SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Malatya Beydağı Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Servisi’nde tedavi görmekte olan 72 yaşındaki M.K. adlı şahsın, erkekler tuvaleti içerisinde yere düşmüş olarak bulunduğu, şahsın yapılan ilk müdahalesinin ardından TurgutÖzal Tıp Merkezi’ne sevkedilirken yolda öldüğü bildirildi. Nöbetçi savcı, şahsın ölümünü şüpheli bulması nedeniyle, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

• Başharık Mahallesi’nde oturan 68 yaşındaki Y.Ç. polise başvurarak, 23.30 sıralarında torunu olan D.Ç.’nin evin kapı kilidini, cam aynayı, salondaki vazo ve bardakları, pencere cam ve çerçevesini kırdığını polise bildirdi ve yakalanmasını istedi. D.Ç. aranıyor.

• Bir süre önce tek yönlü hale getirilen Beşkonaklar (Sinema) Caddesi’ne ters yönden giren otoyu polisin durdurup cezai işlem yaptığı sırada, bu otoda yolcu olarak bulunan 38 yaşındaki T.K.’nın polis memurlarına sözlü hakarette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı, suçlamayı kabul etmeyen şahsın adliyece salıverildiği bildirildi.

• 53 yaşındaki M.Ö., 31 yaşındaki İ.Y. ve 24 yaşındaki K.K.’ya ait otoları senetle alan ve günü geldiğinde senetleri ödemeyerek bu şahısları dolandırdığı öne sürülen 35 yaşındaki M.B. polis tarafından gözaltına alındı.

• Cevat Paşa Mahallesi Ankara Caddesi’nde 28 yaşındaki Ü.B.’ye ait işyerine otoyla gelip, üzerinde Türk parası olmadığını, köye gideceğini, bozdurmak için merkeze gitmek istemediğini söyleyip 50 liralık alkollü içki alan şahsın verdiği 100 ABD dolarının sahte olduğu, para üstü olarak 100 TL ödeyen işyeri sahibi tarafından bozdurulmak üzere gittiği dövizcide fark edildi. Aynı şahısların Turgut Özal Bulvarı’nda da 31 yaşındaki M.U.K.’a ait işyerinde 70 YTL’lik gıda maddesi satın alıp, aynı gerekçeyle 100 ABD doları verdikleri ve 78 TL para üstü alıp ayrıldıkları, bu şahsa verdikleri doların da sahte olduğu bildirildi. Polis olayla ilgili olarak, dolandırılan şahısların verdiği araç plakası üzerinden 35 yaşındaki Y.E. ve 56 yaşındaki H.E. adlı şahısları aramaya başlarken, bu şahısların aracının kiralık olduğunu saptadılar.

• Karakavak’daki kavgayla ilgili ifadesi alınan 28 yaşındaki M.G. adlı şahıs, 43 yaşındaki M.E., 18 yaşındaki A.E. ve 25 yaşındaki T.Ç. tarafından dövüldüğünü, şahısların cep telefonunu aldıklarını, daha sonra boynundaki altın zincirin de olmadığını fark ettiğini, bunun kavga sırasında alınıp alınmadığını fark etmediğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Yakalanan şahıslar hakkında soruşturmaya başlandı.

• Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir işhanında 21.00 sıralarında meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili polise başvuran 27 yaşındaki E.D. adlı bayan, işyerinde 45 yaşındaki R.C. tarafından tehdit edildiği iddiasında bulundu. R.C. aranıyor.

• Pütürge ilçesinde ailevi nedenle tartıştığı 32 yaşındaki F.A. adlı karısını dövdüğü öne sürülen 37 yaşındaki N.A., ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• İzzetiye Mahallesi’ndeki evinde sobayı yakıp uykuya dalan ve gece yarısı mide bulantısı- başağrısı ile uyanan 61 yaşındaki T.A., zehirlendiğini fark edince hastaneye gitti ve tedavi altına alındı.

• Savcılığa başvuran 22 yaşındaki O.B. adlı şahıs, kendisini yaraladığını öne sürerek şikayetçi olan 34 yaşındaki S.B. adlı kadının şikayetinin savcılıkça soruşturulup takipsizlik kararı verildiğini bildirdikten sonra, kendisine iftira ettiğini öne sürdüğü kadından şikayetçi oldu. Kadın ise ifadesinde, alacağını istediği için O.B. tarafından dövüldüğünü, kendisinin kimseye iftira etmediğini öne sürdü.

• Savcılığa başvuran 51 yaşındaki İ.Ö. adlı kadın, 2008 yılında 44 yaşındaki İ.T. adlı şahıstan 93 bin liraya bir daire satın alıp parasını peşin ödediğini, inşaat sürdüğü için tapuyu bitince almak üzere anlaştıklarını, inşaat bitmesine rağmen tapuyu alamadığı gibi dairenin bir başkasına satıldığını öğrendiğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. “Dolandırıcılık” iddiasıyla ifadesi alınan İ.T. ise, hakkındaki suçlamaları öğrendikten sonra “susma hakkını” kullanıp ifade vermedi.

• Savcılığa başvuran 26 yaşındaki D.B., kurye görevlilerinin kendisi olmadığı sırada işyerine getirdikleri kredi kartını abisi 29 yaşındaki S.B.’ye verdiklerini, abisinin de karta şifre oluşturup toplam 800 lira harcama yaptığını, bu nedenle abisi ile kartı ona teslim eden kurye görevlisi 35 yaşındaki P.H.D.’den şikayetçi olduğunu bildirdi. Görevlinin ifadesi alınırken, firar eden ağabey aranıyor.

• Başharık Mahallesi’nde inşaatları olan 34 yaşındaki O.Ç. ve 28 yaşındaki K.M., inşaata getirdikleri 3 bin lira değerindeki sıhhi tesisat malzemesinin, bekçiyi kandıran S.A. ve M.Y. tarafından çalındığını öne sürdüler. Polis iki şahsı arıyor.

• Bir bankanın Fuzuli Caddesi’ndeki şubesine giden 40 yaşındaki T.K.’nin bozdurmak istediği çekin çalıntı olduğunun belirlenmesi üzerine polise haber verildiği, yakalanan şahsın çeki mal sattığı Y.K. adlı kişiden aldığını söylediği, bu şahıs hakkında da bir bilgisinin olmadığını söylediği bildirildi. Polis Y.K.’yı ararken, çeki bankaya getiren T.K.’nın da fiili saldırı suçundan arandığını belirledi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde basketbol maçı yüzüden çıkan tartışmada, 18 yaşlarındaki T.D. ve E.D.’yi dövdükleri öne sürülen, F.K., T.K, F.B. ve C.adlı şahıslar aranıyor.

• Polise başvuran 41 yaşındaki B.A., içerisinde 6 kredi kartı, sürücü belgesi, 70 lira ve 40 dolar bulunan cüzdanını kaybettiğini ya da çaldırdığını, kartlarını iptal için bankaları aradığında, kartlarından birinden 300 lira para çekildiğini öğrendiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Şifa Mahallesi’nde pencere kolunu kırıp girdikleri 54 yaşındaki R.A.’ya ait evden 420 YTL para çalan hırsız ya da hırsızlar aranıyor.

• Çilesiz Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki S.D. adlı bayan, polise başvurarak 03.00 sıralarında uyumakta iken ses duyup uyandığını, yattığı odanın camının kırılmış ve odanın ortasında da bir taş olduğunu gördüğünü, bu olayla ilgili daha önce de kendisini tehdit edip hakaretlerde bulunan O.K. adlı şahıstan şüphelendiğini bildirdi. Polis O.K.’yi arıyor.

• Polisin müdahale ettiği kavgayla ilgili ifadesi alınan 45 yaşındaki M.K. adlı şahıs, amcası oğlu 48 yaşındaki S.M.K.’den 12 bin 500 lira alacaklı olduğunu, caddede karşılaştığında alacağını istediğini, amcası oğlunun kendisini dövüp silah çektiğini, çevrede bulunanların araya girdiğini öne sürdü. S.M.K. ise suçlamaları reddetti.

• Niyazi Mısri Caddesi’ndeki bir tekstil imalathanesine üzerinde giysiler olan el arabasını sokağa bırakıp mal almak için giren 44 yaşındaki H.Ö.’nün, döndüğünde arabadaki 2 bin lira değerindeki giyim eşyasının çalındığını fark ettiği ve polise başvurduğu bildirildi.

• Niyazi Mahallesi’ndeki evine 18.20 sıralarında gelen 24 yaşındaki E.E.’nin, kapı önündeyken içerden ses geldiğini duyduğu, içeriye girdiğinde mutfak kapısından bir kişinin kaçtığını gördüğü, kaçan kişinin kimliğinin saptanamadığı, evden de bir şey çalınmadığı bildirildi.

• Polisin Divanefendi Sokakta park halinde bulduğu otonun, bir gece önce Zapçıoğlu Mahallesi’nde park halindeyken çalındığı belirlendi. Oto sahibi 36 yaşındaki B.A.’ya teslim edildi.

• Polisin adresini vermediği, 32 yaşındaki Ö.R.M.’ye ait işyerinin kasasından 3 bin 360 lira paranın çalındığı, olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bildirildi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde 29 yaşındaki E.G. adlı şahsa ait evden 1 cumhuriyet altını, 1 altın künye, 1 yüzük ve flaş bellek çalındı.

• Battalgazi Dolamantepe Mahallesi’nde 60 yaşındaki H.Y.’ye ait eve giren hırsız, içerisinde 8 tapu, kimlik ve senetler bulunan valizi çaldı.

• Beşkonaklar Caddesi Gazi Parkı girişinde, aracı ile ters yöne giren 35 yaşındaki B.Ç.’ye cezai işlem uygulanırken, şahsın ters yönden gitmediğini öne sürdüğü, ceza makbuzunu yırtıp polislere tehdit ve hakarette bulunduğu, bu nedenle gözaltına alındığı ve gönderildiği adliyece salıverildiği bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi üzerinde 22.30 sıralarında saldırıya uğrayan 41 yaşındaki E.Ç., birahanede alkol alıp çıktığını, bir süre sonra görse tanıyamayacağı 2-3 kişinin saldırısına uğrayarak dövüldüğünü, ancak şikayetçi olmadığını polise anlattı.

• 04.15 sıralarında polise başvuran 30 yaşındaki Ü.Ö. adlı kadın, bir gece önce 22.30 sıralarında yanında bulunan ablasını kaynı 30 yaşındaki İ.K. ile ablasının görümcesi Z.K. olduğu halde Cengiz Topel Caddesi’nde yürürken, kendilerini geçen bir aracın ilerde durduğunu, kendisinin eski oturmuş olduğu evi Z.’ye göstereceği sırada İ.’nin yanında olmadığını fark ettiğini, dönüp baktığında otodan inen 5 kişinin İ.’yi dövdüğünü gördüğünü, yanlarına gittiğinde şahısların küfredip sol gözüne yumruk attıklarını bildirdi. Polis plakasını saptadığı araçtaki Ü., M. ve N.adlı şahıslar ile kimliğini belirleyemediği iki şahsı arıyor.

• Malatya Nüfus Müdürlüğü’ne yeni nüfus cüzdanı çıkarmak için başvuran 49 yaşındaki M.A.’nın kaydı incelendiğinde, 2003’te yeni cüzdan çıkardığının anlaşıldığı, bu şahsın kimlik bilgileri ile 46 yaşındaki kardeşinin kendi fotoğrafını verip kimlik çıkarttırdığı belirlendi. Polis H.A.’yı arıyor.

• Savcılığa başvuran 27 yaşındaki S.B., 25 yaşındaki kardeşi C.B.’nin kendisinden habersiz olarak kimlik bilgilerini kullanıp imzasını taklit ederek iki bankadan kredi kartı çıkarttırdığını ve borçlarını ödemediğini bildirdi, şikayetçi oldu. Polis C.B.’yi arıyor.

• Polise başvuran 48 yaşındaki A.V., içinde kimlikler, banka kartları, cep telefonu ile 35 liranın bulunduğu çantasının yerinde olmadığını fark ettiğini bildirdi. Ertesi gün tekrar başvuran A.V., kredi kartından 600 lira çekilmiş olduğunu, çantayı kaybettiği gün kendisiyle birlikte evine gelen ve kartın şifresini bilen M.İ.adlı şahıstan şüphelendiğini anlattı. Polis M.İ.’yi arıyor.

• Polise başvuran 40 yaşındaki B.K., akşam saatlerinde kapı ve camlarını kilitlemeden Mehmet Buyruk Caddesi 5. sokakta parkettiği otosundan içerisinde toplam tutarı 60 bin lira olan müşterilere ait senet, 108 lira para, ürün fiyat listesi ile 1 adet 100 yapraklı çek koçanının bulunduğu çantasının çalındığını bildirdi.

• Akpınar Mahallesi Barbaros Sokağında oturan 24 yaşındaki S.Z. adlı bayan, 21.00 sıralarında evinde dinlenirken, daha önce tanımadığı, yüzünü görmediği, 30-35 yaşlarında, 1.80 m boylarında ve 80 kilo civarındaki bir şahsın evin kapısından kaçtığını fark ettiğini, şahsın evine ne amaçla girdiğini bilmediğini polise anlattı ve şahsın yakalanmasını istedi.

• Akpınar civarında 22.30 sıralarında intihara kalkışan 25 yaşındaki S.F.G. polis tarafından hastaneye kaldırıldı. Şahıs, bir eczaneden aldığı 2 kutu fare zehirini içerek intihar etmek istediğini bildirdi.

• Salköprü Mahallesi 1. Sokakta park halinde olan 28 yaşındaki L.Ö.’ye ait minibüsün sol bagaj kapı camını kırarak açmak isteyen şahıslar, alarm çalması üzerine gelen polisler tarafından yakalandılar. 22.00 sıralarındaki olay sırasında yakalanan 19 yaşındaki F.A., 18 yaşındaki B.S. ve 17 yaşındaki Ö.O.A., mahkemece tutuklandılar.

• Tekirdağ Çorlu’da B.Ü. adlı şahsa ait otodan çalınan çeklerden biri ile Malatya’da 37 yaşındaki A.T.’ye ait işyerinden alışveriş yapmak isteyen 23 yaşındaki G.U. ile çeki birbirlerine verdikleri saptanan 35 yaşındaki M.D., 32 yaşındaki Ö.A. ve 36 yaşındaki E.A. yakalandılar.

• Çarmuzu Mahallesi’nde 37 yaşındaki A.A. adlı şahıs, sobanın üstündeki güğümde kaynayan suyu banyoya götürmek isterken, çocukların koşuşturması sonucu yere düşen güğümden sıçrayan kaynar suyun 6 yaşındaki kızı R.A.’nın yanarak yaralanmasına yol açtığı, küçük kızın TÖTM’deki müdahalenin ardından Adana Yanık Merkezi’ne gönderildiği bildirildi.

• Polise başvuran 36 yaşındaki F.T. ve 54 yaşındaki C.S. adlı şahıslar ile 31 yaşındaki A.T. adlı kadın, 2007’de 37 yaşındaki N.Ş. ile ortak dükkan açtıklarını, bir yıl sonra hesaplardan dolayı anlaşmazlık çıktığını, kendilerinin ve N.Ş.’nin ortak tanıdıkları olan 57 yaşındaki A.İ., 49 yaşındaki Y.T., 44 yaşındaki S.G. ve 29 yaşındaki Z.A.Ç.’nin, uzlaştırmak için çağırdıkları İnönü Caddesi’ndeki bir işyerinde 6 bin liralık senet imzalattırdıklarını, ancak bu olayın akabinde S.G. adlı şahsın A.T.’yi telefonla taciz ettiğini öne sürdüler. Şahıslardan S.G., Y.T. ve A.İ. gözaltına alındılar.

• Beydağı Kanalboyu’nda plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarptığı 57 yaşındaki M.K. hastaneye kaldırıldı. 22.30 sıralarındaki kazada yaralanan şahsın durumunun ağır olduğu, polisin araştırmaya başladığı bildirildi.

• Niyazi Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki E.A. ve 46 yaşındaki K.Ç. adlı bayanlar, sobadan sızan dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

• Beydağı Mahallesi’nde, 39 yaşındaki H.S. adlı belediye görevlisi, kepçe makinesinden asfalt kesme makinesini indirirken, ayağının kayması ve kepçenin tırnağına ayağının çarpması sonucu yaralandı.

• Hasanbey Caddesi’nde oturan 38 yaşındaki A.T., sobadan sızan dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki A.U. adlı şahıs, eşi 24 yaşındaki S.U.’nun, 3 yaşındaki kızları N.İ.U.’yu da yanına alarak evden ayrıldığını ve geri dönmediğini, aramalarına rağmen bulamadığını, hayatlarından endişe ettiğini polise bildirdi ve bulunmalarını istedi.

• Niyazi Mısri Mahallesi’ndeki tahsilat yerine fatura bedeli ödemeye gelen 53 yaşındaki R.K.’nın verdiği paralardan 1 adet 100 liranın sahte olduğu anlaşıldı. Paranın sahte olduğunu bilmediğini söyleyen R.K. serbest bırakıldı.

• İnönü Caddesi’nde oturan 20 yaşındaki D.T. adlı bayan, cep telefonunu tanımadığı birinin cepten aradığını, mesaj çektiğini ve kendisini rahatsız ettiğini polise bildirdi, şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki Y.Y. adlı bayan, duş aldığı sırada banyonun tavanından düşen sıva parçası nedeniyle yaralandı ve eşi tarafından hastaneye kaldırıldı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde 34 yaşındaki M.G.’ye ait eve çocuk odası penceresinden giren hırsız 1 tam, 2 yarım ve 8 çeyrek altın çaldı.

• 66 yaşındaki M.M.D. adlı şahsın kimlik bilgilerini kullanarak bazı bankalardan kredi kartı aldığı saptanan, evinde yapılan aramada bu şahsa ait kimlikler, evraklar bulunan 44 yaşındaki K.D. adlı şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

• Akçadağ’ın Kültür Mahallesi’ndeki pansiyonda kalan 17 yaşındaki O.K. adlı lise öğrencisi genç, sağ bileğini birkaç yerden jiletle keserek intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• Hasan Varol Mahallesi’nde oturan ve kulak ağrısıyla hastaneye başvuran 31 yaşındaki F.Ş. adlı kadın, polise verdiği ifadede birkaç gün önce ailevi nedenle 40 yaşındaki eşi A.Ş. ile tartıştıklarını ve eşinin kendisini dövdüğünü, kulağı yeni ağrıdığı için hastaneye gittiğini, eşinden şikayetçi olduğunu bildirdi. A.Ş. savcının talimatıyla gözaltına alındı.

• Sivas Caddesi’nde 30 yaşındaki C.D. yönetimindeki otoyla, karşıdan karşıya geçmek isteyen 43 yaşındaki G.S.’ye çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

• Fırat Mahallesi’ndeki evinde bunalıma giren 23 yaşındaki N.B. adlı bayan, banyodaki jiletle bileğini keserek intihara kalkıştı ve pişman olunca hastaneye gidip tedavisini yaptırdı.

• Melekbaba Mahallesi’ndeki evinde bunalıma giren 19 yaşındaki S.D. adlı genç, sol bileğine yakın yerden kolunu jiletle keserek kendini yaraladı ve kanı durduramayınca hastaneye gidip tedavi oldu.

• Turgut Özal Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki F.D. adlı bayan, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• D.Y. adlı genç kadının Aslanbey Mahallesi’nde oturan kayınpederi 52 yaşındaki A.S.Y. ve kaynanası 47 yaşındaki E.O.Y.’yi hakarette bulunup dövdükten sonra kayıplara karıştı.

• Çukurdere Mahallesi Pamukçu Sokakta oturan 28 yaşındaki Ç.D. adlı şahıs, 54 yaşındaki N.D. adlı bayan ile 2 yaşındaki T.M.D. adlı kız çocuk, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. 3 kişi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldılar.

• Nuriye Mahallesi Abbasefendi Sokakta 21.55 sıralarında bağırarak çevreyi rahatsız eden şahısları uyaran 33 yaşındaki Y.U.’ya, bu şahıslardan birinin bıçak çekip salladığı, ancak isabet ettiremediği, 26 yaşındaki H.I. ve 24 yaşındaki E.S. adlı şahısların polis tarafından yakalandıkları, H.I. adlı şahısta 1 bıçak ele geçirildiği bildirildi.

• 16 yaşındaki lise öğrencisi M.F.T., Cumhuriyet Lisesi yanında tanımadığı bir şahıs tarafından dövüldü.

• Hekimhan Şehit Fethi Akyüz Mahallesi’nde oturan ve 42 yaşındaki eşi M.B. adlı şahıs tarafından dövülen 22 yaşındaki A.E. adlı kadın, ilçe devlet hastanesindeki ilk müdahalenin ardından, hamile oluşu ve düşük tehlikesi nedeniyle Malatya’ya sevkedildi.

• Hekimhan’da 22.10 sıralarında 155 Polis İmdat telefonunu arayan bir şahsın, Bağyolu Mahallesi’nde yaralı bir kişinin bulunduğu ihbarında bulunması üzerine giden polis, 45 yaşındaki M.A.A. adlı şahısla karşılaştı. Olayla ilgili ifadesi alınan abisi olan M.A.’nın, yine aynı evde yaşayan ve akli dengesi yerinde olmayan H.S. ile tartıştığını, kavga edecekleri sırada kendisinin abisine iki tokat attığını, abisinin kafasını demir kapıya vurarak evden kaçtığını anlattı.

• Yeşilyurt Gedik Mahallesi’ndeki belediye lojmanlarının odun ve kömür koymak için kullanılan bölümündeki yangına itfaiye müdahale ederek söndürdü. Yangın nedeni araştırılıyor.

• Çamurlu Köyü’nde oturan 23 yaşındaki Y.B. polise başvurarak, evine misafir olarak gelen 17 yaşındaki H.T. tarafından kredi kartının çalınıp, bankadan farklı saatlerde 1.000 lira paranın çekildiğini öne sürünce şahıs yakalandı.

• Kuluncak ilçesi Kızılhisar Köyünde 7 yaşındaki H.D. adlı kız çocuğu tokatlayarak yaralanmasına yol açan 26 yaşındaki amcası R.D. hakkında yasal işleme başlandı.

• Erhaç Havaalanı’ndan başkasına ait kimlik ve pasaportla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 20 yaşındaki H.G. adlı şahıs polis tarafından gözaltına alındı ve gönderildiği Akçadağ adliyesince tutuklandı.

• Merkez Bindal köyünde 41 yaşındaki İ.A., 29 Mart’ta yapılacak olan muhtarlık seçimi yüzünden tartıştığı 46 yaşındaki D.A.’ya hakaret ettiği, tehditte bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

• Merkez Kendirli Köyünde 48 yaşındaki RK. Adlı şahıs, evine kömür taşırken kayarak düşünce, kömür torbalarını açmakta kullandığı bıçağın sırtına batması sonucu yaralandı.

• Malatya E Tipi Cezaevi’nde tutuklu olan 24 yaşındaki A.S. adlı şahıs, 03.35 sıralarında bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 26 yaşındaki tutuklu R.K. ve 35 yaşındaki K.G. tarafından dövülerek yaralandı.

• Yeşilyurt Bostanbaşı’nda oturan 46 yaşındaki Z.Ç. adlı kadın, ilçe savcılığına başvurarak, 19 yaşındaki oğlu A.Ç.’nin, 13 yaşındaki kızı Y.B.Ç.’ye sürekli küfrettiğini, ayrıca kendisini de dövdüğünü öne sürdü. Jandarma A.Ç.’yi gözaltına aldı.

• Yakınca Onbinkonutlar’da oturan 37 yaşındaki N.P., üye olduğu yapı kooperatifinin başkanı 35 yaşındaki N.B. ve 37 yaşındaki Y.Ö. tarafından, üye aidatını ödemediği gerekçesiyle ölümle tehdit edildiği iddiasında bulundu. Kooperatif yöneticileri ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan 40 yaşındaki İ.Ç. yönetiminde bulunan oto, Kale ilçesi Bent Köyü Yazı Mahallesi mevkiinde, dikkatsizlik sonucu şarampola devrildi. Sürücü hafif yaralandı.

• Arguvan ilçesi Çakmak Köyünden Alhasuşağı Köyü yönüne gitmekte olan 35 yaşındaki B.Ç. yönetiminde bulunan 44..528 plakalı minibüs, buzlanma nedeniyle Düzova mezrası mevkiinde karşı yönden gelen 27 yaşındaki H.H.Ç. yönetiminde bulunan 44..568 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü ile araçta bulunan 27 yaşındaki M.A.Ç. ve 44 yaşındaki H.K. yaralandılar.

• Merkez Suluköy’de 41 yaşındaki O.B. adlı şahsın evlerinin önündeki kavak ağaçlarını hızar motoruyla kestiği sırada, kesilen bir ağaç şahsın babası 65 yaşındaki H.B.B.’nin üzerine düşerek ağır yaralanmasına neden oldu.

• Yeşilyurt Yakınca beldesinde kendisine ait av tüfeğini usulsüz taşıdığı gerekçesiyle 32 yaşındaki A.S. adlı şahsa 62 lira idari para cezası uygulandı.

• Merkez Kendirli Köyünde oturan 34 yaşındaki H.D. adlı şahsın ısınmak için yaktığı sobadan sızan karbonmonoksit gazı 32 yaşındaki eşi T.D.’nin zehirlenmesine neden oldu.

• Yeşilyurt Yakınca beldesi Sevgievleri mevkiinde devriye görevi yapan jandarma, 24 yaşındaki K.S. adlı şahsı, babası H.S.’ye ait tarlada su temin etmek için izinsiz sondaj yaptığı gerekçesiyle yakaladı ve adliyeye verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız