SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Polise başvuran 20 yaşındaki D.A. adlı bayan, Kanalboyu’ndaki bir kafede şarja taktığı cep telefonunu 1 saat sonra almak istediğinde çalındığını fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

• 27 yaşındaki H.B. adlı kadın, eski eşi 34 yaşındaki M.N.B. adlı şahsın Milli Egemenlik Caddesi’nde çalıştığı işyerine gelip hakarette bulunduğunu, tornavidayla kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Polis şahsı arıyor.

• Aslantepe Caddesi’ndeki bir işhanında alacak verecek yüzünden çıkan kavga sırasında çekmecesinden kuru sıkı tabanca çıkaran 29 yaşındaki C.D. adlı şahıs, tabancayı gelen polislere teslim ederken, kavga ettiği 39 yaşındaki Ş.T. ile birlikte gözaltına alındı. İfadeleri alınan iki şahıs salıverildi.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde 69 yaşındaki Kİ. Yönetimindeki otoya motosikletiyle çarpan 20 yaşındaki E.G. yaralandı.

• Devlet Hastanesi bahçesinde 31 yaşındaki S.S. adlı şahsın yönetimindeki araç, 59 yaşındaki H.A. adlı kadının ayağının üzerinden geçerek yaralanmasına yol açtı.

• Savcılığa başvuran 31 yaşındaki T.Ö., HSBC bankasının ATM’sinden kredi kartı ile işlem yaptığını ve kartı unutup ayrıldığını, bir gün sonra bu kartıyla 600 YTL çekildiğini saptadığını bildirdi. Polis yaptığı araştırmada, para çeken şahsın Y.K. olduğunu saptadı ve bu şahsı aramaya başladı.

• Saray Mahallesi’ndeki park civarında yaralanan 20 yaşındaki F.B. adlı şahıs, polise verdiği ifadede kavga eden 2-3 şahsı araladığını, sonra kolundan yaralandığını fark ettiğini öne sürerken, polis olayla ilgili yaralının akrabası olan M.B.’yi yakaladı. Bu kişi suçunu itiraf ederken, F.B. hakkında da “Suç Uydurma” yüzünden yasal işleme başlandı.

• Belediye önünde 34 yaşındaki M.A.B. yönetimindeki araç karşıdan karşıya geçmek isteyen 20 yaşlarındaki Ş.Ç. adlı bayana çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Gece polise başvuran 53 yaşındaki V.T. adlı şahıs, Şanlıurfa/Siverek’te konfeksiyon atölyesinde çalışan 23 yaşındaki kızı S.T.’nin sabah işyerine gitmek için Siverek’teki evinden çıktığını, öğleden sonra atölye sahibinin kendisini arayıp, kızının işe gelmediğini söylediğini, ilçede yaptığı aramada kızını bulamadığını, ancak kızının arkadaşlık ettiğini öğrendiği Malatya’daki A.F. adlı şahsın yanına gelmiş olabileceğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Hidayet Mahallesi Melektepe Mahallesi’nde 40 yaşındaki Y.E.’ye ait minibüsü çalmaya kalkan ve D.T.’ye ait park halindeki aracın dikiz aynasına çarpan hırsız ya da hırsızların, minibüsü 200 metre götürdükten sonra terk ettikleri belirtildi. Araştırma sürüyor.

• Salköprü Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki Ş.Y. adlı kadın polise başvurarak, tartıştığı 39 yaşındaki eşi Y.Y.’nin kendisine hakaret ettiğini, itekleyip evden çıktığını, ev ile hiç ilgilenmeyin kendisini sürekli dövdüğünü öne sürerken şahıs suçlamayı reddetti.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde E.A. adlı şahsa ait marketin önünde bulunan el süpürgesinin çalındığı bildirildi.

• İnönü Caddesi’ndeki bir büfeden hırsızlık yapıp kaçmak isteyen şahıs olduğu yolunda 05.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine giden polis, 45 yaşındaki M.D.’ye ait büfeden hırsızlık yaptığı, 36 lira para ile 2 adet kontör çaldığı gerekçesiyle, iz bırakmamak için eline geçirdiği çorapla birlikte 22 yaşındaki D.A.’yı yakaladı. Bu şahsın ayrıca Barutçu Sokakta 35 yaşındaki M.A.’ya ait işyerinde de hırsızlık yaptığı belirtilirken, şahıs gönderildiği adliyece tutuklandı.

• Karakavak Mahallesi Mehmet Ejder Caddesi’nde, 33 yaşındaki T.Y. adlı şahıs polise başvurarak, iyyerine arka kapısından girilip 1 bilgisayar kasası, 1 LCD monitör, 450 lira tutarında çeşitli marka sigara ile 30 lira tutarında bozuk paranın çalındığını bildirdi.

• Hekimhan ilçesi Fatih Mahallesi’nde bulunan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluğunda olan Taşhan’ın hamam kısmına girerken görülen 12 yaşlarındaki F.U. ve A.C.Y. adlı çocuklar hakkında, “Kültür ve Tabiat Varlıklarına Zarar Verme” suçlamasıyla işlem yapıldı.

• Kuluncak ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda minibüs içinde seyahat etmekte olan 42 yaşındaki A.Ö., tartıştığı C.Y. tarafından boynunun sol arka kısmından kesici aletle yaralandı. Polis C.Y.’yi yakaladı.

• Orduzu Çarşıbaşı Mahallesi’nde parasal nedenlerle karı koca arasında kavga çıktığı, 34 yaşındaki E.A. adlı kadının, eşi H.A. tarafından dövüldüğü bildirildi. Polis H.A.’yı arıyor.

• İzzetiye Mahallesi’nde 35 yaşındaki E.G. adlı bayanın çalıştığı işyerinden öğle saatlerinde 485 lira çalındı. E.G. ifadesinde, işyerine malzeme getiren 24 yaşındaki B.T.’den şüphelendiğini söylerken, ifadesi alınan bu şahıs parayı O.K. adlı arkadaşı için kendisinin çaldığını, daha sonra bu şahısla parayı gömdüklerini öne sürdü. Para gömüldüğü yerde bulunurken, iki şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

• Gece polise başvuran 30 yaşındaki Rize doğumlu Ş.F. adlı kadın, Malatya’ya yeni geldiğini ve 32 yaşındaki M.Ö. adlı şahısla tanıştığını, bu kişinin kendisine Zafer Mahallesi Vali Konağı Caddesi’nde ev tuttuğunu ve çeşitli konularda yardımcı olduğunu, aynı şahsın kendisini “Benimle yaşayacaksın, yoksa seni yaşatmam” diye tehditlerde bulunduğunu, bıçak çekip dövdüğünü, daha sonra da evdeki eşyaları alıp gittiğini öne sürdü. Yakalanan M.Ö., adliyece serbest bırakıldı.

• Atatürk Caddesi’nde izinsiz olarak vitrini kaldırıma doğru çıktığı ve imar kirliliğine yol açtığı gerekçesiyle belediye tarafından şikayet edilen işyerinin sahibinin asker olduğu, bu nedenle işyerini işleten dayısı 47 yaşındaki Y.Ö. hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Mücelli Caddesi’nde oturan 22 yaşlarındaki M.T., maddi sıkıntı nedeniyle bunalıma girdi ve 30 tane hap içerek intihara kalkıştı. Daha sonra gezmek için dışarı çıkan ve 23.30 sıralarında yolda bayılan M.T., vatandaşlarca hastaneye kaldırıldı.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 56 yaşındaki G.G. adlı kadın, evinin banyosundaki ıslak zeminden düşerek yaralandı.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde 76 yaşındaki K.B.’nin depo olarak kullanılan odasından 1 ilaç pompası, 1 inşaat el arabası, araç şanzımanı ile çeşitli ota yedek parçaları çalındı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde tartıştığı 38 yaşındaki karısı T.M.’yi dövdüğü öne sürülen 40 yaşındaki Y.M. adlı şahıs hakkında işlem yapıldı.

• Yeşiltepe yolu Ergenekon Köprüsü altında yaralanan 40 yaşlarındaki A.P. hastaneye kaldırıldı. A.P. ifadesinde, aldığı şarabı bıçak ile açmaya çalıştığı sırada, bıçağın elinden kayarak boğazına değmesi sonucu yaralandığını öne sürdü.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 62 yaşındaki D.G. adlı kadın, Taştepe’de oturan diğer kızını ziyarete gittiğini ve döndüğünde birlikte oturduğu 29 yaşındaki kızı S.G.’yi evlerinde bulamadığını, kızının hayatından endişe ettiğini polise bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Büyük Mustafapaşa Mahallesi’nde, ailesiyle tartışan 17 yaşındaki Z.Ş. adlı kızın, buna sinirlenip 10 civarında hap yutarak intihara kalkıştığı ve ailesi tarafından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• İnönü Caddesi Öğretmenevi karşısında 36 yaşındaki L.A. yönetimindeki oto 16 yaşındaki T.A. adlı gence çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Sümerpark’ta 14 yaşındaki T.B.’yi dövdükleri öne sürülen A.Ö. ve açık kimliği saptanamayan M.adlı şahıs aranıyor.

• Polise başvuran 49 yaşındaki R.A., merkezden
belediye otobüsüne bindiğini, Sıtmapınarı civarında yanında oturan şahsın konuşarak bir başkasına yer verdiğini ve durakta inerek hızla uzaklaştığını, bir süre sonra cebini kontrol ettiğinde cep telefonunu bulamadığını, yanına oturan diğer şahsa konuştuğu şahsı sorduğunda adının G.T. olduğunu öğrendiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis 25 yaşındaki G.T. adlı şahsı arıyor.

• Arguvan Tepebağ Mahallesi’nde mutfağa fare tuzağı olarak konulmuş zehirli peyniri yiyen 1.5 yaşındaki A.Ç. adlı çocuk, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

• Arguvan’da polise başvuran 28 yaşındaki Z.B., İnönü Caddesi’nde 56 yaşındaki M.Y.’ye ait odunları kırmak üzere 15 liraya anlaştıklarını, odunu kırdıktan sonra şahsın parasını ödemediğini öne sürerek şikayetçi oldu. Polis parayı vermediği öne sürülen şahıs hakkında işlem yaptı.

• Boşandığı hemşire eşi 31 yaşındaki Özgür Karaağaç’ı öldürdüğü ve gömdüğü 55 gün sonra ortaya çıkan polis memuru 36 yaşındaki Ömer K.’ya yardımcı oldukları gerekçesiyle, akrabaları olduğu öğrenilen 50 yaşındaki N.K. adlı şahıs ile 44 yaşındaki Ö.K. adlı kadının da gözaltına alındıkları, Ömer K. tutuklanırken bu iki şahsın serbest bırakıldıkları bildirildi.

• 01.00 sıralarında Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde yaya olarak yürümekte olan 19 yaşındaki S.C.Ç. adlı bayan ile 20 yaşındaki M.Ö.E. ve 24 yaşındaki S.T. adlı şahısları, araç içerisinden tehdit edip hakarette bulundukları öne sürülen 19 yaşındaki G.D. ve 28 yaşındaki E.G. yakalandı. Araç sürücüsü E.G.’nin alkollü olduğu da saptanarak trafik yönünden de ceza işlemi yapıldı.

• Polisin adını vermediği bir “devlet dairesinde” memur olarak çalışan 51 yaşındaki B.K., 30 yaşındaki Ö.Ö.B., 28 yaşındaki M.Ş. ve 41 yaşındaki A.Ş. adlı bayanlar ile 33 yaşındaki A.T., 31 yaşındaki M.Y.U., 28 yaşındaki Ö.A., 32 yaşındaki K.E., 31 yaşındaki G.D. 41 yaşındaki Y.T. adlı memurlara küfredik hakaretlerde bulundukları, ayrıca bu kişilerden A.T.’yi dövdükleri gerekçesiyle 59 yaşındaki H.K. ve 27 yaşındaki oğlu Y.K. gözaltına alındılar.

• Başharık Mahallesi’nde 49 yaşındaki A.Ç. adlı kadının, miras meselesi yüzünden tartıştığı kardeşi A.B. tarafından dövülerek yaralandığı, polisin kaçan A.B.’yi aradığı bildirildi.

• Fuzuli Caddesi’nde 31 yaşındaki M.U.’nun kurs merkezindeki askıya astığı deri çantası, 10 dakikalığına ayrılıp döndüğü sırada çalındı.

• Fırat Mahallesi İndere Caddesi’nde 42 yaşındaki N.İ. adlı kadına ait eve giren şahıs ya da şahısların yatak odasını dağıttıkları, ancak herhangi bir şey çalmadan ayrıldıkları bildirildi. Polis eve girenleri belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Cengiz Topel Caddesi’nde alacak verecek ve kira yüzünden çıkan kavga sırasında 51 yaşındaki A.K.’nin 47 yaşındaki M.Ü. tarafından bıçakla çenesinden yaralandığı bildirildi.

• Göztepe Mahallesi’ndeki evlerinden gece ayrılan 17
yaşındaki E.Ö. adlı kız kayıplara karıştı.

• Polise başvuran 30 yaşındaki Ş.F. adlı kadın, daha önce mahkemelik olduğu M.Ö. adlı şahıs tarafından telefonla tehdit edildiği iddiasında bulundu.

• Kaynarca Mahallesi’nde oturan 73 yaşındaki İ.S. adlı şahsa ait evden 1.165 lira ile 750 Euro para çalındı.

• Taştepe Caddesi üzerinde yürümekte olan 77 yaşındaki M.M.’nin yanına bir araçla yaklaşan ve şahıstan adres soran kadına adresi tarif için otoya doğru eğildiği, adresi tarif ettikten sonra kadının “Biz yanlış gelmişiz” diye söyleyip araçla uzaklaştığı, cebini kontrol eden şahsın 2 yarım altın ile 70 lira parasının bulunduğu cüzdanının çalındığını fark ettiği kadından şüphelendiğini polise bildirdiği öğrenildi. Polis araştırmaya başladı.

• Ataköy Mahallesi’nde 42 yaşındaki O.G. adlı şahsın evinden annesine ait yüzük ile kendisine ait 350 lira para ve şifresi ile birlikte banka kartının çalındığı, çalınan kart ile bankadan 1.800 lira çekildiği bildirildi. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

• Niyazi Mahallesi’nde 34 yaşındaki V.E.’nin sağ arka camını açık bırakarak parkettiği aracından oto anahtarı, dijital fotoğraf makinesi, 4 adet fatura, 1 ajanda ile ev ve işyeri anahtarlarının olduğu el çantası çalındı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’ndeki evinde doğum yapan 27 yaşındaki G.C. adlı kadının bebeğinin göbek bağını 21 yaşındaki kız kardeşi G.B.’nin kestiği, kanamanın durmaması nedeniyle hastaneye kaldırılan G.C.’nin yanı sıra kız kardeşi hakkında “Taksirle Adam Yaralama” suçundan işlem yapıldığı bildirildi.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde 45 yaşındaki M.K.’nın sorumluluğundaki inşaatta, doğalgaz ustasına ait kaynak makinesi ile alçı ustasına ait spiral makinesi çalındı.

• Savcılığa başvuran 41 yaşındaki M.A., Fortis Banka ait kredi kartını kaybettiğini, bir süre sonra olayı fark ettiğini, bir alışveriş merkezinden 140 liralık alışveriş
yapılıp, bankadan 10 lira para çekildiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Paşaköşkü Mahallesi’nde 46 yaşındaki S.B.’nin cadde üzerine parkettiği otosunun üzerine bahçe duvarının yıkılarak zarar verdiği bildirildi.

• Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nce, uyuşturucu ticareti yaptıkları, esrar sattıkları gerekçesiyle 34 yaşındaki M.T. ve 43 yaşındaki N.Ö. adlı şahısların 100 gram esrarla yakalandıkları, 36 yaşındaki Ü.Ü.’nün ise arandığı bildirildi.

• Halfettin Mahallesi SOS civarında 23.15 sıralarında 31 yaşındaki A.K. adlı şahsın tartıştığı 3 kişi tarafından dövüldüğünü, daha sonra sol bacağından bıçaklandığını fark ettiğini polise anlattığı ancak kimseden şikayetçi olmadığı bildirildi.

• Özel bir hastanede 22.15 sıralarında alkollü ve ellerinde kesici aletler bulunan şahısların olay çıkardığı ihbarı üzerine giden polis 31 yaşındaki M.A.Ö. ile 27 yaşındaki U.T.’yi yakaladı, koridorda da yere atılmış 1 adet sustalı bıçak buldu.

• Sabaha karşı gıda zehirlenmesi gerekçesiyle hastaneye gelen 20 yaşındaki G.S. adlı bayan ile 21 yaşındaki M.U., gece yedikleri tavuk dürümden zehirlendiklerini öne sürdüler.

• Hasan Varol Mahallesi’nde 38 yaşındaki S.Y. adlı karısını dövdüğü ve hakaret ettiği öne sürülen 47 yaşındaki E.Y. adlı şahıstan eşi şikayetçi olmadı.

• Zafer Mahallesi’nde 31 yaşındaki C.K.’nın evinin önüne parkettiği içerisinde çeşitli evrakların da bulunduğu 34 EC 8386 plakalı oto çalındı.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki M.Y. adlı genç, kız arkadaşıyla sorunları yüzünden bunalıma girerek, 35 hap yutuk intihara kalkıştı.

• Polise başvuran 64 yaşındaki N.B., sabah saatlerinde Ziraat Bankası Merkez Şubesi ATM’sine maaş çekmek için gittiğini, orada bulunan 1.75-1.80 boylarında, 30 yaşlarında, hafif kilolu bir şahıstan yardım istediğini, kartı makineye takıp şifresini bu kişinin yanında girdikten sonra şahsın aniden kartı makinenin yuttuğunu söylediğini, kendisinin panikleyerek banka önündeki güvenlik görevlisine durumu anlatmaya gittiğini, döndüğünde şahsın ayrıldığını fark ettiğini, kartını geri almak için banka yetkilileriyle görüşüldüğünde, kartının makinede olmadığı gibi maaşının da çekildiğinin kendisine söylendiğini anlattı. Polis, hırsızı bulmaya çalışıyor.

• Savcılığa başvuran 26 yaşındaki E.B. adlı kadın, ayrı yaşadığı eşi B.B.’nin kendisini ve ailesini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. B.B. aranıyor.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki A.Ö. polise başvurarak, 3 gün bulunmadığı evinden 4 yarım altın, 3 çeyrek altın, 1 dijital fotoğraf makinesi, 4 kol saati, 6 takım elbise, 1 resmi kıyafet, 3 bayan takım elbise, 8 parfüm, açılmamış çeşitli giyecek eşyalarının çalındığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Beşkonaklar Caddesi ile Fuzuli Caddesi kavşağında 35 yaşındaki K.K. yönetimindeki oto ile 32 yaşındaki A.K.L. yönetimindeki otolar çarpıştı, K.K. yaralandı.

• Hidayet Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki G.B. adlı kız, ailevi sorunlar yüzünden hap yutarak intihara kalkıştı.

• Çevreyolu Sancaktar Mezarlığı civarındaki olayla ilgili ifadesi alınan 18 yaşındaki S.Ö. adlı erkek öğrenci, evine giderken mahalleden tanıdığı 19 yaşındaki M.Y.’nin, tanımadığı 3 kişi ile birlikte önünü kestiğini, şahısların kolundan tuttuklarını, birinin bıçağı boğazına dayadığını, M.Y.’nin elini cebine atarak 10 lirasını aldığını öne sürdü. Yakalanan M.Y., suçlamaları reddetti ve olay tarihinde il dışında olduğunu, kendisine iftira edildiğini iddia etti.

• Şehit Fevzi Mahallesi7nde oturan 26 yaşındaki F.K. adlı kadın eşine ait hapları yutarak intihara kalkıştı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Turgut Özal Mahallesi 1. Cadde’de 31 yaşındaki M.E.’ye ait evden, 2 altın setin gerdanlıklarının çalındığı bildirildi. Olaydan 5 gün sonra polise başvuran M.E., gelen giden misafirinin çok olduğunu, belki yerine bırakırlar düşüncesi ile 5 gün beklediğini söyledi.

• İnönü Caddesi Şıkşık Mahallesi’nde 62 yaşındaki M.Z.Ş. adlı şahsa ait eve kapısını zorla açarak giren hırsız ya da hırsızlar 2 bin 500 lira değerinde hasır bileziği çaldılar.

• Mimar Sinan Caddesi’nde 18.30 sıralarında 42 yaşındaki E.A. adlı şahsın, ablasının eşi 56 yaşındaki N.K. ile karşılaştığında, bıçak doğrultarak, paraya ihtiyacı olduğunu söylediği, “Bu parayı sen vereceksin” diyerek üstüne yürüdüğü, ancak daha sonra kaçtığı bildirildi. N.K.’nin polisi araması üzerine gelen ekiplerin çevredeki araştırması sonucu E.A., ekmek bıçağı ile birlikte yakalandı.

• 17.00 sıralarında “dövüldüğünü” belirterek Devlet Hastanesi’ne gelen 20 yaşındaki İ.D.’nin, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevkedildiği, ifadesi alınamadığı için olayın nasıl meydana geldiğinin anlaşılamadığı öğrenildi.

• Akçadağ Doğu Mahallesi’nnde 52 yaşındaki A.İ.K. yönetiminde bulunan traktöre, sinyal vermeden dönüş yaparken 53 yaşındaki H.U. yönetiminde bulunan minibüs arkadan çarptı. Kazada minibüste bulunan 21 yaşındaki E.U. adlı hamile kadın yaralandı. Bu arada, traktör sürücüsü A.İ.K., genç kadının olay yerine gelen babası 51 yaşındaki Ö.C. ve akrabası 47 yaşındaki İ.C. tarafından dövüldü.

• Darende ilçesi Sandıkkaya mevkiinde 41 yaşındaki Y.T.Ç. yönetiminde bulunan oto, şarampola uçup elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü ile aracında bulunan 30 yaşındaki eşi İ.Ç. ile çocukları 9 yaşındaki E.Ç. ve 15 yaşındaki H.Ç. yaralandılar.

• Saray Mahallesi’ndeki bir işyerinden alışveriş yapan 37 yaşındaki S.A.’nın, 64 yaşındaki işyeri sahibi V.S.’den aldığı malın faturasını isterken, işyeri sahibinin hakaretine uğradığı ve polisi aradığı, ancak şahsın özür dilemesi üzerine şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki H.S., polise başvurarak, elektronik posta adresinin şifresi değiştirilmek suretiyle çalındığını bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis, “Kişisel Verilerin Elde Edilmesi” suçunu işlediği belirtilen “e-posta” hırsızını arıyor.

• Fırat Mahallesi’nde 71 yaşındaki M.Y. adlı kadına ait evin bodrumundaki 4 çuval kuru kayısı çalındı.

• Çevreyolu’nda 40 yaşındaki L.A. yönetimindeki otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 19 yaşındaki A.B. adlı bayana çarparak yaraladı.

• Polise başvuran 40 yaşındaki R.F., 38 yaşındaki İ.Ç.’ye ait malın çalınmasıyla ilgili olarak, gelen kabak çekirdeğini el arabası ile Fuzuli Caddesinde bulunan T. Kuruyemişçiye götürdüğü sırada yanına gelen bir şahsın arabanın üzerindeki kabak çekirdeğinin kendisine ait olduğunu söyleyerek depoya bırakalım dediğini, şahısla İstiklal Mahallesi’ndeki apartmanın önüne kadar götürerek malı kaldırıma indirdiğini, şahsın kendisine elinde bulunan irsaliyeyi de işyerine bırak dediğini, kendisi de bu irsaliyeyi T. Kuruyemiş'e götürdüğünde işyeri sahibinin kendisine malı sorduğunda malı deponuza indirdim dediğini, şahsın kendisine depolarının olmadığını söylemesi üzerine dolandırıldığını anladığını bildirdi. Polis dolandırıcıyı arıyor.

• Akpınar Aslantepe Caddesi’nden 20.30 sıralarında hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki H.G., tartıştığı ve önceden hiç görmediği 10-12 yaşlarındaki bir çocuk tarafından sol bacağından bıçakla yaralandığını polise anlattı. Polis kaçan çocuğu arıyor.

• Yeşiltepe Hurdacılar Sitesi’nde 27 yaşındaki A.D.7nin işyeri önünde park halindeki aracının aküsü çalındı.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde, 33 yaşındaki E.Y., aracıyla geri manevra yaparken, 12 yaşındaki M.T.7ye çarparak yaraladı.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde 00.10 sıralarında polisin şüphelenip kimlik sorduğu şahsın kimliğinin olmadığını, adının B.G. olduğunu söylediği, B.G. ismine göre tarama yapıldığında bu şahsın Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nca arandığının ortaya çıktığı, bunun üzerine şahsın B.G.’nin ağabeyi olduğunu, kendisinin adının G.G. olduğunu söylediği, hırsızlık suçundan kaydı bulunan 24 yaşındaki G.G.’nin aranmadığının anlaşıldığı, ancak “Kimliği Hakkında Yalan Beyanda Bulunmak” suçlamasıyla hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Birlikte yaşayan 43 yaşındaki S.S. adlı kadın ile 52 yaşındaki C.K. adlı şahıs arasında 03.00 sıralarında kavga çıktığı, kadının dövüldüğü, daha sonra Mimar Sinan Caddesi’nde karşılaşan taraflar arasında tekrar tartışma çıktığı, kadının şikayeti üzerine şahsın yakalandığı, ancak suçlamayı kabul etmediği bildirildi.

• İnönü Mahallesi’nde 31 yaşındaki F.A. yönetimindeki otoyla 50 yaşındaki Muharrem Gül yönetiminde bulunan plakasız motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

• Özalper Mahallesi’ndeki evinde gece yarısından sonra fazla miktarda hap yutarak intihara kalkışan 27 yaşındaki H.E. adlı bayan hastaneye kaldırıldı.

• İnönü Caddesi Dede Korkut Parkı civarında 48 yaşındaki Y.K.’nın yönetimindeki otoyla çarptığı ve akli dengesinin bozuk olduğu bildirilen 38 yaşındaki H.D. yaralandı.

• Başharık Mahallesi’nde 63 yaşındaki E.D. adlı kadına ait evin arka bahçeye bakan penceresini zorlayıp açarak giren hırsız ya da hırsızlarca, 3 bin 500 lira para çalındı.

• Çöşnük Mahallesi’nde ailevi nedenle birbirlerini döven 27 yaşındaki H.Ü. adlı kadın ile 38 yaşındaki R.Ü. adlı koca, polisin müdahale ettiği olayla ilgili birbirlerinden şikayetçi olmadılar.

• Polise başvuran 27 yaşındaki H.Ö. adlı kadın, aralarında boşanma davası devam eden eşi S.Ö.’nün sürekli kendisini telefonla arayıp, davadan vazgeçmesi için tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. Polis S.Ö.’yü arıyor.

• Fırat Mahallesi’nde 58 yaşındaki H.H.F. adlı şahsın park halindeki otosunun sağ ön ve arka lastikleri kesilip, ön camı çatlatıldı. Polis araca hasar vereni bulmaya çalışıyor.

• Orduzu Kaldırım Mahallesi’nde 53 yaşındaki R.K.’ya ait bağ evine pencerenin zorlanarak girildiği, çeşitli mutfak eşyası ile 25 fişeğinin çalındığı bildirildi.

• Eski Buğday Pazarı Küpçüler Sokağı’nda 43 yaşındaki C.A.’nın işyerine gelen 26 yaşındaki Ci.A.’nın, teyzesi olan 38 yaşındaki S.A. ve eniştesi C.A. ile para yüzünden tartıştığı, bıçakla C.A.’yı yaraladığı, bunun üzerine teyzenin sopa ile Ci.A.’yı yaraladığı bildirildi.

• Polise başvuran 30 yaşındaki H.T. ve 34 yaşındaki M.T. adlı şahıslar, H.Y.Y., S.Y. ve A.Y.’ye verdikleri borcu geri istemeleri nedeniyle bu şahıslar tarafından telefonda ölümle tehdit edildikleri iddiasında bulundular. Polis 3 şahsı arıyor.

• Yamaç Mahallesi’nde 41 yaşındaki S.Y.’ye ait evin çatısından 29 adet güvercin çalındı.

• Başharık Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki S.Ç. adlı bayan, V.K. adlı şahıs ile 2 ay önce tanıştığını, daha sonra görüşmek istemediğini söylediğini, ancak şahsın kendisini arayıp tehdit ettiğini polise bildirip şikayetçi oldu. Polis V.K.’yi arıyor.

• Zafer Mahallesi’nde 40 yaşındaki M.D. adlı şahsa ait evden 1 altın bileklik, 1 altın kolye çalındı.

• Salköprü Mahallesi’nde 55 yaşındaki Ş.Ç. ve 30 yaşındaki Ö.G. adlı kadınların husumet nedeniyle kavga edip birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde 26 yaşındaki A.B. yönetiminde bulunan otonun çarptığı 62 yaşındaki H.A. adlı kadın yaralandı.

• Niyazi Mahallesi’nde park halinde olan 50 yaşındaki S.P.’ye ait tüp kamyonunun kasa kapısı asma kilidini kıran hırsızlar 3 adet dolu tüpü çaldılar.

• Mimar Sinan Caddesi’nde kaldığı evin yatak odasında boğazını jiletle kesen 21 yaşındaki E.C. adlı bayan, ev arkadaşı tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. E.C. polise verdiği ifadede 1 yıldır psikolojik sorunları olduğunu, morali bozukken bir anlık bunalım sonucu kendisine zarar verdiğini söyledi.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki Y.K. adlı kadın ile 2 yaşındaki E.K. adlı kız çocuk, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde 37 yaşındaki S.Ş.’ye ait eve giren hırsızın, ev sahibi tarafından fark edilince kaçtığı, kaçarken de ev sahibinin eşinin cüzdanından 30 lira çaldığı bildirildi. Polis akşam saatlerinde meydana gelen olayın failini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Polise başvuran bir kişi, bir el çantası bulduğunu bildirdi. Çantanın içerisinden 35 yaşındaki G.N. adlı şahsa ait sürücü belgesi ve kredi kartının çıktığı, bu belgelerle kendisine ulaşılan G.N.’nin çantasını kaybettiğini polisten öğrendiğini, ancak çantanın içinden 2 nüfus cüzdanı ile personel kimliğinin eksik olduğunu, bulunması halinde kendisine teslim edilmesini istediğini bildirdi.

• TOKİ evlerinde oturan 35 yaşındaki S.K. adlı şahıs, fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştı.

• Aslanbey Mahallesi’nde oturan A.S. adlı şahıs,
fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Akçadağ ilçesi Aktepe Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki M.D. adlı kadın, 42 yaşındaki A.D. adlı şahıs, çocukları 13 yaşındaki E.D., 11 yaşındaki B.D. ve 8 yaşındaki A.O.D., zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

• Darende Sayfiye Mahallesi’nde 49 yaşındaki R.K. yönetimindeki traktörle giderken, yerin ıslak ve çamurlu olması nedeniyle yolun sol tarafına çıkan traktörden düşerek yaralandı. Traktörün de bahçe içerisindeki bir ağaca çarparak devrildiği bildirildi.

• Yazıhan Yenimahalle’de 58 yaşındaki A.G.’ye ait binanın balkon pencere demirlerinin kesilip camlar kırılarak içeriye girildiği, evin dağıtıldığı ancak herhangi bir şey çalınmadığı öğrenildi.

• Hanımınçiftliği’nden Malatya yönüne gelmekte olan 32 yaşındaki N.U. yönetiminde bulunan 34..2336 plakalı araç, yolun karşısına geçmek isteyen 13 yaşındaki H.T. adlı kız çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Doğanşehir Kurucaova’da 20 yaşlarındaki T.Ç. adlı bayan, bunalım sonucu fazla miktarda hap yutarak intihar etmek istedi.

• Dilek Kasabası’nda oturan 40 yaşındaki F.E., büyükbaş hayvan ticareti yaptığını, 31 yaşındaki K.Y. adlı şahısla hayvan almak üzere anlaşıp 1.000 lira kaparo verdiğini, ancak daha sonra bu şahsın büyükbaş hayvanının olmadığını öğrendiğini ve dolandırıldığı için şikayetçi olduğunu jandarmaya bildirdi.

• Mahrukatçılar Sitesi civarında jandarma trafik timi tarafından durdurulan 24 yaşındaki S.G. yönetiminde bulunan otoya ait araç muayenesinin sahte olduğunun belirlendiği, araştırmanın sürdüğü bildirildi.

• Doğanşehir Polat Kasabası Sarmıderesi mevkiinde yasak olmasına rağmen avlandıkları gerekçesiyle 39 yaşındaki M.O.B., 68 yaşındaki H.O., 28 yaşındaki H.A. ve 44 yaşındaki H.O. adlı şahıslar, tüfekleriyle birlikte yakalandı.

• Savcılığa başvuran 48 yaşındaki A.T. adlı şahıs ile 44 yaşındaki S.T. adlı bayan, kendisini B. olarak tanıtan bir şahıs ile isimlerini bilemedikleri diğer şahıslarca tehdit edilip, şantaj yapıldığını öne sürdüler. Şikayet üzerine 36 yaşındaki C.Ö., 30 yaşındaki G.Ö., 25 yaşındaki S.Ö. ve 51 yaşındaki E.A. aranıyor.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki A.T.P. adlı genç, banyo yaparken tüpten sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

• Atatürk Caddesi’ndeki bir mağazanın yöneticisi olan 36 yaşındaki A.T., polise verdiği ifadede, reyon sorumlusunun kendisini telefonla arayarak tanımadığı bir kadının soyunma kabininde elindeki şapkanın üzerine takılı alarmı sökmeye çalıştığını, kabindeki bluz ve süeterin alarmlarının da sökülmüş olduğunu gördüğünü söylemesi üzerine giderek bayana polis çağıracağını söylediğini, bayanın telefonla eşini çağırdığını, işyerine gelen şahsın kendilerine hakaret edip bayanla birlikte ayrıldığını bildirdi. Polis, kadının ve şahsın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 3 yaşlarındaki A.A. adlı erkek çocuk, üzerine televizyon düşmesi sonucu yaralandı.

• Polise başvuran 34 yaşındaki A.F. adlı şahıs, Akpınar Meydanı’ndaki bir işhanında, ailevi nedenlerle ayrılmak istediği için 20 gündür ayrı yaşadığı eşinin akrabaları E.B., E.B. ve S.B.’nin işyerine gelip kendisini dövdüklerini ve tehdit ettiklerini öne sürdü. Polis 3 şahsı arıyor.

• Kernek Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki N.N. adlı kadın, kızı ile evli olan ancak kızının boşanma davası açtığı için 15 gündür ayrı yaşadığı damadı 24 yaşındaki F.Ç.’nin abisi 33 yaşındaki A.Ç. ile evlerine geldiğini, damadının kendisini dövüp, tehdit ve hakarette bulunduğunu öne sürdü. İki kardeş hakkında yasal işleme başlandı.

• Yeşiltepe yolu Ergenekon Köprüsü altında 22.00 sıralarında kavga eden arkadaşlarını ayırmak isteyen 18 yaşındaki M.K., bu şahıslardan F.A.’nın sol kulağını ısırması ve bıçakla sol eline vurması sonucu yaralandığını polise bildirdi. Polis F.A.’yı arıyor.

• Koyunoğlu Mahallesi’nde 38 yaşındaki M.A. adlı
şahsın evine öğle saatlerinde hırsızlık amacıyla girdiği bildirilen 23 yaşındaki G.K. adlı kadın, ev sahibi tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

• İnönü Caddesi’ndeki bir işyerinde güvenlik
görevlisi olarak çalışan 37 yaşındaki V.T.Ö., işyerinde iken girişteki sensörün uyarı vermesi üzerine dışarıya çıktığında iki şahsın kaçtıklarını gördüğünü, işyerinde yaptığı kontrolde 1 erkek şapkası ile 1 erkek eşofmanının çalındığını fark ettiğini bildirdi.

• Şeyh Bayram Mahallesi’ndeki bir inşaatta işçi olarak çalışan 29 yaşındaki O.K.’nın cep telefonu çalındı.

• Polise başvuran 33 yaşındaki N.A. adlı kadın, 1 yıldır ayrı yaşadığı 39 yaşındaki eşi İ.A. tarafından Beydağı Devlet Hastanesi önünde dövüldüğünü ve hakarete uğradığını öne sürdü. Polis İ.A.’yı arıyor.

• Şifa Mahallesi Köy Garajı’nda 35 yaşındaki E.T.’ye ait işyerinin kapısını zorla açan hırsız ya da hırsızlar 200 lira bozuk para çaldı.

• Battalgazi ilçesi Meydanbaşı Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki A.B. adlı şahıs, eşi ile anlaşamadıkları için 1 senedir mahkeme kararı ile ayrı olduklarını, mahkemenin çocukların velayetini annelerine verdiğini, ancak annelerinin çocuklarına bakamadığını söyleyip mahalleye getirerek bıraktığını, kendisinin kaldığı evin uygun olmadığı için çocukları Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim etmek istediğini bildirdi. Polis 13 yaşındaki M.B. adlı erkek ve 9 yaşındaki F.B. adlı kız çocuğu Sosyal Hizmetler’e teslim etti.

• Yeşilyurt Yakınca’da, alacak verecek yüzünden tartıştığı 42 yaşındaki İ.A.’yı tehdit ettiği öne sürülen 21 yaşındaki E.K. yakalandı.

• Doğanşehir Polat’ta güncel konular yüzünden çıkan tartışma sırasında 34 yaşındaki İ.E. ve 35 yaşındaki C.E.’nin, 41 yaşındaki A.E.’yi yumrukla döverek yaraladıkları bildirildi.

• Darende Şuğul Köyünde, kız alıp verme yüzünden eskiye dayalı husumet yüzünden 20 yaşındaki E.I., 38 yaşındaki N.Y., 17 yaşındaki H.S. ve 23 yaşındaki A.K. arasında kavga çıktığı, şahısların birbirlerini yumrukladıkları belirtildi.

• Doğanşehir Sürgü’de 53 yaşındaki H.D.’ye ait marangoz atölyesi, 22.00 sıralarında yakıt dökülerek yakılmaya çalışıldı. Yangın olayı fark eden vatandaşlarca söndürülürken, jandarma kundakçıyı arıyor.

• 1. OSB’de şüpheli araç ve şahısların bulunduğu ihbarı üzerine 21.00 sıralarında giden jandarma, park halindeki 27..093 plakalı kamyonet içerisinde 33 yaşındaki O.Ş., 28 yaşındaki A.Y.D. ile 31 yaşındaki A.K. adlı şahıslar ile duvar dibine gizlenmiş vaziyetteki M.D. adlı şahsı demir kesme makası, calaskar, kriko, levye, şiş, çekiç ve tornavida ile yakaladı. Şahıslar gözaltına alındı.

• Malatya E Tipi Cezaevi’nde tutuklu olan 27 yaşındaki E.Ş.’nin, spora geç katıldığı gerekçesiyle tartıştığı 20 yaşındaki tutuklu M.Y.’yi döverek yaraladığı bildirildi.

• Darende Balaban’da, alacak verecek yüzünden 40 yaşındaki Ş.B.’nin, 54 yaşındaki H.K.’yı yumruklayarak yaraladığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız