SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Sancaktar Mahallesi’nde park halinde olan 20 yaşındaki S.S.’ye ait 44 AC.. plakalı otodan 1 adet CD çalar ile 2 adet hoparlör çalındı.

• Çöşnük’te oturan 58 yaşındaki M.A. savcılığa başvurarak, 29 Mart seçimlerinden dolayı kendisine kızan 60 yaşındaki ağabeyi M.A. tarafından hakarete uğrayıp, dövüldüğünü ve şikayetçi olduğunu bildirdi. Ağabeyin ifadesi alındı.

• Çevreyolu Maliye karşısındaki eczanede görevli 49 yaşındaki O.D., polise başvurarak, 30-35 yaşlarında bir şahsın 70 liralık ilaç alıp karşılığında 100 ABD doları verdiğini, kendisinin para üstü olarak 80 lira ödediğini, 2 gün sonra döviz bürosuna gittiğinde, doların sahte olduğunu öğrendiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• PTT Caddesi’ndeki olayla ilgili ifadeleri alınan 20 yaşındaki M.A. ve İ.A. adlı şahıslar, tanımadıkları 25 yaşlarındaki biriyle çarpışıp ağız münakaşası yaptıklarını, şahsın belinden kelebek diye adlandırılan bıçak çıkarıp kendilerini tehdit ettiğini, sonra da kaçtığını bildirdiler. Polis şahsı belirlemeye çalışıyor.

• Çöşnük’te oturan 31 yaşındaki İ.Y. adlı şahıs, evinin kapısı önünde çıkardığı bir çift ayakkabısının çalındığını bildirdi.

• 42 yaşındaki M.K. adlı şahıs, akşam namazı için gittiği Sancaktar Camii’nde bulunan askılığa astığı ve içerisinde nüfus cüzdanı ile para cüzdanının bulunduğu montunun çalındığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

• 20.00 sıralarında polise başvuran R.K. adlı kadın, Aslantepe Caddesi’ndeki evinde komşusu olan G.Ç. ve N.Ç.’nin hakaretine uğrayıp dövüldüğü iddiasında bulunurken, polis iki kişiyi arıyor.

• MAŞTİ Terminali önünde 35 yaşındaki B.K. yönetiminde bulunan 44 FC..plakalı aracı sıkıştırdığı ve tehlikeye düşürdüğü öne sürülen 44 KK.. plakalı aracın sürücüsü 20 yaşındaki K.H. hakkında yasal işlem yapıldı.

• Çevreyolu’nda bir işyerine ortak olan 28 yaşındaki A.Ç., ortağı N.Ç. adlı şahsın “Vergi levhanı al çık git” diye konuşup tehditte bulunduğunu, soyadını bilmediği O.adlı şahsın da kendisine silah göstererek korkutmak istediğini öne sürdü. Polis iki kişiyi arıyor.

• İnönü Caddesi’ndeki bir işyerinde çalışan 20 yaşlarındaki H.G. adlı bayanın işyeri deposuna bıraktığı çantasından para cüzdanı ile cep telefonu çalındı.

• Fırat Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayla ilgili ifadeleri alınan 29 yaşındaki S.E. ve 22 yaşındaki E.K. adlı kız kardeşler, 27 yaşındaki erkek kardeşleri S.K.’nın akşam eve geldiğini ve montunu çıkartarak tuhaf hareketler yaptığını, montun cebinde gazete kağıdına sarılı yeşil bir ot görüp ne olduğunu sorduklarında, kardeşlerinin bıçakla saldırdığını, bu nedenle şikayetçi olduklarını bildirdiler. Olaya müdahale eden polis şahısta 16 gram esrar ele geçirirken, adliyeye verilen S.K. serbest bırakıldı.

• Cezmi Kartay Caddesi’ndeki içkili bir yerde alkol alan 28 yaşındaki D.D., yan masadaki şahıslarla göz göze geldiğini, şahıslara “Bir şey mi oldu?” diye sorduğunu, aralarında tartışma çıktığını, işyerinden çıkarken 33 yaşındaki Y.Y. adlı şahsın kendisini kafasından bıçakla yaraladığını öne sürdü. Adliyeye verilen zanlı salıverildi.

• Battalgazi Mahallesi’nde 28 yaşındaki H.T. adlı şahsın evinin önüne kilitleyerek bıraktığı, polisin plaka numarasını vermediği motosikletin çalındığını bildirdi.

• Devlet Hastanesi’ne yaralı olarak Fırat Mahallesi’nden getirilen 15 yaşındaki K.B. adlı kız öğrenci, evden okula giderken ailevi sorunları ve derslerinin kötü olmasından dolayı, jileti sel el bileğine bir defa sürdüğünü ve bileğinin kanamaya başladığını, daha önce de aynısını yaptığını, ancak bu kadar kanamadığını, yarasının fazla olması nedeniyle hastaneye geldiğini, intihar etmek istemediğini, sadece ailesinin dikkatini çekmeye yönelik olarak bunu yaptığını polise anlattı.

• Çevreyolu Adliye kavşağından dövülerek yaralı halde 15.00 sıralarında Devlet Hastanesi’ne getirilen 36 yaşındaki H.N.K., aracıyla giderken yolun ortasında yürüdükleri için korna çaldığı iki kişi tarafından dövüldüğünü bildirdi. Polis sürücüyü dövenleri belirlemeye çalışıyor.

• 32 yaşındaki A.F.G. ve aynı yaştaki H.A.D.’ye ait işyerlerinden 50 kalem ucu, 3 silgi, 1 plastik şaka topu, 1 şaka kanı, 4 çocuk kitabı, 1 daksil, 1 bayan parfümü, 3 lastik toka, 24 çift küpe, 1 oje, 10 çift toka çaldıkları iddiasıyla, 13 yaşlarındaki R. ve T.adlı kız çocukları hakkında işlem yapıldı.

• Ataköy Mahallesi’nde park halinde olan 28 yaşındaki Ü.A. adlı bayana ait otonun ön kapısını zorlayarak açan hırsız, MP3 çaları çaldı.

• Bir bankanın Dörtyol Şubesi’ne işlem için gelen 59 yaşındaki M.A.K.’nin bankaya verdiği para içerisinden 1 adet 100 liralık banknot sahte çıktı. Polis şahsın ifadesini alırken, olayla ilgili araştırmaya başlandı.

• Hacıabdi Mahallesi’nde park halinde olan 28 yaşındaki S.Ç.’ye ait otonun sağ arka kapı kelebek camını kırarak kapıyı açan hırsız, MP3 çaları çaldı.

• Niyazi Mısri Caddesi’nden Devlet Hastanesi’ne yaralı olarak getirilen 17 yaşındaki M.C. ifadesinde, 20 yaşlarında bir şahıs ile çarpıştığını, özür dilemesine rağmen şahsın kendisine yumruk atıp yaraladığını anlattı. Polis şahsı belirlemeye çalışıyor.

• Samanlı Mahallesi’nde 28 yaşındaki K.Ş. adlı şahı bıçakla yaralandı. K.Ş., sebepsiz yere tanımadığı 27-28 yaşlarındaki bir kişi tarafından yaralandığını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

• Akçadağ Kültür Mahallesi’ndeki lisede, 39 yaşındaki öğretmen S.U. ile öğrenci 19 yaşındaki C.I.’nın, karşılıklı olarak birbirlerini dövdükleri gerekçesiyle haklarında yasal işlem başlatıldı.

• Hekimhan Turgut Özal Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki Y.Ç. adlı şahıs polise başvurarak, 25 yaşındaki eşi F.Ç. ile tartıştıklarını, daha sonra kendisinin çarşıya gittiğini, geri döndüğünde eşini evde bulamadığını bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Darende ilçesinde 35 yaşındaki H.A. adlı bayan polisi telefonla arayarak, 34 yaşındaki N.D. adlı kadın tarafından dövüldüğü iddiasında bulunurken, polis N.D.’nin ifadesini aldı.

• Darende’de 29 yaşındaki A.İ. adlı şahıs, oksijen kaynağı yaparken, hortumun patlaması sonucu kolundan ve dirseğinden yanarak yaralandı.

• Hasan Varol Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki S.T. adlı kadın, 02.50 sıralarında dövülme sonucu yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne gidip tedavisini yaptırdı. S.T. ifadesinde, eşi M.T. tarafından dövüldüğünü, ancak şikayetçi olmadığını söyledi.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki F.U. adlı kadın, 01.10 sıralarında alkolle birlikte ilaç içince koma halinde Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve durumunun ağır olması nedeniyle TÖTM’ye sevkedildi.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki Y.Ö. adlı genç, evinden ayrılıp geri dönmedi.

• Savcılığa başvuran 55 yaşındaki A.G. adlı şahıs, 2007’de sattığı ancak ruhsatı kendisinde olan aracı muayene ve sigorta borcu geldiği için bağlattığını, bunun üzerine aracı galericiden alan 28 yaşındaki C.G. ve ağabeyi 32 yaşındaki N.G.’nin kendisini ölümle tehdit ettikleri iddiasında bulundu. İki kardeş ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• Savcılığa başvuran 45 yaşındaki B.M. adlı kadın, eski eşi 46 yaşındaki A.F.’nin kendisinden ayrılmak için zorla senet imzalattığını, mahkemenin hükmettiği nafakayı da ödemediği için icraya verdiğini, bu nedenle eski eşinin telefonla arayıp senedi icraya koyacağını söyleyip ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Şahıs ise ayrılırken senedi iade ettiğini öne sürüp, suçlamayı kabul etmedi.

• Atatürk Caddesi’ndeki bir iş merkezinde 32 yaşındaki F.S.’ye ait işyerinden 1 bilgisayar kasası ile 1 cep telefonu çalındı. Şahıs işyerinin yedek anahtarının M.adlı kişide olduğunu, ancak ondan şüphelenmediğini söylerken, savcı talimatıyla polis M.’yi bulmaya çalışıyor.

• Savcılığa başvuran 37 yaşındaki A.A. adlı kadın, kayınbiraderi olan 43 yaşındaki M.A.’nın kendilerinden 115 bin lira istediğini, vermedikleri takdirde kendilerine zarar vermekle tehdit ettiğini öne sürerken, kayınbirader suçlamayı reddetti.

• İstiklal Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki S.S.Ö. polise başvurarak, sabah evinde iken gürültüye uyandığını, çelik kapıyı açtığında kimseyi göremediğini, kapı önünde taş ve kapı izerindeki taş izlerini görüp kapıyı kapattığını, balkondan aşağıya baktığında, daha önce 1 yıl arkadaşlık ettiği ancak anlaşamadıkları için ayrıldığı M.Y. adlı şahsın apartmandan çıkıp bir araçla uzaklaştığını gördüğünü bildirdi. Polis M.Y.’yi arıyor.

• Nasuhi Caddesi Antepli Sokakta 31 yaşındaki A.Y. adlı şahsa ait işyerinden 1 bilgisayar kasası, 1 monitör, 1 klavye ve 1 kamera çalındı.

• Tandoğan Mahallesi’nde dolandırılan 79 yaşındaki E.K. adlı kadın, polise verdiği ifadede, evinin önünde otururken 30-35 yaşlarında esmer bir şahsın gelip, inşaatlarına çimonto getirdiklerini, sokağın dar olması nedeniyle aracın sokağa giremediğini, şoförden çimentoyi indirmesini istediğinde ise para istediğini, üzerinde para olmadığını belirtip daha sonra vermek üzere kendisinden para istediğini, kendisinin de şahsa 100 lira verdiğini, bir süre şahsı evinin önünde beklediğini ancak gelmeyince dolandırıldığını anladığını anlattı. Polis dolandırıcıyı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Yenihamam Mahallesi Şire Pazarı Sokakta 48 yaşındaki A.R.K.’ya ait işyerinin deposundan gece yarısı çeşitli markalarda tarım ilacı bulunan 23 koli çalındı.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki H.Ç. adlı kadın ile yine aynı mahallede oturan 52 yaşındaki K.Ç. adlı şahıs ile 17 yaşındaki oğlu O.Ç., topladıkları mantarı yedikten sonra zehirlenerek hastanelik oldular. Doğanşehir Suçatı mevkiinde mantarı topladıklarını belirten şahıslar tedavi edildiler.

• Bentbaşı Caddesi Sanayi Caddesi’ndeki TIR’ın dorsesinden meydana gelen hırsızlık ile ilgili olarak ifade veren sürücü 31 yaşındaki M.İ., dorseye yüklenen malzemelerin sabitlenmesini sağlayan 11 adet alüminyum çıtanın yerinden alındığını, dorseye girerek çıtaları çalandan şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis bir süre sonra çıtaları 19 yaşındaki F.A. adlı şahısta bulurken, bu kişi hurda toplayarak geçimini sağladığını, çıtaları yerde bulduğu için aldığını öne sürdü. Zanlı gönderildiği adliyece tutuklandı.

• Savcılığa başvuran 23 yaşındaki V.G., kendisine ait nüfus cüzdanına fotoğraf yapıştırılmak suretiyle adına 0532.. no.lu telefon hattı açıldığını, ayrıca Dışbank’tan kredi kartı çıkartıldığını bildirirken, polis olayla ilgili olarak 45 yaşındaki M.Ö. ve 26 yaşındaki E.C.A. adlı şahısların ifadesine başvurdu.

• Adliye içerisinde görevli polise hakaret ettiği öne sürülen 62 yaşındaki M.E. adlı şahıs gözaltına alındıktan sonra susma hakkını kullanıp poliste ifade vermedi ve gönderildiği adliyece adli kontrol kaydıyla salıverildi.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde 57 yaşındaki A.N.K. adlı şahsa ait evin kapısı önünden 2 çift ayakkabı çalındı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki F.Ö. adlı kadın, 17 yaşındaki kızı H.Ö.’nün evden ayrılıp geri dönmediğini, kızının arkadaşlarından yaptığı araştırmada 22 yaşındaki F.Ö. adlı şahısla birlikte gitmiş olduğunu öğrendiğini bildirdi ve bulunmalarını istedi.

• Polise başvuran 43 yaşındaki Z.M. adlı şahıs, daha önce aralarında alacak verecek meselesi bulunan 54 yaşındaki H.K. adlı şahsın yanında 31 yaşındaki H.A. ve 27 yaşındaki H.A. ile birlikte kendisini Tevfik Temelli Caddesi üzerinde zorla araca bindirdiklerini, borcunu ödemedikleri takdirde öldüreceklerini söylediklerini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Yakalanan 3 şahıs ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

• Tecde Mahallesi’nde 63 yaşındaki Y.Y. adlı şahsa ait yazlık evden 1 televizyon, 1 elektrik süpürgesi, 200 lira para ile bazı mutfak malzemeleri çalındı.

• Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde bir apartmanın bahçesinde zincir ile bağlı olan ve 57 yaşındaki M.M.B. adlı şahsa ait olduğu bildirilen köpek çalındı.

• Polise başvuran 17 yaşındaki İ.K. adlı genç, Mimar Sinan Caddesi’nde 20.00 sıralarında önceden tanımadığı 20 yaşlarında, 1.65 boylarında kirli sakallı esmer bir şahıs tarafından anahtarla kafasına vurularak dövüldüğünü anlattı. Polis araştırmaya başladı.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 21.00 yaşlarındaki B.G. adlı bayan, nişanlısı ile tartıştıktan sonra bunalıma girip fazla miktarda ilaç yutarak intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• 23 yaşındaki B.Y. adlı şahıs, 03.30 sıralarında alkollü olarak Cezmi Kartay Caddesi’nden evine giderken tanımadığı biri tarafından kafasına şişe vurularak yaralandığını öne sürdü.

• Savcılığa başvuran 27 yaşındaki M.A., önceki bir tarihte nüfus cüzdanını kaybettiklerini, bir süre önce Türk Telekom’dan aranıp 464 lira borcu olduğunun bildirildiğini, kuruma gittiğinde kendi adına sözleşme düzenlendiğini gördüğünü, kimlik bilgilerinin kendisine ait olduğunu, fotoğraf ve imzanın ise başkasına ait olduğunu bildirdi ve kendisine ait kimlik bilgileriyle sahte belge düzenleyenin bulunmasını, cezalandırılmasını istedi. Polis araştırmaya başladı.

• Çöşnük Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı’nda 43 yaşındaki H.A. adlı kadına ait evden 1 çeyrek altın ile 208 lira para çalındı.

• 44 yaşındaki H.B. adlı şahsın Halkbank merkez şubesinden para çekmek istediği, tanımadığı birinden yardım istediği, bu şahsın bankamatiğin para vermediğini söyleyip makineye taktığı kartı geri iade ettiği, H.B.’nin bankaya girerek hesabını kontrol ettiğinde, 600 lirasının az önce çekilmiş olduğunu öğrendiği belirtildi. Polis görüntülere göre M.T. ve H.H.A. adlı şahısları aramaya başladı.

• Orduzu’da oturan 42 yaşındaki A.D., 18 yaşındaki kızı F.D.’nin açık lise öğrencisi olması nedeniyle sınav tarihlerini öğreneceğini söyleyerek evden ayrılıp geri dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Battalgazi otobüs durakları arkasında 22.00 sıralarındaki kavgada yaralanan 42 yaşındaki B.Ç., aralarındaki alacak verecek yüzünden kavga çıkan B.Ç. ve M.Ç. adlı şahıslar tarafından dövülüp cep telefonu ve 150 lira parasının alındığı iddiasında bulundu. Polis iki şahsı arıyor.

• Taştepe’de oturan 31 yaşındaki C.K. adlı şahıs polise başvurarak, 25 yaşındaki kız kardeşi Z.K.’nin misafirliğe gideceğini söyleyip ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Taştepe’de 22 yaşındaki Ü.C. adlı şahsın evinin bodrum katında bulunan 1.000 lira değerindeki 33 adet güvercin çalındı.

• Çevreyolu üzerindeki bir halı sahada gece yarısı soyunma odası içerisinde 28 yaşındaki H.O.Y.’ye ait cep telefonu ve 40 lira, 35 yaşındaki F.S.’ye ait cep telefonu ve 30 lira, 25 yaşındaki E.D.’ye ait cep telefonu, 27 yaşındaki M.S.’ye ait 2 cep telefonu ve 50 lira para çalındı. Polis olayla ilgili halı saha görevlisi 42 yaşındaki İ.K.’nın ifadesine başvurdu.

• Şehitfevzi Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki A.K. adlı şahıs, 22 yaşındaki kızı N.K.’nin bir kayısı fabrikasına iş başvurusu yapmak üzere evden ayrıldığını, akşam eve dönmediğini, 20.00 sıralarında gizli numaradan kendisini arayan ve A.olarak tanıtan şahsın, kızının yanında olduğunu, merak etmemesini, birlikte kaçmaya karar verdiklerini söyleyip telefonu kapattığını bildirdi ve kızının bulunmasını istedi.

• Ataköy Mahallesi 2. Sokakta park halinde olan 41 yaşındaki M.K.’ya ait 44 EN..plakalı aracın dört lastiği kesildi ve kaportası derin yara alacak şekilde çizildi. Araç sahibi amcası oğlu 36 yaşındaki M.K.’dan şüphelendiğini söylerken, polis bu şahsı aramaya başladı. Polis araştırmayı sürdürürken 45 yaşındaki T.K. adlı şahıs da polise başvurarak Terminal Caddesi’nde park halinde olan 44 EV..plakalı otosunun 4 lastiğinin birden kesildiğini, olayla ilgili olarak dayısı oğlu M.K.’dan şüphelendiğini anlattı. İki kuzenine ait araçlara zarar verdiği öne sürülen M.K.’nin bulunmasına çalışılıyor.

• Savcılığa başvuran 59 yaşındaki M.K., 41 yaşındaki M.K. ile hayvan derisi alım satımı için anlaştıklarını ve şahsa 11 bin lira ödediğini, ancak şahsın kendisini dolandırdığını öne sürerken, diğer şahıs suçlamayı reddetti.

• Karakavak Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı’nda 36 yaşındaki F.K.’ya ait inşaattaki depodan 80 adet doğalgaz vanası ile 12 top mobil plastik boru çalındı.

• Yazıhan’da polise başvuran 41 yaşındaki S.B., H.D., A. ve A.adlı şahıslarla inşaat sıvası yapmaları için anlaştığını ve bir miktar para ile anahtarı verdiğini, daha sonra tekrar inşaat alanına geldiğinde, ustaların yanı sıra 300-400 kilo kuru kayısının da olmadığını gördüğünü, işi yarım bırakıp kayısısını çalan ustalardan şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Yeşilyurt’ta 9 yaşındaki M.Z. adlı çocuk, ders sırasında öğretmeni 59 yaşındaki H.K.’nin kafasına sopa ile vurarak kendisini yaraladığını öne sürerken, öğretmen M.Z.’nin başını pencere kenarına çarparak yaralanmış olabileceğini iddia etti ve suçlamayı reddetti.

• Yeşilyurt’ta babası ile birlikte polise başvuran 12 yaşındaki A.Y. adlı kız öğrenci, okuldan eve giderken bir aracın yanında yavaşladığını, içindeki 3 kişiden arkada oturan şahsın kolundaki çantayı alıp, elindeki bıçağı gösterdiğini ve “Sus sakın konuşma. Sakın bağırma. Yoksa seni keserim” dediğini, bu nedenle çok korktuğunu ve ağlayarak kaçtığını anlattı. Polis araştırmaya başladı.

• İstiklal Mahallesi’nde 50 yaşındaki Y.E., 48yaşındaki E.İ. ve 44 yaşındaki M.K. adlı kişilere ait evin 02.00-02.30 arasında kundaklanması ile ilgili olarak, bu kişiler Z.Ş. adlı şahıstan şüphelendiklerini bildirince, şahsın arandığı bildirildi.

• Zafer Mahallesi’nde oturan 13 yaşındaki M.B. adlı çocuk, kuru sıkı tabanca ile oynarken, silahın patlaması sonucu başından hafif yaralandı.

• Polise başvuran 47 yaşındaki S.F. adlı şahıs kayınbiraderi 52 yaşındaki C.K.’nın karşılaştıkları sırada kendisini yumrukladığını, daha sonra dükkanda otururken 26 yaşındaki S.A. ve kayınbiraderinin oğlu 28 yaşındaki T.K.’nın gelerek kendisini dövdüklerini öne sürdü. Polis şahısların ifadesini aldı.

• 53 yaşındaki A.B. adlı şahıs, aralarında husumet bulunan amcası oğlu Ş.B. tarafından yumrukla yaralandı. Ş.B. olaydan sonra kaçtı.

• Zafer Mahallesi’nde park halinde olan 24 yaşındaki S.B.’ye ait otoya toplam 1.500 liralık zarar verildi.

• Polise başvuran 26 yaşındaki S.T. adlı bayan, İstiklal Mahallesi’nde alışveriş yaptığı Ü.adlı şahsın telefonla kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunurken, polis şahsı aramaya başladı.

• Çöşnük Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki G.K. adlı kadın, bunalım sonucu fazla miktarda hap yuttuktan sonra pişman olup hastaneye başvurdu.

• Başharık’ta oturan 45 yaşındaki S.G. adlı kadın, polise başvurarak 18 yaşındaki kızının eve gelmediğini, kızına ait telefonu aradığında tanımadığı bir kadının çıktığını ve kızının oğlu ile kaçmış olduğunu, oğlunun adının da H.K. olduğunu söylediğini bildirdi. Polis kızı ve şahsı bulmaya çalışıyor.

• Cirikpınar Mahallesi’nde oturan 53 yaşındaki D.Z. adlı kadın polise başvurak, öz oğulları 20 yaşındaki H.Z. ve 16 yaşındaki R.Z.’nin sürekli kendisine bağırdıklarını ve son olarak dövdüklerini bildirdi. Polis iki kardeşi yakaladı.

• Yeşiltepe’deki sahada oynanan 3. lige terfi maçı sırasında 30 yaşındaki hakem M.K.Ö.’ye küfrettiği, bu nedenle kırmızı kart görünce hakemin çenesine yumruk attığı öne sürüler Muş doğumlu 25 yaşındaki N.A. hakemin şikayeti üzerine polisçe yakalandı. N.A. hakemin suçlamasını kabul etmedi.

• Salköprü Mahallesi’nde 20.30 sıralarında komşusundan evine dönmekte olan 34 yaşındaki A.A. adlı kadın, tanımadığı biri tarafından dövüldü. A.A., şahsı tanımadığını ve kendisini niye dövdüğünü bilmediğini polise anlattı, şikayetçi oldu.

• Karakavak Mahallesi’nde 04.00 sıralarında devriye görevi yapan polis ekibi Mehmet Ejder Caddesi'nde farları sönük olarak giden bir aracı durdurdu. Araçta bulunan 28 yaşındaki B.A. adlı şahısın üzerinden ve otodan yoğun şekilde mazot kokusu gelmesi üzerine, aracın bagajındaki galonda 90 litreye yakın mazot olduğu, bagajda yine küçük mazotlu bidonların, 1 çift mazotlu eldivenler, bir bakır kablo, 1 bıçak ile tornavidanın olduğu görülünce, çevrede araştırma yapıldığı ve mazotun yakında park halinde olan 56 yaşındaki C.K.’ya ait kamyondan çalındığı belirlendi. Polis, hırsızlıkta kullanılan aracın bir kiralama servisinden B.A. ve 25 yaşındaki S.Y. adına kiralandığını belirleyince, S.Y. adlı şahıs da aranmaya başlandı. B.A. ise mahkemece tutuklandı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde 90 yaşındaki İ.H.P. adlı kadına ait eve kapısını zorla açarak giren hırsız tarafından 40 lira para çalındı.

• Aşağıbağlar Mahallesi’nde 42 yaşındaki M.Z.B. adlı şahsa ait evden 1 su motoru, 1 fener, 5 kilo çay ile yarım kilo çay ve 2 adet su santrifüj pompası çalındı.

• Battalgazi ilçesindeki bir okulun yurdunda kalan Güroymak doğumlu 18 yaşındaki F.T. adlı öğrenci arkadaşları ve ailesiyle olan sorunları yüzünden hap yutarak intihara kalkıştı. Şemdinli doğumlu 20 yaşındaki E.E. adlı öğrenci de kaldığı yurttaki odada jiletle sol solunu keserek intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

• Darende’de 31 yaşındaki H.D. adlı şahsı döverek bıçakla tehdit ettikleri öne sürülen 27 yaşındaki S.Ö. ve 34 yaşındaki F.Ö. adlı kardeşler hakkında işleme başlandı.

• Hekimhan- Sivas yolunda 47 yaşındaki B.A. yönetimindeki kamyon, lastiğinin patlaması sonucu devrildi ve sürücü yaralandı.

• Ferhadiye Mahallesi’nde işyeri bulunan 32 yaşındaki Y.O. 02.10 sıralarında polise başvurarak işyerinin vitrin camının kırıldığını bildirdi ve taş atarak camı kıran ya da kıranların yakalanmamsını istedi.

• B.Hüseyinbey Mahallesi’nde 04.00 sıralarında bir işyerinde meydana geldiği ifade edilen olayla ilgili olarak ifadesi alınan 27 yaşındaki H.A. adlı kadın, tartışma sonucu patronu olan 39 yaşındaki Y.F.’nin kendisine tokat attığını, daha sonra özür dilediği için şikayetçi olmadığını söyledi.

• Fuzuli Caddesi’nde 17yaşındaki M.İ. adlı kız öğrenci derslerinin kötü olması nedeniyle bunalıma girip 10 hap yutarak intihara kalkıştı.

• Saray Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 32 yaşındaki N.Y. adlı şahıs, dedesinden kalan miras yüzünden tartıştığı ağabeyi 37 yaşındaki A.Y. tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. A.Y. aranıyor.

• Hasan Varol Mahallesi’nde 9 yaşındaki M.N. adlı kız çocuğunun, karşı dairenin zilini çalmakta olan, daha önce görmediği, 35-40 yaşlarında, kısa boylu, şişman, esmer tenli, kısa düz saçlı, siyah ceketli bir şahsın elle tacizine uğradığı bildirildi. Polis şikayet üzerine olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Tandoğan Mahallesi’nde oturan 69yaşındaki H.K. adlı kadın, polise başvurarak, kolundaki altın bileziği kanepenin altına koyduktan sonra abdest almak için kapısı açık bırakarak evin arkasına gittiğini, 20 dakika sonra döndüğünde bileziğinin çalındığını gördüğünü bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

• Fırat Mahallesi Erenler Sokağı’nda oturan 39 yaşındaki C.T. adlı kadın, 5 yaşındaki oğlu M.T.’nin ağladığını duyunca balkona çıktığını ve sokakta düşmüş olduğunu gördüğünü, yanına gidip sorduğunda, 10 yaşlarında kafasında şapka olan tanımadığı bir çocuğun bisikletle kendisine çarpıp kaçtığını söylediğini, oğlunu hastaneye götürdüğünü ve ayağının kırık olduğunun saptandığını polise anlattı. Polis bisikletliyi saptamaya çalışıyor.

• Çarmuzu’daki bir camide müezzinlik yapan 46 yaşındaki H.K., öğle namazı sırasında meydana gelen hırsızlıkla ilgili polise başvurdu. H.K., cemaatle namaz kıldıktan sonra arka tarafa astığı ceketinin yerde olduğunu gördüğünü, cebini kontrol ettiğinde, içerisinde çeşitli bankalara ait kredi kartları ve 100 lira bulunan cüzdanının çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi. Polis hırsızı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Çevreyolu Kız Öğrenci Yurdu karşısında 31 yaşındaki E.İ. yönetimindeki 44 KV.. plakalı oto ile 27 yaşındaki Y.Ö. yönetiminde bulunan 44 LE..plakalı otobüs çarpıştı. Oto sürücüsü ile yanında bulunan 56 yaşındaki F.Z. adlı şahıs yaralandılar.

• Hacıabdi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde 53 yaşındaki N.B.’ye ait eve kapısını zorlayarak giren hırsızlarca 5 erkek çorabı, 5 eşarp ile 1 adet dijital fotoğraf makinesi çalındı.

• Karakavak Mahallesi’nde 03.45 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 18 yaşındaki Z.T. adlı bayan, amcasının oğlu olan 20 yaşındaki E.T.’nin gelip kendilerine hakaret ettiğini ve bıçakla oturma odasının camını kırdığını anlattı. Polis E.T.’yi arıyor.

• Turgut özal Mahallesi’ndeki evinde fazla miktarda hap yutarak intihara kalkışan 46 yaşındaki F.K. adlı kadın hastaneye kaldırıldı.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki A.B. adlı şahıs kızı 16 yaşındaki B.B.’nin öğle saatlerinde evden ayrılıp geri dönmediğini, kızının sürekli komşuları olan N.G. adlı şahsın peşinden gittiğini, kızını kandırarak evden uzaklaştıran bu kişiden şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Zapçıoğlu ve Terminal Caddelerini İnönü Caddesi’nin altından birbirine bağlayan araç alt geçidinde 40 yaşındaki G.T. yönetimindeki 44 FR..plakalı otobüs, 27 yaşındaki A.A. yönetimindeki 16 JB..plakalı traktör ile 23 yaşındaki F.T. yönetiminde bulunan 44 LF..plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada F.T. yaralandı.

• Özalper Mahallesi’nde 18 yaşındaki G.G. adlı genç kız, canının sıkılması üzerine fazla miktarda hap yutunca zehirlendi.

• Terminal Caddesi ile Zapçıoğlu Caddesi’ni birbirine bağlayan Orgeneral Eşref Bitlis Altgeçidi çıkışında 36 yaşındaki E.Ş. yönetimindeki 44 DE..plakalı otobüsün çarptığı 34 yaşındaki G.E. adlı kadın yaralandı.

• Zafer Mahallesi’nde 43 yaşındaki B.Ç.’ye ait evde çıkan yangına itfaiye müdahale ederek söndürdü.

• Zafer Mahallesi 1. Sokakta 29 yaşındaki M.T.’ye ait evde 03.30 sıralarında başlatılmak istenen yangınla ilgili olarak ev sahibi, salon penceresinin kaldırım taşı ile kırıldığını, taşın salonun ortasına düştüğünü, salon penceresinde yanma nedeniyle siyahlıklar ve pencerenin altında ıslaklık gördüğünü, olayı ağabeyi ile alacak verecek anlaşmazlığı bulunan H.G. ve M.G. adlı şahısların yaptığından şüphelendiğini öne sürdü. Polis iki şahsı arıyor.

• Melekbaba Mahallesi’nde 66 yaşındaki annesi Y.A. ve 23 yaşındaki kardeşi Y.A.’yı dövdüğü öne sürülen 38 yaşındaki H.A. adlı şahıs hakkında yasal işleme başlandı.

• Fahri Kayahan bulvarı Çilesiz kavşağında 45 yaşındaki A.Y. adlı bayan yönetimindeki oto ile 38 yaşındaki Ö.Ş. yönetimindeki oto çarpıştı. A.Y. hafif yaralandı.

• B.Mustafapaşa Mahallesi’nde E.K. adlı şahsa ait eve kapısını zorla açıp giren hırsız, cep telefonu ile taşlı altın yüzük çaldı.

• Akçadağ Doğu Mahallesi’nde park halinde olan 40 yaşındaki S.A.’ya ait traktör römorku çalındı.

• Arguvan’ın Hekimhan yol ayrımında 70 yaşlarındaki H.E., bazı kişilerin saldırısına ve hakaretine uğradığını, gözleri görmediği için kendisini dövenlerin kim olduğunu bilmediğini polise anlattı. Soruşturma sürüyor.

• Çevreyolu Elazığ yönünde 31 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 44 KV..plakalı oto ile 34 yaşındaki H.P. yönetimindeki 36 AN..plakalı traktör çarpıştı. A.K.’nin yanı sıra araçta bulunan 35 yaşındaki H.K. adlı bayan ile 9 yaşındaki Z.B.K. ve 1 yaşındaki Z.K. adlı kız çocukları yaralandılar.

• Doğanşehir Polat’da aralarında anlaşmazlık bulunan şahıslardan 38 yaşındaki Ç.O., sopayla 58 yaşındaki M.K.’nın başına vurarak yaraladı.

• Battalgazi Meydancık Köyünde 59 yaşındaki K.B. adlı şahıs, yeğenleri 34 yaşındaki R.B., 40 yaşındaki M.B. ve 36 yaşındaki N.B. adlı kardeşler tarafından dövüldü.

• Akçadağ Bekiruşağı Köyü Çay mezrasında 30 yaşındaki I.D., su anlaşmazlığı yüzünden 45 yaşındaki H.D.’yi yumrukla yaraladı.

• Arguvan Sığırcıuşağı Köyünde 48 yaşındaki B.Ç. adlı şahsın, alacak verecek yüzünden araları açık olan 79yaşındaki G.B.’ye ait ekili araziye büyükbaş hayvan sokarak zarar verdiği öne sürüldü.

• 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yaş pasta imalathanesinde ustabaşı 34 yaşındaki C.Ö. gözetiminde çalışan 17 yaşındaki S.B. fırının kapağını açtığı sırada sıkışan gazın patlaması sonucu hafif yaralandı.

• Battalgazi Yarımcahan Köyünde 3 yaşındaki E.A. adlı kız çocuk ile 2 yaşındaki A.A. adlı erkek çocuk birlikte oyun oynarken, evde açıkta bırakılan tineri kazaen içince zehirlenerek hastanelik oldular.

• Arapgir ilçesinin Boğazlı Köyünde, 46 yaşındaki A.G. adlı kadın hakkında, muhtarlık seçiminde kendisine oy vermediği gerekçesiyle 452 yaşındaki S.G. adlı kadına hakaret ettiği iddiasıyla işlem yapıldı.

• Akçadağ Ören’de 28 yaşındaki S.K., lokanta işletmeciliği yüzünden tartıştığı 14 yaşındaki Ç.K., 15 yaşındaki M.K. ve 48 yaşındaki A.L. tarafından dövüldü.

• Akçadağ Kepez’de 60 yaşındaki K.A. adlı şahıs ile 44 yaşındaki R.A. adlı kadının, kız alıp verme yüzünden husumet bulunan 62 yaşındaki İ.T. adlı kadın ve 79 yaşındaki H.T. adlı şahsı ölümle tehdit ettikleri iddiasıyla haklarında işleme başlandı.

• Doğanşehir Erkenek’te arazi meselesi yüzünden 35 yaşındaki H.Y.’nin kafasına sopayla vurduğu 22 yaşındaki T.Y. yaralandı.

• Yeşilyurt Kadiruşağı Köyü Koyungözü Mahallesi Arapçukuru mevkiinde bahçesi bulunan 53 yaşındaki Ü.S., geçen yıl diktiği 12 kayısı, 6 elma ve 4 armut fidanının, kayınbiraderi 53 yaşındaki M.K. tarafından söküldüğü iddiasıyla savcılığa başvurdu. İfadesi alınan M.K. salıverildi.

• Elazığ’dan Malatya’ya gelmekte olan 38..573 plakalı otomobil Kömürhan’da Jandarma tarafından durdurularak arandı ve araçtakilerden 24 yaşındaki Y.A.’ya ait sigara paketi ve gözlük kılıfı içerisinde 25 gram kubar esrar bulundu.

• Hekimhan Kurşunlu’da 18 yaşındaki İ.A. adlı şahıs, tarım ilacı içerek intihara kalkıştı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Doğanşehir Karaterzi Köyü Memişler mevkiinde 44 yaşındaki H.S. yönetimindeki traktörle tarlada çalışırken dikkatsizlik sonucu taşa çarpınca, kendisi ve yanında bulunan 32 yaşındaki A.S. düşerek yaralandılar.

• Doğanşehir Günedoğru Köyünde arazi anlaşmazlığı sonucu çıkan kavgada 28 yaşındaki Z.B. adlı kadının, 42 yaşındaki A.B. adlı kadını başına taşla vurarak yaraladığı bildirildi.

• Yeşilyurt Bostanbaşı beldesi sınırlarındaki bir sitede 33 yaşındaki H.B. adlı şahsın jandarmaya başvurarak apartman aidatı yüzünden 45 yaşındaki İ.K. ve 19 yaşındaki oğlu Y.K. tarafından ölümle tehdit edildiği iddiasında bulundu.

• Akçadağ Ören’de 28 yaşındaki S.K., husumet yüzünden 15 yaşındaki M.K.’yı dövdü.

• Darende ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden 36 yaşındaki K.G. adlı kadının, 43 yaşındaki F.Y. adlı kadınla kavga ettiği ve birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Turgut Özal Tıp Merkezi Göz Servisi’nde nöbetçi doktor olan 28 yaşındaki G.O. adlı bayan, plastik cerrahi bölümündeki bir hastanın yakını olan 37 yaşındaki C.H. tarafından, hastasını muayene etmediği gerekçesiyle tehdit edildiğini jandarmaya bildirdi. C.H. gözaltına alındı.

• Kapıkaya Baraj inşaatı yol ayrımında, 21 yaşındaki M.A.K., ailevi sorunlar yüzünden tartıştığı 35 yaşındaki amcası E.K. tarafından sopayla dövülerek ağır yaralandı.

• Arapgir Bostancık Köyü Sakaltutan mevkiinde 44 yaşındaki A.K., alacak verecek yüzünden tartıştığı aynı yaştaki M.K. tarafından kafasına sopayla vurularak yaralandı.

• Merkez Topraktepe Köyünde hazineye ait araziye 44 adet kayısı diktikleri bildirilen 42 yaşındaki H.K. ve 46 yaşındaki Y.K. hakkında yasal işleme başlandı.

• Yeşilyurt Oluklu Köyünde 57 yaşındaki D.Y.’nin aşağı Oluklu mevkiinde bulunan bahçe evinden kilidini kıran şahıslarca 1 oturma takımı, 1 mini buzdolabı, 1 spiral makinesi, 2 takım çantası, 1 televizyon, 1 telefon, 2 yatak, mutfak malzemesi ile 100 kilo kuru kayısı çalındı.

• Doğanşehir Polat’ta 28 yaşındaki E.T., birlikte yaşadığı aynı yaştaki N.G. adlı kadının evi terk edip babası M.G.’ye ait eve gidince, buna sinirlenip M.G.’nin evinin pencere camlarını kırdı.

• Yazıhan Akyazı mevkiinde DDY’ye ait 250 kilo hurda demirleri 44..271 plakalı araçla Malatya yönüne götürdükleri saptanan 38 yaşındaki N.G. ve 49 yaşındaki Ş.O. hakkında yasal işleme başlandı.

• Yeşilyurt Gündüzbey Tavşanderesi mevkiinde 62 yaşındaki A.S., 40 yaşındaki Ö.Ş. ve 58 yaşındaki M.K. adlı şahıslara ait bahçelerdeki 3 su motoru elektrik panoları ile birlikte çalındı.

• Akçadağ Aydınlar Köyü Tavşantepe mevkiinde DDY’na ait kapak şeklindeki demir parçasını 44..442 plakalı kamyonet üzerindeki oksijen kaynağı ile kesmeye çalışan 25 yaşındaki Ö.T. ve 20 yaşındaki R.P. jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

• Doğanşehir Polat’ta oturan 69 yaşındaki K.Ö., ile oğulları 44 yaşındaki V.Ö. ve Ş.Ö.’nün kendilerine ait olan kahvehanenin önünde bulunan çınar ağacının belediyenin çevre düzenlemesi etrafında kesilmesi üzerine kasaba belediye başkanı 49 yaşındaki İ.G.’ye hakarette bulunup tehdit ettikleri iddiasıyla haklarında işleme başlandı. Bu olaydan sonra gece yarısı belediye parkındaki 2 adet çınar ağacının bu şahıslardan 44 yaşındaki V.Ö. tarafından baltayla kesildiği bildirildi.

• Malatya Şehir Mezarlığı’na mezar ziyaretine ailesiyle birlikte minibüsle gelen 44 yaşındaki Z.S. adlı bayana ait, içerisinde 2 nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, 2 kredi kartı ve 80 lira para ile ev anahtarının bulunduğu bayan kol çantası, aracın sağ ön camı kırılarak çalındı. Pazar günü saat 13.00 sıralarındaki olayda çalınan çantanın içerisindeki 80 lira alındıktan sonra diğer malzemeler dahil olmak üzere Sanayi Karakolu bölgesindeki bir çöp konteynerinde bulunduğu ve sahibine teslim edildiği bildirildi.

• Arapgir Bostancık Köyü Keklikpınarı mevkiinde 38 yaşındaki İ.İ.’ye ait 2 dut ağacı, 2 ceviz ağacı, 13 elma ağacının tahra ile vurularak zarak gördüğü, 8 kayısı fidanının da söküldüğü, bu olayın aynı köyden 50 yaşındaki A.Ş., 53 yaşındaki H.K. ve 28 yaşındaki T.K. tarafından, yerel seçimlerde kendilerinin adayına oy vermediği gerekçesiyle yapıldığı öne sürüldü. Olaydan sonra kaçan şahıslar jandarmaca yakalandı ve ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

• Yazıhan Tecirli köyünde 57 yaşındaki Z.G.’ye ait arazide dikili 10 kayısı fidanını söktükleri gerekçesiyle 62 yaşındaki M.T. ve 56 yaşındaki H.Y. hakkında yasal işleme başlandı.

• 1. Organize Sanayi Bölgesi 5. Caddedeki bir tekstil fabrikasının 29 yaşındaki E.K. sorumluluğunda olan depo kısmında sebebi belirlenemeyen yangın sonucu 34 bin ila 35 bin arasında gömleğin yandığı bildirildi.

• Yeşilyurt Çayır Köyü Kabaseki mevkiinde izinsiz olarak su sondaj çalışması yaptıran 66 yaşındaki V.M. hakkında işleme başlandı.

• Battalgazi Kuluşağı Köyü yakınında 02.00 sıralarında Karakaya Baraj Gölü’nden balık avladığı saptanan 36 yaşındaki İ.Ş. adlı kadına, Su Ürünleri Kanununa Muhalefet suçlamasıyla 696 lira idari para cezası verildi.

• Merkez Bindal Köyü Bektaşlar mezrasında park halinde olan 33 yaşındaki H.A.’ya ait 44..616 plakalı otomobil elektrik teçhizatındaki kısa devre sonucu yandı.

• Yeşilyurt Yakınca sınırlarındaki Onbinkonutlar’da 34 yaşındaki M.A. adlı şahsın, ailevi nedenle 30 yaşındaki karışı T.M.A.’yı dövdüğü bildirildi.

• Pütürge Uçkaya Köyünde tartıştığı şahsı tehdit ettiği öne sürülen 21 yaşındaki N.S.’de ruhsatsız av tüfeği bulundu.

• Arapgir Eğnir Köyü Beypınar mevkiinde 69yaşındaki A.E.’nin üzerinde ruhsatsız tüfek bulundu.

• Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan 27 yaşındaki R.P. yönetiminde bulunan 44 HC 145 plakalı minibüs, Akçadağ Sarıhacı mevkiinde yağış ve kaygan yol nedeniyle takla attı. Kazada 45 yaşındaki F.P. adlı kadın ile 22 yaşındaki S.P. adlı şahıs yaralandı.

• Kale ilçesinden Erdemli köyüne gitmekte olan 60 yaşındaki Z.A. yönetimindeki 44..184 plakalı traktör devrildi, sürücü ile araçta bulunan 63 yaşındaki D.A. yaralandı.

• Malatya’dan Ankara yönüne gitmekte olan 30 yaşındaki A.L. yönetimindeki 44..671 plakalı otomobil, otobüsten inerek kontrolsuz şekilde yolu geçmek istediği belirtilen 12 yaşındaki M.A. adlı kız çocuğuna çarparak hafif yaralanmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız