SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Başharık Mahallesi’nde oturan 82 yaşındaki H.B. adlı şahsın evinde aniden yere yığılarak öldüğü bildirildi. Olayla ilgili ifadesi alınan ölen şahsın 54 yaşındaki eşi Z.B., 05.00 sıralarında eşinin lavaboya gittiğini, tekrar döndüğünde telefonla görüşmek isterken yere yığıldığını, kendisinin hemen 112’yi aradığını, ancak gelen sağlık ekibinin eşinin ölmüş olduğunu bildirdiklerini söyledi. Şahsın ölüm nedeni araştırılıyor.

• Akçadağ’ın Kotangölü Mahallesi’nde 55 yaşındaki İ.K. adlı kadın, evinin bahçesinde duran traktör römorkuna taş doldurmakta iken kaygan ve eğimli zeminde bulunan römorkun aniden devrildiği ve altında kalarak öldüğü, olayla ilgili römorku olay yerine bırakan kadının oğlu 32 yaşındaki H.K. hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• 03.10 sıralarında polise başvuran 21 yaşındaki M.A., Sivas ve Cezmi Kartay Caddelerinin kesiştiği yerde önüne çıkan iki şahsın para istediklerini, parasının olmadığını söyleyince, şahısların cüzdanını almaya çalışarak kendisini dövdüklerini, bir anlık fırsat bulup babasını telefonla ararken şahısların kaçtığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Göztepe Mahallesi 12. Sokakta park halinde olan 33 yaşındaki E.A.’ya ait otodan hafıza kartlı cd çalar ile veresiye defteri çalındı.

• Sabah saatlerinde polise başvuran 40 yaşlarındaki C.A.K., Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park yanında park halinde olan otosunu almaya gittiğinde tanımadığı bir şahsın aracının ön koltuğuna binip kendisini silahla tehdit ettiğini öne sürdü.

• Polise başvuran 35 yaşındaki Ö.K. adlı şahıs, yeni doğan çocuğuna nüfus cüzdanı çıkarmak için Nüfus Müdürlüğü’ne başvurduğunda, memura 2001 yılında çıkarttığı nüfus cüzdanını uzattığını, görevli memurun kendisine 2003 yılında kayıp müracaatı ile nüfus cüzdanı çıkartmış olduğunu söylediğini, kendisinin böyle bir işlem yapmadığını bildirmesi üzerine memurun dosyadan evrak çıkararak daha önce görmediği tanımadığı bir şahsın fotoğrafı olan ancak kendi kimlik bilgileri ile doldurulmuş nüfus cüzdanı talep belgesini gösterdiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Fırat Mahallesi’nde ailevi nedenlerle kavga ettiği 36 yaşındaki karısı M.B.’yi dövdüğü öne sürülen 41 yaşındaki M.B. polis tarafından aranıyor.

• Atatürk Caddesi’nde bir mağazaya alışveriş için giren 44 yaşındaki A.H., kalabalık olması nedeniyle bir şey almadan çıktıktan sonra başka bir mağazaya girip alış veriş yaptı ve parasını ödemek için çantasına baktığında, fermuarının açık olduğunu, içerisinde kızı T.H. adına kredi kartı, kimlik ve 400 lira paranın çalınmış olduğunu fark ettiğini polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Yeni Camii’ye ikindi namazı için giren 44 yaşındaki R.Y.’nin ayakkabısını çalan hırsız aranıyor.

• Fuzuli Caddesi’ndeki bir Telekom bayiine telefon görüşmesi yapan 21 yaşındaki M.D., görüşmeden sonra ücreti ödemek için kasaya yaklaştığında 22 yaşlarında, 1.80 m. boylarında bir şahsın kendisini itekleyip önüne geçtiğini sonra da “Neden önüme geçiyorsunuz? Sizi öldürürüm” dediğini ve dışarı çıktığını, bir süre sonra arkadaşı 20 yaşındaki H.S.S. ile dışarı çıktığını, kapıda bekleyen önceki şahsın çağırdığını, yanındaki arkadaşının ortamı sakinleştirmeye çalışırken, üçüncü bir şahsın kendisine kafa attığını, diğerinin de arkadaşına saldırıp bıçak çektiğini, sonra da kaçtıklarını polise bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

• Polise başvuran 19 yaşındaki M.Ç. adlı kız, Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde akşam saatlerinde eve giderken arkasından gelen bir şahsın saati sorduğunu, bunun üzerine kendisinin şahıstan korkup kaçmaya başladığını, arkasından yetişen şahsın kolunu tutup kendine tacizde bulunduğunu öne sürdü. Polis tarafından eşgal üzerine yakalanan ve suçu kabul eden 19 yaşındaki M.Ç. adlı şahıs, gönderildiği mahkemece tutuklandı.

• Çevreyolu Battalgazi kavşağında 34 yaşındaki S.G.’nin yönetimindeki otonun çarptığı 75 yaşındaki M.A. adlı şahıs ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi Seyran Camii önünde park halinde bulunan 47 yaşındaki A.S.’ye ait otonun teybi ve kumandası çalındı.

• Çevreyolu’nda oto alım satımı yüzünden çıkan tartışmada 45 yaşındaki V.Ö.’ye ait aracın iki cam sileceği 34 yaşındaki İ.A. tarafından kırıldı.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 61 yaşındaki M.A. polise başvurarak, evlendikten sonra Kahramanmaraş’ta ikamet eden 18 yaşındaki kızı A.A.’nın 3 ay önce evlerine misafirliğe geldiğini, eşinin de İstanbul’a gittiğini, pazara gidip döndüklerinde kızlarını evde bulamadıklarını, Kahramanmaraş’a da gitmediğini öğrendiklerini, kızlarının nerede ve kiminle olduğunu bilmediklerini polise bildirerek, bulunmasını istediler.

• Cirikpınar’da oturan 25 yaşındaki M.A., polise başvurarak 18 yaşındaki erkek kardeşi E.A.’nın sabah okula gideceğini söyleyip çıktığı evlerine dönmediğini, okula sorduklarında 2 gün gelmediğinin söylendiğini bildirerek, kayıp gencin bulunmasını istedi.

• Şeyhbayram Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi’nde park halinde olan 54 yaşındaki A.Y.’ye ait otonun arka bagaj kapağı dışında bulunan 600 lira değerindeki rüzgarlık çalındı.

• Sümer ilköğretim okulu önünde yaya olarak yürümekte olan 11 yaşındaki K.D. adlı öğrenciye, plakasını alamadığı bir kargo şirketine ait aracın arka kapağının açılarak omzuna çarptığı ve öğrencinin yaralandığı, polisin aracı bulmaya çalıştığı bildirildi.

• 20 yaşındaki İ.D. adlı kadın, polise başvurarak eşi 31 yaşındaki C.D. ile geçimsizlik nedeniyle 2 aydır ayrı yaşadığını, annesinin evine gelip boşanma davası açtığını, eşinin annesinin evine gelip kapıyı tekmelediğini öne sürdü. İfadesi alınan C.D. ise, suçlamaları kabul etmediğini, boşanma davasını etkilemek için eşinin iftira ettiğini, kendisinin şikayetçi olduğunu söyledi.

• Polise başvuran 28 yaşındaki F.G. adlı kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı ve mahkemenin tedbir kararı verdiği eşi A.G.’nin, Abdulgaffar Mahallesi’nde çalıştığı işyerini telefonla arayıp tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis A.G.’yi arıyor.

• Polise başvuran 14 yaşındaki F.F. adlı kız öğrenci, sabah 06.20 sıralarında apartman önünde servis beklerken, önceden tanımadığı 35 yaşlarında, esmer, uzun boylu, uzun suratlı, hafif çekik koyu kahve gözlü, kirli sakallı, hafif dalgalı saçlı ve zayıf yapılı bir şahsın yanına geldiğini, cebinden gümüş bir alyans ile pembe bir anahtarlık çıkarıp kendisine uzattığını ve “Kabul eder misin?” diye konuştuğunu, bağırması üzerine şahsın bahçe kapısından kaçtığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki E.B. adlı kadın polise başvurarak, 14 yaşındaki kızı Z.B.’nin kendisinden habersiz evden ayrılıp geri dönmediğini, yaptığı araştırma sırasında kızının kendi yaşlarındaki A.Ü. ve F.adlı çocuklarla Paşaköşkü’nde görüldüğünü ve bunlarla birlikte Elazığ’a gitmiş olabileceğini öğrendiğini, kızının bulunmasını istedi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Darende’nin İbrahimpaşa Mahallesi’nde 56 yaşındaki O.D.’ye ait ahırdaki 3 büyükbaş hayvandan biri olan ineğin ipi kesilerek çalındı.

• 04.00 sıralarında polise başvuran 35 yaşındaki V.T. ve 44 yaşındaki S.T., plakasını alamadıkları ve içerisinde 3 şahsın bulunduğu bir otonun Atatürk Caddesi’nde kendilerini takip ettiğini, tehlikeli araç kullandıklarını, el kol hareketi yaptıklarını bildirdiler. Polis araştırmaya başladı.

• Polise başvuran 59 yaşındaki M.F.C., Hastane Caddesi’ndeki evi 3 ay önce R.Ç. adlı şahsa kiraya verdiğini, ancak kira alamadığını, son olarak evin altındaki işyerinden arayıp yukarıdan su damladığının söylendiğini, eve gittiğinde mutfak ve antrede sular olduğunu, banyo kazanının sökülmüş, lavabo muslukları ile lavabonun yanı sıra mutfaktaki muslukların sökülmüş olduğunu gördüğünü bildirdi ve R.Ç.’nin bulunmasını istedi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Kernek Meydanı cami civarında 15.00 sıralarında meydana gelen bıçakla yaralama olayının mağduru 19 yaşındaki B.D., polise verdiği ifadede yürürken tanımadığı bir şahsın omzuna kolunun değdiğini, şahsın geri dönüp “Niye omzuma vurdun?” dediğini, aralarında kavga çıktığını, bu şahsın cebinden sustalı bıçakla birkaç kez vurarak kendisini yaraladığını ve kaçtığını, ancak şikayetçi olmadığını bildirdi.

• Polisin adını vermediği bir ilköğretim okulunun bahçesinde kavga eden 17 yaşındaki Ü.D.’nin 19 yaşındaki A.G. tarafından kalçasından bıçakla yaralandığı bildirildi.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki M.S.Y. adlı şahıs, bir anlık bunalım sonucu evinin banyosunda jilet ile iki bileğini kesip intihara kalkıştı.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 40 yaşındaki M.N.T. adlı kadın, 17 yaşındaki kızı T.T.’yi akşam saatlerinde alışveriş için markete gönderdiğini, kızının geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Yeni Cami arkası Halep Caddesi üzerinde akşam saatlerinde 30 yaşındaki R.Y. adlı şahısları döverek yaraladıkları, ancak şahsın kendilerini tanımadığı bildirilen 21 yaşındaki Y.İ. ile 28 yaşındaki M.A., polis tarafından gözaltına alındılar.

• Başharık Mahallesi’nden yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne getirilen 24 yaşındaki S.G. adlı kadın, polise verdiği ifadede 4 aydır gayri resmi olarak birlikte yaşadığı 27 yaşındaki M.S. tarafından dövüldüğünü bildirdi. Polis şahsı yakaladı.

• Kaynarca Mahallesi’nde kayısı ağaçlarını budamak isterken burnuna dal çarpması sonucu yaralanan 45 yaşındaki B.Y. hastanede tedavi altına alındı.

• Tecde Mahallesi Reşadiye Sokakta oturan 74 yaşındaki İ.A., polise başvurarak Aralık ayında gittiği Ankara’dan döndüğünde evinin bütün odalarının karıştırılmış, kilitli kapıların kırılmış olduğunu gördüğünü, yatağın altında şifreli çantada bulunan Şahin marka 9 mm çaplı tabancası ile 60 merminin, çantanın kilidinin kırılarak çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Hasanbey Caddesi’nde oturan 45 yaşındaki O.D. adlı kadın, 16 yaşındaki oğlu Ö.S.’nin sabah okula gitmek üzere çıktığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Pütürge’de fazla miktarda hap yutarak intihara kalkışan 15 yaşındaki N.Ö. adlı kız, ilk müdahalenin ardından Malatya’ya sevkedildi.

• Yeşilyurt Mollakasım Mahallesi’nde 17 yaşındaki H.S. adlı genç kız bunalım sonucu fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştı.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 24 yaşındaki H.G. adlı bayan, bunalım sonucu 15 adet hap yutup intihara kalkıştı ve daha sonra pişman olup hastaneye başvurarak tedavisini yaptırdı.

• Ferhadiye Mahallesi’ndeki bir işyerinde eşyaların yer değişimi yüzünden çıkan kavgada 37 yaşındaki F.Ö. adlı bayanın, 20 yaşındaki D.H. adlı şahsı dövdüğü öne sürüldü.

• Orduzu Kireçocağı Mahallesi’nde 52 yaşındaki C.M. adlı şahsa ait evden 50 adet 9 mm çaplı tabanca mermisi, 2 elektrikli ısıtıcı, 2 anahtar takımı ile 5 bakır kazan çalındı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde belediye zabıtasınca mühürlenmiş olan işyerinin mührünün kırıldığı belirtilirken, polis içerde bulunan 22 yaşlarındaki Y.E.B. ve M.M.S.’yi yakalarken, işyeri sahibi C.K.’yi aramaya başladı.

• İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde yaya olarak yürümekte olan 14 yaşındaki H.S.’ye, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarparak yaraladı. Polis aracı ve sürücüyü belirlemeye çalışıyor.

• Başharık Mahallesi’ndeki bir evde 26 yaşındaki E.T. adlı şahıs, eşiyle olan sorunları yüzünden alkol aldıktan sonra bileklerini keserek intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• Yeni Sanayi’de işyeri bulunan 37 yaşındaki E.G., polisin plakasını vermediği bir araçla gelen 20 yaşlarındaki şahsın çelik jant ve 4 lastik alacağını söylediğini, bu kişiye bin lira fiyat verdiğini, araçtaki eski jant ve lastikleri 250 lira sayıp toplamda 750 liraya anlaştıklarını, lastik ve jantları araca taktıktan sonra, ücreti halasının oğlunun getireceğini söyleyen şahısla bir süre beklediklerini, 20 dakika sonra şahsın aniden malzemelerin parasını ödemeden aracı çalıştırıp kaçtığını polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Çevreyolu’nda 48 yaşındaki N.D.’nin yönetimindeki otoyla çarptığı 53 yaşındaki Ş.K. adlı şahıs yaralandı.

• Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde 39 yaşındaki İ.F. yönetiminde bulunan otonun çarptığı 4 yaşındaki S.A. adlı çocuk yaralandı.

• Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir sağlık kabinine 16.00 sıralarında gelen iki şahısın hasta olduklarını söyledikleri, serum takabileceğini söyleyen 21 yaşındaki bayan sağlık elemanı E.Ö.’ye telefon görüşmesi yapmaları gerektiğini söyleyip ayrıldıklarını, telefonunu bankonun üzerine bırakmış olan E.Ö.’nün telefonun olmadığını fark ettiği ve polise başvurduğu, işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızın belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

• Niyazi Mahallesi’nde 40 yaşındaki Y.K. adlı kadın ailevi nedenle tartıştığı H.K. adlı eşi tarafından dövüldü. Kadın şikayetçi olmazken, polis H.K.’yi arıyor.

• Aşağıbağlar Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 38 yaşındaki İ.K., evinin otoparkından aracıyla ayrılırken uzaktan kumandalı olan otopark kapısını açamadığını, bu sırada arkasında bekleyen aracın sürücüsü olan A.Ö.’nün kendisine küfrettiğini, aralarında ağız münakaşası olduğunu, komşularının araya girip ayırdığını, 15 dakika sonra evine geri dönerken yaklaşık 10 kişinin kendisini dövdüğünü, ayırmak için gelen akrabası 36 yaşındaki H.B.A.’nın da bu şahıslar tarafından dövüldüğünü polise anlattı. İ.K. ve akrabası şikayetçi olmamasına rağmen polis A.Ö.’yü arıyor.

• Yeşilyurt’ta polise başvuran 70 yaşındaki M.K., 0531’le başlayan bir numaradan arayıp kendini başkomiser olarak tanıtan birinin kredi kartının kopyalandığını saptadıklarını, bu şahısları yakalamak için vereceği numaralara kontör yüklemesi gerektiğini söylediğini, dolandırıcı olduğunu anladığı şahsın yüzüne telefonu kapattığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Polise başvuran 43 yaşındaki Y.T. adlı kadın, Cengiz Topel Caddesi’ndeki işyerine gelen 41 yaşındaki eşi B.T.’nin kendisini dövdüğünü ve hakarette bulunduğunu bildirdi. Polis şahsı arıyor.

• Savcılığa başvuran 62 yaşındaki C.B., oğlu 20 yaşındaki S.B.’nin sürekli kendisinden harçlık istediğini, hiçbir iş yapmadığını, harçlık yetiştiremediği için kendisini dövdüğünü ve “Bana para ver, yoksa seni öldürürüm” diye tehditte bulunduğunu bildirip şikayetçi oldu. Baba daha sonra tekrar başvurup oğlu ile uzlaştıklarını bildirdi ve şikayetten vazgeçti.

• Sağlık Caddesi’nde 31 yaşındaki E.E.Y. adlı bayan sürücünün yönetimindeki otonun çarptığı 8 yaşındaki H.A. adlı kız çocuk hastaneye kaldırıldı.

• Mimar Sinan Caddesi’nde oturan 47 yaşındaki H.G. adlı şahıs savcılığa başvurarak, kızı S.G.’nin dershaneye gideceğini söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmediğni bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Beydağı Devlet Hastanesi Acil Servis Röntgen odasında görevli 38 yaşlarındaki F.A. ve C.Y. adlı bayan personel, hasta yakını olan 25 yaşındaki S.K. adlı şahsın hakaretine uğradıkları gerekçesiyle polise başvurdular. Polis şahıs hakkında “Görevli memura hakaret” suçlamasıyla işlem yaptı.

• Hasanbey Caddesi’nde oturan 21 yaşındaki S.K. adlı kadın akşam saatlerinde polise başvurarak ailevi nedenle tartıştığı eşi E.K. tarafından dövüldüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis E.K.’yi arıyor.

• Hekimhan’da polise başvuran 59 yaşındaki H.A., 1.5 yıl önce kapattığı lokantanın yanında durmakta olan tabelasını, hurdacılara ait bir araçtı gördüğünü bildirerek şikayetçi olunca, polis R.P. ve H.P. adlı 20 yaşlarındaki hurdacıları yakaladı. Araçta yapılan aramada ayrıca, demiryollarından izinsiz olarak alındığı belirlenen çeşitli demir malzemeler de bulundu. Bu arada ilçedeki kiremit fabrikasının hurdalığındaki hurdaları el arabasıyla taşırken 43 yaşındaki İ.Ö. tarafından yakalanan 15 yaşındaki S.Ç. de polise teslim edildi. 3 şahıs hakkında açıktan hırsızlık suçlamasıyla işlem yapıldı.

• Yeşilyurt Hıroğlu Mahallesi’nde işyeri bulunan 32 yaşındaki M.B., ortağı olan 49 yaşındaki E.Ö.K.’nin işyerinde bulunan 2 bin 500 liralık balı kendisinden habersiz aldığını, bunun yarısının kendisine ait olduğunu öne sürdü. Polis bunun üzerine E.Ö.K. adlı şahsın ifadesini “Güveni Kötüye Kullanma” iddiasıyla aldı.

• Pütürge ilçesi Pazarcık Köyü civarında devriye görevi yapan jandarmalar 26 yaşındaki V.D’yi ruhsatsız av tüfeğiyle yakaladılar.

• Yeşilyurt Oluklu Köyünde oturan 42 yaşındaki N.K. jandarmaya başvurarak İ.Ç., İ.K., V.T., D.I. ve N.G. adlı şahısların kendi bahçesinden 18 kiraz fidanını sökerek çaldıklarını öne sürdü. Şahıslar yakalandılar ve mahkemece salıverildiler.

• Yakınca Onbinkonutlar mevkiinde öğle saatlerinde 44..360 plakalı minibüste yüksek sesle müzik dinleyip çevreyi rahatsız eden 43 yaşındaki N.A.’ya, Kabahatler Kanunu gereği 69 lira idari para cezası kesildi.

• İl merkezindeki trafik kazasında yaralanıp Turgut Özal Tıp Merkezi’ne getirilen 25 yaşındaki A.B. adlı şahsın özel eşyaları içerisinde poşet içerisinde 2 gram toz esrar bulundu.

• Yeşilyurt Kadiruşağı Köyünde oturan 24 yaşındaki İ.K., kendisine ait arazi üzerine köy muhtarı 60 yaşındaki A.A.’nın köy adına kendisinden habersiz bina yaptırdığını savcılığa bildirdi. Savcılığa sevkedilen köy muhtarı ifadesindan sonra salıverildi.

• Tohma Köyü’nde 62 yaşındaki M.K.’ye ait ev ve internet kafede silah bulundurulduğu ihbarı üzerine yapılan aramada 3 adet av tüfeği ile 2 adet kuru sıkı tabanca bulundu. Savcılık talimatıyla her tüfek için 56 lira idari para cezası uygulanırken, kuru sıkı silahlara el konuldu.

• Erhaç Havaalanı’ndan yurt dışına çıkış yapmak isteyen 29 yaşındaki H.B. adlı kadının pasaportundaki vizenin sahte olduğu saptanınca, gözaltına alındı.

• Doğanşehir Erkenek Karanlıkdere Köyü Çamlıbel mevkiinde 40 yaşındaki M.Ç.’ye ait kullanılmayan taş ocağından 1 buzdolabı ile 1 ruhsatsız av tüfeği çalındı.

• Doğanşehir Eskiköy Kızılyazı mevkiinde 62 yaşındaki A.B. yönetimindeki 44..953 plakalı kamyonet mıcırlı yoldan kayarak kayısı bahçesine devrildi. Kazada araç sürücüsü ile araçta bulunan 60 yaşındaki M.B., 30 yaşındaki E.C. adlı kadınlar ile 61 yaşındaki B.B. adlı şahıs yaralandı.

• Özsan Sanayi girişinde 41 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan 23..875 plakalı çekici ve takılı römork ile Kayseri yönüne giderken ışıklarda durduğu sırada aynı yönden gelen 22 yaşındaki Y.B. yönetiminde bulunan 44…342 plakalı otomobil arkadan çarptı. 21.45 sıralarındaki kazada oto sürücüsü ile otoda bulunan 23 yaşındaki E.B., 20 yaşındaki M.G. ve 30 yaşındaki C.İ.Ç. yaralandılar.

• Yeşilyurt Gündüzbey’de 60 yaşındaki N.Ç. adlı şahsın, 30 yaşındaki kızı E.Ç. ile birlikte arazi paylaşımı yüzünden 45 yaşındaki kardeşi A.Ç.’yi tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı.

• Darende Balaban’da 19 yaşındaki C.K. adlı genç, 21.00 sıralarında kız arkadaşı 18 yaşındaki G.E.’nin evine konuşmak için gittiğinde, durumu fark eden kızın babası 41 yaşındaki N.E. tarafından bıçakla yaralandığı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı bildirildi. Jandarma N.E.’yi gözaltına aldı.

• Akçadağ Gölpınar köyü Derindere mevkiinde 26 yaşındaki B.E., su kanalından geçerken ayağının kayması sonucu düşerek yüzünden yaralandı.

• Darende Şuğul Köyünde 43 yaşındaki A.Ş., çapa motoruna bakım yaparken römorkun ayağına düşmesi sonucu yaralandı.

• Darende Hisarkale Köyünde 52 yaşındaki İ.T., çapa motoru ile evine dönerken motorun devrilmesi sonucu römorkta bulunan aynı yaştaki eşi Z.T. ile birlikte yaralandı.

• Battalgazi Çolakoğlu Köyü’nde bulunan 26 yaşındaki K.Ç.’ye ait kayısı paketleme fabrikasında 300 kilo bir, 550 kilo bir, 1 ton bir olmak üzere kuru kayısı çalındığı belirlenirken, jandarma araştırmaya başladı.

• Akçadağ Karapınar Köyü Kamışca mevkiinde 81 yaşındaki M.K.’ya ait yazlık eve kilidini kırarak giren hırsızlarca 1 buzdolabı, 1 set üstü ocak, 1 çamaşır makinesi, 250 kilo buğday, kayısı ilaçı, pompa ve 10 kilo çamaşır deterjanı çalındı.

• Akçadağ Karapınar Köyü Köprüçay mevkiinde 59 yaşındaki M.Ç. adlı şahsa ait evden 1 buzdolabı, 1 fırın, 1 tüp, 1 halı, 1 televizyon, 2 sehpa, 1 elektrik süpürgesi, sandalye ve tabak çalındı.

• Yeşilyurt Yakınca’da 5 yaşındaki F.K. adlı çocuk ikinci kattaki balkondan düşerek yaralandı.

• Pütürge Taşmış Köyü Kozluk mezrasında 61 yaşındaki M.S.’ye ait iki katlı ahşap ev, alt kattaki ahırda bulunan elektrik tesisatının kısa devre yapması sonucu yandı. Gece yarısından sonra çıkan yangında ev eşyalarıyla birlikte tamamen yanarken, 2 adet büyükbaş hayvan da telef oldu.

• Doğanşehir Erkenek Gedikağzı Mahallesi’nde 16 yaşındaki A.G. ve amcası kızı 12 yaşındaki H.G., gece ders çalışırken sobadan sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

• Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan 41 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 34..6786 plakalı otomobil Akçadağ Darıca mevkiinde yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 38 yaşındaki H.K. adlı bayan yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız