SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir işhanının altında telefon satıcılığı yapan 24 yaşındaki H.K., birkaç gün önce akşam saatlerinde N.T. adlı bayanın gelip cep telefonu satmak istediğini söylediğini, o anda telefonu internetten sorguladığını ve çalıntı kaydı olmadığı için aldığını, 4 gün sonra yeniden sorgulandığında savcılık tarafından haberleşme bağlantısının kesilmiş olduğunu öğrendiğini, N.T. adlı kadından şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

• Polise başvuran 31 yaşındaki M.İ., telefonuna kampanya sonucu para kazandığına ilişkin mesaj geldiğini, kendisinin mesajdaki telefonu aradığını, açan şahsın 35 bin lira kazandığını, bunun için 1500 kontör ve kimlik bilgilerini vermesi gerektiğini söylediğini, kimlik bilgilerini verdikten sonra 2 adet 250’lik kontör gönderdiğini, daha sonra dolandırıldığını anladığını anlattı. Polis dolandırıcıyı bulmaya çalışıyor.

• Akpınar’daki bir oto parktan 37 yaşlarındaki F.E. ve M.Z. adlarına kayıtlı iki otomobilin kontak anahtarları çalındı.

• Polise başvuran 44 yaşındaki M.E.K., 17.00 sıralarında yaya olarak yürürken, daha önce görmediği ve tanımadığı 3 şahıs tarafından sopayla dövüldüğünü, şahısların kaçtığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde oturan ve 57 yaşındaki annesinin kayıp başvurusu yaptığı 27 yaşındaki F.K., polise başvurarak, evden ayrılıp kendi isteğiyle M.Ö. adlı şahısla evlendiğini bildirdi ve aranmasına ilişkin kayıt kaldırıldı.

• Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde 21 yaşındaki karısı G.Ö.’yü dövdüğü gerekçesiyle 26 yaşındaki eşi T.Ö. aranıyor.

• Milli Egemenlik Caddesi’ndeki evinden akşama doğru kuaföre gideceği gerekçesiyle çıkan 14 yaşındaki C.Ç. adlı kız geri dönmeyince, ailesinin başvurusu üzerine polisçe aranmaya başlandı.

• Kavaklıbağ Mahallesi Halep Caddesi’nde park halinde olan 30 yaşındaki İ.V.’ye ait otonun ön iki lastiği ve arka sağ lastiğine kesilerek zarar verildi. Polis araştırmaya başladı.

• Battalgazi Mahallesi’nde 19 yaşındaki M.D.’yi dövdüğü gerekçesiyle 14 yaşındaki M.Y. hakkında işlem yapıldı.

• Hasan Varol Mahallesi’nde 22 yaşındaki M.A. adlı kadın, 01.00 sıralarında tartıştığı eşi 31 yaşındaki M.A. tarafından dövüldüğü iddiasıyla polise başvurdu.

• Zafer Mahallesi’nde oynarken bahçeye kaçan topu almak için duvara çıkan 11 yaşındaki C.K., duvar üzerindeki korkuluk demirine kolunun takılması sonucu yaralandı.

• 56 yaşındaki V.H., borç ödemek için İnönü Caddesi’ndeki bir bankada sıra beklerken cüzdanını kaybettiğini ya da cüzdanın çalınmış olabileceğini polise bildirdi.

• Hasan Varol Mahallesi’nde kadınlar arasında çıkan kavga sırasında 25 yaşındaki B.E. ve 46 yaşındaki İ.E.’nin, karşı taraf olan 17 yaşındaki M.D. ve 22 yaşındaki E.K. tarafından dövüldükleri öne sürüldü.

• Cengiz Topel Caddesi’ndeki evden yaralı olarak TÖTM Acil Servisi’ne getirilen 28 yaşındaki G.A. adlı bayanın, psikolojik sorunları nedeniyle bu yönden de tedavi altına alındığı ve ifade veremeyecek durumda olduğu için olayla ilgili ifadesinin alınamadığı bildirildi.

• İnönü Caddesi’nde iki araç sürücüsü arasında trafikte yol verme konusunda tartışma çıktığı, plakası polisçe belirlenen aracın kimliği saptanamayan sürücüsünün 33 yaşındaki S.A. adlı sürücüye hakaretlerde bulunduğu, aracının tamponuna sopayla vurarak zarar verdiği ve kaçtığı bildirildi. Polis araştırmaya başladı.

• Polise başvuran 37 yaşındaki M.B. adlı şahıs, Cezmi Kartay Caddesi’nde M.adlı şahsa kayısı sattığını ve 400 lira alacağı olduğunu, bu parayı istemeye gittiğinde şahsın hakaretine uğradığını öne sürdü. Polis M.adlı şahsı arıyor.

• İstiklal Mahallesi’nde oturan ve eşinden ayrılmış olduğu belirtilen 34 yaşındaki M.Y. adlı kadın, 16 yaşındaki oğlu F.I.’nın yatılı öğrenim gördüğü okula gitmediğini öğrendiğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Malatya Lisesi önündeki kavşakta 21.30 sıralarında trafik ekibi tarafından sis lambaları yanık vaziyette gittiği için durdurulan otonun 27 yaşındaki sürücüsü M.Y.’nin, hakkında cezai işlem yapılmasına kızarak, memurları tehdit edip hakarette bulunduğu öne sürüldü. M.Y. gözaltına alındı.

• Okula gideceğini söyleyerek ayrıldığı eve dönmediği için polise kayıp başvurusu yapılan 17 yaşındaki N.A. adlı kız, polis tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

• Yeşiltepe Gazi Caddesi’nde 21.30 sıralarında alkollü olarak yürümekte olan 39 yaşındaki T.A. ve 34 yaşındaki H.A. adlı şahısların, tanımadıkları 3-4 kişi tarafından dövüldükleri bildirildi.

• MAŞTİ Terminalı civarında süratli ve tehlikeli bir şekilde motosiklet kullanan 24 yaşındaki A.M.D.’nin hakkında işlem yapılması için evraklarını alan polislere engel olmak istedikleri, polisi tehdit ettikleri öne sürülen 53 yaşındaki m.A., 34 yaşındaki C.A., 41 yaşındaki H.A., 20 yaşındaki Y.E.K., 31 yaşındaki E.Y., 28 yaşındaki A.Ş., 22 yaşındaki R.D. ve 35 yaşındaki M.E. hakkında yasal işleme başlandı. Şahıslar olayları kaydeden güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte adliyeye sevkedildi.

• Tecde Şentepe’de H.Ş. adlı çocuk, mahalledeki çocuk parkında bulunan kaydıraktan kaymak isterken, ayağının kaydırak çevresindeki demir ızgaraya takılması üzerine kafa üstü yere düştü ve yaralandı.

• Çevreyolu’nda 50-60 kişilik bir grup tarafından durdurulan 55 yaşındaki A.K. yönetimindeki otobüsün ön camının bu gruptakiler tarafından kırıldığı bildirildi. Sürücünün tanımadığı şahısların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanabilmeleri için araştırma sürüyor.

• 17 yaşındaki E.M. adlı kızın, Elazığ’daki evinden
kaçtığı ve Elazığ’dan batıya giden bir otobüste bulunduğu ihbarı üzerine, söz konusu otobüs Darende’de polis tarafından durduruldu. Otobüste bulunan E.M., polislere 22 yaşındaki H.G. adlı şahısla birlikte olduğunu ve kendi isteğiyle evi terk ettiğini söylerken, Elazığ’dan çağrılan babasına teslim edildi.

• Hekimhan’da oturan 33 yaşındaki İ.D. adlı kadın, polise başvurarak 19 yaşındaki kızı Z.A.’nın evden ayrılıp geri dönmediğini, kızının odasında “Ölüm bir yok oluş değil, yeniden doğuştur” notunu bulduğunu, özel eşyalarını da almayan kızının hayatından endişe ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 23.40 sıralarında kavga eden şahıslara polis müdahale etti. Kavgacılardan 22 yaşındaki A.S.’nin kolundan bıçakla yaralanmış olduğu, polislerin tüm uyarılarına rağmen 36 yaşındaki D.Ö. ile kavgaya devam ettiği, daha sonra şahısların ayrılarak polis merkezine getirildikleri, her ikisinin de susma hakkını kullanıp ifade vermedikleri bildirildi.

• Polise başvuran 59 yaşındaki R.Ü., polise başvurarak 20 yaşındaki oğlu M.Ü.’nün işyerinden ayrıldıktan sonra eve dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

• Yeni Cami önündeki Soykan Parkı’nda bankta 15.00 sıralarında tek başına oturmakta olan 72 yaşındaki A.K.’nin yeleğinin sağ iç cebinde bulunan, içerisinde nüfus cüzdanı, hac belgeleri ile 500 lira para olan cüzdan yankesicilik yoluyla çalındı. Polis yankesiciyi bulmaya çalışıyor.

• Atatürk Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmek isterken ayağı kayan 30 yaşındaki A.Ş., yüzüstü yere düştü ve yaralandı.

• Polise başvuran 38 yaşındaki A.B. adlı kadın, 3 sene önce boşandığı eski eşi 39 yaşındaki N.B. ile, velayeti kendisinde olan çocuğunun velayetini almak istemesi yüzünden açtığı dava için adliyeye geldiğini, duruşma çıkışında Adliye binası karşısında yanına gelip kendisiyle konuşmak isteyen eski eşine konuşacak bir şey olmadığını söylediğinde, tehdit edildiğini öne sürdü. N.B. ise suçlamayı kabul etmeyip, eski karısının kendisine iftira ettiği iddiasında bulundu.

• Halfettin Mahallesi’nde oturan 59 yaşındaki S.A. adlı şahıs, Parkinson hastası olduğunu, ancak 50 yaşındaki karısı F.A.’nın hastalığı nedeniyle doktorun verdiği ilaçları sakladığını, kendisine vermediğini, hastalığından istifade ederek hakarette bulunduğunu, dövdüğünü öne sürdü. Polis F.A. hakkında soruşturmaya başladı.

• Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde akşam saatlerinde 77 yaşındaki H.H. adlı kadına ait eve girilip etrafın dağıtıldığı, ancak herhangi bir şeyin çalınmadığı bildirildi.

• Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki N.O. adlı kadın, sürekli alkol aldığını öne sürdüğü 41 yaşındaki eşinin evde huzursuzluk çıkardığını, son olarak tartışmaları sırasında kendisine hakarette bulunup ölümle tehdit ettiği iddiasında bulundu. Polisin ifadesini aldığı N.O. ise suçlamaları kabul etmediğini, eşinin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü ve eşinden şikayetçi oldu.

• Şeyhbayram Mahallesi’ndeki bir sitenin yanında oynamakta olan 6 yaşındaki M.A.P. adlı erkek çocuk, iki blok arasındaki demir blokun üstüne düşmesi sonucu yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• 56 yaşındaki Y.Ş., polise verdiği ifadede yarım ton kömürü Zaviye Mahallesi’nde sattığı şahsın evine gönderdiğini, şahsa telefonla bilgi verdiğini, şahsın il dışında olması nedeniyle kömürü indirdiğini, daha sonra U.Ç., ve O.Ç. adlı şahısların, bir başka araçla bu kömürü alıp 43 yaşındaki O.G.’ye sattıklarını saptadığını bildirdi. Hakkında hırsızlık mal satın alma suçundan işlem yapılan O.G. serbest bırakılırken, polis kömürü çalan iki kişiyi arıyor. Bu arada kömür de Y.Ş.’ye tutanakla teslim edildi.

• Karakavak’ta oturan 47 yaşındaki Ş.K. polise başvurarak, evine gelen S.T. ve M.A. adlı şahısların, “Neden oğlun E’ye sahip çıkmıyorsun?” diyerek ve küfrederek tehditte bulunduklarını öne sürdü. Polis iki şahsı arıyor.

• Darende’de polise başvuran 26 yaşındaki Ö.F.Ö., 16 yaşındaki M.K. adlı gencin kendisine biri 1 GB diğeri 512 MB olan iki adet bilgisayar RAM’ini satmak istediğini, 1 GB olanın hologram numarasından bilgisayarda yaptığı araştırmada Darende Eğitim Kurumu’na ait olduğunu görünce şüphelendiğini ve şahsı polis merkezine getirdiğini bildirdi. M.K. ise polisteki ifadesinde 1 GB’lik RAM’ı Darende’de, 512 MB’lik olanı da Gürün’deki internet kafelerden aldığını söylerken, savcının talimatı üzerine “Hırsızlık” suçlamasıyla gözaltına alındı.

• Sivas ve Atatürk Caddelerinin birleştiği kavşakta 14.30 sıralarında yolu geçmeye çalışan 13 yaşındaki M.A.Y.’ye plakası alınamayan siyah renkli oto çarptı ve yaralanmasına yol açtı. Polis aracı ve sürücüyü belirlemeye çalışıyor.

• Battalgazi Mahallesi’nde 45 yaşındaki Ş.K.’ya ait marketten işyerinin ön camını kırarak giren hırsız tarafından 50 lira para çalındı.

• Polise başvuran 45 yaşındaki A.T.Ö., daha önce tanıdığı 42 yaşındaki E.Ö. ile birlikte ganyan bayiine gittiğini, bu şahsın kazandığını söyleyerek kendisine kupon gösterdiğini, kendisinin kupondaki numaraları gördüğünü, Ankara’ya gideceğini söyleyen E.Ö.’nün birkaç gün sonra kendisini arayıp “Bana para lazım” dediğini, şahsa ayrı ayrı olmak üzere oğlu 25 yaşındaki E.Ö.’den borç aldığı toplam 9 bin lirayı gönderdiğini, daha sonra 42 yaşındaki E.Ö.’nün kendisini dolandırdığını fark ettiğini anlattı ve yakalanmasını istedi. Polis araştırmaya başladı.

• Savcılığa başvuran 59 yaşındaki Ö.F. adlı kadın, döviz almak için gittiği büroda kasiyere 3 bin 400 lira verdiğini, ancak kasiyerin kendisine 2 bin 400 lira verdiğini söylediğini, çantasını kontrol ettiğini ancak bin liranın çantasında olmadığını öne sürdü ve 23 yaşındaki kasiyer G.D. adlı bayan ve 38 yaşındaki M.K. adlı işyeri çalışanından şikayetçi olduğunu bildirdi. İfadeleri alınan iki işyeri çalışanı suçlamayı reddettiler.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde 46 yaşındaki M.S. yönetimindeki oto ile 41 yaşındaki Y.U. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Sürücüler hafif yaralandı.

• Fırat Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan 35 yaşındaki S.K. adlı kadının evine gelen F.Ö.’nün giriş kapı camını kırdığı ve bu sırada S.K.’nin bileğinden yaralandığı belirtilirken, polis F.Ö.’yü arıyor.

• Yamaç Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki M.A., cep telefonuna küfür içerikli mesaj geldiğini, şahsı aradığında mesaj atmadığını söylediğini, telefonuna mesajı atanın belirlenmesi ve yakalanması için polise geldiğini bildirdi.

• Başharık Mahallesi 29. Sokakta 26 yaşındaki Y.G. adlı kadına ait evden 2 altın bilezik, 2.5 metrelik altın zincir ve 1 adet altın gramise çalındı.

• Eski belediye binası arkasında işyeri olan 34 yaşındaki S.U.S. adlı bayan, çalışırken masanın üzerine bıraktığı cep telefonunu almak istediğinde yerinde bulamadığını, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde müşteri olarak gelen tanımadığı bir şahıs tarafından telefonun çalındığını gördüğünü polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 40 yaşındaki N.K. adlı kadın, üvey oğlu olan 51 yaşındaki Y.K.’nin kendisine hakaretlerde bulunup, oturduğu evden atmak istediğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

• Savcılığa başvuran 39 yaşındaki G.Y., eşi aynı yaştaki Ş.Y. ile boşanma davalarının devam ettiğini, eşinin eve dönmesi için kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Polis Ş.Y.’nin ifadesini aldı.

• Savcılığa başvuran 41 yaşındaki Y.U., kardeşleri olan H.A.U., C.U. ve E.U.’nun, kendisine ait kamyonda hisselerinin olduğunu öne sürerek para istediklerini, kardeşlerinden aldığı borcu daha önceden ödediğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Kardeşlerden E.U. dışındakilerin ifadesi alınırken, bu şahsın ifadesinin alınmasına çalışılıyor.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde kiracısı olan 23 yaşındaki S.İ. adlı bayanın evine giden 35 yaşındaki M.Y. adlı şahsın, kira istediği, para olmadığını, sonra vereceğini söyleyen S.İ.’ye kızıp, boğazını sıkarak dövdüğü bildirildi. Şikayet üzerine M.Y. hakkında işleme başlandı.

• Sanayi Sitesi’ndeki eğitim merkezinin önünde kilitli olarak bırakılan 21 yaşındaki Ö.K.’ya ait bisiklet, bırakıldıktan 5 dakika sonra çalındı.

• Hacıabdi Mahallesi Çukurdere Sokakta 35 yaşındaki G.Ü. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44 KC..plakalı oto ile yaya 15 yaşındaki H.A.Ş. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Özalper Mahallesi’nde oturan 29 yaşındaki A.D. 02.50 sıralarında polise başvurarak, 5 yıldır birlikte yaşadığı A.T.Ş. adlı şahsın sıradan bahanelerle kendisine hakarette bulunduğunu,u son olarak tartıştıklarında ailesini öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü. Polis A.T.Ş.’yi arıyor.

• Çevreyolu Dilek otobüs durağı yanında 24 yaşındaki C.A.A., 34 EK..plakalı otoyla geri manevra yaparken 52 yaşındaki K.D. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Şifa Mahallesi’nde alacak verecek yüzünden kavga eden 39 yaşındaki Ö.Ö. ile 53 yaşındaki O.Ö. birbirlerinden şikayetçi oldular.

• Malatya tren garına 19.45 sıralarında gelen ve Kurtalan- İstanbul seferini yapmakta olan trende polis tarafından yapılan kimlik kontrolu sırasında trenin bir vagonundaki tuvalet içerisinde kime ait olduğu saptanamayan 1 kilo 090 gram esrar bulundu. Esrara el konuldu, araştırmaya başlandı.

• Arapgir Aşagı Çörenge Mahallesi’nde 22 yaşındaki B.B.’ye ait evden 1 toplama bilgisayar, cep telefonu, 2 kol saati ve saç maşası çalındı.

• Arguvan Sağlık Ocağı’nda görevli 44 yaşındaki A.K.’ye, yeşil kart anlaşmazlığı yüzünden hakarette bulunduğu gerekçesiyle 45 yaşındaki İ.Ç. hakkında işlem yapıldı.

• Arguvan’da polise başvuran 70 yaşındaki H.E., ilçenin Çarşamba Pazarı’nda tanıştığı, evlendirmek vaadiyle kendisinden 500 lira alan, ancak kendisini herhangi bir kadınla tanıştırmayan 33 yaşındaki R.Y.’den şikayetçi olduğunu bildirince, bu şahıs yakalandı ve soruşturmaya başlandı.

• 1. Organize Sanayideki bir tekstil fabrikasında çalışan 35 yaşındaki H.A., yanlış kumaş dikimi nedeniyle tartıştığı 26 yaşındaki Y.A.’yı yumrukla yaraladı.

• Hekimhan Dikenli Köyünde oturan 60 yaşındaki A.G. adlı şahsın, 29 Mart yerel seçimlerindeki oy verme anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı 28 yaşındaki oğlu E.G.’yi yumrukla döverek yaraladı.

• Arguvan Çakmak Köyünde alacak verecek yüzünden 79 yaşındaki G.B.’nin, 30 yaşındaki C.Ç.’yu yumrukladığı bildirildi.

• Pütürge ilçesi Pazarcık köyünde, 17 yaşındaki S.Y., bahçesine hayvan soktuğu 18 yaşındaki T.K. tarafından bu yüzden yumrukla dövülerek yaralandı.

• Yazıhan Boyaca Köyünde 53 yaşındaki H.S.’nin tarlasını suladığı sırada, sulama sırası yüzünden tartıştığı 43 yaşındaki İ.F. ve 18 yaşındaki oğlu E.F. tarafından dövüldü.

• Darende Gaziköy’de39 yaşındaki M.K. ve kardeşi 37 yaşındaki A.K., arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştıkları 55 yaşındaki F.K.’yi döverek yaraladılar.

• Arguvan İsaköy Güvercinlik mevkiinde izin belgesi olmadan arazisinde su sondajı yaptıran 42 yaşındaki K.U. hakkında jandarma tarafından işlem yapıldı.

• Akçadağ Kasımuşağı Köyünde 37 yaşındaki M.A.D., traktör römorkundan düşerek yaralandı.

• Battalgazi Toygar’da 20 yaşındaki H.F. adlı bayan
fazla miktarda ilaç yutarak intihara kalkıştı.

• Doğanşehir Savaklı Köyünde 29 yaşındaki A.S., eski elektrik direklerinin yenilenmesi işinde çalışırken çıktığı direkten düşerek ağır yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Doğanşehir Söğüt beldesinde 26 yaşındaki H.B.D., gece kullandığı bisikletten düşerek yaralandı.

• Yeşilyurt Kırlangıç Köyü Tahtasakal mevkiinde 20.30 sıralarında kaçak kazı yapmakta olan 49 yaşındaki A.Y., 38 yaşındaki S.Y., 40 yaşındaki M.Y. ve 19 yaşındaki Y.Y., jandarma tarafından yakalandılar. Olay yerindeki 44..148 plakalı minibüste 1 adet kazma ve 1 kürek bulundu.

• Darende Gaziköy’de ihbar üzerine 39 yaşındaki M.K.’ye ait evde jandarma tarafından yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu.

• Merkez Yaka Mahallesi’nde 28 yaşındaki M.B. adlı kadının, çamaşır asarken çocuk arabasına koyduğu 4 yaşındaki kızı H.B. arabadan düşerek yaralandı.

• Şahnahan Kasabası Metehan Mahallesi’nde 30 yaşındaki G.M. adlı kadın, evinin bahçesindeki ateş üzerinde bulunan düdüklü tencerenin kapağını açtığı sırada, kapağın aniden fırlaması sonucu yanında bulunan 5 yaşındaki oğlu A.Y.M. sağ kol ve bacaklarından yanma sonucu yaralandı. Ağır yaralanan ve vücudunda 2. derece yanık olduğu bildirilen A.Y.M., Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Hanımınçiftliği Cihanbey Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki S.U. adlı erkek çocuk, ailesinin kayıp başvurusu üzerine aranmaya başlandı.

• Merkez Hacıhalil Çiftliği köyü sınırlarında, Malatya- Pütürge yolunun 1. kilometresinde 66 yaşındaki A.K.’ye ait buğdaş tarlasına elektrik direğinden kopan tel düştü ve yangın çıkardı. Yangında 1 dönümlük arazide ekili buğday yandı.

• Akçadağ Çakılpınar Köyünde maddi sorunlar yüzünden çıkan kavgada 33 yaşındaki M.K.’nın, 27 yaşındaki karısı D.K.’yı döverek yaraladığı bildirildi.

• Yeşilyurt Onbinkonutlar’da seyyar satıcılık yapan 43 yaşındaki M.P., satış yeri anlaşmazlığı yüzünden 40 yaşındaki F.O.’yla kavga etti.

• Yeşilyurt İkizce köyünde 28 yaşındaki A.Y. alacak verecek yüzünden tartıştığı 54 yaşındaki A.S.K.’yı sopayla yaraladı.

• Merkez Duranlar köyünde, arazi anlaşmazlığı yüzünden 47 yaşındaki A.A., tahra ile 55 yaşındaki ağabeyi F.A.’yı sırtından yaraladı.

• Merkez Özal Köyünde, 4 yaşındaki M.Ş., evin bahçe duvarından düştü ve yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

• Elazığ yolu MALET önünde yapılan yol kontrolu sırasında durdurulan 24 yaşındaki Y.S.S. yönetiminde bulunan 23..546 plakalı kamyonetteki 11 varil içerisinde, toplam 850 litre kaçak motorin ele geçti. Motorin İl Özel İdaresi’ne teslim edilirken, ifadesi alınan Y.S.S. serbest bırakıldı.

• Hanımınçiftliği Kasabası’nda oturan 43 yaşındaki R.Y. adlı kadın, tanımadığı iki kadının 13.00 sıralarında evine geldiğini, bazı dini sözler söyleyerek kendisini kandırdığını ve evde bulunan 2 bin 500 lira para ile 12 Cumhuriyet altınını çalarak kaçtıklarını jandarmaya bildirdi. Jandarma araştırmaya başladı.

• Doğanşehir Kelhalil Köyünde oturan 81 yaşındaki A.U., jandarmaya başvurarak, evinde temizlik hizmeti yapan 28 yaşındaki Y.Ç.’nin kanepe altında kese içerisinde bulunan 4 bin lira para ile 7 Cumhuriyet altınının çalındığını öne sürdü. Y.Ç. gözaltına alındı.

• Doğnşehir Polat’ta 74 yaşındaki N.K. adlı kadına ait eve 03.00 sıralarında hırsızlık amacıyla girdiği gerekçesiyle 14 yaşındaki D.U. hakkında işlem yapıldı.

• Battalgazi Hatunsuyu beldesinde 1 yaşındaki I.K., ortada bırakılan zirai ilacı içinde zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı.

• Yeşilyurt Bostanbaşı beldesinde oturan 19 yaşındaki H.C.A. adlı bayan, bunalım sonucu hap içerek intihara kalkıştı.

• Kapıkaya Köyü Kızmehmetler Mezrası’nda 34 yaşındaki C.Z. adlı şahsa ait evde prize takılı şarjlı el fenerinin aşırı ısınması ve kontak yaratmasıyla başlayan yangında ev kısmen yandı ve 3 bin liralık zarar meydana geldi.

• Pütürge Korucak Köyünde, 35 yaşındaki M.S., tarlasından nohut toplayan 12 yaşındaki A.İ. adlı kızı döverek yaraladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız