SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Sivas Caddesi’nde 46 yaşındaki M.U.’ya ait işyerinden toplam değeri 9 bin lirayı bulan sigara, telefon kontörleri, otobüs biletleri ve pil çalındı.

• Savcılığa başvuran H.B. adlı vatandaş, internetten tanıştığı A.Y. adlı şahıstan 10 bin lira karşılığında hasarlı araç için anlaştığını, peşinat olarak 2 bin lira gönderdiğini, ancak şahsın kendisine otoyu teslim etmediğini bildirdi. Şikayet üzerine polis A.Y.’yi yakaladı ve şahıs gönderildiği adliyece salıverildi.

• Annesi ile birlikte polise başvuran 18 yaşındaki A.K. adlı kız öğrenci, aynı okulda okuyup aynı dershaneye gittiği kız arkadaşı 18 yaşındaki Z.G.D.’nin cep telefonunu aldığı gibi kendisini sürekli tehdit ettiğini öne sürdü. Polis olayla ilgili soruşturmaya başladı.

• Tandoğan Mahallesi’nde 26 yaşındaki E.A.’nın yönetimindeki otonun çarptığı 4 yaşındaki R.B. yaralandı.

• Hasan Varol Mahallesi’nde meydana gelen yaralama olayı ile ilgili ifadesi alınan 23 yaşındaki Ş.İ. adlı bayan, yalnız başına dışarıya çıkmasına izin vermediği ablasının nişanlısı ile buluşmak için dışarıya çıktığını öğrenen 15 yaşındaki erkek kardeşi Ö.İ.’nin mutfaktan bıçağı alıp “Beni neden oyaladın. Ablamın dışarıya çıktığını bana niye haber vermedin” diye kendisini tehdit ettiğini, kardeşinin elinden bıçağı almak isterken çekince elinden yaralandığını anlattı. Abla, erkek kardeşinden şikayetçi olmadı.

• Polise başvuran 55 yaşındaki M.K. adlı bayan, özürlü olan 14 yaşındaki kızının servis aracının şoförü tarafından taciz edildiği iddiasında bulundu. Polis servis sürücüsünü arıyor.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki S.Y. adlı kız, annesi ile evlerinde iken, kapılarının giriş kapısında tehdit içerikli mektup bulduğunu, olayla ilgili Y.S. adlı şahıstan şüphelendiğini bildirdi. Polis şahsı arıyor.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki E.B. adlı bayan, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Cengiz Topel Caddesi’nde 17 yaşındaki E.K., öğle saatlerinde karşıdan karşıya geçmek isterken plakasını ve markasını alamadığı gri renkli bir aracın çarpması sonucu hafif yaralandı. Polis aracı ve sürücüyü belirlemeye çalışıyor.

• Paşaköşkü’nde oturan 42 yaşındaki G.Ç. adlı kadın, alkollü olarak eve gelen eşi 43 yaşındaki S.Ç.’nin kendisini dövdüğünü öne sürerek şikayetçi olurken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Polis tarafından 34 yaşındaki S.E. ve 29 yaşındaki H.A. adlı şahıslara ait işyerlerinde yapılan aramada 4 porno CD, 150 adet CD, 10 DVD, 80 film katroneti ile 40 DVD film kartoneti bulunduğu, şahıslar hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

• Doğanşehir’de polise kimliği hakkında sahte beyanda bulunduğu gerekçesiyle 23 yaşındaki A.K. hakkında işlem yapıldı.

• Hekimhan’da darp nedeniyle hastaneye getirilen 79 yaşındaki R.K. adlı kadın, eşi öldükten sonra oğlunun yanında kaldığını, gelini olan 39 yaşındaki N.K.’nın kendisine sık sık laf söylediğini, birkaç kez tekme attığını polise anlatınca N.K. hakkında yasal işlem başlatıldı. N.K. suçlamayı kabul etmedi.

• İzzetiye Mahallesi’ndeki evinde sobayı kolonya dökerek tutuşturmaya çalışan 33 yaşındaki T.U. adlı kadın, kolonyanın alev alması ve parlaması sonucu yüzünden yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

• 26 yaşındaki temizlik işçisi H.Ç., gece yarısından sonra çöp konteynerlerini boşaltırken, Vali Konağı Caddesi üzerinde kayarak düştü ve başını bir konteynere çarparak yaralandı.

• Babası ile birlikte polise başvuran 17 yaşındaki B.G. adlı genç kız, kendisine cinsel saldırıda bulunması nedeniyle Ocak ayında şikayetçi olduğu 19 yaşındaki İ.A.’nın kendisini takip edip, şikayetini geri alması konusunda tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü ve şikayetçi oldu. Şahıs aranıyor.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki E.K. adlı genç, halasının evine gitmek üzere ayrıldığı evlerine dönmeyince babası 43 yaşındaki B.K. polise başvurdu.

• Cevherizade Mahallesi Özden Sokakta 29 yaşındaki M.B.’ye ait 44 KS 992 plakalı motosiklet, kilitli olduğu demir korkuluktan çalındı.

• Polise başvuran 20 yaşındaki K.D. adlı bayan, Atatürk Caddesi’ndeki işyerinde sandalye üzerine bıraktığı çantasından kimliği, sim kart ve hafıza kartı ile 170 lirasının çalındığını bildirdi.

• Cevherizade Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki N.D. adlı kadın, savcılığa başvurarak 42 yaşındaki eşi M.S.D.’ye şiddetli geçimsizlikten Şubat ayında boşanma davası açtığını, bundan sonra eşinin kendisine sürekli tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürerek şikayetçi olurken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

• Fırat Mahallesi’ndeki evinden gece yarısından sonra yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne getirilen 29 yaşındaki M.H., alkollü olarak evine gittiğini, canının sıkkın olması nedeniyle o an eline geçen meyve bıçağıyla kendisini yaraladığını söyledi.

• Tecde’de oturan 30 yaşındaki A.G. adlı kadın savcılığa başvurarak komşusu 38 yaşındaki M.M. tarafından rahatsız edildiğini, bu şahsı daha önce de şikayet ettiğini, bundan sonra da şahsın evinin etrafında dolaştığını ve kendisi ile arkadaşlık kurmak istediğini öne sürerken, M.M. suçlamayı reddetti ve adliyece salıverildi.

• Savcılığa başvuran 21 yaşındaki Ö.G., geçen yıl Mart ayında 45 yaşındaki T.K. adlı şahsın kendisini zorla çevreyolundaki bir ardiyeye götürüp zorla senet imzalattığını öne sürdü. İfadesi alınan T.K. ise salıverildi.

• Hacı Bektaş Veli Caddesi’nde oturan 32 yaşındaki S.E. adlı kadın, eşi 43 yaşındaki O.E.’yi kendisini dövdüğü gerekçesiyle savcılığa şikayet ettikten sonra, olayla ilgili soruşturma yapılırken, eşiyle aralarının düzeldiğini ve şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi.

• Polise başvuran 35 yaşındaki A.K. adlı şahıs, bir internet sitesinde satılık araç gördüğünü ve verilen telefonu aradığını, adının P.U. olduğunu söyleyen şahısla 12 bin liraya anlaştıklarını, şahsın verdiği hesaba posta çeki ile E.T. adına 500 lira gönderdiğini, şahsın tekrar arayıp acil para ihtiyacı olduğunu söyleyince bin lira daha gönderdiğini, şahıstan öğrendiği araç plakasını araştırdığında aracın tanımadığı biri adına kayıtlı çıktığını, aracın sahibine ulaştığında şahsın aracını satmadığını söylediğini, kendisinin daha önce irtibat kurduğu şahısa da ulaşamadığını ve dolandırıldığını anladığını bildirdi. Polis P.U. ve E.T. isimli şahısları araştırıyor.

• Şifa Mahallesi’nde oturan 51 yaşındaki A.H. adlı şahıs, 25 yaşındaki oğlu B.H.’nin kendisini ve 27 yaşındaki kızı F.H.’yi dövdüğünü bildirdi. Polis babasını ve ablasını döven şahsı gözaltına aldı.

• Arapgir’in Kemaliye Caddesi’nde 19 yaşındaki H.G. adlı kız, okuldan kardeşi N.G. ile birlikte eve dönmekte iken iki kişi tarafından zorla bir araca bindirilerek kaçırıldı. N.G., ifadesinde 14.00 sıralarındaki olayda ablasının H.K. ve F.K. adlı şahıslarca kaçırıldığını polise anlattı.

• 22.30 sıralarında Turgut Temelli Caddesi alt geçit çıkışında meydana gelen kazayla ilgili ifadesi alınan 33 yaşındaki M.K., bir aracın park halindeki aracına ve aracının arkasında bulunan 28 yaşındaki G.B.’ye ait araçlara çarptığını, kaza yapan aracın durmadan olay yerinden kaçtığını, kendisinin de aracı takip ettiğini, sürücünün biraz ilerisinde durduğunu, içerisinde 37 yaşındaki Y.T. adlı şahsın alkollü olarak tek başına indiğini, bu sırada yeğeni olduğunu iddia eden 27 yaşındaki L.B.’nin orada bulunan dükkandan çıkıp yanına geldiğini anlattı. Polis dayı yeğeni kazayla ilgili ifadesini alırken, Y.T. aracı kendisinin kullanmadığını öne sürdü. Yeğen L.B. ise aracı kendisinin kullandığını, elindeki sigarayı paspasa düşürdüğünü, sigarayı almaya eğildiğinde aracın kontrolunu kaybettiğini öne sürdü. İki akraba hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma ve Suç Üstlenme” nedeniyle işlem yapıldı.

• Mehmet Buyruk Caddesi’ndeki market önünde kağıt mendil satan 11 yaşındaki D.K. ve 10 yaşındaki E.K. adlı kız kardeşler, polis tarafından görülünce, ifadeleri alındı. Çocukların babası Ş.K. hakkında “Küçük Yaşta Çocuk Çalıştırma” suçlamasıyla işlem yapılırken, iki kardeş ailelerinin kendilerinin mendil satmasını istemediklerini, okul harçlıkları için bu işi yaptıklarını, anne ve babalarını dinlemediklerini öne sürdüler. Polis ifadesini almak üzere baba Ş.K.’yi arıyor.

• Aytaçpaşa Caddesi’nde park halinde olan 35 yaşındaki N.A.’ya ait araca çizerek hasar veren kişi aranıyor.

• FEDAŞ’ın şikayeti üzerine Hastane Caddesi’nde kaçak elektrik kullandığı gerekçesiyle 51 yaşındaki S.D. adlı kadının ifadesi alındı.

• Atatürk Caddesi İstanbul Pasajı’nda işyeri bulunan 53 yaşındaki C.A. savcılığa başvurarak, 20 gün önce pasajdaki tüm işyerlerinin kullandığı çatıya 30 çuval eski kitap bıraktığını, daha sonra kitapları bulamadığını, bu kitapları 31 yaşındaki A.A.’nın alıp satmış olduğunu öğrendiğini bildirdi. İfadesi alınan A.A. salıverildi.

• Dabakhane Caddesi’nde 46 yaşındaki C.E.’nin işyerinin önüne satmak için dizdiği malzemelerden 120 bardaklık çay setinin çalındığını bildirdi.

• Polise başvuran 25 yaşındaki S.D. adlı bayan öğretmen, polisin adını açıklamadığı okulun sınıfında uyardığı öğrencisinin velisi olan 42 yaşındaki M.A. adlı şahıs ile 36 yaşındaki A.A. adlı kadının okula gelip kendisini dövmeye çalıştıklarını ve tehditte bulunduklarını bildirdi. Polis karı koca oldukları bildirilen iki şahsın ifadesini aldı.

• 47 yaşındaki Z.K. adlı şahsın Çavuşoğlu Mahallesi’nde park ettiği kamyonundan iki adet akü çalındı.

• Polise başvuran 54 yaşındaki M.A.S., Yeni Sanayi Sitesi’ndeki işyerine gitmek üzere Turgut Temelli Caddesi’nde minibüse bindiğini, işyerine geldiğinde pantolonun sağ cebindeki 265 liranın çalınmış olduğunu fark ettiğini, parayı minibüste yanında oturan şahsın çalmış olabileceğini söyledi. Polis araştırmaya başladı.

• İlyas Mahallesi’nde okul çıkışında 6-7 kişi tarafından dövüldüğünü söyleyen 19 yaşındaki M.H.B.T. adlı öğrenci hastanelik oldu. Polis saldırganları arıyor.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki Ş.R.K. adlı kadın 02.00 sıralarında polise başvurarak, 39 yaşındaki eşi T.K. tarafından dövüldüğünü bildirdi. Polisin mahkemeye sevkettiği T.K., adli kontrol kararıyla salıverildi.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 54 yaşındaki H.Ş. adlı şahıs, 30 yaşındaki oğlu E.Ş.’nin kendisine saldırdığını öne sürdü. E.Ş. hakkında işlem yapıldı.

• Polisin adını vermediği bir lisenin öğrencisi olan 17 yaşındaki G.İ.’nin, beden eğitimi öğretmeni olan 37 yaşındaki A.İ. tarafından eşofman getirmediği için dövüldüğü, annesi 37 yaşındaki H.İ. tarafından polise şikayet edildi. Öğretmenin ifadesi alındı.

• Savcılığa başvuran 54 yaşındaki K.D., Milli Egemenlik Caddesi’ndeki işyerinde iken üvey oğlu 20 yaşındaki M.K. tarafından tehdit edildiğini bildirdi. Polis M.K.’nın İstanbul’a gittiğini saptadı.

• Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki G.Ö., işsizlik nedeniyle bunalıma girince 50 adet hap yuttuktan sonra sağ kolunu jiletle çeşitli yerlerinden kesip intihara kalkıştı ve ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı.

• Polise başvuran 44 yaşındaki M.H. adlı şahıs, 19 yaşındaki kızı Ş.H.’nin Gaziantep’te lise öğrenimi gördüğünü, kızının kendisini arayıp Malatya’da olduğunu ve arkadaşı S.S. ile birlikte olduğunu söylediğini, kızının hayatından endişe ettiğini bildirdi. Polis kızı, 20 yaşındaki S.S. adlı gencin evinde buldu.

• 41 yaşındaki B.O., merkez otobüs durağında bindiği belediye otobüsünden Polisevi ilerisinde ineceği sırada yan koltuk üzerine bıraktığı, içerisinde araç anahtarı, şeker ölçme makinesi ve haplarının olduğu el çantasının yerinde olmadığını ve çalındığını polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Beydağı Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi’nde 32 yaşındaki F.D. adlı görevlinin odasına bıraktığı, içerisinde sürücü belgesi ve kredi kartları, askeri ve öğrenci kimliği, 200 dolar ve 150 lira para olan çantasının çalındığı bildirildi.

• 21.00 sıralarında Valilik binasında alkol alıp yüksek sesle çevreye rahatsızlık eden S.Ş. ve G.T. isimli şahısların, görevli polislerce kimlik denetimi yapılmak istendiği sırada, 22 yaşındaki G.T.’nin taşkınlık çıkarması üzerine gözaltına alındığı bildirildi.

• Polise başvuran 33 yaşındaki H.Y. adlı şahıs, 2.5 yıldır ayrı yaşadığı karısı ile boşanmak için dava açtığını, eşi boşanmak istemediği için boşanamadıklarını, eşinin ağabeyleri olan 35 yaşındaki H.D. ve 43 yaşındaki S.D. tarafından boşanmaması için tehdit edildiğini öne sürdü. İki kardeş ise suçlamayı kabul etmeyip, eniştelerinin kendilerine tehdit ve hakarette bulunduğunu iddia ettiler.

• Polise başvuran 29 yaşındaki S.G. adlı şahıs, daha önce Antalya’nın Alanya ilçesinde çalışırken evinde ücret karşılığı kaldığı R.K. adlı şahsın Sivas Caddesi üzerinde kendisinin önüne çıkıp evinde kalmasının karşılığında 900 lira istediğini, parayı ertesi akşama kadar getirmediği takdirde öldüreceği tehdidinde bulunduğunu bildirdi. Polis R.K.’yı arıyor.

• Koyunoğlu Mahallesi Serdar Selçuk Parkı içerisinde yalnız başına oturmakta olan 21 yaşındaki M.T. adlı şahıs, kız arkadaşından ayrılmış olması nedeniyle bunalıma girerek, bir anda kendisini sağ bacağından bıçakla yaraladı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• 02.00 sıralarında polise başvuran 56 yaşındaki İ.E., Cezmi Kartay Caddesi’nde daha önce görmediği ve görse de tanıyamayacağı 5-6 kişilik bir grubun sebepsiz yere saldırısına uğrayıp dövüldüğünü öne sürdü. Şahıs şikayetçi olmazken polis araştırmaya başladı.

• İstiklal Mahallesi’nde oturan 28 yaşındaki Y.D. adlı kadın, eski eşi olan 45 yaşındaki C.D.’nin sebepsiz yere kendisini ölümle tehdit edip dövdüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalanan C.D. adliyece salıverildi.

• Nüfus Müdürlüğü içerisinde bir işlem sırasında 42 yaşındaki H.B. ve 46 yaşındaki F.T. adlı bayanlar arasında tartışma çıktığı, iki kadının birbirlerinden hakaret iddiasıyla şikayetçi oldukları bildirildi.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki A.A. adlı şahıs, ablası 25 yaşındaki N.A.’nın ailesinin oturduğu Adıyaman Çelikhan ilçesine bağlı Recep Köyüne gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını, sonra kendisinden haber alamadığını bildirdi ve ablasının bulunmasını istedi.

• Mücelli Caddesi’nde bir otonun içerisinde dövülen 36 yaşındaki H.G. adlı bayan, erkek kardeşi 20 yaşındaki Ü.G. ve 28 yaşındaki A.G. tarafından dövüldüğünü, kardeşlerinden ve onlara engel olmayan 60 yaşındaki annesi E.G.’den şikayetçi olduğunu bildirdi.

• Kanalboyu’nda 21 yaşındaki M.E. yönetiminde bulunan otonun ayağının üstünden geçtiği iddiasıyla 44 yaşındaki S.P. adlı bayan tarafından şikayet edilirken, M.E. suçlamayı kabul etmeyip, “çarpmadığı halde çarptı” diyen kadından şikayetçi olduğunu söyledi.

• Polise başvuran 28 yaşındaki C.K., mühürlenen işyerine gittiğinde mührün sökük ve içerideki 2 bilgisayarın olmadığını gördüğünü, yolda karşılaştığı ve daha önce yanında çalışan 22 yaşındaki Y.E.B.’ye malzemeleri sorduğunu, bu kişinin malzemeleri kendisinin aldığını ve sattığını, yarın yerini göstereceğini söyledikten sonra koşarak uzaklaştığını, işyerinde yaptığı ayrıntılı kontrolde 1 elektrikli ısıtıcı, 15 küçük ve 26 büyük tüp, cep telefonu ve tüp malzemeleri, 2 modem ve 7 sabit telefonun olmadığını fark ettiğini bildirdi. Polis Y.E.B.’yi arıyor.

• İnönü Caddesi Merkez Otobüs durağında 18 yaşındaki B.B. yönetimindeki motosikletle 12 yaşındaki Ç.S. adlı kıza çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Akpınar’da 30 yaşındaki H.G.’ye ait ruhsatsız ve plakasız kırmızı renkli motosiklet çalındı.

• Başharık Mahallesi 22. Sokakta 42 yaşındaki İ.P.’ye ait eve balkon kapısından giren hırsız 100 lira para, 2 bayan ve 2 çocuk kol saati ile 1 gümüş takı seti çaldı.

• DDY 5. Bölge Loko Bakım Atölyesi’ndeki iş kazasında yaralanan 31 yaşındaki C.B., polise verdiği ifadede görevli olduğu makineyi depoya götürürken demiryolu makasının ters olmasından dolayı diğer yola geçtiğini ve bu yoldaki başka bir makineye hafif şekilde çarptığını, bu sırada kendisinin makine içinde savrulup koltuğa çarptığını, çarpma sırasında burnunun kanadığını, bunun için Beydağı Devlet hastanesi’ne geldiğini anlattı.

• Bentbaşı Mahallesi’ndeki bir parkta kavga olduğu ihbarı üzerine giden polis, kavgacılara müdahale etti. Kavga sırasında kuru sıkı tabanca kullanan 18 yaşındaki S.A. adlı şahsın yanı sıra üzerinde bıçak bulunan 20 yaşındaki M.A.A. ile kavgaya karışan 25 yaşındaki E.K., 17 yaşındaki Ö.O. ve 18 yaşındaki B.S. hakkında işlem yapıldı.

• Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesi’nde 24 yaşındaki H.G. adlı bayan 18.45 sıralarında yönetimindeki otoyla giderken aracını sağa çekmek isteyince, frenin tutmadığı ve geri kayıp toprak yığınına çarptığı, sürücünün de olayın şoku ile bayıldığı, aracın hasar gördüğü bildirildi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde 19.00 sıralarında yürümekte olan 37 yaşındaki N.K. adlı bayanın arkasından gelen 18-22 yaşlarındaki bir şahsın, omzunda asılı kol çantasını çekmeye başladığını, bayanın yerde sürüklenmesine rağmen çantayı bırakmadığı ve bağırınca şahsın bırakıp kaçtığını bildirdi. Polis kapkaçcıyı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Polise başvuran 18 yaşındaki A.A., İnönü Caddesi Halk Eğitim Merkezi önünde giderken daha önce kendisine sözle tacizde bulunan 38 yaşındaki A.D. adlı şahsın yine karşısına çıkıp sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdü. Genç kızın akşam meydana geldiğini söylediği olayla ilgili şahıs gözaltına alındı.

• Battalgazi Yeni Mahalle’de oturan 67 yaşındaki B.S., bahçesindeki 22 dut ve 4 kavak ağacının komşusu 37 yaşındaki A.E. tarafından kesilip alındığını öne sürdü.

• Darende Heyiketeği Mahallesinde oturan 48 yaşındaki A.T. adlı kadın, evde eşi D.T. tarafından dövüldüğü iddiasıyla polise başvurdu.

• Akçadağ Doğantepe Köyü’nde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 56 yaşındaki G.A. adlı şahsın, kürekle 61 yaşındaki F.A. adlı kadının kafasına vurarak yaraladı.

• Yakınca’da 49 yaşındaki M.P. adlı şahsın, oğlunun okuldan uzaklaştırma cezası alması nedeniyle Yakınca Lisesi müdürü 43 yaşındaki B.Ö. ile müdür yardımcısı 36 yaşındaki O.B.’yi ölümle tehdit ettiği iddiasıyla yakalandığı bildirildi.

• Dilek Kasabası’nda çocukların karıştığı kavga nedeniyle 34 yaşındaki B.Ç. ve 43 yaşındaki R.Ç. çiftinin, 71 yaşındaki F.Y. ve 35 yaşındaki Z.Y. adlı kadınları dövüp tehdit ettikleri iddiasıyla haklarında işlem yapıldı.

• Pütürge Tepehan beldesi Argucya Mahallesi’nde 35 yaşındaki A.D. adlı kadına 36 yaşındaki K.E. adlı şahsın hakaret ettiği, 24 yaşındaki B.K.’nin ise av tüfeği gösterip ölümle tehdit ettiği öne sürüldü.

• 1. OSB’deki bir fabrikada çalışan 25 yaşındaki işçi Ö.B., işyerine girerken cep telefonunu 40 yaşındaki güvenlik görevlisi O.M.’ye teslim ettiğini, çıkışta O.M.’nin telefonun kayıp olduğunu öne sürüp vermediğini, bu nedenle şikayetçi olduğunu bildirdi.

• Darende Ağıblaşı’da aralarındaki husumet nedeniyle 73 yaşındaki İ.K.’nin bahçesindeki 15 kayısı ağacının 59 yaşındaki İ.K. tarafından kesildiği öne sürüldü.

• Galericiler Sitesi’nde 29 yaşındaki K.Y. ve 28 yaşındaki G.D. adlı şahıslar arasında kavga çıktığı ve birbirlerini döverek yaraladıkları bildirildi.

• İnönü Üniversitesi Kampusundeki Sağlık Hizmetleri inşaatında çalışan 23 yaşındaki M.K. adlı işçi, elektrik panosu takmak için çıktığı merdivenden düşerek yaralandı.

• Erecek Köyünden Yazıhan’a gitmekte olan 32 yaşındaki M.Y. yönetimindeki 44..920 plakalı otomobil, Alican Köyü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 23 yaşındaki S.Y.,, 18 yaşındaki H.H.D. ve 21 yaşındaki F.D. ile sürücü yaralandılar.

• Merkez Tanışık Köyünde 19 yaşındaki U.Ç. adlı genç kız ağzında tuttuğu toplu iğneyi yutunca Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

• Özsan Sanayi Sitesi’nde 47 yaşındaki C.K.’nın alacak verecek yüzünden 43 yaşındaki Ö.D.’yi ölümle tehdit ettiği öne sürüldü.

• İnönü Üniversitesi kampus içindeki suni çim sahada oynanan amatör maçında 16 yaşındaki G.B.’nin rakip takımın kalecisi 16 yaşındaki A.K.D.’yi yüzüne tekme vurarak yaraladığı gerekçesiyle, Jandarma tarafından hakkında işlem yapıldı.

• Yeşilyurt Bostanbaşı’nda 21 yaşındaki İ.S. adlı genç kızın, miras paylaşımı yüzünden 43 yaşındaki abisi M.S.’yi ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı.

• Darende Yenice Kasabası’nda 69 yaşındaki H.A.’ya ait eve tornavida ile penceresi açılarak girilip 500 euro para çalındı.

• Malatya’dan Darende yönhüne gitmekte olan 23 yaşındaki H.K. yönetimindeki 44..625 plakalı otomobil, Kırıkköprü mevkiinde yağış ve yol kayganlığı nedeniyle kaza yaptı. Sürücü yaralandı.

• Doğanşehir’den Kapıdere köyüne gitmekte olan 53 yaşındaki O.K.yönetiminde bulunan 44..964 plakalı kamyonet, yola aniden çıkan 12 yaşındaki F.Ç. adlı kıza çarparak yaralanmasına yol açtı.

• İnönü Üniversitesi kampusünde 31 yaşındaki H.Y. yönetiminde bulunan 44..149 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu kavşaktan dönüş yapan 39 yaşındaki R.A. adlı bayan sürücü yönetimindeki 34…40 plakalı otoya yandan çarptı. Kazada bayan sürücü yaralandı, araçlar hasar gördü.

• Battalgazi ilçesi Çolakoğlu Köyünde 18 yaşındaki M.T. adlı genç fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

• Malatya- Elazığ yolu 15. kilometresinde 42 yaşındaki Ç.E. adlı şahsa ait Bezirgan akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisinin çatısında 23.55’de elektrik kontağı yüzünden yangın çıktığı ve 400 bin liralık zarar meydana geldiği bildirildi.

• Merkez Samanköy’de 49 yaşındaki B.E.’ye ait inşaat halindeki iki katlı evden 2 ton kuru kayısı çalındı.

• Arguvan Yazıbaşı Köyünde oturan 75 yaşındaki A.S. adlı kadın bakması için teslim ettiği 5 büyükbaş hayvanını sattığı gerekçesiyle 58 yaşındaki V.Ç. adlı şahıstan şikayetçi oldu.

• Erhaç Havaalanı’ndan yurt dışına çıkış yapmak isteyen D.J.C.’nin pasaportunun sahte olduğu, şahsın gerçek isminin de M.N. olduğunun saptandığı, 40 yaşındaki bu şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız