SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Dabakhane Mahallesi’nda oturan 29 yaşındaki K.A. adlı şahsın, 00.40 sıralarında evinin banyosunda jiletle bileğini keserek intihara kalkıştığı, daha sonra hastaneye giderek tedavisini yaptırdığı bildirildi.

• Zafer Mahallesi Badıllı Camii Sokakta, 39 yaşındaki Y.D.’nin park halinde, ancak kontak anahtarı üzerinde olan otosunun çalındığı, içerisinde 7 halı, 2 düdüklü tencere, 84 parça porselen seti, 3 set, 1 epilasyon aleti, 8 takım yemek kaşığı, 5 takım çatal bulunan ertesi gün Babuktu mevkii Paşazade Caddesi’nde terkedilmiş halde ele geçtiği, araçtaki eşyalardan çalınan olmadığı bildirildi.

• Polise başvuran 40 yaşındaki R.D., Kırçuval Mahallesi’nde daha önce görmediği 35-40 yaşlarında iki şahsın kendisine jelatin içerisinde bulunan 1 adet altın renkli kibrit kutusu büyüklüğündeki cismi 600 liraya sattıklarını, daha sonra şehir merkezinde bir kuyumcuya gittiğinde aldığının altın olmadığını, altın renginde çakmak olduğunu öğrendiğini anlattı ve dolandırıcıların yakalanmasını istedi.

• Fırat Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki M.T. adlı şahıs, polise başvurarak ailevi nedenlerden dolayı 41 yaşındaki karısı Y.T. ve 19 yaşındaki oğlu F.T. tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Polis ana oğlu arıyor.

• 35 yaşındaki A.A. adlı şahsın, 06.30 sıralarında İndere Caddesi üzerinde tanımadığı biri tarafından dövüldüğü ve hastanede tedavi edildiği bildirildi.

• Kiltepe Mahallesi’nde park halinde olan 29 yaşındaki Ş.Ö.’ye ait otodan hilti ve matkap çalındı.

• Bentbaşı Mahallesi Sanayi Caddesi’nde park halinde bulunan 55 yaşındaki K.B.’ya ait oto çalındı.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki Ş.Ş. adlı kadın, ailevi nedenlerle bunalıma girip 30 adet yap yutarak intihara kalkıştı.

• Özalper Mahallesi’ndeki Kız Öğrenci Yurdu’nda 24 yaşındaki D.T. adlı kız öğrenciye ait cep telefonu, 23 yaşındaki kız öğrenci F.Ö.’ye ait nüfus cüzdanı, yurt kimliği ve banka kartı, 22 yaşındaki S.K. adlı kız öğrenciye ait banka kartları, kimlikler ve 15 lira para çalındı.

• Battalgazi Alacakapı Mahallesi’nde 52 yaşındaki E.B.’ye ait kantinin kapı kilidini kırarak giren hırsızlarca 200 lira tutarında bozuk para, çikolata ve bisküvi çalındı.

• Doğanşehir Yeni Mahalle’de 37 yaşındaki M.S.’ye ait işyerinden 75 lira tutarında sigara çalındığı, ayrıca vitrin camının kırıldığı bildirildi.

• Yeşilyurt’ta FEDAŞ tarafından kaçak elektrik kullandığı gerekçesiyle şikayet edilen 60 yaşındaki Ş.Y., 1.5 yıl önce borç yüzünden sayacının söküldüğünü, borcu ödeyemediği için mecburen kaçak elektrik kullandığı savunmasını yaptı.

• Yeşilyurt Hıroğlu Mahallesi’nde akşam meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 55 yaşındaki M.A.D., 46 yaşındaki M.Z.K. adlı şahsın tahra ile kendisine saldırdığını, tezgahının camını kırdığını öne sürdü. Polis şahsı yakaladı, olayda kullanılan tahra ve tahta sopaya el koydu.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki M.Z. adlı şahsın işsizlik yüzünden bunaldığı, sakinleşmek için bir miktar içtiği, daha sonra rahatsızlanınca eşi tarafından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Polise başvuran 43 yaşındaki S.A. adlı kadın, 20.00 sıralarında Zafer Mahallesi’nde oturan ablasına ziyarete gittiğini, oturduğu apartmanın kapısının önüne geldiğinde zile bastığını ve bu sırada önceden görmediği, görse tanıyabileceği 40 yaşlarındaki bir şahsın yanına geldiğini, omzundan tutarak göğsünü ellediğini, bağırması üzerine kaçtığını bildirdi. Polis sapığı aramaya başladı.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 00.05 sıralarındaki ağız kavgasına polis müdahale ederken, olaya karışan 31 yaşındaki B.A. adlı şahıs ile 39 yaşındaki R.T. adlı kadının alkollü oldukları, bu nedenle olayı tam hatırlayamadıkları için birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını söyledikleri bildirildi.

• Cevherizade Mahallesi’nde 03.15 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 29 yaşındaki Z.S. adlı kadın, nikahsız olarak yaşadığı C.A. adlı şahıstan ayrıldığını, şahsın sürekli arayıp tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu, olay sırasında 20 yaşındaki U.K.’ye ait ticari taksi ile giderken 43 yaşındaki C.A. ve oğulları ile karşılaştıklarını, bu kişilerin kendisini ve taksi şoförünü dövdüklerini öne sürdü. Baba ve Ce.A. ve Cu.A. adlı şahısların suçlamayı reddettikleri, adliyece salıverildikleri bildirildi.

• 02.00 sıralarında Fırat Mahallesi’nde devriye görevi yapan polis ekibi, park halindeki taksiden inen bir şahsın bagajdaki bir cismi başka bir yere saklamak isterken görünce, şahsın elindekinin tüfek olduğunu fark etti. Ayrıca araç içinde de bir döner bıçağı ile 1 sopa bulundu. Takside bulunan 27 yaşlarındaki M.K. ve M.A. gözaltına alındılar.

• 64 yaşındaki A.S., polise başvurarak öğle saatlerinde Hasan Varol Mahallesi’ndeki evinin bahçesinde çalışırken görse tanıyabileceği 25 yaşlarındaki bir şahsın gelip H.adlı şahsı sorduğunu, bu şahsa cevap verdikten sonra bodruma indiğini, şahsın oradan ayrılıp ayrılmadığını görmediğini, geri döndüğünde duvar dibine bıraktığı cep telefonunu bulamadığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Fırat Mahallesi’nde 52 yaşındaki İ.A. adlı şahsa ait motosikletin çalındığı bildirildi.

• Polise başvuran 28 yaşındaki M.Ö., Çöşnük Mahallesi’ndeki bir yerde iş elbiselerini giyip boya yaptığını, akşam elbisesini giydiğinde sürücü belgesi ile flaşbelleği ve kart okuyucusunun olmadığını fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

• Polise başvuran 15 yaşındaki S.B. adlı kız öğrenci, polisin adını vermediği okulunda sınıf içerisinde bıraktığı çantasındaki cep telefonunun çalındığını bildirdi.

• Çöşnük’te oturan 37 yaşındaki M.K. adlı şahıs, 29 yaşındaki komşu kadın R.Ç.’nin kızını dövdüğünü, 34 yaşındaki C.Ç. adlı şahsın da 6 yaşındaki kızı D.K.’nın üzerine araç sürdüğünü öne sürerken, zanlılar suçlamayı reddetti.

• 22 yaşındaki Ö.K. adlı hemşirenin çalıştığı yerde kapı koluna astığı el çantasında, içerisinde 4 kredi kartı ve 40 lira para olan cüzdanının çalındığını polise bildirdiği öğrenildi.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 52 yaşındaki M.B. polise başvurarak 22 yaşındaki kızı Y.B.’nin eve gelmediğini, A.S. adlı şahsın kendisini telefonla arayıp, kızının yanında olduğunu söyleyerek telefonu kapattığını bildirdi. Polis kızı ve şahsı bulmaya çalışıyor.

• Hamidiye Mahallesi’nde 21 yaşındaki H.K. adlı gencin derslerinin kötü olması yüzünden ilaç içerek intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Yeşiltepe Atatürk Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki Ş.A., 19 yaşındaki oğlu M.A.’yı mahalledeki su tesisatçısına gönderdiğini, ancak oğlunun gelmediğini polise bildirip, bulunmasını istedi. Bir süre sonra tekrar başvuran Ş.A., oğlunun kendisini telefonla arayıp İstanbul’daki dayısının yanında olduğunu bildirdiğini söyleyip, başvurusunu geri aldı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi7nde 00.30 sıralarında 39 yaşındaki H.I.S. adlı kadın ile 12 yaşındaki T.K.Ö. adlı çocuk ve 15 yaşındaki E.B.Ö. adlı kız çocuk şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hastanelik oldular.

• 46 yaşındaki M.K. adlı şahsın Niyazi Mısri Caddesi’ne parkettiği otosunun arka sağ ve sol lastiklerini kesen, yedek lastiğini de çalan hırsız aranıyor.

• Beydağı Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki G.A. adlı kadın, ailevi nedenlerle 32 yaşındaki kocası A.A. tarafından dövüldü. Genç kadın ifadesinde, son iki yıldır eşiyle geçinemediklerini, aralarında tartışma çıktığı için dövdüğünü söyledi.

• Göztepe Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki Y.M.B. adlı kadın, ailevi nedenlerle tartıştığı 27 yaşındaki eşi M.B.’nin kendisine hakaret edip dövdüğünü öne sürdü.

• Mimar Sinan Caddesi’nde 39 yaşındaki C.K.’ya ait işyerinden 8 sigara ve 19 lira bozuk para çalarken işyeri sahibi tarafından yakalanan 14 yaşındaki A.T. polise teslim edildi. İşyeri sahibi, şikayetçi olmadı ve zanlı adliyece salıverildi.

• Savcılığa başvuran 37 yaşındaki H.K. adlı şahıs, İsmetiye Mahallesi’ndeki bir iş merkezinde 32 yaşındaki Ü.H.K. adlı şahıs tarafından bıçak çekilerek tehdit edildiğini, olaya karışan 30 yaşındaki Ö.K. adlı bayandan da şikayetçi olduğunu bildirdi.

• Mimar Sinan Caddesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan 19 yaşındaki M.Ö., üst katında oturan 18 yaşındaki M.P. adlı şahsın, çatının anahtarını vermemesi nedeniyle asma kilidi kırdığını, bunun üzerine M.P.’nin evine gelip kendisini dövdüğünü ve evin içindeki aynayı kırdığını bildirdi. M.P. adliyece salıverildi.

• Hacı Abdi Mahallesi Zapçıoğlu Caddesi’nde 13.00 sıralarında meydana geldiği öne sürülen gasp iddiası ile ilgili ifade veren 90 yaşındaki A.S. adlı şahıs, evinde iken tanımadığı, ancak görse tanıyabileceği 20-25 yaşlarında birinin evine girdiğini, para istediğini, yok deyince ceplerini yokladığını, gömleğinin cebindeki cüzdanın içerisindeki 80 lirayı aldığını, daha sonra “Altınları ver” dediğini, kendisinin “Altınlarım yok” demesi üzerine şahsın bıçağı boğazına dayayıp “Sakın beni şikayet etme” dedikten sonra kaçtığını iddia etti. Polis araştırmaya başladı.

• Cemal Gürsel Mahallesi 12. Sokak ile Çavuşoğlu Mahallesi’nde örgütsel pankart asıldığı, dağınık vaziyette yasadışı 2 farklı bildiri atılmış olduğu, ayrıca duvara yazılama yapıldığı, olayla ilgili araştırmanın Terörle Mücadele Şubesi tarafından sürdürüldüğü bildirildi.

• Polise başvuran 43 yaşındaki K.G. adlı kadın ile 50 yaşındaki D.G. adlı şahıs, Yeşilyurt Hasan Çalık Hastanesi’nde bulundukları sırada 18 yaşlarındaki kızları S.G.’nin bir simit alıp geleceğini söyleyerek yanlarından ayrıldığını ve geri dönmediğini, kızlarının İstanbul’da oturan F.veya Y.adlı erkek arkadaşının olduğunu, onunla evlenmek istediğini, kendilerinin uzak olması nedeniyle buna izin vermediklerini, muhtemelen bu şahsa kaçmış olabileceğini anlattılar. Polis kızı bulmaya çalışıyor.

• 20 yaşındaki H.A. ve 18 yaşındaki O.D. adlı gençler, Başharık Mahallesi Turgut Özal Lisesi yanında nedensiz yere 6-7 kişi tarafından dövüldüklerini öne sürdüler. Polis araştırmaya başladı.

• İstiklal Mahallesi’nde oturan 28 yaşındaki Y.B. adlı kadın, 21.00 sıralarında eski eşi 45 yaşındaki C.D.’nin evine geldiğini, kapıyı açmaması üzerine kapıyı tekmeleyip gittiğini, bir süre sonra eşinin 36 yaşındaki kardeşi A.D.’nin telefonla arayıp tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. Polis iki kardeşi arıyor.

• Çocuk Şubesi’ne başvuran 16 yaşındaki E.K. adlı kız öğrenci, Çarmuzu Mahallesi’ndeki evine giderken plakasını alamadığı bir oto ile yanına gelen şahıslardan 21 yaşındaki Y.L.’nin kendisini polis olarak tanıttığını ve kendisine “Sen D. misin, seni de alırım” dediğini, sonra uzaklaştığını aynı şahısları ertesi gün de bir başka otoyla okul dönüşü evlerinin önünde gördüğünü, durumu 48 yaşındaki babası E.K.’ye anlattığını, babasının şahısların yanına gittiğini ve bu kişilerin ayrıldıklarını anlatıp şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili olarak 21 yaşındaki Y.L., 28 yaşındaki H.L., 23 yaşındaki M.L. ve 20 yaşındaki M.L. adlı şahısları gözaltına aldı ve “Kamu Görevini Usulsüz Olarak Üstlenmek” suçlamasıyla işlem yaptı.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde oturan 43 yaşındaki A.G. adlı kadın polise başvurarak 14 yaşındaki kızı Ö.G.’nin eve dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Tevfik Temelli Caddesi’ndeki bir işyerinde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 44 yaşındaki M.K. adlı kadın, çalıştığı yerden 48 yaşındaki İ.S.K.’yi arayıp, alacağını istediğini, şahsın işyerine gelip kendisine hakarette bulunduğunu öne sürdü. İ.S.K. hakkında işleme başlandı.

• 34 yaşındaki M.B. adlı şahsın, Terminal Caddesi’nde amir odasına bıraktığı cep telefonu çalındı.

• Polise başvuran 16 yaşındaki M.Ö. adlı kız öğrenci, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi’nde öğrenci olduğunu, okula giderken plakasını polise verdiği otonun kendisini geçip okulun önünde durduğunu, şoförünün dikiz aynasından kendisini takip ettiğini, ikinci gün de aynı hareketleri yapması üzerine şikayetçi olduğunu anlattı. Polis aracın sürücüsünü yakalamaya çalışıyor.

• Kernek Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki S.K. adlı kadın, ailevi nedenlerle tartıştığı34 yaşındaki erkek kardeşi M.K.’nin kendisini tehdit edip dövdüğünü öne sürerken, M.K. suçlamayı kabul etmedi.

• Zafer Mahallesi’nde 37 yaşındaki E.Y.’ye ait eve mutfak camını zorlayıp açarak giren hırsız 550 lira para, 3 çeyrek altın ile 1 altın kolye çaldı.

• Çavuşoğlu Mahallesi’nde 43 yaşındaki N.Ç.’ye ait işyerinden 1 kireç çözücü ve 2 kangal sucuğu montunun içerisine saklayarak parasını ödemeden gitmek isteyen 43 yaşındaki Y.S.A., işyeri alarmının çalması sonucu yakalandı. Şahıs adliyece salıverildi.

• İnönü Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki N.I. adlı şahıs, 8 yaşındaki oğlu M.H.I.’nın dersini yanlış yaptığı gerekçesiyle öğretmeni A.A. tarafından dövülmüş olduğunu öne sürdü. Polis öğretmeni arıyor.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki F.K. adlı kadın, kendisini dövdüğünü öne sürdüğü 31 yaşındaki eşi A.K.’den şikayetçi olmadı.

• Savcılığa başvuran 35 yaşındaki M.A., 9 bin lira tutarındaki borcunu ödemediği için icraya verdiği 36 yaşındaki İ.Y.’nin icrayı kaldırması için kendisini ölümle tehdit ettiği iddiasında bulundu.

• Göztepe Mahallesi 10. Sokakta 27 yaşındaki T.B.’ye ait evin deposundan 1 bakır leğen çalındı.

• Yıldıztepe Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde 65 yaşındaki U.A. yönetiminde bulunan otoyla giderken 16 yaşındaki Y.Y.’nin kullandığı bisiklete çarptı. Kazada Y.Y. ile arkasında bulunan 17 yaşındaki E.K. yaralandılar.

• Başharık Kanalboyu Caddesinde 51 yaşındaki Z.B.’nin otosuyla çarptığı 6 yaşındaki M.H.I. adlı erkek çocuk yaralandı.

• Çöşnük Kavşağı trafik ışıklarında kırmızı yandığı için beklemekte olan 40 yaşındaki Ö.F.S. yönetimindeki otoya, 38 yaşındaki bayan sürücü S.T. yönetiminde bulunan araç arkadan çarptı. Çarpan araçta bulunan 50 yaşındaki T.U. adlı kadın yaralandı.

• Hamidiye Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki D.T. adlı genç kız, anne ve babasının ayrı olmasına üzülüp hap yutarak ve sol bileğini keserek intihara kalkıştıktan sonra pişman olup mesaj attığı annesi tarafından hastaneye kaldırıldı.

• B.Hüseyinbey Mahallesi’nde park halinde olan 41 yaşındaki F.T.’ye ait aracın teybi çalındı.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 41 yaşındaki F.T., 15 yaşındaki oğlu S.T.’nin berbere gitmek üzere çıktığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Mehmet Buyruk Caddesi Turgut Özal Camii karşısında 22.00 sıralarında yaya olarak yürüyen 27 yaşındaki F.D. ve 24 yaşındaki F.P. adlı bayanlar ile 21 yaşındaki Ş.H.D. adlı şahsın, F.B.’nin eski sözlüsü 24 yaşındaki R.K. ve onun arkadaşı 36 yaşındaki V.Y. ile karşılaştıkları, iki eski sözlü arasında tartışma çıktığı, taraflar arasında arbede yaşandığı, polisin müdahale edip hepsini gözaltına aldığı, ancak şahısların birbirlerinden şikayetçi olmamaları nedeniyle salıverildikleri bildirildi.

• İnönü Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki M.K., 16 yaşındaki oğlu B.K.’nin sabah namazına gideceğini söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını polisten istedi.

• Melekbaba Mahallesi’nde 36 yaşındaki F.Y. yönetimindeki araçla dönüş yaparken, freninin tutmaması üzerine buradaki evin duvarına çarptı. Aracın ön koltuğunda oturan 45 yaşındaki H.Y. kafasını dikiz aynasına çarparak yaralandı.

• Melekbaba Mahallesi’nde 4 yaşındaki M.D.K. adlı çocuğa motosiklet çarptı ve hafif yaraladı.

• Samanlı Mahallesi’nde 39 yaşındaki F.T.’ye ait evden çanta ile para cüzdanı çalındı.

• Samanlı Mahallesi 8. Sokakta 43 yaşındaki N.K.Ş. adlı öğretmene ait evden içinde kimlikler, kredi kartları, 100 lira para bulunan cüzdan ile 2 cep telefonu çalındı.

• Turgut Özal Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki E.A. adlı kız, derslerinin kötü olması yüzünden canı sıkıldığı için hap yutup intihara kalkıştı.

• Cevatpaşa Mahallesi’nde polis tarafından durdurularak aranan şahıslardan 29 yaşındaki T.T.’nin üzerinde 6 gram esrar bulundu.

• Eski Terminal Caddesi’nde 28 yaşındaki N.Ç.’nin kullandığı bisiklete 39 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan araç çarptı. Sürücü ile arkasında bulunan yeğeni 9 yaşındaki F.Ç. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olay yerinde durmayan araç sürücüsünden şikayetçi olduğunu söyleyince, sürücü yakalandı.

• Yeşilyurt Taftacık Mevkiinde M.B.’ye ait evden uydu cihazı ile müzik seti çalındı.

• Doğanşehir Fındık Köyünde oturan 72 yaşındaki N.A., arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı 44 yaşındaki H.A. ve 28 yaşındaki İ.A.’yı av tüfeği ile tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı.

• Yeşilyurt Gündüzbey’de oturan 26 yaşındaki M.E. adlı şahsın, bunalım sonucu sağ bileğini camla kesip intihara kalkıştı.

• Arguvan Yazıbaşı Köyünde evsel atıkları sokağa döküp çevreli kirleten 44 yaşındaki A.A.’ya, jandarma tarafından 25 lira idari para cezası uygulandı.

• Yaka Mahallesi’ndeki Şehir Mezarlığı’na mezar ziyaretine giden 52 yaşındaki Z.E. adlı kadının otomobilde bıraktığı, banka kartı, 80 lira para, kimliği ve ev anahtarı otonun camını kıran hırsızlarca çalındı.

• Kale Akuşağı Köyünde oturan 30 yaşındaki M.K., ailevi anlaşmazlık yüzünden aynı köyde oturan 48 yaşındaki A.A. ve 42 yaşındaki R.D. tarafından telefonla tehdit edildiğini öne sürdü.

• Battalgazi Hasırcılar Beldesinde husumet yüzünden çıkan kavgada 20 yaşındaki M.Ç., 18 yaşındaki D.S. tarafından bıçakla yaralandı.

• Yeşilyurt Bostanbaşı Mahallesi’nde 23 yaşındaki H.M.K.’ye ait bakkalda çalışan 19 yaşındaki M.D.’nin gece yedek anahtar ile dükkanın kapısını açıp 915 lira değerinde 232 paket sigara çaldığı gerekçesiyle yakalandığı bildirildi.

• Topsöğüt’te, 29 yaşındaki C.B. ve 26 yaşındaki eşi F.B. ile evlerine misafir gelen 38 yaşındaki A.B. ve 32 yaşındaki eşi F.B. arasında miras anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktığı, kardeş oldukları belirtilen iki şahıs ile karılarının birbirlerine girdiği ve birbirlerini yaraladıkları bildirildi.

• Bulgurlu Köyü sınırlarındaki Malatya Belediyesi Şehir Çöplüğü’nde 34 yaşındaki L.A. adlı şahsın inşaatlardan topladığı elektrik kablolarını yaktığı, bu nedenle şahsa çevreyi kirletmek suçundan 69 lira idari para cezası kesildiği bildirildi.

• Hanımınçiftliği Gülsever Mahallesi’nde 57 yaşındaki F.K., 20 yaşındaki A.K. ve 29 yaşındaki R.Ç. adlı kadınların, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldıkları belirtildi.

• Doğanşehir Sürgü’de tekel bayii A.K. ile Erkenek’te market işleten O.K.’ye sahte 100’lük banknot vererek alışveriş yapan şahıslar olduğunun saptanması üzerine 25 yaşındaki O.Y., aynı yaştaki S.Y. ve A.K. adlı şahısların Gölbaşı yönüne doğru otomobille kaçtıkları belirlendi. Şahıslar Gölbaşı’nda jandarma tarafından yakalandılar. Üzerlerinden 49 adet sahte 100 liralık banknot çıkan şahıslardan O.Y. tutuklandı. Diğer iki şahıs ise Sürgü Jandarması’na teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız