SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Akçadağ ilçesi Dedeköy’de oturan 70 yaşındaki H.T. adlı şahsın, 15.00 sıralarında ruhsal bunalım sonucu kendini evinin çatısında iple asarak yaşamına son verdiği, olaya ilçe Cumhuriyet Savcılığı’nın el koyduğu bildirildi.

• Tandoğan Mahallesi’ndeki evlerinin banyosunda gece sobadan düşen kıvılcımların öndeki kağıt parçalarını tutuşturmasından sonra kokuyu fark ederek tutuşan kağıdı söndürmeye çalışan 47 yaşındaki N.D. ile 23 yaşındaki S.D. adlı bayanlar, duman etkisiyle zehirlenince, Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

• Aslantepe Caddesi’ndeki evinde ailevi nedenlerle 44 yaşındaki karısı N.B. ile 20 yaşındaki oğlu S.B.’yi döven 62 yaşındaki C.B. olaydan sonra kayıplara karıştı.

• Dabakhane Mahallesi’ndeki evinde kaçak elektrik kullanıldığı belirlenen 28 yaşındaki H.G., Saray Mahallesi’ndeki evinde kaçak elektrik kullandığı belirlenen 32 yaşındaki B.Y., Sivas Caddesi’ndeki evinde aynı suçu işlediği bildirilen 35 yaşındaki H.Y., Turgut Temelli Caddesi’ndeki evinde kaçak elektrik kullandığı bildirilen 27 yaşındaki M.T. adlı şahıslar, FEDAŞ Elektrik Şirketi’nin şikayeti üzerine polis tarafından haklarında yapılan işlemin ardından savcılığa verildiler.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 57 yaşındaki Y.T. adlı şahıs, yaklaşık 2 yıl önce kızı ile evlenmek isteyen açık kimliğini bilmediği M.M. adlı şahsın evinin önünde bekleyerek rahatsızlık verdiğini öne sürünce polis şahsı aramaya başladı.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki H.E. adlı kadın, ailevi nedenlerle 25 yaşındaki damadı S.K. tarafından tehdit edildiği iddiasıyla karakola başvurdu. Damadın ifadesi alınıp salıverildi.

• Kernek Mahallesi’ndeki evlerinde ailevi nedenlerle kavga eden 44 yaşındaki E.Y. adlı kadın ile 38 yaşındaki kocası C.Y.’nin birbirlerini dövüp, şikayetçi oldular.

• 53 yaşındaki H.K.Ü. adlı şahsı “gizli” numaradan arayan birinin hakarette bulunduğu, daha sonra aynı telefona bu kez 0 538’le başlayan telefondan yine küfür ve tehdit dolu 3 mesaj geldiği, polisin şikayet üzerine telefonun sahibini bulmaya çalıştığı bildirildi.

• 22.30 sıralarında Çevreyolu’nda plakasına kağıt yapıştırılmış bir araç ile giderken yolda rastladıkları E.Y. adlı şahsı araca alarak kendilerini polis diye tanıtan, daha sonra yolda beklemekte olan 29 yaşındaki V.A.’nın yanına bu şahsı gönderip kendisini araca çağırmasını isteyen şahıslar, V.A.’nın aracın plakasının kağıtla kapatılmış olmasından şüphelenerek gitmeyince, araçla birlikte hareket edip kayıplara karıştılar. Polis, aracı ve şahısları belirleyip, yakalamaya çalışıyor.

• Tandoğan Mahallesi 14. sokakta 12 yaşındaki B.D. adlı erkek çocuk, banyo sobasından alevlerin dışarıya taşması üzerine sobayı söndürmek isterken dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

• Polise başvuran 36 yaşındaki Z.T. adlı kadın, boşandığı eski eşi 32 yaşındaki İ.M. ile eniştesi 40 yaşındaki H.T. tarafından, kendisini görmek için yanına gelmek isteyen ve velayeti babasında olan 12 yaşındaki kızı D.M.’nin dövüldüğünü öne sürerken, çocuk kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. İ.M. ve H.T. ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Beydağı Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan 64 yaşındaki Y.K.’nin yanına gelen 45 yaşlarındaki bir şahsın, berber olduğunu söyleyerek bu şahsı traş ettiği, karşılığında 5 TL istediği, bozuk olmadığı için 50 TL’yi alıp bozdurmaya giden şahsın geri dönmediği, bu nedenle kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

• 49 yaşındaki H.D. adlı şahsın ait cep telefonuna gönderilen mesajda bir GSM şirketinden arandığını, çekiliş kampanyasında hattının para kazandığı mesajını verip, belirtilen telefon numarasını aranmasının istendiği, şahsın araması üzerine “35 bin TL kazandınız. İş Bankası’ndan çekebilirsiniz. Ancak kimlik bilgilerinizi vermeniz ve kontör göndermeniz gerekmekte” denildiği, kimlik bilgilerini veren, ancak kontör göndermeyen bu şahsın, dolandırılmak istendiğini fark edince “Siz sahtekarsınız” diyerek telefonu kapattığı ve polise başvurduğu, araştırmaya başlandığı bildirildi.

• Mimar Sinan Caddesi üzerindeki tartışmayla ilgili ifadesi alınan 38 yaşındaki N.P. adlı kadın, eşi olanh 43 yaşındaki A.P. ile 6 aydır ayrı yaşadıklarını, boşanma davasının devam ettiğini, eşinin yanına gelip boşanma davasından vazgeçmesini istediğini öne sürerek şikayetçi oldu. Polis A.P.’yi arıyor.

• Çöşnük Mahallesi 8. Sokakta 72 yaşındaki H.B.Ö. adlı şahsın evinin bodrumundaki deponun kırıldığı, 80 musluk bataryası, 40 kalorifer vanası ile 2 bakır leğenin çalındığı bildirildi.

• Fırat Mahallesi İndere Caddesi’nde 23 yaşındaki C.B. adlı kadın ile 2 yaşındaki kızı A.B.’nin sobadan sızan gazdan zehirlendikleri ve Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldıkları öğrenildi.

• Malatya Devlet Hastanesi Acil Servis kapısının camını 20.45 sıralarında kıran şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Fırat Mahallesi 3. Sokakta 49 yaşındaki C.Ö. adlı şahsa ait eve gece yarısından sonra giren hırsız ya da hırsızlar 900 TL para, 1 cep telefonu, kendisine, eşine ve çocuklarına ait kimlikler ve belgeleri çaldı.

• Türk Telekom görevlisi olan 45 yaşındaki B.A.’nın polise başvurarak, Fırat Mahallesi İpek Caddesi üzerinde kurumuna ait kabloların TEDAŞ elektrik görevlileri tarafından yapılan çalışmadan hasar gördüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. Daha sonra polise başvuran B.A., TEDAŞ’ın tüm masraflarını karşılayacaklarını bildirdikleri için şikayetinden vazgeçtiğini belirtti.

• Kırçuval Mahallesi’nde, 37 yaşındaki İ.B. adlı şahıs yönetimindeki otoyla, karşıdan karşıya geçmek isteyen 49 yaşındaki R.K. adlı bayana çarparak yaralanmasına neden oldu.

• 15.00 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi’nde yürürken ayağının takılması sonucu dengesini kaybederek kaldırım kenarındaki direğe çarpıp yaralanan 67 yaşındaki İ.Y. hastanede tedavi altına alındı.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan 65 yaşındaki B.V. adlı şahıs, polise başvurarak, 34 yaşındaki karısı M.V. tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Kadın hakkında “Aile Efradına Kötü Muamele ve Darp” suçundan işlem yapıldı.

• Paşaköşkü Mahallesi’ndeki evine aşırı alkollü olarak gelen, aile fertlerine bağıran, annesi 59 yaşındaki E.K.’yi kül tablasıyla başından yaralayan, kapı camını kıran, gelen polislere de direnerek ekip aracına binmek istemeyen, polislere hakarette bulunan 37 yaşındaki A.K. adlı şahıs, annesinin şikayetçi olmaması, ancak polisin şikayetçi olması nedeniyle gözaltına alındı.

• İsmetiye Mahallesi’ndeki evinde 01.30 sıralarında aşırı alkollü olarak geldiği evinde 28 yaşındaki karısı N.Ç.’yi dövdüğü öne sürülen 29 yaşındaki Z.Ç.’ye alkollü olduğu için Kabahatler Kanunu gereği 69 YTL para cezası uygulanırken, şahıs gözaltına alındı.

• 18 yaşındaki F.Ç.D. adlı genç, Fen Lisesi önünde tanımadığı 3 kişi tarafından dövüldüğünü, saldırganlardan birinin bıçakla saldırdığını, ancak yara almadığını polise anlattı. 13.45 sıralarında meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili araştırmaya başlandı.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir handa 12.40 sıralarında kendi aralarında kavga eden 20 yaşındaki S.K. ve 27 yaşındaki A.Ş.yi, güvenlik görevlisi olan 44 yaşındaki A.T.’nin ayırmak istediği, bu kişilerin görevliye saldırarak sol elinden yaraladıkları, şahıslardan A.Ş.’nin üstünde bıçak bulunduğu bildirildi.

• İzzetiye Mahallesi Atmalı Sokağında 03.00 sıralarında 51 yaşındaki N.K.’ya ait işyerine girmeye çalışan iki şahsın bulunduğu ihbarı üzerine giden polis, 21 yaşındaki M.K. ve 22 yaşındaki F.T. adlı iki şahsı yakaladı. Kapı kilidi kırılarak açılan işyerinden bir şey çalınmadığı belirlenirken, adliyeye verilen iki zanlı “Hırsızlığa Teşebbüs” suçlamasıyla tutuklandı.

• Polise başvuran 59 yaşındaki A.Ş. adlı şahıs, kiralık dairesinin olduğunu kiracısının bir pasajda işyeri bulunan 48 yaşındaki İ.M. adlı şahsa kirayı bıraktığını, kendisinin parayı oradan aldığını, 4 aydır il dışında bulunduğunu, döndüğünde bu şahsın kendisine 1 aylık kira parası verdiğini, kalan parayı genç birinin alarak gittiğini belirterek, parasını başkasına verdiğini öne sürdüğü İ.M.’den şikayetçi olduğunu bildirdi. İ.M. ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde çalışan 46 yaşındaki İ.K. adlı bayan ile İ.T. arasında “yer konusunda” tartışma çıktığı, İ.K.’nın diğer şahıs tarafından dövüldüğü öne sürüldü. Polis İ.T.’yi arıyor.

• Savcılığa başvuran 43 yaşındaki Ö.K. adlı bayan diş hekimi, 40 yaşındaki Ş.A. ile 4 bin 660 liraya anlaşarak dişlerini yaptığını, şahsın kendisine 1400 lira ve 350 euro verdiğini, geri kalanı ödemeyip savsakladığını öne sürdü ve şikayetçi oldu. Şahıs “Dolandırıcılık” suçlamasıyla çıkarıldığı adliyece salıverildi.

• Savcılığa başvuran 23 yaşındaki N.Ç. adlı bayan, kredi kartını daha önce kaybettiğini, hemen sonra da kartı iptal ettirdiğini, ancak gelen ekstreden 32 yaşındaki M.Ş.’ye ait işyerinden 135 liralık alışveriş yapıldığını, bu işyerine gittiğinde işyeri sahibinin kendisine çok sert tepki verdiğini, kartını şifre ile kullandığını, sifresiz kullanıma izin verdiği için işyeri sahibinden ve kredi kartını kullanan şahıstan şikayetçi olduğunu öne sürdü. İşyeri sahibinin ifadesi alınırken, kartla alışveriş yapanın belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Kernek Mahallesi’nde 32 yaşındaki M.B.’ya ait evin kümesine giren hırsız ya da hırsızlar 13 adet paçalı güvercin çaldı.

• İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi’ndeki pansiyonda kalan ve yaşları 23 ile 16 arasında değişen öğrencilerden M.B. ve O.B. arasında küfürleşmeyle başlayan kavgada O.B.’nin iki dişinin kırıldığı ve yaralandığı, olaya pansiyonda kalan A.B., Y.A., İ.Ş., H.Ö., R.Y., G.M., N.Ö., H.K. ve Y.G.’nin de karıştıkları, ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri bildirildi.

• Melekbaba Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki O.K. polise başvurarak 16 yaşındaki kızı A.K.’nin odasına “Üzerime fazla geliyorsunuz. Beni aramayın” gibi yazıların bulunduğu bir not bırakarak evden kaçtığını polise bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Polise başvuran 45 yaşındaki A.E. ve 49 yaşındaki F.A., Yeşiltepe’deki hayvan pazarında tanımadıkları iki şahsa 5 bin 200 lira karşılığında büyükbaş hayvan sattıklarını, 3 bin lira peşin, kalan 2 bin 200 lira için çek aldıklarını, alıcıların hayvanları plakasını verdikleri bir kamyona bindirip götürdüklerini, sonra çeki bozdurmak için bankaya gittiklerinde sahte olduğunun söylendiğini belirttiler ve kendilerini dolandıran şahısların bulunmasını istediler.

• Zapçıoğlu Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmek isteyen 7 yaşındaki M.E.Ş. adlı erkek çocuğa 35 yaşındaki B.Ö. yönetimindeki oto çarptı. Sağ kolunda çatlak bulunan çocuk hastaneye kaldırıldı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi Tahtalıminare Sokağında park halinde olan 36 yaşındaki A.T.K.’ya ait aracın yedek tekeri çalındı.

• Çevreyolu Fahri Kayahan Bulvarı ışıklı kavşağında 31 yaşındaki Ö.Ö. yönetimindeki oto, hareket halindeyken 30 yaşındaki S.A. yönetimindeki araca arkadan çarptı. Kazada Ö.Ö. yaralandı, araçlar hasar gördü.

• Gazi Lisesi önünde tartışmaya başlayan 18 yaşındaki M.A. ile açık kimliği belirlenemeyen A.adlı şahısların, 17 yaşındaki E.G.’yi kovalamaya başladıkları, kaçan gencin kaldırıma takılması sonucu Y.B. adlı şahsa ait berber dükkanının vitrin camına çarparak içeri girdiği, elinden ve kafasından yaralandığı bildirildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, polis şahıslardan M.bA.’yı yakaladı, A.’yı arıyor.

• Polise başvuran 10 yaşındaki M.D., Zapçıoğlu Caddesi üzerinde daha önceden tanıdığı 50 yaşındaki E.H.M. adlı şahsın “Kızımı neden rahatsız ediyorsun?” diyerek kendisini dövdüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis şahsın ifadesini aldı.

• Akçadağ Kültür Mahallesi’nde 14 yaşındaki H.D.’yi döverek yaralayan İ.Ş., B.G., H.M., T.B. ve H.Ş. aranıyor.

• Hekimhan Bağyolu Caddesi üzerinde bulunan 48 yaşındaki V.Ö.’ye ait gıda maddeleri dükkanından cips, kola, piliç ve 4 kaza boş bira şişesi çaldığı öne sürülen 15 yaşındaki H.İ.D. yakalandı.

• Yeşilyurt Mullakasım Mahallesi Gaziantep Caddesi’ndeki bir okulda 17 yaşındaki F.Ç. ve 18 yaşındaki F.M.D. arasında kavga çıktığı, F.Ç.’nin dövüldüğü kavgaya karışan F.M.D.’nin yanı sıra yaşları 17 ile 20 arasında değişen B.Y., Y.B., A.Ç., C.T., H.B., H.P., Y.E.S., M.K., S.Y. ve A.Ş. adlı öğrencilerin hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

• Gece yarısı polise başvuran 54 yaşındaki T.Y., sabah kendisine bir şey söylemeden evden ayrılan 18 yaşındaki oğlu S.Y.’nin İstanbul’a gitmek üzere MAŞTi terminalinde olduğunu öğrenmesi terminale gidip oğlunu aldığını ve çarşı merkezine geldiğini, kendisinin işi olduğu için oğlunun eve gideceğini söyleyerek ayrıldığını, Hasan Varol Mahallesi’ndeki evlerine geldiğinde oğlunun eve gelmemiş olduğunu öğrendiğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Polise başvuran 27 yaşındaki N.D.D. adlı kadın 3 yıllık eşi olan ancak mahkeme kararıyla 6 ay uzaklaştırma cezası alan eşi S.D.’nin çocuk meselesinden kendisini arayıp, “Seni yaşatmayacağım. Seni öldüreceğim. Bir daha çocuğunu göremeyeceksin” diye tehditlerde bulunduğunu öne sürünce, polis şahsı aramaya başladı.

• Dabakhane Mahallesi’nde yaya olarak yürümekte olan 57 yaşındaki H.K. adlı şahsın ayağının üzerinden otoyla geçerek yaralanmasına neden olan 50 yaşındaki L.Ö. adlı bayan sürücü, ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Dabakhane Mahallesi’ndeki yasak olan bölgede 3 tekerlekli el arabası ile seyyar satıcılık yaptığı için zabıta tarafından uyarılan 30 yaşındaki V.G. adlı şahsın, zabıta personeli ile tartıştıktan sonra elindeki anahtarı zabıtaya ait araca atarak ön camını kırdığı belirtilirken, zabıtalar şahıstan şikayetçi olmadılar.

• Nasuhi Caddesi’ndeki bir işyerinde çalışan 23 yaşındaki B.Y. adlı bayan, odadaki askıya çantasını asıp yemeğe gittiğini, geri döndüğünde içinde kimliği, 20 lira para ile özel eşyalarının bulunduğu çantasının çalındığını fark ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Göztepe Mahallesi’ndeki evin çatı katında ekmek pişiren 32 yaşındaki E.A.’nın, ocağı söndürerek aşağı indiği, sonra dumanın fark edilmesiyle çatıda küçük çaplı yangın çıktığı, E.A. ile 22 yaşındaki F.A.’nın yangını söndürdükleri bildirildi.

• İnönü Caddesi’nde 48 yaşındaki M.Y.’ye ait işyerine piyango bileti almaya gelen 40 yaşındaki B.Ö. adlı şahsın verdiği 20 liranın sahte olduğunu anlayan işyeri sahibinin polise durumu bildirdiği, şahsın ifadesinde parayı bulduğunu, sahte olduğunu bilmediğini söylediği bildirildi.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 55 yaşındaki N.A. adlı şahıs, bunalım nedeniyle fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştı.

• İlyas Mahallesi’nde park halinde olan 58 yaşındaki A.B.’ye ait araçtan 60 çocuk montu, 30 bere çalındı.

• Hasanbey Caddesi’nde işyeri bulunan 25 yaşındaki E.A., eşkalini tam hatırlayamadığı 30-35 yaşlarındaki şahsın işyerine gelip kontörlü telefonla görüşme yaptığını, ardından telefon hattına 250 kontör yüklettiğini, karşılığında 100 dolar verdiğini, kendisinin 112 lirayı para üstü olarak iade ettiğini, ertesi gün şahsın verdiği 100 doların sahte olduğunu fark ettiğini polise bildirdi ve kendisini dolandıran şahsın bulunmasını istedi.

• Polise başvuran 41 yaşındaki İ.A., kendisinin Malatya Devlet Hastanesi’nde Nöroloji uzmanı olduğunu, 20.30 sıralarında servise gelen 32 yaşındaki H.B. adlı şahsın kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu bildirdi ve şikayetçi oldu. H.B. poliste verdiği ifadede suçlamayı kabul etmedi ve serbest bırakıldı.

• Sivas Caddesi üzerinde 21.00 sıralarında motosikleti ile giderken kaza yapan 22 yaşındaki Y.E.B. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı polise verdiği ifadede, 44 FP 407 plakalı otonun sinyal vermeden direksiyonu önüne kırması sonucu çarptığını, otonun ise kaçtığını bildirdi ve sürücünün yakalanmasını istedi. Polis sürücüyü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Bir pansiyonda kalan Kırşehir doğumlu 30 yaşlarındaki M.Ç. adlı şahsın, iki bira içtikten sonra 01.30 sıralarında ailesinin aklına gelmesi sonucu bunalıma girip permatikle bileklerini kestiği, daha sonra da pişman olup polisi aradığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Zafer Mahallesi Sağlık Caddesi’nde 28 yaşındaki M.S.A. yönetimindeki otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 9 yaşındaki H.G.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Polise başvuran 48 yaşındaki S.K. adlı şahıs, kendisinin Adana’da bulunduğu sırada eşi olan 34 yaşındaki G.K.’nın çocuklarını ve eşyalarını alıp annesinin yanına taşındığını öğrendiğini, ayrıca Adana’ya gideceği gün bankadan 14 bin lira çektiğini ve parayı evindeki çekyatın içerisine bıraktığını, eşinin bu tür bir olay yapacağını aklına getirmediğini öne sürdü ve hırsızlık iddiasında bulundu. Polis soruşturmaya başladı.

• Halfettin Mahallesi’ndeki bir internet kafede 27 yaşındaki A.G.’ye ait cep telefonunu çaldıkları sırada bu kişi tarafından yakalanan 15 yaşlarındaki A.Ö. ve H.D. polise teslim edildi.

• 16 yaşındaki E.K. adlı kız öğrenci intihar girişiminde bulununca hastaneye kaldırıldı. İfadesi alınan öğrenci, derslerinin kötü olması nedeniyle moralinin bozuk olduğunu, yol üstündeki eczaneden birer kutu ağrı kesici aldığını, Çarmuzu Mahallesi’ndeki bir boş alanda bu haplardan 30-35’ini içtiğini ve okula gittiğini, okulda rahatsızlandığını polise anlattı.

• Bentbaşı Mahallesi’nde park halinde olan 38 yaşındaki S.G.’ye ait minibüsten 30 adet çocuk takımı, 100 bayan badisi, 140 adet pijama takımı ile 40 bebek takımı çalındı.

• 04.20 sıralarında Paşaköşkü 2. Sokakta devriye gezen ekibin şüphe üzerine durdurduğu 35 yaşındaki T.U. adlı şahısta 1 adet tabanca bulundu. Şahıs gözaltına alınırken, silahı alacağına karşılık aldığını söylediği C.K. adlı şahıs aranıyor.

• Polise başvuran 28 yaşındaki K.M. adlı şahıs, Özalper Mahallesi’nde park halinde olan otosundan 1 hiltili matkap, 1 kaynak makinesi ile 1 ısıtma makinesinin çalındığını, daha sonra Tekel arkasındaki semt pazarında dolaşırken, çalınan malzemelerini 39 yaşındaki M.D. adlı şahsın tezgahında gördüğünü bildirdi. İfadesi alınan M.D. ise, malzemeleri 30 yaşındaki E.K. adlı şahıstan 190 lira karşılığında aldığını ve çalıntı olduğunu bilmediğini öne sürdü. Polis E.K.’yi arıyor.

• Pütürge Tepehan’da 27 yaşındaki F.G., arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı 37 yaşındaki A.B.’yi yumrukla yaraladı.

• Yeşilyurt Yakınca’da çalıştığı inşaatın üzerindeki karları temizlemekte iken ayağının kayması sonucu düşen 35 yaşındaki K.Ç. yaralandı.

• Özsan Sanayi Sitesi’nde yola çöp attığı görülen 25 yaşındaki M.D.’ye Jandarma tarafından 25 YTL idari para cezası uygulandı.

• Yeşilyurt Yakınca beldesinde kimlik soran jandarmaya kimlik göstermeyen 18 yaşındaki S.V.’ye 62 lira idari para cezası verildi.

• Yeşilyurt Bostanbaşı beldesinde işlettiği kahvehaneye 18 yaşındaki küçük çocukları aldığı öne sürülen 54 yaşındaki Ş.B. adlı şahsa 140 lira idari para cezası uygulandı.

• Saat 03.40 sıralarında jandarma devriyesi tarafından Şehir Mezarlığı mevkiinde park halinde olan araçta bulunan 24 yaşındaki S.T. ve 20 yaşındaki H.E.’nin kimlik kontrolunun yapıldığı, bunlardan S.T.’nin ruhsatsız silah suçundan arandığının saptandığı, ayrıca otoda 1.5 gram sigara kağıdına sarılı ve yarısı içilerek söndürülmüş esrar bulunduğu bildirildi. İki şahıs gözaltına alındı.

• Turgut Özal Tıp Merkezi otopark girişinde 54 yaşındaki R.T. yönetimindeki 44..441 plakalı diyaliz servis aracı ile 48 yaşındaki F.K. yönetimindeki 44…860 plakalı otomobile çarptı. Kazada diyaliz aracında hasta olarak bulunan 58 yaşındaki F.A. adlı kadın yaralandı.

• İnönü Üniversitesi kampusü içerisinde inşaatı devam eden Sağlık Meslek Yüksek Okulu’nda elektrik tesisatçısı olarak çalışan 27 yaşındaki C.Ç.’nin dikkatsizlik sonucu 4. kattan zemin kata düştüğü ve hafif yaralandığı, TÖTM’de ayakta tedavi edildiği bildirildi.

• Yeşilyurt Yakınca’da Jandarma devriyesine kimlik göstermeyen 21 yaşındaki T.K. adlı bayana , 62 lira idari para cezası uygulandı.

• Yeşilyurt Gündüzbey beldesinde jandarmanın dur ihtarına uymayan 44..090 plakalı otonun sürücüsü 27 yaşındaki M.Ö.’ye 140 lira idari para cezası verildi.

• Yeşilyurt Gündüzbey Derme Mahallesi’ndeki ilköğretim okulu etrafında kız arkadaşı ile gezmekte olan 22 yaşındaki S.G. adlı şahsın, çevreden uzaklaşmasını söyleyen müdür yardımcısı 32 yaşındaki İ.K.’yı uzaklaşmayacağını söyleyerek tehdit ettiği öne sürüldü. Şahıs ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Akçadağ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 24 yaşındaki F.M.P. yönetiminde bulunan 06..09 plakalı otomobil, Tavşantepe mevkiinde dikkatsizlik sonucu refüje çarptı. 05.00 sırlarındaki kazada araçta bulunan 45 yaşındaki Ş.A. adlı bayan yaralandı.

• Kaynarca Mahallesi’nden Malatya merkez yönüne gelmekte olan 27 yaşındaki F.Y. yönetiminde bulunan 44..042 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen 11 yaşındaki N.Y. adlı kız çocuğa çarparak yaraladı.

• Hanımınçiftliği’nden il merkezine gelmekte olan 27 yaşındaki Y.A. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 44..108 plakalı otomobil, Cihanbey Mahallesi mevkiinde şerit ihlali sonucu karşı yönden gelen 63 yaşındaki M.K.’nın kullandığı 44..747 plakalı otomobile çarptı. Kazada çarpılan otoda bulunan 35 yaşındaki Y.K. ağır yaralandı.

• Malatya’dan Pütürge yönüne gitmekte olan 21 yaşındaki S.S. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44..556 plakalı otomobil, Yaygın beldesi mevkiinde dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki kayalıklara çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 38 yaşındaki N.G. adlı şahıs ağır yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız