SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Polise başvuran 79 yaşındaki R.B. adlı vatandaş, 17.40 sıralarında Çöşnük Mahallesi’ndeki evine giderken, plakasını alamadığı bir aracın yanında durduğunu, içerisinden inen 40-45 yaşlarındaki bir kadının yanına gelip adres sorduğunu, kadının aşırı derecede sokulması yüzünden kendisini ittiğini, hemen sonra cebini kontrol ettiğinde kimliği ile 240 YTL’sinin olduğu cüzdanının çalındığını fark ettiğini, bu sırada kadının da içerisinde bir erkeğin bulunduğu otoya binerek kaçtığını bildirdi. Polis daha önce de benzer yöntemle yapılan yankesicilik olaylarının da faili olduğu değerlendirilen hırsızların kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

• Mücelli Caddesi’nde oturan 21 yaşındaki S.D. adlı kadın, 31 yaşındaki eşi N.D.’nin kolunu büküp yerde sürüklendiğini öne sürerek polise başvurdu. N.D. ise ifadesinde, eşinin bir hafta önce kendisine haber vermeden evden ayrıldığını, bulunduğu adrese gittiğini ve eve götürmek için kolundan tuttuğunu, dövmediğini söyledi.

• K.Hüseyinbey Mahallesi’nde 16 yaşındaki R.Y.’yi dövdükleri gerekçesiyle 18 yaşlarındaki E.T. ve A.T. adlı gençler yakalanırken, Faruk isimli üçüncü saldırgan aranıyor.

• Zaviye Mahallesi’nde 29 yaşındaki B.D. ve 23 yaşındaki E.Ş. ile sürücüsü saptanamayan, plakasının verilmesi de “polisçe uygun görülmeyen” üçüncü bir araca zarar verildiği, araştırmaya başlandığı bildirildi.

• Yeşilyurt Caddesi’nde 42 yaşındaki Y.K. adlı şahsa ait minibüsten sabaha karşı 04.00 sıralarında teybini çalan 17 yaşındaki H.U. yakalandı ve gönderildiği mahkemece salıverildi.

• Battalgazi ilçesi Toptaşı Mahallesi’nde 68 yaşındaki A.B.’ye ait evden çalınan otomatik av tüfeğiyle ilgili polis araştırmayı sürdürürken, olaya karışan 14 yaşındaki E.A. ve 19 yaşındaki O.A. daha sonra polise teslim oldular.

• Şire Pazarı civarında aracıyla gitmekte olan 50 yaşındaki C.A., yaya olarak yürüyen 38 yaşındaki U.D. ile yol verme yüzünden kavga ettiler ve sürücü, yaya tarafından dövüldü.

• Sivas Caddesi civarında 20 yaşındaki S.A. adlı kızın, M.D. adlı şahıs tarafından kaçırıldığı ve 01.00 sıralarında serbest bırakıldığı bildirildi. S.A. şikayetçi olurken, polis firarda olan M.D.’yi arıyor.

• Akpınar’daki kavgayla ilgili ifadesi alınan 38 yaşındaki M.Y., bindiği minibüste yer verme meselesi yüzünden 28 yaşındaki sürücü K.P., durakta simsarlık yapan O.T. ve tanımadığı bir şahıs tarafından dövüldüğünü bildirdi. Polis K.P.’nin ifadesini alırken, diğer şahısları arıyor.

• İnönü Mahallesi 5. sokakta para bozdurma bahanesiyle 17 yaşındaki A.C.’nin bulunduğu dükkana gelen ve kasadaki 35 YTL’yi alarak kaçan 16 yaşlarındaki F.B. ve E.A. polis tarafından yakalandı.

• Adliye Sarayı içerisinde, cezaevinde bulunan arkadaşı Ö.Ç.’nin duruşması için adliyeye gelen 21 yaşındaki M.Ö.N. ile, Ö.Ç.’nin daha önceden yaraladığı 27 yaşındaki M.K. ve onun arkadaşı E.Ü. arasında kavga çıktı ve şahıslar birbirlerini dövdüler.

• Şıkşık Mahallesi’nde yolda yürümekte olan 24 yaşındaki N.T. adlı bayan, başının dönmesi sonucu bayılarak yere düştü ve yüzünden yaralandı.

• İnönü Caddesi’nde 30 yaşındaki Ö.E. adlı bayanın yönetimindeki araca 25 yaşındaki M.S.Ş. yönetimindeki oto arkadan çarptı. Bunun üzerine Ö.E. ve 54 yaşındaki Ş.Ö. adlı bayanlar ile diğer aracın sürücüsü arasında kavga çıktığı, tarafların birbirlerini dövdükleri belirtildi.

• Sümer Lisesi yanında döner bıçağı ile yaralanan 17 yaşındaki M.B., polise verdiği ifadede kavga eden şahısların yanına gittiğinde bu şahısların ayrıldığını, sonra bunlardan 3’ünün geri geldiğini, 20 yaşlarındaki saçları jöleli ve esmer tenli olanın döner bıçağıyla kendisine saldırıp yaraladığını anlattı. Polis araştırmaya başladı.

• Vali Konağı önünde 28 yaşındaki H.K. yönetiminde bulunan 44 FR 559 plakalı otoya, 17 yaşındaki H.R.T.’nin yönetiminde bulunan 34 UG 4444 plakalı oto çarptı. Kazada H.K. ile araçta bulunan 27 yaşındaki Ü.A. adlı bayan yaralandı. Bu arada, çarpan otonun 32 yaşındaki F.K. adlı şahsa ait olduğu belirtilirken, bu kişi polise verdiği ifadede otosunu yıkamaya bıraktığını, buradan kendisinin bilgisi dışında H.R.T. tarafından alınıp kaza yapıldığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 66 yaşındaki A.A., evine misafir olarak gelen 18 yaşındaki H.B. ve 14 yaşındaki İ.B. tarafından cep telefonunun çalındığını öne sürdü. Telefon İ.B.’de bulundu.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan 12 yaşındaki S.K. adlı erkek çocuk, polise başvurarak kendisini dövdüğü gerekçesiyle 34 yaşındaki babası S.K.’dan şikayetçi oldu. Polis babayı arıyor.

• Mücelli Caddesi Özden Sokakta 4 yaşındaki B.K. adlı çocuk mutfak balkonunda çakmakla oynarken, yangın çıkardı. Balkondaki yangına itfaiye müdahale ederken, çocuğun babası V.K. hakkında soruşturma açıldı.

• Çevreyolu’ndaki bir banka şubesinde meydana gelen sahte para olayı ile ilgili ifadesi alınan 25 yaşındaki M.A.G., 100 YTL’yi alacağına karşılık D.P.’den aldığını, sahte olduğunu bilmediğini öne sürdü. Polis D.P.’yi arıyor.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki M.D. polise başvurarak, sabah işe gitmek üzere evden ayrılan 18 yaşındaki oğlu E.D.’nin geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Ferhadiye Mahallesi’ndeki bir işyerindeki kavgaya polis müdahale etti. İfadesi alınan 33 yaşındaki L.C. adlı kadın, tartışma sonucu aynı yaştaki eşi P.C.’nin kendisini dövdüğünü ancak şikayetçi olmadığını söyledi.

• Fatih Lisesi karşısındaki bir inşaatta kalıpçı olarak çalışan 41 yaşındaki M.Y., 5. kat dış cephe iskelesinden aşağıya düşerek yaralandı.

• Sivas Caddesi’nde 22 yaşındaki Ö.N.’ye ait 1 fotoğraf makinesi ile 1 sazın çalındığı, polisin olayla ilgili 20 yaşındaki V.T., 28 yaşındaki Ş.Y. ve 40 yaşındaki G.B.’nin ifadelerine başvurduğu, 26 yaşındaki A.Ş.’yi ise aradığı bildirildi.

• Yeşiltepe Ahmet Yesevi Mahallesi kavşağında 40 yaşındaki Z.D. yönetimindeki 44 FT 408 plakalı kamyon, 41 yaşındaki C.D. yönetiminde bulunan 44 KK 071 plakalı araç çarpıştı. Kaza sırasında 37 yaşındaki Ş.D. adlı bayan ile C.D.’nin gelen 112 ilk yardım ekibine tedavi olmak istemediklerini söyledikleri, sağlık ekibinin tutanat tutup ayrıldığı, bu kişilerin daha sonra hastaneye gidip tedavilerini yaptırdıkları, C.D.’nin burada polise verdiği ifadede otoyu 37 yaşındaki E.K.’nin kullandığını öne sürdüğü, ancak kendisinin kullandığı saptanınca hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Kanalüstü’nde 06.00 sıralarında bir şahsın el arabası ile hızlı bir şekilde kaçtığını gören polis, 21 yaşındaki F.T.’yi durdurdu ve arabanın üzerinde 2 adet açık ağızlı anahtar ile 1 bidon içerisinde 15 litre mazot olduğunu gördü. Şahıs ifadesinde, Zapçıoğlu Caddesi Posbıyık 1. sokaktaki bir kamyondan mazotu çaldığını söyledi. B.Y. adlı şahsa ait kamyondan mazot çalan zanlı mahkemece tutuklandı.

• Polise başvuran 33 yaşındaki Ş.M. adlı şahıs eski Sümerbank’ın yerindeki inşaatta işçi soyunma odasında bıraktığı cep telefonunun çalındığını polise bildirdi.

• K.Mustafapaşa Mahallesi Abbasefendi Sokakta 46 yaşındaki M.A.’ya ait eve öğleden sonra giren hırsız, 100 YTL civarında değeri olan gümüş takı çaldı. Aynı apartmanda 53 yaşındaki M.F.Y.’nin evinden de 1 altın bilezik ve 2 altın yüzük çalındığı bildirildi. Polis araştırmaya başladı.

• Doğanşehir Esentepe Mahallesi’nde C.S. adlı şahsa ait olan 44 DV 233 plakalı motosiklet çalındı.

• Polisin İzzetiye Mahallesi’nde 44 yaşındaki Ş.Y. adlı şahsa ait işyerinde gece yaptığı kontrolde 7 şahsın kumar oynadığını saptadığı, bu şahıslara 125’er YTL idari para cezası kestiği, oyun aletleri ile masadaki 80 YTL paraya el koyduğu, kahvehane sahibi hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 35 yaşındaki R.C.’ye ait işyerinde kumar oynayan 4 kişiye idari para cezası kesildiği, kumar aletleri ile 40 YTL paraya el konulduğu, R.C. hakkında “Kumar Oynatmak” suçlamasıyla adli işlem yapıldığı belirtildi.

• Akpınar’da 37 yaşındaki C.G.’ye ait kahvehanede kumar oynayan 3 kişi polisce yakalandı ve 125’er YTL idari para cezası kesildi. İşyeri sahibi hakkında işlem yapılırken, masadaki 30 YTL para ile oyun aletlerine el konuldu.

• Zafer Mahallesi’ndeki bir işyerinde kasiyer olarak çalışan 30 yaşındaki R.S.’ye 58 yaşındaki H.Ö. adlı bayanın verdiği 100 YTL’nin sahte olduğu anlaşılınca polise haber verildi. H.Ö. adlı kadın parayı 24 yaşındaki oğlu S.Ö.’den aldığını söyleyince, bu şahsın da ifadesine başvuruldu. S.Ö. ise parayı bankada görevli 24 yaşındaki G.G. adlı bayandan aldığını söylerken, G.G. ifadesinde şahsa parayı para sayma makinesinde sayarak verdiğini, makinenin sahte paraya duyarlı olduğunu, bu nedenle kendisinin vermediğini savundu. Soruşturma sürüyor.

• Uçbağlar Mahallesi’nde 34 yaşındaki A.Ç. adlı kadını kolundan bıçakla yaraladığı öne sürülen eşi 37 yaşındaki A.Ç. gözaltına alındı.

• Hasan Varol Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki Ö.K. adlı kadın, sebepsiz yere eşi 49 yaşındaki M.K. tarafından dövüldüğünü öne sürdü ve şikayetçi oldu.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki M.O. adlı şahıs polise başvurarak, 20 yaşındaki kızı G.O.’nun sabah erken okula gitmek üzere evden ayrıldığını, geri dönmediğini, kızının A.Ş. adlı “psikopat tipli” biriyle arkadaşlık yaptığını öğrendiklerini, bu şahısla gidip gitmediğini bilmediklerini anlattı ve kızının bulunmasını istedi.

• Darende Sungur Mahallesi’nde 50 yaşındaki İ.H.S.’ye ait işyerinden takım elbise ve gömlek alan, şahsın karşılığında 500 euro verdiği, para üstü olarak 630 YTL alıp işyerinden ayrıldığı, daha sonra euroyu kontrol eden işyeri sahibinin sahte olduğunu anlayınca polise başvurduğu bildirildi.

• Atatürk Caddesi’ndeki T.A. (?) iş merkezinde bulunan 38 yaşındaki H.Ş.’ye ait işyerine giren hırsızların, alt kattaki çelik para kasasını oksijen ile kesip, içerisinde bulunan 58 bin YTL parayı çaldıkları bildirildi. İşyeri sahibi 8-9 ay önce işyerine 4 adet güvenlik kamerası taktırdığını, bu kameraların kayıt yaptığı cihazın da çalınmış olduğunu polise anlattı. Olayla ilgili araştırma sürüyor.

• Cevherizade Mahallesi Özden Sokakta 46 yaşındaki H.K.’ya ait evden 4 çeyrek altın ile 1 altın yüzük çalındı.

• 29 yaşındaki Ö.A. adlı şahıs polise başvurarak, telefonuna “tebrikler indirimli yıllık gold check-up life üyeliği ve ücretsiz acil ambulans hizmeti kazandın, hemen 0212 *** ** **’i ara *** *** şifreni söyle bu fırsatı kaçırma” mesajı geldiğini, bunun üzerine kendisinin numarayı aradığını, burada çıkan kadının mesaj içerisindeki şifreyi, sonra kimlik numarasını, adresini sorduğunu ve bunları cevaplandırdığını, kadının sağlık kartı göndereceklerini söyleyip hangi banka ile çalıştığını, kredi kartı kullanıp kullanmadığını sorduğunu sonra kapattığını, şüphelenince firmanın gerçek numarasını aradığını, orada kendisine bu tür bir kampanyanın olmadığının, bu tür mesajlara itibar edilmemesinin söylendiğini bildirdi. Polis dolandırıcıları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Fırat Mahallesi Erenler Sokakta, 39 yaşındaki D.Ş. adlı şahsa ait deponun kapısını zorla açan hırsızlar, 300 kilo pirinç çaldılar.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 61 yaşındaki P.D. adlı kadın, sabaha karşı 04.30 sıralarında evinin camlarını silerken, komşusu olan A.A.’nın aracıyla gelip park ettiğini, sonra dengesiz hareketleriyle kendisine rahatsızlık verdiğini öne sürdü. Polis, şahsı “Dengesiz Hareket Ederek Rahatsızlık Verme” suçlamasıyla arıyor.

• Atatürk Caddesi’nde 19 yaşındaki B.T.M.’ye ait işyerinden 1 cep telefonunun çalındığı, kamera kayıtlarının incelenmesiyle telefonun bir erkek tarafından çalındığının görüldüğü, bu kişinin kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

• Polise başvuran 31 yaşındaki K.D. adlı kadın, bir meseleden dolayı S.E. ve D.K. adlı şahıslardan şikayetçi olduğunu, S.E.’nin tutuklandığını, D.K.’nın ise serbest bırakıldığını, bu nedenle 44 yaşındaki H.S. ve 45 yaşındaki H.E.’nin davasından vazgeçmesi için kendisine para teklifinde bulunup tehdit ettiklerini öne sürdü. Polis araştırmaya başlarken, kadın tekrar başvurarak şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi.

• İnönü Caddesi’ndeki bir mağazada ayakkabı denerken oturduğu koltuğun yanına cüzdanı bırakan 21 yaşındaki A.E., içerisinde kimlikler ve 30 YTL paranın bulunduğu cüzdanın çalındığını, işyeri kamera kayıtlarını incelerken cüzdanı bir şahsın çaldığını gördüklerini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis hırsızın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde 21.15 sıralarında parktaki aydınlatma lambalarına zarar veren 13 yaşındaki E.D. ile aynı yaştaki M.G. zabıta görevlileri tarafından yakalandı ve polise teslim edildi. 2 çocuk yanlarında 15 yaşındaki S.E.Y.’nin de bulunduğunu söylerken, belediye 3 çocuktan da şikayetçi oldu. Adliyeye verilen 3 kişi serbest bırakıldı.

• Battalgazi Meydanbaşı Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki Z.Ö. adlı kadın, aynı yaştaki eşi İ.Ö. tarafından dövülerek yaralandığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

• Dabakhane Mahallesi’ndeki bir işhanında çıkan kavgada 18 yaşındaki S.K. ve 17 yaşındaki B.K. ile 20 yaşındaki C.Y. arasında kavga çıktı. C.Y. adlı şahıs, diğer iki şahsı bıçakla yaralarken, ifadesinde bıçak kullanmadığını öne süren şahıstan iki şahıs da şikayetçi olmadı.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 55 yaşındaki İ.Y. adlı kadın, 01.00 sıralarında polise başvurarak, evinin önüne tehdit içerikli mektup bırakıldığı gerekçesiyle şikayetçi olurken, polis araştırmaya başladı.

• Atatürk Caddesi Arpacı İşhanı’nda 37 yaşındaki S.D.’ye ait işyerine kilidini kırarak giren hırsızlar, 330 YTL ve 300 dolar çaldılar.

• Bir okulda görevli olan 55 yaşındaki E.B., alacak verecek yüzünden görevli olduğu okula gelen 25 yaşındaki Y.K. ve 33 yaşındaki Y.K. tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

• Kernek Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki G.Ç.Ş., 44 KP 989 plakalı otosunu parkettiği yerde 15.00 sıralarında ses duyunca balkona çıktığını ve 39 yaşındaki C.E. adlı şahsın aracına tekme atmakta olduğunu gördüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. Adliyeye verilen C.E. salıverildi.

• Saray Mahallesi’ndeki bir internet kafede meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 20 yaşındaki M.G., görse tanıyacağı bir şahsın kafede yanına geldiğini, bilgisayarda futbol oynayıp oynamayacağını sorduğunu, “olur” deyince oyuna başladıklarını, bir süre sonra şahsın “Sen kimsin. Seni yeneceğim. Sen adam değilsin” diye hakarette bulunduğunu, sonra da dövdüğünü anlattı. Polis, asabi oyuncunun kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Fırat Mahallesi İndere Caddesi’nde 21.00 sıralarında 50 yaşındaki V.K. adlı şahıs bıçakla yaralanırken, polis olayla ilgili F.K.’yı arıyor.

• Yeşiltepe Yeşilevler’de 4 Eylül günü sabaha karşı 03.20 sıralarında sahura kalkan ve başağrısı ile mide bulantısı şikayetiyle gittiği banyodan çıkmayınca, yanına giden 33 yaşındaki eşi D.Y. tarafından nefes almakta zorluk çeker vaziyette bulunan, hastaneye kaldırılırken yolda ölen 41 yaşındaki K.Y. adlı şahsın şüpheli görülen ölümüyle ilgili otopsi raporunun “doğal ölüm” tespitiyle verildiği belirtildi.

• 37 yaşındaki M.A.’nın Çevreyolu’ndaki banka şubesine yatırmak istediği 5.900 YTL tutarındaki para cestesi arasından bir adet 50 YTL’nin sahte olduğu anlaşıldı. Araştırmaya başlandı.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 55 yaşındaki F.Ş. adlı kadın polise başvurarak, oğlunun kaçırdığı kızın annesi olan S.O. tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Polis S.O.’yu arıyor.

• Atatürk Caddesi üzerinde otosuyla durup trafiği aksattığı öne sürülen 22 yaşındaki M.Z.’nin görevli polis tarafından uyarıldığı, ancak araçtan inen 28 yaşındaki B.Z.’nin “İstediğimiz yere park ederiz. Siz karışamazsınız. İşinize bakın” diyerek polisin görevini yaptırmamaya çalıştığı öne sürüldü ve iki şahıs hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi’ndeki bir evin sahibi olan 24 yaşındaki A.M.Y., 19.00 sıralarında evinin mutfak balkonundan bir şahsın atladığının komşusu tarafından kendisine bildirildiğini, evde yaptığı kontrolde bir şeyin çalınmadığının anlaşıldığını, ancak şikayetçi olduğunu söyledi.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde park halinde olan 35 yaşındaki E.K. ve 59 yaşındaki S.B.K.’ye ait otolara gece 02.00 sıralarında kasten zarar verdiği gerekçesiyle yakalanan 26 yaşındaki A.M. adlı şahıs, daha önceden kavgalı olduğu iki şahsın arabalarına zarar verdiğini kabul etti. Hakkında yasal işlem yapıldı. Yakalanan şahsın üzerinde 1 adet kelebek bıçak da çıktı.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde akşam saatlerinde 44 yaşındaki F.Y. ve 40 yaşındaki A.K. adlı bayanlar ile 44 yaşındaki H.K. adlı komşular arasında gürültü yüzünden kavga çıktığı, tarafların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi’nde 49 yaşındaki İ.A. ile 43 yaşındaki N.H. arasında “kefillik” yüzünden kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri, olay sırasında İ.A.’nın kolunda kesici alet yaralanması olduğu bildirildi.

• Hekimhan Mimar Sinan Mahallesi’nde 34 yaşındaki S.K. adlı kadın, 43 yaşındaki eşi S.K. tarafından dövüldü. İfadesi alınan koca, eşinin sinir hastası olduğunu, sakinleştirmek isterken yanlış anlaşıldığını öne sürdü.

• Pütürge ilçesi Hükümet Caddesi’nde 37 yaşındaki A.K.’ye ait işyerinden kimlikler, kredi kartı ile 300 YTL para çalındı.

• Yeşilyurt Yakınca Beldesi sınırlarındaki FEDAŞ’ta mesai arkadaşları arasında çıkan tartışmada M.Ç.’nin, I.K.’yı tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında yasal işleme başlandı.

• Arapgir ilçesinde Bostancık Köyünde İ.A. ile H.K. arasında kız yüzünden çıkan kavgada şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Battalgazi ilçesinin Toygar Köyünde, M.B. adlı şahıs jandarmaya başvurarak, Ş.G. adlı şahsın kendisini dövüp, tehdit ettiğini öne sürdü.

• Arapgir ilçesi Kılıçlı Köyünde yol anlaşmazlığı yüzünden Y.Ş. ve B.K. adlı şahıslar kavga edip birbirlerini yaraladılar.

• Yazıhan Fethiye Beldesinde E.İ. adlı kişinin, hakkında dedikodu yaptığı gerekçesiyle L.A.’yı dövdüğü bildirildi.

• Şahnahan Beldesi’nde oturan R.A., ruhsal bunalım sonucu meyve bıçağı ile kendisini göğsünden yaralayarak intihara kalkıştı.

• Arapgir Günyüçü Köyü Çiftli mevkiinde M.B., tarlasına köstebek tuzağı kurarken, yerleştirdiği av fişeği patladı ve elinden yaralandı.

• Pütürge ilçesi Söğütlü Köyü Kulaklı mezrasında H.E.’ye ait eve ateş açıldığı iddiası üzerine jandarma tarafından yapılan araştırmada, ev yakınında 2 boş fişek kartuşu ile araç lastik izi saptandı.

• Yeşilyurt Bostanbaşı Kasabası’nda oturan S.D. jandarmaya başvurarak eşi F.D. tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

• Yeşilyurt Görgü Köyünde oturan Y.K., jandarmaya başvurarak kızı Z.O.’nun F.D. tarafından kaçırıldığını öne sürdü ve yakalanmasını istedi.

• Darende Irmaklı Köyünde 19 yaşındaki akli dengesi bozuk Y.U.’nun bir yakınına tacizde bulunduğu öne sürüldü.

• Akçadağ Kozluca beldesinde oyun nedeniyle çıkan kavgada M.K. ve olaya müdahil olan Ş.G.’nin dövüldükleri ve hastanelik oldukları öğrenildi.

• Dilek Kasabası Başpınar Mahallesi’nde tartıştığı kızı S.Y.’yi tokatladığı gerekçesiyle Ö.Y. hakkında işlem yapıldı.

• Kuluncak Sultanlı Köyünde Y.P. adlı kadın kocası F.P. tarafından dövülerek hastanelik edildi.

• Hekimhan Beykent Köyü’nde H.H.K. adlı şahsın “boğma rakı” diye de bilinen kaçak içki üreterek sattığı bilgisi üzerine yapılan aramada 7 şişe dut rakısı, 7 çuval kuru dut, içi kuru dut dolu 2 adet 115 litrelik fıçı, 22 adet boş kola ve 13 adet boş rakı şişesi, 1 huni ele geçirildiği, şahıs hakkında işleme başlandığı bildirildi.

• Yeşilyurt Cumhuriyet Örnekköy civarında jandarma tarafından durdurulan 44..068 plakalı araçtaki şahıslardan R.K. ve G.A.’nın şüpheli davranışları yüzünden torpido gözüne bakıldığında 1 adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca bulunduğu bildirildi.

• Erhaç Havaalanı’ndan yurt dışına çıkmak isteyen M.Ç. adlı şahsın, sahte pasaport ve H.Ç. adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı ile yakalandığı bildirildi.

• Kuluncak Bicir köyünde alkollü oldukları bildirilen şahıslar arasındaki tartışma sırasında Y.K., D.A.’yı yumrukla yaraladı.

• Akçadağ Yalınkaya Köyünde oturan O.G., alkollü iken düşerek yaralandı.

• Yeşiyurt Gözene’de su sırası yüzünden 48 yaşındaki N.G. adlı şahsın 53 yaşındaki M.M.A. tarafından tehdit edildiği öne sürüldü.

• Akçadağ Kozluca Kasabasında meyve toplama yüzünden çıkan kavgada 36 yaşındaki A.K., 40 yaşındaki H.K.’yi yumrukla hastanelik etti.

• Akçadağ Kozalak Köyünde meyve ağacı paylaşımı yüzünden 45 yaşındaki M.T., 57 yaşındaki A.T.’yi döverek yaraladı.

• Arapgir Eğnir Köyünde 26 yaşındaki H.K. adlı bayan, ruhsal bunalım sonucu fazla miktarda ilaç yutarak intihara kalkıştı.

• Turgut Özal Tıp Merkezi Organ Nakli Servisi’nde refakatçi olarak kalan 31 yaşındaki A.K. adlı kadının çantasından 500 YTL paranın çalınmasıyla ilgili aynı odada halan H.G., NA. Ve F.A. adlı bayanların ifadeleri alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız