SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Polise başvuran Romanya uyruklu 29 yaşındaki G.S. adlı kadın, 35 yaşındaki eşi H.S.’nin kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. İfadesi alınan eş salıverildi.

• Polise başvuran 52 yaşındaki F.K. adlı şahıs, bir birahanede Besni doğumlu 37 yaşındaki F.D. adlı kadınla birlikte alkol aldığını, bir süre sonra ayrıldığında cebindeki 150 YTL’nin olmadığını fark ettiğini söyledi ve birlikte içtiği kadından şüphelendiğini söyledi. F.D. adlı kadın suçlamayı reddetti.

• Kernek Mahallesi’nde 02.00 sıralarında 45 yaşındaki karısı A.D.’yi dövdüğü öne sürülen 46 yaşındaki G.D. adlı şahıs suçlamayı kabul etmedi ve adliyece salıverildi.

• Beydağı Mahallesi İmar İskan Lojmanları yakınında özürlü olan 27 yaşındaki B.D.’yi döven şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Dabakhane Mahallesi PTT Sokakta işyeri bulunan 51 yaşındaki H.Y., işyerindeki çelik kasayı anahtarı ile açtığında, 400 YTL para ile adına kayıtlı bulundurma ruhsatlı tabancasının kasa içerisinde olmadığını gördüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Polise başvuran 69 yaşındaki T.D., 18.30 sıralarında Atatürk Spor Salonu önünde otururken tanımadığı bir şahsın yanına geldiğini, daha sonra kendisinin sivil polis olduğunu söyleyen bir şahsın da gelip kimlik istediğini, kendisinin kimliği ile birlikte cüzdanını şahsa verdiğini, polis olduğunu söyleyen şahsın cüzdan içerisindeki nüfus cüzdanı ile çiftçi kartını verip, “50 metre ilerde fotokopici var. Bunların fotokopisini cektir de gel” dediğini, geri döndüğünde iki şahsın da olmadığını gördüğünü, cüzdanında 190 YTL parasının çalınmış olduğunu bildirdi. Polis dolandırıcıları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Yanında 58 yaşındaki Çelikhan doğumlu M.P. ile birlikte Asayiş Şubesi’ne başvuran 43 yaşındaki Çelikhan doğumlu R.D., akrabaları vasıtasıyla tanıştığı M.P.’nin kendisine evlenmek için 27 yaşındaki Kahta doğumlu F.G. adlı kadını tanıştırdığını, bu kadın ve 38 yaşındaki Samsat doğumlu H.S. ve 35 yaşındaki Kahta doğumlu M.P. adlı şahıslar tarafından dolandırıcılık yoluyla 4 altın bilezik, 1 altın yüzük, 1 çift altın küpe ile 1.500 YTL parasının çalındığını söyledi. 58 yaşındaki M.P. adliyece salıverilirken, polis kadın ile diğer iki şahsı arıyor.

• Polise başvuran 43 yaşındaki M.K., akşam saatlerinde İ.G. ve görse tanıyabileceği iki şahıs tarafından ŞKÖ Endüstri Meslek Lisesi önünde otosunun önünün kesilip tehdit edildiğini bildirdi. Polis şahısları yakalamaya çalışıyor.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 28 yaşındaki M.T.’ye ait işyerine kapı kilidini kırarak giren hırsız, 5 YTL madeni parayı çaldı.

• Poliste ifadesi alınan 17 yaşındaki Aydın doğumlu M.B. adlı genç kız, 1 ay önce 36 yaşındaki M.K. adlı şahısla telefonla tanıştığını ve Aydın’dan Malatya’ya geldiğini, şahsın kendisini terminalde karşılayıp Y.Çöşnük’teki evine götürdüğünü, gece orada kaldığını, ancak şikayetçi olmadığını söyledi. Şahıs hakkında Küçük Yaşta Kızı Alıkoyma suçlamasıyla işleme başlandı.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki G.K. adlı kadın, evine gelen ve daha önceden kızına talip olan M.T. adlı şahıs tarafından kızını vermesi için tehdit edildiğini polise bildirdi. Polis M.T.’yi arıyor.

• Fırat Mahallesi İndere Caddesi’nde bıçakla sol bacak kısımlarından birer darbeyle yaralanan 19 yaşlarındaki H.B.D. ve B.İ., yürürken plakasını alamadıkları bir oto ile yanlarına gelen 25 yaşlarındaki bir şahıs tarafından sebepsiz yere bıçakla yaralandıklarını, şahsı tanımadıklarını öne sürdüler.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’ndeki evini terk eden 13 yaşındaki F.D. adlı erkek çocuğun, daha sonra İstanbul’a gitmek üzere ailesine telefon mesajı çektiği belirtilirken, anne 43 yaşındaki İ.D.’nin başvurusu üzerine olayla ilgili araştırmaya başlandı. Anne, oğlunun H.Ç. adlı şahısla gittiğini öğrendiğini bildirdi.

• Polise başvuran 62 yaşındaki N.S. adlı şahıs, bir olay nedeniyle adliye karşısında şikayet dilekçesi yazdırıp savcılığa verdiğini, adliyeden ayrılıp Battalgazi durağına geldiğinde cüzdanının olmadığını fark ettiğini, içerisinde 3 bin Euro, 105 ABD doları ile 360 YTL para bulunan cüzdanını nerede düşürdüğünü ya da nasıl kaybettiğini bilemediğini söyledi.

• Hacı Ahmet Akıncı Lisesi önünde 17.40 sıralarında gezinmekte olan 18 yaşındaki E.K. ve 16 yaşındaki K.A.’nın, kendilerini uyaran polislere hakaret ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındıkları bildirildi.

• Savcılığa başvuran ve özel bir hastanede çalıştığı bildirilen 37 yaşındaki Dr. H.A., burnundaki rahatsızlıktan dolayı ameliyatla tedavisini yaptığı 25 yaşındaki N.B.’nin şikayetinin geçmediğini söyleyerek sürekli kendisini rahatsız ettiğini, yaptığı kontrolde ve yaptırdığı muayenede herhangi bir sorunu çıkmayan N.B.’ye rahatsızlığının psikolojik olduğunu söylemesi üzerine odasına gelen N.B.’nin kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu iletti ve şikayetçi oldu. İfadesi alınan N.B. ise serbest bırakıldı.

• Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından İnönü Caddesi’nde R.A.’ya ait işyerinde 900 adet DVD, 6560 adet DVD oyun film, 1100 adet kartonet, 1 bilgisayar ve 2 harici harddiske, Turgut Temelli Cadedesi’nde İ.A. adlı şahsa ait işyerinde bandrolsuz 100 CD ve 50 DVD’ye el konulduğu bildirildi.

• Hekimhan’daki birahanede 40 yaşındaki G.E.’nin hesap isteme şeklinden rahatsız olan 37 yaşındaki T.Y. arasındaki kavga sırasında, G.E. ile arkadaşı 30 yaşındaki K.D.’nin, T.Y. ve U.G. ile Ö.A. tarafından dövüldükleri bildirildi.

• Mücelli Caddesi’nde işyeri bulunan 23 yaşındaki R.Ç., akşam dükkanı kapatırken tezgahın üzerindeki cep telefonunun olmadığını ve çalındığını fark ettiğini polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Cevherizade Mahallesi Yusuf Ziya Paşa Camii yanında park halinde olan A.V.’ye ait 44 AV 342 plakalı otodan, araç sahibine ait kimlikler ve bank kartları çalındı.

• Kiltepe Mahallesi 3. Sokakta ticari bir otodan ateş edildiği ihbarı üzerine giden polis ekibi, yol kenarında park halinde olan 44 T 0852 plakalı otoyu fark etti. Araçtan inen 3 şahısa dur ihtarında bulunulduğu, 23 yaşındaki G.A. ve 34 yaşındaki R.C.’nin ihtara uyarken, açık kimliği saptanamayan N. adlı şahsın kaçtığı, takside suç unsuruna rastlanmadığı, olay yerinde ise 5 adet kartuş bulunduğu bildirildi.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde 17 yaşındaki İ.S. ve 16 yaşındaki S.K. adlı gençlerin evlerinden kaçtıkları, bulunmalarına çalışıldığı bildirildi.

• Adliye binası içerisindeki kavgayı ayırmak isteyen polislere engel çıkaran 31 yaşındaki Y.Ü., 34 yaşındaki O.S. ve 27 yaşındaki H.A.S. gözaltına alındı ve adliyece salıverildi.

• Çukurdere Mahallesi’ndeki parkta oturmakta olan 15 yaşındaki E.D.’nin canının çok sıkılmasından dolayı parkta bulduğu cam parçasıyla kolunu kestiği, polis ekibi tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

• Tecde Mahallesinde A.U. adlı şahsa ait 44 KV 793 plakalı kırmızı renkli motosiklet çalındı.

• Sümerpark içerisindeki aydınlatma lambalarını kıran 16 yaşındaki U.A. ve 17 yaşındaki E.E., saat 23.45 sıralarında görevliler tarafından yakalandılar.

• Polise başvuran 17 yaşındaki M.E.A., iş sahibi M.A.A. ve C.Y. adına kayıtlı iki kredi kartının bedelini ödemek için gittiği banka şubesinde iki şahıs tarafından dolandırıcılık suretiyle 8 bin YTL para ile iki kartın çalındığını bildirdi. Polis banka kamera kayıtlarını alarak incelemeye başladı.

• Şifa Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki C.B. adlı kadın, evine gelen eski eşi 42 yaşındaki M.H.B.’nin kendisini silahla tehdit ettiğini polise bildirirken, şahıs 1 adet tabanca ve 7 mermiyle birlikte yakalandı.

• Yeşilyurt Gedik Mahallesi’nde 41 yaşındaki H.S.’ye ait tekel maddeleri satan işyerine giren hırsızlar toplam 2 bin 588 YTL değerinde alkollü içecek ve sigara ile 150 YTL para çaldılar.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 21.00 sıralarında dövülerek yaralanan 55 yaşındaki T.G. hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili 40 yaşındaki İ.Ç. ve 24 yaşındaki İ.E. adlı şahıslar hakkında işlem yaptı.

• Halfettin Mahallesi’nde 12 yaşındaki O.K.’nin elinde bulunan annesine ait cep telefonunun, kimlikleri belirlenemeyen iki kişi tarafından boğazı sıkılarak zorla çalındığı bildirildi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Polise başvuran 67 yaşındaki A.K., kredi kartı şifresini değiştirmek için bankaya gittiğini, yardım etme bahanesi ile yanına gelen 30 yaşlarındaki esmer tenli bir şahsın, kredi kartından toplam 483 YTL değerinde, 4 ayrı telefon numarasına toplam 4.500 kontür yüklendiğini ekstre gelince fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis dolandırıcıyı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• İnönü Caddesi’nde 33 yaşındaki E.S.A.’nın yönetimindeki otoyla çarptığı 16 yaşındaki M.B. yaralandı.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki S.K., belirlenemeyen bir nedenle fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• N.K.’ya yediemin olarak teslim edilen iki adet araç ruhsatının Avukat S.A.’da olduğunun saptanması üzerine avukatın bilgiveren olarak ifadesinin alındığı, “Yediemini Suistimal” suçlamasıyla ifadesi alınan 34 yaşınrdaki N.K.’nin, ruhsatları M.G. adlı şahsın kendisinden aldığını, yaptığı işin suç olduğunu bilmediğini öne sürdü. M.G. aranıyor.

• İnönü Mahallesi’nde 20.10 sıralarında yürümekte olan 40 yaşındaki L.Ç. adlı kadının arkasından gelmekte olan 1.70-1.70 m. Boylarındaki bir şahıs, silah renkli kol çantasını kapkaç suretiyle çalarak kaçtı. Çantada L.Ç.’ye ait sağlık karnesi ile muhtelif evrakların bulunduğu bildirildi.

• TOKİ evlerinde 28 yaşındaki M.D. adlı bayanın, özürlü kardeşi A.T.D. ile birlikte oturduğu eve gelen ve kardeşleri olduğu öğrenilen 25 yaşındaki K.D.’nin eve zarar verdiği, ayrıca ablası ile özürlü abisini dövdüğü için gözaltına alındığı bildirildi.

• Zaviye Mahallesi’nde 19 yaşındaki S.Y. adlı kız öğrencinin birlikte kaldığı odadan, içerisinde öğrenci ve yurt kimliği, kredi kartları ile 85 YTL para bulunan cüzdanı çalındı. Soruşturma sürüyor.

• İnönü Caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekibi 12.30 sıralarında kendilerini fark eden şahısların yere bir şey attıklarını fark etti. Atılanların yarısı içilmiş vaziyette 2 esrarlı sigara ile gazete kağıdına sarılı 3 gram esrar olduğu belirlenirken, 37 yaşındaki M.A., 31 yaşındaki B.Y. ve 28 yaşındaki F.I. gözaltına alındılar.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 24 yaşındaki C.Ş. adlı bayanın, ailevi nedenlerle annesi olan E.Ş. tarafından dövüldüğü bildirildi. C.Ş. annesinden şikayetçi olurken, polis öfkeli anneyi bulmaya çalışıyor.

• Hekimhan’da 21 yaşındaki A.E. adlı kadının, alkollü eve geldiği gerekçesiyle tartıştığı 41 yaşındaki M.B. adlı şahıs tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Kuluncak Bahçelievler mevkiinde 29 yaşındaki R.Ç. yönetimindeki oto, 55 yaşındaki Y.Ş. adlı şahsın yönetimindeki motosiklete arkadan çarptı. Kazada sürücü ile motosiklette bulunan 72 yaşındaki F.A. adlı kadın yaralandı.

• Yeşilyurt’ta polise başvuran 40 yaşındaki F.G., arkadaşı olan R.D. adlı şahsın kendisine gazoz içirerek uyuttuğunu ve kendisine ait olan otosunu alarak kaçtığını, daha sonra otoyu kendi imkanlarıyla bulduğunu, ancak R.D.’den şikayetçi olduğunu öne sürdü. Polis R.D.’yi arıyor.

• Polise başvuran 47 yaşındaki M.Ç., Atatürk Caddesi’ndeki bir işyerinde otururken daha önceden görmüşlüğü olan 2 şahsın geldiğini, bir süre oturduktan sonra şahısların ayrıldığını, onlar gittikten sonra cep telefonunun olmadığını fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Battalgazi Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki H.Ç., polise başvurarak kendisinin evde olmadığı bir sırada ev sahibi 34 yaşındaki K.K.’nın evin elektrik ve su saatini söktüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. “Kişilerin Sükununu Bozma” suçlamasıyla ifadesi alınan ev sahibi serbest bırakıldı.

• Akpınar’daki olayla ilgili ifade veren 30 yaşındaki B.G., telefonla konuşurken yanına birinin gelip bir şeyler söylediğini, cevap veremeyeceğini söylemesi üzerine şahsın kendisine çarparak ayrıldığını, bir süre sonra arka cebinde olan ve ikinci telefon olarak kullandığı telefonun olmadığını, bu şahıs tarafından çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi. Polis olayı araştırıyor.

• Kernek Yamaç Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 27 yaşındaki S.M. adlı kadın, nikahsız olarak 4 senedir arkadaşlık ettiği 26 yaşındaki E.Y. ile aralarındaki sorunu görüşmek için evlerine gittiğini, burada E.Y. ve yengesi 22 yaşındaki H.Y. tarafından hakarete uğrayıp dövüldüğünü öne sürdü. E.Y. suçlamayı kabul etmedi ve S.M.’nin kendilerine hakaret ettiğini, H.Y.’ye de vurduğunu, kendilerinin şikayetçi olduğunu bildirdi.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde 20.45 sıralarında şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada kuru sıkıdan bozma bilyeatar olarak adlandırılan tabanca ile 3 fişek, 1 bıçak ve 1 sopa bulundu. Otodaki 43 yaşında M.S.,. 62 yaşında R.D. ve 16 yaşındaki K.S. gözaltına alındı.

• Polise başvuran 13 yaşındaki S.K. adlı kız, bir gün önce Yeşiltepe 13 Şubat İlköğretim Okulu önünde yolunu kesenlerden daha önce kendisine arkadaşlık teklif eden 17 yaşındaki K.D.’nin, bıçak zoru ile konuşmak için okulun yanındaki parka götüreceğini söyleyerek, Ergenekon Köprüsü’ne götürdüğünü, aynı yaştaki S.D.’nin de bu kişiye yardımcı olduğunu söyledi ve şikayetçi oldu. Polis, iki genci şikayet üzerine gözaltına alındı.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki R.Ö. adlı bayan, aile içi tartışma sonrasında kendisini bıçakla karnından ağır yaraladı ve hastaneye kaldırıldı.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 61 yaşındaki Z.T.’nin yönetimindeki otoyla çarptığı 11 yaşındaki A.A. yaralandı.

• Paşaköşkü’nde oturan A. adlı bayan, 8 yaşındaki
kızının daha önceden tanımadığı biri tarafından taciz edildiğini belirterek şikayetçi oldu. Daha önce de benzer olayların meydana geldiği bölgedeki bu son olay üzerine polis araştırmalarını yoğunlaştırdı. Sapığın belirlenerek yakalanmasına çalışılıyor.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde park halinde olan 54 yaşındaki K.T.’ye ait otonun ön ve arka sağ lastiklerine kesmek suretiyle zarar verenler aranıyor.

• Polise başvuran 42 yaşındaki C.K., bisikletinin 1 ay önce Turgut Özal Mahallesi’nden çalındığını, ancak polise başvurmadığını, bir ay sonra Bakırcılar Çarşısı’ndan geçerken, bisikletini Ö.L. adıyla bildiği şahsın kardeşi tarafından kullanıldığını gördüğünü bildirdi. Polis şahsı ve bisikleti bulmaya çalışıyor.

• 50 yaşındaki A.S.Ç.’nin evinin önüne parkettiği otosu, sabaha karşı 03.00 sıralarında Hacıabdi Mahallesi 2. Su Sokakta terkedilmiş olarak bulundu.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki İ.K., maddi problemlerinden dolayı fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Sümer İlköğretim Okulu’nda 36 yaşındaki M.G. bayana ait ait olan ve içerisinde kendisine, çocuklarına ait kimlikler, bozuk para, cep telefonu ve banka kartları bulunan kol çantası çalındı.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde 33 yaşındaki Ö.G.’nin işyerinin önündeki 2 adet banyo kazanı çalındı.

• Akçadağ Doğu Mahallesi’nde 76 yaşındaki K.T. adlı şahıs, yakınları tarafından traktör çarpması sonucu yaralandığı gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı.

• Battalgazi ilçesinde İ.A.’ya ait motosiklet ile M.Y. ve S.K. adlı şahıslara ait bisikletleri çaldıkları gerekçesiyle 15 yaşındaki H.Ö. ve 13 yaşındaki E.A. yakalandılar. İki zanlı poliste ifade vermediler.

• Hekimhan’da polise başvuran 24 yaşındaki M.K. adlı bayan, Öğretmenevi önünde 23 yaşındaki M.T. adlı şahıs tarafından sözlü olarak taciz edildiği iddiasında bulundu. Şahıs polis tarafından yakalandı.

• Atatürk Kız Lisesi’nde 13 yaşındaki S.B. adlı öğrencinin çantasından cep telefonu çalındı.

• S.G. adlı sürücünün Devecel Sokağı’na parkettiği 34 Y 7325 plakalı aracına zarar verenler aranıyor.

• PTT Caddesi’ndeki bir otelin önünde 23.50 sıralarında Diyarbakır doğumlu 29 yaşındaki M.T. ve Silvan doğumlu 40 yaşındaki kadınları dövdüğü gerekçesiyle 36 yaşındaki B.S. adlı şahıs hakkında işleme başlanırken, şahıs da şikayetçi oldu.

• Zafer Mahallesi 4. sokakta 48 yaşındaki Y.S.’ye ait eve giren hırsızlarca kimlikler, kredi kartları ile 1200 YTL para çalındı.

• Beşkonaklar civarına S.Ş.’nin parkettiği 44 KF 958 plakalı kamyonetten 40 çift erkek ayakkabısı çalındı.

• Kırçuval Mahallesi’nde 48 yaşındaki A.H.’ye ait depodan 64 adet lavabo bataryası, 80 adet banyo bataryası, 120 adet evye bataryası, 8 adet evye çalındı. 14 bin YTL değerindeki malları çalanların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Polise yapılan telefon ihbarında Orduzu yolunda yürüyen bir şahsın plakası verilen bir araca bindirildiği ve içerisinde bulunan şahıslar tarafından cep telefonunun alındığı belirtildi. Olay yerine giden polis, 16 yaşındaki B.T. adlı gencin ifadesini aldı. B.T., araçta bulunan şahıslardan birinin cep telefonunu aldıklarını söyleyince, plakası verilen oto H.A. adlı şahısla birlikte yakalandı. Şahısta telefon bulunamazken soruşturma sürüyor.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde M.S. yönetimindeki 44 FT 165 plakalı otonun çarptığı 7 yaşındaki B.E. adlı erkek çocuk ağır yaralandı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde 62 yaşındaki Y.K.Y. adlı şahsın yeğeni olan ve bitişik evde oturan 27 yaşındaki B.A.’nın, 02.00 sıralarında evinin yatak odasında bulunan döşeği çakmak ile yapık evden ayrıldığı, Y.K.Y. tarafından fark edilen yangının söndürüldüğü belirtilirken, yakalanan şahıs bunalıma girdiği için döşeği yaktığını söyledi.

• Yeni Sanayi Sitesi 5. Caddede 42 yaşındaki A.Ç.’ye ait işyerinin kulübesine zincirle bağlı olan av köpeği çalındı.

• Çevreyolu’nda C.A. yönetimindeki 44 LD 271 plakalı kamyon ile A.D. yönetimindeki 44 AN 002 plakalı oto çarpıştı. Kazada otoda bulunan 38 yaşındaki L.D. adlı bayan yaralandı.

• Çevreyolu’nda 32 yaşındaki M.B. yönetiminde olan çapa motoru ile O.M. yönetimindeki 44 LC 523 plakalı traktör çarpıştı. Kazada sürücü M.B. ile pancar motorunun römorkunda bulunan 56 yaşındaki H.A. ve 31 yaşındaki S.B. adlı kadınlar ile 1 yaşındaki S.B. adlı çocuk yaralandı. Kaçan traktör sürücüsü aranıyor.

• Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde oturan 45 yaşındaki R.O.’ya ait evin çatı kadındaki 55 güvercinin çalındığı, çalınan güvercinlerden sadece 3 tanesinin geri döndüğü, 55 güvercinin değerinin 7 bin YTL civarında olduğu araştırmanın sürdüğü bildirildi.

• Zaviye Mahallesi 21. sokakta sepetli vinç ile elektrik tellerine değen ağaç dallarını kesmekte olan 49 yaşındaki K.G., bu sırada eliyle tuttuğu bir ağaç dalının direkteki fincanı yerinden sökmesi sonucu elektrik akımına kapılarak yaralandı ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Akıncı Lisesi yanında M.K. yönetimindeki 44 FY 112 plakalı oto ile B.Y. yönetiminde bulunan 34 EC 8964 plakalı oto çarpıştı. Kazada 27 yaşındaki M.A.B., 35 yaşındaki B.C.Y. ve 22 yaşındaki M.K. yaralandılar.

• Aşağıbağlar Mahallesi 2. sokakta 22.00 sıralarında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine ifadesine başvurulan 31 yaşındaki S.B. adlı Batman nüfusuna kayıtlı kadın, kendisinin geçimini fuhuş yaparak kazandığını, 30 yaşındaki S.Ş. adlı şahsın fuhuş için kullandığı otonun şoförü olduğunu, ayrıca kendisini bu işleri yaparken koruyup günlük olarak 30-40 YTL para aldığını anlattı. S.Ş. ise suçlamayı kabul etmedi ve serbest bırakıldı.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde oturan 43 yaşındaki M.Ç., 13 yaşındaki kızı C.Ç.’nin okula gitmek için çıktığı eve dönmediğini, kızını 19 yaşındaki V.Ö.’nün kaçırmış olabileceğini söyledi ve polis araştırmaya başladı. Daha sonra tekrar başvuran M.Ç., kızını bu şahsın kaçırmadığını, bir arkadaşında sabahladığını öğrendiğini bildirdi ve şikayetini geri aldı.

• Zapçıoğlu Caddesi’ndeki bir işyerinde, 18 yaşındaki D.B. adlı genç, kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girip jiletle kendini yaraladı.

• Marka Market önünde M.K. yönetimindeki 44 EP 756 plakalı otoyla, karşıdan karşıya geçmek isteyen 9 yaşındaki B.A. adlı erkek çocuğa çarparak yaraladı.

• Şifa Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki M.A. adlı bayan ailevi nedenlerle fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Darende Heyiketeği Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 22 yaşındaki M.Y. adlı bayan, eşi ile birlikte giderken karşılarından otomobil ile gelen 48 yaşındaki A.T. adlı şahsın kendisine dikkatli dikkatli baktığını, “Ne bakıyorsun?” diye sorduğunda küfrettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Doğanyol İlçe Emniyet Amirliği’ni telefonla arayan bir kişi, halı sahada maç yapan 17 yaşındaki E.S.’nin ruhsatsız tabanca taşıdığını ihbar etti. Bunun üzerine giden polisler, E.S.’de, 1 adet 9 mm çaplı tabanca buldular ve E.S.’yi gözaltına aldılar.

• 1. OSB’deki bir fabrikada çalışan 49 yaşındaki A.K. ile kardeşi 47 yaşındaki K.K. arasında alacak verecek yüzünden kavga çıktığı, kardeşlerin birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Kuluncak Kızılhisar Köyünde, 18 yaşındaki M.Y. adlı genç kızın, 25 yaşındaki S.Ö. tarafından kaçırıldığı bildirildi.

• Yeşilyurt Gündüzbey’de alacak verecek yüzünden tartıştıkları 26 yaşındaki Y.S.’yi döven 29 yaşındaki S.K. ve 22 yaşındaki kardeşi C.K. yakalandı.

• Pütürge Gözlüce Köyünde 02.30 sıralarında 52 yaşındaki Ş.Z.’ye ait evde elektrik kontağı yüzünden yangın çıktı ve ev yandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız