Ü.T. adlı kadının, birbirlerini dövdükleri kavgayla ilgili şikayetçi olmadıkları bildirilirken, olay sırasında alkollü olduğu saptanan H.G. adlı kadına, sarhoşluk nedeniyle idari para cezası uygulandı.

• Arguvan ilçe merkezinde 43 yaşındaki H.A.’ya ait işyerine giren hırsızlar 700 paket sigara, 8 koli büyük rakı, 7 koli küçük rakı, 100 adet Turkcell hazır kart ile kasadaki 200 YTL parayı çaldılar.

• Doğanşehir merkezde; 52 yaşındaki K.B., 78 yaşındaki İ.B., 60 yaşındaki B.K. ve 59 yaşındaki İ.K.’ya ait tarlalardaki harmanlar 01.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldı. Toplam 9 bin 100 YTL zararın meydana geldiği yangınla ilgili araştırma polis tarafından sürdürülüyor.

• Doğanyol ilçesi Saz mevkiinde eşekten düşerek yaralanan 74 yaşındaki Y.S. tedavi altına alındı. Y.S. polise verdiği ifadede, olayın tamamen kendi hatasından kaynaklandığını söyledi.

• Hekimhan yakınlarında 30 yaşındaki S.D.’nin yönetiminde bulunan otonun yaptığı kaza sonucu 25 yaşındaki E.D. adlı bayan yaralandı.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki E.T. adlı şahıs, polise başvurarak, ailevi nedenlerle çıkan tartışma sonucu kendisini dövdüğünü ve evdeki eşyaları dağıttığını öne sürdüğü 23 yaşındaki karısı S.T.’den şikayetçi oldu. Polis kadını arıyor.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir iş merkezinde 38 yaşındaki A.K.’ye ait işyerine kapısını kırarak giren hırsız ya da hırsızlarca 1 adet dizüstü bilgisayar çalındı.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 44 yaşındaki A.Ö.’nün başkanlığını yaptığı işyerindeki kasadan 600 YTL para çalındı. Polis yaptığı teknik incelemede 2 sigara izmariti, 1 çift çorap ile 6 adet yırtık kağıt buldu.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 50 yaşındaki S.K.’ya ait işyerinden 1 adet dijital fotoğraf makinesi çalındı.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki H.A. adlı kadının ailevi nedenlerle bunalıma girdiği, 20 kadar hap yutarak intihara kalkıştığı ve kendisini salona kilitlediği, durumu fark eden 35 yaşındaki eşi F.A.’nın salon kapısını açmak için camı kırdığında elinden yaralandığı, daha sonra karı- kocanın birlikte hastaneye giderek tedavilerini yaptırdıkları belirtildi.

• Başharık Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 28 yaşındaki Ö.S. adlı kadın, 33 yaşındaki eşi T.S. ile tartışırken sinirlendiğini, eşinin kendisini sakinleştirmeye çalışırken elini kapıya vurduğunu ve kapı camının elini yaraladığını, eşi tarafından hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

• Fırat Mahallesi 24. sokaktaki olayla ilgili olarak ifadeleri alınan 43 yaşındaki R.Y. adlı kadın ile 29 yaşındaki F.K. tanımadıkları 9-10 kişilik bir grup tarafından dövüldüklerini, bu şahıslardan birinin evlerine bir bıçak atarak taksiye binip uzaklaştığını bildirdiler. Polis olayla ilgili taksi sürücüsü 26 yaşındaki M.K.’yı yakaladı.

• İnönü Caddesi’nde 74 yaşındaki H.O.A. adlı şahsın 1.250 YTL parasını çalan 25 ve 45 yaşlarındaki iki şahısın kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışılıyor.

• Sivas Caddesi’nde 76 yaşındaki C.A. adlı şahsa ait eve çelik kapı kilit kısmını zorlayarak açıp giren hırsızların evi karıştırdıkları ancak herhangi bir şey çalmadıkları bildirildi.

• Çöşnük Mahallesi’nde ailevi nedenlerle 37 yaşındaki eşi S.D. ile 18 yaşındaki oğlu M.D.’yi döven 43 yaşındaki K.D. adlı şahıs yakalandı.

• Kiltepe Mahallesi’nde oturan ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu, sinirlendiği zaman halüsinasyonlar gören 28 yaşındaki C.T. adlı kadının, evinde yalnız iken fazla miktarda hap yuttuğu, durumu farkeden eşi tarafından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Kiltepe Mahallesi’nde park halinde olan 46 yaşındaki M.C.’ye ait araç, gece yarısı çalındıktan sonra sabah saatlerinde Selçuklu Mahallesi Köprüağzı Sokakta terkedilmiş olarak bulundu.

• Savcılığa başvuran 48 yaşındaki H.K. adlı kadın, öz oğlu E.K.’nin babasının emekli maaşını alarak kendilerine vermediğini, hakarette bulunup kendisini dövdüğünü öne sürdü. Daha sonra tekrar başvuran H.K., oğlunun kendisinden özür dilediğini, şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi.

• Özalper Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki A.T.A. adlı şahıs, kendisini dövdüğü gerekçesiyle 20 yaşındaki oğlu M.A.’dan şikayetçi oldu. 18.45’deki bu şikayetin ardından 22.20 sıralarında tekrar başvuran A.T.A., oğlunun kendisinden özür dilediği için şikayetinden vazgeçtiğini söyledi.

• Niyazi Mısri Caddesi’nde işyerleri bulunan M.Y. ve 31 yaşındaki A.S.K. adlı bayanlar, daha önceden müşterileri olan A. ailesinin fertleri 56 yaşındaki M.A., 47 yaşındaki G.A. ve 25 yaşındaki Ö.A.’nın işyerlerine gelip hakaretlerde bulunduklarını, işyerini dağıttıklarını öne sürdüler. 3 şahıs ise suçlamayı kabul etmedi.

• Polise başvuran 29 yaşındaki M.G., aracındaki arızayı garanti kapsamında tamir etmek isteyen 26 yaşındaki S.B.A. ile aralarında tartışma çıktığını, şahsın kendisine bıçak çekerek ölümle tehdit ettiğini, müşterilerinin önünde hakarette bulunduğunu bildirdi. Polis şahsı arıyor.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde 30 yaşındaki İ.C.’ye ait evden 2 çeyrek altın çalındı.

• Ataköy Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 37 yaşındaki H.Ö. adlı kadın, 48 yaşındaki S.A. adlı kadının telefonla kendisini arayıp, birlikte yaşadığı 59 yaşındaki A.T.’den ayrılması konusunda tehditte bulunduğunu, evin önüne gelip taş atarak camı kırdığını öne sürerken, S.A. kendisine iftira edildiğini söyledi.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde 52 yaşındaki N.A.’ya ait eve havalandırma amacıyla açık bırakılan pencereden sabaha karşı giren hırsız, 1 adet cep telefonunu çaldı.

• Çilesiz Mahallesi’nde 28 yaşındaki S.M. adlı kadın eşi tarafından dövüldüğünü öne sürerken, polis M.M. adlı eşi arıyor.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan 64 yaşındaki B.V. adlı şahıs polise başvurarak, ailevi nedenlerle aralarında çıkan tartışma nedeniyle 33 yaşındaki karısı M.V. tarafından dövüldüğünü, hakarete uğradığını öne sürdü. İfadesi alınan M.V. ise kocasını dövmediğini, kendisinin dayak yediğini iddia etti.

• Akçadağ’ın Doğu Mahallesinde 18 yaşındaki A.B. adlı kız, 01.00 sıralarında yattığı damdan aşağıya düşerek yaralandı.

• Akçadağ Aktepe Mahallesinde annesi ile tartışan 17 yaşındaki D.K. adlı kız, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız