SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Aslantepe Caddesi’nde işyeri bulunan 29 yaşındaki H.A., işyerine 27-28 yaşlarında tanımadığı birinin geldiğini, başka müşterilerle kendisi ilgilenirken bu şahsın telefonlara baktığını, bu şahıs gittikten sonra raftaki cep telefonunun olmadığını gördüğünü polise bildirdi ve telefonunun bulunmasını istedi.

• Nasuhi Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 34 yaşındaki H.H.K. adlı şahıs, daha önceden çalıştığı işyerinin sahibi M.A.’nın yanına gelip, “Kullandığın araca motor kilitlettin. Ben beni iflas ettirdin. Bana olan borcunu ver, vermiyorsan 4 bin liralık senet imzala. İmzalamazsan seni öldürürüm” diye tehditte bulunduğunu, elinde babasına ait sağlık karnesi ve 100 lira bulunan poşeti alıp gittiğini polise anlattı ve şikayetçi oldu. Polis şahsı arıyor.

• Cevherizade Mahallesi’ndeki bir internet kafede sandalyeye montunu astığını, monttan 2 lira para ve cep telefonunun çalındığını öne süren 14 yaşındaki A.S.Ö., yanına gelip oturan 11-12 yaşlarındaki birinden şüphelendiğini, kamera kayıtlarından işyeri sahiplerinin yanına oturanın 14 yaşındaki H.K. olduğunu saptadıklarını bildirince, polis H.K. adlı çocuğu yakaladı.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 44 yaşındaki A.K.’ye ait işyerine demir kapının halkasını kırarak giren hırsızlarca 4 bakır kazan ile 10 kilo ceviz içi çalındı.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki A.K. adlı bayan, evinde iken telefonu gelinlerinin teyzesinin kızı D.T.’nin arayıp hakaret ve tehditte bulunduğunu, olayın gelinleri S.K. (P) ve annesi A.P. tarafından yaptırıldığı iddiasıyla polise başvurdu. Polis araştırmaya başladı.

• Polise başvuran 32 yaşındaki Y.G.Y., Gaziantep’ten bindiği otobüsle akşam saatlerinde Malatya’ya geldiğini, oturduğu koltuğun üst tarafındaki yere bıraktığı dizüstü bilgisayarının yerinde olmadığını fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Nuriye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde 20 yaşındaki V.Ö. ile 50 yaşındaki Y.S. ve 24 yaşındaki H.A. adlı şahıslar arasında çıkan kavgada V.Ö. ve H.A. adlı şahısların yaralandıkları, şahısların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları bildirildi.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde 24 yaşındaki S.T. yönetimindeki otoyla giderken 55 yaşındaki A.K. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Hekimhan’da polise başvuran 32 yaşındaki S.Ö., sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda beklerken kayınvalidesi olan H.D.’yi gördüğünü, eşiyle aralarında boşanma davası olması nedeniyle, kayınvalidesinin yanına geldiğini, iki eli ile yakasını tutarak “Kızımın yakasını bırak” dediğini, daha sonra yerden taş alarak ayağına attığını bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis kaynanayı arıyor.

• Sancaktar Mahallesi Mutlu Sokakta 28 yaşındaki Ö.Ş.’ye ait eve giren hırsız 1 altın burma bilezik ile 2 küpe çaldı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde Malatya Belediyesi tarafından mühürlenmiş olan işyerinin mührünü, ipini keserek açan 28 yaşındaki C.K., 22 yaşındaki Y.E.B. ve 23 yaşındaki M.M.S., polise verdikleri ifadede işyerinde kalan kimlik ve cep telefonunu almaya girdiklerini, başka amaçlarının bulunmadığını söylerken, haklarında “Mühür Bozma” suçlamasıyla işlem yapıldı.

• Fuzuli Caddesi’nde öğle saatlerinde tanımadığı iki kişi tarafından dövülen 17 yaşındaki F.B.’nin burnu ve dişlerinin kırıldığı bildirildi. F.B., kendisini dövenlerden birinin adının O.olduğunu, kendisini niye dövdüklerini bilemediğini, ismi de kavgaya karışan diğer şahısla konuşurken duyduğunu polise anlattı. Polis araştırmaya başladı.

• Polise başvuran 33 yaşındaki F.Ü., akrabası E.G.’nin, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir birahanenin devrini almak için A.Ş. adlı şahsa senet verdiğini, kendisinin de kefil olduğunu, ancak akrabasının o günden sonra kayıp olduğunu ve haber alamadığını, A.Ş.’nin “Sen kefilsin. Onu bulamazsam bu parayı senden alırım” dediğini, zorla boş kağıt imzalatmaya çalışıp dövdüğünü öne sürdü. Polis A.Ş.’yi arıyor.

• Gece polise başvuran 23 yaşındaki A.Ş.T. adlı kadın, anlaşamadıkları için bir süredir ayrı yaşadığı 26 yaşındaki eşi E.T.’nin kendisine tehdit ve hakaret içerikli mesajlar çektiğini, eşinin kendisine ve ailesine kötü bir şey yapmasından korktuğunu bildirdi. Polis şahsı arıyor.

• Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde park halinde olan 43 yaşındaki Ş.Ö.’ye ait kamyonetin içerisinden teybi, takograf cihazı ile şahsın sürücü belgesi çalındı.

• Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde park halinde olan 33 yaşındaki B.Ç.’ye ait taksinin teybi çalındı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde park halinde olan 34 yaşındaki B.K.’ya ait araçtan teybinin çalındığı bildirildi.

• Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki K.A.’ya ait olan ve içerisinde 520 lira para, eşine ait kimlik ve resimler bulunan cüzdanın çalındığı, şahsın 29 yaşındaki üvey abisi İ.A.’dan şüphelendiğini söyleyince, ifadesi alınan İ.A.’nın suçlaması kesinlikle kabul etmediğini söylediği öğrenildi.

• Şeyhbayram Mahallesi Hacı Yakup Sokakta 45 yaşındaki A.K.’nin depo olarak kullandığı yerden 500 kilo kuru kayısı çalındı.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde oturan 80 yaşındaki T.B., polise başvurarak şizofreni hastası olan 38 yaşındaki oğlu A.M.B.’nin evden ayrılıp geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde 58 yaşındaki C.M. yönetiminde bulunan taksinin çarptığı 73 yaşındaki M.A.Y. adlı vatandaş yaralandı.

• Yeşilyurt’ta polise başvuran 28 yaşındaki E.T., Mahmut Çalık Caddesi’ne parkettiği motosikletinin çeşitli yerlerinden yakılarak zarar gördüğünü, bu yüzden bacanağı 32 yaşındaki H.C.’den şüphelendiğini bildirdi. Polis ifade almak üzere bacanağı arıyor.

• Göztepe Mahallesi’nde 35 yaşındaki R.A.’ya ait eve gece yarısından sonra mutfak balkon kapısından giren hırsızın, metal sigara tabakasını çaldığı bildirildi.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki M.K., bunalım sonucu çamaşır suyu içerek intihara kalkıştı ve daha sonra rahatsızlanınca haberdar ettiği annesi tarafından hastaneye götürüldü.

• Hamidiye Mahallesi’nde oturan 28 yaşındaki H.Ö. adlı kadın, 10 yıllık eşi S.Ö. ile 4 aydır ayrı yaşadıklarını, kendisi evde yokken eşinin eve girerek kendisine ait sağlık karnesini çaldığını öne sürdü ve şikayetçi oldu.

• Yıldıztepe Mahallesi’ndeki bir evde 19 yaşındaki E.G. ve 17 yaşındaki R.G. arasında, boş gezme ve çalışmama yüzünden kavga çıktığı, küçük kardeşin E.G.’yi sol baldırından bıçakla yaraladığı bildirildi. Abi şikayetçi olmazken polis araştırmayı sürdürüyor.

• Zafer Mahallesi 12. Sokakta park halinde olan 35 yaşındaki N.I.’ya ait otonun kaportasının çizilerek zarar gördüğü, polisin aracı tahrip edeni belirlemeye çalıştığı bildirildi.

• Salköprü Mahallesi’nde 44 yaşındaki A.T.’ye ait evin alt katındaki depodan ağaç kesme motoru ile çuval içindeki 40 kilo civarında kuru kayısı çalındı.

• Polise başvuran 73 yaşındaki A.B.Ş. adlı şahıs, işyerinin tuvaletinin penceresi önüne bıraktığı taşıma ruhsatlı tabancasını unuttuğunu, iki saat sonra bunun aklına geldiğini ve silahı bulamadığını bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başlarken, şahıs tekrar başvurup, silahın işyeri çalışanları tarafından bulunduğunu söyledi.

• Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde 17 yaşındaki B.O.Ö. ile 16 yaşındaki Y.K. adlı gençleri sebepsiz yere dövdükleri öne sürülen şahıslardan 19 yaşındaki K.K. yakalanırken, iki kişinin kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.

• Niyazi Mısri Caddesi’ndeki doğalgaz şirketine fatura yatırmaya gelen 23 yaşındaki N.C. adlı bayanın gişeye verdiği 440 lira arasındaki 1 adet 50 liranın sahte olduğu belirlendi. N.C. paranın sahte olduğunu bilmediğini söylerken, polis araştırmaya başladı.

• Savcılığa başvuran 30 yaşındaki O.P. adlı şahıs, çalıştığı Niyazi Mısri Caddesi’ndeki benzin istasyonuna aracıyla gelen 85 liralık yakıt alıp ücretini kredi kartı ile ödemek isteyen, ancak limitinin yetersiz gelmesi nedeniyle ücreti daha sonra ödemek için ehliyetini bırakıp ayrılan 25 yaşındaki M.D.l’nin aradan 3 ay geçmesine rağmen borcunu ödemeye gelmediğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalanan M.D., işleri nedeniyle aldığı benzinin parasını ödemeyi unuttuğunu, borcunu ödeyebileceğini bildirdi.

• Ataköy Mahallesi’ndeki aile kavgasına polis müdahale etti. Polise ifade veren 31 yaşındaki M.Ş. adlı kadın, eşi G.Ş.’nin kendisini sürekli dövdüğünü öne sürerken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki F.K. adlı kadın polise başvurarak, çalışmadığı için 46 yaşındaki eşi İ.K. tarafından dövülüp, evden atıldığını öne sürdü. Yakalanan şahıs suçlamaları kabul etmezken, kadında darp izine de rastlanmadı. Kadının yapılan kayıt incelemesinde Elazığ polisi tarafından Resmi Kurumdan Hırsızlık suçundan arandığı belirlendi ve gözaltına alındı.

• Battalgazi Meydan Mahallesi’nde 19 yaşındaki E.S. yönetimindeki oto ile giderken, otobüs durağında yolcu almak için bekleyen 50 yaşındaki A.Ü. yönetiminde bulunan otobüse çarptı. Kazada E.S.’nin yanı sıra aracında bulunan 21 yaşındaki F.Ö., 18 yaşındaki M.İ. ve 20 yaşındaki A.A. yaralandılar.

• Doğanyol’da polise başvuran 25 yaşındaki Ö.D., müdür olarak görev yaptığı okulun telefonuna 0543 ile başlayan bir numaradan tehdit içerikli sesli mesaj gönderilmiş olduğunu bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Göztepe Mahallesi 2. sokaktaki inşaata girerek elektrik kablosu çalan 16 yaşlarındaki M.A. ve M.B. ile 11 yaşındaki M.B., olayı fark eden 43 yaşındaki Z.S. tarafından yakalanıp polise teslim edildiler.

• Çevreyolu’nda 26 yaşındaki İ.Ç.’nin işyerinden 2 kaynak makinesi, 4 matkap, 1 spiral makinesi, 100 metrelik seyyar kablo çalındı.

• 43. yaşındaki S.Y. adlı şahıs, polise başvurarak kendisini “Asayişten E.Başkomiser’ olarak tanıtan birinin 0534.. no.lu telefondan arayıp tehdit ve hakarette bulunduğunu, kendisinin E.Başkomiseri tanıdığını ve arayanın o olmadığını bildirdi, şikayetçi oldu. Araştırmaya başlandı.

• 18 yaşındaki Y.Ş. adlı şahsın, öğle saatlerinde Yeni Cami civarında ailesinin kendisiyle fazla ilgilenmediğini, dikkat çekmesi gerektiğini düşünerek 10 adet aspirin yuttuğunu, rahatsızlanınca pişman olup Devlet Hastanesi’ne giderek tedavi olduğunu polise anlattığı bildirildi.

• Akbank Merkez Şubesi’ne H.Ş. adlı şahıstan kredi kartı borcu yatırmak üzere borç alınan ve 22 yaşındaki R.K. tarafından vezneye getirilen 1.500 lira para arasındaki 1 adet 100 liranın sahte olduğu saptandı. Polis R.K. ve borcu veren 42 yaşındaki H.Ş. adlı şahısların ifadesine başvurdu.

• Bentbaşı Mahallesi’nde 23 yaşındaki E.Y.’nin yönetiminde bulunan motosikletin arka kısmında bulunan 43 yaşındaki A.A. adlı kadın, düşerek ağır yaralandı. A.A., Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı.

• 16.30 sıralarında eski otogar yanında bir kadının zorla götürüldüğü ihbarı üzerine giden polis ekibi 44 yaşındaki N.B. adlı şahsın, nikahsız eşi 27 yaşındaki G.K.’yi götürmek istediği, ancak kimliği belirsiz 3 kişi tarafından dövüldüğünü belirledi. Araştırmayı sürdüren polis, şahsın yanı sıra onu deven 30 yaşlarındaki C.Ç., T.C.T. ve H.T. adlı şahısları yakaladı.

• Savcılığa başvuran 45 yaşındaki N.D., kendisine ait yolcu minibüsünde şoför olarak çalışan 33 yaşındaki Y.B.’nin, aracına mazotu kendi kredi kartı olarak aldığını, bu şahsa borcunu ödemek üzere 5 bin lira verdiğini, şoförün kart borcunu ödemeden, minibüsün de kazancını alıp kayıplara karıştığını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Nuriye Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki R.T. adlı kadın, savcılığa başvurarak 24 yaşındaki kocası E.T.’nin bıçak çekerek kendisini tehdit ettiği iddiasında bulundu. E.T. ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Polise başvuran 57 yaşındaki E.B. adlı kadın, Tevfik Temelli Caddesi’ndeki bir markette alışveriş yaparken sepete bıraktığı, içerisinde 2 kredi kartı ve 2 hesap cüzdanının bulunduğu para cüzdanının çalındığını bildirdi.

• Aslanbey Mahallesi’nde oturan 26 yaşlarındaki H.K. adlı kadın fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı. H.K. polise verdiği ifadede, eşinin 2 yıl önce öldüğünü ve onun yokluğuna dayanamadığını, bu nedenle 70 adet hap içtiğini, annesinin durumu fark edip kendisini hastaneye getirdiğini anlattı.

• Hasanbey Caddesi 10. sokakta 32 yaşındaki F.İ. yönetimindeki otonun çarptığı 81 yaşındaki M.Y. adlı şahıs yaralandı.

• Koyunoğlu Mahallesi’ndeki bir apartmanın yöneticisi olan 71 yaşındaki A.G., apartman giderlerinden payına düşen parayı vermediği için icralık oldukları 48 yaşındaki A.Y. adlı apartman sakininin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Polis, A.Y.’nin alkollü olduğunu saptayıp idari para cezası uygularken, şahıs kimseyi tehdit etmediğini söyledi.

• Akçadağ’da polise başvuran 36 yaşındaki A.A., İstasyon Caddesi’ndeki umumi tuvaletteki kabinin duvarına asılı olarak bulduğu 1 adet tabanca ile 13 adet 9 mm. çaplı mermiyi teslim etti. Polis araştırmaya başladı.

• Darende ilçesi Hastane Kavşağı’nda 45 yaşındaki M.K.’nın yönetimindeki minibüsün çarptığı 7 yaşındaki S.S.Y. adlı çocuk yaralandı.

• Yeşilyurt’ta polise başvuran 88 yaşındaki M.T. adlı şahıs, 20 yaşındaki torunu M.T.’nin kendisinden para istediğini, para vermemesi üzerine sağ kolunu bükerek kendisini tehdit ettiğini, ayrıca para vermemesi halinde küçük torunu olan 11 yaşındaki R.T.’yi öldüreceğini söylediğini, sopayla küçük torununa vurduğunu bildirdi. Şikayet üzerine yakalanan zanlı mahkemece tutuklandı.

• Hal binası içerisinde 3 tekerlekli el arabası çalınan 38 yaşındaki H.A., arabasını kendi imkanlarıyla bulurken, arabayı çaldıkları öne sürülen 39 yaşlarındaki Y.Y., M.Y. ve 34 yaşındaki C.Ü. polis tarafından ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• 43 yaşındaki B.B.’nin otosuyla YİMPAŞ civarında giderken, arkasından gelen bir otonun sürücüsünün sağa çekmesini istediği, B.B. durduktan sonra yanına gelip bu şahsı tokatlayıp gittiği bildirildi. Polis plakasını da vermediği aracın saldırgan sürücüsünü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Zafer Mahallesi Doktor Hikmet Fırat Sokağı’nda sokak üzerinde bulunan beze sarılı bebek cesedi ile ilgili ihbar üzerine giden polisin, orada oturan vatandaşlardan 47 yaşındaki S.E.’ye beze sarılı bebeği ve çantayı bırakanı görüp görmediğini sorduğu, şahsın polislere çantayı ve bezi gördüğünü, fakat içerisinde ne olduğunu bilmediği ve şüphelenmediği için polise haber vermediğini söyleyen bu şahıs hakkında savcının talimatıyla “Suçu Bildirmeme” suçundan işlem yaptığı bildirildi.

• Eski belediye binası yanındaki Ziraat Bankası’nda güvenlik görevlisi olan 52 yaşındaki H.E., daha önce görmediği 20-25 yaşlarında birinin kendisi telefonla konuşurken yanına geldiğini, numarayı gösterin sıranın ne zaman geleceğini sorduğunu, “Bekler misin, telefonla konuşuyorum” dediğini, ancak şahsın “İşini yap kardeşim” diyerek sol gözüne yumruk attığını polise bildirdi. Polis güvenlik görevlisini yarayan şahsı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Çevreyolu Adliye kavşağında yolun karşısına geçmek isteyen 35 yaşındaki A.A., 50 yaşındaki İ.B.’nin yönetimindeki kamyonetin çarpması sonucu yaralandı.

• Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki Y.E. ve 29 yaşındaki N.K. adlı kadınlar, kendilerini 0534.. ve 0538.. no.lu telefonla arayan şahısların, Sosyal Yardım Fonundan aradıklarını, yardım yapacaklarını söylediklerini ve TC kimlik numaralarını aldıklarını, ardından da birkaç gün sonra eşlerinin haberi olmadan buluşmak ve cinsel ilişkiye girmek istediklerini söylediklerini polise bildirerek şikayetçi oldular. Polis, “Telefonla Sarkıntılık ve Dolandırıcılığa Teşebbüs” suçunu işleyen şahısları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Taştepe 100. Yıl İlköğretim Okulu önünde 40 yaşındaki Y.G.’nin yönetiminde bulunan otonun çarptığı 8 yaşındaki M.B. adlı çocuk yaralandı.

• Zaviye Mahallesi’nde 04.00 sıralarında işsizlik nedeniyle bunalıma giren 27 yaşındaki M.T.’nin, kayısı ilacı içip bağırmaya başladığı, intihara kalkışan şahsın sese uyanan ağabeyi tarafından hastaneye götürülüp tedavi ettirildiği bildirildi.

• Emniyet Çocuk Şubesi’ne başvuran 14 yaşındaki O.A., okula giderken tanımadığı biri tarafından tehdit edildiğini ve kendisinden para istendiğini öne sürdü. Daha sonra tekrar polise başvuran O.A., yalan söylediğini, birkaç gün okula gitmediğini, bunu babasının öğrendiğini, babasından korktuğu için suç uydurduğunu söyledi. “Yalan Beyanda Bulunma” suçlamasıyla adliyeye verilen O.A. salıverildi.

• Emniyet Çocuk Şubesi’ne gelen 22 yaşındaki M.Y. ve 20 yaşındaki M.Y. adlı kardeşlerin, diğer kardeşlerinin orada olup olmadığını sordukları, olmadığı söylenince “yalan söylüyorsunuz” diye bağırmaya başladıkları, bunlardan birinin görevli polis memuruna doğru birkaç yumruk savurup, masa ve sehpaları tekmelediği, üzerinde yapılan aramada bıçak bulunduğu, iki kardeşin gözaltına alındığı bildirildi.

• Hasanbey Caddesi üzerinde 17 yaşındaki N.K. adlı genç kız ile 16 yaşındaki Y.K. adlı genç kız arasında “alacak verecek” yüzünden kavga çıktığı ve Y.K.’nin, N.K.’yı dövdüğü, gözaltına alındıktan sonra gönderildiği adliyece salıverildiği bildirildi.

• Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi arkasındaki hastaneye ait ızgara demirleri çaldıkları gerekçesiyle 14-15 yaşlarındaki E.P., Y.T., Ö.Y. ve S.T.’nin polis tarafından gözaltına alındıkları bildirildi.

• Sivas Caddesi’nde park halinde iken çalınan 50 yaşlarındaki F.Ç.’ye ait Renault marka oto, Melekbaba Mahallesi 3. Caddedeki trafo yanında terk edilmiş vaziyette polis tarafından bulundu.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki T.A. polise başvurarak, evinin önüne parkettiği otosunun yanına sabah gittiğinde, sol ön kapının sert bir cisimle zorlanıp açıldığını, kontak yuvasının zorlanmış olduğunu, arka koltuktaki 2 çuval kuru kayısıdan 1 çuvalının çalınmış olduğunu gördüğünü bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Akpınar meydanında “Sen benim hakkımda neden dedikodu yapıyorsun?"diyerek 43 yaşındaki S.U.’yu sopa ile döven aynı yaştaki A.G. polis tarafından yakalandı.

• Mücelli Caddesi’nde saat 21.00 sıralarında işyerine zorla girmek istedikleri ve sahibinin oğlu olan 27 yaşındaki M.Y.’yi bıçakla baldırından yaraladıkları bildirilen 20 yaşlarındaki M.K., 18 yaşındaki K.Ç. ve 15 yaşındaki Ö.İ. yakalanırken, M.T.Ş. ve B.D. aranıyor.

• 18 yaşındaki A.Ç. adlı gencin, bunalım sonucu Çevreyolu’nda hap yutup intihara kalkıştığı, pişman olup hastaneye giderek tedavisini yaptırdığı bildirildi.

• Çöşnük Mahallesi’nde 51 yaşındaki H.R.O. adlı şahsa ait evden 1 banyo kazanı çalındı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde 33 yaşındaki H.K. yönetiminde bulunan aracın çarptığı 7 yaşındaki M.F.Y. adlı erkek çocuk yaralandı.

• Telefon satıcılığı yapan 23 yaşındaki H.A. polise başvurarak, daha önce tanımadığı birinden aldığı telefonu bir müşteriye sattığını, müşterinin telefonu geri getirip kendiliğinden kapandığı şikayetini ilettiğini, bunun üzerine internet üzerinden yaptığı kontrolde telefonun çalıntı olduğunu öğrendiğini bildirdi.

• Polisin adını vermediği okulda 8 yaşındaki E.B.E. adlı erkek çocuğun, tenefüs sırasında D.adlı arkadaşı ile yanındaki 3 kişi tarafından dövüldüğünü bildirdiği, polisin okul müdürü, nöbeçi öğretmen, D. adlı öğrenci ile yanındaki 3 kişiyi aradığı bildirildi.

• İstiklal Mahallesi’nde 45 yaşındaki A.G.’ye ait eve balkondan girdiği belirlenen şahıs ya da şahısların evi karıştırdıkları, ancak herhangi bir şey çalmadıkları öğrenildi.

• Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 40 yaşındaki M.A.’ya ait işyerine kapı camını kırarak giren ve ortalığı dağıtan kişi ya da kişiler, herhangi bir şey çalmadılar.

• Adliye önünde imam nihaklı karısı 38 yaşındaki H.Ö.’yü dövdüğü ve tehdit ettiği öne sürülen 60 yaşındaki A.T. adlı şahıs yakalandı.

• Melekbaba Mahallesi’nde 41 yaşındaki E.D. yönetimindeki otoyla giderken, içmesuyu isale hattındaki boruda biriken suların basıncı nedeniyle tahriple oluşan çukura düştüğü, araçta bulunan 16 yaşındaki C.D. adlı kız öğrencinin yaralandığı, polisin kazayla ilgili ihmalleri bulunduğu gerekçesiyle MASKİ Su Teknik Şefi 47 yaşındaki A.H.’nin ifadesini aldığı bildirildi.

• 65 yaşındaki N.G.’nin daha önce vefat eden babasına ait olan ve 10 yıldır boş bulunan Tecde’deki evin elektrik saati çalındı.

• Beydağı Devlet Hastanesi’nde görevli 34 yaşındaki N.E. adlı bayan doktor, polise başvurarak, hasta tedavisi yaparken polikliniğe gelen 53 yaşındaki H.F. adlı şahsın sağlık karnesini uzatıp babasına ilaç yazdırmak istediğini, hastayı görmesi gerektiğini söylemesi üzerine şahsın kendisine hakarette bulunduğunu bildirdi. H.F. ise doktorun suçlamasını kabul etmedi.

• Sümerpark içerisinde kız meselesi yüzünden G.A. adlı şahıs ile yanında bulunan 3 kişi tarafından dövülen 18 yaşındaki M.S.T. adlı genç, hastanede yapılan müdahalenin ardından Plastik Cerrahi servisine yatırıldı. Polis saldırganları arıyor.

• Hekimhan’ın Turgut Özal Mahallesi’nde 40 yaşındaki M.P. ve ağabeyi 46 yaşındaki H.P.’nin dedikodu yaptığı gerekçesiyle 33 yaşındaki Ö.D. adlı kadını dövdükleri, işitme kaybı yaşayan Ö.D.’nin tedavi altına alındığı bildirildi.

• Akçadağ Güzyurdu Köyünde 30 yaşındaki G.K. adlı kadının, tartıştığı eşinin kız kardeşleri 46 yaşındaki Z.K. ve 32 yaşındaki H.K. tarafından dövüldüğü bildirildi.

• Akçadağ ilçesi Kozluca Köyü’nde 17 yaşındaki D.K. adlı kızın, 24 yaşındaki K.A. tarafından kaçırıldığı iddiası üzerine araştırmaya başlandı.

• Merkez Duruldu Köyünde tartışma sonucu 43 yaşındaki eşini dövdüğü öne sürülen 52 yaşındaki H.K. hakkında işlem yapıldı.

• Hekimhan Basak Köyünde 68 yaşındaki H.C.’ye ait evin odunluğunda elektrik kontağında başlayan yangın, evi ve ağılı da etkiledi. Olayda 3 büyükbaş hayvan telef olurken, 2 ton buğday ve 1 ton kuru kayısı yandı.

• Bostanbaşı Beldesi Akkent Sitesi’nde 59 yaşındaki Z.B. adlı kadın, 2. kattaki evinin balkonunu temizlerken aşağıya düşerek yaralandı.

• Akçadağ Ören Beldesi’nde 69 yaşındaki H.H.’nin bahçesine giren 22 yaşındaki O.Ö.’ye ait köpeği av tüfeği ile ateş ederek yaraladığı ve şikayet üzerine hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Topsöğüt’te 43 yaşındaki A.Y.’ye ait yazlık eve balkon kapısını kırarak giren hırsızlarca 1 av tüfeği ile 1 hızar çalındı.

• Merkez Yenice Köyü’nde 55 yaşındaki R.A.’ya ait evde bulunan 1 ton kuru kayısının 800 kiloluk bölümü çalındı.

• Jandarmaya başvuran 26 yaşındaki H.Ş. adlı şahıs, 21.00 sıralarında Darende Balaban’dan Ilıca Kasabası’na 34.. 8873 plakalı otosuyla giderken Evribük mevkiinde otosuna ateş edildiğini bildirdi. Olay yerinde yapılan araştırmada 2 adet 7.65 mm çaplı boş kovan bulundu. Jandarma araştırmayı sürdürüyor.

• Doğanşehir Kapıdere’de 01.30 sıralarında 47 yaşındaki R.A., 44..474 plakalı otosunu parketmek isterken, aracı şarampola devirdi ve kendisi de yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız